ta det med ro?

Gick upp för 20 min sedan och har bara frukost och hårplattning kvar. Kan vara snabb! Ska som sagt äta och platta, sedan till mamma och färga/sätta i extensions. Hoppas nu det blir fräscht och snyggt! När jag kommer hem är det påkläddning och sminking och sedan nyår. Dessa dagarna är alltid så sjukt stressade och man glömmer njuta och känna att det är en speciell dag. Sen brukar aldrig kvällarna och 12-slagen heller bli som bestämt.. Bara jag som upplevt det? Alla är på olika håll, en raket är nära att skjutas upp i huvudet, du har inget kvar å dricka och tvingas fira 12-slaget med några du absolut inte vill. haha. Nej, men så är det iallfall i fjortishelsingborg på kärnan. MMMM.


fyyfan

har så enormt ont i fötterna. är så trött att jag inte ens orkar göra stora bokstäver! illa illa illa.. Jobbet gick okej. As kalas med folk och att göra så tiden gick väl okejsnabbt liksom. okejsnabbt?! hahaha. oh, önskar jag kunde känna pepp och så inför det nya året. men ikke.. är mest jobbigt och idiotiskt entligt mig. vad som också är idiotiskt är att på radion sade dem att nyår ska firas1 sek efter 12 detta året. låt mig skratta? okej, men allihopa vi väntar till 00:00:01 innan vi skålar. heej, perfeka människor. 1 sekund mer eller mindre. haha. jag planerar att leva tills jag är minst 90 och då är 1 sek inte speciellt mkt. nej, nu yyrar och tråkar jag. jag återkommer igen imorgon som en pigg ny människa med lååångt hår ;)


Jag saknar dig honey.


tack tack tack!

Tänkte bara, nu när jag har tid tacka alla och allt för året som gått. Har fått med mig massa roliga nya saker i livet och minnen jag aldrig glömmer. Min första ensamma resa (APU), varit i tunisien & sardinien, haft ett år med min älskling, varit i gbg, jobbat mycket och tjänat massa pengar, tagit ut piercingar och gjort nya, färgat håret massa gånger och slutat med brus (nästan), gjort min första tatuering, flyttat hemifrån och flyttat hem igen. Jaa, jag är helnöjd! Tack alla som har påverkar mitt liv på något sätt detta året. Jag älskar er!

Varning, tråkigt inlägg

Hej.
Idag är det nästsista dagen på 2008. Lääskigt! Igår sov jag ganska länge, var i stan och handlade massa nödvändigt, där bland en klänning till nyår. Lila nattlinne från lindex, faktiskt. Bild kommer! Köpte även 2 t-shirts på REA på söderpunkten. En lila och svart, snyygga, och mcdonki mat. På kvällen var vi hos mami och mös. Kollade tv, fikade osv. Sen begav jag och patrik oss till honom där vi lade in lite tradera saker. Jeans & sånt skoj! Imorse hade jag en tid hos um så det var bara att dra sig upp. Älskling skjutsade mig, som tur var! Efter det gick jag inom Kappahl som har 50% för dem ska stänga. Fick med mig hem 2 par svarta trosor, en BH, ett armband och en vit mössa. Nöjd! 

Ringde mamma innan med. Hårförlängningen har kommit, locktången, skorna och klänningen med. Happy!  Så imorgon, på självaste nyårsafton ska jag få i mitt efterlängtade hår.

Idag blir det lugnt fram till 4 ungefär då jag ska till jobbet och slita 8 timmar. Slutar alltså 00:00, exakt 24h innan 2009. haha, kluddigt det blev nu. Jaja, peengar är alltid bra! När jag kommer hem ska jag måla naglarna guldiga eller svarta, har inte bestämt mig ännu. Sedan är det brus osv and sist men inte minst sovning.

Imorgon ska jag upp i tid, fårse om jag hinner besöka ett solarium och bli lite brunis. (Antar att fler än jag vill bli det, kaos och långa köer säger jag bara..) Sen ska håret sättas i, sminkas ochsåvidare.

Riktigt tråkigt inlägg. I'm sorry!

Gårdagen!

Måste börja med att gratulera min bästa vän, Julia. 18 idag älskling!

Igår jobbade jag mellan 12-21. Sedan åkte jag och Julia till mig och hämtade massa saker inför kvällen. Vi gjorde ve oss hos Julia och började sedan förfesta med slumparna vi hade kvar. haha! Stack till stan vid halv 12 tiden. Först Steak, riktigt riktigt tråkigt folk, sen shakespeare som var okej! Sedan gick vi till Bakom och fick vip av vale. Gratis inträde, cidrar och shots. Snäällt! Där stannade vi till tyyp stängning och sist men inte minst blev det nattamat på kebabhouse. Tack för en riktigt rolig kväll babes. sjuukt!

Vad gör jag då uppe klockan 9 efter 4,5h sömn? Joo, jag ska jobba! 10-16, faktiskt. Mår inte bra, är trött och sängen var så varm & gó. Men, jag måste. Så nu ska jag göra mig lite fräsch snabbt och lätt och sedan worka 6h. Efter det ska jag till dadi och älskling kommer även ikväll. I miss you!

piercing


MMMMH, såhär ser min älskade nacke ut för tillfället. Köttat och mosat! :)

wiih.

Sådär ja, då var bilderna uppe. Har även en annan sak att lägga till som gjordes/köptes idag. Piercade mig i nacken idag. Och fyfan vad ont det gjorde! Aldrig igen. Höll på att avliva. Huuhh. Men nu är det gjort och den är sjukt snygg. Dröjer 6 veckor innan jag får byta till en fin sten, men ska ta ett kort på den imorgon ändå.

