sjukt bra text

när hon går ifrån dig och är arg, gå efter henne

när hon stirrar på dina läppar,
kyss henne

när hon börjar svära åt dig, kyss henne och säg att du älskar henne

när hon är tyst, fråga vad som står på

när hon ignorerar dig, ge henne din uppmärksamhet
när hon drar sig ifrån dig, dra henne tillbaka

när hon ser ut som värst, säg att hon är vacker

när du ser att hon börjar gråta, håll om henne och säg ingenting

när du ser henne gå, smyg upp bakifrån och krama om henne

när hon är rädd, skydda henne

när hon lutar sitt huvud mot din axel, lyft upp hennes huvud och kyss henne

när hon inte hör av sig på ett tag, försäkra dig om att allt är okej

när hon tvivlar på dig, försvara dig med sanningen

när hon säger att hon tycker om dig, så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
när hon tar tag i din hand, ta tag i hennes och lek med hennes fingrar

när hon berättar en hemlighet, håll den hemlig

när hon tittar dig i ögonen, titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
när hon saknar dig, är hon sårad på insidan

när du krossar hennes hjärta, försvinner aldrig smärtan

när hon säger att det är över, vill hon fortfarande att du ska vara hennes


forgotten

I’m giving up on everything because you mess me up 
Don’t know how much you screwed it up
You never listen, that’s just too bad.


Avril Lagivne - forgotten


Bra låt!

äckel

Har inte åstakommit speciellt mycket idag. Har iallfall precis solat och ett tag innan dess lämnade jag mina älskade bebisar hos patriks föräldrar som ska ta hand om dem medan vi är i tunisien. Nu sitter jag bara här & glor. Jävla äckel på solariumet, vågar man inte ens sola ensam nu längre? Fyfan för världen.

Ska bli skönt att åka imorgon igen.
Duschen kallar!

:/

ingenting kommer ändå förändras.
ta skiten eller skit i det.

hejdå

finast


Jag älskar dem! Håll tummarna för att dem finns kvar när jag kommer hem från Tunisien.
Mina drömstövlar..

förstör oss

Det ordet kommer aldrig försvinna från mig, oss, min familj. Det kommer ständigt jaga oss tills vi alla är förstörda och splittrade. Det kommer långsamt plåga oss alla, någon gång. Vi alla kommer få höra ordet komma från en doktor, på något vis. Vi alla har upplevt det värsta med ordet: döden och lidelsen innan. Tillsammans klarade vi oss igenom alla åren, vi klarade inte vårt mål att utplåna ordet, men när vi blev krossade och nerslängda till botten av de mörkaste mörkret klättrade vi upp igen och fortsatte leva. Vi levde och kämpade tillsammans, trots att en av oss fattades och alltid kommer göra. Fredrik fick beskedet, mormor fick det och även pappa men dem klarade sig båda från de hemska som medföljer. Dem lever båda två. Farfar fick det, gammelfarfar och gammelfarmor fick det, rogers mamma fick det. Alla lever fortfarande, men är sjuka. Lever man ett lika långt liv med vetenskapen om att man haft det hemska inom sig men ändå klarat sig? Spelar det någon roll att man faktiskt klarat sig ur det, eller man bara skjuter upp det längre fram i livet? För fredriks del sköt han upp det. Han försökte med hela sitt inre att bekämpa det onda som attakerat honom. Han klarade det inte, men för det är han inte en svag människa. Tvärt om, han kämpade även om hans kropp lagt av, han kämpade fastän vi fick göra alla sysslor åt honom. Han var en kämpe.

