.

7

28 jan

har:
städat lägenheten
handlat och pyntat villan inför avskedsfesten imorgon. ni kommer väl?!
ätit happy meal med sandra
sovit på soffan med älskling en timme
solat
duschat, filat fossingarna, tvättat håret & rakat mig
ska:
smörja in mig med bus
göra ve håret & sminka mig lite
klä på mig
åka till oscar och umgås
upp & jobba vid 07 imorgon

27 jan

min "glada" nyhet är att jag har sagt upp mig från mcdonald's. har endast 13 dagar kvar att jobba! är så otroligt glad att jag äntligen tagit tag i allt & kommit en bit på vägen. detta ska nog bli bra ändå!
hinner inte skriva så mycket mer just nu. ska iväg en sväng och sedan blir det middag med tjejerna hos jonki.

Gladast!

Är så otroligt glad! Önskar att jag kunde dela med mig om varför jag förmodligen är världens gladaste tjej ikväll. Men ni får helt enkelt hålla er till imorgon. Oh, happy! Äntligen ser jag ett ljus!

24 jan

då var det dags igen. blandade känslor faktiskt. mest negativa & ångestladdade. men jag måste klara det, för min egen skull.
längtar till 21:00 ikväll, en piggelin och mys med älskling i soffan. glad!
nu ska jag bege mig!

21 jan

svettas som ett djur av förkylningen och fick dessutom min mens inatt. happy! ska försöka börja göra ve mig lite smått strax. har en tid hos doktorn vid halv 2 nämligen. är lite nervös, men ska nog gå bra..
ikväll är det ishockeymatch och efter det får vi se vad som händer. trevlig helg på er!

lite sent

2010
> gjorde silikonbröst.
> tog mitt körkort.
> tog slut med P, efter nästan 2,5 år.
> träffade och blev tillsammans med Johan, som jag vill leva resten av mitt liv med.
> flyttade hemifrån och blev sambo.
> fick hem två små bebisar, Sid & Harry.
> johan friade och vi förlovade oss.
> var på spaweekend i Polen med familjen.
> var på Spaweekend i falkenberg (?)
> fick världens finaste lillebror.
> var på akuten för första gången i mitt liv.
> fyllde 20 och fick gå på systemet.
> utbildade mig till värdinna, handledare och på väg till skiftledare på McDonald's.
har jag glömt något?

booobs

innan operationen. jag hade inga jättebröst, men var inte heller platt. hade väl en 70b/70c. har inga direkta före och efterbilder då jag raderade dem av ett misstag. valde att stoppa in 450cc och skulle få storleken 70d efter operationen.
första bilderna efter operationen. har aldrig i hela mitt liv känt en sån smärta som efter operationen. herregud. kunde inte resa mig själv hur sängen ens. ett tips, om någon tänker göra sillisar, använd inte det svarta tryckbandet jag har över. det är meningen att det ska "trycka" ner inläggen så man inte får för "höga" bröst (vilket man vill ha om man gör silikonbröst) ångrar att jag hade min på mig.
efter operationen fick jag inte D som jag trodde, utan istället 70e/f. men som tur är känns dem inte alls för stora utan jag har vant mig och tänker nästan aldrig på att dem inte är riktiga. dem känns som äkta bröst och ser ut som äkta bröst. sen finns det alltid saker man tycker borde sett annorlunda ut osv, man ska aldrig sträva efter perfektion. min läkare sade till mig att jag hade perfekta förutsättningar för ett par perfekta bröst, men jag skulle inte kalla dem perfekta. men vill inte skriva om det i bloggen då jag tycker det är för privat. men jag ångrar ingenting, absolut ingenting.

tada!

tadadadadadaaaa - jag är svarthårig.

Efter. (helt utan smink och vått hår, blev ingen charmigare bild)
förra gången jag hade svart hår. har saknat det som sören!

före.