Min dag har alltså gått åt shopping. Shopping med älskling, lite elin & robin med. Heela helsingborg måste ha befunnits sig på Väla, alltså. Köer, köer och ännu mer köer! Gina var väärst. Där som annars är cpbilligt är mest folk? Konstigt, enligt mig. Man borde passa på å köpa dyra saker som är på rea, inte klänningar som kostar 199kr vanligtvis. Jajaj, det är vad jag tycker. Nu väntar en helg med jobb, jag har haft mitt lediga. Suuck. Har dock massa skoj som väntar ändå. Idag ska jag förhoppningsvis träffa plast och sen sova hos nutte. Imorgon är det jobb till 8, sen fira julia som fyller 18 på söndag <3. Sen på söndag blir det jobb 10-16 och dadicool efteråt. Blir säkert bra!

"Mellandagsrea"

Innan jag skriver något tänkte jag bara visa lite vad jag köpte idag. Är ju mellandagsrea! Dock handlade jag inte något direkt på rean.. haha.


Skor kan man aldrig få föör mycket av? Åh, dem är så fina!

Brus-servett, söta öronhängen & svart/glittrigt nagellack

Trosor på rea, billigt billigt

Knallblå kofta utan knappar, har en i knallrosa & älskar den!

T-shirt med trycket "she is spending money like it was going out of fashion"

Söt blus från indiska, på REA. Mycket finare irl.

1 år baby

Glömt skriva en väldigt viktig sak. Jag & älskling har 1 år tillsammans idag.Jaa, på självaste julafton. Sött, va? haha. Därför jag sitter här som en toffel & väntar på honom. Börjar dock på sjukt segt. Han är iaf på väg, det är bra. :)


some pics (julafton)







f*cking christmas!

Julen blev åt helvete, precis som alla andra jular. Jajaj, nu är den över & det tackar jag för. Dagen spenderades inte hos mormor utan här hemma @ stattena iaf.  Lugnt, skönt och avslappnat. Nu väntar jag enbart på patrik som är här om ungefär 1-1,5 h. Funderar starkt på att sova sålänge..

Kanske ska nämna vad jag fick idag förresten.. I mina paket låg det: Trosor, en rosa stickad tröja från gina, smycken, smörjor, en liten partyväska, choklad, peeenar (det bästa!) och hm.. jo, gecko presentkort. Funderar fortfarande var jag vill sätta piercingen. Nacken, vid sidan bredvid naveln, bredvid örat eller bakom örat. Hm.. Kostar ändå 750 spänn så vill vara säker innan jag gör den. Heeeelp?


Julafton!

Idag är det den stora B dagen. Haha, the big b-day. Äe, julafton är det idag iaf. Överskattat som fan enligt mig. Hade myycket hellre tillbringat den på en strand någonstans. Thailand? Jaja, tillbaka till verkligheten. Sitter med hårfärgen i nu, bara den hemska utväxten som färgas så inget kul alls. Efter det ska jag duscha, raka osv. Sen färga ögonbrynen & massvis mer. Var och solade innan också. Skulle testa ståsolalariumet för första gången. Tog 13 min men klarade bara 9 innan jag fick springa ut till toan och spyy. Tur jag var ensam där. Solariumet var iaf bra, dock hade jag inte ätit & hade värsta astmaskiten så var väl därför.

Har kommit på en sak.. Julafton är väl meningen att man ska längta efter? Fan heller! Det känns mer som en jobbedag som måste genomföras och att man på kvällen får betalt för besväret. Fyfan vad hemskt det låter.. Men lite sanning i det finns det, tyvärr. Sen kommer alla dessa mellandagar med massa måsten och skit. Jag spyyr!

Imorgon

GOD JUL ALLIHOPA!


Gå upp halv 10
Sola 20 min
Köpa en sista julklapp på hemköp, haha
Kolla om banken har öppet, såfall hämta ut pengar
Färga håret
Duscha, raka benen osv
Fixa mig & så
Måla naglarna
Packa väska, ska nämligen nanna hos älskling
Fira jul

Nyårslöfte

Lovade mig själv att inte ha några detta året eftersom dem ändå aldrig följs. Ändrade mig och har 2 st jag absolut tänker hålla. Det första är vara snällare emot folk. Året har gått oerhört fort och jag har inte hunnit att känna efter nånting. Men när jag tänker efter har jag varit sur alldeles för ofta.. Mitt andra & sista är, spara minst 500 kr varje månad sålänge jag har mcdonald´s. Detta ska jag väl kunna hålla?


God Jul!

Dagen har gått åt till att jobba & mysa hos patrik. Öppnade mina paket, fick ett thomas sabo armband och underkläder. Tack älskling, blev jätte glad. ♥ Var även löning idag. Dock ser inte mitt konto speciellt mycket av dem pengarna just nu. Tur att det är julafton imorgon & mer pengar väntar. Haha, herregud.


Vår julgran är blå detta året. Turkost knallblå. Tyck vad ni vill men jag gillar det, skarpt. Dock är bilden kass för jag stresstog den. Ni får imagine resten!

snabbis

Nyss hemkommen från jobbet. Var riktigt mycket att göra men det gör bara att tiden går fort så det är lugnt. Nu ska jag äta något, min mage skriker. Sen ska jag fixa mig och bege mig till stan. Feel the ork.

julstressen

Godmorgon (!)
Sitter och myser med pepparkaksfil. Är såå gott. Till min förvåning är jag PIGG! Känns bra iochmed att jag ska jobba. Behövs massvis med energi då. Dagen är fullspäckad och min julstress has arrived. Känns som att jag mååste handla mina sista julklappar idag innan alla idioter åker dit imorgon och trängs. Efter jobbet ska jag alltså hem om och fixa lite sen direkt ner till stan & köpa lite julisar. Nu ska jag äta den sista filen och sen gå. Vi hörs!

