"jag ska aldrig svika flaskan"

go'kväll!

det var riktigt jobbigt att jobba idag, gah. bara för det var så längesen :| aja, skulle festat ikväll på ga. men allting cpa, så det blir ingenting. sitter hemma istället, jippi. tycker verkligen synd om mig själv, haha.  nej .. ska inte deppa, får iallfall pengar. imorgon ska jag jobba, 9-17, ganska soft tid. sen på kvällen hoppas jag på en mysig grillning elr ngt. sen på måndag blir det jobb igen, fast bara 3 timmar. på tisdag var det meningen att jag skulle med tim och åsa till dk, men har inte en krona kvar av min lön (bra, jag vet!) så jag får nog stanna i sverige, tror jag. dom pengarna jag får denna månaden måste gå till presenter till tim x2 och lite sånt..

bilden togs igår, på mammas kalajs och innan festen i viken (som vi aldrig var på) haha.

får väl lägga upp en bild på mitt nya hår sen också, thi.. måste bara klippa till det och så.


igår, "full imorgon, full ikväll, full varenda kväll. jag ska aldrig svika flaskan, jag ska aldrig gifta mig. på min gravsten ska det rispas in, här ligger ett jävla fyllesvin"  hahaha, elr något åt det hållet.. kommer inte ihåg hur den går (a)

peace.
(vissa människor, DÖ)


hårförlängning

äääntligen gjort hårförlängning :DD wei. gjorde det imorse, men är inte klar. ska klippa och fixa det också, är typ 1 dm längre ner än bröstet, så alldeles fööööööööör långt. men hinner inte fixa det nu, börjar joobba om en timme. kul i detta vädret? blöh. börjar 9 imorgon också. :\ hoppas det blir fint väder så man kan grilla imorgon kväll kanske :) hih. nej, nu ska jag fixa mig och så.  ha det!

sun tan (n)

hejsan :)

igår var väääärsta stressedan, så hann inte skriva. men jag gick iaf i skolan, sen hem, köpte hår till hårförlängningen :DDD längtar! sen pluggade jag, var på väla. pluggade med sandra och julia och ja.. lite annat. hade engelsk prov idag, gick inte så jätte bra dock + svenska redovisning. VÅR var bäst, finns ingenting mer att säga. ;p sen hem, softade till typ 4. sen ner och gjorde sol dusch. och neeeeeej, det blev inte ALLS bra ska jag säga. 1. heeelt prickigt, ser ut som jag har fräknar ÖVERALLT. 2. inte alls mkt färg.  tack, för brun utan sol hemma, och tack för att solen börjar titta fram så man kan bli äkta brun.  så skönt det hade varit. har vääärsta träningsvärken, blöööh. simmade idag på idrotten, 40 längder på 25 min. bra tjejer :) fick mvg! :)

nej, nu ska jag fixa mig och lite så. kalas för mamma ikväll, vad som händer efter det har jag ingen som helst aning om! RING!! <3 

studiedag

så gött att vara ledig alltså :D speciellt i detta vädret. dagen har gått åt till, egentligen ingenting. haha! har typ, vaknat, färgat håret, fixat mig, varit ute lite med tim, tagit tåget hem från påarp, väntat på sandra och julia. (vi skulle käka lunch på espressan) men julia slutade inte förrän 3, så dt fick bli gratis lunch på underbara mcdonald's istället. (ovanligt) nu är jag iallfall back home, borde sätta igång med pluggandet men orkar icke.. ska göra matte saks, plugga engelskaprov och svenska redovisning. BLÖH!! väntar på att mamma ska komma hem så vi kan fika. sen vid typ kvart i 5, ska jag gå ner till Guld, och vänta på älsklingen när han klipper sig. sen ska vi hem till honom och nanna där inatt också :D

igår var jag, tim och hans mamma på väla och familia, borskämda timsie skulle ha fotbollskor.  men han hittade inga, så vi köpte bara massa godis och sånt (a) OCH KAFFEMOCCA från esph. <3

wei, nu kom mami så nu ska jag fika :)  