Nu är känslan tillbaka. Bråket här hemma, ledsna människor, oroliga själar som inte vet hur man ska hantera detta, ännu en gång. Ja, vi har inte fått något bekräftat, ingenting är säkert. Men känslan av ovisshet är lika hemsk. Och om det är så, hur ska det då sluta? Mormor klarade sig jättebra, men det är nu flera år efter. När hon hade det blev hon som ett psykfall, precis som vemsomhelst blir. Att gå igenom hela prosseduren utan att ens veta att det kommer hjälpa är så hemskt bara det. Det är inte bara ett ord som ska berättas, några operationer och sen är det förhoppningsvist klart. Det är så mycket mer, det vet dem som har varit med om det eller har en nära vän/familjemedlem som varit med om det. Och nu är det här igen och sagta river isär familjen. Alla behöver vara oroliga och ledsna, men än person behöver mer hjälp och det är mamma. Hon har hjälp en person med 5 gradens sjukdom att försöka klara och övervinna sitt öde. Hon gick igenom det precis som det var hennes kropp skitet tagit sig an. Är detta tacken? Ska hon behöva vara den som blir sjuk nu? Jag är så rädd, så innerligt rädd för detta äckliga som förstör inte bara kroppar, men också människor runtomkring som måste gång på gång fajtas för att innerst inne kanske veta att nästa gång är det jag som blir sjuk.

Jag hatar cancer.

...

Det spelar ingen roll vad jag säger, gör eller hur jag är för jag kommer ändå alltid bara göra fel.

Fel fel fel fel fel fel fel fel

HEMMA!

Hej igen!
Har inte så jätte mycket tid att skriva men hinner iaf skriva någon rad. Kom hem i typ förrgår från Sardinien som har varit både en underbar och annorlunda resa. Vädret har varit fint, maten sådär god, tusen italienare, öde hotell och lite små tjaffs eftersom alla 5 hade olika viljor. Veckan gick ganska fort men var ändå jätte glad att komma hem till Patrik och få mysa med honom. Berättar mer om resan senare.. Igår/inatt jobbade jag min första helnatt på donken. Gick bra, faktiskt. Hade turen med mig att det inte fanns så jäättemycket att göra. Ska på det idag idag, 23-07/08 typ. Wihuue, icke. Menmen, är ju faktiskt pengar. Om 20 min ska jag träffa plast i stan, var typ 3 veckor sedan så ska bli riktigt skönt att ses igen. Fika, käka nått eller så. Sen ska jag sola, hade jag tänkt mig. Vid 7 tiden kommer älskling hit och myser tills jag ska jobba, sen nannar han här så jag får en mysig överraskning imorgon när jag kommer hem och lägger mig. Har bara sovit 6 h inatt, så får väl vila mig lite sen i eftermiddag också.

I övermorgon åker vi igen. Åh, så härligt. Kommer bli perfekt. Du & jag älskling! iloveu..

Nu måste jag ut och hämta cykeln och dra mig ner till stan. Regnar idag förresten, älska Sverige?! nej, fyfan.


hejdå

Om 30 minuter kommer pappa och hämtar mig och elin så börjar vi åka mot kastrup. Är framme på sardinien ikväll vid 9 tiden ungefär, sen väntar 7 dagars solande och njutande. Kommer dock sakna min älskling oerhört mycket.. blööh, hatar att vara utan dig. Jag älskar dig! Nu ska jag mysa med honom innan jag åker. Ha det bäst här hemma. Hejdå Sverige.


sardinien

Hej.
Har ätit på Haket med dadi och familjen idag. Mys. Älska deras gourmetpizza! Köpte presenter till pappa också. Nu är min väska så gott som klarpackad och vägd. Var tvungen, haha! nördo't. Ska kolla igenom packningen lite till, duscha och raka benen, byta till marsvinen och så innan vi lämnar hemmet imorgon vid 1 tiden. Annars ska jag bara ta det lugnt, mormor kommer hit senare & även patrik. Hörs senare bloggis.

hår


Hennes hårfärger är alltid sjukt fina! Hatar egentligen att härma och kopiera kändisarnas stilar, frisyrer och så men hon lyckas alltid så sjukt bra. Undrar vad hennes frisör heter? (som om man ändå hade haft råd, haha) Men vill ha denna hårfärgen typ, med lite mer rött i bara. Men huuuur?

Nej, nu säger jag godnatt.
(jag älskar dig patrik bebis, du är bäst! har haft en helt underbar dag idag med dig. om 13 dagar väntar tunisien som kommer bli bäst, jag lovar. nu ska jag slänga mig på dig och pussa dig!)

godnatt

Gjorde 2 nya hål i öronen innan förresten!
Köpte små glittrande öronhänden i stan i fina blåa färger, så kunde inte hålla mig.
Nu har jag tre i ena och ett i andra igen.
Undrar hur länge dem sitter i örat denna gången?