Är det någon som vet när posten kommer om dagarna? Klockan är kvart i 11 och den har fortfarande inte kommit? Dem jobbar väl tidigt, tidigt på morgonen och delar ut. Hmm.

myskväll

Tack för ikväll babes. Var riktigt mysigt. Blev en middag/fika på mezo, riktigt sjukt längesedan. Kom hem vid halv 11 och har bara softat sedan dess. Fixat med lite bilder osv. Nu ska jag bädda ner mig i sängen med en cola & kolla lite tv. Hoppas alla har en bra söndagkväll & natt.


Jag älskar er, plast!

call the doctor

Söndag, men inget deppande för det. Det är ju lov! Idag har jag och patrik bara tagit det lugnt och diskuterat ett & annat vilket alltid slutar med bråk, någon gråter och massa. Men, det löste sig och vi är lovers again. <3 Om 10 minuter ska jag ta bussen till stan för en fika/middag med plast. Längesedan vi fikade sist så det ska bli mys. Morgondagen är planerad och den kommer innehålla jobba till halv 3, stan och julklappar någon timme, hårfixning om håret kommit, hämta mina pumps på posten, väla och köpa julklappar, patrik och mys på kvällen. En bra dag, alltså. Är rastlös redan efter en lugn dag. haha! sen klagar jag när jag har mycket att göra. dum dum dumma jag.

Julen börjar närma sig men någon julkänsla har jag inte. Någon annan som känner som mig? Riktigt tråkigt, faktiskt.


Vid ungefär exakt denna tidpunkten förra året togs detta kortet. Nån vecka innan kanske. Så annorlunda livet var då. hm. Samma natt ringde patrik mig första gången, jaa, fyllesamtal. aw, nutte! <3

tattoo


Vill så gärna ha denna tatueringen på foten. Sjuuukt snygg är den.
Finns en med ett kors som liknar denna och är minst lika snygg. Mmmmh.

listoooor

Precis som jag någon gång för ett tags sedan gjorde en lista på vad jag ville göra och lägga pengar på gör jag en ny nu igen lagom inför årsskiftet. Som några mål, inte helt allvarligt men ändå.


>
Tatuering i örat, foten, från ena sidan ner på rumpan och låret (kommer bild).
> Piercing örat, naveln, foten och nacken.
> Extensions
> Sola massvis!
> Köpa världens finaste partyskor.
> Nya jeans.
> Underkläder.
> Finaste nyårsklänningen.
> Basplagg, tunikor osv.
> Leggings.


Måsten:

Mobilräkning 320, studentmössa 500, traderafaktura 100 , gymkort 300 , ge mamma 200, sparande ?.


lille julafton

Måste börja med att tacka alla som kom igår. Tack tack tack! Även om lokalen inte var så full som jag hoppades att den skulle vara så hade jag riktigt kul! Alltid kul att träffa folket man aldrig annars träffar. Så tack allihopa! Dock slutade festen ganska tidigt och en del bråk mellan plast blev det också. Men i allmänhet hade jag riktigt skoj alltså!

Idag vaknade jag vid halv 11 och mådde bra. Vet inte hur längesedan det var jag mådde så bra efter en utgång. Konstigt med tanke på att jag inte drack lite igår + att jag ätit dåligt senaste veckan. Vid 12 hämtade papi mig och älskling så åkte familjen till bårslöv där julen skulle firas, 4 dagar för tidigt men vadå? Var där ändå fram till halv 8 då jag fick nog och vi åkte hemåt. Jag och snutte åt god potatisgratäng med kyckling som mamma lagat och sen bara tagit det lugnt fram tills nu. Har letar lite tatueringar samt tänkt lite över vilka piercingar jag vill göra med. Ska bokas och göras direkt efter julafton!

Fick pengar, geckopresentkort, sjal, öronhänge, halsband och armband, presenkort och trosor idagens. Tackar så mkt! Nu är det bara halva sidan kvar som ska firas med. Jaa, är faktiskt bra med skiljda föräldrar ibland. (a)


lov!

Idag är det vår julfest som vi bokat för ett tags sedan. Hoppas på en rolig kväll. Orkar inte skriva så mkt mer. Helgen kommer vara lugn annars. Julfirande, sovning med älskling & massa mys.

Vill någon komma ikväll: 0738492284 såfall.  :)

blicka framåt

Nu är mitt rum städat och halvfint. Ska gå emot jobbet nu och jobba röven av mig i 6h. Fattar inte hur jag orkar? Jaja, ledig helg. Får tänka positivt! Hörs ikväll.

this is my game, my rules

Idag är en skitdag. Är trött på precis allt. Imorse efter mc frukosten segade jag och sandra och sen skulle vi solat men fick punka och fick sitta på skolan 1,5 timme istället. Efter skolan kom jag hem & fann något jag blev väldigt chockad och ledsen över.. Borde egentligen inte ens bli chockad. Sen nu krav på krav. Jag blir så trött. Alla mår så jävla dåligt och jag ska stötta och dittan och dattan, men jag då? Min mun skriker smärta och doktorn sa att det var som att ha magsår fast i munnen. Mår man bra när man har magsår? Njaae?

Fick precis duschat. Kändes som evigheter sedan. Ja, jag hinner helt enkelt inte. Allt är verkligen piss nu. Inga pengar, massa utgifter, jul snart, bråkar med min familj, osv osv.

Festen imorgon måste bli lyckad. När man för en gångsskull gör något skoj i helsingborg så ska alla fuckin töntar skita i det och göra massa annat. äe, aldrig blir det bra alltså. Steakhouse med 92orna är säkert roligare :)

Onsdag

Hej!
Dagarna går snabbt och nu är det inte långt tid kvar till lovet. Är sjuk, eller sjuk och sjuk men har oerhört många blåsor i munnen så kan knappt prata eller äta. Är iallfall inte i skolan idag. Fick sjukanmäla mig från jobbet också. Men ska iaf klara av att gå på körterorin idag. Sen vet jag inte vad som mer händer.

