möte

Sitter & väntar på att telefonen ska ringa så kan jag gå ut. Blir hämtad och ska ha ett möte, typ. Kommer väl hem snart igen & då är det födelsedagsfika med hela familjen som gäller! Puss sålänge!



Måste bara berömma mig själv lite.. Gick in på Gina när jag var i stan innan, testade några plagg som verkligen var fina. Men när jag väl stod där inne i omklädningsrummet fick jag ångest så jag satte på mina egna kläder igen och hängde tillbaka alltihopa igen - utan att handla någonting. Det har aldrig hänt innan.. & nu när jag tänker efter var kläderna inte såå extremt snygga ändå.  Jag kan om jag vill!

firat mamsi

Nu har vi ätit god frukost och firat mamma. Jag letade som en idiot i stan efter någon fin present, blev till slut 2 armband. Köpte också söta kort, blommor, söt luktegott och ballonger. Nu har jag ingenting mer att göra. Tråkigt! Funderar på att organisera lite bland papper, slutprovsfaktan & hur de kommande veckorna blir. Måste även ringa ett samtal.

Ska sätta i extensions igen! Glaaaaaad! Och Angelica om du läser detta, det är nagelslingor du ska köpa! :)

godmorgon!

Godmorgon!
Orkade inte sitta mer vid datorn igårkväll. Tillbringade istället kvällen framför tvn med familjen. Idag fyller min mamma år så nu  vid 9 ska jag bege mig ner til stan & köpa en present, blommor, kort samt frukost åt henne. Vid 11 ska jag väcka henne med god frukost, tänkte jag! Är tröttare än tröttast vilket kanske beror på att jag inte gått upp såhär tidigt på länge.. puuh. Jaja, vi hörs i förmiddag!


i mitt h&m paket fanns



+ en BH & bikini som åker tillbaka, vilket innebär att jag blir 300 kr rikare nästa månad! happy!


Mamma hade köpt den berömda bikinin från nelly  som dem flesta nog har. Även jag har den, fast i vit.
Nu fick jag den i vit/svart randig och helsvart också eftersom mammas för små. Älska bikinis!

tips tips tips tips

Jag måste bara tipsa om en sak!

Vill ni göra ett par gamla jeans slitna med lite hål osv i men inte vet hur ni ska göra?
Klipp inte om ni inte vill ha en ordentlig dramatisk look. Använd inte heller sandpapper,
det tar år! Ta istället med era jeans ut till husfasaden och gnid dem emot det.
Jag har bara testat med tegelstenshus så vet inte hur andra funkar. Men vet ni vad?
Det blir såå snyggt! Jag var nyss nere och gjorde ett hål i ett par gamla jeans.
Men eftersom det är mitt på dagen så kommer det förbi människor hela tiden & det
ser faktiskt ganska dumt ut, så jag bestämde mig för att gå ner igen ikväll!

Ullared <3


new look



rastlöshet

Sitter här & funderar över vad jag ska köpa åt min mamma som fyller år imorgon.. Ingenting för dyrt, det räcker min budget inte till, men samtidigt något fint som jag vet hon vill ha. Kommer inte kunna köpa det förrän imorgon ändån. Annars är jag pigg & halvt rastlös. Väntar på ett samtal & förmodligen ett "lunchmöte". Får se hur det blir! Annars ska jag sola & hämta ut ett h&m paket idag samt sova hos Patrik. Har lite projekt här hemma jag vill få igång med.. Har haft dem i hjärnan nu ett tag så är väl dags att förverkliga det nu? haha!

Varför kan mitt hår inte bli denna färgen?! Vad gör jag för fel? Någon som vet vad denna färgen kallas?

veckans tips!


Den här hårfärgen börjar jag med att rekommendera! Den finns i olika nyanser och styrkor och är absolut underbar. Den ger ett naturelt reslutat och slingorna blir verkligen ljusare. Passar vra nu inför sommaren om ni vill bli lite ljusare och få en mer kyssäkta beach look. Finns att köpa i dem flesta affärer såsom MAXI, hemköp, Lindex osv. Kostar cirka 80 kr.

Den här mascaran köpte jag förra veckan och är redan inlove! Den är helt enkelt perfekt om man gillar volym, långa fransar och sjukt bra hållbarhet. Har inte varit med om någon mascara med denna hålbarhet, faktiskt. Den är lika snygg hela dagen och enda sättet att få av färgen är att använda sig av ljummet vatten. Denna kostar ca. 150 kr & finns att köpa på ex. h&m, lindex, åhlens.

Nu till det bästa: ögonbrynskniven. Ni som aldrig testat den eller ens hört talas om det måste göra det på direkten! Detta är en "kniv" som man skär av håret med, det gör inte ont, är enkelt och ger riktigt fint reslutat = perfekt. Jag hatar att noppa ögonbrynen, ett strå i taget och dessutom gör det svinont. Denna kniven är det ultimata! Jag köpte dessa på ullared för 10 kr st men vet att dem finns på åhlens och kicks med. Har ni inte testat så gör det för gudsskull!



den nakna sanningen

Att shoppa är något av det bästa som finns. Komma in i affären, se sig omkring och låta ögonen vandra över alla plaggen. Hemma behövde man ingenting, i affären köpte man allting.

Jag vet inte om jag är den enda som lägger en stor del av mina pengar på kläder, smink, hårfärg, skor osv osv varje månad? Kalla mig idiotisk, patetisk, pinsam och slösig men det är såhär jag är uppväxt, såhär min omgivning ser ut och sett ut hela livet. Min mamma älskar att shoppa & är lite en av shopaholic, mina vänner älskar också att shoppa och lägger även dem mycket pengar på det. Det är inte förrän detta året, 2009 som jag kommit underfull med att det finns mycket annat roligt att spara till. Innan dess, i mina 18 år har jag levt för att slösa. Det som hamnat på mitt konto eller i min hand har snabbt försvunnit igen. Jag vet inte den exakta summan för vad en 18-åring som bor hemma ska spendera i månaden. Jag köper & köper och ärligt talat finns det snart inte plats för mer här hemma. Jag slänger ner det i en låda eller i min garderob för att sedan glömma bort plagget. För att vara heelt ärlig, jag har nog nästan aldrig använt exakt samma outfit mer än en gång. Det är sjukt! Jag nästan skäms, men trots det ekkar mitt konto i mitten av varenda månad (om inte tidigare). Jag shoppar upp mina pengar. Vill kunna vara en sådan person som sparar massor varje månad och aldrig känner behov av pengaångest. Redan nu, den 29:e Mars har jag ångest över den 25:e April eftersom min lön inte kommer att vara det jag förväntat mig. Jag gör räkneuppställningar, budgetar, stoppar undan pengar och mycket annat - ingenting hjälper. När jag väl är i en situation där pengar spenderas tappar jag omdömet helt och bara sprider pengar runt mig.

Jag är ingen snål människa. Tvärt om så bjuder jag ibland för mycket vilket resluterar i att mina pengar tar slut. Även fast jag vet att jag inte har råd, jag vet att jag inte får spendera något bjuder jag andra. Jag tar också impulsiva beslut och fantiserar fram en bild av något (ex. ett klädesplagg) i huvudet som jag vill det ska se ut. Jag önskar jag kunde skita i allt med dem nyaste kläderna, skorna, bikinisarna, hårfärgerna, smyckena och sminket & bara koncentrera mig på saker som jag faktiskt tänkt igenom ordentligt.

