you wanna take it slow?

Goddag! Dagen idag har varit, jaa, lugn änsålänge. Skolan började kvart i 10 med turism. Fick en ny uppgift idag, ska ordna ett välkomstmöte som varar 20 minuter tills imorgon. Wihuuue :| nej, men en ganska rolig uppgift iaf. Har avslutningen kvar sedan är jag klar. Skönt! Har ätit på Ebbas idag med, muums. Dock äckliga människor som kom med rosor och försökte sälja medan vi åt, försökte till och med sno julias mat. "im hungry" Jaja, julia inhandlade ett par fina nya stövlar med. Jag köpte noll. Dålig stil av mig. haha! Beställde dock en skitsnygg lila jacka imorse från ellos som kommer på måndag. Nu är jag iaf hemma och har varit ett tag. Börjar jobba om 1,5 timme och slutar som igår, elva. Segt som fan. Lön idag så lär vara massa att göra. Men det är bara att stressa, stressa, stressa! Efter dem 6 timmarna ska jag hem, fixa klart läxorna och mekka med sakerna tills imorgon som vi ska ha på skolkortet. (vi gör vårt eget spexkort, eftersom dem tagit bort de andra.) Sen ska jag sova gott, ensam för andra natten i rad. Längesen. Men imorgon får jag äntligen träffa nutte igen. hihi.

9 månader

Jag ser ingen skillnad på mina tänder ännu, trots 2 behandlingar. Men jag ger inte upp, aldrig någonsin. Självklart kommer jag ha kletet på mina tänder typ 30 gånger till! Jobbet idag sög. Verkligen sög! Var så otroligt mycket att göra och tiden gick cp segt. Hade inte julia varit där hade jag nog.. ja, dött typ. puuh! Tur det är över för idag. Jobbar dock imorgon med :(

Imorgon slutar vi redan vid lunch så blir shopping förmodligen. Har lite ärenden att mekka med imorgon. Måste:
Lämna tatueringssaket, gå en runda i stan med plast, gå en runda i stan med patrik, posta paket (tradera), betala vunna saker (2 st på tradera), jobba och sen kanske om det går sova hos nutte.
En fullspäckad dag alltså. Känns som jag ska sova nu, faktiskt. Natti!


Jag och älskling har faktiskt 9 månader idag. (Eller hade för 8 min sedan)
Så , grattis till oss :)

hej!

Bloggandet går inte speciellt bra för mig nuförtiden. Jaja, så är det ibland. Fick mitt lönebesked idag, myckeet bättre än väntat så jag är glad! haha. Har haft utvecklingssamtal idag med, gick kalas. Imorgon är det torsdag och lön. Gött! Händer en annan spännande sak imorgon med, förmodligen. hihi. Berättar mer om det blir så! Ska till tatueraren imorgon också, var stängt idag när vi var där.

Idag: Jobb, fixa med tradera betalningar.
Torsdag: Skola, tatueraren, posta tradera saker och jobb.
Fredag: Skola, softa.
Lördag: Väla.
Söndag: Till pappa och skicka mitt arbete till min hotmail.

Lugn vecka, alltså. :'D

;{

Får aldrig vara glad en hel dag.
Hur länge till?..

I kissed a girl

Nu vecka, nya möjligheter. Jag har tillbringat helgen hos pappa och natten idag hos patrik. Nu är jag iaf hemma hos mamma igen efter en kort skoldag. Blev överlycklig när jag såg att min tandblekning kommit så nu sitter jag med grejset i munnen. Får se hur det blir den! Stark var den iaf, hela 35 % :O Jaja. Idag blir det en lite alltiallo dag. Ska till tatueraren och lämna min tatuering och fika med mamma förmodligen. Ikväll ska jag leka med baby igen. Mysigt! Imorgon och övermorgon består av jobb. blöö!

Blev överlycklig igår med när julia berättade att jag skulle få 700 kr av hennes pappa för gamla elräkningar. wiiihuw. Det, + lönen + tradera aktionerna och studiebidraget blir ändå en ganska okej måndag trots allt!

inte viktigt

♦ Gummistövlarna
♦ Stövlarna från skopunkten
♦ 1 par stövlar från gojane
♦ Hårfärg
♦ Brunt puder
♦ 2 nya jackor, en fin och en lite mer skolaktig
♦ Massa mysiga koftor, både långa och korta
♦ Tatueringen
♦ Tandblekning
♦ Eyeliner svart

♦ En bra brus
♦ Mysiga halsddukar och vantar + mössa
♦ "Långa" strumpor

Ska köpa en mössa till, ny hårfärg eftersom håret blev skitfult, tatueringen ska betalas, en till jacka ska köpas med denna lönen.