Imorgon är det nästa sista dagen av höstterminen 2008, min sista. Är frukost på mcdonald's också samt att jag jobbar 15-21. På fredag är det avslutning i skolan och sen vår julfest på kvällen. Hoppas det blir lyckat nu!

Nu ska jag hem från patrik och ta det lite lugnt innan kursen ikväll. Mormor kommer vid 3 så det blir nog en fika eller så.

Ny vecka!

Älskling ligger bakom mig i sängen och sussar gott. Jag har precis beställt ett par linser & sitter och snorar med min igentäppta näsa. Jag klarade helgen & är superstolt för det vill jag meddela. Jag levde i en bubbla i min ensamhet, kändes det som. Nu är det över iaf och ny vecka väntar. Ska dock jobba igen redan imorgon & på torsdag. Men blir vila resten av dagarna. Ser ut att bli en toppen vecka + att det är lov sen. I like. Nu ska jag skriva på mitt religionsarbete & vara lite flitig. Det ska handla om sekter. Jag har valt vampyrlajvare. Tyckte det verkade intressant, iaf tills jag läste vad det egentligen är dem håller på med. Verkar ju inte alls läskigt eller ett dugg konstigt. Jaja, kanske bra om alla andra också får reda på det. Jag skriver ikväll istället tror jag. Hej!

linser

Fann nyss en helt underbar sak på internet. Det är nämligen så att alla som har bloggar i mer än 2 månader just nu får gratis färgade linser på www.fargadelinser.com
Kanske en julklapp till någon? Eller varför inte ha dem själv på nyårsfesten eller något liknande? Perfekt!



den nakna sanningen?

Tänkte precis på hur mycket vi människor klarar. Hur mycket vi orkar ta oss igenom som vi aldrig trodde att vi skulle klara. När jag var mindre hade jag precis som alla andra en jobbig jävla uppväxt. Men jag var ändå lycklig och förstod inte riktigt hur allt stod till. Det är först när jag blivit lite äldre som jag förstår. Min pappa drack och dricker, min mamma jobbade inte och mådde oftast dåligt. Det slutade med en skiljsmässa och jag och min syster blev barn som pendlade fram och tillbaka mellan mamma och pappa. Precis som dem flesta barnen idag kände vi att vi svek dem när vi valde den ena framför den andra. Dem hade växt ifrån varandra efter 20 års äktenskap och idag kan jag förstå det. Dem ville olika med sina liv och hade utvecklats till några personer som inte passade bra ihop längre. Jag och min syster var aldrig ledsna för dem skiljde sig. Vi hade det bra, dem var ju ändå trots allt bra vänner ändå. Pappa levde som en 20åring igen. Helgerna, somrarna och kvällarna blev dimma och jag och elin började dra oss tillbaka. Älskade han verkligen oss? Vi bodde hos mamma och varannan helg var vi hos pappa. Vi hörde jämt hur dålig han var som sket i allt osv. Idag kan jag förstå honom, han var förkrossad och det var hans sätt att gå vidare i sitt liv. Efter en tid träffade mamma honom (inte pappa) & allt var bra. Ja, tills allt blev skit då såklart. Slagsmål, ord jag aldrig vill höra till min mamma igen, skrik och dålig stämning. Det sket sig och mamma höll på att gå in i väggen. Hon var fast. Pappa och mamma trodde sig känna att dem nog ändå trots allt älskade varandra. Ett försök som misslyckades. Dem flyttade isär igen och träffade vars en underbar människa att leva livet med. Mamma träffade Fredrik, pappa träffade Ingela. Efter en tid med oerhört mycket akolohol, en pappa som var allt annat än en pappa, en mamma som ständigt grät, var arg & mådde dåligt. Allt detta var över. Med mamma flyttade jag & elin till Gantofta, till Fredrik. Med pappa flyttade vi till Ingela på husensjö. En bra tid började och pappa slutade att dricka. Inga fler hemligheter, ingen mer spritlukt, ingen pappa som blev aggressiv. Han blev den pappan som jag har vetat att han egentligen är hela mitt liv när andra berättat hur dålig han är. Mamma var lycklig och dem började skapa ett liv tillsammans. Förlovning, giftemål. Både har gått vidare från ett gemensamt liv till två olika nya underbara liv. Tills, Fredrik fick sin cancer. Första tiden var okej. Vi visste inte vad som väntade oss. Jag tänker inte skriva ner hela händelsen för det spelar ingen roll hur jag beskriver det. Ingen kommer någonsin förstå hur det va, ingen. Att få en låtsaspappa som verkligen känns som sin låtsaspappa, se honom tina bort och bli någon man inte känner för att sedan tas ifrån oss och dö. Det är utan tvekan det värsta jag någonsin varit med om. Samtidigt som Fredrik blev sjukare gjorde jag och T slut. Jag trodde han var den jag skulle leva med hela mitt liv tillsammans med. Av olika anledningar blev det iallfall inte så och vi skiljdes åt. Mina vänner & jag hade splittrats och dem var så oerhört arga och besvika på mig, vilket jag förstår. Jag tackar er fortfarande idag för ni är mina vänner och valde att glömma och förlåta vad som hände. Ni är guld värda. Efter drygt 2 års skit började livet ljusna en tid efter Fredrik dött & hans föräldrar vägrade prata med oss mer, dem som kändes som mina riktiga farmor och farfar. Än idag gråter jag. Jag kommer aldrig glömma den tiden, aldrig. Det var den värsta tiden i mitt liv, men ändå den bästa. Jag har växt & blivit en helt annan människa efter allt som hände. Jag gråter ofta, det krävs inte mycket för att tårarna ska komma. Jag saknar dig Fredrik, och er Hans & Eva. Varenda dag som går finns ni i mina tankar. Ni fick min mamma att må på ett sätt jag aldrig sett henne må. Hon var lycklig, på riktigt. Efter en tid började min pappa släppa din duktiga roll och ta tillbaka sin tröst i vardagen. Jag klandrar honom inte och kan inte säga att jag mår direkt dåligt av det, för jag vet att det finns barn som har det så mycket värre. Men det är jobbigt, det är det. Än idag tycker jag det är jobbigt när vinet, ölen eller spriten tas fram. Det är som ett ärr i min kropp och jag tror det kommer vara så föralltid. Jag ska vara glad att han aldrig har rört varken mig, elin eller mamma. Nu lever min pappa med Ingela och dem är lyckliga. Jag är väldigt glad att min pappa mår bra, för det förtjänar han. Mamma, hon är tillsammans med R. Ärligt talat vet jag inte vad jag ska säga. Hon älskar honom. Spriten är en del av hans liv också, men på ett mycket hemskare sätt. Vill inte gå in på detaljer. Mamma förtjänar inte att gå igenom jobbiga tider igen, vilket hon tvingas göra när begäret träder fram. Jag har en pojkvän som jag älskar & verkligen vill vara med. Hoppas med hela mitt hjärta att det kommer fortsätta kännas såhär & att vi kan bygga upp ett liv tillsammans.

