.

min blogg suger, men så är det ibland.
idag
x äta frukost
x duscha, raka benen osv
x platta håret spikrakt och sedan locka det
x sminka mig
x måla naglarna
x hämta locktången & fixa mat
x dammsuga
x folk kommer hit vid 5-tiden
x taxi till maria park vid 7-tiden.
x middag, lekar och annat roligt med en massa roligt folk hela kvällen och natten
ska nog bli bra detta!

.


.

Min jul har varit helt underbar! Första julen som jag firade med johan och ingenting kunde ha gått bättre. Har fått massor av fint, pengar, hårförlänging, smycken, nyårsklänning, krämer osv. Jätteglad för allting!
Igår var jag på väla hela dagen, kom dock endast hem med en jeansskjorta och present till julia som fyller år idag. Världens sämsta REA och världens sämsta sortiment i butikerna just nu. Ikväll ska jag klicka hem ett par jeanshänglsebyxor istället! Velat ha det länge och har kommit fram till att det är dags nu.
Först ska jag träffa tjejerna ikväll, för lite firande av Julia som fyller 20 år idag.

.

jag funderar starkt på att bojkotta hela mellandagsrean detta året. kan inte bestämma mig riktigt. behöver köpa nya gardiner till storarummet och det kan man kanske hitta billigt nu? men jag vet att jag inte kommer hålla mig till billiga gardiner utan kommer komma hem med kläder också. så shoppar man upp alla sina pengar på mellandagsrean och har inga kvar när vårkläderna kommer in i butik. dagens problem? nej, vi får se hur jag gör imorgonbitti. en god vaniljlatte på wayne's kan väl aldrig skada? eller?
god jul, förresten!

.

img_3133 (MMS)

Världens bästa julafton med världens underbaraste pojkvän. Är numera inte bara sambo utan också förlovad, gillar det skarpt! Och sättet johan friade på kunde inte varit mer perfekt. ringen behöver vi inte ens nämna, p e r f e k t.


.

Sitter i vårt iskalla vardagsrum och kom hem från mitt iskalla jobb för en stund sedan. Är nerbäddad med täcke och grejer för att inte frysa ihjäl. Om en stund ska jag och Johan iväg och handla lite inför glöggkvällen här på onsdag. Sen ska jag försöka få honom att åka och hämta en gammal stege vi ska få av pappa som jag ska måla vit och sätta blommor, ljus och annat mysigt på. Mer än så händer nog inte idag, är trött efter få timmars sömn dem senaste tre dagarna. Imorgon ska jag sova till iallafall 10.

SANTA BABY

svart jeans eller skinnbyxor
genomskinliga blusar
UGG:s
hårförlängning och two toned hårfärg hos frisören
stora silvriga eller svarta halsband
massa ringar
nyårsklänning
färgglada maxiklänningar på REA till nästa sommar (är smart!)
ett snyggt skärp
tajt t-shirt med något fint tryck på
converseliknande skor från ash
läppstift, neutralt rosa eller nudefärgat
tajt voleour-dress
mössa med pälstoffs
coola skinnhandskar med detaljer
svart/beige/grå väska med detaljer ex kedjor eller toffsar
mysig och söt stickad tröja med exempel toffsar
massvis med trosor
............. om någon inte handlat julklappar till mig ännu så är det bara att välja och vraka ;)

.

nu har jag och älskling bakat lussebullar, chokladknäck, vit choklad med cocous och choklad med nötter i. så dooottiga så! nu sussar han sött här i soffan bredvid mig. jag älskar verkligen dagar som denna, enbart fulla av mys, skratt och kärlek.
ikväll kommer julia hit med donkenmat, så kvällen ser inte så tokig ut den heller.. kan behövas med dem kommande dagarna som inte lär bli allt för roliga..

.

Ligger kvar i min säng, måste passa på att njuta för sen ska jag upp tidigt tills efter julafton. Ska snart bege mig upp ur sängen och skriva en handlalista. När Johan kommer hem ska vi gå en promenad och handla på Hemköp. Blir en riktig bakdag idag! Alltså enbart mys, ingen stress. Mitt huvud vill bara sprängas som jag har stressat dem senaste dagarna. Finns ingenting värre än att stressa utan att man behöver det egentligen. Nej, lev idag istället!

