hade tråkigt

egoooo

(obs! innan jag blev svarthårig)


dog lite

dör ...


halens & ellos

snyggt från halens

snyggt från ellos

 


shopping

mina nya älsklingar

dålig bild, men här är t-shirten från jack & jones jag skrev om.. kommer bli sjukt fin till slitna jeans, eller jeansshorts, hög toffs, solglasögon & converse i sommar/vår

grå tröja i pösig modell. riktigt fin på! dock inget å hänga i granen på denna bilden

vanlig svart tröja med puffpuff på axlarna

mörklila, lång, stickad klänning - skitsnygg faktiskt! 50 kr dessutom

ett av mina favvisköp. ny skinnjacka! kort, beigebrun, tajt, snesydd i knäppningen, "skrynklig" - helt perfekt

fin sommarklänning i knallig koralfärg

svart långklänning, satt så jävla snyggt! sommarkärlek

kass bild.. men en svart, sliten jeansjacka. snyyyggg

världens hetaste brillor

20 kr, funkar för det priset

dessa vita rosettsötnosarna + ett par svarta likadana blev mina för under 40 kr

brun paljettbikini

 

+ massa smink, hårsaker, hårfärg, tressemmeschampoo & balsam osv osv

 


new


förresten, min hårfärg är numera svart!

dem senaste dagarna..

smart jag är, råkade precis skriva in 2010 som maxbud på tradera när jag skulle skriva 210 på ett linne. döda mig, typ? hoppas inte det går upp i väääldigt högt belopp bara..... arg.

iallafall. i torsdags blev det utgång! (som har lett till att jag har noll koll på vilken dag det är just nu?) först förfest hos mig, sedan cardinal, zoo & pl. blev en lyckad utgång, som alltid med mina snyggingar! var hemma 6 på morgonen men inte ett dugg trött eftersom jag jobbade natt dagarna innan och mina dygn var helt omställda.

i fredags umgicks jag med familj & älskling hemma bara. kollade tv, krängde, ni vet sånt man gör på myskvällar? var dessutom jäkligt bakis så myskväll passade perfekt.

idag, lördag, myste jag med älskling och kämpade med en äckligt grisig mensvärk hela morgonen. trodde verkligen jag skulle dö. efter många om och men gick jag med familjen en sväng till väla. en sväng blev till shopping, mat och ja, hela köret! fick med mig hem lite fina saker, bland annat en herr t-shirt från jack&jones som jag tänkte visa er imorgon. har handlat en del denna månaden redan så fotar allt imorgon efter jobbet + h&m paketet jag hämtade ut för ett tag sedan! blir det bra? :) efter väla kom tjejerna & hämtade mig så åkte vi och hälsade på fie på hennes jobb och väntade medan hon skulle stänga osv. sedan krängde vi på MAX och sade hejdå. fy sören vad jag kommer sakna er! men, det är bara 6 veckor och ni kommer ha the time of your life - så jag är bara glad! <3

ikväll!

har inte hunnit att blogga på någon dag nu, men senare ikväll lovar jag lite uppdatering! först ska jag säga hejdå till mina älskade vänner som åker imorgonbitti. nu önskar man att man också var på väg att packa inför Thailand & hade resfeber.. jaja, får göra det bästa av situationen, har ju fie kvar hemma dessutom! :D

men, vi hörs ikväll!

ledig


efter jobbedagen igår bestämde jag mig för att ta ledigt idag, så bytade bort min tid. känner att jag behöver dessa 3 lediga dagarna, dels för att umgås med tjejerna innan dem åker & dels för att umgås med patrik.

varit hos doktorn idag och kollat bröststorleken igen. slutade med att jag tog samma storlek jag bestämde mig för från början & dessutom fick lite familjerabatt. nöjd? absolut! något jag dock inte hunnit med som jag ville är å sola. får ta det imorgon för nu ska mitt hår färgas & sedan är det en liten utgång som gäller ikväll!

Ronja

loveu trattis ♥

jävla gnäll

har inget direkt att skriva, tråkigt nog.. är så sugen på att åka utomlands, om så bara för en vecka. sol, värme, friheten, folket, bad. istället för att gå till donken i illaluktande kläder, stressa sönder, städa hela restaurangen för det är stänging osv. vet att jag klagar mycket, men det får man ibland. speciellt när man ska sätta sig på en bussjävel i detta vädret & dessutom är alla andra (som jag pratat med idag) lika sura och jävliga. smittas av sig.

neeej, om man skulle somna i solariumet 2-3 timmar kanske?


seg

inte så bra när man har shoppat upp sin del av shoppingpengarna & vaknar till detta vädret. ny skinnjacka, rosa converse - funkar det nu? njaa.

har huvudvärk & ännu mer ångest idag än igår, trots att det gick bra igår.

nu ska jag fortsätta sitta och stirra rakt ut, allt jag orkar just nu.