SÄR VI, HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!


påarp

är hos älsklingen nu :) hihi. har precis käkat och så, nu pluggar han och jag nördar här. ska snart till väla och köpa fotbollsskor till honom ;D sen till familia och hämta åsa.

hade servering idag för första gången på rikttigt, var faktiskt inte alls svårt, tvärt om roligt :D  jag och nathalie fick rektornas bord och ett annat..

imorgon är rw lediga :) gött, arå!  ska vakna upp med älsklingen, mysa med honom till halv 1. ska möta sandra och julia i stan då, så ska vi käka lunch på esspressan, mysigt :) sen ska jag hem, gå och träffa tim vid guld (precis nedanför mig, haha) så ska han klippa sig. sen ska vi hem till honom och nanna igen.  nu ska jag lefta,
PUSS.



ännu mer vår väder idag, herregud sååå skönt :D

lista

Blond eller Brunett - världens svåraste fråga. hade jag fått den för 1 års sen, så hade det varit blond. LÄTT.
Blåa ögon eller Bruna ögon - beror på vilken nyans, men eftersom jag har blåa själv så (a)
Vaniljglass eller Chokladglass - choklad, enkelt :D
Hund eller Katt
Christina Aguilera eller Britney Spears - hm, gillar inte någon av dom alls direkt..
Rosa eller Lila
Tv eller Dator - datanörd till max :|
Hockey eller Fotboll - fotbollskillar är bättre iallfall :D
Berg-och-dalbana eller Vattenbana - killar i magen bara jag tänker på det :D
Guld eller Silver - just nu iallfall :}
VH1 eller MTV - vad är VH1? :$
Sanning eller Konsekvens - hihi.
Harry Potter eller Lord of the Rings - ingen av dom egentligen? :s
Vinter eller Sommar - LÄÄÄÄTT svar, sommar för hela slanten.
Stjärnor eller Månen
(Sko) eller Sandal - beror på vad det är för skor ..
Bad eller Dusch - bada är mysigare. (a)
Svart eller Vit  - både och!
Långt hår eller kort hår - på mig själv, långt :)
Klänning eller kjol - äälskar klänningar!
Mobil eller telefon
Lägenhet eller hus
Ring
eller halsband
Jordgubb eller hallon - mums!
Höst eller  vår - vem väljer höst före vår? :S
Jeans eller leggings - skönaste och snyggaste som finns.
Jul eller påsk - på ett sätt påsk, för då är det snart sommar. men julen är mysigare ändå.
Afrika eller Asien - båda! heeelt underbart med andra länder. kvittar var dom ligger.
Bil eller buss
Nagellack eller läppstift
Hav eller sjö
Nyår eller Midsommar - båda :D:D
Plugga eller arbeta - när man jobbar på donken, väljer man garanterat plugga!
Fängelse eller döden
Löshår eller Äkta - beror på vem och hur det ser ut ;D
Ipod eller Mp3
Lång eller kort
Snowboard eller skidor - aldrig åkt snowboard :(

oojoj, pb börjar ju straaaax :o

big changes

har precis käkat soppa med mammi och elin. :D mysigt. gick ut en runda med sandra och julia vid sex, gick till h&m. jag köpte hårfärg, peeling och en bikiniöverdel som var jättesöt ;> gul med rosa fjärilar ;p haha, min tredje detta året! älskar bikinis, hihi. iaf, sandra köpte foundation, spray och ett jätte sött läppglans. sen gick vi till norra hamnen och köpte aaaaaes gott kaffe mocca. satt där och mös i det fina vädret :) sen gick vi hem till mig och hämtade roneja, gick upp i bögparken med henne och satt där ett tag och snackade. jag älskar plast så mycket att jag inte ens kan förklara det, <3.

jag och timsie hade ett år torsdags för er som inte vet :) hihi, <3 du & jag, föralltid honey.

