Jag tar det bara lugnt..

Har precis kollat på Melodifestivalen som idag är i Malmö! Tycker inte där är några direkt bra låtar idag. Det skulle såfall vara den som nyss åkte ut. Kommer inte ihåg vad den hette.. Haha! Jobbet idag gick bra, var sjukt jobbigt dock. Riktigt mycket folk & ganska lite personal framåt dagen. Skönt att jag är ledig imorgon också, sova ut och umgås med Patrik hela dagen. Får se om det blir övningskörning också & pluggning.. det är ju trots allt söndag - pluggdag.

Imorgon får jag mitt mineralsmink. Ska testa det då & sedan skriva här i bloggen om hur det var! Alltid kul att veta liksom? :)

Nu ska jag fortsätta med att ta det lugnt. Härligt härligt!

Riktigt kul!

Världens bästa kväll igår! Hade så sjukt roligt med massvis med skratt. Först var vi hos Julia, sen Harry's och sist Bakom. Tack tack tack.. ♥ Eftersom jag hade en nykter utgång (drack ngn cider & en drink) så var det ännu roligare! Vid 3 gjorde mina ben så ont, tog bussen hem & somnade på dirren. Nu väntar 6,5h jobb, som inte blir några problem eftersom jag mår underbart! Skriver när jag kommer hem, ha en bra dag i det fina vädret sålänge. Puss!

Saknar dig Patrik!

fixin

Har hunnit med allt jag ville idag. Härligt! Mina fossingnaglar är helt vita, mina naglar har fin pärlemofärg, färgat håret - som blev kanon! Mörkbrunt med lite röda inslag bara. Patrik kom hit efter skolan och höll mig sällskap någon timme. Nu har han åkt hem och jag ska börja fixa inför ikväll. Vid 9-tiden ska jag befinna mig hos Julia för en nykter utgång - för första gången! Så kul när alla 4 tjejer kan ses samtidigt, vilket inte händer allt för ofta längre..


Bli fresh!

Nu är jag uppe & har tillochmed fått i mig frulle. Ska cykla & sola nu strax, ska bara komma på vilket jag ska ta. Det som är längst bort, men bäst - det som är närmst, men sämst? Lat eller inte, alltså. Efter det ska jag hem & färga håret så det blir i samma färg igen.. Sen ska jag duscha, skrubba mina fötter, måla naglar, ta bus och föna/platta håret. Bli freeesh alltså! När jag gjort dessa sköna terapisakerna ska jag bara njuta. Ikväll blir det antingen nykter utgång eller sovis med älskling. Beror på om han ska spela fotboll eller inte. Är säker att det blir nykert iaf! Efter förra torsdagens bravader & mående känns det bäst så. Måste bestämma mig angående min jacka också. Annars blir det en tripp till Väla på söndag för att byta den. Någon som vet om man får pengarna tillbaka om man köpt något på Only, eller det är bara presentkort?

Nu ska jag kila & sola.. Puss!

ont

Jag orkar inte ha det såhär längre. Dagen var heelbokad och fixad, nu vill jag bara ligga kvar i sängen och gråta. När någon man älskar mest på jorden visar sig vara den man inte trodde, iskall, ljuger osv. förstörs allt. Hur en person som verkar vara den som bryr sig mest, inte alls bryr sig. Det gör så jävla ont!

Går & lägger mig igen. Hejdå.

älska shopping

Väla idag var hur mysigt som helst! Kom hem med en svart hög kjol från Gina, en jacka från Only (som jag är osäker på), brus-servett, hänge till mitt thomas sabo armband och ett sött hårspänne med rosett från Lindex. Jag fottar & visar imorgon! Handlade alltså inte sådär jättemycket. Stolt över mig själv! Får testa jackan imorgon en gång till och se, annars åker den tillbaka.

Nu ikväll har jag satt i 100 slingor i håret till. Tjockt & långt - älskar det! Behövs färgas osv men det tar jag imorgon! Nu ska kvällen spenderas med Patrik som jag inte träffat på år, känns det som.

new


Ignorera att det ser ut som jag har flera cm långa tånaglar (har jag inte) & kolla istället på mina supersköna plastgladiatorskor jag fick hem idag! Dem är så otroligt sköna att gå i. Tänker mig dem till en söt fladdrig tunika och bruna ben. mums!

En bra dag!

Nu är jag hemma från skolan! Provet gick okej, varken mer eller mindre. Men jag vet ändå att jag inte hade kunnat plugga mer på det för frågorna var heeelt cp! Idag blir en bra dag! Nu ska jag fika med mamma och Elin, sen ska jag träffa plast så ska vi till Väla och mysa runder. Senare ikväll ska jag färga mitt hår + löshåret och så kommer Patrik också. Mysmysmys. Är ledig imorgon, ska sova länge! Nu kallar dem att fikan är klar. Skriver snart igen!


pluggis

Godmorgon! Nu är jag helfärdig, en kvart innan jag ska gå. Måste hinna plugga det sista. Jag råkade göra något dåligt igår, somnade med boken på huvudet = inget pluggande. suckie! Nu har jag alltså 15 min på mig att plugga in 60 sidor. Yeeeeeas! Hoppas ni alla får en bra dag iaf. Hörs senare.

Det ska finnas en första gång för allt?

Inatt är det första gången på 14 månader jag & Patrik inte har sagt godnatt till varandra innan någon av oss somnar. Han har tydligen somnat medan jag jobbade (han sov redan vid 8).. Känns konstigt! Hoppas du sover sött iaf!  :)


Shoppingresultat & plugg

Haha, ni som kommenterade har skrivit att ni spenderar ca. 500-2000 kr på kläder i månaden. Då ska jag berätta hur mycket jag spenderar dådå.. taaadadada - ungefär 3000-3500 kr! Kan knappt fatta det själv! Sjukt, egentligen. Det är som ni säger, man ska spara till resor ect. som man har mer nytta av och är roligare i längden. Det har bara blivit såhär för min del, tråkigt nog. Älskar mode, shopping, skor, internetshopping osv. Jag vill gärna hålla mig till max 2000 kr shopping i månaden. Hade tänkt försöka med det nu. Är redan uppe i 500 kr, alltså 1500 kvar. Som tur är kommer jag ändå inte kunna spendera mycket pengar på kläder denna månaden eftersom jag ska till Prag. Haha, undrar hur detta ska gå ..



Jobbet gick okej! Var kul folk som jobbade så det underhöll ju lite. Dock gick tiden oerhört sagta och jag längtade bara hem till min mjuka säng. Nu är jag iaf hemma i ösregnet. Pluggboken ligger här bredvid mig och tittar på mig.. Måste måste måste verkligen slå upp den nu och försöka tränga in något i huvudet. Jag fattar inte varför jag gör såhär emot mig själv varenda gång. Planering Emelie, planering!

h&m fashion




Har bråttom just nu. Bilderna blev skitdåliga (mobilbilder) och sitter huller om buller, haha.
Får fixa det när jag kommer hem vid 11. Detta är iaf vad jag hittade i mitt h&m paket.
Kvar att köpa: Jeansjacka, skor, vanlig vårjacka, smink, tröjan & bikinin på familia.
Sen är min shopping slut för denna månaden, i Sverige. Resten handlas i P R A G!

ännu mer sega listor

- betala räkningar
- hämta ut och betala ett paket till
- packa upp
- Fixa till mig & byta om
- Äta
- Plugga
- Mejla ang. Tradera

Får hämta ut paketet imorgon efter skolan & plugga ikväll vid 11. Lyckat? Njaa, har nog aldrig varit så oförberedd på ett prov. Det blir nog så att jag får hälla i mig hinkar med kaffe ikväll/inatt. Tur jag är ledig på fredag så jag kan slöa rejält då!

Att göra imorgon:
- Skolan, slutar halv 12.
- Träffa Plast & älskling!
- Hämta paketet på Hemköp.
Sen har jag helg! Tråkigt med dessa listor, jag vet. Men är skönt för mig att få det ur huvudet.

walkincloset


Alla tjejers dröm? iallafall min!

En fråga till er!

Jag måste bara få fråga en sak. Hade vairt jättekul om ni svarade på detta!

Hur mycket pengar spenderar ni i månaden på kläder & skor?
Var realistiska nu & ljug inte så ska jag berätta hur mycket jag spenderar sen!



Onsdag

Det hjälpte inte att hålla tummarna för ett fint väder idag.. Imorse när jag kikade ut genom fönstret hade det regnat. suck! Jag lyckades inte ta mig upp vid 6 när klockan ringde utan var tvungen att sova vidare. Sover inte bra & är ständigt trött nuförtiden. Åkte iallafall till skolan vid 10-tiden för vi var tvungna att redovisa projektet. Gick jättebra & lärararna verkade helnöjda. Vårt projekt, för er som inte vet, handlar om att vi ska känna på reseproducentyrket & alltså lära oss att skapa, planera resor anpassade till olika målgrupper som sedan ska kunna utföras på riktigt. Vi planerade vår studieresa till Prag, som ska göras om cirka 2 veckor..


Efter skolan tog jag bussen till Ringstorp och hämtade ut mitt h&m paket. Allt var med utom armbandet, det hade tydligen tagit slut. Synd, det var ju så sött! Trots missen med armbandet var allt annat jättefint. Ska försöka ta bilder och visa er om en stund. Har en del saker jag måste göra innan jobb också..
- betala räkningar
- hämta ut och betala ett paket till
- packa upp
- Fixa till mig & byta om
- Äta
- Plugga

Feel the stress! haha.

Vilsen

Dessa dagarna har jag inte haft tid till att skriva riktigt ordentligt. Det är av många olika blandade känslor och anledningar, faktiskt. Det är inte så att jag inte har haft tid, egentligen. Jag har iallafall haft mina skäl & det är ändå inget ni bryr er om. Jag känner mig så otroligt pressad och stressad just nu. Min hjärna vill hålla på med saker som jag älskar såsom, mode, skriva, umgås med nära & kära, ha ett jobb som jag trivs med osv. Nu känns det bara skit att jag ska hålla på med alla dessa "måsten" som finns runtomkring mig. Jag far och flänger, hit & dit och gör nästan inget för mig själv. Inget jag egentligen vill med hjärtat iallafall. Jag är så pressad att min hjärna inte längre kan tänka klart. När jag tänker på mina mål, önskningar och vad jag vill göra i livet bilr allt bara suddigt. Låter det konstigt? Förstår om ni tycker det! Ni tänker säkert, "Herregud, flicka lilla.. du är 18 år och har hela livet framför dig! varför ska du känna dig pressad?" Ja, jag har hela livet på mig och det känns ännu med stressande. När ska det ljusna för mig vad jag egentligen vill göra? Ska jag bli en sådan människa som aldrig hittar något att brinna för utan måste gå till sitt skitna, gamla uttråkade jobb varenda dag? Jag är en människa som annars har mål med livet. Min framtid brukar vara glasklar & jag är inte den som backar ur för jag träffar på hinder. Just nu känns det bara som all denna skit, rent ut sagt, bara trycker ner mig. Jag kommer liksom ingenstans. Om 108-109 (vet inte riktigt) dagar tar jag studenten. Det är nu livet ska ta fart, jag ska börja jobba, flytta hemifrån och skapa mig ett eget liv. Jag vill inte ta studenten, ta något dåligt extrajobb bara för att göra något och sedan stanna där. Jag vill veta i vilken riktning jag ska. Självklart vill jag jobba inom turismdelen, har gått 3 års linje inom det & älskar det verkligen! så mycket vet jag.. Jag hoppas detta bara är en kort period av ångest. Det blir kanske såhär när man har tusen saker i skolan som dödar en. Jag brukar älska skolan och skolarbete men när man känner att man inte har någonting att säga till om själva "ämnena" man håller på med är det bara tråkigt. Jag känner ingenting för ämnena vi håller på med nu & då engagerar jag mig inte ett skit. Det är nyss varit lov, vilket inte gett mig någonsomhelst motivation. Jag har bara haft skolan på huvudet hela veckan, ändå. Det är skola, jobb, vänner, fritid, egentid, familj & pojkvän som ska hinnas med. Varje dag ställs det krav av olika personer. Jag vet att det kommer vara såhär hela livet men just nu känns det bara skit. När ska jag kunna göra det jag vill? När man mår såhär, känner sig vilsen och deppig, då behöver man verkligen någon att stötta sig emot. Någon som har fötterna på jorden och kan hjälpa personen att hitta sig själv igen. Det känns tyvärr som alla i min omgivning är lika vilsna som mig just nu.. Det finns en enda ljuspunkt som jag kan se. (en annan också, men hemligt) VÄDRET! Det har varit otroligt härligt väder i Helsingborg idag. Solen har skinit, inga moln och det har varit precis sådär lagom kallt. Jag ber till Gud att det håller i sig ett tag till. Snälla.