Bakom mig ligger just nu en hög med nya tunikor som kommer från Ullared för någon dag sedan. Några av dem är alldeles för "våriga" för att använda redan, men där är något plagg som kan användas redan nu. Jag har bestämt mig för att spara dessa plaggen lite & bara använda dem då jag gör roliga saker.. Det kanske gör att jag inte tröttnar på samma sätt på mina kläder. Jag har nämligen kommit fram till att jag inte ska shoppa någonting denna månaden. Har ett h&m paket som är på väg samt en annan överraskning som jag visar i bloggen nu i veckan. Det är allt & jag lovar er det. Egentligen skiter ni förmodligen i det & kanske inte ens orkar läsa hela inlägget men det här är viktigt för mig. Min dåliga shoppingvana och mitt beroende ska försvinna. Jag ska koncentrera mig på saker som är roligare, blogga, skriva, motionera, bli riktigt brun, resor och kanske mekka lite med mina gamla klädesplagg så dem blir roligare! För ärligt talat, det är dags för mig att inse att jag inte har någon heltidslön att shoppa upp. Patrik kommer nog aldrig vilja bo tillsammans med en tjej som shoppar upp alla pengarna. Dethär ska jag minsann klara!


min kväll

Jag som skulle blogga massor nu på kvällen.. Blev inte så mycket med det! Jobbet idag gick iaf ganska så snabbt & var väl okej. Nu efteråt har jag haft en liten skönhetskväll för mig själv. Slingat håret, tagit bus, rakat, fixat med naglarna osv. Jag vet inte vad jag ska göra för mitt hår blir bara mer och mer orangefärgat & utväxten mer och mer ljusgrå. Hade inte brytt mig lika mycket om hela håret var i samma oranga färg men med det grå blir det bara fult! Vet inte hur jag ska göra för att få utväxten i samma färg som resten.. Något tips?

Har några tips på produkter/saker jag tänkte dela med mig av nu ikväll eller imorgon. Kan bli kul!

to do

- duscha, raka benen och smörja in med bus
- skriva ut praktikpapper
- slinga håret

- blogga massvis! :)

seg uppdatering

Har inte kunnat skriva idag av lite olika anledningar.. Varför osv skriver jag om imorgon efter jobb! Är helt slut i kroppen & vill bara sova. Man ska tydligen ställa om klockan inatt så man får sova en timme mindre. Ingenting jag tycker är kul, alls!

Imorgon efter halv 9 kommer mer uppdatering, tills dess får ni ha det så bra!
Förresten, släckte ni under earth hour? Jag gjorde! Vår lägenhet var kolsvart, endast tvn som var igång.
Läste nämligen i tidningen att man fick ha igång tvn. Hmm.. Jaja! Hoppas ni släckte iaf! :)

balen 09

Såg nyss att balbiljetterna är släppta och ska vara betalda till den 20:e nästa månad. Herrejösses! Tuden bara rusar iväg & nu känner jag mig meganervös!

..

There's been tragedies and hard times,
There's been luck and real good times.

projekt hår, igen

är inte ett dugg nöjd med mitt reslutat på håret. kan inte bestämma mig om det är orange, rött, grönt eller vad det är. Hårbotten är vit och svart iaf. Haha låter wierd! Sådär, fast några nyanser ljusare då kameran gör allt väldigt mörkt, är mitt hår nu. Ska lägga i tusen ljusa slingor och kanske någon mörk sen får jag vara nöjd eller missnöjd. Mamma säger iallafall att jag ser brun ut, vilket ju är tooooppen!


Cran Torino

Klockan är bara tio & jag har redan hunnit äta frukost på donken, handla hårfärg osv samt solat. Nu är jag hemma och ska sätta i ny hårfärg - hoppas på ett mycket bättre reslutat. Är det snyggt ska jag även hinna med att slinga det. Hatar egentligen själva färgningen av håret, jobbigt jobbigt. Det enda som är roligt är resultatet & skulle det gå åt skogen är jag inte den som är den, då är det ju bara att köpa ny färg och börja om!

Filmen igår, Gran Torino var hur bra som helst! Väldigt bra och tänkvärd handling. Gillade den skarpt! Filmen går just nu på bio så skan i gå på bio tycker jag absolut den här filmen ska vara med i urvalet!



orange = så inte snyggt!

Mitt hår kan inte bli sämre än vad det är nu. Eller sämre och sämre, fulare menar jag nog. Det är verkligen knall orange trots att jag blonderat 2 gånger och avfärgar 1 gång. Imorgon ska jag avfärga det igen och sen lägga i en ljusbrun färg + göra massa ljusa slingor i det. Får bli som det blir - kan inte bli sämre än nu iaf. Tur jag har så pass tåligt hår som jag har, har inte slitits ett dugg ännu.
Morgondagen bli alltså tajt:

·Färga håret, kommer ta några sega timmar.
·Sola mellan gångerna.
·Kanske vara på mammas jobb.
·Jobba 16:30-20.
·Antingen vara med plast eller patrik.

Nu ska snart jag & Patrik strax lägga oss och se gran torino som verkar riktigt bra!
Ishockeyn ska bara sluta först. Suuuuuuck!
Nu får sova så gott allihopa så hörs vi igen imorgon.

shopping

 
Den söta klänningen & ett randigt längre linne med rosett på sidan + ett par vita jeansleggings, mascara, hårfärg och ny nessecär fick jag med mig hem igår från stan. Ingen tunika den här gången heller.. När hade jag tänkt kunna använda dessa kläderna liksom? Någon gång om sådär 3 månader i Juni? Hopplöst är vad det är! Båda kommer från Gina Tricot!

totalt misslyckat

Inte lite störigt att inläggen publiceras sådär 2 timmar efter dem skrivits, nejdå..

Idag är det torsdag den 26:e vilket innebär utgång för en del helsingborgare. Det är nämligen club monte ikväll på Bakom. Själv kommer jag inte befinna mig där, vilket jag är både glad och inte glad över. Var längesedan jag fick göra mig fin, sminka mig, ha klänning och heels och ja, allt detdär som tjejer älskar! Men jag har så otroligt ont i mitt knä. Ifrån Patrik till bussen, mellan bussbytena och hem haltade jag som jag sketit på mig. Måste sett otroligt kul ut, eller inte. Men iallafall så har jag sjukt ont ovanför, runt om och bakom knäet. Brukar få det i båda knäna, armbågarna samt handlederna. Men den här gången är det värre än det brukar vara. Så en klänning och höga heels hade inte passat mig ikväll, det vill jag lova.

Nej, istället ska jag vid halv 6 tiden till Väla med Patrik. Jag försökte nämligen färga håret igår. Blekte det två gånger vilket enbart resluterade i orange hår och vit hårbotten eftersom jag hade en söt utväxt. Hårfärgen passade mig faktiskt lite, men med en brinnande hårbotten går det fett bort. Mamma skulle egentligen hjälpt mig att avfärga, färga om, slinga osv idag men något som stavas a l k o h o l (inte för min mammas del..) kom ivägen. Tur man har en hjälpsam och snäll pojkvän då (bliiink) Så ikväll blir det en snabbis till Väla och sen självklart färgningar så det sliter om det!


Jag kan om jag vill, jag vill om jag kan!
Det vet jag,

Inte en bra dag någonstans

Solen lyser i hela Helsingborg igen. Dock lyser den inte på Rosenbergsvägen idag.
Nej, inte överhuvudtaget.
Jag återkommer när solen tittat fram igen.


want to


brun och smal igen, mmmm sommaren 2009

lite hjälp på vägen?

Idag: fixa och dona här hemma till halv 10 tiden - sen patrik inatt.
Torsdag: göra lite arbete, hemligt änsålänge, sola (efterlängtat!!) & fixa lite här hemma.
Fredag: Samma, typ?  Förmodligen ingen utgång som det ser ut.. Kanske myskväll ist.
Lördag: Jobb - missar Ullared :(
Söndag:
Jobb

Halvseg vecka, tycker jag..

Idag på Mezo kom uppenbarelsen. Vad ska jag göra i sommar? Vill inte jobba på donken, vill inte! Skulle kunna tänka mig en klädesbutik, kassa i ngn mataffär, dagis eller äldreboende - bara INTE donken. Har verkligen ingen aning om hur jag ska göra.. Behöver spara pengar till resan i höst/vinter = behöver ett heltidsjobb eller iaf heltid nu under sommaren. Men jag antar att jag är en sådan person som bara vill att jobben ska regna över en. Typ att någon ska erbjuda mig världens bästa jobb. Hur ofta händer sånt egentligen? Ärligt talat så vet jag inte hur jag är som person längre. Då är det skitsvårt att veta vad man vill jobba med och passar till. Puh, jag som hade allting så glasklart innan. Nu är allt bara ett stort ?

makeover

Nu ska jag göra en biiiig makeover! Har ingen aning om hur det kommer bli.. Ni får se om några timmar!

nervöst!