ångest



Nu är jag hemma igen. Blev en runda på familia, fick med mig hem en jacka som jag dock inte vet om jag vill behålla ännu. Får ta mig en funderare! Sedan blev det donkenfood & en promenad längst havet. Ska snart iväg en runda till med mamma & rogge - doktorn osv. Har fet ångest inför ikväll. Jag vill inte.....

inte okey

nu ska jag iväg med tjejerna ett tag. först frissan på familia sedan en promenad på söderåsen? blir säkert mys! ska ju jobba natt ikväll. kommer få vänta 2-3 timmar på bussen när jag slutat. inte okey i 10 minusgrader....
vi hörs i eftermiddag!

varning för äckliga bilder



såhär snygg är jag i min mun jämt. hatar när blåsorna syns, hellre har
jag dem i halsgropen, kinderna, tandköttet - bara dem inte syns.
fyfan för min jävla sjukdom! ni som har haft förkylningsblåsor, ni vet hur jävla ont det gör!
(och ja, jag vet att min ena tand är kortare än den andra... :( svimmade rakt in vasken en gång)

smyckes inspo



har aldrig varit någon "ringtjej", men på sistone har jag fastnat för svart och silvriga ringar rejält!
tycker det är skitsnyggt tillsammans med massa silvriga armband, faktiskt.

hösten 2010

i höst öppnar zara webbshop, happy happy!
dock bor jag förmodligen i göteborg då, men ändå.

det gillar vi!

hårfärg

denna hårfärgen blev det idag. vet inte riktigt om jag gillar den eller inte. testade den i somras iallafall. köpte exensions igår också (jag vet, kan inte låta bli) så tänkte köra på denna hårfärgen nu ett tag och sedan helsvart om någon månad eller så.


kooooooooooooooooorv

idag:
-
stan med dem bästa - mat på haket, fika på wayne's, shopping
-
korv & glass på ikea med mamma & roger
- coop, mathandling samt nytt schampoo


någon som älskar korv?

ikväll:

- betala räkningar .....
- kolla ph
- sova i tid
- fixa / måla naglarna
- duscha & prova nya schampoot tresmme samt smörja bus


imorgon:
- ringa banken
- jobba helnatt 19-03
- träffa tjejerna?
- sola

kan inte fatta att ni åker om 6 dagar..

helg.

Godmorgon!

Inte bloggat på hela helgen, både skönt och inte. I fredags var jag bara hemma med Patik och tog det lugnt, krängde, kollade film & sånt mysigt. I lördags jobbade jag några timmar, sedan gjorde jag ve mig och åkte hem till Anton & Andreas. Mat, förfest (jag & sandra, haha) & musik några timmar innan vi fick skjuts ner i stan av Andreas. In på pascha & där spenderade vi nästan hela kvällen (förutom en tripp till steakhouse & tempel). Bra musik och vi gick all in med dansen, hahaha. Tog en taxi hem efter 3 medan dem andra efterfestade på Olympia (?)

Igår vaknade jag upp halvt bakis, som vanligt. Begav mig till jobbet, 10-18. Mådde inte så bra & var helt seg men klarade iaf mig igenom timmarna. Efter jobbet hämtade pappa mig, vi käkade & sedan kollade vi hela familjen på filmer från när jag & Elin var små hela kvällen. Jättemysigt!

Idag ska jag möta upp älskling i stan om ett tag, ska kolla runt lite & jag ska köpa mina converse samt lämna tillbaks min väska jag visade i bloggen för ett tag sedan. Den har redan gått sönder i både dragkedjan & på båda sidorna.. Ska även köpa hårfärg, svart eller brunt - vi får se.


RIHANNA.


jeans



I sommar/vår vill jag bära ett par loosefit jeans med hål i. Helst ska dem vara väldigt ljusa också. Till det converse, någon fin topp och hög hästsvans. Undrar bara om byxorna skulle passa på mig? Har ju inte dem tjockaste benen som finns..

klirr i kassan

Visst blir man skitglad när man ser att lönen är på ett större belopp än vad man förväntade? Speciellt när det handlar om 2500 kr! Åh, vad glad jag blev nu. caaaaaaaaaaaatching i kassan på måndag alltså. $


vita händer?


är jag den enda som aldrig får färg på mina händer? kolla t ex på
denna bilden. helt sjukt! ser ut som en fet linje vid min handled ju?
något tips på hur man får färg även på händerna kanske? hmmmm.

kaffemys

Godmorgon sötnosar!
Sitter just nu i köket med mamma, ätit frukost & nu dricker vi kaffe. Pratar om allt möjligt. Är såå sugen på att gå ner till Ödåkra och sola, men hittar varken dit eller har pengar så det skiter nog sig. Ikväll åker vi till pappa och stannar där över helgen. Blir film & mys, sedan imorgon var det tänkt att vi skulle gå ut. Men vi får se! Sedan ska jag orka med 2 små jobbpass denna helgen också, men det ska jag nog fixa? Och sedan är det lööööööööön!



