VECKANS VISDOMSORD.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom.

KIND OF STÖRIGT.

Stör mig på folk som säger/skriver att dem älskar mode men sedan inte utspeglar/skriver något om det alls. Om man nu ändå inte tar upp shopping överhuvudtaget i sin blogg exempel, är det då lönt att nämna det när man ska beskriva vem man är? Jag hoppas inte ni har fått den bilden av mig.. Bara en liten tankeställare jag fick nyss!

Älskling ligger och sover i min säng bakom mig. Naw, så söt! Dagen idag bestod av att vakna upp vid 7-tiden, älskling kom klockan 8 & vi körde mot Ullared. Efter 2 timmar, lite mer, orkade vi inte vara där inne mer men fick ändå med mig lite saker. Bland annat några tröjor, ramar, bäddsaker till sängen, lykta, ljus & en jacka. Vi gick sedan en runda i affärerna runtomkring, hittade ett par överkneestövlar på Scorettes outlet för endast 350 kr. Tackar vi för! Ska försöka ta kort på det som är värt att se lite senare.

Idag fick vi nycklarna till nya huset, ska dit imorgon & checka mitt nya rum @ förrådet.

Ungefär såhär ser skorna ut!


TRÖTTARE ÄN TRÖTTAST.

Hemma nu! Haft en jättemysig dag & fått en del köpt men är så sjukt trött då jag bara sov cirka 5 timmar inatt.. Ska vila mig lite innan älskling kommer igen så jag är fit for fight. Uppdatering snart igen!

30 SEPTEMBER.

Morniiing!
Varit vaken en stund, ska bara käka något & klä på mig sedan är jag redo för en dag på Ullared med älskling. Som ni förstår blir det ingen uppdatering förrän i eftermiddag, men kika gärna in då så får ni se bilder på dagens köp.

PUSSSS.

Snart jul? (höhö)



NY DESIGN.

Jag med designen alltså. Kan aldrig vara nöjd. Tänkte köra på grått men får inte rätt på det till 100%, känner jag. Headern ska fixas mer proffsigt av Kajsa sen, har denhär sålänge! Kan sitta och pilla med designen hur länge som helst, tiden bara rusar iväg. Men nu måste jag faktiskt säga godnatt till bloggen. Ska upp klockan 7 imorgon, älskling hämtar mig här vid 8 liksom. Får se om jag hinner uppdatera innan vi åker.

Iallafall, sov så gott!


MUST HAVE.


Sjukt fina saker från Bikbok (hittade jeansen hos Matilda)


FUTURE.

Man har hela sin framtid planerat i huvudet, det är bara så det är. Ingen kan komma å säga att man inte har några planer vad man vill med framtiden, för då tror jag du ljuger. Mycket som jag skriver i min blogg är för min egna skull, detta inlägget kommer vara en sådan sak. Jag vill skriva när exakt hur jag vill att min framtid ska se ut just nu, idag - den 29:e september 2009 vill jag för det första tillbringa mitt liv med Patrik Gustavsson som jag verkligen älskar & trivs med. Vi fungerar så bra ihop, helan & halvan. Jag vill att vi båda hittar vars ett jobb som vi älskar att gå till varje morgon, även om det innebär plugg på högskola osv innan. Sedan vill jag självklart flytta ihop med honom, en ljus lägenhet nära staden är det tänkt. Här ska vi tillbringa alla våra lyckliga stunder tillsammans. Vi ska umgås mycket, men även träffa/umgås & göra saker med vänner/familj. Vi ska aldrig ta förgivet att umgås. Här mellan finns det självklart mycket mer jag vill ha med i mina "framtidsplaner", exempel är resor med vänner, småutflykter & sillisarna.

När vi har vår lägenhet, jobb vi trivs med men som ändå ger en bra inkomst osv vill jag ju självklart prioritera resor. Vill resa så ofta det går, till nya ställen runt om i världen. Inte bara charters utan långaresor som man kan uppleva något speciellt på, lära sig om andras kultur osv. Vill resa både med vänner, pojkvän & familj. Helst hade jag velat tillbringa en längre tid utomlands med dem jag älskar mest - plast & älskling, men alla har vi inte samma värderingar & viljor, tyvärr.

Sedan kommer vi till dethär med barn, familj och dem 3 v:na (villa, vovve, volvo) som jag helst undviker. Men självklart vill jag ha barn. En söt liten unge jag kan skämma bort riktigt mycket! Vill ju bo i hus också, var & när vet jag inte.

När barnet/barnen blir stora vill jag dra härifrån. Köpa hus någonstans & bara ta det lugnt för pensionspengarna, sedan komma hem då & då för att mysa med barnbarn osv.

Japp, låter ändå ganska Svensson-aktigt, eller? Men det viktigaste för mig är att jag hela tiden är lycklig, mår bra och & känner att jag lever för någon anledning. Jag vill att varje dag ska innehålla skratt & stunder jag minns som bra. Vill aldrig känna att mitt liv är tråkigt & onödigt, aldrig. Blir roligt att se tillbaka om några år & se hur mina planer ser ut då. För just nu ändras dem väldigt ofta . . Min dröm är ju självklart att vinna en go summa på några miljoner kr och sedan bara göra precis vad jag vill, varenda dag. Men hur stor är den chansen, liksom?


BABBEL.



Hemma nu! Dagen gick ganska snabbt, hade kontrollanter där som ska ta tid på oss i helgen, hur lång tid vi tar per gäst osv. Segt. Nu väntar jag på lite kvällsmat, sedan är det dusch och fixning som gäller. Är ledig nu 2 hela dagar, happy happy me. Ska ju som sagt till Ullared imorgon med älskling. Hoppas på en rolig heldag! Tar nog med kameran, if I remember. Snart dags att börja packa här hemma också, flytt om en månad! Vet inte alls hur det kommer kännas att bo i Ödåkra. Det ligger ju en bit utanför stan liksom. Tur vi bor 2 minuter från Väla då. haha!

SNUTTE DÅ.


Minns denna bilden som igår! awh.. Patriks lillasyster gjorde den efter att vi hade varit tillsammans i 6 veckor.
Jag älskar dig, min andra halva.

WHAT TO DO? WHAT DO TO?

Det börjar krypa i hela mig. Fan vad jag vill ha ett 8-17 alt. 7-16 osv jobb med fasta tider månd-fre. Klarar inte att sitta hemma & uggla, jobba när alla andra är lediga. Och ja, jag har verkligen försökt att skaffa nytt jobb. Men det är så jävla svårt alltså. Arbetsförmedligen kan man glömma, söka jobb via hemsidor har jag försökt med, kolla om jag känner någon som kanske kan fixa något har jag också gjort & har tillochmed delat ut CV i butiker. Jag vet i fan vad man mer kan göra? Det är ju inte det att jag är kass, väl? Jag har ju jobbar 3 år, har bra erferenhet av dem jobben jag vill ha & är ganska öppen, duktig osv. Whyyy?!?

