18 års fest!

om en halvtimme blir jag hämtad av mamma och roger. ska på 18års kalas och fest till sandra! wihuuuue :D kommer bli riktigt roligt! först är det middag med släkt och vänner, sedan feeeeest! känner du att du borde komma? kom! ha en underbar kväll allihopa, i det underbara vädret!



Patrik, jag älskar dig oerhört!

burned

Jag är helt bränd! En röd kräfta i huvudet och brända armar. Hm, nu minns jag genast hur riktig sommar känns! Har stekt på stranden/norra hamnen hela dagen. Sen efter lite mat hemma cyklade jag, sandra och fi till stan och kollade på alla studenterna. Balen idag ju! Oh, så fina alla var. Om exakt ett år står jag där i min förhoppningsvis fina klänning.
Nu är jag hemma och det bränner på hela kroppen. Om en halvtimme ska jag upp till mamma och prata. Om vad berättar jag senare, måste först komma fram till något vettigt. Har beslutsångest, kan jag iallfall säga.

Nu ska jag dammsuga iallafall!


beach 08?

Hejsan!
Har inte hunnit blogga på ett tag och hinner inte nu heller.
Ska till stranden med sandra & julia. Mys! Måste bättra på brännan.
Bloggar ikväll. Haj!

måndag

Gårdagen bestod av jobb till 4. Var okej, faktiskt. Sen hem hit, städade lägenheten och packade för en natts sovning hos min älskling. Åt pizza och så hos honom, goooett. Jag pluggade också en del, duktiga jag. Imorse solade jag och Patrik innan skolan, började ju inte förrän 12! Efter skolan begav jag mig direkt hem och började plugga. Klar med naturkunskapen nu. Yeeees! Har bara en enda sak kvar att göra i skolan nu. Geografin! Sen är det fucking sommarlov.

Skulle egentligen upp till mami idag. Men verkar inte bli något, hon har inte hört av sig. Patrik kommer hit lite senare med donken mat, muuums. Är verkligen inget roligt väder idag, så blir endast softning. Nu ska jag vila mig lite.

Alayna

image138
23 Augusti?
Jag hoppas!

the weekend

Helgen har varit underbar! I fredags lade jag mig ute på gräset någon timme tillsammans med plast innan jag skulle till skopunkten. Fick köpt tre par skor. Skönt! Efter det åkte jag hem och åt osv. Vid 4 tiden gick jag till jobbet och jobbade underbara 5 timmar. Klockan 9, när jag slutade mötte plast mig på donken så stack vi ner till stan och fikade på Mezo. Var evigheter sedan jag satt där! Satt och snackade och dummade oss några timmar, haha! Vid halv 12 cyklade jag hemåt igen. Micke och Patrik hämtade upp mig så körde vi runt lite. Hamnade i Halland. Nice! Kom väl hem vid 2 tiden. Somnade dock typ 3. I lördags vaknade jag upp hos Patrik, mys. Vid halv 1 tiden mötte vi min pappa och Ingela i stan för en mysig fika på espresso house. Satt i solen och stekte några timmar innan jag och Patrik gick en runda själva på stan. Sedan satte vi oss vid stranden och bara njöt. Sommaren är livet! Vid halv 5 typ, gick hela familjen Lagerquist till Oleary's och åt middag. Sedan solade jag och Patrik solatrium (jag vet, dålig stil med tanke på vädret!) Efter det gick vi upp till Micke som vi sedan spenderade hela kvällen med. Vi åt glass på sofiero, körde runt, åt massa skräpmat överallt och rökte vp. Pratade också om resan som förmodligen blir den 23 (två dagar efter jag kommer hem från Italien). Vi ska till Alanya. Längtar som faan! Tre resor i sommar är inte dåligt! haha. Sov här hemma inatt och nu ska jag jobba om 40 min. Slutar redan vid 4 men har ett fullspäckad schema idag ändå. Först jobbet då, sen städning, duschning och pluggning. Har en nk tenta som ska vara klar på tisdag som jag inte fattar ett skit av. Goett! Ska tillbringa dagen med älsklingen också. hihi.