nu är det bestämt, äntligen vet jag hur jag ska göra med mitt hår.. men det kommer dock ta ett tag innan allt blir klart. imorgon ska jag färga in min utväxt, till den färgen jag har haft nu hela tiden.. sen på onsdag (när vi är lediga :D.) så ska jag köpa hårförlängningen, så ska mamma sätta i den när hon har tid :) sen ska jag gå till frissan och göra blonda slingor i den, + klippa till alltihopa. :DD åh, vad jag längtar tills det är klart :)

imorgon kommer fredrik hem på permish, hihi. ska nanna hos älskling tills på torsdag också :D möjsh.


dreaming

sådärja, då var spray tan tid beställd. fredag 16:00, perfekt :D det var inte alls så dyrt som jag trodde heller. nu är det bara några saker kvar på min vill ha/vill göra lista, även om den fylls på hela tiden (a) :

  • hårförlängning, i brun färg med röda slingor i.  
  • till frissan, fixa hårförlängningen, lägga blonda slingor i, och klippa mig.
  • köpa en mobil, som är fin och har bra kamera och mp3.

det är det viktigaste just nu ;p oooch det dyraste dock.. massa andra köp denna månaden också, 1 års present, födelsedags present till älskling och mamsi, påsk och ja.. blir nog inte varken mobil, hårförlängning eller ett besök hos frissan denna månaden.  :'


var precis ute och åt med tim. gott, jadå. tråffade några i klassen + fiesen :D <3 ska börja pluggilera nu.. matte, engelska, läsa bok, plugga redovisning och hmm, turism läxa. kul i detta vädret? icke! nä, nu ska jag dra mig härifrån.
PUUUUUUUUUUUUSS



 


´ happy

ett tags sen jag skrev här sist..  haft en jobbig vecka, mer orkar jag inte säga. börjar ordna upp sig nu, men jag är ändå hemma från skolan idag. sjukt tråkigt! 15 grader ute idag  och väääärsta vår vädret. ska ut en runda sen ändå, beställa spray tan tid på cat flash :) behöver bli lite fint brun :> hihi. sen ska jag käka med älskling också, sen får vi se vad som händer. har en del plugg jag måste ta tag i idag också, tyvärr.. sen ikväll är det älskade prison break. :D

imorgon ska vi servera för första gången, fyfaaasen så nervös jag är. hah! hoppas det går brao :|

longing for the weekend agaaaaajn :)

HELG :D

allt gick bra, och jag är överlycklig! :D  tack Gud! ♥

idag blir det skolan, till typ2. sen banken och hämta min LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN! äntligen lite pengar. då får vi se hur länge dom varar denna gången ... :\ hah. sen ska jag nog till h&m, köpa en bikini och 2 klänningar/tröjor. har inte bestämt mig vilka än bara ;p  sen ska jag och älskling till väla :) <3 VI HÖÖRS!

I hate how it feels right now..

:'(   vet inte vad jag ska säga.. elr göra..

fyfan säger jag bara, livet är sjukt orättvist, jag önskar ingenting hellre än att allting kunde bli som förut nu, att allt kunde bli bra.  om det nu finns någon Gud, så snälla jag ber dig gör så allt blir bra igen. han förtjänar inte detta, jag hoppas du ser det.
:'(


först ser man det bara, sen kan man känna att det kryper inpå en, tillsist är man fast i det och det är nästan omöjligt att ta sig ur det. mörkret.

alone

idag var det nog den vääärsta dagen i skolan på länge, seriöst. blö blö blö! inget fel på lektionen (turism hela dagen :D) men var helt nere bara.. kanske inte så konstigt, om man tänker på vad som händer imorgon? ;' hoppas det går bra <3 imorgon kommer säkert bli ÄNNU värre i skolan. vet inte ens om jag kommer orka vara kvar hela dagen, men med tanke på att vi ska ha spanska prov sista lektionen så måste jag väl det. ah!