Vet inte vad/hur jag ska göra men snart orkar min kropp inte dessa oregelbundna tiderna mer alltså. Självklart är jag superglad att jag har ett jobb överhuvudtaget & älskar faktiskt dem jag jobbar med ♥ (vet att några av er läser & ni ska veta att ni gör allting myyyycket bättre & lättare tjejer & killar!) Men just nu vill jag ha ett heltidsjobb så jag kan börja spara massa pengar till allt jag vill göra så jag kan komma någonvart i livet. Mycket klagande, men det behövs ibland. Nå, någon som har ett jobb till mig?! :D

Denna månadens schema.


FOTOBOK.

Var & hämtade min fotobok idag! Den blev inte riktigt som jag tänkt, utan ännu bättre. Så jäkla fin! Här kommer några bilder på lite av sidorna. Tack fuji!


29 SEPTEMBER.


godmorgon!
ska ta bussen hem från älskling nu, så vi hörs om en stund!



EN MYSKVÄLL.

Sitter nu hemma hos älskling med Idol på högsta volym. Efter jobbet hämtade patrik mig, var hungrig så han körde till Burger King där jag käkade. Kunde inte äta på donken, har inga dippor eller mozzarella sticks, funkar inte då. Tack älskling för du körde! Nu är vi precis hemkomna och ska bädda ner oss i älsklings nyinbäddade säng. Mysigt mysigt mysigt! Ska kolla på Hollywoodfruar & bara umgås. Älskar att ha pojkvän, finns inget mysigare. När man dessutom är bästa vänner samtidigt som man älskar varandra blir det en ännu bättre kombination. i love yooou!



MINA FAVORITER.

Shabby chic vs. modern stil

 


Detta är mina favoritstilar på inredning. Älskar dem båda & tycker man blanda lite hur man vill! Shabby chic är ju en romantisk, lantlig stil med mycket vitt, detaljer, personligt, mycket saker medan den moderna stilen är väldigt opersonlig, stel, så lite saker som möjligt så dem är ju egentligen helt tvärt emot varandra. Kommer bli svårt när jag ska inreda en lägenhet, kommer aldrig kunna bestämma hur den ska se ut.. Bäst inredning för modern stil tycker jag man hittar på IKEA, bolagret, dyra märkesinredningsaffärer medan shabby chic stilen handlar du bäst på tradera, loppis, gör själv hemma eller IKEA.

Vilken är din favorit?


FOR HILVEDE.

Det luktar bigtime härmning igen. Jag dör? Att man inte skämms liksom? Det är ju så uppenbart alltså!

Idag ska jag bara ta det lugnt fram till halv 5 då jag ska jobba, sedan är Laröd inatt som gäller. Kände att jag tappade inspirationen lite nu faktiskt. Längtar tills på onsdag - Ullared med älskling då! Hoppas bara där inte är miljoner med människor, hatar det. Man har typ mer kundvagnsrejs än kollar på saker då. Kärringarna ryter åt en, det är fighter om dem populäraste kläderna & det står vagnar all over Ullared, eller kön är så lång att dem sätter ut korv & fikaställen på vägen.. Ni som varit där förstår!? ;)


ATT FÅ INREDA!

Längtar så tills jag får börja inreda mitt nya rum alltså. Suttit hur länge som helst & kommit på ideér nu, hittat lite coola saker på Tradera och fått massor av inspiration. Ska göra min egna kuddar till sängen! Köper vita, vanliga kuddar och ska sedan sy på pärlor, brodyrer, volanger osv. Kommer bli sjukt fint! Hittade även en dekor med texten "att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt". ÅH, jag längtar så mycket!

HENKE LARSSON.

ÄNTLIGEN HEMMA, säger jag bara! Tröttare än tröttast efter en lång dag. Man blir ju inte liiiite glad när man kommer hem och ser att mami har städat mitt rum. love love loveu ♥. Ska bara mysa sönder nu, med mitt choklad och colan.
Henke Larsson kom i driven idag förresten.
Tänkte om någon ville veta?

PÅ JAKT.


Är på jakt efter en liknande matta i naturvit, beigeaktig eller vit. Någon som kan tipsa om någon? :)


27 SEPTEMBER.

GODMORGON! Gick upp för en timme sedan för att käka frukost med la familia. Hann inte blogga något mer igår, jobbade ju hela dagen. Var sjukligt jobbigt & massor att göra så när jag kom hem var jag helt slut. Bara att böra fixa sig & sedan möta upp tjejerna. Satte oss först på Ringstorps pub & drack cider, haha. Sedan gick vi till Oliver där alla förfestade utan honom för han skulle jobba till 00.00. Hade riktigt roligt & extra kul att träffa Linn som man inte sett på länge. Maaassor med skratt hela kvällen, bättre än en utgång tror jag faktiskt! Vid 00 kom Oliver också & "förfesten" fortsatte till kvart i 2 ungefär. Då ville alla plötsligt ner till stan men kände inte riktigt för det så jag & sandra gick till donken för lite pommes & cheddardipp. Kvällen slutade alltså utan någon "utgång", endast med förfest. Men hade så jävla roligt! Tack allihopa.

Nu är det snart dags för ännu en heldag på jobbet. Känner inte för det men what to do, what to do?
Trevlig söndag på er!

TACK FÖR IGÅR!



26 SEPTEMBER.

Idag är det lördag, igen! Ska strax till jobbet, slutar kvart över 7 & då måste jag skynda mig att göra ve mig. Ska nämligen ut med mina tjejer idag, ♥. Blir säkert jättekul! Visar er outfit osv ikväll. Ha en bra dag sålänge!


SWEET DREAMS.

Har haft en hur mysig dag som helst! Först softade jag & älskling här hemma lite innan vi gick till skopunkten och köpte mina älskade skor. Blev en snabbis på Donken också faktiskt (a) På vägen hem köpte vi lite fika som vi åt hos mig när vi kom hem. Sedan har vi bara legat i sängen och degat. Kollade nyss på Wallander "Cellisten" som var lika bra som alla andra filmerna! Är ganska trött nu & ska jobba imorgon vid 12 så hade tänkt krypa ner i sängen. Inte världens bästa bloggdag, men helg är ju faktiskt helg, right? Vi hörs imorgon sötnosar! pussss.

NEW SHOPPING.