.

denna kroken eller hängaren ska jag köpa direkt när lönen trillar in. klickar hem två stycken vita som ska sättas upp i vardagsrummet. ska hänga ett hjärta med budskap i en av dem, tror det kan bli skitfint. sen ska vita, stora gardiner inhandlas, en stor vit spegel ovanför soffan tror jag hade varit skitfint också. och en i sovrummet ovanför sängen. sen vill jag byta ut sovbordet också. vet precis hur det ska se ut, som en stor kista som jag sedan ska vitlasera. äntligen vet jag hur jag vill att det  ska se ut i lägenheten! ett svart barbord till köket ska också inhandlas. kör på svart, stilrent i köket och badrummet. i sovrummet, hallen och vardagsrummet blir det ljust och gammeldags.

ash


.

har varit duktig och gjort julkort till min och johans familjer nu samt fixat klart johans sista julklapp. skönt! tänkte ta något att äta nu och sedan bara mysa och ev. sola.

.


.

det är väldigt mycket som handlar om pengar just nu. men så är det ju såklart när det är mycket man vill göra/ha samtidigt och inte drar in speciellt mycket pengar. listan på saker jag vill lägga pengar på bli bara längre och längre och inte mycket kan jag kryssa för på väldigt länge, känns det som. när man flyttar hemifrån måste varje sak man ska lägga pengar på planeras och sparas till eftersom jag inte har någon skyhög lön utan den oftast räcker precis till allt. det är både roligt och mindre roligt, man lär sig uppskatta saker mer men samtidigt är man väldigt begränsad.


saker som jag vill lägga mina pengar på inom den närmsta framtiden är:
tatueringen runt handleden, så fort som möjligt!
resa till sommaren.
spara pengar till lägenhet.
göra om lite i vardagsrummet i januari samt köpa till lite saker till lägenheten.
spara till .... sommaren 2011.
frisörbesök, färga nederdelen av håret ljusare.
UGG:s i någon fin färg.
ny mini-pc eftersom min dator har gått i sönder.

SMS-inlägg


SMS-inlägg

img_1257 (MMS)


.


kom precis hem från väla. fick med mig hem julklappar till syster och tilde så nu har jag två mindre julklappar att handla. sitter och äter en hamburgare från MAX, givetvis en green hamburgare. nomnom! johan är på ishallen och värmer upp inför matchen. ska dit med mamma & co vid 5-tiden och kolla, sen blir det middag hemma hos mami. nöjd tjej!

.

varför görs inte en sån här jacka? jag har köpt den direkt!
(detta är en morgonrock) .....

.

Sitter nerbäddad i soffan med cheez ballz och kunde inte njutit mer utav kvällen. johan åkte precis till träningen så det blir en ensamkväll framför idolfinalen. tur att jag har bebisarna!

.

glider åt fel håll ..

.

det här med julklappar börjar gå mig på nerverna ganska mycket. kommer förmodligen få gå och handla den 23:e december, dvs dagen innan julafton. skitkul! jaja. börjar iallafall få ordning på vad det är jag ska köpa, tror jag.

om två timmar ska jag jobba igen. 16-22, skön tid men ändå segt. efter det ska jag hem och bara mysa tills johan kommer hem från matchen. har hunnit med donkenfrukost, promenad i pålsjö med julia och pg och solat 20 minuter. nu ska jag fortsätta kolla nyårsklänning och julklappar, tänkte jag. får passa på att låna johans dator när han inte använder den ju.

Har lyckats fixa lite julklappar men är lå...

img_6351 (MMS)

Har lyckats fixa lite julklappar men är låååångt ifrån klar ännu. Älskar verkligen att ge bort julklappar!


.