ledig heeela helgen, SÅ skönt alltså! hade tänkt hitta en riktig fest och bara festa som faaaaan. låter kul va? :D synd att plastico ska till dk, och att jag inte kan följa med. danskarna låter ju sååå generösa, HAHA (a).. ah, får bli en annan gång. finns säkert någon annan som vill festa med lilla mig, och tim kanske? :} passar roneja och janso i helgen också.. iaf, till mamma och fredrik kommer hem från sjukhuset igen. älskling ska sova här hela helgen, elr från idag tills på söndag. :):)  och imorgon har vi ett år, SHIT AAAAAAALLTSÅ. tiden har bara rusat iväg. jag ä l s k a r dig snuttie!

var hos tandläkaren idag, kul? uschnej! hade inte hål iaf, bara tandsten!! hahah, låter som en sån pensionär.. men det skrapade han av snabbt, (urk, låter äckligt!) sen var mina tänder brao igen.. jag och elin firade med mcdonald's mat, hah. träffade louise, sofie, jakob och ngn hm. sara hette hon nog. så satt med dom, väntade på slagsmål på knutan, haha. men det hände ingenting, så jag och elin gick till vila.. hade faktiskt fina kläder :) men hade förväntat mig finare.. menmen. träffade elin från jobbet också på mc, hon kunde inte hålla sig borta heller! haha, såå fult.

imorgon ska jag och älskling gå och kolla på hårförlängning till mig.. måste bestämma mig om jag ska ha blont med några andra färger i, eller brunt med rött i. vad tycker ni?  sen ska vi fira 1 år, <3<3 

PUUUUUUUUUUUUUUUSSS.

for21.


Så söta klänningar.. vill ha!


blir helt galen, sååå fina underkläder!


andra fina saker..

nu vet jag iallfall vad jag vill ha den närmsta tiden! äääääääälska for.21


bla bla bla

Hej!

så var det måndag igen dårå, kanske okej för mig faktiskt.. denna veckan har vi serveringsläxa och spanska prov. inte så jätte mycket, men måste dock plugga mkt på spanska provet. :| fattar nadie, det är riktigt svårt nu alltså :o önskar att jag hade gått nybörjarkursen, HAHA. kommer man ihåg, massa glosor och typ skit lätt gramatik.. aja, ska ju läsa nästa år också, så lika bra att vänja sig. ska strax fortsätta att rätta mina kära klassfriends arbete om 70-talet. jaaa, det kallas opponentskap elr ngt. man ska typ rätta varandras, + läraren dådå. sen ska jag läsa serv. och spanish. och ikväll, är det PRISON BREAK. HAAHAHAH, säger ingenting. ni som vet, vet.. och det räcker mer än väl. uschja! men pb älskar vi iaf. <3 ahapp, imorgon blir det plugg igen, onsdag också. torsdag däremot har jag och min älskling 1 år :o !!! kom ihåg! som jag älskar dig tim, glöm aldrig.  fast torsdagen är inte baaaaara underbar, fredrik ska ju opereras då också. både skönt, för den tas bort, och dåligt, för nu ska allt försöka bli som vanligt igen. ah, vill inte tänka på det just nu.. blir bara så deppig då. såååååååååå, jag ska gå en lång runda med min hund nu. sen sätta igång med pluggandet. 

vill ni veta en sak? jag åt 15 nuggets idag i skolan. :o    oäckelmätt jag var sen! hahah.


can anybody safe me from this hell?

jahaja, lördag kväll.. och vad gör jag? jo, som vanligt nördar här. urk!

jag har nog världens tråkigaste liv.
någon mer?

4 vill ha


några fina billiga saker jag vill ha (a) mönster på bikinin och skorna kanske är på väg ur modet, men ändå såååå snyggt, enligt mig.  :)


hår hår hår



 
maaah, vill ha hennes hår, ögon, ALLT.
det är dags att färga håret igen .. men vet inte hur? vill ha någon skillnad denna gången.. blont? brunt? rött?
hjääääääääääääääääääääääääääääääälp!

are you feeling it too?