Jag är fett nervös! Brrrr. Vet inte om jag kan mitt guidmanus till 100% & nu känns det bara som allt kommer gå åt skogen. Men det får det inte göra! Jag måste klara det så bra som jag vill göra.. Många tycker säkert det låter superenkelt att guida men i själva verket är det massor man ska komma ihåg och tänka på att göra/inte göra. Ska se om jag kan leta fram några guidetips från google så jag uppdaterar mig lite..

Svar

SV: anonym
Jag gjorde min hårförlängning hemma. Min mamma kan sätta i det så hon gjorde det! Håret kostar ca. 400 och iställning typ 800 (jag fick det såklart gratis) så är ju mycket billigare än hos frisören. Blir dessutom samma reslutat. :)

svammel

Kan verkligen inte somna. Patrik ligger och sover så sött här bredvid mig. Önskar jag med kunde! Är nervös inför imorgon, faktiskt. Bara ordet slutprov låter så stort, visst? Har ångest över pengar. Suck! Önskar att jag vore sparsam.. Min mobilräkning nästa månad blir inte rolig.. (från Prag) blöblöblö. Bara massa svammel nu igen, känner jag. Nog bättre om jag uppdaterar imorgon istället vetja! Sov sött!

Män som hatar kvinnor

Filmen var riktigt bra! En av dem bästa svenska filmerna jag sett, om inte den bästa. Jag har inte läst boken, tyvärr. Men imorgon tänker jag bannemig börja läsa på 2an för gud så bra filmen var! Ni som inte sett den, do it. Nu nu nu..



Absolut 5/5!

hothothot

Har hittat ett par så sjukt snygga skor.. Vill ha dem! Imorgon efter alla räkningar är betalda och shoppingrundan på stan är avklarad ska dessa beställas. Love love love.

En enda ond cirkel

Har fått en del gjort nu. Pluggat lite, städat rummet, målat mina naglar med blått glitter som jag köpte i Prag för 10 spänn, letat upp alternativ till studenten - tält, möbler osv å skrivit upp olika prisalternativ som vi ska ta upp på nästa möte med dem andra. Nu strax ska jag göra ve mig så det är gjort & sen plugga lite mer. Har även budat på klänningar på Tradera, vilket alltid är kul! Ikväll ska jag göra en budget över dem kommande månaderna innan studenten. Jag måste verkligen få ordning på dem få pengarna jag kommer få in. Har ju en del jag vill göra, spara till osv. Tycker sånt är roligt, med budgetar och så. Man känner sig så duktig, även om det inte alltid blir så att man håller sig till sin budget..  För min del är nätshoppingen den största boven, jag shoppar och betalar med nästa lön. Då har man nästan redan tröttnat på kläderna och vill köpa nytt, fast då måste man betala dem gamla med fakturan så pengarna tar slut direkt. En ond cirkel? mjaaa. Ska försöka ändra på det och om jag ska handla något på Internet ska jag betala det direkt!
Låter det inte bra? haha!


Halvsurt

Dålig uppdatering igår, mådde ju inte kalas! Men efter nästan 12 timmars sömn är jag på G igen, dessutom är vädret okej också. Sitter och klämmer i mig mina goda rostemackor med ost och sylt på, muumms. Efter det ska jag städa upp på rummet och sen plugga stenhårt på guidningen imorgon. Vid halv 6 tiden ska jag träffa Patrik på stan. Vi ska nämligen gå på bio för andra gången i vårt förhållande. Män som hatar kvinnor bli det! Låter som en helt okej dag, faktiskt.

Innan när jag skulle gå till apoteket, som ligger ca 5 minuter från mig.. fick jag världens astmaanfall. Om någon som läser har astma förstår ni vad jag menar. Fötterna ville inte röra sig en meter framåt och jag kunde verkligen inte andas. När jag tog dem sista kliven hemåt var det illa.. Är så trött på astman och allt skit den bär med sig. Jag kan förfan inte ens gå ner till apotektet utan att få ett anfall så jag måste ta äckelakutmedicinen och darra i 24h. Vänta lite, hur gammal sa jag att jag var? 60+ eller 18?

SV

Till anonym: Det kostar 1000 kr och inte mer för mig att bli blond! Jag vet att det krävs jobb, men sen beror det ju också på hur pass blond man vill bli. Jag tänker inte bli platinablond utan mer ljusbrun. Iaf, det kommer inte kosta mer än 1000 kr..

Mår riktigt dåligt. Huvudvärk, svettas och mål illa - därför jag inte uppdaterat något idag. Ska ta en tablett och slänga mig i sängen igen. Vi hörs sen!

problems

Mitt hår är riktigt äckligt nu, tycker jag själv iaf. Halvlångt (som förvisso är hett hett hett i vår/sommar), en gryyym utväxt, tunnt (har tjockt hår men efter att ha haft extensions känns det sjukt tunnt). Det enda jag kan säga är att det iaf är rent. Har lust att köpa en hårfärg och mixtra själv, men vet att det inte är bra. Dessutom ångrar jag mig hela tiden angående hårfärg. Det är sjukt snyggt med rött/brunt hår, sexigt med svart hår och fint med mörkblont (som jag tänkt färga till) För att ha svart hår måste man ha riktigt fint ansikte, antingen vara jättebrun eller blek - enligt mig. För att ha rött/brunt hår ska man vara brun, långt hår, för att ha mörkblont tycker jag man ska vara antingen brun eller blek, inte mitt emellan som med svart, ha långt hår. Gud som jag yrar nu! Men jag kan helt enkelt inte bestämma mig. Är det värt 1000 spänn för att bli blond? Kan ju köpa en svart eller rödbrun färg för under 100 lappen. Sitter också och jämför med hur andra ser ut, mina förebilder typ. Men jag menar, som dem ser ut gör absolut inte jag. Får ta en funderare till lönen kommer på onsdag..

Ny vecka!

Godmorgon!
Nu är det ny vecka = nya tag och ny start. Slutet på den här veckan har inte varit jättebra.. Varit en del ledsen osv men det behövs inte gå nämre in på! Idag är det måndag & 2 dagar kvar till löning. Känns härligt! Jag har massvis att göra så ska strax sätta igång. Jag ska skriva mitt guidemanus till slutprovet på onsdag, skriva ut bilder på mitt kommande hår & hårfärg till frisören, tvätta mina converse så dem blir kritvita igen m.m. För er som undrar varför jag inte är i skolan så beror det på att jag inte fått min praktikplats förrän vecka 16. Måste bege mig ut i stan och hitta något på egen hand sålänge. Det får nog dröja tills imorgon eller onsdag, dock. Måste göra mitt slutprov perfecto!

Förresten, Patrik 1.5 var riktigt bra! Tror dem flesta har sett den redan men skulle det vara någon som inte har gjort det så do it! Filmen får 4 av 5 solar! (haha)

Bloggfri helg

Har inte hunnit blogga någonting förrän nu.. sry!
i fredags: jobb, sov hos pappa, kollade film & tog det lugnt
igår: sov ut, god frukost och fika samt övningskörning, jobbade 17-02
idag: varit i varberg hela dagen och nu är jag hos Patrik

Hoppas iallafall att er helg har varit lika bra som min!
En annan sak som jag gjorde idag var att ta ut min hår-
förlängning.. Fick bara ett ryck och gjorde det, ska ju ändå
tas ut när jag ska färga håret. Imorgon är jag ledig eftersom
jag inte börjar min praktik ännu. Tänkte gå in på x antal frisörer
och kolla vad färgningen kommer att gå på. Måste skriva ut bilder
osv så dem förstår hur jag vill ha det. Har inte så mycket mer bestämt
eller att berätta, tyvärr. Ska lägga mig och kolla Patrik 1,5 nu så vi hörs imorgon!

Dagens

Dagens vill;

färga håret
tatuera mig
bli brun
ha ett par sjukt snygga håliga jeans
ha burberryparfymen
en ny mascara
massa fina somriga tunikor
depends ALLA nagellack
skorna från gojane
= ha massvis med money!

Ja, det är inte lätt alltså!

Dagens inte vill;

JOBBA!


spring news


Hårfärgsbyte?