Hade fem månader med Patrik igår. Dagen var verkligen underbar! Ja, hela helgen har varit perfekt. Känner på mig att nästa helg kommer bli lika bra. Säger bara p a r d e y! Och såklart jobb och mys med älsk. Det jag iallfall ville komma fram till var att jag älskar dig Patrik. Mer och mer detsuttom! <3

sola

Nu ska jag äta frukost och sen ut och bättra på brännan!
Skriver mer sen. adios!

fredag hela veckan?

Då var det fredag igen ja! Härligt. Dagen består av solning utomhus, skopunkten besök och jobbning. Ikväll ska jag ta cykeln och cykla till Patrik. Blir spännande! haha. Borde plugga idag också, men efter lite tänkande insåg jag att det inte finns tid idag. Ska göra en engelsk redovisning sen är det enought for today. Får skylla mig själv, sitter hellre hela måndag och tisdag.

Köpte ny bikni igår, men här ser den inte alls fin ut dock. Färgen är så nice! Och desuttom har jag redan en likadan fast i vit, så är säker på att jag kommer använda denna med.

image137

pg

Älskling, på lördag har vi varit tillsammans i fem månader. Fem underbara, korta månader! haha. Tiden har gått så sjukt fort, enligt mig. Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag jag får sova tillsammans med dig och spendera min tid med dig. Jag vill inte ha någon annan och kommer aldrig vilja det heller. Du är min dröm, snutte. 

Jag älskar dig, oavsett vad jag säger eller gör.
Only you.

24-12-07

krav

Fan vad jag är trött på alla krav i livet.
Gör det, ta det, var klar med det, gör inte så, var inte så, blablablablablablaa.
Det ekar bara i mitt huvud nu. När får man göra som man vill? När får man själv välja och slippa ta hänsyn till alla andra? När får man tänka på sig själv? När finns det tid till att göra det man brinner för? Hur väljer man? Just nu känns allt så yrt. Alla olika val och möjligheter som finns, men som man ändå kanske inte kan välja för man måste ta hänsyn till andra före. Vem sätter man först? Du, du, ni eller mig själv? Vem är det som väljer mina val? Jag själv eller ni? Ärligt, jag vet inte. Jag önskar att jag kunde vara säker på mina val och vara stark när det väl gäller.

Jag blundar och njuter de 5 minuterna om dagen jag får göra precis vad jag vill och känner för.

måndag

Godmorgon!
Flitig som man är har man gjort klart arbetet nu. Sköönt. Då är det bara två kvar. Börjar känna sommarlovet närma sig nu. Dock är inte vädret somrigt. Hela himlen är full av mörka moln, usch. Om 45 min börjar jag, har bara två lektioneri dag. Men båda är viktiga så får inte missa det! Ska göra det sista engelska nationella idag, speaking. Jag hatar det verkligen! Ska redovisa en bokrecension också. Lite bättre iallfall. Nu ska jag äta upp mina knäckebröd och sedan cykla till skolan. Ha en bra dag!

söndag

Hej.
Har inte koll på när jag skrev sist, men känns som det var ett tags sedan..
I fredags var jag ute en runda med Micke och Patrik. Körde mest runder och så, kollade på street race! haha (jaa, det är sant!) sen sov vi hos mig. Igår jobbade jag mellan 11-19. Var faktiskt ganska okej! På kvällen färgade jag håret (gjort "blonda slingor") sedan tog jag och Patrik bara det lugnt. Har också fått gjort en del plugg, så det är skönt. Idag har jag jobbat mellan 12-19:30 och det sög. Fick rast först efter 4,5 timmar och man ska typ ha sin första innan eller precis vid 3 timmar. blöö. Har börjat tänka lite vad det gäller jobbet. Dags att söka nytt? Men vad isåfall? Några tips på bra jobb man kan söka? Efter idag känner jag mig ännu säkrare dessutom. Jaja, vi får väl se hur allt slutar. Nu ska jag göra klart min engelska arbete. Skriver nog sen.

planering

Nu har jag hunnit med att:
Plugga (gjort klart två arbeten)
Sova 1,5 timme
Gå en runda med mamma och ronja <3
Och duscha.