There's no easy way, it gets harder each day

goddagens..
solen fortsätter att skina, precis vad sverige behöver efter en deppig vinter :) synd att jag inte kan följa med jimman&co och grilla idag. in da mörarp :) hade varit skoj! men ska upp tidigt så.. blöh! hoppas jag kan festa imorgon, hoppas hoppas. vill så mkt :D vårkänslorna är på TOOOOOOOOOOPP. så ni som ska festa ikväll, ha feeeeeeeeeeeeeeeett skoj :> själv ska man löka framför en film eller något i den stilen.

skolan idag var kul, roligaste på länge faktiskt :D HAHA, no comments.  fick god fika på svenskan, thi. förtjänade vi som skrivit ett stort arbete om 60-talet.. 21 sidor, ;o yschi! nu väntar bara massa prov och inlämningsmög innan påsken. :| äh, nog om skolan.. det är ju trotts allt heeeeelg! :)

imorgon jobbar jag 10-19.. och på söndag 13-20.. yschi, ska sluta jobba så mkt :) vill ha kul på helgerna.
image10
nä, nu ska jag sluta tjata!    

våren

fredag imorgon, veckorna bara rullar på.. massa mög nu i skolan innan påsklovet, but i will fix it! ska jobba hela helgen, men hade ändå tänkt hitta på ngt kul på lördagkväll. kanske festa? :D hihi. hade varit kuel ;> annars händer det inte så mycket.. vila öppnade idag! :DD WWWWWEI! äntligen, massa söta klänningar.  hihi. lekte med nutten idag, hemma hos honom. kändes som evigheter sen vi sågs, men egentligen är det inte de? aja, bara positivt.

nu är det verkligen VÅR! hade rosa klänning, genomskingliga strumpbyxor och sommarskor idag.. okej, alla kollade konstigt men jag bryr mig inte för det är vååååååår-känslor på g :D


en snabbis

hinner bara skriva en snabbis, ska nämligen cykla till skolan straxo.
igår hade vi el kunskap, HAHA. och vi var bara tio st i klassen :| segoe.
hoppas fler kommer idag! :) ska ha servering och matte idag.
förresten, VÄÄÄRSA vårvädret igår. kändes inte som sverige :o så skönt alltså!
ge oss sommar nu fort som attans :>

vår vår vår vår - kläder <3

away

vad ska man göra när man bara vill fly, fly ifrån allt? bara jobba bort livet, gå i skolan hela dagarna, plugga.. ja, sånna saker som jag egentligen hatar älskar jag nu. jag vill bara bort.. dagarna går, allting blir bara värre och värre, hur långt kan det gå egentligen? när säger det stopp? när man tror allting ska bli bra så vänder det. jag är så besviken, ledsen och arg. - allt på en gång.

ge mig ett stopp, ett slut.

sommarkänslor

image1

image7HAHA så fult, värsta mellanrummen mellan bilderna! aja, orkar inte fixa med det nu;pimage9
suttit och kollat lite kläder, hittade massa fina som inte var dyra faktiskt! :D men datorn bara hänger sig, så kunde bara spara dessa tre fina :) en jättesöt bikini och ett par hotpants, som jag absolutan ska beställa imorgon!
over and out.

vad är rätt?

ännu en helg som gått ..  nästan iallfall. igår kom sandra och julia hit så kollade vi "säg att du älskar mig!" riktigt bra film, kan jag säga. rekommenderar den lätt! sen stack dom hem, och jag gick och la mig.. gick väl upp kvart över 10 imorse, fixade mig och så, sen bikade till jobbet.  började 12 och slutade 9, fyfasen. var inte på g idag, alls.. allting kändes jobbigt och segt. men jag klarade det iallfall.. :)  kom precis hem ifrån en fika på mezo, med älskling och hannes som lanar denna helgen. imorgon jobbar jag 1-7, sen kommer tim hit och sover här. en soft helg alltså :>

hur vet man att man gör rätt? man tror man gör det enda rätta.. men tänk om det enda rätta är det man inte gör? fast man tror man gör det enda rätt .. blöh! jag vill vara säker.. säker på allting, vilket jag sällan är.

vad är rätt, och vad är fel? och var går gränsen mellan rätt och fel?