Varför jag skriver detta nu då. Jag vill bara skriva att jag är en del av alla er därute. Jag vet att ni alla känner igen något av det jag skrivit i texten och idag är det normalt att ha det såhär. Alkohol, bråk, sjukdomar, folk som försvinner ur våra liv osv. Jag tycker inte synd om mig själv, inte alls. Jag vill bara visa att man klarar sig igenom allt. Det är bara att fortsätta leva och ta dagarna som dem kommer. Det som har hänt kommer bli ett minne och du kommer alltid minnas, men du kommer ta dig igenom det & få det bra igen. Jag är säker på det!

tankar

Jag vet inte riktigt vilka som läser min blogg osv. men jag vet att en del saker kan jag inte skriva här. Känner så många olika känslor just nu. Vet inte var jag ska göra av allt jag känner. Livet är som en jävla berg & dalbana och jag är så trött på att inte ha någon stabilitet i vardagen. Jag vill må bra & känna ren lycka varenda dag och inte pendla mellan alla dessa känslorna. Hur mycket jag än vill blir det aldrig rätt. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt. Det kanske är såhär det ska vara? Man kanske ska känna på lite skit för att verkligen uppskatta de bra stunderna? Ibland vill jag bara sätta mig ned och skriva. Skriva ner allt jag känner, allt som jag upplever men det går inte. När jag väl ska göra det blir det konstlat och känns tvingat. Varför finns inte samma skrivkänsla som fanns för några år sedan? Att skriva har hjälpt mig oerhört mycket och jag har tagit mig igenom mycket bara genom att skriva av mig. Jag vet att jag aldrig kommer kunna skriva i bloggen allt detta, för det finns människor som kommer ta åt sig och bli sårade, vissa som ska ta åt sig men också andra som inte borde ta åt sig, det finns också människor som kommer ta detta till sig och använda det emot mig.

Det är tredje advent imorgon & tiden har bara sprungit förbi. Just nu tycker jag att hela livet bara travar framåt och min kropp med. Det känns ibland som jag inte hinner leva, göra saker som jag vill och reflektera. Stress, stress & stress. Men det är säkerligen inte bara jag som känner såhär. Idag är hela samhället uppbyggt på oss människor, som stressar oss in i döden. Men ibland undrar jag, till vilken anledning? Vi stressar oss igenom livet och hinner varken leva eller tänka ordentligt. När vi dött och uterfödds eller vad som nu händer, har vi inte fått dem liven vi verkligen ville ha.

Känns som det har spårat ut nu. Alltså skiter jag i detta och lägger ner skrivandet. Har två alternativ om jag vill fortsätta skriva, i en ny blogg med lösenord enbart till för mig eller i en skriftlig dagbok som jag gömmer.

Så nära får ingen gå...

Dop m.m.

Hej!
Sitter nu hemma hos patrik. Ska ju på dop idag, olivias dop. Ska gå till bussen om en timme ungefär och är helt färdigfixad. Trodde jag skulle behöva dra tidigare. Sitter och funderar lite, vad är egentligen bra dopkläder? Vad ska jag ha på mig? Klänning, jeans? Jag har faktiskt ingen aning men jag antar att man ska klä upp sig lite iallfall. Efter dopet har jag förmodligen lite dötid.  Får se hur, var och när jag spenderar den. Ska iallafall jobba vid 20 tiden. Slutar 02 och då ska jag hem till patrik på direkten, slänga mig i sängen hos honom och sova ut! Söndagen består enbart av sova, mysa med patrik och jobba. Sen är helgen slut och det är måndag. Sista veckan innan jullovet, sista veckan av min allra sista hösttermin i skolan, någonsin. Lääskigt. Jag längtar iallafall! Veckan är ganska planerad redan så jag behöver inte vara rädd för inte ha något att göra.

Måndag: Skola, göra klart religionsarbete
Tisdag: Jobba + skola
Onsdag: Skola + körteorikurs
Torsdag: Mcdonald's frukost 06:00, skola & jobb
Fredag: Avslutning i skolan, vår julfest
Lördag: Fira jul med pappas sida
Söndag: Vila!


lussevaka

Hejsan.
Nu är det helg. Iallfall för en del. Jag själv ska ju jobba röven av mig hela helgen så lär inte bli ngt speciellt för mig. Idag 16-01, missar lussevakan med andra ord. Känns som det kan kvitta ändå. Imorgon först dop och sen stressa röven av sig till jobbet, 16:45-02, ta mig hem till patrik så är där typ halv 4 och sova. Söndag sova och sen jobba 17-22:30. Suuck alltså.