DET ÄR DÄR DET HÄNDER..


Jag mår allra bäst och är som lyckligast när jag är utomlands, i värmen.







det håret vill jag ha igen!

till denna brännan ........







detox & hårkontroll

Är så trött på att min mage blir svullen alltid på kvällarna. Vaknar på morgonen och den är platt å fin, men på kvällen är den lika stor som en gravidmage. Why? Har googlat & kommit fram till att det kan bero på: stress, fel mat (antingen för mycket socker eller för mycket fett), allsidig kost osv. När lönen kommer ska jag köpa detox utrensning och sluta äta fett. Vägrar se ut som jag är gravid innan jag ens är det!

ska köpa detta när jag ändå är i hälsobutiken också. vill ju ha långt, eget hår så får testa detta och se om jag märker någon skillnad. någon som har provat?


hårinspiration


BROWNIE

Idag tänker jag unna mig en riktigt lugn & skön dag! Ska duscha, packa upp väskor som stått här i rummet x antal veckor, blogga, umgås med familjen. Bara vara, helt enkelt. Nu ska jag först ta en powernap till topmodel.

Kom förresten igår underfull med att jag ska färga håret brunt på måndag. Så brownie it is! Vet inte vilken bruna färg jag vill ha än bara.


BROWNIE

Idag tänker jag unna mig en riktigt lugn & skön dag! Ska duscha, paka upp väskor som stått här i rummet x antal veckor, blogga, umgås med familjen. Bara vara, helt enkelt. Nu ska jag först ta en powernap till topmodel.

Kom förresten igår underfull med att jag ska färga håret brunt på måndag. Så brownie it is! Vet inte vilken bruna färg jag vill ha än bara.


framtiden

  • Event Marketing och evenemangsledning (KY)
  • Journalistprogrammet
  • Journalistiskt skrivande

detta är dem 3 utbildningarna jag hittat änsålänge.
Den sista måste man dock vara på skolan vid några tillfällen,
vilket inte kommer gå. Svårt dethär med skolor alltså!
Vet iallafall att jag är intresserad av: att skriva, events, hälsa,
allt som har med barn att göra & turism (säkert mer)

så seriöst inlägg

Klassade ut alla på badmintonen (naaat). Ärligt talat så sög jag, rejält hårt dessutom. Men jag hade roligt iallafall! Efter det otroligt jobbiga träningspasset åkte jag & tjejerna till Max för att käka lite fettomat & snacka massa skitsnack. Sedan körde Julia mig till älskling där det nyss hade varit inbrott i grannens hus. Vi har bara tagit det lugnt, kollat på Lyxfällan (kry tjej? & kille?) nu mekkar han med sin systers mobil och jag tänkte nörda här lite.

Imorgon är det dags för 3 timmars jobb igen. Känns jättelönt. Hoppas på att få jobba över till 17, snaaabba casssh. Och eftersom jag har världens softetider men ändå jobbar typ varje dag i februari tänkte jag ta tag i mitt körkort nu. Japp, jag är taggad som fan & fort ska det gå! Medan Julia & Sandra gottar sig i thai ska jag nörda körkortet, alltså. Jag ska dessutom skriva ett perfekt CV nu i dagarna, det tar ju också sin lilla tid? Älskar att leka busy!

love


helt perfekt.


.....

orkar inte ...



vi hörs ikväll.


roligt!

Kul med lite kommentarer! Har precis varit & hälsat på våra gamla lärare (sedan lite mer än ett halvår tillbaka) och pratat lite med dem. Fick ett jobbtips så vi får väl se hur det blir med det! Nu ska jag mysa lite och sedan äta.

vårjackor


Gillade dessa "jackorna" mycket, speciellt att det är exakt samma färg som min nya väska.


köpes

så fort jag får min lön ska jag köpa, det jag vill ha allra mest nu

blev helt okej!

Det blev en heelt okej dag ändå! Gjorde ve mig och sedan åkte jag, mamma & rogge på lite ärenden och sedan lunch på österns pärla. Riktigt gott! Efter det blev det fika på Väla och sedan jobbet 3 timmar. Efter jobbet hämtade Fie mig så åkte vi hem till Sandra på fika. Massa skratt, skitsnack osv. Alltså en dålig start på dagen, men ett bra slut iallafall.