vecka 10

tjenixan.
denna veckan har varit suft. i måndags pluggade jag till kallköksprovet.. sen på tisdagen jobbade jag och sandri :) och onsdags, hm. stan med älsklingen :) och pluggade. igår fikade familjen först, firade fredrik som fyllde 37 :> sen stack jag och tim till väla. köpte ett linne och en klänning :D   idag har jag änsålänge varit i skolan, dansade salsa på idrotten :DD hahah! så sjukt kul. läraren var bara sååå soft, svängde på höfterna, dansade sånt porno.  så började han dansa med ngr av eleverna, så jag,sandra och julia dansade tro salsa så han inte skulle ta oss. men med turen som man har så tar han självklart tag i mig och börjar dansa.. :o så sjukt pinsamt! hahah, men skoj. sen blev challe den lyckliga :> aja, sen stack trion och fikade på alexandra, världens godaste choco kaffe där ja! graow.. är hemma nu, dom andra två skulle iväg och träna så jag letar bio sålänge, haha :) får se, kanske blir bio, kanske bli filmkväll kanske ngt annat? :D bryr mig inte så mkt just nu, bara jag får va med plast ikväll så! <3<3 timsie ska lana hela helgen, hurra för det liksom! :|  menmen, en helg klarar vi säkert :) får ju en helg med plastis då, som var såååå längesen vi hade. :D 

imorgon har L ferre :) skoj, får se om jag ska dit. beror på villka som ska dit, ;> är detsuttom inte bjuden än? haha! menmen, det löser sig säkårt. ska ju först jobba, 12-21. BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH! hade jag inte gjort det, hade det lätt blivit retro ikväll!

har förövrigt riktigt ont i halsen ;( tråkigt, tråkigt. många som har det just nu, får väl hoppas att det inte går massa skit :\ nästa vecka får vi nyss schema igen! wei. ska ha ellära :\ turism, hotell och servering + dom vanliga lektionerna dådå.

annars händer inte så mycket i tråkiga hbg..  snaaaaaaaaaaaart RODHOS! hoppas jag :> hihi.
pussela.

perfection will not come

gokväll!

sitter här och tråkar.  :\ har kallköksprov imorgon, som jag pluggat till alldeles för lite. men orkar inte, så sjukt ont i huvet. blöblö! har krängt godis och så med mamma och fredrik och elin ute i soffan istället :D pratade gamla minnen och sånt, hahah. shit, en del konstiga saker har man varit med om ;p nu sitter jag här, när det är prison break! redan sett detta och nästa avsnitt, tråkigt som fasen. menmen, kanske borde plugga lite nu då? äh.

imorgon blir det skolan, sen prov efteråt :|  och sen jobba 4-7. 
natti / emelie.

who I'am

Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: trött.. :'o
Favoritgodis: hm, chips och choklad, mums!
Kläder just nu: jogging och linne.
Musik just nu: tvn?  haha!
Sommarplaner: hm. prag, göteborg, tunisien och stranden :)
Hur många kuddar sover du med: 4 stycken :D
Spelar du nåt instrument:  nej, men skulle vilja kunna spela trummor..
Morgon eller nattmänniska: nattmänniska, lätt. 
Vem är viktigast för dig: min pojkvän, plast och min familj.
Bio eller promenad:  bian, åfkårse.
Är du kittlig:  afan!
Snarkar du:  ingen aning?  
Stjärntecken:  kräftan
Äckligaste insekten: hm, spindlar måste det nog bli. och kackellackor och .. syrsor. (typ alla)
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kunna höra vad alla tänker, ibland iallfall.
Vad vill du jobba som? vet ej, utomlands iallfall.
Stökigt eller välstädat? välstädat.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? jaa, så underbar känsla!
Gillar du att sjunga?  jadå :D
Anser du att du är stark?  äh, inte så värst.. 
Vad gör du om du får hicka? skrattar :)
Vad längtar du mest efter just nu?  min pojvkän, värme och sol!

en söndags kväll ..