Inte hunnit

Har inte hunnit att blogga idag.. Efter skolan åkte jag hem och lade mig i sängen för att somna bums. Vaknade upp vid halv 2 & då gick jag och Patrik till McDonald's och åt lite onyttig gratismat! Alltid gott! Efter det promenerade jag & Elin till Hans & Eva. Har varit där till nu och är heelt slut. Ska snart packa ihop mina saker och åka till Patrik. Hatar att åka buss, är så segt. Menmen.. När jag är där blir det lite turismpluggning och så bara. Vi hörs om ett tag igen!


Mitt h&m paket kom idag förresten! Trodde inte det skulle komma förrän nästa vecka. Hann inte hämta det idag så får göra det imorgon. :)

Mexico



Hit vill jag till hösten/vintern. Har kollat upp lite hotell osv & det är
faktiskt inte så dyrt som man tror. Jag vet dock inte hur det är att
leva där. Billigt, dyrt? Satt i skolan och kikade lite på resor innan.
Mexico är något jag absolut skulle kunna tänka mig!
Ser det inte underbart ut?

Just nu: glädje!

Sitter här med en kaffe i handen nu. Klockan börjar bli mycket & jag borde egentligen pluggat mycket mer. Men jag har miljoner andra saker på huvudet just nu. Allt jag kan säga är att jag är väldigt glad! Håller på att plugga marknadsföring. Är egentligen inte alls tråkigt utan faktiskt väldigt roligt och användbart i livet. Jag ska försöka läsa igenom det några gånger till ikväll. Det är skönt när man kan känna sig nöjd!

Igårkväll beställde jag smink från http://tikei.se/ Jag beställde en mineralfoundation och en mineralrouge. Priserna är ungefär som h&ms märkessmink (loreal, nivea osv.), vilket är billigt för att vara mineralsmink. I.d sminket kostar ju hur mycket som helst! Jaja, det är värt att testa iallafall. Lovar att berätta om hur det var så fort det kommit!


Bronzer & foundation från tikei!

Helt okej

Skolan idag var faktiskt ganska kul, om man bortser från samhället. Har haft turism hela dagen & jobbat med projektet. Är redovisning på onsdag så vi har en del att göra. Hela vår broschyr vi gjorde försvann en gång så vi fick göra om allting igen. Kändes skitkul! uh.

Nu är jag hemma & ska börja plugga turism inför provet på torsdag. Köpte med mig hem gräddfils chilps med sourcreamdipp som jag just nu vräker i mig. Har bara ätit en bulle idag så är oerhört hungrig! (jag vet, dagens ungdomars matvanor..) Bäst jag slår upp boken & börjar nudå..

Återkommer om någon timme med ett roligt inlägg!

Inte förstått riktigt ännu..

Har inte riktigt fattat att det är skola igen imorgon. Lovet flög ju bara förbi? Imorgon är det alltså dags igen! Kan bara se nackdelar med att det är skola igen imorgon. Jag brukar inte vara den som är den (negativ emot skolan) men på sista tiden har det bara blivit så. Jag är väl skoltrött bara. Blir bra med en 6dagars paus om 17 dagar då klassen ska till Prag. Hoppas det blir lika roligt som det ser ut att bli, men ska väl inte vara några problem? 

Älskling kom och hämtade mig hos pappa för någon timme sedan. Vi åkte & tankade och sen bjöd han mig på en solning. Tack honey! Nu kollar han fotboll och jag nördar datorn. Ska lägga mig hos honom strax igen, han ligger & tjatar på mig å komma. Sötnos! Ska försöka somna nu vid halv 12-12 också. Är van vid att sova sent & vakna framåt lunch. Nu ringer klockan kvart över 6 minsann. Nej, nu rör jag mig emot sängen. Hoppas ni alla har haft ett lika lugnt och harmoniskt lov som mig! & ni som inte haft lov, hopaps jag har haft en skön helg iaf. Natti natti.

shoppa

Måndag: Skolan, plugga massvis & kolla min picering hos Gecko.
Tisdag: Skolan, plugga & till Hans & Eva.
Onsdag: Skolan & jobb!
Torsdag: Skolan & Familia.
Fredag: ?

Cubus har fått in grymt fina kläder entligt mig. Var på Familia tidigare idag & såg bla. ett neongult, långt linne som kommer vara sjukt snyggt till sommarbrännan. Hittade också en bikini som jag länge letat efter, neonrosa. namnam.
Var inne på jack&jones tjejsida och fann en jacka som ska köpas på torsdag direkt! Fottar & visar direkt när jag köpt!

buuh

Jag är så trött på att inte ha pengar. Spyr snart. Det är så jävla jobbigt å ständigt tänka på pengar.
Depp dag till max.


Right now

Sitter hos pappa nu & har precis ätit en god middag, kycklingfilé och potatisgratäng. muumsi. Idag har jag bara tagit det lugnt, även om jag egentligen borde pluggat. Har gjort lite på mina studentinbjudningskort, rosa är temat! Sen bara fikat & myst med familjen. En lugn dag och så blir det även imorgon. Känner att min magkatarr är på G igen. Inte konstigt med tanke på att jag har ett stort turismprov + vårt projekt ska redovisas nu i veckan som kommer. Det är myckeeet jobb kvar.. suuck!

Ikväll är det melodifestivalen igen. Tråkigt, överskattat men ändå ska jag se det. Någon jävla förbannelse över det programmet. Alla tycks hata det men ändå blir det nya rekord i tv-tittare varenda år. Förklara gärna hur det hänger ihop för mig!

I torsdags på cardan var det verkligen kul! Har inte skrivit så mycket om det eftersom jag inte mådde speciellt bra igår & inte orkat idag. Vi började iaf förfesta hos Julia, vi var några stycken. Vi lyckades färga hela Julias fina matbord med bläck. Förlåt hun! Vid 11 tiden begav vi oss i bil till cardan. Köade inte speciellt länge innan vi kom in som tur var (även om jag har utrustat med med min älskade everestjacka denna gången..) Väl inne dansade vi tills mina fötter ville dö någon gång vid halv 2 -2 tiden. Jag hämtade ut min jacka & började traska hemåt. Det tog mig 1 timme att komma hem. Jag hade 13 cm hög, smal klack och kunde knappt röra fötterna så ont det gjorde å gå i dem. Jag tog dem därför av mig och halvsprang hem, barfota i snön. Kände mig lite som en fjortis när jag sprang där med tårarna under ögonen. När jag väl var hemma på Stattena och kom innanför dörren dröjde det inte många minuter innan jag somnade. Jag som skulle dricka 3 cider för att vara duktig & må bra dagen efter drack istället Zaranoff (stavning). En allmän fjortisfylla igår då? Den innehöll allt från zaranoff, tårar, barfota & skratt. Mådde som en gris igår. Jag skyller på den äckliga vodkan och inte mig själv. Aldrig mer, säger jag åter igen.. Näe, men jag tackar för en rolig kväll! Cardan var rolig, dock lite mycket yngre folk.

Har lite smått ångest för jag inte solat på x antal dagar nu. Kollade igenom lite kort & såg hur brun jag var innan. Jag vet inte varför det är så viktigt för mig egentligen. Det är väl så enkelt som att det är snyggare? Hur ofta är det egentligen normalt att sola i veckan? Hmm.


                                        Från förra året.

torkis

Jag har extrem bloggtorka.
Tänker inte sitta & ljuga ihop något bara för det ska vara så, därför hörs vi senare!

Hoppas ni mår bra :)

att springa ut i


Dessa vill jag ha på studenten. Sjukt fina var dem!

Fredag

Godmorgon Sverige!
Ligger i min säng & mår inte allt för bra. Jag hade kul tills mina fötter svek mig. Idag känner jag mig allt annat än pigg. blöö. Ska jobba senare med. 16:30-01:00. Kan inte bli mycket bättre!

Skriver om ett tag igen.
Tack för igår tjejer!

(D)


Nu ska jag till bussen! Såhär ser jag ut ikväll.  :) Ha en bra kväll allihopa!

tonight

Sitter & funderar på vad jag ska ha på mig ikväll.. Den röda nya klänningen med lackleggnings och höga svarta skor. Svart/vit tajt klänning från gina med antingen bara ben eller leggings och samma skor. Hm. Får se hur det blir sen. Har änsålänge inte kommit någonvart i vår kvällsplanering. Det enda jag vet är att vi ska ut. Det fixar sig säkert!

Dessa skorna kommer jag iallafall lätt ha ikväll!


Update: Osäkert om det blir något ikväll. Bah. Hatar när det blir såhär..

Torsdag

Hej!
Igår efter jobbet åkte jag & ingela hem till Sandra. Fikade & pratade om studenten till 9-tiden. Myys! Efter det körde dem mig till stan så mötte jag Patrik. Han solade & jag väntade. Sen gick vi hemåt & mös. Vaknade sent idag & gick till affären för att köpa frukost till älskling & syster. Har bara legat i sängen hela dagen med Patrik. Riktigt skönt & mysigt. Nu ska vi upp och fika med mamma & sen ska Patrik hem och jag fixa mig. Utgång ikväll - cardinal. Har aldrig varit där så hoppas det blir kul! Hur ser er torsdag ut?

mörker

Jag orkar inte.

jobbansökning

Sitter & försöker få ihop ett personligt brev. Ska söka ett jobb imorgon i en klädesbutik i helsingborg. Vill så gärna ha det! Kan inte skriva sånthär dock. Det jag skrev blev på cirka 4 rader. Har inget mer i mitt liv jag vill nämna. Puuh. Såhär är det när man fick ett bra jobb när man var 16 slängandes på en. Nu sitter man här 2 år senare och vet inte hur man söker jobb. Förjävligt. Kommer sluta med att jag stannar på McDonald's (& nej, det är inget fel på det om man har dem målen. Jag strävar dock inte efter det.) Jag känner att det är dags att utvecklas och göra något nytt. Dessutom får jag knappt några timmar på Mc längre & dem ska anställa mer folk. Svettigt. Jag som är van vid att ha typ 5000kr i månaden att bara slänga bort.