Ni som ska fira lussevakan och sånt skoj får iallfall ha så skoj. Mig ser ni igen på måndag!

fan

Helgen känns ärligt talat skit.
Vet inte var jag ska ta vägen, ingenting är planerat.
Jobba röven av mig och sen är det natt och jag vet inte var jag ska.
Sug alltså.

superstyle

Jag har varit duktig idag. Väldigt duktig. Efter skolan stack jag, Sandra och Julia till stan och köpte dop present till Olivia. Vi var också inne på Tjeckienexperten och fixade inför skolresan, som är vårt projektarbete. Sen gick jag en snabbis på stan själv. Köpte nödvändiga saker såsom, julklappar, brus och inslganingspapper (jaa, igen). När jag kom hem var min mormor här och fikade, mysmys. Efter att hon hade åkt hem satte jag mig ned och packade in alla julklapparna som jag köpt. Blev precis färdig. Ska sova hos älskling inatt så ska bara fixa lite saker och sedan åka dit.

- packa
- slå in 2 traderapaket, samt posta dem.
- äta
 
osv.

suug

Vann inte min tradera aktion pgr. av att min jävla dator hängde sig. sug min.. Blev så jävla sur. Det har iallfall lagt sig lite nu och jag har lugnat ner mig. haha. Patrik kom hit nyss så vi ska bara mysa, kolla efterlyst & så nu ikväll. Imorgon är det ett späckat schema som väntar. Skolan, tjeckienexperterna, skatteverket, slå in traderapaket, njuta av sista dagen utan jobb innan skräckhelgen samt hinna sola.

Köpte rosa och guldigt inslagningspapper och svart/rosa snöre. Kommer bli riktigt fint till julklapparna, dock inte alls juligt men det skiter jag i. Snyggt är det iallfall!

to do

Att göra idag:
Börja på mitt sekt-arbete
Packa in några julklappar
Fika med mamma
Duscha, raka o.s.v
Träffa plast och planera inför 19:e, maybe
Patrik kommer hit och myser/nannar
Få tag i någon som kan jobba lite för mig på lördag
Vara hemma vid 7tiden, tradera aktion går ut då
Sola, om jag hinner
Vila
Mejla traderavinnarna
Kolla internetbanken och se hur den resterande månaden ska se ut..

Hur jag ska hinna med allt detta är ju en annan femma.

26 december!

fynda under mellandagsrean:

- skor, stövlar, pumps, stövletter, gymadojor. Ja, allt jag kan få tag i!
- Massa goa halsddukar och vantar
- Någon kort, liten jacka
- JEANS!
- Bastoppar
- Tunikor
- Klänningar till min samling, namnam.

:'(



Jag är tom på ord.

ny vecka

Hej!
Sry för den dåliga uppdateringen.
Mcdonald's festen var enoormt rolig och hade det inte varit för det var söndag hade jag stannat länge till. Mcdonald's kan, faktiskt! Igår var jag helt slut. Efter skoldagen följde jag med patrik och hans familj till malmö och lämnade av hans bror, sen sov vi här. Kom precis hem från skolan nu och är verkligen trött. Ska vila en timme innan patrik kommer och vi ska käka mcdonald's och sen bara ta det lugnt hos honom. Alltså, ni har inte missat ett skit.

circus

There's only two types of people in the world
The ones that entertain, and the ones that observe
Well baby, I'm a put-on-a-show kinda girl
Don't like the backseat
Gotta be first

I feel the adrenaline moving through my veins
Spotlight on me and I'm ready to break
I'm like a performer, the dancefloor is my stage
Better be ready, hope that you feel the same


Jag är sääkert väldigt sen. Men jag tycker faktiskt
britneys nya skiva är.. bra.

Jag blir glad och pepp.


circus

Sitter med hårfägen i nu. En aning mer åt det oranga hållet än vad jag tänkte från början.. Menmen, vi får se hur reslutatet blir. Jag har kommit på att jag är en list-människa, jag älskar mina listor på vad jag ska göra, vad jag vill ha osv osv. Listor gör livet enklare och man slipper försöka komma ihåg allt. Punkta ner allt du vill komma ihåg och ska göra osv. Så slipper du ha den onödiga faktan i hjärnan och kan samla på dig mer! Bara för det kommer det en lista på saker som ska göras innan julafton.

-Gå teorikurs
- Köpa julklappar till älskling, mamma, markus, mormor, meja, ingelas föräldrar, rogers föräldrar
- Köpa fina inslagningspapper och påsar på lagerhouse
- Fixa ngt att ha på mig på julafton och nyår
- Posta traderapaket
- Gå på dop (köpa present!)
- Jobba röven av mig, tyyp.

m.m
För mig är det iaf tur att jag har en almanacka ibland.. Den används flitigt.


red hair

Jag dör. Min astma suger musten ur mig och det känns som jag andas genom ett fuckin' sugrör. Iallfall, efter gårdagens mysiga dag bestämde jag och älskling oss för att sola lite idag. Tog bussen ner dit, och gick hem. Köpte också med mig en röd hårfärg så nu ska det återigen färgas efter några veckors vilande. haha! Kommer inte bli snyggt alls i hårbotten, som det aldrig blir med knallrött. Färgen fastnar liksom i hårbotten och det blir extra rött. Jag brukar dock ta en lite mindre röd färg med mer brunt i och lägga i bara hårbotten. Mitt tips, alltså.

