upp med humöret

Nu ska jag bege mig bort mot jobb. Pepp - vad tror ni? När jag kommer hem blir det lite ombyte & fixning innan kalas hos älsklings mamma och pappa. Ser ut att bli en fin dag idag också, trots allt!


håll huvudet högt!

Har haft en jättemysig dag! precis som jag trodde det skulle bli. åkte till åstorp så att sandra fick bokat sin tatuering och sedan blev det pizza och mys på ringstorp innan jag och johan åkte ut en runda för att fixa biljetter osv. gick ner i stan och kollade filmen som var jättebra & riktigt fin gjord. sedan gick vi hem igen, inom för att köpa hårfärg (igen) så jag kanske kan ta av mig kepsen imorgon.... ni som följt min blogg ett tag vet hur jag brukar mixtra med färger, men denna gången är det riktigt illa. har säkert 5-6 olika färger i håret nu. pärlblont i hårbotten, rött/gult/lila/brunt/kastanj/mörkbrunt i övriga håret. inte nice.

imorgon ska jag jobba för första gången på 5 dagar nu.. får väl se hur det kommer gå. ingenting förvånar mig om jag kommer hem imorgon eftermiddag med dunkande huvudvärk. men vi får väl se!

vissa dagar är jag bara så sjukt nöjd när jag höjer blicken och ser vad jag har runtomkring mig. jag har en förmåga att bara lägga ner energi på saker jag inte har. men när jag verkligen tänker efter och stannar upp och känner, har jag så mycket att det lilla jag inte har kan kvitta.


30 augusti

Börjar bli trött på att känna mig bakfull hela tiden. Huvudvärk, illamående & ont i axlarna och nacken. Men imorgon är det iallafall dags för jobb igen. Skönt faktiskt. Känns som jag behöver få igång mig för att utlösa ett "anfall".

Idag är det meningen att jag ska med Sandra, Julia och Sandra till en tatuerare i Åstorp. Ska kolla priser osv. Ikväll ska jag och älskling kolla bio, toy story 3 i 3D. Ser ut att bli en fin dag detta!

Trevlig måndag på er!

förjävligt

Har färgat håret i 3,5 timme nu. Och ja, det ser förjävligt ut. Men jag orkar inte mer så lägger ned projektet för idag. Tog precis 20 minuter i solariumet vid oss. Sjukt längesedan men riktigt skönt! Jag är nästan brunare på hösten och vintern än på sommaren, konstigt nog. Hinner inte pressa ute hela dagarna när man jobbar så som jag gör, men solarium på vintern hinner man ju med! Ligger och väntar på att Johan ska komma hem, sen ska vi iväg en runda men ändå komma hem tidigt med tanke på att jag är sjuk.

Har världens bästa pojkvän, utan tvekan. Tack för att du alltid finns där och stöttar. Jag älskar dig!


i love

Sitter med hårfärg i. Berättar inte vilken färg det ska bli förrän jag är klar. Kan liksom bli hur som helst! Johan åkte iväg imorse igen, tråkigt. Jag gör absolut ingenting & ändå har jag ingen ork. Känner att huvudvärken är på väg tillbaka smått men hoppas nästan på ett anfall så jag kan se om medicinen hjälper..

går fram och tillbaka i hallen och tittar på mina nya, fina skor. Älskar dem veeerkligen!


nöjd

Lyckades diska, dammtorka lite, lägga in mina nya kläder och lägga iordning lite småsaker utan att få huvudvärk. Skönt. Tänkte klicka hem gardinerna till sovrummet & se om det finns något annat fint. Lägenheten börjar verkligen bli fin nu, inte mycket som saknas. Faktiskt bara tavlor, gardiner, soffbord, hylla & kanske ett litet barbord kvar. Känns jättebra & jag är meganöjd. Ska försöka sno älsklings mobil och fota här hemma lite, så ni kan få se bilder. För det antar jag att ni vill?


vi sover i en riktig prinsess-säng. ↑ första bilden är sänggaveln som står bakom sängen. bilderna är inte alls rättvisa utan sängen är miljoooner gånger finare i verkligheten. looooove!

sjukskriven

Jaa, då var man sjukskriven också.. Förmodligen är det bara migrän, men känns ändå sjukt jobbigt. Ligger i sängen nu och gör inte ett skit. Johan är iväg & kommer inte hem förrän sent. Så nu ligger jag här, en fredagkväll och tycker lite synd om mig själv. Sjukt längesedan jag var hemma en fredagkväll, helt ensam. Ska väl glo lite tv, läsa veckorevyn, snaxa och sova.