fuck life

Hej. Har inget speciellt att skriva. Jag är sjuk, helgen har varit seg och det är jobbigt hemma. Vet inte var jag ska ta vägen, men är hos pappa inatt iaf. Vill aldrig komma hem, såsom det känns nu iallfall. Det blir bara värre och värre. Skulle jobbat idag men efter gårdagens jobb kändes det omöjligt. Ångrar det nästa nu att jag inte jobbade, då hade jag iallfall sluppit tänka. Idag ska jag iallfall färga håret rött igen, saknar det så mycket! Mysa massor och börja på mitt religionsarbete. En lugn söndag alltså. Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag.

riktigt snygga skor!


säg nej

Hejsan!
Efter jag bloggade igår stack jag till stan med mamma och köpte lite småsaker. Jag köpte en grå mysig mössa, 3 stycken småkoftor att ha utanpå tröjor och smink. Jackan var inte alls fin på, så den hoppade jag över. Var dock på gina och hittade en där, nu är bara problemet att hela stan kommer bära samma jacka. Tråkigt. Men den ser nästan likadan ut som den för 2000 jag tänkte beställa. Därför vet jag inte hur jag ska göra. 500 eller 2000? Mamma köper nog med sig den hem iaf, så får jag prova den hemma..

Idag har jag hunnit med en frukost på mcdonalds med toast igen, mums! En fika på wayne's och lite plugg samt gått en runda på stan. Sitter och väntar på att patrik ska komma hit nu, har riktigt tråååkigt. Får se vad som händer idag! Jobb hela helgen iallfall. Suuuck!

don't give up

Äta med plast.
Packa och välja kläder tills imorgon (glöm ej dosan!)
Fotta lite tradera saker.
Plugga, helst göra klart arbetet som jag så länge tjatat om nu. :$
Bussa till Patrik, där måste jag betala 2 saker på tradera som jag köpt och sedan bara massa mys!

Ska bara fixa lite till sen åker jag till älskling inatt.
Vet inte om jag bloggar mer, annars hörs vi!
Ha en bra kväll.


Hittade nyss denna jackan. Om den är lika fin på som här så köper jag den imorgon!
Endast 399kr på Lindex.

Hej!

♦ Gummistövlarna
♦ Stövlarna från skopunkten
♦ 1 par stövlar från gojane
♦ Hårfärg
♦ Brunt puder
♦ 2 nya jackor, en fin och en lite mer skolaktig
♦ Massa mysiga koftor, både långa och korta
♦ Tatueringen
♦ Tandblekning
♦ Eyeliner svart
♦ En bra brus
♦ Mysiga halsddukar och vantar + mössa
♦ "Långa" strumpor

Ska till stan imorgon och kolla en jacka jag vill ha, får se hur den ser ut i verkligheten.
Annars blir det den jag lade in innan, den svarta långa.

Ska nog köpa hårfärg, puder, eyeliner, mössa och halsdduk imorgon.
Sen betala tandblekningen som jag beställt imorgon också eller ikväll.

Lundresan med klassen gick bra idag! Var på ett seminarium om att jobba i spanien. Jag och Sandra har kommit på att vi måste ta tag i spanskan och kanske börja en kvällskurs eller något. Ska prata med skolans någonting på måndag iallfall. Spanska är kul!

Guidningen gick också askalas, haha. Blev massa fika, chips, läsk, kaffe och toast hela dagen också. haha! ääe, unna sig måste man. Nu ska jag snart till donken och äta snabbt med mina älskade friends innan Sandra ska komma och ikväll ska jag mysa hos Patrik i Laröd. thii.

Dagens att göra:
Äta med plast.
Packa och välja kläder tills imorgon (glöm ej dosan!)
Fotta lite tradera saker.
Plugga, helst göra klart arbetet som jag så länge tjatat om nu. :$
Bussa till Patrik, där måste jag betala 2 saker på tradera som jag köpt och sedan bara massa mys!

Imorgon ska jag träffa Sandra & julia på Wayne's för en pluggdag med projektet. Är lediga så vi mååste passa på nu och sätta igång med arbetet. Laaata som vi är!



babbel

Borde sova nu.. Nej förresten, jag borde plugga nu. Men jag kan inte, orkar inte. Bara jag ser papperna så vill jag dö. Jobbet var ovanligt segt, ensamt och ja, blööh bara. Nu ska jag inte tjata mer om det iaf. Ledig 2 dagar och jag ska n j u t a! Imorgon väntar en mysig dag iaf, om man bortser från guidningen. Jag ska möta Sandra och Julia på knutan 7:40 för en frulle. Sedan åker vi tillsammans med klassen till Lund och arbetsförmedlingen. Sist men inte minst guidningen som kan suga. På dagen ska jag nog gå en runda på stan och plugga klart mitt arbete. Kvällen består av patrik! Mysa och så bara. Nu är jag oerhört trött så ska släcka lampan och dra täcket låångt över huvudet för det är verkligen kallt nu! Blir jeans och de nya uggsen imorgon :'D Ha det bra!