Nu sitter jag och kollar på ph & ska sedan sova i tid. Ska upp tidigt å åka på möte med vår förra lärare och sedan spela badminton med jobbet. Blir nog en bra dag det också! :)

fel sida

Jag hatar att vakna på fel sida. Redan när jag öppnade ögonen kände
jag hur tråkig och jobbig denna dagen skulle bli. Måste till Väla och fixa
med klänningen. Sedan till jobbet. blööh. Jaja, nu är jag uppe och ska
snart sminka över min fina blåtira jag råkade få igår..

godmorgon!

just nu

på min vill ha lista finns just nu

babyrosa converse

den sista bilden till vänsters tatuering, fast lite större

too faced chocolate soleil matte bronze puder igen

några veckor/månader i asien & hennes bruna kropp

lååångt välvårdat hår/extensions i en fin färg

megan fox perfekta ögonbryn

en ny flaska av min absoluta favvisparfym som alldeles strax är slut

ett par perfekta ljusa jeans - lär aldrig hitta dem dock

produkter (inpackning och serum) från kerastase - testat dem innan och tkr märket är väldigt bra. var inne på en annan blogg och såg att hon köpt produkter från märket & blev påmind!

nya skyhöga festskor till vår och sommar

plattång från ghd eller något annat bra märke, den vi har hemma nu börjar bli kass



fattig.

Varför är det när man är som fattigast man vill ha och behöver ha mest saker? Just nu är det miljooooner saker jag vill ha och behöver köpa men har inte ens råd att åka buss till och från jobbet. SÅÅ fattig är jag! Tur det är lön om en vecka. Jobbigt med mitt jobb är dock att man aldrig vet hur mkt lön man får, eftersom man jobbar olika mycket timmar per månad och inte riktigt har koll på hur mkt man jobbat. Hoppas dock på en feeet lön! Det första jag ska lägga pengar på (efter räkningar...) är mitt hår. Jag ska bara komma underfull med vad jag vill göra med det. För just nu är jag jäkligt trött på hur det ser ut. Kort, böjbart, ful lugg, ful färg. Går typ inte ens att platta det längre. Så nej, änring ska ske! Men hur? Jag älskar rött hår, men det krävs väldigt mycket produkter och färgningar för att hålla snyggt. Om jag ska behålla det röda ska jag iallafall bleka upp en del partier igen och färga hela håret rödare. Dock sliter det ju en del.. Annars är jag sugen på helt vanligt brunt hår, som jag hade när jag tog studenten. Eller mörk, mörk mörkbrunt, nästintill svart. Det är riktigt fint men passar bäst till långt hår & en snygg bränna. Annars är det mellanblont som gäller! Denna färgen är också snyggast till långt, svallande hår iofs. Har en vecka på mig att bestämma mig..


studenten, tog bara någon hårfärg för att slippa mitt blondie. helt vanlig brun färg!

för var jag på väg att bli blond. försökte iaf! på en del bilder ser det helt okej ut, men det är inte liiiite gult.
skulle försöka hitta bilder på alla hårfärger jag har haft men orkar inte leta.. ska fundera lite mer nu ...

ELITE HOTEL STRANDBADEN, FALKENBERG.

hit ska jag, pappa, ingela och elin samt min faster & hennes familj åka första helgen i april. kommer bli riktigt skönt med avkoppling, massage, solarium, god mat osv. Jättebra med tanke på att jag gjort min bröstoperation 2 veckor innan, så lär behöva lite avkoppling. den helgen ska jag inte ens ha med min sminkväska. skööönt!


SÖNDAG & MÅNDAG.

SÖNDAG
Alla var skitsugna på pizza på hemvägen så vi stannade till i Halmstad där vi väntade i 1 h på att pizzerian skulle öppna. Överdriver dyra pizzor men gud så gott det var! Efter maten körde vi hemåt igen & tror jag var hemma vid halv 2-2 tiden. Gick direkt in och lade mig, sov till 6 då det var middag hemma. Åt som en häst & sedan tog jag en lååång, välbehövlig dusch innan älskling kom hit för mys framför tvn med godis, chips osv. Somnade redan 00 och vaknade upp över 13 idag.

MÅNDAG
Vaknade som sagt för inte såå länge sedan och sedan dess ätit toast, myst & kollar nu på tv. Vid 18 ska jag ner till Ödåkra och hämta två paket och sedan upp till Väla och fixa tillbaka klänningen som strulat som fan (från modekungen). Sedan ska jag antingen åka till älskling och sova där, eller bara vara hemma och kolla paradise.


GÖTEBORG.