Jag ser iallafall emot att jobba mina ynka 3 timmar idag. Har ju lärt känna otroligt många människor genom mitt jobb och ibland är det ju ändå kul.. faktiskt. Jag tjänar pengar & det är alltid kul!

Nu blev jag suupersugen på chips.. Hämtas på dirren!

deppo

Jag blir så jävla trött i huvudet. Alkohol kan suga röv. Det förstör allt, vänner, familjer, förhållanden. Blir så less.. Orkar inte sitta här & tycka synd om mig själv heller.


Blev lite terapishopping på h&ms barnavdelning. Sött, va? Hittade en fin kofta & ett bar söta skor också men vill inte nätshoppa upp alla mina pengar, blir inte så kul. Alltihopa jag beställt nu under månaden kommer vecka 10.

mobilbajsbilder




dålig bild.. Har ingen fotograf här hemma idag, tyvärr..


färgen är inte alls som den ser ut. Den är typ, knallröd om ni förstår? haha!

Mina checkar & h&m kortet!

Onsdag

Godmorgon allihopa :)
Nu är jag vaken & har tagit mig en låång, skön dusch. Ska in & föna håret strax också!
Vaknade av att posten kom & kunde inte hålla mig så sprang ut och kikade. Min röda klänning hade kommit. Gissa om jag blev glad? Provade den på dirren och den passade perfekt! Den är kort kort kort, men till svarta leggings gör det inget? & i sommar kan man ha shorts och liknande till. Tänkte fotta och visa er senare. Fick hem mitt nya h&m club kort idag också, äntligen! två stycken checkar med 50kr på låg också i kuvertet. Haappy.

Ska bara föna håret sen visar jag er klänningen!

Jag säger godnatt!

Ibland undrar jag vilka det egentligen är som läser min blogg. Även om jag ber er alla kommentera vilka ni är så vet jag att ni inte gör det.. Hade varit kul å veta!

Är hemma nu och sitter & fryser på mitt rum. Jobbet gick bra men tiden gick otroligt sagta. Nu är jag iaf hemma & tänker inte klaga. Är alldeles för trött & seg för att orka resa mig ur stolen & lägga mig. Tycker inte om att gå & lägga mig ensam heller, nog därför jag drar ut på det. Men om några minuter ska jag ändå pallra mig ur stolen och lägga mig i den sköna, varma sängen. Imorgon måste jag plugga. Skulle egentligen pluggat hos Sandra imorgon vid 12-tiden. Får dock se hur pass stressig jag är imorgon. Hinner jag inte får jag göra min del hemma & prata med dem via MSN. Fattigt, kan tyckas. Ska hinna med jobb, studentplanering, träffa älskling, plugga & heeelst sola imorgon. Annars, i nödfall blir det bus!

Måste tacka alla mina läsare jag har varje dag. Är verkligen jättekul att ni vill följa min blogg! :)
Nu ska jag bädda ner mig för en skön natt. Hoppas ni sover gott sötnosar. puss & godnatt!


(fin bild, är absolut inte för cigg & rökning men gillar ändå bilden.)

Jobb jobb jobb jobb jobb!

Nu har älskling åkt hem & jag ska gå till jobbet om en kvart ungefär. 7 timmar stress & slitande! Är man inte lycklig? Nej, måste verkligen jobba. vill ju kunna köpa det jag vill ha. Jag slutar 12 så nästa gång jag bloggar är det onsdag. Halva lovet gått dåja! Ångest?

Idag är det superfint väder ute. Har tyvärr inte fått njuta av det speciellt mycket mer än imorse när jag handlade bullar & gick till solariumet.. Blir det lika fint väder imorgon ska jag och Elin (min syster) fika i norra hamnen dock. Ska se om jag kan visa er någon bild därifrån. Underbart på våren & sommaren!


Där är en bild långt ifrån dock.. Längst hela vägen finns det mysa restauranger, glassaffärer & fik. Missa inte att besöka den finaste delen av Helsingborg om ni kommer hit!


Här är bron som går ut till själva stranden & piren från norra hamnen. Såhär fint är det en sommarkväll!

Dagens




Dagens vill ha + jackan från gina tricot.

solning

Jag har tänkt på en sak,
tror ni det finns någon gräns för hur brun man kan bli?
Jag menar, jag solar minst 2 gånger i veckan och blir ändå inte brunare.
Bör jag sola mer? Det blir ju ganska så snabbt väldigt farligt såfall..
Jag blir varken brunare eller blekare. Det är precis som mitt pigment säger stopp!
Jag vet inte vad det beror på alltså. Jag brukar sola 20 minuter & ibland 28.
Bör jag sola 28 varje gång istället för en mer intensiv färg?
Jag menar, det är ganska onödiga pengar om man ändå inte ser relsultat.

Är det någon som vet hur det fungerar, egentligen?


Godmorgon!

Ligger och kollar på resor till Mexico med älskling nu. Där ser ut att vara riktigt fint! Dock dyrt.. Vill bara resa nu. Värme, sol, koppla av! Längtar till den 24 Juli då vi åker till Kroatien. Myys.

Jag & Patrik kollade på The Wrestler igår. Lite för lång film för mig men annars bra. Var ganska sorlig. Kan iaf rekomendera den!

Nu ligger vi som sagt här. Har ätit goda bullar till frukost & ska snart iväg & sola. Vid 5 ska jag jobba, segt som fan.

Idag: sola & umgås med Patrik, jobba.
Onsdag: Jobba, plugga & hem till Sandra för att prata om studenten.
Torsdag:
Fredag: Jobb & pappa.
Sen ledig helg som ska spenderas med pappa, ingela och Patrik. Ska övningsköra båda dagarna med!

Bokat & fixat

Jag har nu bokat tid till naglar & ögonfranförlängning hos en tjej i Helsingborg. Kalaset går på 680kr vilket är heelt okej! Nu är det bara spraytanning, håruppsättning och lite sånt smått kvar.. Valde att göra naglarna och de den 27:e, alltså dagen innan balen. Hoppas det är fint till studenten också..

Älskling ligger i sängen & kollar på Raw medan jag kollar runder på datorn som vanligt. Ska snart lägga mig hos honom så ska vi kolla på en film som heter The Wrestler. Berättar sen om den är sevärd eller inte!
Köpte nytt hår innan så i veckan kommer det 100 nya slingor till mig. S k ö n t!


bal & student funderingar

Har nyss provat min balklänning och kommit fram till att den behöver sys in lite. Tur jag testade den idag då, annars hade jag nog fått gå med en förstor klänning. När man tänker efter är det massa saker som ska fixas utöver klänningen. Det är smink, hår, naglar, skor, smycken, väska till balen. Dessutom ska jag ha hårförlängning, ögonfransförlängnig och spraytan.. Sen är det festen, smycken, skor, spraytan, hår, smink och miljoner saker till studenten. Blir helt yr! Men detta ska nog gå bra. Ska bli så himla kul alltså! Dock har jag börjat bli lite fundersam över min balklänning. Den är svart, lång och inte alls "balig". Alla andra ska ha tyll, volanger, glitter, färger och så.. Men tror dock inte det spelar någon roll vilken klänning jag har, kommt ändå alltid hitta någon som har finare än mig.

Jag ska boka: Naglar, håruppsättning (ska ha supertjockt, långt hår. Lite uppsatt och resten nersläppt..), ögonfransförlängning, tid å sy till klänningen, spraytan. Det blir inte billigt detta.. Men sen får man tänka på att balen endast sker en gång i livet. Tyvärr, det är ju så kul att få göra sig megafin! Ni som läser min blogg kan ni inte lägga upp någon bild på eran blogg hur ni såg ut på balen eller studenten & sen länka? Hade varit jättekul!


GT

Tänkte bara säga att Gina Tricot är underskattat. Ja, ni som inte bor i Helsingborg förstår säkert inte vad jag yrar om. För er finns det Topshop, Zara, h&m trend osv. Vi är nere i hbg får nöja oss med detta lilla. Jag kan absolut säga att Gina är min favoritaffär i hbg. Det är sådana kläder jag vill bo i. Tunikor, färgglatt, snygga jeans & leggings, jackor, smycken som är sjukt fina och mycket mer! Priserna är alldeles perfekta & kvalitén är också OK. Javisst, hela hbg går i samma jävla kläder.. Det är nackdelen med Gina. Men egentligen, alla hade ju gått i samma kläder om Topshop funnits här istället? Hbg är en liten stad, därför det känns som alla har likadant. Vill vi ha annorlunda kläder ska vi besöka huvudstaden eller göteborg för att gå in i småbutiker. Men, det kostar skjortan & studenter som jag har iaf inte råd. Jag tänker låtsas att jag är nöjd som det är & börja uppskatta Gina Tricot. Varenda gång jag är där inne hittar jag iaf något jag vill ha.

klaga är jag bra på!

Bloggen har segat sig & det inlägget som just publicerades skulle gjort det för typ 4 timmar sedan.. Jaja. Jag är hemma från stan nu! Blev en fika på Espresso, massa prat om studenten & balen. Mysigt! Efter det mötte jag upp mamma så kollade vi lite på h&m. Köpte med mig 2 par trosor hem, det var allt. Har inte handlat något på 2 veckor nu. Booriing! Nu sitter jag här och tycker synd om mig själv.. Vill så gärna ha dem där 2 jackorna på Gina. Vill vill vill. Har inte råd med dem & kommer inte ha denna månaden som kommer heller. Så sur jag blir. Får se om jag inte kan skrapa ihop 299 till den ena iaf.

Ska snart in i badrummet & klippa min lugg. Är så trött på hästahår som bara hänger. Vill ha en fin sidolugg, uppklippt och sånt. Får se om jag reder ut det. Mitt hår är just nu kaos. Extensionsen lever sitt egna liv och jag orkar inte sköta om det. Är inte kul när man inte är nöjd med sitt hår. 1 - det är för lite extensions i det. 2 - färgen är skitful! Alldeles ojämnt och utväxt. 3 - Vi har ingen bra plattång som funkar perfekt hemma längre, den gick sönder.

Känns som jag klagar för mycket. Haha! Hoppas ni alla har en underbar dag i snön.

(Honey, you're not alone.. hahah, patetiskt!)

Utkast: Blev inget ...

Blev inget bloggande igårkväll, Patrik hade patent på datorn. Han satt & nördade poker hela kvällen medan jag surade. Haha! Så går det ibland.

Nu är jag precis hemkommen. Ska slänga på mig lite kläder och fixa huet & sen ner till stan och möta Sandra & Julia. Behöver komma ut lite känner jag! Har bråttom så hinner inte skriva mer .. Hörs senare!

tradera shopping

Har kommit på en skitbra sak jag ska göra. Direkt när jag får lön ska jag åka till Väla (ett shoppingcentra i helsingborg) & köpa med mig hem rosetter, pärlor och nitar från Panduro hobby. Jag ska använda dem på bikinis, toppar, jeans, skor, ja allt! Kommer bli supersnyggt. Det är alltså ett bra tips om man vill förnya sina kläder & skor lite.. Klickade precis hem en ljuvlig röd topp från Tradera med en stor rosett framtill. Bild ser ni nedan!