Såg nyss att min klänning är uppe i 510 kr på tradera.
Gissa om jag är glad? wihuu

jacka


Sjukt fin jacka. Funderar starkt på att köpa den!

plugg

Då var man 4 skor rikare! Känns skööönt, haha. Efter skolan idag åkte jag med mami och roger och köpte nya skor dådå. Kom precis hem och stoppade in potatis i ugnen, ska käka bakpotatis! så gott! Ska jobba vid 5, till 10. Har turism guidning imorgon men har inte pluggat någonting alls. Nog nöjd med mig själv! Blir en lång natt?

Borde kanske ta tag i pluggandet nu då?

att lägga pengar på

♦ Gummistövlarna
♦ Stövlarna från skopunkten
♦ 2 par stövlar från gojane
♦ Hårfärg
♦ Brunt puder
♦ 2 nya jackor, en fin och en lite mer skolaktig
♦ Massa mysiga koftor, både långa och korta
♦ Tatueringen
♦ Tandblekning

sjuk

Som nu ser ovan så är jag sjuk.
Har feber, huvudvärk, mår illa, är trött, hostar sönder mig själv, ont i halsen och astmaanfall hela tiden.
Tyck synd om mig? haha, nej men vad jag ville komma fram till är att jag inte mår speciellt bra.
Gick hem tidigare ifrån skolan, sovit hela dagen och nu borde jag plugga eftersom jag har massa skit att göra.
Men nej, jag kan inte. Bara jag sätter mig upp snurrar allt, så jag går och lägger mig igen faktiskt.

Måste till skolan imorgon, har studenmösseprovning och ska paddla kajak. viktigt viktigt!
Hur ska detta gå?

my happy ending

Kom precis hem från jobbet.
Gårdagen bestod av blandade känslor, ska inte gå in något speciellt på det.
Jobbandet idag gick iaf okej! Väldigt lite att göra ungefär hela dagen. Dock fick jag springa runt i DT kön med en dator på magen och ta beställningar. Var pinsamt som söören. Stattena säljer mest i Sverige som tredjeplats instore och andra plats i DTn. Heeerrejösses, slår Göteborg, Malmö och alla stora städerna. Bara stockholm som ligger före. Därför har vi nu 12500 kr att göra något kul för. Ska komma på något riktigt roligt som vi kan göra!

Har blivit bestämt att jag ska ta en intensivkurs med körkortet i maj/juni och övningsköra tills dess. Jag måste ta tag i skiten nu och känns bra att mamma och dem ska betala det så jag inte behöver kämpa med pengarna. Det blir bra!

Idag ska jag göra klart mitt megastads arbete, läsa lite ur min bok och sedan duscha, göra ve mig och sånt mys. Får se om jag ska till Patrik ikväll eller inte. Beror på om jag orkar ta mig ut dit, haha. Och hur långt jag kommit med sakerna som ska göras.

Nu ska jag bara ta det lugnt lite och njuta av söndagen.

myseer

Blev en mysig fika och en mysig natt hos patrik igår/inatt. Myst hela dagen faktiskt. Nu ligger snutte och nannar i sängen till simpsons, haha. sött! Jag har blivit ordentligt förkyld, vilket är stööörigt.

Har gjort lite på mitt arbete nu med, så blir helklar imorgonkväll. Skönt kommer det bli. Har dock massa annat att börja med.. Jaja.

Nu vet jag 4 par stövlar till jag ska köpa.
2 par på skopunkten
2 par på gojane,
åhe, vill ha dem nu men får hålla mig till lönen åtminstonde.
Nu ska jag lägga mig brevid älskling ett tag.





Du är bara för mycket,
jävla idiot.

mys

Blir ingen utgång ikväll. Steakhouse och Crombar är inget jag orkar med ikväll. Och absolut inte en heel kväll som vi planerat. Nej tack, usch. Då låter en myskväll med mina tjajår mycket mycket bättre! Blir fika på stan någonstans och bara allmänt pratande, som vanligt. Efter det beger jag mig till Laröd och till min bebis säng för att spendera natten och dagen där. Mys! Fyfan vad jag ska sova ut imorgon. Ursäkta. haha. Sitter bara och väntar ut tiden nu några minuter, men ska snart dra mig till bussen. (ja, jag har blivit jäkligt lat på sistone!)

Köpte 2 par stövlar på skopunkten idag. Ett par klassiska vanliga med högt skaft och ett par högklackade med spännen på sidorna. Har dock två par kvar att köpa, ett par gummistövlar med spännen och ett par beiga billiga för endast 99kr. Älskar färgen, men inte modellen. Men man kan ju inte få allt här i världen? Eller, kan man det?

stackars

stackars hon som flyter med
som aldrig sig ta sats
hon som ägnar all sin tid åt något hon inte vill bli för det vara bara där det fanns en plats.