LÖRDAGS
Sov ut & fick skjuts hem av älskling och ett snabbt besök på systemet för vin & ciderköp. Duschade, käkade, packade, valde kläder & gjorde ve hår och smink innan tjejerna hämtade upp mig här vid 5 tiden. Stannade på mcdonki för lite mat och chilicheese på max. Sedan var det bara raka vägen upp med massa peppmusik skrålandes. Var väl framme vid halv 8? Började byta om till festkläderna och fixa det sista innan det var förfest på en parkering (ingen aning om var?!) hade dock sällskap av poliser några gånger, dock trevliga poliser som inte surade för vi förfestade i bilen. (ni kan ju tänka er hur poliserna i hbg hade reagerat) Vid halv 11 tog vi bussen till Avenyn. Skulle först in på Karissma där vi stod på gästlistan men orkade inte kön & folket som stod där så vi vandrade vidare till något som vi kallade "borås". Litet, inte så mycket folk & konstig musik så vi drog vidare. Tog en taxi till Trädgårn men självklart var där stängt. Taxin tillbaka och in på ett ställe som hette "parklane". Dock 25 år för att komma in så vi var en aningen oroliga, vilket var onödigt för vi visade inte ens legg.. Där inne var det roligt som sören! housemusik, mycket folk osv. Så där stannade vi till 05 när dem stängde. Slitna och trötta var vi tillbaka vid bilen typ halv 9 på morgonen. Sov lite och sedan körde vi hem igen. En riktigt rolig & spontan utgång i Göteborg. Tack tjejer!

bilder kommer..

snabba cash

Okej.. Jag måste bara säga att snabba caaash var så jävla bra! Utan tvekan den bästa svenska filmen jag sett. Myckeeet bättre än "män som hatar kvinnor" osv. Älskar verkligen undervärldens maffia filmer och att Joel Kinnaman är "brat" i filmen gör den inte sämre.. Nej, den får 5/5 i betyg! Efter filmen kunde jag inte släppa den, visste inte vad jag skulle säga eller tycka för den lämnade så stort spår efter sig. 2an "aldrig fucka upp" får mer än gärna komma snart!


3 dagars



idag blir det bio, snabba cash med älskling & imorgon göteborg & utgång med tjejerna! 3 hela dagars ledighet med vänner, familj & pojkvän. gilla faktorn är höög. & gud vad jag förtjänar detta.

ha en trevlig helg!

bikini 2010

 

VS

beach bunny

 

hade inte bangat någon av deras kroppar heller.. retucherade eller inte - skitsamma! men om ni kollar på vs modeller jämfört med beach bunny's ser ni stooor skillnad på både hudton, tjejerna i sig, träning & smalhet.


det hjälper.

får panik! kan något mer gå fel? jälva k*k fakturor och paket som aldrig går ihop. kontakta nya människor, dem ska försöka hjälpa mig ännu en gång. får göra om allt & det blir ännu krångligare. fler företag ska kontaktas osv. jag pallar inte! köp aldrig något av modekungen, som sagt. dessutom hittar jag inte min lapp jag ska fylla i tills imorgon på mitt personalmöte....... döda mig långsamt. upp i allt har dagen varit megajobbig och alla mina leder i kroppen skriker efter vila.

förlåt, men jag måste få gnälla av mig. det hjälper.




träning.

För att få finast mage tycker jag att man måste både träna och äta rätt. Har läst mycket om situps och tror inte att enbart situpsen får magen fin eftersom man bara tränar en del av magen. Nedan är några klassiska övningar som jag tror funkar jättebra & dessutom går att göra hemma. Har också hört att man kan få magen att se vältränad ut väldigt snabbt om man bara gör övningarna regelbundet. Värt att testa? Absolut!







Magövningar

1. Bryggan
Lägg dig på en mjuk matta och placera dig med rumpan i marken och knäna lätt böjda. Lyft upp rumpan så att du får 90 grader mellan smalbenen och låren. Håll uppe i samma position 3-5 sekunder och återgå till utgångsläget.

Magövningar, bryggan

2. Cyklingsmanövrering
Ligg rakt ner på med din rygg pressad mot golvet. Sätt dina ben i 45 graders position och händerna bakom huvudet. Gör sedan samma rörelse med benen som när du cyklar och rör din vänstra armbåge till ditt högra knä och sedan din högra armbåge till ditt vänstra knä.

Magövningar, cyklingsmanövrering

3. Benlyft
Lägg dig ner på rygg på en bänk så att du har rumpan precis utanför bänken och benen fritt hängande i luften. Lyft sedan benen uppåt så att de kommer i 90 grader och återgå till utgångsläget och upprepa sedan övningen.

Magövningar, Benlyft

4. V-up
Lägg dig ner med ryggen mot golvet eller matten och håll händerna ovanför huvudet. Res benen samtidigt som du reser bålen och sträck dig mot fötterna med händerna. Gå tillbaka till ursprunglig position och upprepa övningen.