Nu ska jag hem till älskling. Skriver därifrån om ett tag. Puss.

h&m

Måste bara skriva att nästan allt som finns på h&m:s hemsida nu finns i butik. Skorna, koftorna, bikinis och underkläder. Våren är på G!

arg!

Folk kommer hata mig för jag säger såhär. Men vafan är det som händer?! 15åringar som bloggar, tjänar pengar och har flera tusen/hundra läsare om dagen. Dem kan inte skriva, är skitfula fjortisar och dessutom har dem absolut ingen klädstil jag skulle vilja ta efter. Har bloggvärlden blivit dominerande av 15åringar? Jag får lust att sluta blogga när jag ser sånthär. Småungar som toppar listorna med ALLT. Statistik, pengar, mest aktiva osv. Jag får inget betalt, har inte så många läsare alls och jag tycker min klädstil ändå är okej! Varför har dem så många läsare egentligen? Blir smått sugen på att lägga ner dethär med bloggen . . Motivation, tack!




Love & light i vackra Helsingborg!


Godmorgon!

Hinner inte skriva så mycket. Pappa kommer om en timme så ska vi övningsköra lite. Skönt att komma hemifrån någon timme eller så, bråkar med min kära moder förstår ni. Innan pappa kommer ska jag hinna färga håret & duscha, så bäst jag sätter igång. Andra to do things idag är: Städa rummet, plugga teori & kanske sola. Skriver snart igen!

pusspuss

Godnatt Sverige!

min alla hjärtans dag

Jag har haft en bra dag idag. Har inte hunnit med att blogga speciellt mycket dock.. Blev en god, lång fika i stan tidigare då jag fick presenterna som jag visar i inlägget nedan. Efter det åkte jag hem, vilade lite tills älskling kom hit och så åt vi hela familjen en god middag bestående av tacos, tillsammans. Var proppmätt efter det men vi hade bestämt att åka ner till stan för att gå på ljusfesten så det gjorde vi. Ganska mycket folk, vilket var chockerande med tanke på hur lite där var att titta på. Synd.. Tur att Helsingborg är så pass vackert så där alltid är något att kolla på. Fick iaf se några söta saker + en skön promenad på 2 timmar. Gick förbi terasstrapporna där 1 par höll på att vigas (gifta sig) inför hela Helsingborg & Gud. Sjukt fint bröllop. Tänk er vita romantiska kläder, mörkt, massa folk, fin byggnad (kärnan i bakgrunden + en hög trappa), stjärnklart, hög musik och mikrofon och dessutom massvis med fina ljus som lyser upp i fina färger. Sa jag att det var fint?! :) Bilder från kvällen kommer imorgon.

Nu är vi hemma & ligger i min säng med rummet fullt med stearinljus. Har ätit chokladpudding och kollat slutet av melodifestivalen. Jag tyckte den första låten som var rockig faktiskt var bra!

Såja, den överskattade dagen slutade ändå ganska bra. Hur blev eran?

presenter



Fick dessa söta smyckena av min pappa och hans flickvän idag i present.
Dem kommer från glitzy. Älskar dem, verkligen!

Har ingen lust att skriva något. Känner mig bara tom & ledsen.
& detta är en jävligt överskattat dag. 

nu > stan

Jag hinner inte lägga in bilder på hur jag ser ut nu ..  bussen går om 10 min, men så fort jag kommer hem kommer det bilder! Ha en bra dag sålänge.

puss!

Dagens första problem!

Det är sol ute. Mitt rum var mycket ljusare än vanligt när jag spärrade upp ögonen imorse. Kollar man ut snabbt ser det ut som vår eller till och med sommar.. Kollar man lite längre ser man den lilla snö som ligger kvar på gräset. Sorligt. Jag får lust att stoppa in fötterna i mina somrigaste skor, sätta på mig en klänning, skippa sminket och sätta på mig ett par brillor istället. Jag får lust att känna värmen. Jag hatar detta vädret. Ja, visst det är jätte uppiggande osv men ändån alldeles för kallt. Jag kan inte ha någon sommarklänning på mig, det är omöjligt. Inte heller sandaler får åka på fossingarna ännu. Jag vill se bara, bruna ben och fräckniga ansikten, inte leggins, stövlar och halsddukar. Puh, jag sämst på att hitta balansen i vädret. Jag menar när kroppen skriker efter vårkläder medan hjärnan säger att det fortfarande är vinter. Hur gör man då? Sommarklänning & leggings? Sandaler & strumpor? Haha. Vad tuusan ska jag ha på mig idag?


the Big day?

Idag är det alla hjärtans dag, valentine, en hjärtedag? Jag och älskling ligger i min säng och myser. Han ska hemåt snart & då ska jag göra ve mig för att åka in till stan och möta upp pappa + Ingela. Ska fika och så i det fina vädret! Senare kommer Patrik hem till mig igen. Ska äta tacos, gå ljusslingan i stan och bara mysa. För alla som inte bor i Helsingborg så har staden anordnat en ljusfest. Det är fina ljus överallt i stan & olika tema, motiv osv. Vår kyrkogård är tex. upplyst med massa spöken och så. Ska bli intressant! Detta pågår mellan 14 (idag) och en vecka framåt. Såhär kommer min dag alltså se ut.

Här kan ni läsa om det roliga eventet: http://www.helsingborg.se/templates/StandardPage.aspx?id=65285&epslanguage=SV

home, sweet home

Nu är jag hemma från jobbet. Dagen gick ganska snabbt men ändå skönt att det är över.
Har hela helgen inbokat med massa roliga saker så detta lär bli en bra helg.
Patrik sitter här bredvid mig i soffan nu, jag ska in i duschen och sen lägga mig i sängen med honom.
Kolla film och bara mysa. Detta blir förmodligen mitt sista inlägg ikväll. Har inte något att skriva om direkt,
skulle jag komma på något kul skriver jag ju. Ni får sova så gott.
Trevlig helg.

puuss.

Friiday

Yes. Nu har jag ätit goda veggie-vårrullar så magen är mätt & go. Muums! Längtar redan till 23 då snutte kommer hit och myser med mig. Gjorde en söt sak åt honom innan men kan inte visa vad, självklart läser han min blogg. Dethär med alla <3 dag är överskattat, tycker vi båda men lite ska det ändå firas. Morgondagen kommer se ut ungefär såhär: Vi vaknar upp, äter god frulle, myser lite och sen åker till stan för en fika på esspressohouse. Sedan kanske en fika med dadi & ingela också, alla vill ju fira hjärtedagen. På kvällen blir det god middag med tacos hos mig. Kommer självklart spendera hela dagen med baby. Love love love!

Hur ska ni fira the big day?
Vi hörs vid 23-tiden & alla som ska ut, ha en craazy night!

Dagens outfit!


Dagens outfit: Totte, McDonald's skjorta & byxor, Mc skärp och namnbricka samt tofflor. Sounds hot, ha?

pink beauties


Dessa sötnosarna kommer allihopa från tre & jag tänkte att eftersom det är alla<3dag
imorgon passar det perfekt att visa er dessa! Jag själv har en rosa älskling från tre &
är supernöjd! Personligen tycker jag mest om den näst sista och den sista. Hot hot hot!

lovebox




Fick denna "loveboxen" i mitt paket från Nelly igår. Den innehåller 3 kondomer.
Sött, haha. Tänkte direkt på vilken smart affärsidé det är. Söt var den iaf!


Fredag den 13:e

Ja, idag är det den stora otursdagen som också är en dels turdag . . Jaja! Idag är det fredag som brukar vara likamed fest, men inte idag. Jag ska jobba till 23 & känner inte för att stressa ut efter det. Blir alltså en lugn dag, kväll och natt för mig. Kanske bäst att hålla sig inne ändå, det är ju trots allt fredagen den 13:e idag! haha. Ska strax cykla bort och sola så det händer någonting kul idag. Ska lägga mig och plugga körteori innan jobbet också, tänkte jag.

Vad ska ni alla göra idag? :)

Allmänt

Bloggen är sjukt jäkla seg idag igen. Vet inte vad det beror på? Sitter just nu i soffan med Roger, mamma, älskling och Jans (vår ena katt) Har syndat med cola, pannacotta, mjuk pepparkaka och glass. Fyy. Imorgon ska jag sola, längtar redan.

Fick många svar på förra inläggets fråga om vad ni tycker om silikonbröst. Många tycker det är okej men till en viss gräns. Antar att det är så jag också tycker.

Kollade på "lyxfällan" innan och jag blev enoormt chockad över deras situation. Jag menar 700 000 i SMS - lån?! Hur lyckas man egentligen? Det var det värsta dem i lyxfällan någonsin hade sett iaf, sade dem. Vi kan väl alla lova varandra att inte ta dumma SMS lån, okej?



sillisar

Idag har jag inte fått mycket vettigt gjort, tyvärr. Sovit lite, ätit, suttit här vid datorn och glott, fottat och lite så. Patrik kommer snart hit så blir det mys, tv-tittande och så. Mitt lov har redan börjat men Patrik ska gå imorgon också så lär bli ganska tidig sovning ändå.

Jag har tänkt på en sak ett bra tag nu.. Silikonbröst. Jag vet inte om det är way to personal för bloggen. Men jag kan inte låta bli att tucka det är fint. Nu menar jag inte bigmama bröst som står rakt ut. Jag menar fasta, mellanstora. Min storasyster har gjort och hennes är sjukt fina. Tänkte fråga er mina kära läsare: Vad har ni för åsikter ang. bröstförstoring? Berätta! och var inte rädda för att skriva era åsikter. Jag vill höra!


älskade gina tricot!



Söta nykomlingar på Ginas hemsida. Fick även höra att Gina har stor REA - 19 kr osv. Är den värd ett besök, tycker ni?

Shopping!

Fick hem 2 paket idag. Tänkte visa er vad det var!



Bild 1 - bikiniöverdel i marinblått (jag glömde dock beställa underdelen . . suuck!)
Bild 2 - tubtopp som sitter skit snyggt. Hej våren!
Bild 3 - min älskade studentklänning. Den satt perfekt och var så söt! Matchas med färgglada platåskor.

egopics

Har inga bra ställen i vår lägenhet att fotta på. Sinnes. Här kommer iaf lite nya kort!






lönt?

Nu är jag hemma från skolan. Var knappt lönt att åka dit, jag vet. Undrar om dem ens tog närvaro?! Det är sviinkallt ute, tillochmed så kallt att jag inte orkar gå till Hemköp och hämta ut ett paket. Då är det illa!


Såhär ser jag ut idag. Knähöga stövlar från scorett, jeansleggings från gina, tunika från gina, jacka från ullared (ja, sant!) och halsduk från lindex. Hade lockat mitt hår i stora lockar, som inte syns här tyvärr och satt luggen bakåt i en söt rosetttotte med silvriga paljetter på.

