speciell och sjukt fin!


julklappar.

har redan börjat på min julklappslista .....

yankee candle, ordentlig inpackning, green gate porslin, vinglas från carolina gynning, tvålpump, ljushållare och tandborsthållare med "underlägg" från cult design, presentkort på väla, underkläder, en fön, kaffekokare och handdukar.

så till frågan, har jag varit tillräckligt snäll?

.

ibland kan jag inte förstå mig på andra människor för fem öre. deras värderingar, tankar, åsikter och känslor. jag känner mig väldigt ofta ensam i mina sätt att se på saker. men jag accepterar alltig andra åsikter och trycker aldrig ner någon. jag tycker dock att det är roligt att diskutera och viker mig sällan..
ett exempel: vänner.

hur ser ni på vänner? vad är en vän för er? många är väldigt beroende av sina vänner och gör allt tillsammans med dem samtidigt som ni vet exakt allt om varandra. man träffas nästan varje dag, pratas vid flera gånger om dagen på olika sätt (telefon, facebook, sms).

sen finns det folk som inte är lika beroende av vännerna, som inte tillger dem exakt allt, som inte behöver pratas vid flera gånger om dagen och veta exakt vad den/dem andra gör hela tiden. 

tror ni att den andra vännen är en sämre vän än den första? vi alla är ju olika och alla behöver inte berätta, diskutera, planera och snacka skit om allt med sina vänner så fort det är något. jag menar inte att den första vännen är sämre heller, jag accepterar hur alla är. jag är absolut vän nummer två och står för det om och om igen, om det skulle behövas. jag är inte beroende av andra människor varenda dag! detta gäller inte bara vänner utan också alla andra runtomkring mig. har fått höra detta av min familj många gånger! men jag ser det inte bara som något negativt, utan också som att jag är stark och säker och inte behöver tillge alla runt mig mina tankar hela tiden. och sen har jag lärt mig att man inte kan lita på alla runt sig, för folk är väldigt duktiga på att snacka skit så fort dörrarna stängs och man inte hör längre. och DET är absolut inga vänner, hur ofta dem än hör av sig, i mina ögon!

25

jag vill flytta nu! vill få plocka upp alla ouppackade saker som ligger i lådor i källaren och vill tända massor av ljus, laga goda middagar och baka massor av gott i nya huset. förhoppningsvis får vi tillbringa många mysiga stunder där, jularna, midsommar osv osv. har många fina minnen från lägenheten vi bor i nu också, förlovningen, katterna, milton, första julen tillsammans - ja, bara det att lägenheten är vår första tillsammans.
tror nästa år blir ett riktigt bra år med flytt, förhoppningsvis en heltidstjänst och någon resa och kommit på vad jag vill göra m.m.



21


jättesnygg bild.
har varit en lång och deppig dag på grund av många anledningar. 
jag är så glad att jag har johan och min fina familj!

när ska man ge upp?

jag vill ha långt hår. långt blont, slingat och halvlockigt. blir så trött!
kommer nog aldrig trivas i "kort" hår ...

hoodie

img_9416 (MMS)

var i djuraffären idag och skulle prova en regnjacka och vinterjacka till lillen. slutade med att vi kom hem med denna hood-tröjan till honom! den värmer genom hösten iallafall! han är verkligen ett av dem bästa valen i mitt liv, lille milton och hans bekymmer-rynkor!


Korthårig och blond.

img_5400 (MMS)

Korthårig och blond.


Världens finaste milli!

img_7108 (MMS)

Världens finaste milli!