Om två timmar ska jag bege mig till bussen, och innan dess ska jag ha hunnit:
Fixa mig, sminka, kläder, håret osv.
Packa en väska, ska sova i Laröd inatt.

image136

nationella

Personalfesten igår var väl rätt okej. Den kunde varit mycket mycket roligare men funkade ändå! Roligt att träffa allt folk iallfall, och jag skrattade som fan. haha. Kom hem till Patrik som var sjuk och kräkte. Somnade tillsammans och jag vaknade tidigt imorse för att bussa  till skolan. Väl där, var det dags för nationella i engelska b. Gick åt skogen kan jag säga. Vill inte ens tänka på det. uh. Slutade halv 11så jag gick direkt och solade sen hem igen. Nu sitter jag här och ska plugga röven av mig någon timme innan jag ska äta med pappa och ingela ikväll, förhoppningsvis kommer patrik också. :) skriver mer senare.

personalfest på mcdonald's

Har haft en jätte mysig dag. Dock har jag inte öppnat skolbäckerna en enda gång idag. Mindre bra! Jaja.. Har myst i stan med sandra och julia hela dagen. Hann med att träfffa fie en snabbis också. Nu är vi hemma och har ätit och är fixade inför ikväll. Om en timme ska vi åka. Längtar till patrik kommer och hämtar mig ikväll. mys! hihi. Skriver imorgon efter skolan. Hejs!

i wish

image135

godmorgon

Gick precis upp. Har väl sovit ganska okej inatt ändå, tycker jag. Blir inget stan med Patrik idag utan jag ska nog umgås med plastic istället. Mysmys. Ska snart äta stoooor god frukost tillsammans. Ska upp till mamma med en sväng idag, eftersom hon kommer hem. Och plugga! Och göra ve mig tills ikväll. Blir en dag med mycket händelser i.

Ah, jävla kvalstrar. Och jävla astma. Sverige är inget bra allergi och astma land. Ibland undrar jag, varför föddes jag inte utomlands? I något exotiskt land med värme hela året. Människor som är underbara och verkligen njuter av livet istället för att stressa och må dåligt. Att resa och uppleva är det som lockar mig här i livet. Varför tillbringa hela sitt liv i lilla Sverige när det finns en hel värld att besöka? Tänk så mycket man missar. Nejfan, jag ska resa till alla platser som lockar mig på något sätt. Det ska bli mitt mål. Men först måste jag klara skolan och allt plugg. suuuck. Jag får väl sätta igång då?

godnatt

Ska jag ge mig?
Mina ögon svider.
Har 4 uppgifter kvar. Det är inte mycket.
Jag gör dem imorgon.
Tycker ändå att jag har varit duktig som suttit såhär pass länge.
Var väldigt längesedan jag satt med något plugg såhär längre, faktiskt.
Tragiskt. Jag ska börja ta tag i plugget nu sista tiden, även om det är försent.
Jag brukade ju tillochmed tycka att pluggande är roligt,
om jag ändå bara kunde få tillbaka den känslan igen?

Godnatt.

pluggeli

Nu är jag hemma från jobbet. Blev än ganska lång dag ändå. Blöö. Och ännu längre kommer den bli eftersom jag har bestämt mig för att plugga hela natten. Eller iallfall tills ögon slocknar. Psykologi dessutom. Ett riktigt djupt ämne. Jaja, vi får väl se hur det går med det.

Mamma ringde nyss, hennes operation hade gott bra. Hon kommer hem imorgon igen, skönt. Då ska jag tigga lite pengar till solarium, thi. Sen hade jag också tänkt gå en runda med min älskling i stan. Och så såklart sola dådå. Vid halv 7 börjar mcdonald's personalfest. Det ska bli spännande faktiskt. Speciellt med tanke på att detta är min första personalfest någonsin. Vilka förväntningar ska man ha? Efter "festen" kommer Patrik på sin cykel och hämtar mig i skogen. Sött va? :) Sen är det ny dag och engelska nationella. Nervöst, faktiskt.

Nu ska jag börja med pluggandet. Önska mig lycka till!

baby

Patrik Gustavsson, jag älskar dig bara mer & mer.
You´re my everything. ♥

tisdag

Solen skiner fortfarande i Helsingborg,
dock har graderna sjunkit en aning och det är nästan kallt.

