nu kommer det!

Nu berättar jag det! Överraskningen som jag tidigare skrivit om i bloggen. Idag byter jag bloggsida till en helt nystartad nöjessida om helsingborg. Där kommer ni kunna följa min blogg precis som vanligt men det kommer bli ännu roligare och bättre inlägg! Så gå in här och klicka vidare till bloggar & sedan min blogg. Ni fortsätter väl följa mig på alskahelsingborg också? :)

fattiglapp

Efter maten ska jag, pappa & co ut och köpa glass i det fina vädret. Sen ska jag övningsköra & vara duktig! Synd att jag glömde min älskade converse på mcd igår :( hoppas dem överlever och inte blir snodda.

Veckan framför mig ser ut att bli riktigt bra! Eftersom jag lever på noll kronor just nu längtar jag otroligt till det händer något skoj!


måndag:
hemligt uppdrag hela dagen förmodligen, mer om det sen! tisdag: date med plast?! ja! onsdag: ? torsdag: ? Fredag: påskmat 13.00, sen grillfest & cardinal. Lördag: umgås med patrik Söndag: bio, shoppaholics bekännelser!


bättre!

Godmorgon!

Efter en febrig natt mår jag äntligen bättre! Enda som är jobbigt är hostan. Trots det ringde jag mcd imorse och sa att jag inte kunde komma idag. Tur att dem förstod och höll med om att jag inte borde komma idag.

Ska lägga mig och dö lite till snart, tänkte bara uppdatera mig inom Internetvärlden lite. Viktigt viktigt! Dock verkar alla mina favoritbloggar lika sega som mig under helgerna. Jag antar att vi alla får acceptera det & låta bloggarna leva på sitt liv på helgerna.

Idag ska jag alltså bara vara hemma & ta det lugnt. Imorgon väntar något stort läsare, något riktigt stort! Så håll utsikt i bloggen under morgondagen..


 

Längtar så mycket efter varmare väder & annan kultur!

sjukis

Jag går i ide någon timme, dag eller så.

Jag har nämligen fått feber & blivit sjuk vilket resulterar i att jag är onåkontaktbar! Hoppas ni har det bra & njuter av sommaren iaf. Vi hörs snart igen!


kom igen!

Ja, då har man fått gjort allt om utom det man skulle idag också! Solade 1,5 på balklongen, härligt härligt! Efter det packade jag samt satte i extensionsen. blev sjukt snyggt, ska i 50 ljusa slingor till bara, sen är jag nöjd ett tag iaf, haha. Nu ska jag byta om och göra ve mig lite för pappa kommer om cirka en timme och hämtar mig. Väl där måste jag försöka sätta igång med skrivandet samt börja scrappa på mina studentinbjudningskort.

Tänkte bara fråga er kära läsare som bor i Helsingborg: Säg våra främsta sevärdheter som ni tycker alla borde veta om! Kom igen nu!

leker att det är sommar

Bikini den 3:e april är underskattat!

Just nu sitter jag på våran balkong i bikini och solglasögon med datorn i famnen. Fy sören vad varmt det är idag! Hela vägen hem från solariumet gick jag i endast linne och joggingbyxor. Det här är härligt, det här är livet! Med förhoppningar om att få lite äkta färg från solen sitter jag nu här och ska försöka få lite arbete gjort. Vid tre kommer mamma hem och då är det dags för hårförlängning.

Livet känns underbart idag. Det enda jag saknar är mina älskade vänner. Känns som år sedan vi träffades och blir ju ingenting med det idag heller. Jobb hela helgen dessutom så nästa gång vi kommer kunna ses är på tisdag, vilket innebär att det var hela två veckor sedan sist. Jag saknar er, tro inget annat!

Nu ska jag hämta en isglass och leka att det är sommar lite till! Bilder kommer när jag går in igen!

i'm a surviver

Jag överlevde 4,5h på jobbet och känner mig stolt eftersom jag faktiskt lyckades hålla ett leende på läpparna under hela arbetspasset. Det händer inte ofta, vill jag lova er! Törsig och hungrig som en gnu krängde jag precis mcd mat. Fy på mig, beach 09 blir inte nådig :( Nej, jag kör en hårdning den sista tiden innan balen istället. Eller något? Nu känner jag mig frösten, trött, tråkig och friterad, klockan är 11 och jag ska väl strax lägga mig i sängen och kolla satc. Bättre om jag lägger mig i tid nu så jag sover gott & vaknar i god tid imorgon.

Planer:
Sola
Städa rummet + lägga in alla nya kläderna
Packa
Plugga
Sätta i extensionsen vid 3
Pappa hämtar mig 5

hej meningslöst

Börjar få lite halvt vårpanik. Måste skrubba mina fötter så dem blir lena & fina, måste smörja in benen så dem inte ser sådär vita, torra och sprickiga ut. Usch, låter äckligt. Men ni förstår va?