Torsdag

Ska alldeles strax gå till bussen. Har sovit skönt inatt trots att Patrik inte varit här :(
Ska ha turism hela dagen, utan lärare eftersom hon är sjuk. Ambitiös man är som går dit ändån!
Vid halv 12 tiden slutar vi, så vi hörs då. Ha en bra dag sålänge.


Hjälp!

Detta blir mitt sista inlägg för dagen!
Jag är på jakt efter ett ställe som är duktiga på brun utan sol duschar nära helsingborg, alt. malmö/lund.
Är det någon som kan rekommendera något ställe samt ge ungefärligt pris så hade det varit underbart!
Annars får ni sova så gott, det ska jag absolut göra. Brukar bli sega nätter när jag inte sover tillsammans
med Patrik, men behöver ju sova så det är bara att tvinga sig själv. Börjar 9 imorgon så har lite sovmorgon.
Skönt! Efter skolan ska jag & Sandra hem hit och så ska hon få sin efterlängtade hårförlängning. Sen ska
jag sola också, hade jag tänkt. Annars är det tomt på måsten imorgon. Lär väl komma på något! Just det,
ska träffa Patrik framåt kvällen. Det är alltid något att se fram emot! Jaja, godnatt blogger's därute. Sov sött!




Att leva detta livet

Idag när jag skulle åka hem från skolan och gick på bussen hostade 2 tjejer till mig "smal, host, smal" när jag satte mig på 4platserna bredvid dem. Ja, tjejerna var enormt mycket sminkade, hade fixat sig till 1000, hade kort jacka med päls därbak, satt med varsin mobiltelefon och lyssnade på niggamusik. Och ja, dem hade idominsalva som jag fick lära mig att "fjortisarna" använder för att få sina läppar vita, hur man nu kan tycka det är snyggt.

Jag är så trött på att folk ständigt ska kommentera utseende. Jag menar, sedan när började man mobba folk för dem är smala? Är det nu också fel? Sist jag kollade var det feta man tryckte ner. (Nej, det är absolut inte rätt!!) Jag fattar det inte. Är så trött på blekta blondiner med 100 liter h&m smink och stora upptryckta bröst som alla killar tycker är skitsnygga! För visst är detta "drömtjejen"? Nu gör jag precis som alla andra, kommenterar andras utseende. Men ärligt talat är jag så trött på detta. Alla ska tydligen se likadana ut. Så blond det går, långt hår, utmanande & tajta kläder, stora läppar, mycket smink och upptryckta bröst. Då är man snygg! Men var fasen tog det vackra och sexiga vägen? Varför är det tjejer som Linda Rosing, Pamela Anderson och liknande som blir dem "snygga, sexiga" som alla killar vill ha? Jag kan inte förstå det.. Jag själv gillar stora bröst och tycker det är skitsnyggt men det finns en gräns. Att ha bröst som står rakt ut i luften och ser ut som dem ska sprängas när som helst? Är det sexigt och porrigt? Hur var det med meningen "det är sexigast att inte vara föör avslöjande, man ska lämna lite åt fantasin". Jag kan ju inte säga att deras kroppar, utseende eller personligheter lämnar ett skit åt fantasin. Jag tycker det finns blonda, snygga tjejer, självklart! Men dem flesta ser exakt likadana ut, tyvärr. Det finns ingen skillnad på deras utseende och alla strävar efter samma sak - utmananade, sexigt. Det värsta är att killar faktiskt gillar det! När dem säger till oss att "naturliga tjejer är finast, inte föör stora bröst osv." ljuger dem då? Kollar man igenom killars datorer finner man bilder på alla dessa blondiner med brösten upptryckta. Varför om dem nu föredrar "normala" tjejer?

Jag tycker alla ska få se ut som dem vill. Men jag tror inte dessa tjejerna vill så ut såhär innerst inne. Varför vill man vara en kopia av en annan människa? Det kvittar vad vi gör. Ingenting kommer någonsin vara tillräckligt bra för oss. Vi nöjer oss aldrig.

Från ellos!



byxdress

Bloggen segar otroligt mycket .. Blev riktigt kassa bilder på mina byxdressar, tyvärr. Orkar inte mekka med digitalkameran så fick bli mobilbilder. Ni får ursäkta! Byxdress finns i miljoner olika varianter och jag har samlat på mig några olika. Tror absolut att jag kommer köpa fler nu till våren för dem är olagligt sköna!
Här är den första: En svart, vardags dress. Denna köptes på monki och för att bryta av midjan är den "inåt" där. Mysig!



 
Denna sötsaken kommer från cubus. Den är lite mer "fin" men ändå vardags. Skönt, tunt material med söta, flicka detaljer.


Dessa är egentligen ett par hängslebyxor men tycker dem är så söta så tog med dem ändå. Ljusblå fin färg med!


Denna härliga sak! Detta är en hellång joggingbyxdress med tubtopp. Knyter den baktill med söta knappar. Mysfaktor!


Här är den sista men som är min favorit! Bilden är inte alls bra.. Denna är lite mer festlig och sitter tajt, tajt tajt! Dessutom är den ganska kort. Matchas bra med ett par riktigt höga heels. Köpte denna på zara i Malmö för mer än 2 år sedan..

Detta inlägget tog mig 30 minuter att skapa.. MM, jag älskar när saker går segt!


tips till alla som vill vara naturligt bruna!

To anonym: Jag solar på massa olika! Sunlux, på stattena, vid slottet, GA :) haha! Om du nu bor i Helsingborg förstår du säkert var jag menar!



Det var den här underbara lilla burken som jag tipsade om tidigare idag! Dessa finns att "köpa" på solariumen i automater och kostar 30kr. Det är en salva man ska köpa för att fördjupa färgen i ansiktet samtidigt som man skyddar. Ansiktet och halsen är 2 känsliga områden (tunn hud) som bör skyddas. Jag har använt salvan nu några gånger innan jag solat och ser reslutat. Mina fräknar har dykt upp ordentligt och dessutom håller färgen i ansiktet längre (brukar annars försvinna direkt på mig..) Så har ni 30kr över testa gärna!

Märket heter Soleo och just denna salvan heter "face bronzer". Det finns andra alternativ också för dig som tex. har väldigt ljus hy och ofta bränner dig.


Mat, jobb och tips!

Nu har jag slängt i mig lite mousaka och bytat om till mina svettiga Mc-kläder. Dags för ett 3-timmars pass!

Ikväll vid niotiden ungefär, lägger jag in 1 tips på en bra solkräm som jag använder till ansiktet när jag solar + har fottat alla mina byxdresser nu inför våren. Dem är ju moderna detta året också så tänkte visa er mina.

Hoppas ni får en bra eftermiddag i snön .. & uppdatera mycket så jag har något å göra när jag kommer hem!
Hörs ikväll med mycket bloggande!

idagens


Jag idag, dålig bild jag vet.. T-shirt från Gina, hög kjol från Gina och tunna strumpebyxor.


Den här hårfärgen har jag just nu. Den är dock lite mindre orange i verkligheten!

Onsdag

Nu är jag hemma från skolan. Inatt låg jag och Patrik och pratade i flera timmar om bloggen, framtiden, en hemsida osv. Vi köpte bla. en domän som vi ska fixa med senare! Var riktigt mysigt att bara ligga och prata, jag älskar dig så mycket! I skolan höll jag tal om en mobilfri dag på svenskan. Gick väl okej, men inte mer än så. Efter det hade vi Samhälle och fick kolla på någon halvkass film. Fick också ut våra ekonomiprov and guess what?!  MVG till mig! Blev överlycklig eftersom det kändes som jag inte gjorde speciellt bra ifrån mig. Efter lunchen som för mig, Sandra och Julia bestod av 2 riskakor & en äppeljuice hade vi projektredovisningar som gick jätte bra! Alla har varit duktiga och kommit fram till bra saker. Dessutom kom Corrin dit och berättade att hon klarat sin uppkörning. Grattis! Karro berättade också att jag ska ha min praktik på turistbyrån i helsingborg. (förhoppningsvis), kul kul kul!



Ska ta lite och äta nu innan jobbet. Längtar bort från Sverige, snön och allt deppigt.
Bilden lockar inte lite . .

Godmorgon!

Det har snöat ute inatt . . Nog kul! Jaja, jag och Patrik ska gå nu om tio minuter. Idag väntar en fullspäckad dag med både roliga och mindre roliga saker. Måste fixa det sisa nu så vi inte kommer försent. Skriver senare!

Godmorgon!

Det har snöat ute inatt . . Nog kul! Jaja, jag och Patrik ska gå nu om tio minuter. Idag väntar en fullspäckad dag med både roliga och mindre roliga saker. Måste fixa det sisa nu så vi inte kommer försent. Skriver senare!

Godmorgon!

Det har snöat ute inatt . . Nog kul! Jaja, jag och Patrik ska gå nu om tio minuter. Idag väntar en fullspäckad dag med både roliga och mindre roliga saker. Måste fixa det sisa nu så vi inte kommer försent. Skriver senare!

jag & älskling

Idag har jag haft ett rejält statistik-rekord, vilket är roligt! Hoppas ni alla kikar in igen :)

Nu ikväll har jag bara umgåts med Patrik. Vi kollade på något transvestit program på 5an. Inte så speciellt bra, 50åriga män som gillar att klä sig som typ, tanter. Sånt jag inte förstår mig på!  Jag och Patrik ligger i min säng nu och pratar lite om framtids-saker. Änsålänge är dem hemlighetsstämplade, haha. Nu ska jag snart stänga av datorn för idag och sova. Imorgon är det skola som gäller och även jobb . . En rolig sak är att jag äntligen ska träffa Sandra, Fie och Julia. Har inte gjort det på länge, känns det som. Snart är det också alla<3dag, en överskattad dag. Jag och Patrik ska fika, mysa och bara umgås. Det här med dyra smycken, middagar och SPA är inte så viktigt. Vi är ju tillsammans? Hur ska ni fira er dag? Om ni nu firar.


Att blogga

När jag startade min blogg för ungefär 2 år sedan (och några dagar..) ville jag mest skriva för att kunna skriva av mig. Bloggen var inte alls modent på detta sättet som nu. Det fanns absolut inte såhär många bloggar och folk bloggade inte som dem gör idag, om mode & så. Jag började skriva och skrev som i en dagbok om mina tankar och funderingar samt vad jag gjorde på dagarna. Såhär fortsatte det fram tills nu och jag har alltid sagt att jag bloggar för min egna skull, för att se vad jag gjort, kunna gå tillbaka och läsa m.m. Nu tycker jag det är jättekul med bloggen och läsarna, att se fler och fler som läser min blogg och uppskattar mina inlägg. Jag tycker det är jättekul att man kan dela med sig av modetips, smink/hår, kläder, nyheter, saker som händer i världen osv. i sin blogg. Det bästa är att man kan skriva precis vad man vill i bloggen. Det är jag själv som "äger" den, jag själv som skriver, jag skriver inte för någon annan och för att göra reklam/tjäna pengar. Jag skriver vad jag vill, hur jag vill och när jag vill.

Jag tror att bloggandet kommer bli ännu större. Vad tror ni? Varför bloggar ni?

?


Vad tycker ni om denna?

kollat film, dags för pluggandet nu kanske?