Nu ska jag då färga och duscha. Sen ska jag leta fram något att ha på mig inför kvällens mcdonald's fest. Blir nog en tidig hemgång dock, skola imorgon och jag pallar inte starta veckan med att vara bakis och helt slut. Låter jag som en gammal kärring nu? hm.


igår/idag

Hej!
Gårdagen blev som tänkt: rolig. Vi träffades halv 9 vid lokalen & började fira paula. Trots poliser och ingen musik blev det ändå roligt. Vid 11 tiden begav vi oss ner till stan och steakhouse. Tog bussen klockan 1 från stan för det var helt dött ute. Alla hade gått till tivoli osv. Vaknade klockan 5 imorse med astma skit så patrik fick vara snäll och köra mig hem så jag kunde ta min medicin. Världen snällaste pojkvän! Nu idag har jag bara sovit och sovit. Kom hem för ett litet tags sedan och har ätit fläskfilé med potatisgratäng nyss. mums! Blir en lugn hemmakväll framför tvn idag. lovin' it.



Nu är det helg!

Sådärja. Halva dagen har gått och jag är heelt slutkörd känns det som. Efter jobbet som gick galant, åt jag, mamma, rogge på jobbet och gick sedan till hemköp. Handlade lite tills ikväll med. Nu är jag iaf hemma. Ska alldeles strax gå in i en varm dusch, måla naglarna, smörja mig och platta håret samt lägga fram mina kläder & välja skor/jacka till ikväll. Är svinkallt men om vi ska ut vill jag inte ha värsta jackan och skit  :/ yeye, det löser sig! ska möta plast om tre timmar cirkus på Torino. Har gått om tid, alltså. Nu är det en vecka tills man jobbar nästa gång också. Hurraay.
Hoppas kvällen blir bra och rolig samt att den avslutas hos älskling inatt. Dock ska han upp vid 6 imorgon så vi får se.. :(

Vad ska ni göra ikväll? (inte för att någon kommer kommentera, men ja)



godmorgon!

Godmorgon!
Dagen är fullspäckad och det är bara att köra igång. Först go frukost med baby, jobb tre timmar, solning, hem och fixa/äta och sen göra ve mig för paulas fest. Imorgon kan jag veerkligen sova ut. Har inte något alls bestämt. Härligt! Nu ska jag dra upp patrik som inte uppskattar mitt bra morgonhumör & mina goda frukostar :(

sorligt

Älskling ligger i sängen & glor på tv medan jag sitter och nördar framför datorn. Blir lätt så :$ Försöker iaf hitta den ultimata nyårsklänningen, som ingen har. Lyckas inte bra vill jag lova. Med min budget just nu kommer jag inte långt. Efter jul när jag verkligen har pengar kommer alla snygga dresses vara slut. Dagens problem, alltså. Jag får väl göra som dem flesta, köpa en Gina klänning för 199kr till nyår. Synd att inte heela Helsingborg kommer ha samma bara..


2009

Okej. Då kör vi 2009 och de planerade händelserna också:

- Älskling fyller 20
- Vi ska förlova oss på hans 20 års dag
- Jag tar studenten och blir fucking arbetslös
- Hittar ett jobb där jag kan tjäna ordentligt med cash
- Fyller 19 och är ett år nämre en "äkta" vuxen
- Får förmodligen någerlunda betyg som jag kan skrya lite med
- Åker på studentresa till costa
- Säger bye bye till mcdonald's efter ca. 2,5 år
- Praktik 10 veckor. But.. where?
- Åker utomlands med dadi & co
- Utomlands med patriks fam.
- Kroppen utsätts för minst 2 snygga tatueringar till, foten och örat
- Piercing, nacken, foten, örat, naveln och eventuellt bröstet. Herreguud, låter äckligt mycket.
- Jobbar röven av mig för att sedan kunna resa och njuta av världens alla hörn
- Flyttar hemifrån och börjar skapa ett liv
- Fortsätter att vara tillsammans och förlovad med patrik
- Tar körkort och skaffar mig en söt liten bettan
- Får världens snyggaste bränna
- hemliga operationen, i hope

Detta var väl det mesta.. Verkar bli ett riktigt underbart år.

list

Oh, ge mig julafton och julen i allmänhet. Längtar till man vaknar och känner den speciella glädjen som bara finns på julafton i huset. Föräldrarna är redan uppe och lagar god julfrukost samtidigt som dem håller på med julmaten som ska serveras lite senare. Efter frukosten är det mest väntan. När kalle anka väl har börjat, ja då har julen verkligen tagit fart. All julstress är över, julklapparna är köpta, maten är gjord & lyckad, huset är städat och man jobbar inte. Alla kan känna sig lugna och ostressade. Efter maten flyger tiden sin väg och det är dags för paketöppning. Är man äldre än 10 var man oftast vad som finns i varenda paket, men man blir ändå lika glad av gåvorna. När alla är nöjda och belåtna är det fikadags och mys. Familjen, släkten och dem man älskar mest är samlade utan några måsten. Julen är underbar.

Detta året har jag hunnit med att göra en del. Tänkte jag skulle punkta upp vad jag gjort detta året och vad som kommer hända nästa år, precis som alla andra gör. haha, no fantasy.