Så roligt har jag det! Hoppas ni får en fin fredagskväll allihopa!

sovmorgon?

vaknade nu. NU?! jag som skulle ha sovmorgon. vid 12-tiden ska jag och mamma ner i stan för lite lunch osv. mys! sen i eftermiddag är det tvättdags medan johan tränar. en mer än heelt okej ledig torsdag!

världens finaste


sekten

Jag har hamnat i Iphone-träsket. Eller som jag också kallar det, Iphone-sekten. Där jag aldrig någonsin skulle hamna! Min mobil är snart död och begraven och behövde köpa en ny. Stod inne på 3 och kom fram till att det inte finns några andra val för mig. Så, om sex veckor landar den i min brevlåda. Det positiva är ju iallafall att fler bilder kommer dyka upp i bloggen :D


glad

Äääääntligen! Mina skor från have2have kom in i 38:or imorse och jag klickade hem dem på dirren! Dagen är räddad. Bilder kommer när jag har hämtat ut dem.

Nu ska jag byta om från donkenkläderna och sedan ska jag och Johan gå en sväng i stan och fika. Hörs ikväll!


update: något blev fel och skorna fanns inte alls inne. är inte glad alls nu. jävla möög.

massa nytt

Jag har så mycket att skriva egentligen. Men jag finner ingen inspiration eller motivation till det. Jättetråkigt! Varenda gång jag ska sätta mig ner och skriva blir det bara massa skit. Kanske dags att ändra designen så det blir roligt att skriva igen? Ska ta mig en dusch och funderare på det ... En kamera behövs också, har inga nya kort och kan inte lägga över några från mobilen eftersom den är sönder. Om jag tänker efter så är det en jäääkla massa nya saker jag skulle vilja köpa/göra just nu.. prio ett är en ny tatuering & besök hos frissan..

suger på karamellen

Okej.. såg nyss att 3 andra bloggar jag läser har gjort listor inför hösten idag så jag håller i min lite lite lite till!

dadadadada, spänningen är olidlig. (jätteironiskt)

hösten 2010

hösten är verkligen på väg..
min årliga höstlista kommer ikväll efter 21:00 så kika in då!

uppdrag

Johan är och tränar, jag har precis ätit en fiskgratäng och ska strax dammsuga & diska. funderar på att ta mig en tripp till solarieöarna också. blekhet är inte min grej, alltså.

sitter och kollar på gardiner (vuxen tjej!) och har hittat ett par ljusrosa jättefina till sovrummet. så, uppdrag "övertala johan till att tycka att rosa volanggardiner är skitsnyggt!" påbörjas - redan ikväll..


känslor

ångest. riktig jävla ångest. är det en svacka eller är det kanske dags att göra något radikalt, något stort?
jag vet bara att det har varit på väg länge men jag har lyckats hålla det tillbaka och kämpat.
denna gången vet jag inte om jag orkar. det känns inte ens lönt längre.

fredagen den 13:e

har har en skitbra dag, först var vi och klättrade på nimis, svettades som en idiot på tillbakavägen (note to myself: köpa joggingskor!) sedan körde vi till farhults strand där vi grillade och krängde samt tog en powernap på 20 minuter till havets ljud. skrattar när jag tänker på det.

när jag kom hem sov jag och johan en timme, sovarna som vi är. vid 6 bar det av till väla för fika med oscar och filip. treeevligt! sedan körde jag och älskling ner till stranden och gick en runda på 60 minuter ungefär. riktigt skönt! hann med att besöka fredriks gravplats och handla hem lite godis och vatten tills ikväll också innan vi kom hem och mös i soffan. johan sitter och kollar på rec 2 nu, men jag får panik av allt skrikande och hur dem filmar så jag vågar bara kolla då och då. fiiifan. efter filmen blir det bedtime för oss båda, jobb imorgon och söndag. kul liv man har som jobbar på helgerna.. men har iallafall varit en riktigt bra dag. taaack!