Ska nog sova nu. Upp i tid imorgon så det är lika bra.
Mysa med älsklingen hela natten lång, mums!

listor

- fixa legg
- lämna in kontouppgifter till nordea
- bestämma vilken tatuering-stil jag vill ha
- hämta och betala tandblekning
- växla pengar till tunisien
- tandläkaren när jag kmr hem från tunisien


- mörka jeans
- stövlar (cremefärgade, beigaktiga, eller vita)
- jacka (vit)
- solglasögon
- nytt solpuder
- saker till rummet
- tatueringen
- mobil
- koftor
- slingfärg, tocke

hösten



Vill så gärna ha ett par ljusa stövlar nu till hösten. Dessa var fina! Får fundera tills jag kommer hem från italia och tunisia..

move your hands up

Idag har jag fått mycket gjort ska jag säga! Dagen började med att Patrik kom hit vid halv 8 tiden och sov ett tag med mig. Mysigt sötnos. Vid halv 2 tiden gick vi ner till stan, bokade tatuering så nu är det fixat. 30 September ska det ske, och på foten ska den sitta. Mer om det senare. Efter det köpte jag lite nödvändigt grejs på H&M, sen begav vi oss till banken. Har fixat bankomatkort och sånt trams, internetbank och även så jag kan göra legg gratis nu. Äntligen fixat det, haha. Bara lappen som ska lämnas till donki eller Nordea först. Jaja, sen fikade vi och begav oss hemåt för att äta goood tacos. Efter maten beställde vi hem blekmedel till tänderna. JAA! Nu jävlar i det ska det blekas. Väntar nog dock till jag är hemma från Tunisien ändå. Köpte hårinpackning idag med som ska tas i efter/under eller innan resan. Ska slinga håret med lite ljusare tockeslingor sen med.. Får bli innan Tunisien. Nu ska jag lägga mig i sängen med världens bästa pojkvän och bara ta det lugnt. Han ska sova här inatt och imorgon, hihi. Imorgon ska jag träffa dadi och ingela ett tag för en fika i stan, eftersom han fyller heeela 46 år! haha. Skriver later.

2 dagar kvar.


i made it

Hemma från nio timmars jobb nu. puuh! Är verkligen helt slut i kroppen nu. Ska in i duschen snart och sen börja småpacka lite inför resan. spääänd! Igårkväll var jag med patrik och axel och golfade. Jag försökte men eftersom jag måste ha en klubba som är vänd åt andra hållet gick det bajs. haha! Efter det kollade vi film hos axel med max och pär. Kollade en spansk skräckis som heter rec. buuh, riktigt sjuk! Läskigt värre. Sen kollade vi någon shoot eller vad den heter. Var väl hemma halv3 tiden. Upp vid halv 11 imorse för att jobba 12-21 tiden. Den värsta som finns enligt mig. Nu har jag klarat det iaf och har 9 dagars ledighet att se fram emot. Jag jublar! Nu ska jag som sagt packa lite och så. Blir nog ingen nanning med älskling inatt, så får väl krama kudden extra hårt inatt och längta tills imorgon då vi ses igen!

yeas

Sådär ja,
nu har jag letat bilder och bifogat dem till min hotmail, jag har gjort en packlista och skrivit ner vad som behövs köpas innan resan. Nu är det bara 2 saker kvar. Göra ve mig, vilket jag startar med en duschning och sen fixa ett par jeansshorts. Sen är jag happy! Nu kallar duschen. 

packlista

7 binkinis (minst)
2 par jeansshorts
10 klänningar
underkläder för en vecka
10 linnen
1 tjocktröja
1 par lite längre byxor
5 par skor
datorn
laddare till mobil, mp3, ev. dator, kamera
datorn
mobil
smink + schampoo, balsam, tvål, rakhyvlar, deo, solkräm
mp3
(hemliga saken) neej, inte det ni tror..
handdukar
filmer
kamera
smycken
en liten väska att ha när man går på stan
pengar
pass
sjukkortet

hm, är säkert nått mer men lägger till det senare såfall.