2008
· Min första resa utomlands utan vuxna samt praktiserat utomlands och lärt mig enormt mycket!
· Jag fyllde 18 & blev myndig, myycket viktigt
· Jag och Patrik har ett år (24/12)
· Besökt Italien och Sardinien för första gången i mitt liv.
· Besökt Tunisien för första gången, med älsklingen!
· Göteborg med fam. & älskling - lisseberg & mys
· Jobbat massor på mcdonald's, tjänat massor med pengar som jag inte ser röken av längre..
· Flyttat hemifrån med min bästa vän.
· Flyttat hem till mamma igen pgr. pengar
· Tatuerat mig på ryggen "jag ska finna vägen eller skapa den"
· Fått svår anstägningsastma och kvalsterallergi
· Fått reda på vad mina blåsor är i munnen & medicin emot det. ÄNTLIGEN!
· Tränat på guidning x antal gånger inför framtiden
· Kommit min klass närmre, enligt mig
· Skapat minnen tsm med min pojkvän & vänner
· Gått en del av mitt sista år i skolan och därmed pluggat massvis
· Blivit tradera beroende, både sälja & handla
· Skippat brusen (för det mesta) och satsar istället på solarium
· Varit det brunaste jag någonsin varit, i somras
· Tagit tag i körkoret (i tankarna iaf! haha) även om jag inte kommit speciellt långt
· Tagit mobilabonnemang för första gången i mitt liv samt skaffat en ny rosa älskling att spendera pengar med
· Fixat kontokort, pass och internetbank (seeeg, jag vet)
· Tagit bort 2 piercingar, bröst & navel men som jag förmodligen ska göra igen..
· Opererat läppen, sytt & skit
· Solariumberoende, sååå snyggt ju!
· Trots ingen träning, motion eller bra mat lyckats hålla min vikt (Y)
· Köpt enormt mycket kläder, jackor, skor osv :|

Är säkert massa punkter jag missat och en del som är viktigare än andra.. Men fick iallafall nerpunktat en del. När man gör såhär så känns det iallfall som man har fått gjort något med sitt liv. Tragisk som man är ibland tror man att livet bara är en rak linje och att det inte händer ett skit. Verkar som det är fel, har ju faktiskt hänt en del detta året ändå.. Som person tycker jag att jag har kommit långt detta året också. Jag har utvecklas som person och blivit mycket mer framåt och inte ett dugg blyg. Jag har helt enkelt mognat. Har också börjat planera min framtid mer seriöst nu och blivit en allmänt bättre planerare.. (ekonomi, händelser, framtid osv.) Jag känner mig färdig och nöjd med 2008 och är absolut redo för 2009!

budget

Eftersom min budget är VÄLDIGT tajt denna månaden (tills den 23) får jag hålla extra hårt i pengarna.

Dop present 100 kr
Danmark       200 kr
Pappa            200 kr
Mig själv        300 kr
Markus          200 kr
Mamma         200 kr
Jonna             100 kr
Solning          200 kr

Måsten änsålänge..

jobb

Sådärja! Då är det jobbedax 11:30-14:30 imorgon. Soft tid och eftersom jag var sjuk igår (är fortfarande iofs) så ligger jag inte back med några tider ännu. Skööönt.

torsdag

Om en timme går ett par lila riktigt snygga pumps ut på tradera. Jag sitter som klister, trots att jag egentligen inte har råd. Kort dag i skolan med sex & the city film och myys. Nu är jag iaf hemma. Väntar på att Patrik ska sluta så vi kan gå en runda på stan. Han ska kolla på lite kläder och jag ska förmodligen handla nån julklapp. Till pappa, mamma, eller markus eftersom jag vet vad jag ska köpa åt dem. Sen blir det mys ikväll antar jag & födelsedagsfest för Paula på fredag & uttgång. Tur att jag inte har cp ont i halsen.. menmen, ska ha skoj ändå! Inget jobb i helgen men funderar på att jobba någon timme imorgon eftersom vi är lediga. Jaja, återkommer!

städning!

Har rensat och gjort min garderob fin, samt lagt in lite saker på tradera. Är heelt slut nu. Puh!
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1759998&listtype=0
Där kan ni kolla om ni vill :)

Försöker komma på vad man kan ge sin mormor, låtsas farmor och farfar samt låtsas mormor&morfar i julklapp.
TIPS?

onsdag

Mamma - presenkort lidex 200 kr
Pappa - tröja h&m 200 kr
Elin
Patrik ?
Patriks mamma
Jonna - presenkort h&m 100 kr
Ingela
Ingelas föräldrar - 100
Mormor - 100
Roger
Rogers föräldrar - 100 
Markus - kallsonger 200 kr

Imorgon ska jag handla mammas och pappas presenter iaf!
Blir snålt framöver kan jag meddela..
Tänkte lägga ut lite saker på tradera senare tror jag.
Kanske kan bli något extra denna månaden iaf.

Men nu ska jag vila ett tag.
Sjukt ont i halsen, maybe halssfluss och sånt skit.
Inget jobb för mig idag, ska alltså vila.

Later: Garderob rensning, sola kanske & umgås med älskling.

Helgen är över!

Fan alltså!
Störigt. Här bloggar man ett helt inlägg så försvinner det.
Bajs. Bara att börja om då..

Nu är helgen över och det är en ny vecka med nya saker som ska göras. Helgen blev ändå relativt lugn. Lördagen bestod av bowling med familjen. Jag vann, vilket inte var otippat. Haha skoja! I söndags (alltså igår) befann jag och älskling oss på IH hela dagen. Glodde fotboll osv. På kvällen jobbade jag ynka men sköna 3,5 h och pappi hämtade mig efteråt. Idag är det måndag och jag är sjuk. Förmodligen måndagssjukan med inslag av huvudvärk. Hmm. Ska skriva klart mitt tal alldeles strax, bara ett perfekt avslut som saknas. Sedan ska det pluggas in. Blir solariumet ikväll, länge länge. Ska njuta varje minut av att ligga i mitt egna svett, naken och uttråkad. Nej, nu ska jag inte vara negativ. Är faktiskt skönt att sola ibland. Sen ikväll blir det sovning med nutte. I loove it! Tomt utan honom inatt ju.

Nu: Talet klart + frukost.