Apr. 30, 2013


Apr. 29, 2013

Fyndade detta olivträdet i plast idag! Där är belysning i den också, om man vill ha det. Perfekt till vinter och jul! Ska ut till butiken direkt efter jobbet imorgon och köpa några fler!


.

Har precis ringt massa tråkiga samtal som jag skjutit upp ett tag nu. så skönt när det är gjort, lättad är bara förnamnet. nu ska jag dricka upp mitt kaffe, stänga ner datorn, vika undan rentvätten och sen köra och fika på väla med mamma och elin. mysigt en sånhär regndag! 
 

.

Jag har hört en studie om att 90-talisterna kommer vilja gå tillbaka mer åt det gamla hållet i tänket. Jag hoppas verkligen att det stämmer för jag är så sjukt trött på att höra "vad gör du nu? vad vill du bli? vad ska du plugga till?". Studien visade att människor som är födda efter 90 kommer prioritera att skaffa familj, bygga upp en trygghet och inte lägga lika mycket vikt i långa utbildningar för att få en fin yrkestitel. jag är absolut inte emot folk som vill studera och så, men däremot blir jag förbannad när folk inte kan förstå varför jag inte tycker det är ett dugg viktigt med en utbildning i mitt liv just nu. jag har i flera år haft väldigt höga krav på mig själv, jag skulle följa mina drömmar (vilka drömmar?), jag skulle plugga och få ett bra arbete, hinna resa och uppleva, lära mig språk och samtidigt spara pengar. vi tjejer har oftast oerhört höga krav på oss själva, vilket säkert kan vara jättebra för en del men för mig blev det enbart dåligt. jag har lärt mig att allt bara handlar om mig, om vad jag vill och vad jag mår bra av. när jag brukar tveka så brukar jag bara ställa mig en enda fråga "vem gör jag detta egentligen för? är det för mig själv eller är det för att andra ska tycka att jag är duktig? osv" 
 
jag hatar när folk måste ursäkta sig för att dem jobbar på ställen som inte anses som "bra" framtidsjobb. jag kunde innan själv säga att jag jobbar där & där, vet inte vad jag vill plugga än och vad jag vill jobba med än. men vad spelar det egentligen för roll? just nu vill jag jobba med detta och jag vet inte vad jag vill göra imorgon, om en månad eller om några år men det tar jag då. för idag älskar jag mitt jobb! att få träffa alla människor som jag aldrig annars pratat med, få ge dem service, få folk att skratta, andra får mig att skratta, känna att jag är bra på det jag gör, jag är uppskattad och är på rätt plats. 
 
alla är olika men för mig är inte karriären eller en titel viktig. iallafall inte nu. viktigt för mig är att trivas och satsa på mitt jobb (vad det än är), ha ett fint och tryggt hem, umgås med min lilla familj, släkt och vänner och i framtiden kanske bygga vårt egna hus, skaffa barn och gifta oss. DET är lyckan i mitt liv just nu. andras lycka är kanske 3 års utbildning, resor eller något annat. 
 
låt dig själv vara lycklig! 

Apr. 28, 2013

Brände mig i hela huvudet i solariumet. Får smörja mig med mina mirakelsalvor och hoppas att färgen har lagt sig imorgonbitti.


Apr. 28, 2013

Frukost hos mamma & Roger, lager 157, terrasshäng i solen, jobb, solarium och nu parkerad i soffan resten av dagen.


Apr. 27, 2013

Dopet idag var väldigt fint & middagen efter likaså! Bra jobbar lina och Byron! Lille William var så duktig hela dagen och det var härligt att spendera tid med familjen!

Nu på kvällen har jag, Johan och Milton varit på gården lite längre ner i Laröd, hos Johans storebror med familj. Mysigt och spontant!

Imorgon blir det frukost hos mamma, en liten tripp någonstans och sen jobb på eftermiddagen.


Apr. 26, 2013

Sitter på jobbet! Fredag och vi fick överraskande sovmorgon i helgen, härligt! Efter jobbet idag blir det väla, ska köpa doppresent, se om jag hittar nån snygg klänning och fika.

Imorgon blir det dop i Maria kyrkan & söndagseftermiddag har vi buss på jobb. Det är nog allt som är planerat denna helgen! Happy friday!


Apr. 25, 2013

Igår efter att jag slängt våra blommor vi hade på köksbordet sa jag till Johan något i stil med att det såg tomt ut nu.. När han kom hem lite senare hade han köpt med sig en stor bukett rosor. världens bästa sambo, utan tvekan!


.

