hårfärg.



lite bilder tagna på mitt orange-färgade hår som jag just nu inte vet hur jag ska få rätt på... silverschampoo? slingning? friösren? blekning? brunhårig? svarthårig? extensions? alltid lika svårt.. (håret ser inte jätteorange ut på bilderna men det är det)

29 september

Dagarna bara spriiiiiinger iväg .. vet att jag säger det ganska ofta men det känns verkligen som att dagarna bara försvinner ibland. idag har jag iallafall sovit ganska länge, ätit en god sallad från Aldas med johan, fikat med hans syster och systerdotter & jobbat 7 timmar. Nu sitter jag i soffan med älskling bredvid mig och kollar skräckfilm, hierro tror jag den heter.

Imorgon är det onsdag och en dag närmre helgen som jag ser fram emot sjukt mycket! Ska upp i tid och sola, äta frukost med tjejerna här hemma vid 09:00 och sedan jobba 16-22. på torsdag har jag jobbat 8 dagar i rad, det börjar kännas i kroppen och huvudet nu faktiskt.



trött igen

Jobbat hela dagen och kom precis hem. Trött, igen! Ska slänga mig i sängen och sova några timmar - återkommer imorgonbitti! godnatt!

trött tjej

Har varit full rulle nu 2 dagar i rad. Igår jobbade jag 8-17, sedan kom johans föräldrar & käkade kinamat. Snar på kvällen hyrde jag & älskling film och han var allmänt meeegagullig! Började 06 imorse och slutade för en halvtimme sedan. Kom precis hem och har slängt i mig lite nuggets. Nu ska jag göra mig lite fin och sedan vandra bort till ishallen och kolla på Johans match. När jag kommer hem ska jag inte göra nånting. absolut ingenting!


shopping..

Måste bara säga att jag älskar när ni kommenterar, både negativt och positivt!

Idag har jag shoppat... två par skor, en skinnskjol, pälskrage, lyktor och lite saker till bebisarna.
Jag som inte skulle shoppa innan Göteborg? Men nu har jag gjort det ändå & så är det med det. Foto kommer!

Julia har varit hos mig hela kvällen, krängt godis, kollat Idol och bara umgåts. Nu kommer Johan strax hem &
då ska vi bara mysa innan det är sängdags för mig. En lång helg med 8-17 pass och målning av barn väntar.

Nu kom johan innanför dörren så nu ska jag stänga ner datorn för ikväll!

jobb en vecka framåt

Godmorgon! Har varit uppe en timme nu, kunde verkligen inte somna om när johan gick till jobbet. Gick ner och solade igen istället. Sid och Harry har precis somnat här bredvid mig, sötnosar! Jag ska plocka iordning, göra vid mig lite och så inför jobbet innan julia kommer vid 9. Ska äta frukost tillsammans innan det är dags för mig att jobba 3 timmar.

Jobbar en vecka framåt nu, varenda dag. På fredag nästa vecka åker jag och älskling till Göteborg en helg för lite shopping, mat, liseberg & bara allmänt mys. Ska bli riktigt skönt! Och bra att jag jobbar hela veckan innan för då hinner jag inte spendera några pengar..

Vi hörs i eftermiddag igen!

zara

tror denna hade varit skitfin till jeans eller jeansshorts i höst & vinter. Väldigt speciell!

tycker att zara's hemsida har lite konstiga kläder och inte alls det utbudet som dem verkligen har i butiken. hittade iallafall några fina saker på hemsidan som jag ska kolla närmre på när vi är i Göteborg om en vecka!


en torsdag

Har haft en riktigt bra dag idag! Johan och jag städade lägenheten ordentligt, sedan handlade jag lite fika innan tjejerna kom hit för en låång och mysig fika. Vid 4-tiden körde vi Linn till sin bil och så gick jag och Julia en runda i Viken på cirka 1,5 timme. Nu håller jag och älskling på att tvätta, har lagat & ätit middag och nu bara tänt massa ljus och ska senare kolla film och käka chips. Får se om jag orkar ta på mig och gå ner till solariumet strax.. Annars gör jag det imorgon!

Har varit enormt fint väder idag, nästan vår-väder faktiskt. Gillas!