Var på jakt efter ett par svart knähöga, stilrena stövlar men fann inte alls.
Där var verkligen kaos på Skopunkten. Skor överallt på golvet, alla storlekar var slut osv.
Lyckades iallafall få med mig 2 par fina boots hem. Happyyy!

SKOPUNKTEN.

 


Kom nyss hem från Skopunkten, 2 skor rikare. Wihu!


I LOVE ELEVEN.

 


Om du aldrig besökt eleven.se så tycker jag absolut du ska göra det! Här finns allt från smink, hårprodukter, bus, plattänger, bodybutter osv. Desssutom finns det både budget, mellan och lyxvarianter. Älskar den hemsidan!

KNOCK YOU DOWN.

Förstår människor inte att dem sårar andra? Massa bortförklaringar varenda jävla gång. Jag blir så sjukt arg, men mest ledsen hur man kan göra så mot en människa man säger betyder allt. Jag vill inte ta all skit, bli nertryckt och tro att man kan göra vadsomhelst emot mig. Men det är fan inte lätt när det är någon man tycker om. tyvärr.

Folk som är egoister och bara tänker på sig själva. När dem mår dåligt, är ledsna eller känner sig ensamma ska man finnas där & stötta. Men sedan vänder dem sig mot än så fort dem får chansen & kan inte förstå att dem sårar genom att bara vara iskalla. Jag förstår inte vad jag gör för fel?

När man verkligen gör allt för någon annan människa, avbokar saker, ställer in saker, väntar, skiter i att göra roliga saker, sviker andra människor och förtränger sina drömmar - ska man inte få något mer än bortförklaringar tillbaka då?

Min dag är så jävla mycket förstörd.

HAHAHAHA.

Jag sitter och småflinar lite för mig själv när jag ser detta klippet . Tydligen ska dem sända något liknande serien "färjan" fast från Ullared. När man ser klippet förstår man varför & att det kan bli riktigt rolig TV. Jag älskar Ullared, men fan inte så mycket att jag skulle kunna handla kläder för ett år framöver där..

Tillåt mig:
hahahahaha.





LYXFÄLLAN.

Sitter & kollar på Lyxfällan och blir bara så förbannad på dem som programmet handlar om idag. Herregud, 24 år gamla kossor som har lån på en miljon, ett barn på 3 år som dem inte har råd att ge mat, en ny unge på G samt att deras hus har reperationskostnader på mer än vad HELA huset är värt. Och mitt i allt detta kommer hon med äckliga kommentarer som "jag tror jag kommer sova lika bra som vanligt inatt, trots att vi fått reda på detta". oomg, din bortskämda fuuula idiot! Hur kan man föda ett barn till en sådan värld?! fyyyfan alltså. Väx upp för fan! Arrrrrrrg.

BLACK BEAUTIES FROM H&M.


Dog lite när jag gick in på h&m news och fick syn på dessa svarta snyggingarna. Allt är verkligen mega snyggt!


TRUE MATCH FOUNDATION.


Dagens shopping! Fick den av min låtsasmamma. Tack! :)
Denna foundationen tycker jag är en superbra budget foundation. Rekommenderas!
Inte användit foundation sedan någon gång i somras/vid studenten, men nu är det dags igen!


GOOOTTE.

Kom precis hem från jobbet. Är helt slutkörd, ont precis överallt. Lönen blev lite lite bättre än förväntat, thaanks! Mitt älskade löshår hade också kommit, great. Dock kändes det lite väl plastigt, men funkar säkert till utgångar iaf. Nu ska jag bya om till myskläder och plocka fram min godispåse från igår. namnamnam!


24 SEPTEMBER.

Godmorgon! Har nyss tagit med hem till Stattena i regn och rusk, fyfan. Är dessutom svinigt kallt, såg någon tjej gå runt i stövlar och korta shorts. brrrh. Hann hem om och hämtade lite mat mamma lagat till mig, kyckling i sötsur sås. såå gott! Skulle kolla vad jag får i lön också, men syntes ingenting ännu & specen har vi inte heller fått som vanligt..

Ska bege mig till jobbet nu. Är hemma runt halv 8 ikväll & då kommer antingen babe hit eller så blir det en skönhetskväll alone. Ha en bra dag allihopa!

pusss / emelie.



SWEET DREAMS.

Imorgon är det jobb hela dagen vilket innebär no bloggning förrän framåt kvällen. Men sov så gott allihopa, jag ska faktiskt ta och försöka sova nu.. Natti natti, pussss.


TYCKER TILL.

Bara på 4 dagar har mina läsare ökat med 50%. Så jäkla roligt! Välkomna hit allihopa :)

Var nyss & hämtade Patriks mamma igen & nu ligger jag nerbäddad till NAVY CIS (som är ett av dem bästa programmen, faktiskt). Såg på Efterlyst innan, tragiskt med flickan som blivit mördad av förmodligen sin fästman. Sjukaste om det är han är ju ändå att han sitter i intervjuer och snackar om henne precis som ingenting. Han gråter, pratar saknad och minnen i TV samt letar förbrilt efter henne överallt men döljer förmodligen att han mördat henne. Sjukt enligt mig! Sånna människor har inget hjärta, absolut ingen själ och något samvete. Buuhu, rysningar! Sedan måste jag ju självklart kommentera rånet med en helikopter som skedde imorse. Vet inte vad jag kan säga mer än att det är så sjukligt smart gjort. Riktigt USA eller filmaktigt. Förmodligen från någon film dem kommit på ideén från & fått inspiration. Kan inte låta bli att tänka hur dem människorna som gjorde detta har det just nu. Var är dem? Vad gör dem? Hur mycket pengar fick dem? Dröjer väl inte länge förrän favvisen Leifan har fått upp ett spår och löser hela jävla historien! Go go go..

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5846037.ab


HELGENS OUTFIT?


Snart dags för helg igen & eftersom jag har lite beslutångest över vad jag ska ha på mig på lördag drog jag ihop en liten classy festoutfit där allting kommer från h&m. Snyggt & sexigt med svart/guld.

OBS OBS

PLANERING;


torsdag: jobb hela dagen.
fredag: ledig, löning, mys med älsk.
lördag: jobb, hem till linn och sedan utgång.
söndag: jobb hela dagen.
måndag: jobb & ?
tisdag: jobb & ?
onsdag: ullared med älskling.




MYS MED ÄLSKLING.

Ligger i älsklings säng nu och myser med godis. Vi körde hans mamma till Ekeby och ska även hämta henne senare ikväll. Passade på att käka pizza, naaam. Nu ska vi bara bädda ner oss i sängen och mysa. Känns som längesen!

i♥u babyy.

Känns som någon viss person härmas lite halvt? Hmm.

Min sötnos i sitt korta hår!


OUTSIDE PICS.


bilder från runden med vovven, togs för 5 minuter sedan..