+ med svart hår
ser oftast väldigt fräscht ut eftersom det är mer glansigt än t ex blont hår
passar i alla färger både med smink och kläder
snyggaste hårfärgen som finns om man klär den rätt
- med svart hår
utväxt fort då jag egentligen är blond
måste vara brun eller sminkad för det ska bli riktigt snyggt

varför klaga?

ibland när jag tittar tillbaka på bilder undrar jag varför jag klagade på hur jag såg ut när bilden togs.
denna bilden är från förra sommaren, inget som helst fel på min kropp då..
ikväll tänkte jag uppdatera lite om mina bröst. visa gamla bilder från operationen osv!
update:
menade ingenting med mina bröst på denna bilden. syftade på vikt, tränad, solbränd osv. menar att man aldrig är nöjd, hur man än ser ut. & jag ångrar inte att jag opererade mig, absolut inte!

20 jan

min man lämnade mig precis för att åka långt åt helvete och spela hockey och är inte hemma förrän inatt. kul! sitter och tröst-äter pistagenötter och dricker pepsi max tills jag kommer på något bättre att göra. ska snart hoppa in i duschen och smeta in min kropp i brun utan sol. vid sex-tiden ska jag nämligen göra ett hårfärgsbyte som kräver att jag inte ser ut som ett vandrande lakan. bilder kommer ikväll!
annars ser min dag kanske tom ut. kan vara skönt det också. pilla lite med vad man vill, läsa alla bloggar tusen gånger, lyssna på vilken musik man vill, kolla igenom alla shoppingsidor man kommer på. neeeeej, kom hem igen johan!

våren

När lönen kommer ska jag lägga lite pengar på nytt vårsmink. har inte köpt smink på riktigt, riktigt länge & blev så sugen på att fräscha upp sminkväskan lite. ska köpa nytt rouge i korallfärg (har min favorit från mus), nytt rosa/korall läppstift (tips?), highlighter, mascara och nytt solpuder.
men först av allt ska jag få bort alla min utslag och finnar jag har lyckats få. hatar det. går inte att dölja utslagen heller, sminkar jag på dem blir det bara fjälligt och bubbligt. nej, usch.

hårfärg

vill färga håret igen. just nu har jag någon blandning av pippigult, jordgubbsblont & råttfärgat. vill ha en brun/blond nyans eller kanske helbrunt? jag vill iallafall inte behöva sminka mig enormt mycket för att trivas i hårfärgen. är ganska ljus i hyn & har blåa ögon. tips?

hängsle

då var mina första långa hänglsebyxor köpta. dem kommer dock inte förrän i slutet av februari. men när dem kommer lär jag använda dem flitigt! har ett par vita och ett par blåa fast i shortsmodell som jag kommer använda så fort solen tittar fram (och mina ben är bruna). bikbok har ett par som är grymt snygga också, ett tips bara!

19 jan

sitter med havregrynsgröt, yoggi och havremjölk och myser i köket. bebisarna sitter i fönstret och tittar på fåglarna. om en timme kommer johan och hämtar mig, vi ska ut & gå en sväng med hans hund. sen blir det hemfärd igen & middag. får se hur resten av dagen ser ut. har en äcklig hosta så vill inte göra allt för mycket..

.

gjorde en ny, hemsk header snabbt. får vara såhär sålänge!

love


tips!

helt sjukt vad man kan komma in i något och sedan bara springer klockan iväg! var ute och gick 45 minuter för en stund sedan, bra där! kom hem, satte mig vid datorn (även fast jag är sjukt hungrig), kollade på existenz "en 14 åring gravid", hamnade på hennes blogg och där har jag suttit ett tag nu. tycker det är väldigt intressant att läsa om sånt, hur hon klarar av det osv. hon verkade först väldigt mogen men sedan förstod man att hon, precis som alla andra 14-åringar vill vara tonåring. jaja, nog om det!
sedan förra måndagen har jag försökt att inte äta något skit, bara på helgerna. har lyckats ganska bra! promenader och förhoppningsvis snart gymbesök är också med på schemat. har en app på min Iphone "shapeUp" som man fyller i vikt, längd och hur mycket man vill gå ner. sedan räknar den ut hur många kalorier man får äta om dagen och man fyller i en dagbok med vad man exakt äter så räknar den kalorierna. har fyllt i att jag vill gå ner 0,5kg i veckan och då får jag äta 1200 kalorier. helt okej! följer detta inte slaviskt (speciellt inte under helgerna) men jag måste få iordning på mitt ätande. så alla som vill hålla koll på vad det är ni stoppar i er, ladda ner shapeUp!