En riktigt bra film som jag varmt kan rekomendera är denna:


extensions










Nästa vecka åker fler extensions i håret eftersom
jag slarvat med det gamla.. 100 nya fräscha slingor!
Kommer känna så underbart.
Sätter i kastanjfärgade slingor och så har jag rött hår ett tag till. Har ju ett tag till på mig att bestämma hur jag vill ha håret på studenten.

Hej!

Det blev ingen skola för mig idag heller, tråkigt nog. Sitter hemma nu och tråkar. Ska snart plugga lite på mitt tal inför imorgon och sedan bara ta det lugnt. Ikväll kommer älsklng hit och myser. Fick beställt klänningen innan också! Den kommer om ca. 3 dagar. Vet inte om jag vågar prova den nu, haha. Är inte i form för en sån klänning just nu och jag kommer säkert bara tycka den är ful för det. Om en månad och en dag åker klassen till Prag! Tiden går snabbt nu . .

Idag: plugga svenska & körteori, duscha och så, packa upp efter helgen hos pappa, kolla klart inside man och umgås med älskling!
Onsdag: Skola, Sandra ska sätta i sitt löshår här hemma & sen jobb 16-19. Efter jobb umgås med plast, äntligen.
Torsdag: Skola sen & sola.
Fredag: Jobb!
Lördag: Alla <3 dag med älskling, fika på espresso, kanske övningsköra.
Söndag:Övningsköra!

Sen är det lov. Underbart!

mobilbilder


McDonald's i helgen!
Någon söt gäst ville tacka för den goda maten. Varseegod!


Mina homemade jeans. Är inte helklara dock, ska tvättas och slitas mer!


Söt bild på babe från i helgen. ♥ awee.

dresses

Såg på  http://thildaaaa.blogg.se/  att hon lagt upp bilder på klänningen jag också vill ha på mig på studenten. Haha! Den är riktigt, riktigt fin. Ska absolut beställa den i dagarna, måste först välja färg bara. Vet inte om det blir till studenten elle bara att ha i sommar, men den är så fin.


Vilken av färgerna hade passat mig bäst, tror ni?



godnatt bloggen!

Nu ska jag bädda ner mig. Har fortfarande magkatarr så måste vila upp mig. Såg precis komediprogrammet på 5:an. Johan glans i all ära! Hahaha, love. Imorgon lägger jag in bilder på jeansen som jag mekkar ihop, så håll utsikt. Tråkig bloggdag kanske men känner torkan komma och dessutom har jag inte speciellt mycket pengar att spendera. Men till alla Helsingborgare där ute som tröttnat på att köa på sunlux, testa solariumet på stattena vid trafikskolan stattena. Riktigt bra!

Och för er som undrar var det älskling som skrev förra inlägget . . Sötnos då!


Gästspel på bloggen

Min snutte har fin rumpa

gooott!

Sådärja. Nu har jag skrapat ihop något som liknar ett tal. . Har aldrig varit med om något sämre dock. Är helt slut och solningen tidigare i eftermiddags satt perfekt. Nu ska jag finslipa talet lite mer och sen bara ta det lugnt. Blev ingen platiskväll idag utan blir på onsdag istället. Bara att vara positiv! Jag uppdaterar lite senare folks.

grraow


Dessa skorna har jag tagit patent på. Dem ska absolut bli mina!

dessa krav

Jag kan inte säga att jag mår bra idag. Jag har magkatarr och känner mig sjukt stressad. Anledningen till min stress är att jag fick reda på att vårt svenska C, argumenterande tal ska vara klart och redovisas imorgon. Jag har inte börjat och känner att ämnet jag valt inte är min grej. Har inga personliga åsikter om det, vet inte speciellt mycket om fakta osv. Jag har nu lyckats få ner en A4 datorskrivet iaf. Har mycket kvar och ska dessutom lära mig det utantill tills imorgon. Just nu finner jag ingen motivation till att gå i skolan imorgon. Stannar hellre hemma, bäddar ner mig och gråter en skvätt. Javisst är det synd om mig! Jag har valt att argumentera om en mobilfri dag. Eftersom jag själv är sjukt beroende av min rosa älskling och inte lämnar den någonstans är det svårt att argumentera för en sådan dag. Jag ska göra mitt bästa och försöka få ner något vettigt på papper. Går jag inte i skolan imorgon pgr. av magkatarren kan jag iallafall mejla talet till henne. Jag älskar att skriva och brukar inte ha några problem med det, tyvärr har skoltröttheten tagit över och jag finner ingen motivation till att få bra betyg. Jag vet för sjuttsingen inte ens vad jag vill göra med mitt liv. Jag har inget mål, alltså. Varför ska man sträva efter något när man inte vet vad det är bra till? På tal om betyg fick vi papperna idag i skolan. Betygen var väldigt bra och jag är helnöjd! Här borde det här med motivationen inför dessa få månaderna som är kvar komma in, tyvärr gör de inte det. Jag har inte kämpat speciellt mycket för mina betyg om jag ska vara ärlig. Jag har varit i skolan, gjort läxor och prov sisådär. Jaja. Nog klagat om detta!

Skulle egentligen träffat plast idag eftersom det var längesedan sist. Nu vet jag dock inte hur det blir iochmed pluggandet. Ska iallfall mysa med älskling senare, kolla film och så. Ska hinna med att sola idag också, det är ett måste.

sista inlägget för idag!

Har skrivit någon ynka rad på mitt tal nu. Orkar inte tänka på det. Är verkligen skoltrött, alltså. Synd.. Ska ut i soffan och kolla lite tv nu en halvtimme innan det är sängdags. Iochmed min magkatarr måste jag ta hand om mig själv (alltså sova i tid). Fixade till jeansen innan och dem blev snygga! Stora hål och ser verkligen hemmagjort ut. Snyyyggt. Dem behövs dock tvättas så det blir mer trådar osv.

Har varit en tråkig och lugn helg men är ändå nöjd. Har fått spendera dem med älskling! Du är underbar Patrik. Jag älskar dig.

Veckans mål:
Ta hand mig, alltså äta rätt & sova i tid.
Läsa vidare i körboken så mycket jag bara kan, helst något varje dag
Sköta skolan
Sola minst 2 gånger
Jobba en gång ut över schemat för att ta igen dem 5 h jag var sjuk igår.
Spendera pengar på: Solning, buss & kanske en topp + något litet i kafeterian @ skolan
Äta frukost varje dag

Denna veckan handlar alltså mycket om seriösa saker som: skola, mående, kunskaper, hälsa.
Jag ska fixa det!
Godnatt.

nelly.com


Sjukt jävla snygga skor från Nelly.com som jag aldrig kollat på skor på innan. Jag vill ha allihopa!
Det bästa med dem är att nästan alla går under 500-lappen stycket! Billigt, enligt mig!

veckans mål

♥ Läsa ut kapitel 1 och 2 samt kunna dem i körboken
♥ Sola minst 2 gånger
♥ Börja på mitt Svenska C tal
♥ Övningsköra minst 2 gånger
♥ Städa mina garderober, ordentligt

♥ Ringa Gecko ang. min nackpiercing
♥ Komma igång med vårt projekt, ordentligt
♥ Spendera pengar på endast buss, en fika, kanske utgång, solarium och slingpaket.

Än är allting inte avklarat . . 2 saker kvar. Första punkten klarar jag inte men andra fixar jag lätt!

hoome

Nu är jag hemma!
Har lite saker som ska fixas innan jag kan lugna mig framför datorn.

Jobb
Övningsköra

Duscha
Fixa mina jeans
Börja på talet
Blogga och kryssa veckans mål

Titta gärna in om ett litet tag igen . .

Anonym: Ja, bus och blondering.. Vad vill du få sagt? Jävla tönt skriv istället vem du är!
Får jag inte gilla blonderingsmedel och bus, eller? Jag tvingar dig inte att läsa min blogg :)

godmorgon

Godmorgon!
Jag har sovit  som en bebis inatt, vilket behövdes. Idag ska jag försöka jobba sen ikväll får vi se vad som händer.. Ska övningsköra om det blir bättre väder, börja på mitt svenska tal och plugga lite teori. Slutar vid 7-tiden så är ändå bara 6 timmars jobb. Ska passa på att mysa med älskling nu innan jobbet samt äta en god frulle. Ha en bra dag allihopa!


min kväll

Alla verkar bloggsega på helgerna, även jag. Statistiken är inte särskillt hög och kollar man på sina favoritbloggar är dem inte speciellt bra uppdaterade under helgerna. Antar att man har andra saker för sig då! Min kväll har varit supermysig tillsammans med pappa, Ingela och älskling i soffan. Först melodifestivalen som enligt mig heelt fel personer vann. Snälla, snälla snälla liksom? Njaee.. och efter det kollade vi på skräckfilmen Mirrors. Har ätit lite godis, fy på mig men ändå inte såå mycket. Har precis tryckt i mig en tablett, proviva shot med jordgubb/lime smak och en bulle. Måste börja äta regelbundet och ordentligt om jag inte ska ligga och kvida som innan idag, vilket jag absolut inte vill ju.

Som det  ser ut nu blir det jobb imorgon. Behöver verkligen pengarna . . Tänk om man kunde vara som Kissie eller Blondinbella som drar in typ 50 000 i månaden på sina bloggar. Det hade inte varit fel, eller?
http://www.e24.se/kvinna/business/artikel_1064005.e24

Nu säger jag godnatt. ♥

2 years baby

Grattis bloggen!
2 år ♥


dåligt update

Hej bloggen.
Andleningen till att jag inte har skrivit idag är för jag har haft olidliga smärtor i magen. Har inte kunnat röra på mig, inte stå, inte äta osv. Har kräkt hela dagen också. Magkatarr, säger kanske er något? Var nära på att få åka in akut men lade mig och somnade. När jag vaknade var det bättre och nu känns det okej igen. Läskigt som fan iaf! Blev inget jobb för mig idag då, alltså. Får se hur jag gör imorgon.

Har hyrt film med pappi och köpt lite godis (jag vet, inte fredag idag..) så blir en mysig hemmakväll! Hörs senare eller imorgon.

vårsmycken


Det första är ett sött armband som kommer vara riktigt snyggt till brännan i sommar/vår. Den andra är ett fotsmycke som verkligen är fint med söta pärlor i olika färger och med glitter. Kommer också vara jättesött när man börjar plocka fram vårskorna. Dessa kommer från netglitz.se
Har läst att det ska vara stort i sommar vad det gäller smycken. Alltså stora halsband, armband, ringar osv. Snyggt & piffar upp vilken outfit som helst!

bilds


Jag som liten, haha. Jävla trollunge!

Nytagen bild på piercingen. Hoppas på ett bättre reslutat denna gång!

Bild från igår i solariumet (ga:s farliga cancerrör) + min söta strumpa för tatueringen.
Därför jag tog med denna bilden, sött med strumpan!

Fredag!