ME, MYSELF AND I.


HAHA, har försökt fota några sådär halvseriösa bilder men lyckades
inte speciellt bra alltså. 1 min kamera är inte dugglig till "fina" bilder
2 jag är inte dugglig till fina bilder. Seriös fotograf sökes till bloggbilder?
Jaja. Nu ska jag göra mig lite nudlar, sedan posta paket.. kiss kiss kiss.

VACKERT.


Exakt såhär ska ett blondt hår se ut. Vacker som få!


23 SEPTEMBER.

Det känns som jag blivit överkörd inatt eller något. Antingen är det för jag sovit föör mycket, eller helt enkelt för lite. Dagens ilandsproblem är ju utan tvekan när man drömmer hela natten & kommer ihåg det mesta, känns inte som man sovit ett dugg när man vaknar då. Inatt drömde jag bla att jag var utomlands och såg någon jag inte tycker om hela tiden, dessutom var hon skitsnygg. Självklart det inte känns som jag har sovit då liksom? Tänkte ta mig en låång dusch & rensa bort huvudvärken jag fått. Sedan blir det frulle & så. Får se vad jag gör idag, är sugen på att cylla till skopunkten och titta lite. Ikväll är det älskling-time iallafall! :D

SLÄNGER IN HANDDUKEN (?)

Har inte mycket mer att dela med mig av denna kväll. Tänkte bädda ner mig i min sköna säng nu faktiskt! Har inga planer imorgon så lär bli en sovmorgon. MMMH, ibland är det gott att inte ha heltidsjobb. (läs väldigt sällan)

Natti natti lovers.

Bild från Prag med klassen i våras.


MIN LILLA ÄLSKLING.


♥ Världens bästa katt, fisen. ♥


Update:
Världens bästa vovve också, Ronja.


BLÖÖ VS. WOW


  • Tråkiga bitterfitter som är avundsjuka på alla andra människor som inte gör som man måste och är som alla andra. Länge leve dem som lyckas provosera. Big love!
  • Höstkläderna är megadyra. Vem fan vill traska runt i samma stövlar & jacka hela hösten/vintern liksom? Sedan är det jeans, koftor, tunikor osv. på det också. Alldeles för dyrt!
  • Dramaqueens som måste uppföra sig som 3åringar när dem inte får som dem vill. Snälla, lugna ner er och chilla, typ?
  • Folk som är rika och inte behöver tänka på pengar, blööööö på er. (hej avundsjuk....)

  • Programmet "Svenska Hollywoodfruar". Lätt årets serie. Kan dock inte bestämma mig riktigt för vad jag tycker om just personerna & om det verkligen är så på riktigt. Men fyfan så bra tv det blir!
  • Mysiga hemmakvällar nu när det börjar bli mörkt & kallt. Bara få sitta med täcket, varm oboy och något sött i sin säng eller datorstol och mysa. Vem kan inte älska?
  • "den tidiga hösten". Med det menar jag att man fortfarande kan sitta på uteserveringarna och käka/fika med filtar, mysiga kläder och något varmt. Härligt!
  • Rött läppstift - så jäkla snyggt alltså. Piffar upp vilken outfit som helst.
  • Inredning, visst är det sjukt roligt? Älskar att få inreda och göra rum snygga! Längtar till jag får mitt förrådsrum i Ödåkra så jag kan börja inreda och måla.

RÖTT STIFT.

Jag vill också vara lika snygg i rött läppstift! För tuusan så bra både Kenza & Gynning passar i det. Jag tror inte jag hade vågat att ha det.. Känns som det drar till sig enormt mycket blickar. Vad tycker ni, hiss eller diss?




NUSÅ.


 



Nu: stan med tjejerna
Vi hörs ikväll vetja!


DAGENS ILANDSPROBLEM.

Hatar när man är trött & hängig, det är kallt ute och man lägger sig under sina 2 täcken och RÅKAR somna lite. Jag kan inte sova typ 30 minuter och sedan vakna & vara fit for fight. Naaaj. Nu är jag helt seg, fryser som fan och vill bara lägga mig i min sköna säng igen. Kan man inte få bli pigg efter man tagit en powernap? Why God, Why?


NYTT FRÅN H&M.


blev inga bra kort när jag fottade så fick bli bilder från hemsidan istället. supernöjd!


REDA UT ETT & ANNAT.


Det är några stycken som säger "men du har ju stora bröst, varför ska du då operera dem?" när jag berättar om min operation i mars. Jag vill bara klargöra att jag hade stora bröst för 2 års sedan ungefär. Tyvärr har dem typ, försvunnit (?). Men när jag äter p-piller blir den jättesvullna (och ser därför stora ut). Anledningen till att jag gör silikonbröst är inte främst för att få den större utan för att få en fin form på dem. Ingen Beckham form med en kant upptill liksom. Utan bara en fin, rund form med lite bröst längst upp också. Äe, det är svårt att förklara. Men dagens silikonbröst ser absolut inte lika fejk ut som på 90-talet. Man lägger snittet i armhålan, stoppar in silikonet från sidan, under bröstmusklerna så inte amningen ska drabbas, men får snyggare form på brösten samt dem håller längre. Så, nu tror jag att jag besvarat era frågor & påstående lite. :)


AVI.

Kom hem precis & såg en liten avi från h&m så den tänkte jag springa och hämta ut nu. Självklart får ni se vad det är jag köpt när jag kommer hem!

22 SEPTEMBER.

Idag ska jag jobba knappt 3 timmar, känns lönt?! Men sedan hem & vila, är fortfarande mörkt ute typ. mys! Vid halv 6 ska jag möta upp tjejerna för en mysig fika. Lär bli en skön dag idag också.

Vad ska ni hitta på idag kära läsare? :) Vi hörs sen.


VECKANS VISDOMSORD.

Det finns inget värre än aktiv dumhet.


GJORT NÅGOT DUMT, FYY.

Fått lite hjälp med bloggen nu av Kajsa igen. Tackar ännu en gång! Vet precis hur jag ska ha min nästa header, Kenza inspirerad. (höhö) Ska bara ta några bra kort först.. Har ju ingen bra kamera till det dock.

Jag & älskling vandrade ner till solariumet tidigare ikväll. Blev en 15minutare som var riktigt välbehövlig! Han somnade klockan 9, den lille sötnosen. Jag tänkte också krypa ner alldeles strax, ska jobba redan halv 11 imorgonbitti.

Fyymig. Jag gjorde precis något dumt. Något väldigt dumt.. Det handlar om shopping. Oh, så trött man blir på sig själv. Kan ju alltid skicka tillbaks det om jag skulle ångra mig! Visst? (a)

Godnatt sötnosar.