På vägen hem från solariumet fick jag en riktig implusidé. Jag vill färga håret! Gissa vilken färg? blondie! Inte megablont utan snarare ljusbrunt med många ljusa slingor i. Precis som bilderna ovan vill jag ha det. EXAKT så. Hur gör jag nudå? Så fort jag har kommit på något jag vill göra, då gör jag det. Men nu är lite osäkert iochmed studenten.. Tänk om det inte alls passar mig eller blir skitdåligt resultat? Den hårfärgen jag har nu, har tagit ganska lång tid att få iochmed att där är så mycket rött pigment i den färgen. Om jag vill bli blond måste jag få bort allt det röda ju, vilket också tar tid. Sen om jag ångrar mig kommer det ta lång tid att få tillbaka det röda i håret. Någon som testat färgat håret från ungefär den hårfärgen jag har till den på bilderna som kan slänga in en kommentar kanske?

årets stora komedi? njaa, kunde blivit!

Jag hade den fulaste klänning av alla. Jag trodde jag skulle ta studenten, när det egentligen var bal.

Ja, min dröm jag hade inatt var inte att leka med! Jag var redo för att ta studenten, springa ut osv. Stod & skrek "vem vill gå i ettan nu, ingen, ingen, vem vill gå i tvåan nu, ingen ingen alls!" medan helt plötsligt en gammal bekant (no names) kommer fram till mig och säger, "Men Emelie, det är bal nu. Vi tar inte studenten idag.." Tydligen hade jag växlat ihop dagarna, hur nu det går ihop? Men fy vad hemskt det var! Där stod jag och fick fotas fina kort med min icke balklänning, sminkning och frisyr + studentmössan!

Jaha, undrar vad denna drömmen betyder?

Morgon morgon!

Godmorgon!

(x) frukost
( ) hämta p-piller
(x) sola
(x) packa till pappa
( ) jobba


Sovit riktigt gott inatt. Ja, herrejösses!
Kommer inte ihåg någonting jag sagt imorse, till någon. haha!
Hoppas ni får en bra dag!

.......

ensam är inte stark.

come and kill me, shoes


Latheten övervinner!

Är hemma från jobbet nu. Tiden gick segt & jag är såå trött på jobbet. Men samtidigt är jag föör trött för att orka försöka fixa ett nytt.

Fick hem min bikini från Nelly innan idag. Är alldeles för blek och skanki för att lägga ut någon bild på mig, i den. Men kanske kommer någon gång, om inte så i sommar iaf. Den var oerhört skön, byxorna var dock inte såå snygga.

Tycker ni är dåliga på att kommentera. Tråkigt, blir inte lika roligt att blogga då..

shoes baby



Dem två första har jag patent på.
Ska beställas så fooort som möjligt! Kan skor bli snyggare?!

skohjälp?

Då var arbetet skickat och jag är sminkad! 1,5h innan jobb, jag som inte trodde jag skulle hinna.. haha. Börjar bli lite halvorolig angående student och balskor. Har ingen aning om hur mina balskor ska se ut. Någon som kan tipsa om några? Tycker inte alls om dem "typiska" balskorna men sen kan man inte ha platåskor till en sånn klänning heller direkt. Svårt, mycket svårt! Dessa var riktigt snygga, från nelly, men tyvärr är detta varken några poentiella balskor eller studentskor. suuuuck..



Härligt väder!

Fick sova ut lite idag iochmed att vi är lediga. Patrik körde mig hem (inom donken) och nu sitter jag här. Ska sätta igång med pluggandet nu, måste bli klar med det innan jobbet vid 4. Vill hämta ut min bikini från Nelly som också kommit, får se om jag hinner & orkar.. Skriver om ett tag igen!

Har ni sett så härligt väder det är ute? Kanske, kanske är våren här? Jag hoppas iaf!

bilder från prag






Har massor med fler bilder men orkar inte lägga in fler nu.. Denna resan var bättre än vad jag tänkte mig och det är först när man kommer hem som man uppskattar resan och landet. Detta inlägget är främst till er SMTU3 eftersom ni är dem enda som förstår. Tur är kanske det?! haha
Terror-mannen, dropp från busstak, hostel som lägger ner, femvånings-disco, fler mils gående, tjaffs om sprit/tider, äckliga hostel med heltäckningsmattor på väggarna och raggliga sängar samt toer som är överfulla med menspapper och bajs, negern som fick lämna bussen, McDonald's, vår favoritrestaurang, billig öl, horsminkningarna, husdjurspratet och pratet fram till nätterna, gratisresorna på metro, kinesmarknaden (baaaaankrout, bankroout & fucku girl!), billig shopping till tusen, tullstopp i garaget och mycket, mycket mer! Ännu en gång, tack tack tack SMTU3. ♣

Hål i leggings, homemade!



Såhär blev resultatet! Blev inte hundra, men okej för att vara testing!
Är det fint väder imorgon ska dem invigas. När jag klippt det sista hålet
kom jag på ett sätt att få hålen sådär smala, långa. Inte typiskt?
Ska köpa ett par tjocka leggings och göra om dem.
Jag gjorde bara hål ner till knäna nu. Tycker ni jag ska göra hela vägen ner?

shopping @ prag





1. plånbok som är riktigt söt! Dock inte speciellt snygg men en rolig grej liksom!
2. min "fjortis" keps! älskar den! glitter, rosa, hjärtan = kärlek!
3. fejkparfymen som luktar cpgott!
4. lite ögonskuggor & nagellack. Köpte mer smink men orkar inte FOTA allt. Kostade typ 15 kr st!
5. Min älskade skinnjacka som jag kommer vara snyggast i hbg med (skoooja)
6. samma här, snyggaste jeansjackan ever! den kommer inte från Prag dock, utan ellos!
7. en ful/söt tunika för 40 spänn. Bilden är sådääär.. den är iaf cuute!
8. starbuck termos som är SÅÅ het! den kommer användas flitigt i sommar, kan jag säga.

Köpte mer, bla en poderrosa tröja och ögonhängen. men orkar inte rota fram det just nu!

Mode för en kort tid

Kom på en briljant idé nyss! Ni vet leggningsen med hål i? Dem som finns på bla h&m och bikbok? Jag tänkte göra ett par egna! Vad tror ni om det? Kan det funka? Vill ha ett bar svarta och ett par vita. Tycker dem är grymt snygga men känns som en sånn sak som kommer vara snyggt en kort tid bara, därför vill jag inte slösa 300 spänn på h&m trend för sånna (finns dessutom inte ens trend i hbg) Ja, ska nog rota fram ett par gamla tjockisar!

Tråkigt


Har sjukt tråkigt. Har inte ens något att blogga om, då är det illa!
Tänkte jag kunde fotta mina nya saker & visa er. Vid 9 kommer
Patrik & hämtar mig iaf. Innan dess ska jag ha: packat, bloggat & pluggat-
Blir så trött på mitt utseende efter ett tag. Är verkligen en sånn människa
som älskar att ändra saker på mig själv. Får köpa en hårfärg och trixa lite
nu någon dag, tror jag. Men vill inte mekka för mycket heller, blir kanske
katastrof lagom till bal & student. Hade varit toppen va?

Försökte lägga in bilder från resan innan. Dock segade Internet sig så jag sket i det..


flytta hemifrån

Ligger och pluggar nu, går inget vidare eftersom jag mår dåligt.. Dessutom ligger jag bara och fantiserar om att flytta hemifrån igen. Jag & Patrik pratar om det ofta, en 2-3a (helst 3a) i stan. En ljus lägenhet med öppen planlösning. mmmmmh. Fina möbler, speglar, soffa, tavlor m.m. Jag längtar oerhört mycket tills vi flyttar ihop och skapar en riktig vardag tillsammans. Låter sjukt egentligen. Känner verkligen av att jag börjar bli äldre. Jag menar, sen när började jag drömma om möbler?! Men för att det ska funka måste vi båda ha bra/okej jobb så ekonomin inte bli kämpig VARJE månad, vi måste ha körkort båda (jag kvar), minst en bil så vi kan ta oss överallt & dessutom har gjort mycket av det vi vill lägga pengar på. Ex. motorcyklar, operationer, längre resor m.m. Helt plötsligt känns det som flytten ligger väldigt många år framåt.. Nu låter det säkert som jag hatar att bo hemma, vilket jag absolut inte gör. Älskar det! Därför känns det inte heller speciellt bråttom med någon flytt.. Jag har ju mitt rum på Rosenbergsgatan, Häradsgatan och Skänkelvägen som blir alldeles perfekt sålänge! För misstaget att flytta för tidigt, med för lite pengar har jag redan gjort en gång. Det är inget jag vill uppleva igen..


sjuk

Jaha, då var man sjuk.. Känns allmänt tråkigt & segt. Har sovit fram till nu för att få bort ångesten i huvudet om att vi skulle redovisat en viktig sak i skolan idag som jag nu då missar. Mår jag bättre sen så har jag lovat mig själv att fixa lite med det. Ska strax kolla mitt kontosaldo & lägga in Pragbilderna. Har tagit cirka 1000 kort så det lär ta sin tid, vilket jag har massvis med idag! Tänkte jag skulle fotta vad jag köpte i Prag sedan också.. Måsten saker just nu:

Hämta p-piller
Göra marknadsplanen & projektrapporten
Bli frisk!
Sola
Packa upp min resväska
Lägg in alla korten på datorn
Fotta min shopping
Vila
Ta bus / göra ve mig lite
Klippa mina toppar
Göra en månadsbudget & se om jag får råd till mina tatueringar denna månad

Lite småsaker som ska fixas, alltså!