Jag somnade 1,5h & det var väldigt skönt! Fick dock lite halvt skuldkänslor eftersom det är så pass fint väder och jag sover.. Men, a man gotta do what he gotta do! Känns som där blev ett eller två fel.. Har käkat och lagt lite nytt smink in da face. Ska gå hemifrån om cirka 1,5 timme så det är lugnt. Ikväll när jag kommer hem ska jag antingen ha en skönhetskväll med skrubb, insmörjning osv eller sätta in mina extensions. Så tråkigt detta inlägget blev, ingen direkt mening med det liksom.


<3

Den här klänningen är så sjukt snygg. Dessutom är hon också riktigt jävla s n y g g!

söta barn

Gud vad jag känner mig duktig nu! Har tillbringat en hel dag på ett dagis, faktiskt! Lekt med 1-3 åringar all day long..
Världens sötaste barn alltså, nästan så man blir lite sugen själv. Nu är jag iaf hemma, solen lyser ute och det är
allmänt fint väder. Jag ska dock lägga mig och vila en timme tänkte jag. Måste vila mig så jag orkar MC ikväll. suck!
När jag jobbat på mc klarar man alla jobb, påstår jag. Dagisjobb, fik, butiker osv - a piece of cake! Nog om det nu.

Skriver igen vid 3-tiden!

Min dag!

Nu: Till mammas dagis & hjälpa till. Hemma halv 2!
Sen: Fixa med extensionsen & vila.
Senare: Jobba 18-22:30.

Vi hörs efter 1.

puss!

kalas

Har just nu kalas för mami. Vill också fylla år och få presenter! Nåja, bara 4 månader kvar tills det är min tur. Fotograferingen gick jättebra & nu är det avklarat så jag kan börja med nästa sak. Att vädret blev helt underbart var inte heller fel. Traskade i stan i 2 timmar med en jädrans dunjacka eftersom det var så grått och tråkigt när jag gick hemifrån. Dagens motion är iaf avklarad, det är jag säker på! Efter kalaset ska jag och Patrik bort till affären och köpa glass, mums! Ska även köpa hårfärg, försökte färga in löshåret men gick åt skogen. Ljusgrått blev det, om ni vill veta! Men först är det prinsesstårta som gäller!



jag <3 shoes


Mina nya älsklingar!

work work

Nu är jag påklädd, lite sådär soft, skönt och håret i en toffs. Ska till banken nu och lämna in ett papper. Fick min deklaration idag och jag slapp betala tillbaka, som jag var rädd för att göra! Fick istället tillbaka en del pengar, vilket är kanon! Dem ska direkt in på ett sparkonto och ska sparas till hösten då jag ska ....
Efter banken ska jag ner i stan och do some work. Bli inte förvånade om ni ser mig med en systemkamera i högsta hugg någonstans i vår vackra stad. Där kommer jag väl tillbringa en eller möjligtvis två timmar för att sedan springa hemåt och inom posten. Har en sak att hämta ut idag med! Det kommer kanske roliga bilder senare, vem vet. Nu måste jag fixa det sista så jag kan komma iväg någon gång. Ha en bra dag bloggers!


Spanien 08, Costa Brava & Blanes.
Min praktik utomlands. Glömmer aldrig!

din dumma sill?

"April april, din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!"

Det är så den går va? Det är 1 april idag & våren borde smyga sig på. Det stod igår i tidningarna att vårvärmen var här men när jag tittar ut genom fönstret ser jag bara dimma och regn. Jag ber till Gudarna att den här våren & sommaren blir fin i Sverige iaf. Så kom igen nu!

Igår blev det inte mycket mer uppdatering. Mest för att jag hade så mycket att tänka på och fixa med under eftermiddagen/kvällen. Mötet gick jättebra och den kommande tiden kommer bli väldigt rolig och spännande, tror jag! Hoppas nu allt går som det ska & blir bra iaf. Kan tyvärr inte berätta något ännu, men kära läsare det kommer, det kommer!

Efter möte, födelsedagsfika och mat åkte jag hem till Patrik där vi kollade finalen av "Den rätte för Rosing". Hugo vann, vilken vem som helst med en hjärna kunnat lista ut sedan dag 1. Har hört mycket rykten angående att Hugo skulle ha slagit vad med sina kompisar om hela skiten. Vad tror ni, kan det stämma? Jag tror absolut det skulle kunna vara sant! Jag menar, hur ofta är en 19åring så förälskad i Lina Rosing, 36? Njaa, något känns fel. Har även hört att Lina själv, hade en pojkvän/date under hela inspelningen. Alltså, en kille vid sidan om typ. Patetiskt att jag ens bryr mig. Efter finalen och hockeyn mellan Sverige/schweiz åkte vi till McDonald's för lite nattmat. Mc chicken junior, pommes, cheddardipp & cola, mmmmh.

Nu imorse tog jag mig en tur inom Sunlux solarium som ska ha nya rör tydligen. Ståsolade 10 minuter innan jag kände svimningsanfallen attackera mig. Fick väl lite färg ändå, antar jag. Nu är jag hemma och funderar på hur jag ska lägga upp min veeery busy dag.
- Sova 1 h.
- Färga extensions.
- Sätta i extensions.
- Boka tid till håruppsättning till balen.
- Ner i stan på ärende, viktigt viktigt!
- Göra ve mig.
- Kalas för mamma halv 6.