ovanligt man hamnar framför datorn en tråkig söndags kväll? - icke!
jobbade till tio över 7, sen cyklade jag hem.. pluggade till typ 9, sen hunden och nu sitter jag här. har precis smörjt in mig i brunutansol, som jag hoppas att jag slipper snart & kan bli brun på riktigt! :o kanske blir en resa till rhodos med tims familj den 29 april. hade varit skoj :DD  vi får väl se. brunutansol får duga sålänge iallfall :>  imorgon blire parapeten hela dagen, doa some kakor och sen pluggilera kallköksprov hela dagen. tråkigt, jadåe. 

nu ska jag dra mig mot sängen (när bruset har torkat)  vi hörs!


vårkänsla

ska cykla till jobbet snart. (om typ 10 min)  blöblöblö. ska bara jobba 6 timmar iofs :D sen ikväll blir det plugg för heeela slanten. både 60talet arbetet och kallköksprovet, mest kallköksprovet :|  redan söndag, inte klokt hur fort helgerna går alltså!

vaknade imorse men tim bredvid mig, lika underbart som alltid :) tittade ut och solen sken, ser ut som det är värsta vårvädret.. men när man kommer ut blir man väl besviken, säkert as kallt.. typical sverige.

igår var det soft soft :):) gjorde ingenting, kollade bara tv med tim och elin. :> nästa helg hoppas jag på att ngt mer händer, kanske fest elr ngt.

nu ska jag bege mig :)   pusssss.

mcdonald's lifer

nyss sminkat mig lite, sitter hos pappa och nördar lite.. ska jobba om typ två timmar.  öööörk!  1-9. så segt. mcdonalds har fått sån egen hemsida, där man kan kolla schema och så, tufft faktiskt :> haha! satt uppe alldels för länge igår, vid datorn. blir så seg av det dagen efter, som någon jädra bakfylla, HAHA. uschnej. men kändes viktigt att göra det igår, behövdes talka - mer säger jag inte. och det är upp till mig nu, jag vet.. äh, orkar inte vara deprimerad och sånt nu. upp med humöret emelie! :D skönt att sandra också jobbar idag, så slipper man jobba själv :D ikväll har jag ingen aning om vad som händer, ska nog sova över med min älskling iallfall <; får se vad vi hittar på, slutar ju ganska så sent så. nästa helg vill jag festa! jag ska festa! :):)  jag och pappa satt vid frukostbordet innan och pratade om prag, som vi ska till den 30/6. kommer säkert bli jätte kul (: massa shopping iallfall ;o grh. 

nä, nu ska jag ringa och kolla om min underbara pojkvän är vaken (vilket han säääääkert inte är) haha! 

sär vi, haj!


my life

godkväll all people out there.

igår mös jag och älsklingen hela kvällen hos honom, kollade tv, käkade gott och sånt. :> sen sov vi, jag mindre bra men så kan det vara :o haha. sen skolan idag, dansade hiphop på idrotten, riiiiktigt kul! haha ;p trots att emma skrattade åt mig :\  undrar varför? jag som var sååå duktig, haha. battlade mot varandra också, trodde det skulle vara tråk. men var faktiskt jätte skoj :) annars var skolan som vanligt, ganska seg alltså.. sandra och julia har fått någon noja om att fasta också, så någon mat för dom i maten blir det inte på ett tag. usch! bananer käkar dom endast, till solen gått ner. förstår inte hur dom kan alltså :o (inte för skolmaten är någon hit, men ändå liksom ..)  etfter dansen fikade jag, sandra och julia på alexandra. jag käkade jurdgubbstårta :D och dom drack chokcoffee, elr ngt..  den var iaf. riktigt god :} sen stack jag hem, hämtade pengar och så.. sen cyklade jag och elin till tasty house och köpte nötter och godis. sen vid sex kom alla gästerna, alla och alla iofs.. haha! typ släkten.. jepp, så käkade vi och så. firade fredrik! :DD nu är jag hos min kära pappa, sitter här vid hans nya fina dator. (den är faktiskt jätte fin!) hihi. ska snart gå och lägga mig, hade jag tänk.. 8 timmars arbetsdag väntar imorgon, piuh. så trött på mc! det är ju tur att dom skriver upp när jag ringer och säger att jag inte kan jobba liksom. :s ringde idag vid typ kvart över 5, när jag skulle börjat 4 och undrade var jag va. hallå liks? haha.