Prags shopping

Tänkte bara skriva lite om shoppingen i Prag eftersom jag förväntade mig så mycket utav den.. Jag hade inte med mig speciellt mycket fickpengar eftersom det ändå "var så billigt". Redan andra dagen av resan hade jag lagt 400kr på en beige skinnjacka som är grymt snygg! Vi gick runder i affärerna, varuhusen osv men hittade inget speciellt - allt var dessutom ganska dyrt. Dagen efter åkte vi till "gula marknaden", som är en marknad med enbart kineser. Där blev det en del billig shopping, bla smink, keps, smycken, parfymer för mig. Andra köpte tröjor, skor, jackor & väskor. Det var här jag tyckte den billigaste & bästa shoppingen fanns. Självklart fanns mina favvisar topshop, zara, new yorker, m.m men där är ju inte speciellt billigt. Kan dock säga att alla sjukt snygga skorna som är slut i Sverige på Zara, dem som tar slut på typ 1 vecka - finns massvis på Zara i Prag. Det här med billiga skor i Prag, vet jag inte riktigt var det kommer ifrån.. Dem jag hittade var sjukt dyra men också snygga som sören! Skyhöga platåskor & häftiga gladiatorsandaler fanns det gott om - till ett ganska dyrt pris. Sen fanns det självklart också "sunrise design" affärer, ni som bor i Helsingborg förstår vad jag menar. Resten - typ utsvängda jeans med massa krimskrams på, klackarskor med uglyy klackar i fula spetsiga modeller och toppar som gärna visar både det ena & andra. Ni förstår va? Dessa affärer fanns det gott om! Klart man kunde fynda, vi lyckades bla hitta en tunika, väska och solglasögon i dessa butiker. Men ska jag vara ärlig tycker jag inte Prags shoppingutbud var något ut över det vanliga. Hade tyvärr för höga förväntningar..



Jag är hemma!

Jag är hemma! Har haft en både underbar och hemsk resa på många olika vis, haha. Har inte funderat ut om jag ska säga "det som hände i Prag, stannar där" eller skippa det tråkiga uttrycket och berätta allt gaaalet som hänt! Måste iaf tacka Emilia, Louise, Linda, Sandra & Julia extra mycket eftersom det var er jag delade rummet med. Har haft det sjukt kul med er! Och ni andra, tack tack tack ni med! Nu ska jag tillbringa min dag i sängen med Patrik. Funderar på att inte göra ett skit.. tkr jag förtjänar det! haha. Men jag återkommer senare under dagen med mer info & bilder om resan!

Hejdå!

Nu kommer pappa om 45 minuter. Har ätit på McDonald's med älskling & så, packar färdigt och gjort ve mig. Har inte tränat på min guidning men det finns det gott med tid till ikväll. Detta blir förmodligen mitt sista inlägg innan resan. Hoppas ni har det underbart här hemma nu så hörs vi igen nästa tisdag (morgon). Puss&kram bloggen!

Prag 11-17 Mars



Jag älskar dig mest Patrik, glöm aldrig det! ♥

IDAG

Är helt stressig & stissig. Har precis varit i duschen, håret ska fönas och plattas samt ska mitt huvud sminkas. Sen hade jag tänkt skriva ut mitt guidmanus och öva lite på det + packa ner det sista. Kom på igårkväll att jag har packat ner massvis med vårkläder, måste alltså packa om idag.. Som ni ser är det ju inte fint väder alls, inte i Sverige iaf. om 6 timmar åker vi, tjejer!

te & banankaka




Nu är det snart dags för att krypa ner under täcket med Patrik och sova sött! Hade det jättemysigt hos Sandra innan. Satte i hennes hår, fikade med te & banankaka (som inte var jääättegod, förlåt fie! haha) Nu är det snart dags för att åka, är verkligen nervös. Mest är jag nervös inför själva guidningen som vi ska göra där nere första dagen. Är väldigt trött så ska lägga mig nu. Puss & Godnatt.


en drog

Sitter här & tuggar i mig alla ostchipsen jag köpte till bussresan imorgon. Får väl köpa nya imorgon då? haha. I stan växlade jag pengar, köpte present till Patrik, busservetter som jag nyss kom på att Patrik fick med sig. Om du läser detta så ta med min sen, honey! Och på hemvägen köpte jag med mig godis, läsk och chips inför bussresan. Det gäller att ladda upp! Pågrundav min våriga klädsel var det en och annan som gav blickar på stan. En del glada andra bitchar, men ärligt talat så älskar jag när folk glor! Så varsegoda, glo ni på era bitches! (Jag hade på mig en vit tunika med puffpuff nertill, tjock vit kofta och en grå kort skinnjacka + knähöga stövlar - så farligt var det!)

Nu är jag hemkommen och drogar chips i min hungerhet (om det går att säga så..) Var flera år sedan jag åt ostchipsen från OLW (dem som ser ut som lättsaltade) så när jag såg dem i affären nu var jag tvungen att köpa. ................................ där blev det 3 minutersstopp för krängdepaus! Haha, chipsoman är jag definitivt! Så fort mamma kommer hem ska jag cykla (hör & häpna!) till Sandra. Får se om vi sätter i hennes extensions idag med, skillsen man har är ju inte att skryta med. Blir det bra kanske jag ska börja sätta hår på fritiden? Är ju så satans dyrt på salonger..

Jag längtar så till vi är i Prag! Säger bara "SMTU är ni klara? Jajamänsan fattas bara!"

next

Ab imo pectore ovanför ballen
Ett hjärta ovanför hälsenan

=

mina nästa tatueringar!

Spana in min blogg? tss

Åh, så trött jag blir på kommentarer som "hej, trevlig dag! spana in min blogg och lämna en kommentar."  Den enda anledningen till att folk skriver så är för att dem ska höja sin statistik, få mer läsare och  bli kända bloggare, tror dem. Tyvärr är det oftast inga roliga bloggar som sådana person driver. Jag menar inte att min blogg är rolig, skriver bara vad jag tycker i allmänhet nu. Dem riktiga bra bloggarna gör inte så. För att folk måste förstå att statistiken höjs för en dag för att nästa sänkas igen. Folk går in, kollar och sen går dem aldrig in där igen. Vill man ha trogna läsare gäller det att skriva roligt och intressant & inte sitta och bomba alla bloggar med kopierade texter som liknar den jag skrev längst upp. Det funkar säkert för en tid men man lägger ner mer tid än vad man belönas med. Detta är iaf mina personliga åsikter och erfarenheter. Har ni blivit stora bloggare på att göra såhär är ni välkomna att berätta om det!

resfeber!

Nu har jag hunnit med en del. Väskan ligger fullsmokad (redaan) på sängen. Har en del kvar såsom, smink, tandborste, jackor och skor kvar men det kommer! Klassen, är det någon som vet om man ska ha sängkläder och så med sig själv?

Min lärare ringde för en stund sedan också. Pratade praktikplatser osv eftersom min blev inställd i sista sekund. Tråkigt! Men nu verkar det reda upp sig trots allt och jag ska nog bli nöjd ändå.