jag längtar

bruna fötter - massvis med shorts till bruna ben - virkade kläder - tunna blusar - mycket detaljer på allt - långt hår - massvis med läppglans/läppstift - markerade ögonbryn och solkysst ansikte - nedre delen av magen visandes - volanger - gummistövlar - kritvita converse - massor av olika bodybutter att kombinera med - långkjol - långklänning - visa ryggen - solglasögon - UGG - kilklackar - mysiga collagetröjor  och mycket, mycket mer!

.

Jag känner mig förvirrad. Folk säger "gör si, gör så." och jag pendlar mellan olika lösningar. Jag vet inte vad som är bäst, jag vet inte den rätta vägen och jag vet inte hur detta kommer sluta. Men jag kanske måste följa mitt hjärta, göra vad som är bra för enbart mig och köra på det.
Just nu är det bara ett stort jävla stopp, ett hinder jag måste klättra över. Det kommer ta tid, tålamod och enormt mycket vilja och uppoffringar men när jag blickar tillbaka på denna skiten kommer jag bara räcka fingret åt det.

.

GAH. vänta aldrig med att köpa något du verkligen vill ha.. såg ett par sandaler på have2have rean för några dagar sedan. vita eller svarta med kedjor för typ 199 kr. nu är dem slut och då vill jag ha dem ännu mer för jag inte kan få dem. jaja!
har 3 rabattkoder på ellos, 30% valfri produkt och jag vet precis vad jag ska klicka hem när lönen kommer!

.

sitter i köket och äter havregrynsgröt, glammigt värre? dagarna bara rusar förbi och jag har aldrig önskat att dem skulle gå långsammare än just nu. vill inte tillbaka, vill inte. har några dagar på mig att ta tag i det och göra något, annars är det mitt eget fel. nu skriver jag i gåtor, men känner inte för att utelämna mitt privatliv här i bloggen. när alltid är över och jag mår bra ska jag skriva av mig som aldrig förr. längtar!

imorgon ska min lillebror döpas, mysigt! men ännu en gång, tiden bara försvinner..

.

Det är när man mår riktigt dåligt som man märker vilka människor som älskar mig på riktigt, som alltid kommer finnas vid min sida. Det är dem människorna jag kommer hålla mig fast vid och aldrig släppa. Det är också dem människorna jag kommer hjälpa & stötta när det behövs, resten skiter jag faktiskt i.

.

Har någon erfarenhet av New Looks shopping online? Alltså på hemsidan? Dela med er!

.

Jag hatar känslan av att vara ensam. Jag hatar att känna mig svag och är ingen person som vill att folk ska tycka synd om mig. Nu sitter jag här, ensam en torsdagskväll och att vara ensam är ingenting jag vill vara just nu. Tror inte det hjälper mig igenom det jag försöker ta mig igenom. Men samtidigt förstår jag att folk inte kan sitta som hökar över mig varenda minut av dagens vakna timmar. Jag måste ju vara själv, så är det bara. Men det är när jag är själv tankarna börjar strömma och paniken bryter ut. Jag behöver ventilera mig och ha någon som kan bolla tillbaka åsikter när jag kräker ur mig all skit.

Jag ska iallafall försöka göra det bästa av situationen just nu. Försöka njuta av att vara ensam och inte tänka så mycket. Önskar bara att jag kunde ha dem där "ytliga" tankarna kvar i mitt liv ibland. För just nu spelar det ingen roll vilket schampoo som är det "bästa", vilken mat man ska äta, vilka kläder jag ska köpa eller hur jag ska färga mitt hår. Det var längesedan jag slutade bry mig om sånt på riktigt. Men det innebär inte att jag inte saknar det, för jag har hellre problem med vilken inpackning jag ska välja än problem med vilket jobb jag ska söka.

Jag älskar dig!