Nu är klockan snart 4 och jag kom precis hem som jag skrev att jag skulle göra imorse. Måste börja med att skriva att jag älskar ex (inte). Blickarna man får är dödande.. Var bara tvungen att upp det för jag tror alla läsare har varit med om samma situation, man träffar dem när man minst anar det och är som mest oförberedd. Jaja, nu över till något mycket roligare! Dagen började vid 9 tiden med att ams (arbetsförmedlingen) kom och höll ett föredrag. Efter det kom en tjej, Janette tror jag hon hette och pratade om sitt liv som bl a flygvärdinna. Väldigt duktig och intressant tjej. Efter lunch var det föredrag av Båstad Academic, turism & service & sist en projektansvarig från Malmö Arena. Tackar Corrin, Emmelie och Elin som fixade ihop denna dagen + den goda fikan. Var jättebra, allting. Efter skolan mötte jag upp Elin så tog jag en snabb hamburgare på Mc & sen gick vi till Gecko. Fick min fina piercing igen & det sved, det gjorde det. Men var värt svedan och nu är det över! Efter Gecko gick vi in om Espressohouse för en Frapino och varm choklad, måste ju passa på nu när man har coffecard. Om en timme ungefär kommer pappa hit så ska snart packa väskan och så. Skriver om ett tag igen!

Idag går jag dessutom all in med snacksit. Jag får alltså äta vad jag vill idag eftersom det är friiday. Händer en gång i veckan så detta kommer jag ta vara på, vill jag lova. Har redan hunnit äta en del skit idag . . Mer kommer garanterat stoppas i min mun ikväll.

Rolig dag!

Godmorgon!
Hinner inte skriva speciellt mycket, ska till bussen alldeles strax nämligen.
Idag väntar en spännande dag med föreläsningar, piercing och mer.
Jag skriver om dagen när jag är hemma framåt 4-tiden i eftermiddag,
tills dess får ni ha en underbar dag allihopa. ♥ / ejlo 

2 år

Om 2 dagar firar min blogg 2 år, såg jag precis.
Har inte bloggat flitigt hela perioden men ändå.
Grattis i förskott ejlo.blogg.se


Gammal gammal gammal bild innan Madison, ja det säger väl allt om hur gammal bilden är?

Nytt!

Som många säkert märkt har jag nu fått en ny, fin design. Är nöjd men ändå inte 100. Tackar iaf hang.blogg.se för designen! Denna får vara så ett tag nu iaf. Imorgon är det dags för min piercing i nacken igen. Har inte tänkt på det förrän nu ikväll. Hoppas verkligen det bli bra denna gången. Förra gången "vände" sig själva smycket så den lutade. Fick ju ta bort allt och ska nu göra om det. Piercingen-sättet dem gör det på heter dermal anchors. Man gör ett snitt i huden och stoppar in smycket och sedan sticker det upp en platta, liksom. Denna kan man sedan byta till en fin sten eller vad man vill.
Såhär ser läk-smycket ut!



Imorgon;
· Skola till 14:oo (kom ihåg soppan)
· Piercing 15:oo (kom ihåg att ta med smycket.)
· Pappa hämtar vid 17:oo och sen blir det en lugn kväll hos honom & ladda upp inför jobbet dagen efter.

Viktigt möte

Idag har jag gjort något som borde gjorts för längesedan. Jag har träffat min låtsaspappas (som är död) föräldrar. Alltså min låtsasfarmor och farfar. Vi pratade om allt mellan himmel och jord! Var väldigt nervös och rädd att jag skulle börja gråta men det gick bra. Fick se massa kort och höra på vad dem gjort de senaste 1,5 åren. När jag och Elin gick fick vi vars ett presentkort på espressohouse på 250kr. Dem är så underbara så det finns inte. Inte lönt att försöka beskriva det i ord . .

Nu är jag med Patrik hos mig. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll men håller på å ladda hem en film nu. Tror den heter Inside man. Patrik har redan sett den 2 gånger och säger att den är skitbra! Annars händer ingenting ikväll för imorgon är det skola, första fredagen vi har obligatorisk skoldag. Kommer föreläsare som ska prata om olika jobb som passar vår linje. Ska faktiskt bli kul!


ändringar!

Någon gång under dagen kommer min design, förhoppningsvis ändras helt. Så håll utkik!

pepp!

Hej!
Skolan idag var soft! Hade utvecklingssamtal, läxförhör och projektarbete. Hann komma en liten bit på det iaf, kollade mest klänningar osv. inför bal & student.

Har kommit fram till att jag ska falla för grupptrycket och göra som alla andra. Alltså sluta äta massa skit och börja leva sunt! Var duktig och sade upp mitt träningskort på Aktiverum som kostar en förmögenhet idag. Istället ska vi börja träna på 24/7 så har varit där en runda idag också. Ser fint ut! Hann med en 30 minutare i solariumet också, häärligt. Nu är jag helt slut. Ska ta något att äta sen vila lite. Jag & Elin ska till Hans & Eva senare idag, tror jag. Ikväll ska jag mysa med Patrik. Sen är det fredag igen & helg.


sommaren 09?

home, sweet home

Nu är jag hemma från jobbet. Tack alla som kommenterade! rött eller chokladbrunt tycker ni . . Får se vilket jag väljer. Jobbet gick iallafall kalas! 3h är ju ingenting? Efteråt kom fie dit och jag, Julia, Sandra och Paula + Fie då, fetade i oss god mcdonald's mat och snackade skit om allt & alla. (ja, dig med) haha. Nej, men alltid trevligt med donkenmat och tjejsnack. Nu för ett litet tags sedan kom Patrik och hämtade mig och vi är hos honom nu. Efterlyst är äntligen tillbaka så det är de vi undehåller oss med för tillfället. Dem snackar om äckliga pedofiler, tror jag. Mår så illa av sånt alltså, jävla gubbar! Vad gör ni alla "bloggisar" ikväll?

Jag behöver hjälp

Jaa, jag behöver hjälp ang. hårfärgsval. Chokladbrunt, helrött men ändå mörkt (som nu typ), brunt med massa ljusa slingor i? Vilket?


don't look back

Sitter i jobbetkläderna redan. 1,5 h innan jobbet börjar, haha. Har ätit panpizza och kränger nu chips. nyttigt?! Har varit duktig och läst igenom turismen också, hurray. Får läsa igenom det några gånger till eftersom vi ska hålla i en lektion imorgon . . Gäller att vara väl förberedd. Ser att det fortfarande snöar ute. Förjävligt.

Vi hörs ikväll.

YEAS!

Jaaa! En rolig sak att se fram emot ---> friiday 15:00 piercing i nacken igen!


Men aj aj aj, smärtan är inte rolig..

what a day ..

Jag är sur. Ingen vill gå som jag vill det ska göra, varken idag eller igårkväll. Tråkig avslutning igårkväll och dålig morgon samt dag idag, alltså. Provet gick inte alls bra, på svenskan satt vi bara & pratade & turismen blev inställd pgr. av sjuk lärare. Jag är hemma nu och ska jobba om ungefär 4 timmar. Det snöar och halvt regnar ute. Det är okej om jag tycker synd om mig själv lite, va?

Nu borde jag tag i alla måsten. Körboken, turismläxan, projektarbetet, talet, städa skogarderoben och rummet m.m. Jag orkar inte.

MMMHM..

Nu är det god pizza med baby på Ringstorp som gäller!


makeup


ögonbrynsfärg, perfekt enligt mig! använder ofta min svarta ögonskugga för att få mer "sotiga" och intensiva ögonbryn. visste faktiskt inte att dessa fanns men så fort jag besöker en h&m ska jag absolut köpa dessa. Kostar 40kr, billigt!

braa!

Sådär ja. Fan vad jag är duktig! Nu har jag städat alla min garderober med kläder i. lådorna under sängen, min hylla med kläder och garderob. Känns skönt. Har dock 3 saker kvar innan jag kan vara helnöjd. Det första är att rensa bland skorna & det andra är att rensa i alla mina smålådor i rummet. Smycken, smink och massa annat. Det 3:e är att rensa bland alla mina väskor. Eller inte bland utan i. Dem är alla fyllda med massa skitsaker så när man stoppar ner plånboken ser dem fyllda ut fastän det bara är massa .. ja, jag vet inte? Får se om jag orkar det idag, dock. Nu ska jag slå upp boken igen och börja plugga hade jag tänkt mig.

plugga & städa

Sitter och pluggar på ekonomin nu. Det suger verkligen! Jag satsar på G, orkar inte plugga in kreditpolitik, budgetpoltik osv. När jag gjort detta ett tag till ska jag städa garderoben min. Ser ut som ett bombnedslag, verkligen. Klarar jag att göra allt detta bra får jag en belöning. Vet precis vad ;) Skriver vad jag menar sen!

Smalt är modernt.

Jag kan inte säga att jag är emot folk som bantar och på olika sätt försöker gå ner i vikt. Jag förstår dem även om en del gör det på fel sätt. För något år sedan var jag medlem på en svensk pro-ana sida. Att vara pro-ana/mia innebär att man har något form av störning i sättet man ser på mat. Alltså anorexi/bulimi. Man hetsäter, svälter sig, kräker eller något annat. Dessa tjejer och killar som är medlem på sajter som handlar om pro-ana och mia har ana&mia som slags "gudar" vad jag förstått. Dessa Gudar hjälper dem att inte äta och stå emot maten för att till slut nå perfection. Dessa människorna är inga som har det svårt hemma, är fula eller värst överviktiga. Det är vanliga tjejer och killar som fallit för detta utseéndefixerade samhället. Dem känner sig förmodligen vilse och den enda tryggheten i livet är att dem faktiskt klarar av att stå emot maten. På hemsidorna finns det "bloggar", dagböcker som man kan skriva vad man ätit under dagen, hur man har misslyckats, räkna kcal osv. Det finns också bildarkiv där trådsmalasupermodeller poserar. När jag blev medlem på denna sidan blev jag helt förbluffad. Det var som dem hade en slags sekt tillsammans. Inga wannabe's fick vara medlemmar. Antingen ville man bli perfekt (väääldigt smal) eller kunde man dra. Att låtsasbanta är inget för pro-anas/mias. Jag läste och läste, försökte förstå dem. Såg på youtubefilmer som triggade bantningen. Till slut började min vardag spegla dessa tjejerna liv. Jag tänkte på vad jag åt, rörde mig så mycket jag bara kunde och började tänka på kcal. Innan dess var jag helt emot anorexi och ätstörningar. När jag åt något jag bestämt mig för att inte stoppa i munnen kunde jag känna samma misslyckande och besvikelse som tjejerna/killarna på sajten. Men jag gick aldrig så långt att jag sket i omvärlden, mina vänner och familj för att få banta ifred. Jag glömde helt enkelt bort allt vad pro-ana hette och återgick till mitt normala liv. Ibland kunde jag tillochmed önska att jag hade samma styrka som tjejerna jag läste om. Samma vilja att bli perfekt. Jag vet inte varför jag inte gick längre. Varför jag kunde gå vidare och inte "fastnade". Handlar det om att jag är stark eller svag? För enligt mig är dessa tjejer som har viljan och styrkan att inte stoppa maten i munnen hur hungriga dem är en starkhet som är svår att nå. Men det kanske är fel starkhet, vad vet jag? Även om jag inte längre triggar mig själv att banta eller räknar kalorier. Jag mationer inte ens. Så går det inte en enda dag då jag inte tänker på smalhet. Vi kan läsa om Blondibellas, Katrins och Gynnings bråk om att hetsa till smalhet. Vi ser bilder på smala, bruna och vacka tjejer. Dem ser lyckliga ut. Vi ser andra tjejer i vår omgivning som bara blir smalare och smalare. Alla vill vara "normala", men normal blir bara smalare och smalare. Att vara normal är inte längre att ha en mage som putar lite lite utanför byxorna, att vara normal är inte att ha lår som ska vara tjockare än strl 25 i jeans. Att vara normal är att ha den minsta storleken och sträva efter smalare. Jag kanske är yr nu och ärligt talat vet jag inte så mycket om detta. Jag vet om mina egna tankar, åsikter och ideér och kan bara säga att det ärsåhär jag tror det är.