ÅRETS SERIE.

Fan vad jag älskar det programmet alltså! Anna Anka är så jävla cool. Bara avundsjuka, tråkiga Svenskar som inte håller med. Jag menar, vem fan hade inte varit en diva/bitch med dem pengarna? huh?

Så bra vi har det i Sverige med godis, mat osv. Det ska vi nog vara väldigt glada för, tror jag. Lite smygreklam för HIF också, hihi. Men ändå, fan jag vill också bo så. Vill också vara brun, ha fina blingbling bikinis, få surfa, ha en trädgårdsmästare, åka helikopter, spendera 100 000 dollar på massage, ha 24 karatsguld i ansiktet & kunna hyra en egen restaurang. Men hur höga är oddsen liksom? Jag bor på Stattena, i minihelsingborg i Sverige. Jobbar på McDonald's & köper mina kläder på Gina Tricot & h&m. Nej, det bådar inte gott.. Tur att det finns program på tvn man kan underhålla sig och drömma sig bort i. Jaa, svenska hollywoodsfruar är utav tvekan årets serie.



SVENSKA HOLLYWOODFRUAR.

nu är det hollywoodfruar & jag är bänkad framför tvn.
vi hörs efter!

UPPS.

Har rensat ut 3 ICA kassar med bara papper, kataloger, tidningar och räkningar. Puh! Skönt att blir av med sånt när man ska flytta & endast spara det som är viktigt såsom anställningsbevis, lönespecar osv. Dags att ta tag i det verkliga problemet snart också, mina kläder. Hatar att slänga saker, vet ju att jag kommer vilja ha tillbaka det förr eller senare. Vet inte hur mycket saker jag slängt och sedan tänkt "fan, varför slängde jag det?!" Såja.. Men ska försöka. Måste ändån lägga allt snyggt och lägga sakerna på sina rätta ställen så.
--
ups. hamnade på massa hemsidor med inredning så glömde skriva klart inlägget. hihi. åh, så mycket fint det finns alltså! jag kan inte bestämma mig. ljusstakar, ljushållare, kuddfordral, söta småsaker osv. är skitviktigt!

TODAY I WEAR THIS.


En liten dagens. Inget speciellt men ändå liksom ..


Min utväxt blev finfin! (håret är inte svart, dåligt ljuse bara)


SNÖVIT.

Var inne & letade efter ett inlägg där Gynning skriver att hon skrubbar sig så mycket hon bara kan för att bli så vit som möjligt. Nya trenden, må tro? Jag lär iallafall aldrig haka på den! Hon är dock vacker blek, ser ut som snövit. Hittade inte inlägget men hittade istället en bild på ett par stövlar som är to die for.

Bättre bilder finns på hennes blogg.


RESTIPS.

Skrev en liten artikel i somars & här kan ni läsa den om ni har lust! :)

21 SEPTEMBER.

Igårkväll låg jag och spånade på lite ideér till bloggen, saker å skriva om, kategorier osv. Så inom dem närmsta dagarna blir det lite ändringar, nya saker att läsa om osv. Skooj!

Älskling hämtade som sagt mig vid halv 10, vi åkte till frissan & han blev korthårig (bilder utlovas om så vill..) det blev riktigt snyggt iallafall. min sötnos! ♥ Efter det släppte han av mig på Väla. Delade ut CVn till 12 butiker & nu kan jag inte göra mycket mer än att hoppas. Och hoppas det gör jag verkligen, hade varit så himla kul med jobb i klädesaffär! Iallafall, efter det hämtade älskling mig igen. Blev mat på IKEA, köttbullar & potatis självklart. Naaamm. Kollade även lite snabbt på saker jag ska köpa snarast.

Klockan är bara 1 och känns som jag hunnit med en del redan. Skönt med sånna dagar, tycker jag. Ska dock packa in ett paket som ska säljas, skriva några mejl, rensa lite på rummet osv idag. Ikväll kommer älskling hit igen och sover hos mig! Klockan 21:00 ska jag sitta bänkad framför hollywoodfruar, hahaha. Patetiskt, I know.

NY PLATTIS.



Vill ha en ny plattång men kan inte bestämma mig för vilken? Är ju ganska mycket pengar så vill ju den ska vara bra. Tipsa mig gärna om någon bra!


20 SEPTEMBER.

Många som kikat in här idag! Roligt roligt. Fågelparken var megamysigt och vädret var absolut inte heller att klaga på. Efter rundan fikade vi parken med kakor och hallonsoda, mummamumma. Nu resten utav dagen har jag bara färgat håret, som blev jättebra. Har även duschat, käkat gott, försökt bli av med huvudvärken jag ligger inne med samt skrivit ut en bunta CVn tills imorgon.

Sitter & längtar efter min älskling.. Som tur är träffar jag honom imorgon. Han hämtar mig här runt halv 10, han ska klippa sig och jag ska ge råd. Sedan är det en tur till Väla som gäller! CV & mat står på schemat. & såklart massa mys!


Bilden togs förra sommaren


BILDER FRÅN IDAG.


ORD TILL MIG SJÄLV.


Jag vill klara det här!
Jag kan klara det här!
Jag kommer klara det här!
Jag ska klara det här!


DAGENS.

x Mysa med älskling
x Göra ve mig
x Fågelparken
x Färga håret
x Duscha/raka benen osv
x Fixa med CV samt skriva ut det


LITE AV VARJE.

Har haft en mysig dag med lite ärenden runt om i Helsingborg med pappi. Köpte med mig hem hårfärg för ynka 49kr som jag ska färga utväxten med imorgon. Känner att jag behöver en uppfräschning i hela håret så blir väl att jag köper en till på måndag & färgar längderna också. Nu ska jag strax äta tacos, namnam. Sedan blir det donken i 5 timmar & efter det film/mys med älskling här hos pappa. Låter som en perfekt dag med lite av varje, enligt mig!

Vi hörs ikväll eller imorgon..

kissss


Y E A H.

WOHOO. Jag fick gå hem tidigare från jobbet. Riktigt skönt vill jag lova! Kom hem och såg att jag vunnit ett CLIP IN SET för 50kr, inte fel det heller? Visar det sig då att det är kasst kan jag väl stå ut med förlusten liksom. Haft en helt OK dag för att vara jobb, tiden rusade iväg. Nu ska jag alldeles strax krypa ner och sova gott. Vi hörs imorgon sötnosar. Sov så gott! pusspuss.

KUNNA SE UT SOM MIG SJÄLV.