Sov hos nutte inatt. Jätte mys! Kollade film och krängde godis.
Sov tillochmed middag/kväll. haha. Pesionärer?
Jag städade också. wihue.

Var hemma vid 12 tiden imorse. Började med pluggandet och blev klar för ett tags sedan. Skönt att ha en uppgift ur vägen iaf. Har nyss duschat och så. Börjar jobba vid halv 5 tiden och slutar halv 11. Är INTE sugen. Men är jag någonsin det? Precis! haha.

Nu ska jag fixa lite innan jobbet. Hörs!


buh

Mår inte speciellt bra.
Mår illa, ont i halsen och blåsor i hela munnen.
Känner mig trött och hängig.

Har iallfall fått lite gjort idag,
har städat lägenheten, varit i skolan, solat och fikat med mamma.
Nu ska jag bege mig hem till Patrik.
Bara ta det lugnt ikväll.
Skönt.

Min vecka

Måndag: Börjar 12:15, sen sola och plugga/städa och träffa patrik.
Tisdag: Ledig. Plugga röven av mig! Jobba mellan 16:30-22:30.
Onsdag:  Ledig. Personalfest + solning.
Torsdag: Ledig. Plugga och äta ute med Pappa, Ingela och Patrik.
Fredag: Ledig. Plugga!
Lördag: Jobb, 11-19.
Söndag: Jobb, 12:15-19:30.


söndag - sommar?

Gårdagen är över och jag kan bara säga att jag är överlycklig för det. Och allting löste sig och det blev bra till slut. Det blir det ju alltid?

Det fina vädret har hållt i sig idag också. Därför har jag tillbringat min dag tillsammans med plast och Patrik på stranden, så långt bort ifrån alla andra som möjligt. Har solat, badat och allt sånt man gör på sommaren. Lite senare stack Patrik, och vi gick till Gröningen för att grilla. Satt där någon timme och åt, bara mös och snackade. Dock blev vi störda av massa fotbollar hela tiden. Gröningen är ingen hit alltså, egentligen. Tacka veta grussand! Jaja. Nu är jag hemma och nyduschad. Har gjort en svenskbokrecension som ska redovisas imorgon nyss med. Hade tänkt börja skriva på min psykologitenta lite mer. Den ska ju trots allt vara klar nästa vecka + massa annat. Om ungefär en timme kommer älsklingen hit så ska vi handla godis. Såå sugen! Var riktigt längesen jag åt godis, känns det iaf som.

Just det, när jag och Julia kom hem till lägenheten hade mamma varit här och fixat. Herregud så fint här är nu! Bara lite små detaljer kvar, sen är det perfekt. Förutom soffan och soffbordet dårå, men det kommer.

Nu ska jag plugga lite. Skriver antingen senare eller imorgon.

no words spoken

Varför känns det som allting skiter sig samtidigt alltid?

Finner inga ord längre.

shopping

Är helt slut nu. Och ändå väntar 5 timmars jobb, mmmh. Var på väla och Ikea innan. Köpte min avslutningsklänning. Fanns inte många kvar, vilket betyder att det är fler än jag som kommer ha den. Är jag chockad? Det är ju trots allt Gina vi snackar om, haha. Laddar upp bild på den snart. Köpte saker till lägenheten också ju, typ beigeaktig persienn, ny stekpanna, ljushållare, underlägg, en lampa till köket och en till storarummet, sedan gardinner till köket och storarummet + blommor och grukor till båda rummen. Kommer bli så sjukt bra! Kanske fotar lite och lägger ut sen, vem vet. Nu ska jag plugga lite hade jag tänkt.. Och sen jobba dårå. Uh. Ge mig söndag och inget jobb. Hörs!



torsdag

Designen var inte alls snygg på min dator,
men på Patriks var den! Är iallfall meningen att rubrikerna och allt det ska vara i kursiverad stil, typ.