godmorgon

Har precis städat mitt rum snabbt. Det behövdes, damm överallt & eftersom jag har svarta möbler blir det ännu mer synligt. Nu är här fräscht, men behövs fixas lite saker innan jag är nöjd här inne. Jag måste skriva ut massa bilder hos dadi, som jag ska sätta upp på väggarna i olika ramar och också på min vita fula garderob. Temat ska vara utomlands & alla mina dröm-ställen som jag vill besöka. Ska också köpa lite kuddar i guld (om jag någonsin hittar det villsäga) Sen är jag typ klar.. Lite små saker som kan fixas med, men det kommer när fantasin är på topp. Patrik gick nyss till sin buss för att åka hemåt medan jag ska jobba. 4 timmar kan jag stå ut med, faktiskt. Efter det ska jag hem och fixa lite saker. Bla:
Göra ve mig, samla ihop alla bilderna jag ska skriva ut och skicka till min hotmail så jag kan skriva ut dem senare, göra en packlista och skriva vad som behövs köpas, mekka ihop ett par snygga jeansshorts som jag kan ha på resan.

Sen kommer patrik hit igen, blir antingen en fika i stan eller movie. Vi får se!

4 dagar kvar nu, ge mig.

iloveu


Jag älskar dig & kommer alltid att göra det.
Du & jag hjärtat


funderingar

5 dagar kvar till Italien, värme, stek, god mat och bara softning. Dock utan Patrik.. Detta blir tredje gången vi är utan varandra under en längre tid (en vecka typ) hatar det! Men får tänka att jag träffar honom igen 7 dagar senare och då är det bara 4 dagar kvar tills vi åker igen. gaah, bästa!

Vill så mycket nu. Jag vill åka utomlands en gång till innan riktiga vintern slår till, sen vill jag fira julen utomlands med. Jag vill fixa massa i mitt rum, men får bli efter jag har kommit hem från resorna. Jag vill börja skolan! Börja skriva massa och göra olika läxor. Ja, jag vill helt enkelt plugga. Jag har tänkt massa med och jag vill inte sluta skolan. Vill inte börja jobba heltid på något skitjobb för att sedan inte komma någonstans i livet. Det är så det känns just nu iaf, känns som alla mina framtids drömmar ligger långt borta. Och hur gör man nu med alla sina framtidsplaner när man har en pojkvän man vill vara tillsammans med resten av livet? Ska jag följa mina drömmar? Eller mitt hjärta? Kan man förverkliga sina drömmar och ändå ha familj? Självklart beror det ju på vilka drömmar man har och så, men eftersom mina innefattar mycket utomlandsvistelse så vet jag inte. Just nu har jag ändå massa annat att tänka på som händer framöver. Jag börjar mitt sista år i skolan och allt vad det innebär, bal, student, projektarbete, praktik och massa mer. Ser fram emot allt som ska göras och fixas. Har också tankar på att byta jobb. Jag har börjat tröttna och känner att 2 år på M kanske räcker med tanke på att jag inte har planer på att klättra upp i företaget och så utan bara är vanlig medarbetare. Jag har lärt mig mycket och växt som person av jobbet och har också fått bra kunskaper inför framtiden, men känner ändå att jag måste gå vidare. Men vilket jobb jag ska söka är fortfarande ett mysterium..

Imorgon ska jag jobba, ynka 4 timmar bara. Skönt! Efter det ska jag umgås med patrik och så. Söndagen består av jobb, 9 timmar och sen tänkte jag skriva lite packlista och fixa ett par jeansshorts (homemade, haha) måndag & tisdag ska jag fixa det sista, packa, växla pengar osv. samt träffa mitt hjärta massoor! 


.