är det såhär mitt liv ska se ut? är det såhär jag vill ha det? var detta min dröm? blev det som jag ville efter studenten? var tog detta 1,5 året vägen? det är så otroligt mycket som snurrar i mitt huvud nuförtiden. jag känner bara att det är dags att skriva av mig lite och det är i dessa stunderna jag är glad att bloggen finns.
jag bara velar fram och tillbaka och får inte fram något vettigt. det enda jag kommer fram till i min hjärna är att jag inte orkar mer. jag bara orkar inte, så enkelt är det. men jag vet också att jag är den enda som kan påverka hur jag mår och ändra det. ändå gör jag ingenting åt detta, ingenting. därför skäms jag över att gnälla, jag skäms över att säga att jag inte orkar. för jag har ett val och det kommer jag alltid att ha. men nu är det precis som allting har runnit över för mig nu, jag bryr mig inte om nånting längre. jag bara är och gör det jag ska, ingenting mer.
det är just i dessa situationerna jag är otroligt glad över att ha johan vid min sida, som stöttar mig, försöker peppa mig och bara finns där som en solstråle i livet. igårkväll satt han med mig och hjälpte mig att skriva något jag skulle gjort för längesedan. världens bästa! självklart är jag glad över att ha min familj och mina vänner också, men dem ser mig inte på det sättet som johan gör. dem slipper se mycket av det negativa med mig, när jag är ledsen, arg, upprörd och har tappat gnistan. dem ser oftast den glada, positiva, spralliga emelie, den tjejen jag faktiskt vill vara och egentligen oftast är. men på senaste tiden har jag känt så mycket ilska, hat och negativitet som jag aldrig tidigare gjort. och jag vill inte vara den där tjejen som bara är sur och grinig, jag vill le, skratta och må bra ända in i själen.
när jag vaknade upp idag var ångest det första som slog mig, sedan kom huvudvärken och tröttheten igen. jag ska verkligen försöka att skaka igång mig själv och inte låta detta tynga ner mig mer. som sagt, jag är den enda som kan göra något åt detta och låter jag min lilla energi jag har kvar gå åt till att må dåligt kommer jag aldrig komma någonstans. håll ditt huvud högt, sa någon betydelsefull till mig igår och det är med dem orden ska jag ta mig ur detta.
jag ska finna vägen eller skapa den.

.

ligger och kollar på julklappar i soffan. slutar hela tiden med att jag kollar saker till mig själv. högst upp min att köpa lista just nu står:
  • en snygg, tajt t-shirt
  • ett stort, kort och maffigt halsband med mycket silver
  • mössa med pälstoffs längst uppe
  • nya extensions
  • mysiga uggs
  • svart tubtoppklänning till nyår
  • riktigt snygga 15 cm skor till nyår
osv osv.

Julmarknaden igår var skitmysig! Jävla öve...

img_7407 (MMS)

Julmarknaden igår var skitmysig! Jävla överpris för att gå in bara.. Efteråt blev det pizza för min del och pepparkaksmazariner och knäck. Gotti! Om en timme ska jag gå ner med tvätten och sedan fixa till mig lite snabbt. Ska ner om i stan och köpa fint inslagningspapper och snören på lagerhaus. Sedan ska vi hem igen och tvätta. Alltid lika tråkigt och oglamouröst med tvättning. Men vad gör man när tvättkorgen är full och vi inte tvättat på över tre veckor?


Sitter och har rast nu. Jobbar 8-17 idag i...

Sitter och har rast nu. Jobbar 8-17 idag igen & sedan blir det julmarknad på fredriksdal med massa mys! Är ledig imorgon så ska passa på att bara njuuuuuuta!


.

Nu har jag städat, fixat lite med presenten och duschat. När älskling kommer hem med lite mat till mig blir det lite mys innan det är dags att krypa ner i sängen. Jobb imorgonbitti klockan 8 och det känns sådär just nu, om jag ska vara ärlig. Tänk på pengarna, tänk på pengarna! Nu är jag nöjd med min fredag och ska inte göra nånting mer än att pussa på min johan, som för övrigt är den bästa som finns!

Våra bebisars första jul och första snö. S...

img_9818 (MMS)

Våra bebisars första jul och första snö. Syns att dem älskar det! Här försöker Harry "fånga" snön som åker mot rutan. Sötnos då!


.

Har jobbat 11-19 och nyss solat underbara 30 minuter. Är på väg hem och ska städa nu, alltid kul en fredagskväll sådär? Eeeh!? Ska hinna med att fixa lite med älsklings fina julklapp också. Har till 22 på mig, så då kööööör vi!

.

Sitter och funderar på vad jag ska ge folk i julklapp.. Har ju en del att köpa åt, faktiskt. Jag är sånn som måste köpa till alla som köper till mig. Tänkte ta fram papper och penna och skriva upp vad jag ska ge folk på ett ungefär. Svårast är johan och min syster, tycker jag. Resten har jag ändå lite koll på. Imorgon ska jag kolla upp lite julklappisar i stan, köpa fint inslagningspapper och snören. Sen ska jag köpa hem lite mer saker till att göra julkorten med. Doottig tjaj!

Ska kolla ph snart och bara mysa! Är ledig...

img_0741 (MMS)

Ska kolla ph snart och bara mysa! Är ledig imorgon och det firar jag med popcorn och julmust! Plus min älskling då! Imorgon ska jag träffa tjejerna, städa och sola. Undrar hur länge jag skjutit upp städningen nu? Öööörrk!


Åtta månader sedan vi träffades idag. Tack...

img_2686 (MMS)

Åtta månader sedan vi träffades idag. Tack älsklig! Jag älskar dig.