Min högsta önskan inom "jobbvärlden" är just nu att få ha på mig mina egna kläder, kunna ha håret hur jag vill, ha nagellack osv när jag jobbar. Vill inte dra på mig någon outfit, sätta upp håret i en tråkig totte, inte ha smycken och naglarna helt omålade. Det är så tråkigt! Jag förstår självklart poängen med varför det är så, men känner att jag behöver lite omväxling. Tänk att känna att man inte vet vad man ska ha på sig på jobbet.. Den känslan har jag aldrig känt! Som sagt: viktigt att jag får vara jag på mitt jobb i framtiden.


MÅNGA JÄRN I ELDEN.

Älskar att ha många järn i elden, massor att göra och dona med. Har hunnit skriva klart CVet och snart det personliga brevet, happyy. Även hunnit käka en god frukost med mami, diskuterade hur mitt nya rum ska se ut. Vet precis hur jag vill ha det! Clean, modernt, snyggt men personligt. Detaljerna är viktiga! Nu ska jag fixa till mig lite & packa..

Har 3 frågor till er läsare:
- någon bra & rolig, lite annorlunda inredningshemsida med coola saker, som ni känner till?
- någon som har testat på clip on set med kanekalon hår?
- hur gör man om man har rött hår & vill färga utväxten? blir knallrött i hårbotten om man tar en röd färg ju..

Heeelp me!


Fick det här fina av mami!

18 SEPTEMBER.

GODMORGON! Idag känns det inte heelt meningslöst att gå till jobbet. Det känns inte heller så farligt att jag måste skriva CV, packa, göra ve mig innan klockan 5. Nu räcker det med softandet. Jag har saker jag måste spara till, måste jobba som fan framöver, men behöver då ett jobb som man kan få fler timmar på.. Har sagt det förr, men säger det igen, på måndag gäller det. Det enda som känns meningslöst just nu är körkortet, blä blä blä. Vill inte ens ta det, gör det för jag måste. 15 000 kr på något jag måste ha. fyyyfn.

Den här helgen åker jag till pappa. Inatt jobbar jag till halv 4, imorgon till 10. Men jag är ledig både söndag & måndag, vilket inte är fyskam. Blir alltså en lugn helg, inga pengar kommer spenderas men känns ändå skönt.

Gammal bild på mig..


WHAT A LOVELY DAY.

Har haft en helt underbar dag idag! Först massa mys hela dagen innan jag åkte med mami & Roger till citadellkliniken för att boka tid till operation. Allt gick bra & jag gick därifrån leendes. En hel del pengar båda att spara ihop till och använda, men vill man så ska man. Efter det gick jag och mamma en sväng på stan. Jag köpte en väst med päls på VILA, visar bild imorgon. Superkap för 299 kr & eftersom jag fick konsulationen gratis kunde jag unna mig köpet. Efter det tog jag bussen hem till Patrik, mös ett tag och sedan körde vi till donken för lite mauud. Nu kollar vi TV och bara myser.. Härlig dag alltså! Jag älskar dig mest i hela världen Patrik.

Världens sötaste & bästa pojkvän, utan tvekan.


SILLISAR.


Jepp, då var det klart. Silikonbröst den 15e mars! Gissa om jag längtar?!


SER UT SÅHÄR IDAG.


MYYCKET FRITID?


Såhär mycket har jag att göra?! Ska rota fram något vettigt att ha på mig nu.. Lär väl ta sin tid, som vanligt.

 


17 SEPTEMBER.

Sovit som en stock inatt. Drömde dock en läskig dröm, mina bröst gick mitt i tu typ. Som att jag ömsade skinn (?). Vad kan dethär nu betyda då? ;)

Ska snart gå upp och käka, sedan göra ve mig i lugn & ro! Försöka ta en dagens idag också? Jeeep.

sålänge!


PILLAT & DONAT.

Har suttit och pillat med min fotobok tills nu! Blev jättenöjd & längtar tills den kommer hem till mig. Nu tänkte jag skissa ner hur jag vill att mitt nya rum ska se ut. Ska flytta till Ödåkra (Björka) precis bakom Väla om en månad ungefär. Jag har fått äran att bo i förrådet (haha) vilket jag tycker bara ska bli skönt! Ska ha det riktigt clean där, så lite saker som möjligt. 1. mina väggar ska vara vita, kanske en beige/lattebrun samt att golvet ska vara vitt med en svart liten matta på. Sedan ska jag skriva 1-2-3 meningar som jag tycker är viktiga för mig med svart färg. Möbler blir - sängen, min byrå, TV på väggen, klädställ, skoställ, litet bord till datorn eftersom rummet är minilitet. Sedan ska jag köpa 6st vita lådor som finns på IKEA och ha lite smått och gott i. Vill iallafall ha ett organiserat rum med inte för mycket småsaker överallt.


perfekta att ha bikinis, trosor, BHs och strumpor i tex.


älskade klädstället, ska också inköpas!


ÄNNU MER MYYS.

Middag på haket, fika på Mezo, massa skitsnack om allt och alla. Såhär såg min underbara kväll med mina bästa vänner ut. Finns ingenting bättre än att bara få snacka.. loves it. Måste dock bli bättre på det här med bilder. Använder nästan aldrig min kamera, tyvärr. Nu tänkte jag knåda ihop fotoboken jag skrev om längre ner, sedan mysa med TVn igång, insvept i ett täcke och bara njuta! Imorgon är jag ledig och tänker absolut ta låång sovmorgon. mmmh, livet är härligt ibland!


Emmlie, Fie, Julia, Jag & Sandra. ♥

VARMT ELLER KALLT?

Störigt dethär med vädret alltså.. Jag kan inte bestämma mig för om det är varmt eller kallt ute. Vad ska man ha på sig en kväll med tjejerna som kan innehålla fika på en uteservering liksom? Tur där är filtar.. Vill så gärna inviga min nya jacka men känner att det är bäst att vänta lite till.

Ska ner till stan för att möta tjejerna, som sagt, ska käka ev. fika & bara prata. Evigheter sedan vi kunde det utan att stressa för den ena har 30 mins rast osv. Skönt! Ska sova hemma ikväll, ensam. Blir alltså säkerligen lite bloggande när jag kommer hem igen. Hörs senare! Kiiss


16 SEPTEMBER.

Godmorgon! Tusan vad solen har börjat lysa på morgnarna. Mysigt! Jag är uppe iallafall, efter många om och men.. Ska göra ve mig & äta inför 3 timmars jobb. Ikväll ska jag med mamma & co till Ödåkra och vårt blivande hus. Ska kolla in mitt rum osv. Sedan blir det en plasticträff på det. En perfekt dag alltså.

Imorgon ska jag på "möte" klockan 16:00 och sedan får ni reda på vad det är jag har skrivit om innan! Nervööst..

ÖGONSKUGGA PÅ PAPPER?