 
Idag har jag fyndat! Krukor på Maxi för 20, 30 och 40 kronor styck (SJUKT billigt!), ljusslyktor 20 och termos 20 kronor. NÖJD!

.

Söndagkväll efter en ledig helg, ångesten infinner sig, precis som den ska. 
 
Har haft en jättemysig helg med bio (ni måste se studenfesten, ni MÅSTE se den!), massa god matlagning, vin och utgång med tjejerna, utflykt till trästället och solning på terrassen. 
 
Nu laddar jag inför tolv arbetsdagar i rad igen och lite annat roligt som kommer hända dem närmsta veckorna! 

Apr. 19, 2013


Apr. 19, 2013

Ikväll äter jag och älskling god lasagne & går på bio. Behövs verkligen efter denna veckan.

Just nu känns det som att vi är på ruta ett igen. Känns sådär! Men på måndag tar vi nya tag & på tisdag är det inbokat ett möte hos en ny säljare.

Trevlig helg!


.

Sitter halvdöd i soffan och kollar på tonårsbossen. har städat hos mormor i efter jobbet. skulle egentligen tagit mig ut på en joggingrunda men mina benhinnor gör så innerligt ont så varja gång jag sätter ner fötterna känns det som att smalbenen ska sprängas. så nej, det blir inget med det idag. 

imorgon är det fredag och en ledig helg för mig och johan. vi har en del att kolla upp och fixa med men annars ska vi bara ta det lugnt, jäääkligt lugnt! 
 
 

Apr. 17, 2013

Min onsdag består av städning, solning på terrassen, promenad, plantering och att jaga en viss säljare. JA, inte ofta man måste jaga en säljare...


Apr. 16, 2013

Godkväll! Ligger nerbäddad i soffan med favoritdrycken framför mig (pepsi Max). Efter jobb blev det en timmes ansiktssolning på vår terrass. Tror till och med att jag somnade till ett tag. När Johan hade tränat klart åkte vi till flowerteam och köpte lite blommor till lilla balkisen. Ska plantera det imorgon, tänkte jag. Sen blev det kvällsmat hos svärföräldrarna och efter det en välbehövlig joggingrunda för att rensa huvudet lite. Tankar far verkligen fram och tillbaka just nu. Tror jag står inför två av dem största sakerna som händer i livet just nu & det är blandade känslor, från ren och skär lycka till panik, förtvivlan och rädsla. Men jag är ändå så jäkla lycklig inombords! Så ja, en enda stor känsloklump just nu!


Apr. 16, 2013

Ikväll ska jag försöka ge mig på designen på bloggen. Innan dess ska jag jobba & lite annat roligt! Hörs ikväll!


.

Tänkte göra om bloggen lite, dock får det se ut såhär tills imorgon!

.

Har inte skrivit på ett par dagar nu, men mötet gick bra även om vi blev en aning chockade när vi läste ett mejl precis innan vi skulle in på mötet. men detta kommer bli bra ändå! denna veckan ska vi på ännu ett möte (lär bli en del möten framöver) och efter det får vi nog rätt på dem sista pusselbitarna innan det är dags att gå till banken. nervöst som attans! men vi kämpar och gör vårt bästa, mer kan vi inte göra just nu. 
 
denna helgen var det vår tur att jobba morgon. solen var på väg upp när vi körde till jobb sex imorse så kändes faktiskt inte fullt så jobbigt som det har gjort dem senaste månaderna. annars har jag och johan haft en riktigt lugn helg, jobbat, vilat, umgåts med familj och vänner och kört laröd-lerbergetsträckan tre gånger fram och tillbaka. imorgon drar en ny jobbvecka igång och jag känner mig sjuk. har antingen åkt på något halsflussliknande på ena sidan eller så är det min visdomstand som spökar.. vi får väl se hur jag mår imorgonbitti! 

.

Idag har jag varit på min första joggingrunda på evigheter! fy fan vad det kändes i hela kroppen alltså! har färgat håret också, ingen större skillnad dock.. nu är johan och spelat fotboll och jag & milton bara myser i soffan framför tvn. först ut är tonårsbossen, sen fuskbyggarna och sist kniven mot strupen. riktigt svenssontorsdag! 
 
imorgon ska vi på möte, så himla spännande! 

Apr. 10, 2013

 

Här jobbar jag! 


Apr. 09, 2013


Apr. 09, 2013

Idag efter jobbet har jag, Elin och neo haft en riktig syskondag ihop. Vi fikade på väla, köpte pang pang till neo, kollade lite affärer och sen körde vi hem till neo. Åt, badade lillkillen, lekte lite och sen kom pappa och Ingela hem. Fick en jättepåse gott & blandat med hem. Den ligger här framför mig på bordet. MEN jag ska hålla mig till fredag. JAG SKA!