Magövningar, V-up


SHOPPING.


bilderna är verkligen inte rättvisa, men såhär ser dagens inköp ut iallafall! antar att hela helsingborg kommer köpa skjortan och väskan men skitsamma. väskan är inte så liten som den ser ut på bilden, inte den färgen heller. och skjortan är mer jeansfärgad. nöjd!

vitamin a

Emerald Siren Bikini Set SEK 995, Vitamin A Gold - NELLY.COM


vill ha denna bikinin så sjukt mycket! tror dock att S i bysten blir för litet och det är den enda storleken som finns kvar. buhhhhu.

this is the remix

godmorgon! äntligen är dessa hemska dagarna över. jag är helt död & försöker nu vända om dygnet för att jobba mellanskift nu i dagarna. måste ändå säga att jag har haft roligt dessa dagarna, men det är väl självklart med det skiftet?! lätt, utan tvekan det bästa skiftet som finns och funnits på donki. men, idag är jag ledig & dagen ska spenderas med först tjejerna - en fika & skitsnack. ikväll åker jag hem till älskling och sover där inatt, inte träffats på hela helgen så ska bli skönt! har ju 2 paradiseavsnitt att se fram emot ikväll också.. kan inte bli bättre!

denna låten spelade vi igår i bilen till personalmötet i julias bil på repeat. fått den heeelt på huet.

this is the remix, know what she's doin' - nu ska jag äta frulle!


a change?

jag är så trött på mitt hår. en förändring? jepp! men hur? rödare? blonare? svart? mörkbrunt? förslag?


(gammal bild, ser ju inte ut så nu)


2 days to go

Får riktig jävla ångest när jag tänker på att Sandra & Julia åker om någon vecka. 1,5 månad ska jag vara utan dem. Har fie hemma, som tur är! Det är verkligen nu i dessa studerna man ångrar att man inte följde med. Om man bara kunde vinna en miljon.. Får tårar i ögonen bara jag tänker på dem kommande 2 månaderna. Fan.

Ja, idag är en riktig deppdag. Mmm, idag också. Mina första tanke när jag vaknade vid 15:00 var "döda mig, typ". Aldrig att jag ska jobba nätter! Man känner sig så jävla dålig, ful, kass, tråkig, äcklig, seg. 2 nätter kvar, heja heja heja!


nattjobb

som jag tidigare sagt: jag hatar att jobba natt! ska försöka att inte vara negativ, blir bara jobbigare ikväll då. men fyyfan vad jobbigt det var att jobba igår. kände mig mest i vägen, ärligt talat. men det är väl för jag inte kan stängningen ordentligt. på det igen ikväll 22-06 tidigast. vet inte vad jag hade gjort om inte tjejerna jobbat alltså. men fick mig några skratt igår ändå, tur är väl det? en del människor alltså! kooookooo, hahaha.

ha en trevlig lördagskväll folks!


vääääärme.

Sov ut till 12 idag, skönt. Speciellt när man tänker på att jag ska vara uppe till typ 8 imorgon. puh! Sedan in snabbis inom Väla - tacka nej till pascha biljetter för det är jobbehelg. nog depp man blev! Köpte present till halvbrodern som fyller 18 på söndag. Hem igen och hade kalas för honom. Fetade massa kakor, pommes med cheddardipp och cola. Så idag är min fetardag. Ska äta tills jag mår illa sen, höhö. Kommer vara lite off i helgen, förbereder er redan nu! Sova på dagarna och jobba på kvällarna. Tur man jobbar med sina bästa vänner iaf.

Nu ska jag ut i köket och kränga massa bogge godis. noooowm.



något stela bilder, but still - värme, sol & bränna!


våren.

Jag verkligen älskar vår och höstmodet. Anledningen? joo, det är såhär att jag älskar att vara barbent. älskar också att ha stövlar/boots och kavaj/jeansjacka/annan jacka med pälskrage eller stooor halsduk samt luftiga tunikor. Och när kan man ha det om inte precis innan sommaren eller precis efter sommaren? Jag tänker redan nu bunkra upp inför våren och sommaren så smått.


nu fattas jag bara: fler silvriga och guldiga ringar/armband, ljusa jeans, perfekta röda eller svarta håret, perfekt brännan, nya jeansshorts, fler tunikor, ett skärp, nya converse, sandaler, min tatuering och sedan är jag redo för våren!

modekungen.se

är så jävla arg! köpte en klänning på modekungen.se ett tag innan nyår. fick inget sms om att hämta den utan bara ett sms att klänningen hade blivit tillbakaskickad för jag inte hämtade ut den. fick påminnelser på fakturan och nu är den tydligen hos inkasso. men vafan, ska man betala för något man inte ens fått? mejlade dem som har hand om faktureringen och dem skrev tillbaka att om jag betalar fakturan omgående skrivs kostnaderna av. men vafan, jag har inte fått någon klänning?!? ska jag betala 900 spänn för något jag inte ens har fått?! neeeeeeever. men vem vill hamna hos kronofogden? orkar inte.

i vår

 

detta linnet till ett par slitna jeans i vår hade inte varit fel!

var inne och tittade på denna tunikan idag och den är verkligen superfin och bilden gör den inte alls rättvis. ljust, slitet jeanstyg. mm, perfekt! denna till bara ben och converse eller kängor. nice!


dottig tjaj.