Nu ska jag göra ve håret, har inte fixat det fint på länge känns det som. Sen ska jag klä på mig och traska bort till solariumet. Ska sola 20-30 min och sen ner i stan och möta älskling som slutar  vid 3. Jag ska växla pengar och han ska få sin present. Sen måste jag skynda mig hem och äta något för att senare trampa hem till Sandra och träffa plast! Vid 8 ska jag hem igen och spendera kvällen med familjen & Patrik. Vi åker inte förrän halv 4 imorgon så har gott om tid på mig att plugga då + den 15 timmarna bussresan tar.

Det kommer bli så roligt!
Jag kommer dock sakna Patrik oerhört mycket :( men är bara 6 dagar så går fort!


stressad

Stress stress stress..

- äta frukost
- fixa med guidningen
- till stan och växla pengar samt sola
- träffa plast
- packa lite småsaker kvar!
- sova med patrik

billigaste solningen

Idag hämtade jag ut min studenttröja och trosor. Tröjan är väldens skönaste! Precis som alla andra kommer jag säkert fotta den och visa er. Jag kan tyvärr inte göra det just nu är nämligen hos Patrik.
Var och solade innan jag stack hit, 30kr för en halvtimme är väl inte heelt fel? Haha! Billigt billigt!

Ska kolla TV & bara mysa, hans födelsedag & han som bestämmer ju!

Imorgon ska jag:
- sola
- växla pengar
- köpa brus servett
- packa
- plugga
- träffa plast
- sova med älskling

Köpte en jeansjacka innan på REA, det ni! Visar bild senare.



Tröttis!

Hej!
Skolan idag gick ganska snabbt & alla är spända inför resan så det snackas mest om det.
Efter skolan åkte jag och fikade med Patrik i väntan på att hans mamma skulle sluta jobba.
Nu är födelsebarnet hemma och jag likaså. Ska äta, plugga lite, sola osv. innan jag åker till honom igen.
Är massa förberedelsesaker som ska fixas, guidningen ska sitta & bli klar, packa, växla pengar osv osv.
Just nu är jag oerhört trött så funderar på att vila tills maten. Laaaaate jag.

Hade en föreläsare idag i skolan som föreläste om mål i livet osv. Han var alltså entreprenör. Kände att jag behöver skriva ner mina mål i livet, vad jag vill göra och liknanade. Det verkade som det hjälpte på honom iaf, han hade ju trots allt 4 företag.. Att ha mål är faktiskt jättebra! Det är något vi alla borde ha, små, stora mål - men iaf något att sträva efter i livet.

Uppe i tid!

Godmorgon!
Sitter här helklar en hel kvart innan jag ska gå! Händer inte allt för ofta.
Idag fyller min älskling 20 år! grattis grattis grattis patrik! Vi ses senare idag ♥

Nu ska jag som sagt till skolan några timmar.. Efter det en snabbis till stan med mamma sen träffa Patrik & fira honom. Så ser min dag ut, ungefär. Nu ska jag fixa det sista innan jag beger mig. Ha en bra dag!

I övermorgon åker vi, tjejer!

bikini till budgetpris, något för dig?





Här är 6 av mina favorit-budget bikinis som finns just nu. Dem tre första kommer från h&m och är som alla vet, väldigt billiga. (den i mitten är paljetter på & avtarbara band) Dem tre sista är från nelly.com och är alla älskamodeller på! Dessutom ligger dem under 300 kr. H&M samt Nelly är mina absoluta favoriter vad det gället bikinis till bra pris just nu. Tråkigt iochmed att alla kommer ha samma i sommar, jag vet. Men har man inte råd med en 2000krs bikini och älskar att ha olika får man nöja sig med dessa skönheter.

Fint från Skopunkten!


dålig update

Så extremt dålig uppdatering denna helgen. Förlåt mig! har verkligen haft fullt upp. Igår kollade jag på melodifestivalen efter jobbet & bara tog det lugnt. Idag jobbade jag till 6-tiden, sen var vi hos Fredrik på kyrkogården och tände vars ett ljus. Han skulle fyllt år idag, min älskade låtsaspappa. Om du av någon anledning ser detta ska du veta att vi alla tänker på dig & saknar dig. Du var en speciell person och det är så vi kommer att komma ihåg dig, förevigt. Jag älskar dig Fredrik Olsson!

Kom precis hem nu. Var & övningskörde ett tag också & guud så duktig jag blivit (skryyyt). Nej, men det går framåt nu iaf & det är ju alltid bra! Nu måste jag sätta igång med pluggandet, har en utvärdering som ska vara inlämnad imorgon. SKriver snart igen!

min helg

Igår tog jag det bara lugnt, kollade TV & så.
Samma blir det idag!

Idag
> jobbat 12-19, sen nu kolla melodifestivalen & softa

Imorgon
> jobb 12-18, sen övningsköra & plugga

 Har inget direkt att skriva så vi hörs senare eller imorgon!
Hoppas ni har en trevlig helg allesammans.
pusspuss / Emelie.


Lillasyster

Bra inverkad man har på sin älskade lillasyster. Nu ska hon tatuera foten & örat, eller något av det iaf.
Haha, du är go syrran! Sitter och pappa nu, ångesten har dämpat sig & jag står ut med en hemmakväll med dem som står mig närmst. Jag ska sätta mig ner med plugget, tänkte jag. Ja - en fredagkväll. Skitsamma?

Ikväll ska jag bestämma mig för mina tattoos också. Hjärta ovanför hälsenan, skrift på foten eller ovanför ballen typ på kärlekshantagen. Ska boka tid hos Valentinas sister till löningen kommer. mmmh - älska tatueringar!

Fegis


När ska jag våga beställa något från forever eller gojane egentligen?
Den jäkla tullen alltså! Är det någon som vet hur mkt man får handla
för max, för att slippa tulla? Är det 300kr? Minns inte riktigt summan.

Hmm

Nu är jag hemma igen! Jobbet gick bra & där var några kontrollanter och kollade idag. Tycker faktiskt om att jobba på vardagar. Nu när jag kom hem fick jag utgångs-ångest. Låter säkert fjortis eller så, men vill också ut.. Jävla pengaproblem ständigt & jämt. Jag får helt enkelt nöja mig med en mysig hemmakväll, som faktiskt inte är helt fel. Kanske får jättemycket pluggande gjort, vem vet? Eller får jag ingenting alls gjort, brukar bli så tyvärr. Känns som allt blev himla deppigt precis. Icke icke icke, jag vägrar deppa! I'm happy! :)

Vaken men trött!

Det är en väldigt trött Emelie som säger godmorgon idag! Har gjort det jag skulle göra, fixat mig, bytat om, ätit god frulle & varit ute med Ronja. Skulle behöva sova 3 timmar, haha. Nej, nu ska det tjänas pengar. money money money! & sen efter jobbet ska jag plugga och packa.

5 dagar kvar till Prag idag!
3 dagar kvar till Patrik fyller 20 idag!

Vi hörs igen vid 2-tiden.

Ambitiös med sånt jag verkligen vill göra!

Känner mig så jäkla stolt nu! Har i stort sätt skrivit klart hela artikeln som ska vara klar på lördag, bara lite finslipning kvar. Bra Emelie, bra! Men det är så kul att skriva, speciellt när man kan ämnet - fingrarna bara rullar över tagenterna. Hoppas bara det blir bra nu.

Såg på lyxfällan tidigare ikväll. Herregud alltså. Hon levde verkligen ett härligt liv den tjejen! Tyvärr levde hon med 12.000 - i månaden. Mindre kul! Jag hoppas verkligen aldrig jag blir som henne - så pass shoppingberoende. Det skämde mig en aning, om jag ska vara ärlig. Shoppa är kul, men ska aldrig någonsin bli så beroende, det lovar jag mig själv här & nu.

Och med det säger jag godnatt!
Sov så gott kära läsare.
Puss / Emelie.

morgondagens

Morgondagens to dolista:

•Upp halv 9 med Patrik, fixa frulle & gå ut med ronja.
•Vila en halvtimme, vakna till osv - om det behövs!
•Plugga en halvtimme, börja på repotage bla.
Jobba 11-14.
•Packa till dadicool, där min helg tillbringas!
•Plugga ännu mer, guidning och repotage.
•Ev. sola eller till stan & kolla om dem vita skorna på h&m finns kvar i butik (om det finns tid)!
•Kolla film & mysa på kvällen bara - ingen utgång för mig inte.

helt slut!