fredag

om 20 minuter åker jag till kullaberg med mina vänner för lite mys beroende på vädret. längesedan vi alla 4 gjorde något sånthär så ska bli skitkul! är hemma igen i eftermiddag och då ska jag och älskling förmodligen hitta på något. bra, bättre, bästa fredagen?


bortskämd

Eftersom Johan inte äter något nu så har jag gnällt om hur tråkigt det är att laga middag till sig själv, så båda dessa två dagarna nu har älskling kommit hem med en matlåda från jobbet. mmmmh, så jäkla gott! är bortskämd så det skriker om det just nu. min johan är bäst. så är det. nu ligger han och halvsover innan vi ska på kalas och han sedan ska träna medan jag leker hemmafru och städar. jaaa, jag gillar det.


12 augusti

solen halvskiner, om det nu finns något som heter det? typiskt när man vill att det ska regna. jag ska iallafall börja min morgon med något jag skjutit upp ett tag: kolla mitt konto. det kan förstöra hela min dag men jag är beredd att ta chansen. två veckor till lön, tre födelsedagar kvar att fira. det är helt omöjligt för mig att få att gå ihop. men något ska jag väl kunna komma på..

nu: fram med inloggningsdosan och sedan svara på lite mejl.

Godmorgon! och förresten, var tog sommaren vägen?

------

update: det förstörde inte min dag. var lite lite lite bättre än jag förväntade mig. gooott!

11 augusti

Nu jävlar! imorgon har jag en del jag ska ta tag i.. jag ska:

  • städa lägenheten, lägga iordning sakerna i vår nya byrå osv.
  • hämta ut mina nya bhar
  • skriva ett CV och personligt brev som rockar
  • söka jobb
jag hoppas det regnar hela dagen ...

10 augusti

Har inte sovit en blund inatt. kliar på hela överkroppen och har massa utslag + att jag hade jobbångest (rädd att klockan inte skulle ringa och jag skulle försova mig) är iallafall uppe nu, inte en minut utvilad. jobbar till halv 5 då johan hämtar mig så vi kan få köpt byrån. sedan ska jag nog försöka sova 1-2 timmar så jag inte deckar 22:00 ikväll..

det ser ut att bli fint väder idag, faktiskt. härligt!


fint ska det vara

blööh.. seg dag på jobbet. segare när man loggar in på banken och kollar sitt konto. segast när man har hittat dem perfekta höst och vinterskorna men inte har 700 kr över till dem. och nej, denna gången visar jag ingen bild på dem för jag ska ha dem först! har ingen aning om när jag kommer ha råd till dem och vill inte att dem ska ta slut. välkommen till vuxenvärlden där diskmedel & blommor står högre upp på att köpa listan än ett par till skor att lägga bland samlingen. nej, jag ska inte vara bitter! känns riktigt underbart att ha ett eget hem och speciellt att ha någon som man vet man går och lägger sig med varenda kväll. vet att du, mamma, läser min blogg - jag saknar dig, tro inget annat!

nu väntar jag på att johan ska komma hem så vi kan sätta igång "flickan från ovan" och bara ta det lugnt. jobb imorgon och sedan ikea och inhandling av en ny byrå till våra underkläder - fint ska det va´! (?)


9:e augusti

Okej.. jag skämtar inte när jag säger att jag aldrig har haft sånhär ångest. det kryper i hela mig, magen knyter sig och jag vill bara skrika. att komma tillbaka efter semestern (första gången för mig) är riktigt jobbigt. jag håller tummarna håååårt för att tiden ska springa iväg idag och klockan blir 19:00 så jag får gå hem. eller ännu bättre, det blir torsdag så jag kan vara ledig lite igen..

har iallafall hunnit med att hämta ut ett h&m paket nu på morgonen. får se om jag orkar fota sakerna, var ju längesedan sist. nu sitter jag förberedd, i mina nytvättade mc-kläder och väntar ut tiden. fram med dem positiva tankarna nu - hej & hå!

världens finaste pojkvän!