Varför är det så svårt? :'(


döda mig.

hejdå

"det är inte lönt att prata, vi bråkar ändå bara.." 

fyfan.

gammal lista

Har ganska mycket kvar att kryssa för på denna listan.. haha! Men massa att lägga till också.

att köpa/fixa:

· Jeans (stuprör)
· Mp3
· Ny mobil
· Byrå till rummet
· Present till Ingela/Jonna

· Tavlor till rummet
· Tatuering
· Körkort
· Tandblekning
· Ett par shorts/linne till resan
· Bankkort och legg
· Spara! (till tv, bil, resa m.m)

mp3 har jag fixat till den första resan, mobil får jag fixa senare.. Tavlor är på G, haha. Tatueringen ska bokas på måndag, samt fixa kort och legg, körtkortet ska jag ta tag i (seg i know), tandblekning gör jag när jag kmr hem från tunisien om jag har pengar, shorts mekkar jag själv hemma (bäst så!) och sparningen får vänta lite.

Måste spara till en snygg höstjacka, snygga stövlar och en par mörka jeans också, samtidigt som jag ska ha råd till att köpa massor av nya mysiga stickade hösttröjor i massa färger och modeller. Herrejösses!

labra lege

Kom precis hem. Har varit på lasarettet och kollat mina blåsor i munnen. Tog massa prover och massa blod, uurk. Känner mig fortfarande svimfärdig. Dem vet iaf inte vad det är, men denna gången tar dem mig seriöst så vi får hoppas att detta får ett slut. Orkar inte med massa äckliga blåsor i munnen mer iaf! såja, slutsnackat om det. Var en runda på väla och i ängeholm också. mys! Åt på graffiti, vilket var längesen. Donken food är det närmsta utemat jag kommer nuförtiden. uhe, kräks. Jobbet igår gick kalas, ettan och sånt mys alla timmarna (4st) haha! ääe, blir annat idag skulle jag kunna tänka mig. Längre pass, 17-00. Men bara tre jobb-pass kvar innan jag åker. 6 dagar kvar innan jag åker! Nu hade jag tänkt vila mig en timme eller två innan jobbet. Efter jobbish kommer Patrik och sover här. Mysigt älskling! Imorgon vet jag inte vad som händer. Sova länge, kanske? sounds good to me. Ska göra en packlista sen också tänkte jag. Återkommer!

use to care

Snälla någon, hjälp mig att fixa nytt jobb. Jag går under. Har inte ens något vettigt att skriva längre. Vad är felet med mig nu för tiden? Vem är jag? Inte mig själv iaf. Jag lever för alla andras viljor. Inte ens ett blogginlägg med massa hemska känslor som kommer ut hjälper. Dessutom måste jag bara förklara för alla andra vad jag menar med mina meningar senare. Puh..



i tries my best




Jag har iallfall försökt..

uppdatering!

Har lite tid över så hinner skriva lite. Om 8 dagar åker jag till Sardinien, Italien. Wiihue. Kommer verkligen bli härligt! Ska steka som sööören. Sen när jag kommer hem är det tunisien som gäller! åh, can't wait. Resten av plast är där nere nu och har det underbart medan jag sitter här i mitt sunkiga rum och vädret suger. haha! depp depp depp. Idag blir det stan med patrik en snabbis, boka tattoo tid och så sen bara softa. Imorgon blir det jobb och så, samma torsdag + doktorn och på fredag ska jag kanske ut. Får se. Hade iaf riktigt kul förra fredagen. En snabbis-ute kväll med Lisette, angelina, jenny, johanna och koko? :) Var förresten på familia för någon dag sedan med pappa &  co. Fick med mig hem 2 tröjor och en skitsöt playsuit, 2 nagellack, ett vitt & ett knallrosa, massa smycken, två ramar, rakhyvlar och massa mer! Skönt att kunna köpa lite saker igen utan att bli heelt fattig. Klippte mig också igår, hade tillochmed med mig ett gammalt kort på mig hur jag ville ha det, ändå blev det fel. blöö! Är inte alls nöjd. Men som patrik sa: Är man någonsin nöjd efter att ha varit hos frissan? njaaäe..

bloggar sällan

Hejhej!
Har ingenting att skriva egentligen.. Har bråttom också.
Men jag lever iaf! Skriver mer senare, tjaao.


bloggar sällan

Hejhej!
Har ingenting att skriva egentligen.. Har bråttom också.
Men jag lever iaf! Skriver mer senare, tjaao.