Nu är jag hemma i lägenheten igen. Har nyss dammat klart lägenheten och ska in i duschen nu. Hann med att sola 15 minuter imorse också, sen en promenad hem. Efter jag har duschat ska jag fixa mig, sen plugga. Vid 11 ska jag och Julia med mamma och de till ikea/väla och fixa lite till lägenheten. Sen är det jobb som gäller..

Nu ska jag in i duschen.

Design

Ny design, äntligen!
Vet inte hur det ser ut på olika webbläsare men får kolla det imorgon för nu ska jag mysa med min älskling.
Ha det bra.

image133
Snuttes fina tatuering :)

mitt hjärta

Måste bara skriva en sak till, nu när det ändå kliar så i fingrarna. haha.

När man är flera hundra mil ifrån de man älskar mest, inser man verkligen hur mycket de betyder och hur mycket man inte vill mista personerna. Patrik Gustavsson, de små fjuttiga 10 dagarna jag var borta, kändes som minst 100 innan jag fick se dig igen. Och nere i Spanien tänkte jag på dig väldigt väldigt mycket. Du är en stor del av mitt liv nu, en del som jag aldrig vill ska försvinna. Sanning är att allting känns så äkta med dig, som en verklig dröm. När jag kom hem och fick se dina ögon glittra och ditt leende lysa igen så kändes det helt underbart! Älskling, du är mitt allt.


home

Hejsan.
Kom hem från Spanien i söndagskväll, men har haft den del att göra så har inte hunnit blogga något. Inte känt för det heller faktiskt. Men nuså, I'm back! Resan var något av det bästa jag gjort, både för min egen utveckling och för min framtid. Har lärt mig riktigt mycket om både reseldareyrket och att bara träffa människor och kunna ta hand om dem. Veckan gick fort, och trots det dåliga vädret, dåliga maten och hemska hotellrummet så saknar jag Blanes redan. Jag är så glad att jag fick chansen att åka på resan och ännu gladare att jag faktiskt tog min chans och åkte. Den enda som ogillades och som jag inte vill tillbaka till är buss/båt resan hem. Fy sören! Och en annan sak som var tråk var att jag saknade alla här hemma mucho mucho. Min pojkvän, plast och min familj! Skönt att komma hem till alla igen.. Var inte i skolan i måndags eftersom jag var helt slut. Pluggade lite och gjorde min naturkunskap tenta som skulle vara klar dagen efter (tisdagen). Igår var jag i skolan, fick ut en engelskuppgift och en psykologitenta så det är bara att keep on plugging. Har massa annat också som ligger och väntar. Massa geografi uppgifter, svenska redovisning, småföretagande uppgift, turismprov m.m. Men jag borde ju klara det, är ledig ons-fre varje vecka, trots allt. Men tiden räcker inte till längre, känner jag. Alltid är det något som måste göras och oftast väljer man det roligaste att göra istället för alla måsten som städningen, matlagning, fixa i lägenheten och plugga. Hellre träffa min älskling, umgås med plast, fika, sola eller något åt det håller. Jag måste helt enkelt skärpa mig! Ska börja på dirren imorgon, faktiskt.

Imorgon ska jag och Julia till väla/ikea med mamma och roger. Vi ska köpa lite saker till lägenheten. Jag hade tänkt springa inom Gina tricot och köpa en jättefin vit klänning som jag ska ha på skolavslutningen. Sen är det bara skor och lite smycken kvar att inhandla. Ska även tjata lite på mamma om en bikini som jag sett på haléns hemsida. Jäätte fin är den. Ska köpa massor av blommor till lägenheten imorgon också, thi. Sen vid 2 tiden ska jag städa lägenheten. Mmm, ser jag INTE fram emot vill jag lova. Har skjutit på det sedan jag kom hem. buh. Vid 5 ska jag jobba. Slutar 10 och då kmr Patrik hem till mig och myser. Ser inte alls fram emot jobbet nu när man har sluppit det i ungefär 3 hela underbara veckor. Inte för att det är tråkigt, bara för att det just är jobb. Men jag klarar mig!

Solen skiner i Helsingborg och jag, sandra, julia och patrik låg och stekte i solen hela dagen. Har bränt mig i hela huvudet, men inte klagar jag. Fint väder hela veckan, säger väderleksrapporterna. Jag är nöjd.