8:e augusti

varför blir aldrig ens semester som planerat? alla små-resor man skulle åka på, alla sjuka utgångarna, sistaminuten-resan man längtat efter? mina semesterveckor var smockade av saker att göra. ändå idag, den 8:e augusti, min sista semesterdag sitter jag här utan ångest för jag inte gjort ett skit som var planerat. istället har jag flyttat hemifrån och gjort annat mys. det enda jag är smått besviken på är att jag inte gjort nånting med mina vänner knappt.

idag regnar det ute, men det gör ingenting! jag ska ta vara min sista semesterdag och bara njuta av att inte göra någonting (förutom att tvätta, städa...) imorgon börjar jag jobba igen men har lite planer för framtiden så det ska nog gå bra att komma tillbaka ett tag iaf..

nu tänkte jag få i mig lite frukost!

5 augusti

jag älskar varenda minut med johan! idag åkte vi till småland och kollade hockeysaker till honom men mest som en uflykt. jättemysig dag som avslutades med fika med pappa & ingela och nu ikväll har älskling hängt upp tavelhållare medan jag lagade middag - precis som riktiga sambos. mjaao, det kunde inte varit bätte mellan oss faktiskt.

imorgon är det lekar, mat och kent på sofiero som gäller. på lördag är det 40års kalas för håkan. blir en riktigt goo helg sådär i slutet av semestern innan det är ångestladdat jobb på måndag... men det tar vi då!

129

inte skiiiiiitsnygga, men alldeles tillräckligt snygga för 129 kr..


tankar

pannkakor, bacon och sylt till frukost - muuums. solande på gräset i 2,5 timme - saknat. passande av jasmine. dusch och insmörjning. hans & eva för lite god mat och prat - alldeles för längesedan. powerwalk - ett måste i mina nya träningskläder. solarium - måste hålla sig brunare än johan.

lite tankar såhär 3 på eftermiddagen en onsdag den 4:e augusti.

3 augusti

mitt hår blev förjävligt & inte alls ljust. det snarare brann i hårbotten. fick gå en hel dag på ullared med brinnande hår, men det kanske passar in där? blev dessutom filmad & roger fotade med morgan. viktigt! min och älsklings kundvagn landade på ganska mycket mer än vad vi förväntat oss men vi klarar nog oss ändå. ;)

lägenheten börjar äntligen bli klar, är lite mer som ska köpas och sedan ska saker upp på väggarna. men här är riktigt fint och jag är redan nöjd. och att johan är världens bästa sambo gör saken inte sämre. det gick fort, vi har inte varit tillsammans sådär jääättelänge och dittan och dattan.. men han är ändå det bästa som finns och allt känns otroligt bra! han är det jag behövt och den jag behöver & jag är otroligt glad att vi funnit varandra. så nu sitter vi i vars en del av soffan, med vars en dator i knäet och nördar och jag kan inte låta bli att sitta och titta på honom och bara vara stolt, stolt över att vara hans flickvän och sambo. stolt över att veta att jag varenda natt kommer få somna på hans axel och vakna vid hans sida. stolt över att vara din, johan.

bilder på lägenheten dyker upp så fort jag har köpt en kamera. börjar sakna att inte kunna fota. vill ha en bra, billig och lättanvänd kamera. tips?


finaste

en sånhär sötnos har fått sitt nya hem hos min familj (dock inte han på bilden)

finaste balder!


svart till ljust

eftersom jag inte har någon hårförlängning längre skippar jag det svarta håret helt ett tag. vet att jag kommer färga om det svart och sätta i hårförlängning snart igen men tänkte testa på att ha lite ljusare hår nu ett tag. så avfärgning, färgning och slingor köptes när jag var i polen för någon vecka sedan. polsk, ljus hårfärg borde ju vara effektiv? ni förstår säkert! just nu har jag en hemsk, ljus utväxt blandat med lite rött, lite svart i längderna och ljust undertill (har provat att färga en gång redan) så idag är det dags att ta tag i skiten!