Don't know

Jag vet inte.

you

Jag älskar dig.

helg!

Som vanligt är man hemma tidigt från skolan. Trean på gymnasiet är något jag kan vänja mig vid, haha. Har haft turism hela dagen och jag har som vanligt inte fått sådär speciellt mycket gjort. Efter skolan åkte jag, sandra och julia dock och krängde falafel och köpte nötter at tasty. mums! Nu är jag iaf hemma och ska alldeles strax till skopunkten, vill nämligen köpa ett par fina GUMMI stövlar jag sett där. Får se om dem finns kvar. Skriver senare.

iloveu

Nu ska jag alldeles strax bege mig till jobbet. Har fått gjort lite plugg idag iaf, känns skönt. Behöver nog 2 dagar till sen är det arbetet klart.

Tänkte bara påminna dig Patrik om att jag älskar dig, med hela mitt hjärta.
Kanske tråkigt för er andra att läsa, men eftersom du älskling läser min blogg så ville jag bara skriva det.

Nu - jobbet!


Torsdag

Jag är nyss hemkommen från skolan. Träffade pappa på vägen hem också så hann med en snabb lunch på sibylla. haha! Hade tänkt sätta mig ner med mitt älskade bombay arbete nu, men orkar verkligen inte. Har massa i skolan nu att göra, men jag behöver hitta motivationen först.  Och hur lyckas man med detta då? hm. Ska ta en stor skål med nötter och kolla lite på tradera först, tror jag. Eller kanske sova? haha, jag är sämst.

planering:
idag - plugg, jobb, patrik
fredag - skola, stan, kanske ut och sen sova hos patrik
lördag - sova ut! inget mer bestämt
söndag - jobba 10:30-16:00, pluigg
måndag - plugg
tisdag - plugg, prova studentmössa
onsdag - plugg
torsdag - guidning, arbetsförmedlingen i lund
fredag - ?
helgen - jobb, jobb, jobb

mekk

Nu har jag gjort lite plugg, mejlat Karro och ätit. Ska gå till bussen om 5 min för att möta plast. Skönt att alla 4 ska ses, händer inte allt för ofta. 4 forever (!) jepp, vid 8 kommer älskling. Skriver ikväll någon gång. Ha en mysig eftermiddag sålänge.

to do list

dagens:
- Fika med plast 17:00.
- Patrik kommer hit när jag är hemma.
- Mejla mitt arbete till Karro.
- Få hjälp med att betala en sak.
- Ta brus.
- Plugga lite, om jag orkar.

I kissed a girl

Sådärja. Livet börjar ordna upp dig en aning, så tänkte börja skriva lite smått igen. Ja, ordna upp sig och ordna upp sig, låter värsta dramatiskt. Men har varit en del skit på sistone faktiskt. Men ska glömma det nu och gå vidare. Försöka iallfall. Skolan har satt igång med både det ena och det andra projektet. Men jag bara tackar och bugar, skolan är rolig! Hade mitt första prov idag och det gick inget annat är kalas, så är helnöjd! Har varit på stöveljakt nu x antal dagar också. Kan säga att jag inte har lyckats speciellt bra. Vad är jag egentligen ute efter? blöö. Stövlar är svårt.. Har ett annat problem också. Min hårfärg, haha. Har färgat bort det röda lite nu. Kastanjfärgat är det, tror jag. Men kan inte bestämma mig för om jag ska färga det jätterött eller helt brunt. Är trött på mitt i mellan färgen nu. Hjeeelp. En annan sak, varför säljs inte solpuder längre? Utan glitter och mojs kan jag förstå, det är ju trots allt somrigt. Men vanligt hederligt solpuder utan glitter men som ändå är mörkt. Varför? Vad ska jag nu göra? Köra på något blekt puder som gör huden helt matt och tråkig? Nejtack. Näe, ska inte klaga. Skriver om ett tag.

ville bara säga..

Hej.
Bloggen får tyvärr ha en paus nu.
Har ganska mycket i skolan, redan & dessutom bajs hemma.
Bor just nu hos Patrik, så vill ni nå mig, finns jag där.
Hejsålänge.

HEMMA

ÄR HEMMA!
Har varit den underbaraste resan jag varit på och jag vill bara tillbaks! Tunisien är verkligen underskattat för fy tusan vad underbart land. Folket var nog det bästa, älska. Nej, det bästa var att patrik var med. 7 dagar tillsammans med honom i ett paradis kan inte bli bättre. Jag kommer tillbaka, lätt. Orkar inte skriva så mycket mer just nu. Skola imorgon och livet återgår till det normala. 1 år kvar, jag ska kämpa!