18

sitter och tittar på julsaker. julen är så mysig! längtar till vi har flyttat och julpyntar första gången. detta året ska jag haffa kanelljusen från ikea INNAN dem tar slut, bara så ni vet.

igår överraskade älskling mig o tog mig iväg på en heldag till ullared. han vet att jag älskar att vara där så jag blev jätteglad när han sa att vi skulle dit. världens finaste pojkvän! blev en del blandad shopping. fyndade en jacka, lite julsaker, ljus, klocka, kuddar och lite annat mysigt. på kvällen kom julia & julla hit för en vin och ostkväll. dem gick hem vid tre, halvfyra inatt och då somnade vi gott efter en väldigt lyckad dag och kväll!

i fredags var jag med pappa, ingela och lillebror på fågelparken. jättemysigt!

idag, söndag har både jag, johan och milton varit segare än segast! men vi har iallafall fått lite gjort, tvättat, lagt iordning bland johans kläder och varit en sväng hos johans föräldrar och bytat bil. nu är vi hemma och bara myser igen! jag är så glad och nöjd över mitt liv och min lilla familj och det kan ingen ta ifrån mig!



höst

hann fixa lite med höstpyntet redan idag. hade dock inga roliga saker att göra pyntet på så fick bli på lite tallrikar sålänge. detta lär inte hålla speciellt länge heller, men det håller väl iallafall tills jag har orkar hitta kottar och köpa lite fin förvaring att göra pyntet på. tänk vad såhär lite kan göra:
denna står just nu i vardagsrummet

denna på köksbordet

detta fatet har jag satt på toan

och detta fatet ska stå på jobb, är det tänkt!


min oskuld

Har nu tagit min "greengateoskuld" med en av dessa fina koppar! en början på en fin samling!
Klicka för att stänga fönstret

höst

i helgen ska jag börja höstpynta vår lägenhet lite smått, o jag ser fram emot det så himla mycket! det slog mig precis så gammal jag blivit. men att få ändra om och fixa i lägenheten är så roligt! det kunde ju ha varit värre liksom, jag kunde ju ha börjat lösa korsord tillexempel!

inredning.

sitter och tittar på styleroom på olika inredningar nu. längtar så tills vi ska flytta! 6 månader kvar och hela vår källare är redan full. har köpt nytt soffbord, nya skinnstolar, en stor vit spegel och massa småsaker. vill ha det enkelt och "lantligt" men ändå lyxigt och snyggt. vi får väl se! vet ju knappt hur vår lägenhet kommer se ut än..

tipsar!

måste bara tips om världens bästa serum från keune. mitt hår blir verkligen salongsfint efter jag har stoppat i några droppar av detta! lent, glansigt, lättbehandlat och inte alls krussigt och risigt som mitt tjocka hår gärna annars blir! 229 kronor kostar serumet!
världens bästa inpackning kommer här! efter att ha provat denna vill jag aldrig ha någon annan! 149 kronor för en såpass bra inpackning är mer än helt okej!

shopping

inom den närmsta tiden vill jag köpa:
nytt smink - behöver baspuder, highlighter och ett rouge i någon höstfärg. 
ett riktigt bra silverschampoo som kan ta bort dem sista gula tonerna i mitt ljusblonda hår
en inpackning anpassad till tjockt hår med grova hårstrån (tips?) 
nya skor - kan inte bestämma mig för om jag vill nya boots, stövlar eller med lite klack
ny jacka - samma beslutsångest här! lång, kort, tajt, vid = noll koll!
en ny bh från change - helst röd!



tikei.se

klickade hem lite tester från tikei.se som bara kostar en tia stycket! foundation, concealer, ögonskugga, bronzer och rouge. har provat märket innan men glömt vilka färger som passar mig. kan säga att tikei är 100 gånger bättre än ID sminket. jag lovar! läs recensionerna på hemsidan så märker ni att jag inte är den första att tycka det. tikei är mycket billigare också, så änsålänge får den bara massor av plus av mig!
något jag verkligen fastnade för var veilen "finishing Veil glow" som verkligen gjorde den där sista glöden i ansiktet. gillade också foundationen som jämnar ut huden och gör grunden extremt enkel att jobba med. kan också tipsa om touget "wildberry" som var skitsnygg på!
Rouge Wildberry

.

kan inte bestämma mig om jag tycker om dem eller inte .....
Klicka för att stänga fönstret