Okej.. Ni vet att jag skrev att mitt nyårslöfte är att inte dricka cola på veckodagarna & börja äta ordentlig mat. Hur har det gått då? Jo, jag har faktiskt varit duktig, enligt mig själv. Förutom igår & idag. Igår krängde vi ju chips & dipp, tacos (som faktiskt är ordentlig mat) och drack läsk till. Och idag har jag ätit på Graffiti (visserligen också ordentlig mat, men ändå utemat) och ätit en mcflurry. Men trots det har jag ändå varit megaduktig och tror ärligt att jag kan klara detta! Nu väntar 4 dagars nattjobb så vi får väl se hur det slutar - brukar kränga sönder då.

Men, jag är så jävla duktig!



7 januari.

Gårdagen blev inte riktigt som planerad. Efter jobbet solade jag en snabbis, åkte sedan hem & fixade mig för att en timme senare åka tillbaka till stan & hem till fie för en tacoskväll med tjejerna, anton, junior & johan. Efter massa mat, chips och dipp, youtube och musik samt skratt satte jag mig på tbussen mot Laröd och älskling. Han sov när jag kom så jag somnade också direkt. Idag har han och jag varit på ams, banken för att skriva på lite papper, käkat på väla och nu är jag hemma igen. Har letat efter vantar utan fingrar skitlänge, ni vet sånna man har lite längre upp på handleden? Och tänkte ge det en sista chans idag.. Var inne överallt men hittade inga svarta som jag ville ha. Så gick jag in på Bikbok och såg ett par på REA för 50kr, det sista paret. Snacka om tur! Det var allt jag shoppade idag, duuktigt. Försöker verkligen att hålla i mina sista pengar. Dock ska jag göra en liten beställning på h&ms hemsida nu. Men mitt shoppande har minskat enormt mycket i vilket fall som helst!

ett nytt beroende

Okej.. jag kan verkligen inte sova & klockan ringer om ungefär 6 timmar. Riktigt jävla segt! Men så är det när man sover till ett på dagarna. Mår bättre nu så tänker försöka ta mig till jobbet imorgonbitti. Jobbar ju faktiskt bara 7 timmar! Sedan ska jag sola & fylla på mitt busskort, lite sånt "roligt" skit som måste göras. På kvällen träffar jag äntligen älskling igen!

Förresten, vet inte om jag skrivit det i bloggen innan men jag har blivit heelt beroende av paradise hotel (precis som resten av sverige är..) och tycker bara det blir bättre & bättre! och den där dahlin, how stupied? Skrattar bara jag tänker på det. Cimon och Jackie är dem som ska vinna, lätt - utan tveeeekan!


må bra.

Fick hem ett brev igår från doktorn där det stod att jag har B12 vitaminbrist, vilket innebär att jag äter för allsidig kost. Inte alls bra då det påverkar kroppen ganska mycket. Huvudvärk, trötthet, nedsatt syn, yrsel och så har det med musklerna att göra. Eftersom jag redan har en ledsjukdom är det inte alls bra. Nu måste jag ta tag i min kost och börja äta ordentlig middag. Och nej, inte "nyttig" middag med massa sallad och sånt. Jag menar mer ordentlig, hemalagad mat. Äter det max en gång i veckan just nu. Resten av gångerna äter jag ute, på jobbet m.m. Min magsäck ser nog goood ut. ööh.


vad är en människa utan mål?

har funderat en del och mina planer den närmsta framtiden börjar äntligen falla på plats. just nu vet jag detta:

> körkort början av feb, intensivt & snabbt
> bröst 15-16 mars
> komma igång med någon form av regelbunden träning samt bra kost.
> plugga spanska på distans efter körkortet (tar en sak i taget & fokuserar på det)
> efter fies student vill jag åka! och med åka menar jag till antingen spanien eller grekland, vet inte hur länge ännu. om det blir en semester eller en långresa men något av det ska det bli! ensam eller med någon? sol & bad, äventyr eller jobb? det får vi se! men jag har iallafall bestämt mig för att göra det.

Mina planer sträcker sig alltså fram till slutet av sommaren. Sedan får vi se vad som händer! Jag är iallafall glad att jag har lite planer, har några mål & tjänar pengar just nu.

Sedan vet jag att mina vänner & min pojkvän kanske inte har alls samma planer & mål. Men jag vet att allting kommer gå bra ändå. Ni förblir mina bästa vänner & min pojkvän oavsett vad.

 



ta det lugnt.

Kändes inte alls kul imorse när jag skulle gå upp. Mådde sjukt illa & hade ont i magen. Gick iallafall till jobbet, men kräktes. Fick skjuts hem av Fia (tack ♥) och lade mig bums i sängen för att sova tills nu. Så himla segt att förlora 9 timmars jobb och pengar, men vad gör man? Får helt enkelt försöka ta något extrapass så det går jämt ut.