Jag är helt slut nu. Måste pausa med tv, dusch osv. Patrik är på väg också! Ska se halv 8 hos mig, sveriges värsta bilförare (som egentligen är sjukt dåligt..) eller Stockholm - Arlanda som har premiär ikväll. Är ju lite om turism, så är alltid ett plus att ha sett! haha. Nej, nu hoppar jag in i duschen och rensar tankarna från Prag ett tag.

Känner ni skönhetsfaktorn?

pluggis

Har suttit i flera timmar nu med mitt guidmanus. Har inte kommit speciellt långt dock.. Har gjort klart (nästan) 3 guidningar. Hurrayy för mig! Önskar att jag började med detta tidigare, men så är livet. Iaf mitt, jag gör allt i sista sekund dagen innan. Har lite annat som ska göras innan jag åker till Prag också. Marknadsföringsuppgiften klar, projektet klart, guidningen klar, guidningen till slutprovet klar & ett repotage klart, sen lite jobb på det med! Mmh, men jag hinner. Faktiskt skönt att känna att jag har lite å göra, lite press på mig. Ska väl övergå till guidningen då. Blev inget roligt blogginlägg dethär. Ni får helt enkelt stå ut!

dagens nätshopping


Svart paljett - bikiniöverdel, har redan trosorna.

Korallfärgade underkläder, fint till en solbränd kropp!

check

> städa mitt rum, dammråttorna tar snart över!
> städa bland mina skor & klänningar, ev. lägga ut något på tradera.
> ringa min storasyster som ringt nu imorse medan jag sussade sött..
> göra mitt guidmanus till prag.

Fick en jobbetid imorgon 11-14. Hääärligt! Lite extra pengar, vilket behövs även om det inte är så många timmar.. Har beställt underkläder & en ny bikiniöverdel igen med.. Shopoholic I'm. Visar om ett tag!

God morgon/God förmiddag

Tack för kommentarerna om Thailand! Verkade trots allt som att jag har fel ang. moln/icke molnigt väder där nere :) Tackar iallafall!

Vet inte vad det är med mig, vaknade för cirka 10 minuter sedan. Utvilad är jag, men ändå trött. Jag brukar aldrig sova 12h. Håller kanske på att bli sjuk eller så? Jaja, dagens to do nudå:
> städa mitt rum, dammråttorna tar snart över!
> städa bland mina skor & klänningar, ev. lägga ut något på tradera.
> ringa min storasyster som ringt nu imorse medan jag sussade sött..
> göra mitt guidmanus till prag.

Så rolig ser min dag ut.. Hinner väl klämma in något roligare om det dyker upp skulle jag tro! Nu ska jag ta tag i städningen så den iaf blir gjord..

Service

Efter att ha sett "semester svenskar" blir jag alltid lika glad! Får nästan tårar i ögonen när jag ser deras gemenskap, hur dem gör sina gäster glada och uppfyller deras önskningar.. En thailandsresa är inte billig & familjerna sparar hur länge som helst, självklart ska deras resor bli perfekta då! Lyckan man ser i deras ögon, åh! Jag verkligen älskar service & att jobba med människor. Att få anpassa sig efter olika människor, se deras behov och önskningar och uppfylla dem - finns det något bättre? Nej, tack gode Gud för att jag valde turismlinjen på Rönnowska & att jag faktiskt har lärt mig mycket, även om det inte känns så ibland.



Jag måste bara fråga er som varit i Thailand en sak.. Hur är egentligen vädret? På alla bilder, i tidningar och på TV är det ALLTID molnigt vad jag har sett. Det värsta jag vet är moln när jag är utomlands, därför jag undrar. Så ni som varit i Thailand - berätta hur det egentligen är?!

segis

Sitter & halvtråkar i Patriks säng nu.. Ska se lite på TV nu vid 8-10. Får se om jag går i skolan imorgon.. Känns inte som jag vill det just nu iaf. Ja, vi får helt enkelt se senare. Börjar bli lite nervös inför Prag-resan, haha! Ska sätta mig ner och göra en packlista nu, vettja!

bikini


Denna är på väg hem till mig nu! mums mums mums.
Finns en i exakt samma modell jag vill ha, randig. Åh, dem är så fina!


vårlista

Jeans > ett par vääldigt ljusa med hål och slitningar i. Dem ska verkligen vara ljusa! Ville ha dem som fanns på Gina innan men självklart tar dem slut.

Leggings > Ett par taighta, vita - finns på Gina.

Undies > Fina BHar och trosor - viktigt viktigt. Min garderob börjar se riktigt tråkig ut.

Studentskor > Både till balen och studenten. Till balen behöver jag ett par antingen svarta, guldiga eller silvriga med remmar och så, till studenten ett par skyhööga platåskor i någon fin färg!

Tunikor/klänningar > Tänker mig vita, beiga, cremefärgade, korall eller gammelrosa som täcker rumpisen. Vill nämligen ha dem när det är dags att visa benen!

Shoes > Ett par vita, låga typ convereaktiga. Jag har redan ett par höga, men vill ha låga också. Ett par sandaler med nitar, glitter och krams ska också införskaffas! Typen som finns på gojane ska absolut bli mina!

Bikini > Jaa, dessa bikinis. Jag har säkert 25 st, om inte fler.. Har dock inte hittat min drömbikini ännu - inte i rimligt pris iaf. Vet exakt hur den ska se ut. Hoppas hoppas hoppas att den finns denna vår/sommar.

Väska > En vit/cremefärgad, halvstor väska. En med nitar hade inte heller suttit fel! Behöver absolut uppdatera väskorna iaf..

Smycken & hårfix >
Nu inför våren med alla korta jackor osv. - skitsnyggt! gärna i trä, lite färg, silver.

Jacka > Jag är absolut en jack & sko tjej! Denna våren behöver jag en ljus jeansjacka & en i MC modell.



natural



Känner mig så fräsch nu! Har solat, duschat, fönat & plattat håret samt smörjt in mig.
Testade mineralsminket också, reslutatet ser ni ovan! Måste ge lite tips bara, dessa
tipsen gäller dock det sminket jag testat och vad jag tycker. Alla tycker ju inte lika!
Personligen så tycker jag man måste vara solbränd för att få det bästa reslutatet.
Mineralfoundationen täcker inte heller, den gör bara huden mer "jämn", alltså inget
smink jag partajar i. Jag köpte den mörkaste foundationen och tyckte ändå denna var
för ljus - kan vara för jag är van vid väldigt mörka toner. Jag tyckte annars den var jättebra
& min syster tyckte det såg ut som att jag hade foundation. Detta förblir då mitt vardagsmink
nu ett tag framöver! På fester och vid utgång vill jag hellre vara hårdare sminkad, mer färg osv.
Tikei.se mineralsmink får EEE av 5 av mig, ett E försvinner för sminket inte funkar till fest.

paus!

Nu struntar jag i pluggandet ett tag & drar och solar!
Är heeelt slut . . Prags jädra sevärdheter verkar inte finnas med på google.
suuuck!

Tre månader

Gårdagens kväll tillbringade jag i soffan till Linda Rosings program - den rätte för Rosing. Fick höra att Linda gjort programmet endast för PR, inte för att hitta någon man. Hon har tillochmed en annan kille vid sidan om programmet, sades det. Vet inte om jag tror på det, men idag är det inte lätt att hålla sig kvar i rampljuset & det finns säkert människor som gör allt för att stanna där.. Jag tyckte dock att gårdagens program var en aning konstigt. Dem riktiga männen, i hennes ålder visades knappt. Nej, istället filmades 19-årige Hugo tillsammans med Linda i backarna under timmen som programmet visades. Jag kan inte förstå det riktigt.. Linda är väl nästan 40 år, skulle jag tro - Hugo är 19. Hon har en dotter som är tonåring. Jag vet inte om hon gör detta för att få mer uppmärksamhet, som ger reklam för henne eller hon är seriös. Jag förstår inte heller honom, gör han det för typ ett vad, där han ska visa hur långt han kan gå med henne eller för att han faktiskt tycker om henne? Det jag minst kan förstå, är hur jag orkar bry mig?! Haha!