Den 23:e december, alltså dagen innan julafton skulle jag och älskling till Filip och Elin på uppesittarkväll och sedan hem för att fira vår egen lilla julafton tillsammans. Vid 00:00 tiden ville Johan gå hem och tjatade på att vi skulle gå medan jag ville sitta kvar och dricka vin ett tag till. Till slut gick vi hem och Johan fick öppna sina paket. Parfym, KENT samlingsalbum, tandblekning och en personlig bok "en kärleksförklaring" som sedan kändes som världens sämsta presenter jämfört med vad jag skulle få.
Johan bad mig gå in i sovrummet där han tände ljus och gav mig hans mobil. Fick öppna ett paket med två halsband i och blev jätteglad! Men jag visste att det skulle finnas en paket till. Väl i sovrummet fick jag starta ett ljusklipp på tio minuter som han hade spelat in själv. Han berättade hur vi träffades, hur han kände och hur vår första tid tillsammans var. Jag grät samtidigt som jag skrattade, alla som känner Johan vet vilken rolig charmöre han kan vara. I slutet sa han "nu älskling kan du komma ut i sovrummet där jag väntar på dig." Jag slängde iväg mobilen och sprang ut i storarummet och kramade honom (och grät floder). Han hade hela tiden sagt till mig att presenten skulle vara stor, att han ville ha den hos sina föräldrar för jag inte skulle veta vad det var. Jag var säker på att han hade förstorat en bild på oss så jag stod i vardagsrummet och grät, samtidigt som jag letade med min blick efter min sista julklapp. Helt plötsligt från ingenstans säger han "jag har ju hela tiden sagt att presenten skulle vara stor, men jag har ljugit, det är stort men inte på det sättet du trodde" (något i den stilen sade han, minns inte exakt då mina tankar var överallt."
Han satte sig på knä och jag utbrast "Nej, Nej!" medan frågade mig "Emelie, vill du någon gång gifta dig med mig?" Blev helt chockad då jag inte alls förväntade mig detta. Förstod att det inte var så smart att säga nej och Johan frågade, "Va, du säger inte nej?" Och jag "Jo, jo, eller neeej! klart jag vill!" Nu grät jag ännu mer och han satte på mig ringen. Sedan samma kväll berättade han att han frågat min pappa om min hand en vecka tidigare, för han ville göra det på det gamla sättet. Han hade planerat detta flera veckor och jag hade inte fattat ett skvatt, inte ens när pappa och Ingela kom med champagne dagen innan och sade att den nog snart skulle komma till användning. Våra familjer blev oerhört glada och då känns allting ännu mer rätt! Ingenting kunde gjorts bättre, Johan är min drömkille och det finns ingenting som gör att jag någonsin ens skulle tvivlat på att säga ja. Jag är så lycklig och varenda gång jag tittar på ringen på mitt ringer förstår jag hur mycket vi båda verkligen älskar varandra.
Och jag vet, jag vet vilket skitsnack som säkert går runt bland folk här i Helsingborg. Men ärligt talat kunde jag inte bry mig mindre. Jag är lycklig, Johan är lycklig och det är det absolut viktigaste.
Ringen är helt perfekt enligt mig! Inuti den står det ett hjärta och sedan Johan och 24/12-2010.
(Meningen att texten ska vara uppdelad men får inte rätt på det på denna datorn...)

.

Jag är så sjukt sugen på att skriva. För mig är skrivandet något som gör mig avslappnad och jag har verkligen insett att jag älskar att skriva. Det spelar egentligen ingen roll vad jag skriver om, mode, tankar & åsikter, nyheter eller något annat. Bara att få sitta ner och skriva allt som kommer från hjärtat är en sån skön känsla. Jag var nycket bättre på att skriva förr, fick beröm för att jag var duktig. Nu det senaste året har jag blivit mycket sämre. Har mått så bra och varit lycklig & då kändes det som om att jag inte hade något att skriva om. Funderar på att starta en ny blogg, starta om från början iallfall. Annars måste jag fixa med designen, inte kul att skriva om man inte gillar utseendet. Det blir jobbigare när jag måste låna Johans dator varje gång jag vill skriva också, känns inte lika kul att inte ha sin egna dator. Men så är livet, man får helt enkelt prioritera bort vissa saker ett tag.