tänkte vara flitig idag och skriva en lång blogg, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om bara..
skolan: funkar väl? just nu hatar jag parapeten och att laga mat :\  och är SÅÅÅÅ glad att jag inte ska jobba inom restaurang branschen när jag blir stor. men annars funkar skolan faktiskt väldigt bra :) har inte haft några större problem på rönnowska, vilket man kanske kan förstå ;) meeeen, tro nu inte att rw är värsta softish.. för ickedå, inte hotell och turism iaf, :o plugg plugg plugg!  ...
hemma: jorå, förutom en störig lillasyster så äre perfecto! och jah, fredrik som ska opereras vecka hm. 1o? elr.. 11?  vet inte riktigt.. alla väntar i spänning om hur det går, känner på mig att allting kommer gå jätte bra!
jobb: trvis.. men känns som jag jobbat liiiiiiiiide för mycket, actually. får dra ner på det lite, iallfall denna månaden. får klara mig med lite mindre pengar, hellre det än att stressa ihjäl mig. behöver min fritid mer än någonting annat just nu, känns det som.
kärleken:  vad kan man säga? snart ett år med min älskade pojkvän.. det säger väl allt? jag älskar dig, <3
kompisarna: ah, en kategori jag önskar vore bättre.. försöker verkligen, men just nu oroar jag mig alldeles för mkt för fredrik. men ni ska ha ett stort tack, som finns kvar vid min sida, trots hur jag har behandlat er. ni är mitt syre, och kommer alltid att vara.  plast & gudarna, ni gör mig hel och lycklig. tim, inte bara en pojkvän utan också en bästa vän! vv tack gubben. lisette, en gång bästisar, alltid bästisar? såå glad att du och jag fortfarande har kontakt och jag hoppas den blir bättre, för jag saknar dig sjuekt. <3  ni andra, ex. klassen, lina&co, och dom andra, tack för ni finns och gör mina dagar roligare :DD <3

sådärja, då fick jag det sagt! haha. min vilja ha lista kommer nu också, för alla intresserade (?) :|
♥ mobil, snälla ge mig? (a)
♥ piercing och tatuering - vilket säääkert lär få vänta ett tag till med, iaf tills jag har tillräckligt med pengar..
♥ pengar, till en resa, var/när/hur är än sålänge hemligt ;>
♥ fler underbara söta klänningar!   älska älska älska ..
♥ ett par svarta pumps, ett mååååååste.  tur att mammi finns :) måste bara hitta ett par också? :s ih.

nä, nu känns det som jag fått med det mesta.. vi hörs! 
natti och taffsi


påarp next!






nu har jag sovit a litle bit, pluggat spanska glosor och ja, inte så mycket mer  ;) haha. ska gå till knutan om en kvart typ, ta tåget till påarp, by night.   vet inte vad vi ska göra? blir säkert mysigt :) ska iallfall äta, :D sjukt hungrig.   
bye. ♥

sick

hej alla fetton.
är sjuk idag, igen.  jippi! :\   vad är felet egentligen, med mig? gah. jaja, letat skor en snabb runda i stan nu, hittade ett par jag nog vill ha. på din sko ;>  iofs bara svart pumps, men det är sååå fint, och jag har ju redan röda och guld/silvriga så. :D  gick i halvkorta bruna byxor och pumps i stan, utan strumpbyxor. kändes som alla glodde, :|  kanske för det borde vara kallt? men det är det ju inte? äeh, sverige är tråkiga!  

♥ ska till älsklingen senare, sova där inatt. :) sen skolan imorgon.. fira fredrik på kvällen, som fyller år nästa vecka. sen på lördag jobbish, på kvällen vettfasicken :> och söndag, antingen jobba elr ngt annat skoej. 

nu ska jag pluggilera lite.   :|  taffs. / e.