Somnade tidigt igår också, därav min dåliga kvälls-uppdatering. Idag är jag hemma från skolan, har huvudvärk och känner mig helt klumpig.. Tror det beror på min stress. Känns jobbigt med allt det sista nu i skolan, guidningar som är riktigt viktiga inför slutbetygen. Läste på Annas blogg: http://havannna.blogg.se/ om att det är 3 månader kvar till studenten (idag!) och då kändes allting mycket bättre igen! Jag hade tänkt sätta igång med min Prag-guidning nu. Annars är dagens planer få: Testa mitt nya minealsmink, övningsköra med dadi igen, sova hos Patrik & bara ta det lugnt. Får se om jag ger mig ut en runda också, är så fint väder idag!

ny karusell på Grönalund


Detta är Grönalunds nya berg&dalbana. Herrejösses säger jag!
Det är en villkänsla som väcks inom mig, kan jag säga. Jag vill åka den!

love


namnam! ♥

tattoo

Nu har jag bestämt mig:
Neeext tatuering kommer sitta antingen ovanför hälsenan, jag jag ska skriva Emelie eller ha ett litet hjärta bara. Eller så kommer jag sätta nästa på sidan av foten längst ner, så den följer foten. Där vill jag skriva "rättvisa åt alla" eller "av hela mitt hjärta". Lite till funderingar sen har jag bestämt mig helt!

More & more

Det är underbart väder ute nu. Solen skiner & det är lite sådär halvkallt bara. Jag njöt hela vägen från raka rör (solariumet) hem till Stattena. Fick solade 30 min, så nu är det avklarat. Nästa gång blir torsdag, hatar att sola fredagar - alltid så enooormt mycket folk. I skolan hade vi 3 lektioner, sen slutade vi. Åt god mat på MAX med Sandra & Julia, ja vi sviker donken idag.. Nu är jag iaf hemma. Idag hinner jag för en gångsskull ta det lite lugnt. Ska bara softa till halv5-5 då pappa kommer och hämtar mig. Jag ska övningsköra!


Sitter & funderar på tatuering.. Valentina, hennes mamma och syster var här & satte i hårförlängning för någon dag sedan. Fick reda på att hennes syster är duktig på att tatuera. Blev såå sugen! Jag har en del ställen som ska fyllas, haha. bla, andra foten, ovanför hälsenan, fettet ovanför rumpan och handleden. Tror det är som dem säger, har man väl börjat är man fast. Det är ju så jäkla snyggt! Jag gör mina på ställen jag vet att det inte kommer synas speciellt mycket på, vilket är bra. Jag vill inte det ska påverka mitt liv i vardagen, med jobb osv - jag vet ju hur turismbranschen ser ut idag.. Det är många som vill ha jobb, alltså har dem många att välja mellan & då gäller det att inte ha synliga tattoos överallt. Tyvärr är ju samhället så hemskt idag. Puuhh. Hade iaf tänkt höra med henne om vad hon tar för att göra någon av dem. Behöver lite mer betänketid & så med.. Ska leta lite nu, faktiskt!


Att ta lån, bra eller dåligt?

Pinsamt nog skaffade jag en facebook idag. Inte pinsamt att jag gjorde det, direkt mer att jag inte gjort det än.. Tror ni förstår!


Sitter i kära Laröd nu, mitt andra hem efter Stattena. Har funderat och funderat idag, jag har alltid varit emot lån & grejer. Har man inte pengar nu, har man inte det sen heller - det har varit min tanke. Nu kommer jag vara tvungen att ta lån om det jag ville ska fixas. Jag är ju bara 18 år, kommer vara 19 när jag tar det. Det är kanske inte så bra? Men jag vet till 100 att jag kommer kunna betala tillbaka det inom 1,5 år med ett heltidsjobb. buh, svårt alltså.. Får ta och ställa upp för samt nackdelar med det hela. Ånsålänge vill jag inte skriva vad det är, ni får helt enkelt hålla er!

Vad tycker egentligen ni? Om man vet att man kan betala tillbaka ett lån, är det fel att ta det då?

studentmössan

Är bara en massa klabb med ABC-gruppen och deras jädrans studentmössor! Beställde min mössa första gången och fick inte något mejl om att den var beställd. Klassen ringde dit & ngt hade blivit fel. Alla gjorde om sina bokningar och det blev tydligen dubbelbokat. Fick göra om allt igen och sedn var det klart.. Detta gjorde att allt blev flera månader försenat. Vi fick inga fakturer så till sist, efter ett argt mejl poppade brevet hem i brevlådan. Betalde den första, som det stod man skulle (jag valde att dela upp min betalning). Någon vecka senare kom en påminnelse, då hade jag inte betalt min mössejävel, enligt dem. Trött, tröttare och tröttast ringde vi dit och det visade sig att det var betalt.

Idag skulle mössorna äntligen hämtas! Jag och & Sandra var överlyckliga när vi kom dit. Till vår förvåning fanns endast 7 namn i vår klass med på listan över mössor som kunde hämtas. Jahapp liksom? Vi frågade och allt elevbajsrådet visste var att mössorna blivit eftersända. Trötta mig.. Detta innebär att vi måste vänta typ en månad TILL på mössorna. Blev så arg, så arg, så arg! En i klassen hade beställt rosa sten till mössan, nej då fick hon röd. Någon annan hade fått helt fel text på sina, en heeel klass. Jag menar, hur svårt kan det vara? Är ni för lite folk för att hantera alla mössbeställningar så anställ FLER. Får jag fel på min mössa blir jag riktigt sur..

dagens



dåliga bilder på dagens outfit, som vanligt! haha.

En glad Emelie!

Traskade precis hem i regnet till låten "It's raining man" på radion i mina hörlurar. Trots att jag hatar både regn och den låten var mitt humör på topp hela vägen! Jag nästan log, faktiskt.. Har väl ingen direkt anldening till mitt glada humör, livet är bra - helt enkelt. Jag har massvis med plugg att ta itu med idag, är väl bäst jag sätter igång strax. Jag ska skriva minst en A4 om vad jag anser om Gazakriget. Änslänge är jag neutral, men det kan ju bero på att jag inte förstår så mycket & att jag tycker att alla faktasidor osv är krångliga. Någon som råkar läsa min blogg som är proffs på Gazakriget & kan ge mig lite anledningar till varför jag bör ta ställning på ett visst sätt?

Det är häner mycket i mitt liv nu. Prag ligger närmst, åker ju om 9 dagar! Ett "projekt" som fortfarande är hemligt som jag hoppas jättemycket på ligger härnäst & sen är det student + bal och jag är "fri". Sommaren ska spenderas med joooobb (!), tjäna pengar inför det jag verkligen har bestämt mig för att göra till hösten. Sedan vill jag resa med, 2-3 veckor till Mexico sounds great! & sist men INTE minst min andra flytt hemifrån.. Jag hoppas det blir med Patrik & inte ensam. Åh, är så spänd inför framtiden & allt vad det innebär! Vill inte skriva massa skolarbeten om världskonflikter, göra marknadsplaner & skriva hyllningstal mer. Jag vill jobba!

h&m - igen!



h&m har en del söta bas-skor nu inför våren.
Dessa 3 kommer jag lätt beställa, dem går på 98kr stycket.


ännu mer shopping!

Hejhej!
Helg-uppdateringen är alltid lite segare än under veckorna.. det märker ni säkert också! Somnade gott igårkväll och sov underbart utan att ställa någon klocka imorse inför jobb eller liknande. Gick upp vid 1 och åt frukost, sen fixade vi oss och åkte till Väla. Jag köpte en ljusblå kjortblus som är lite längre & i söt ljusblå färg, Patrik köpte en grå bas hoodtröja. Fikade även på det fiket som ligger precis vid Gina, väldigt mysigt och verkade ha mycket gott! Så det rekommenderar jag varmt! Nu är vi hemma & ska laga god mat. Fläskfilé, pommes & kryddig bearnéasås. Muuummma! Fottar mitt nya köp sen också, så ni får se! Mycket mer än detta har jag inte hunnit med idag.. Imorgon är det skoldags igen - suck..