Nelly.se kan man hitta något jag blev väldigt glad över att se! Nämligen ögonskugga på "papper". Ögonskuggan sitter alltså på ett papper du trycker emot ögonlocket och självklart fastnar ögonskuggan då och det ska tydligen bli jättesnyggt! Dum som jag är, brukar gå på mycket, går jag ju på detta.. Bilderna ser ju jättefina ut!


MYS MED HONOM.

Jag cyklade & mötte älskling i slutet av MP. Köpte glass och cola, mös hela vägen hem med massor av prat. Väl hemma käkade vi fläskfilé och har sedan bara legat i sängen, glott TV osv. Jättemysigt! Nu glor han på fotboll så jag tänkte passa på att uppdatera lite. Har krängt en hel popcornpåse, cola & kexchoklad men är fortfarande gottesugen.. Älska gotte!

FOTOBOK.

Var nyss inne på fujifilms hemsida och såg att dem har fotoböcker man själv kan designa på hemsidan och sedan få hemskickade till sig. Perfekt tycker jag! Älskar fotoalbum men tycker det är tråkigt att sitta och klistra in alla bilderna för hand. Jag ska absolut prova dethär. Man kan lägga in hur många bilder man själv vill, designa hur man vill osv. En annan sak som är superbra är att man kan lägga till och skriva egna texter, vilket både ser proffsigare och snyggare ut än om man skriver själv. Jag tänkte lägga in lite bilder från resor, student/bal osv. Kika gärna in på sidan och gör en fotobok du också!

så sött!


EMO-TIME.

Nu är min emo-time slut för idag. Orkar inte gräva ner mig mer nu. En sak som är säker = vägledningshuset på torsdag & väla/stan med CV på måndag. Japp, jag har bestämt mig nu.

Ska klä på mig strax, ska cykla till Maria Park och möta älskling som gått från Laröd. En liten promenad är alltid skönt! Sedan blir det god mat o s v här hemma bara.


HAPPY.

someone once told me
that you have to choose
what you win or lose
you cant have everything
dont you take chances
you might feel the pain
dont you love in vain
cause love wont set you free
i could stand by the side
and watch this life pass me by
so unhappy but safe as could be

so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about other pain infront of me
cause im just tryna be happy, yea
just wanna be happy, yea

holding on tightly
just cant let it go
just tryna play my roll
slowly diasappear, oooh
well all these tears
they feel like theyre the same
just different faces, different names
get me outta here
well i can stand by the side
and watch this life pass me by
pass me by




15 SEPTEMBER.

Trött på allting idag. Trött på folk som inte kan visa någon slags uppskattning efter 3 jävla år. Trött på folk som bara tar förgivet, som luras och behandlar folk som skit. Jag vägrar ta det, men är för orkeslös för att göra något åt det. Idag är en sånn dag jag bara vill vara ifred, ensam och ännu mer ensam. Jag vet inte hur jag ska ta mig nästa punkt men vill bara må bra, vara lycklig och glad. Det är jag inte nu, så mycket vet jag. Fan alltså.

Det bästa sättet är kanske ändå att bara dra?

GODNATTPUSS.


Avslutar kvällen med 3 fina plagg från Lindex. Sov så gott allihopa!


BLÖÖ VS. HOT


  • Vem som helst kan idag starta en blogg & få hur många läsare som helst. Det gäller bara att spamma, kommentera allas blogginlägg i stil med "Gud så fin blogg du har." eller uppdatera 10 inlägg om dagen. Tråkigt tråkigt, bloggar med innehåll ska vara kända. Jag vet många bloggar som är myycket bättre än både kissies, blondinbellas och kenzas. Tyvärr.
  • Tar emot att skriva dethär, men sommarklänningarna kan vi packa ner och låsa in ett bra tag framöver.. Kylan är här, & för att stanna. Då vill man inte se blommiga klänningar, sandaler och blomma i håret mer.
  • "Jobbkrisen". Behöver jag skriva mycket mer?! Vem fan vill gå på socialbidrag, jobba på donken hela livet? Nej, var finns dem riktiga jobben för oss ungdomar? (nej, inget fel på donken i sig, jobbar där snart 3 år. men jag anser det vara ett tillfälligt jobb för t ex studerande, tonåringar osv)

  • Människor som vågar leva ut sina drömmar, göra vad dem vill med sitt liv och inte känner några begränsningar för vad man klarar. Jag beundrar människor som tar sitt liv framåt och inte bara lever som "alla andra - ett normalt liv". Res, spendera pengar, vinn pengar, bli chef, starta eget, var arbetslös - do your thing! Lev ditt liv till fullo, varenda dag!
  • Hösten. Kommer förmodligen ta tillbaka den här punkten om en månad eller så. Just nu vill jag bara ha riktig höst iallafall! Uggs, koftor, leggnings. Skinnjacka, tunika, lårhöga stövlar. Svarta klänningar och killme shoes. Fckn loves it!
  • Saving money! Ja, finns det något som kan bli mer hot/rätt just nu? Lågkonjuktur, hög arbetslöshet bland ungdomar osv. Jag har ett jobb, är oerhört tacksam för det. Ska försöka spara allt jag kan till alla större utgifter jag vill göra/ha i framtiden. Har du inte börjat spara? Do it, är så mycket skönare i längden!

OPERERA NÄSAN?

Sitter inbäddad med täcke och varm Oboy från donken nu. Mådde skit dem sista timmarna, håller tummarna för att jag inte ska bli sjuk. (Y) Annars gick dagen snabbt och lätt. Förutom några 15åriga killar som är våra kända stammisar. Lägger sitt egna hår i cheesen så det ser ut som vi tappat det. Självklart har dem lurat till sig många cheeseburgare genom dagarna. Men idag sade jag ifrån och när dem gick sa dem till mig att dem tyckte jag skulle operera näsan och inte vara så brun. Hmm. Frågade vad dem ville & då stack dem töntarna. Glassmaskinen också kallad för Combon skulle rengöras idag, vilket är likamed att vi fick käka glass! namnam.

Nu sitter jag iallafall här & är lite halvseg. Är ledig imorgon så funderar på vad jag ska göra då, ni kanske har något tips? Har väldigt dålig ekonomi för tillfället, vilket begränsar mig en del. Nåväl, några tips? :D


.