Det är modernt att vara smal. Är jag sjuk för jag tycker det är snyggt? Är jag sjuk för jag tänker på det varje dag? Är jag sjuk? Det är alltruntomkring mig som gjort mig till den jag är, säger forskarna. Då är det alltså samhället, vi, media, ja i stort sätt allt, som är sjukt? Vem bestämmer att detta är sjukt då? Att smalhet är sjukt? Okej, en del kanske triggar det så långt att dem dör av undervikt. Men vänd på det, det finns ju faktiskt folk som är så feta att dem dör i hjärtattacker osv. En del människor kan inte hålla sig inom ramen för vad som är friskt, så är det och har alltid varit. Men vi andra då? Vi som inte är smala/tjocka så vi dör? Är vi också sjuka? Smalhet är modernt och det är vi själva som gjort det så. Jag tycker ben som syns på kroppen är snyggt. En del tycker fett som hänger är snyggt. Vem är egentligen friskast? Vem avgör det? Jag tycker inte man ska lida, varken som smal eller tjock men sålänge man mår bra är allting okej. Det kanske är såhär vi människor egentligen ska se ut?

Nu är det snart sommar, det var lite därför jag tar upp detta. Många tjejer börjar tänka på vikten, använder sig av olika bantingmetoder, GI, motioner mer och en del kanske tillochmed svälter sig. Jag tänker inte sitta här och säga att samhället är sjukt och dittan och dattan. Det är VI som är samhället och eftersom jag har dessa tankar om att vara smal, precis som jag vet alla dem flesta tjejerna har idag tänker jag inte klaga. Perfektion finns inte, det vet vi alla egentligen om. Dock kan man komma världigt nära och det är upp till varje individ att bestämma vad dens perfektion är. Tjock, smal, lång, kort, bred, blek eller brun m.m.

PS, snälla sluta använda ordet "normal" inom vikt. Jag vet inte vad normal är och att säga att normalviktig är när man mår bra säger mig noll. Jag kan må bra när jag väger 45,50,55 (fysiskt). Så släpp "normal" idealet.



dinsko


Dessa kommer från dinsko och är riktigt snygga! Dem första är absolut heta nu i vår.

solat

Fick mig precis 30 min i solariumet. Var inte det bästa så är väl som 20 minuter i ett bra men ändå. Blev lite lite brunare och fick mig en go powernap! Har skrivit om en salva jag köpte ur en typ "läskautomat" för 30 kr på solariumet. Den ska vara till ansiktet och liknande känsliga partier. Först märkte jag ingen skillnad men nu har färgen börjat bli djupade och finare som burken lovade. Värt att prova iaf. Har skrivit en sammanfattning till ekonomiprovet men inte hunnit plugga ordentligt. Ska kolla igenom det lite nu innan älskling kommer för sedan ska vi ha en myskväll med film och så. Hur ser eran dag ut?

fuckyou!

Nu är jag hemma från skolan. När jag gick till skolan var jag på otroligt bra humör. Nu är det tvärt om. Sur, irriterad, ledsen osv. Vill bara lägga mig ner och sova. Det tackar vi för! Positiv energi is the shit. Har ett ekonomiprov som väntar så har ingen tid att spilla, inte. Ska sätta mig ner och skriva rent allt osv. och plugga ett tag.

Fick hem min stylesbystarsklänning idag och javisst den var för liten! XS-bröst funkar tyvärr inte längre. Den var så sjukt fin annars. Färgen, rosetten, ja allt! Lade ut den på Tradera illa kvickt så kan du ha XS kolla in http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=83758442

Vi hörs om ett tag.

skolan väntar!

Godmorgon bloggen och läsare!
Nu sitter jag helklar och bara väntar ut tiden. Absolut ingte ofta det händer på morgnarna kan jag lätt säga. Sov sådär inatt. Kollade på klockan några gånger och det är faktiskt trots allt svårare att sova utan Patrik än med. Tur att han ska sova här ikväll! Idag har jag på mig lackleggings, vit långt spetslinne och en vit chiffongtunika ovanpå med skärp i midjan och plattat hår. Pajar hela outfiten med mina fula, dassiga gamla vita gympaskor som jag tyvärr måste ha på mig för tatueringen. Ser så tråkigt ut & dessutom är det sviinkallt (dem är helt öppna framtill . . ) Men jag känner att tatueringen är väldigt torr och det ramlar av saker så bäst att göra som jag ska så ingenting går fel. Nu ska jag snart gå till bussen med min drickyoggi i högsta hugg! Första lektionen är med Egil, samhälle. Det är en frivillig lektion eftersom vi har prov denna veckan. Jag känner dock att jag inte fattar allt & behöver repetition så blir perfekt att komma på denna lektionen. Undrar hur många vi blir idag?

Ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag!

natti'

Nu ska jag stänga ner allt och släcka inför natten. Sover ensam inatt vilket var längesedan jag gjorde. Enda positiva är att jag slipper tjata på Patrik om att gå upp imorgonbitti. Haha! Hoppas ni alla kommer sova så gott så hörs vi imorgon!

Måndagens planer:
Skola 8-15, hem och plugga ekonomiprov, sola, sova över med Patrik.

Godnatt blogger's!
♥ / ejlo

god kväll!

Nu har jag duschat, rakat benen, målat naglarna, läst SOLO och umgåts lite med mami och syster i soffan. Börjar redan nu bli lite trött tyvärr . . Letade i mammas garderob innan och fann massvis med söta blusar och tunikor som är fina att ha i skolan. Lagom, sådär lite halvstora och sköna. Matchar fint till antingen lackleggings, svarta vanliga strumpisar eller jeansleggingsen/vanliga jeans. Vill man piffa upp det hela lite extra kan man ha smycken, hårsaker eller kanske ett fint skärp till outfiten.

Över till något helt annat - Jag har börjat med en sak jag kan rekomendera. Nämligen att skriva upp allt du köper. Jag har ett papper här bredvid mig vid datorn som jag skriver upp allt jag köper, vad det kostar, vilken dag det var osv. På detta sättet tror jag att jag kan stoppa onödigt handlande för i slutet av månaden ser jag ju vad jag lagt ner mycket pengar på som jag kan tänka på att skita i nästa månad. Låter det bra? Prova du med om du har samma problem med pengarna som jag har!

Tänkte börja med en annan sak denna veckan också.. Ska prova på att ha veckomål för mig själv. Det kan handla om vad som helst i världen och det viktigaste är inte hur stora dem är utan att jag ska klara det. Alltså är det viktigt att jag väljer att sätta upp rimliga mål som jag känner att jag kommer fixa. Veckans mål blir:

♥ Läsa ut kapitel 1 och 2 samt kunna dem i körboken
♥ Sola minst 2 gånger
♥ Börja på mitt Svenska C tal
♥ Övningsköra minst 2 gånger
♥ Städa mina garderober, ordentligt
♥ Ringa Gecko ang. min nackpiercing
♥ Komma igång med vårt projekt, ordentligt
♥ Spendera pengar på endast buss, en fika, kanske utgång, solarium och slingpaket.
 
Jag har till nästa söndag på mig. Alltså en hel vecka exakt! Det svåraste kommer absolut bli den sista punkten.. Måste dock hålla det. Min ekonomi tillåter inget annat. Får ju ändå drömma mig bort bland allt jag vill ha, dvs. lägga ut saker på bloggen och så. Det betyder ju inte att jag köpt det  . . .

kallt kallt kallt

Nu är jag hemma från middagen. Jag åt en god gourmetpizza (olika ostar) och Patrik pasta carbonara. Var jättemysigt och jag verkligen älskar Haket. Så om det möjligtvis är någon som inte bor i hbg som läser min blogg och ska hit så ska ni absolut fråga er från till Haket i Helsingborgs centrum. Billig men super god och mysig restaurang! Nu är jag iaf hemma. Fryser som sören och fick vänta på bussen 20 min. Köpte med mig hem frukost till imorgon; yoggi yalla. Drickyoggi med hallon och blåbär. Mums! Köpte en solotidning och halstabletter också. Ska blir lite varmare och sedan smörja in mig i bus och måla naglarna samt läsa SOLO. Får ju passa på när man är ensam med alla dessa tjejsaker! haha.

redo!

Nu är jag klar och ska gå hemifrån om 9 minuter, typ. Har på mig en turkos tunika, brunt tjockt nitskärp, lackleggings och halvhöga pumps. Låter finare än vad det är! Mamma och dem sitter och äter och jag känner riktigt hur gott maten luktar. Är superhungrig så ska bli gott med mat! Jag skriver när jag är hemma igen. Ha det bra sålänge!

asos.com

Blir mycket uppdatering här nu . . Var nyss inne på Asos hemsida och såg att dem har erbjudande om att frakten är sjukt billig just nu. Kostar alltså knappt någonting (typ 1 dollar vad du än handlar) att beställa saker. Dessutom är det ingen tull, är inom EU ju. Så passa på!


Denna vill jag skitmycket ha! (speciellt byxorna) älskar rosetter!

h&m


ingen vår här inte . .

Blev ingen övningskörning och inga våfflor idag. Pappa är sjuk så jag åkte hemåt istället. Har varit hemma nu ett tag. Ska snart göra ve mig för ska möta älskling 5 vid Haket för en god middag! Ikväll ska jag bara plugga lite körteori, sola, fixa jeansen, blogga och så. Köpte precis lite vårsaker från h&m (älskling var lugn, det kommer inte förrän i slutet av mars!). Lägger in bilder på det strax. Blev så besviken när jag kom ut i solen och märkte att det var svinkallt. Ingen vårvärme, det blåste som fan och var säkert minusgrader. Får väl hålla mig några månader till. Jag brukar vara den som välkomnar våren snabbast med tunna kläder osv. Ska försöka hålla mig in i det sista detta året. Det ser ju trots allt lite konstigt ut med bara ben när alla andra fortfarande fryser i jeans . .



jeans våren 09


Exakt såhär vill jag att mina jeans ska se ut i vår. Hot, hot hot! Det bästa är att man kan ta ett par riktigt gamla halvpösiga jeans och klippa hejvilt! Det kan helt enkelt inte bli fel.

Söndag, 1 februari 2009

Dagens planer:
Övningsköra, kanske
Äta våfflor hos älskling
Ut & äta ikväll med Patrik
Fixa och dona hemma ikväll
Sova ensam :(

Idag är det 1 februari och det ser ut att vara fint väder ute. Våren närmar sig, kanske? Jag mår mycket bättre idag och min feber verkade bara vara något tillfälligt. Skönt, slipper missa massor i skolan. Fick sova ut ordentligt idag också medan Patrik var uppe i tid och fixade. Duktiga älsklingNu ska vi snart ta på oss osv. Hoppas ni alla får en lika mysig söndag som mig! ♥