Nu har jag förflyttat mig från sängen till soffan & tänker inte göra speciellt mycket mer idag. Kanske, om jag orkar går jag en sväng med Ronja sen. Det är ju snö i Skåneland igen! Annars ska jag bara ta igen mig, fylla i lite papper, läsa lite papper, fundera & ladda inför resten av veckan. Nu ska jag ta mig en skål fil!

Saknar min fis också..

Förresten, är det någon som har avlagt något roligt nyårslöfte i år?! Mitt enda är colaförbud i veckorna & att följa mitt hjärta till punkt och pricka detta året, annars kommer jag inte komma någonstans.

ekologiska kläder by h&m


pangs för alla klänningarna och skjortsen när h&m släpper sin ekologiska kollektion den 25:e mars.
fyfan, var längesedan jag såg så fina sommarklänningar! ♥

hard work, work.

måndag - jobb 06-15 sedan möte
tisdag - jobb 8-17
onsdag - jobb 8-17 sola
torsdag - ledig!!
fredag - pappas helg. jobb 22-06 sola
lördag - jobb 22-06
söndag - jobb 19-04
måndag - jobb 19-04

ja, jag kommer avlida!


hennes hårfärg & hudton är så jävla snyggt! want med stora bokstäver.

jag klagar inte.


Det är tur att man har världens bästa & galnaste vänner alltså! Var nyss och åt med Fie och Sandra på Mezo där jag fick höra massa smaskiga detaljer från igår. Ni är sjuka! Skrattar bara jag tänker på det. Blev en goood chai efter maten också. Nu är jag hemma igen och är lite ledsen för mitt hår är så jävla kort. Kan inte göra ett skit med det mer än att platta. Inte locka, inte fläta osv osv. Sjukt tråk! Men måste iallafall ha mitt eget hår ett tag nu, innan jag sätter i fejk igen.

Trots mitt hårproblem är jag ändå glad, har 2 saker jag har bestämt mig för till 90% inom det närmsta halvåret som hade känts så jävla bra om det blir så. Återkommer med mer info imorgonkväll då jag vet exakt!

Nu kommer snart min älskling hit så ska vi mysa lite med film & så. Börjar jobba 06 imorgonbitti & jobbar 56 timmar denna veckan. Men jag klagar icke, money money, cash baby.




sachajuan

Just nu ser bloggen förjävlig ut.. Men jag hinner verkligen inte mecka mer. Får fixa det ikväll! Tänkte bara tips om inpackningen jag köpte innan nyår. Har använt den 2 gånger nu. Ena gången hade jag i det några timmar, andra en hel natt. Har aldrig fått den effekten av en inpackning som jag fått av denna. Mitt hår är superlent! Loves it!


ny design.

Håller på att fixa med designen, men orkar inte mer ikväll.
Men någon snäll människa kanske kan förklara varför varannat inlägg innehåller ett textsnitt och det andra ett annat?!? mycket konstigt! Fixar resten imorgon. Natti!

x fixa klart designen
x ringa ...... och boka möte
x till väla en runda
x kanske träffa tjejerna?
x träffa älskling på kvällen
x tvätta ur inpackningen jag har i håret nu (tagit bort mina extensions) samt föna & platta

älskar bikinis.




hjälp! vilken är finast? korall eller brun? tell me!

"VEM BRYR SIG? INTE JAG IALLAFALL!"

hahaha, har alltid älskat ICA-reklamerna men detta tar priset!
så jävla bra!


NYÅRSAFTON.

nyår 2010 kunde inte blivit bättre! började med att ta bussen mot kemira som var försenad en aning, massa folk på den & fulla var dem. skrattade bara och försökte hänga med! gick av vid norrehed och mot festen/middagen. sprang runt & fulade oss ett tag innan maten serverades och vi krängde. var riktigt gott! sedan satt vi kvar och snackade och fler människor trillade in. efterrätt, snack, dans, dricka, fotografering, sång, blinkande glasögon, tutor och mycket mer hann vi med innan tolvslaget, som firades ute på gården med rakteter och cigarrer (bara jag som frös röven av mig?). Efter tolv fortsatte festen och fler människor kom och gick. vid 6 tiden deckade jag i soffan av trötthet. julia & sandra + ett gäng till fortsatte dricka, festa & dansa fram till 9 på morgonen då jag & fie blev sura så vi tog vårt pick och pack & åkte hem. haha! sjukaste var ändå när jag vaknade vid 07 och det var massa folk (som jag absolut inte känner) som stod och dansade i vardagsrummet. blev inte lite förvånad! dock var detta kompisar till julias lillasyster, som tur var. det första jag sa var dock "vafan, göm min väska!" hahahaha. ääe, jag tackar för ett underbart avslut på 2009 och en lika bra början på 2009. nu är det nya tag som gäller!


NYÅR 2010.