Mina mål/will do innan julen:

- Ha varit på minst en anställningsinterju & sökt massor med jobb.
- Sökt upp fakta angående att eventuellt starta eget i Helsingborg.
- Varit på vägledningshuset och pratat om engelska & spanska kurser.
- Bokat tid för operation.
- Kommit någonstans angående Thailandresan, med pengar, biljett, reslängd, planering osv.
- Sparat ihop minst .. ...
- Ha/vara en bra bit på väg till körkort.
- Rensat bland mina saker, köpt klädställ & vita lådor från IKEA och fått allting organiserat till flytten.
- Måla om i mitt nya rum i förrådet (haha), vitt med en beige vägg och vitt golv, förmodligen.
- Hunnit med lite höst/vintershopping såsom myskläder, koftor, stövlar, skinnjacka och svart täckjacka.
- Bokat/gjort mina 2 tatueringar.
- Solat upp min f.d färg igen.
- Satt i nya extensions (i sen höst)




SHOPPING.


Jag köpte den här pälskragen på h&ms hemsida för endats 129 kr. Tänkte den kan vara fin att ha till min svart kavaj, en skinnjacka eller en stor kofta i höst. Vad tror ni?


SOLNING, HELLO KITTY.

Följde Patrik till bussen, postade ett paket och solade 20 minuter. Skönt även om jag inte såg speciellt mycket skillnad.. Var solar ni förresten? Bra tips? Använder ni någon kräm osv för att få mer färg?

Nu är jag hemma igen och ska smörja in mig i ett lager bus, tänkte jag. När jag gick hemåt funderade jag på mitt bloggbyte, jag vet ju att jag förlorade 1/3 av mina läsare genom att byta blogg men hoppas verkligen på att få tillbaka dem. Jag bloggar för min egen skull, för att kunna gå tillbaka och kika senare. Men nu när jag skrev hos älska helsingborg har ju hela den tiden raderats, tråkigt tråkigt. Men hade iallafall varit roligt med lite fler läsare och respons! Men jag ger mig inte!

Såhär såg jag förresten ut på jobbet förra helgen! Hello Kitty är det jag ska likna.. Sött sött ;)

14 SEPTEMBER.

WOW. Jag har en ny design! Tackar Tackar Kajsa! Alltid roligare med fräsch design. Älskling ligger bakom mig och sover fortfarande. Vet inte vad jag gör uppe som också är megatrött? Ser ut som solen lyser idag iallafall. Har lite ärenden jag ska göra innan jobbet klockan 5. Men först - mys med älskling.


BARA FÖR ATT..

Jobbet idag var bara pain in the as rent ut sagt. Från början, till slutet. Såja, då var det färdigpratat om det för idag! Övningskörningen däremot gick galant för att vara mig! Nu är jag hemma och ska inta duschen innan älskling kommer hit för mys. Mer än så blir det nog inte idag?

Satt nyss och glodde igenom Tunisienbilderna från förra sommaren. Jag var ju brun! Får lite äckelkänslor när jag tänker på hur vit jag är nu då. Ska smörja in mig efter duschen bara för att..

 


13 SEPTEMBER.

Jag visste inte ens att det var tillåtet att vara såhär trött. Somnade cirka 1 inatt & klockan ringde halv 7. Bara att masa sig upp ur den sköna sängen & vara positiv (hur?!). Att dessutom veta att detta egentligen är min lediga dag men att jag var snäll och tog en tid gör saken inte bätte. Snälla, låt dagen gå snabbt & lätt! Iallafall tills klockan slår 5 och jag ska övningsköra & sedan träffa älskling. Hoppas ni får en fin söndag, vad ni nu än gör :) kiiss


GODNATT.

Nästa löning ska jag tatuera mig, 2st tillochmed. Handleden och bakom örat it is! Fast nu måste jag lägga mig.. Jobb om 8 timmar. p u s t! Godnatt allihopa, hoppas ni har en underbar lördagsnatt. Kiiiss.

R.I.P.


RIP
DROG precis ut min piercing ur huden. Orkar inte med infektioner och mög. Bättre med tatueringar, faktiskt!


12 SEPTEMBER.

Då var jobbet avklarat för idag! Ska dock dit snart igen ju.. Skulle egentligen följt med tjejerna ut en runda ikväll, men känner verkligen inte för det. 100kr i onödan när jag varken kan dricka (jo, jag kan ha kul utan alkohol.), har ordentligt med pengar till utgång & ska jobba igen imorgon klockan 8. Blir alltså hemma ikväll. Sitter och halvglor på "överlevarna", en serie om en del människor som överlevt en influensa som dödat 90% av befolkningen. Passar bra in nu när svininfluensan härjar. Eller inte. Iallafall, tack Kajsa som förmodligen hjälper mig med min design. ♥

Kom på en sak idag på jobbet. Det funkar verkligen inte att ha fina naglar där.. Målade dem med cremefärgat lack innan jobbet och nu när jag kommer hem är dem helt fläckiga för det har flagnat av massor. Nog snyygge? Nej, lika bra att lägga ner dethär med naglarna. Cheez balls, läsk, TVn & sängen blir min räddning ikväll.


LANDET LAGOM.

I mina ögon är Sverige "landet lagom". Det är inte för litet, inte för stort. Tänk att bo i typ Brasilien, Australien osv. Sverige är lagom även om vi kan tycka att det är litet ibland. Men till er som tycker det är litet, har ni någon gång varit ovanför Stockholm ens? Det finns mycket att se, mycket att besöka och uppleva i vårt land om man bara vill. Dock vill vi hela tiden rymma härifrån, till större vidder, annan kultur och annat klimat. Vi vill rymma från landet lagom. Senast igår sa jag att jag ville härifrån, då till Thai. Var tillochmed på Resia och kollade upp priser osv. Jag vill rymma för ett slag, men inte rymma hela livet. Sverige är mitt hem, min trygghet och faktiskt ett väldigt bra land. Dock kan det kännas tungt när man bor i Helsingborg där alla tror dem känner alla och Tempel, Tivoli och SWEA är dem största uteställena. Men jag trivs! Att få åka utomlands och uppleva sånt vi inte har här i Sverige är bara ett extra plus, något jag unnar mig i livet. Jag vet inte om jag skulle kunna tänka mig att flytta från Sverige förevigt.. Skulle man kunna få ta med sig familj, släkt, vänner & pojkvän så sure, då kan jag dra ikväll! Men det är väl det som är lite poängen med att resa, få resa ifrån det man vill slippa. Jag älskar att resa och kommer alltid att göra det men att bo i Sverige vill jag alltid göra..


Den här bilden finns vi nog tyvärr ingenstans i Sverige..


PAKET FRÅN POSTEN.


13 cm pure love från nelly, endast 100 kr


laxrosa miss sixtyjeans för 2 kr


VÄLKOMNA TILLBAKA.

Då var man tillbaka på blogg.se igen! Designen är inte på topp men det kommer.. Tänkte pilla lite med det nu innan jobbet. Om det är någon snäll själ som kan hjälpa mig lite är det jättevälkommet! Hörs sen sötnosar.