Nu har jag precis duschat och slängt mig i soffan hos mina två killar. Sitter och funderar på om jag kanske skulle ta en snabbis inom maxi imorgon efter jobb.. Är sugen på att köpa en toning och få lite liv i mitt hår igen. Har inte färgat det på 3-4 månader nu & varit i Thailand två veckor av den tiden så ni kan ju själva räkna ut hur det ser ut.. Har ju dock lovat mig själv att aldrig färga själv igen. Men just nu känns ett frisörbesök ganska långt borta med tanke på vad vi vill satsa på! Ääh, blir nog lite fix med håret hemma imorgon ändå!


Apr. 09, 2013

Igår firade jag och Johan tre år tillsammans. Vi åt glass borta i sofierokiosken, lagade mat och åt jordgubbar med smält choklad samt firade ett annat positivt besked.

Är så glad och tacksam att jag funnit killen i mitt liv! Han gör mig till världens lyckligast tjej, varenda dag!


Apr. 07, 2013

Har verkligen haft världens bästa helg! Längesen jag tog det såhär lugnt & var såhär mycket hemma.

Hann aldrig träffa Julia idag.. Blev dock ett besök på ett "nytt" solarium som var riktigt fräscht och helt okej! Ingenting slår ju hederliga stammisstället tretorn. Känns dock som att man får cancer bara av att tänka på dem solarna. Haha.

Nu ikväll har jag och älskling handlat på maxi, ätit lite kvällsmat och bara suttit i soffan. Hur härligt som helst!

Imorgon fortsätter vi på samma tema med firande av vår treårsdag och en promenad med Julia efter jobbet. Sov gott allihopa!


Apr. 07, 2013

Sitter och myser på terrassen just nu. Johan tränar och jag har städat lite och håller på att tvätta. När Johan kommer hem ska jag baka en sockerkaka till pappa, Ingela och neo kommer på fika. En typisk söndagsförmiddag alltså!


.

 
Vårfix! 

Apr. 06, 2013

Har haft en härlig lördag som jag tillbringat med min lillebror ute. Lekplatsen, promenader, lek med miltons saker, glass på sofiero och mcdonald's mat hann vi med innan han blev hämtad igen. Efter det åkte jag och älskling till flowerteam och köpte mina miniträd. Väl hemma planterade jag och gjorde vid på terrassen. Blev jättenöjd! Nu på kvällen har vi ätit kinamat, kollat the.worst.babysitter.ever. och bara myst! Imorgon är vi båda lediga hela dagen. Blir sovmorgon, långfrukost, sent födelsedagsfirande för johan av pappa, ingela och neo och på eftermiddagen ska jag träffa julia. Känns som det blir en bra söndag! 


Apr. 05, 2013

Dem senaste dagarna har verkligen varit fullspäckade! I förrgår hade vi kalas för Johan med lite släkt och familj.

Igår var en tung dag för min familj, vår älskade Ronja fick somna in på morgonen efter 13 år hos oss. Ronja har betytt väldigt mycket för mig och har varit med om alla jobbiga saker som vi andra i familjen har varit med om. Världens snällaste ronjis! Lyckades ta mig igenom jobbdagen, körde direkt till ö & b och köpte ett planteringsbord och två kuddar och körde sedan vidare till mormor för städning. Väl hemma gick jag in till svärföräldrarna och åt innan Johan stack på fotboll och jag tog en välbehövlig evighetsdusch. Idag blir det lugnare! Efter jobb ska jag hem och börja pyssla på terrassen, tänkte jag. Sen är det helg!


Apr. 03, 2013

Grattis världens bästa sambo!

Idag blir det kalas för Johan efter jobb, bakade långpannebröd igår för första gången. Väldigt enkelt, så är det gott kommer det garanterat att bakas fler gånger!


.


Apr. 01, 2013

Är så glad för vår nya ljusslinga med bollar! Ville egentligen ha en med som är formad som glödlampor istället, men när jag såg senna för 70 kronor på Ullared gick det bli denna istället. Ska inte ha den hängandes där, men har inte fått iordning ute på terrassen än så den har fått sin plats där sålänge. Nu längtar jag efter pelargoner, lerkrukor, tända ljus och bara allmänt härliga sommar/vårkvällar!


VÅR


Apr. 01, 2013

Har jobbat hela morgonen och sen storstädat huset. Nu har jag och Johan ätit lunch ute på terrassen. Sitter med en kopp kaffe i handen och bara njuter! Resten av dagen tillbringar vi hemma!