Igår gjorde jag en gastrostopi i magen på sjukhuset och kan säga att det var något av det värsta jag har gjort i hela mitt liv. Fick först svälja något medel som skulle ta bort bubblorna i min mage, sedan svalde jag bedövningsmedel som smakade skit och ändå inte hjälpte något.. Fick lägga mig i sidoläge och bita ihop en grej i munnen med hål i där slangen gick igenom ner i halsen och i magen. Att svälja slangen var inte det värsta, utan när han vände och vred på sladden för att komma rätt skavde det i hela halsen och jag bara klöktes hela tiden. Kände när dem tog prover från min mage också, knipsade liksom till inuti mig. ööörk! Är så glad att det är över och nu intväntar jag bara provresultaten & tackar mamma och johan som följde med mig. Aldrig, aldrig igen.

här bor vi

fortfarande massa småsaker kvar att göra, typ mer färg, tavlor, blommor, lampor osv. men här är vår lägenhet iallafall! älskar den!


fika och ledig

Har precis gått upp och lyckats få på mig träningskläderna. Ska städa upp i lägenheten för vid 13:00 kommer julia och linn hit på fika och mys. Sen tänkte jag och julia gå en sväng efter det också. Men har en del att ta itu med så bäst att börja! Hörs om någon timme & då skriver jag om undersökningen igår också, för er bryr er liksom ;)

hemma från jobbet.

Är hemma från jobbet nu och kollar på Kungar av Tylösand. Fråga mig inte varför jag kollar på det egentligen.. Men vi svenskar tycker väl att sånt är underhållande (?) ..

Ska in i duschen nu och bara njuta av att jag är ledig imorgon. l e d i g! Får se hur dagen spenderas, har inte bestämt mig ännu.. Tänkte fota lägenheten och lite annat kul och lägga in här på bloggen iallafall!

Efter duschen blir det mys med älskling tills vi somnar i sess-sängen vår.

nervöst

Dagens stora händelse: en söt liten bloggare anger mig för att vara rasist. så, akta er mina vänner!
Nej, att folk orkar ibland alltså.. Ska åka hemifrån om en halvtimme och är skitnervös. Tanken på att en slang ska ner i halsen ändå ner till magen gör mig illamående. Men jag kommer klara det, vad har jag annars för val?


äntligen!

Gillar att ni kommenterar inlägget jag skrev om SD! Vet dock inte riktigt vad jag ska svara eller skriva om det, har läst på mig om SD på deras hemsida väldigt noga och ser fram emot att se hur Sverige blir framöver.. Mer kan jag inte säga just nu.

En annan sak jag kan säga är dock att jag fick hem min Iphone idag!!!! Lycka! hinner inte mecka med den innan jobbet så får ta det när jag kommer hem ikväll vid 22. Då mååste ju tiden gå snabbt idag på jobbet, har ju något kul att se fram emot när jag kommer hem liksom.

Johan bjöd mig på lunch på Mezo och fika på Ebbas fik. världens bästa pojkvän har jag! Nu har han köpt fifa 11 som han sitter och spelar och jag ska snart byta om till jobbekläder.

Först ska jag kolla efter fina skal till mobilen!

aj aj

vaknade för en timme sedan men har inte orkat ta mig upp ännu. ska upp och fixa till mig lite och äta något innan johan kommer vid tjugo i 12-tiden. ska ner i stan och byta min kjol innan jobbet vid 16.

imorgon ska jag göra en gastrostopi (stavning? rätta mig gärna) och är skit nervös. aj aj aj. men det ska jag inte tänka på förrän imorgon!

blir lite tråkiga inlägg tills jag får min Iphone, som borde komma när som helst.... väntat 4 veckor nu.

irriterande

snälla. sluta gnälla om SD och hur dem är ett främlingsfientligt parti. det är vi, svenska folket, som har röstat in dem och det måste ju betyda något? jag tycker alla är jävligt egoistiska just nu, partier är beredda att gå ihop bara för att slippa SD. var finns demokratin i det liksom? Snacka om att skita i svenska folket och vad vi tycker och bara köra över oss. Varför ska man rösta och göra sin röst hörd i ett land som ändå bara skiter i folkets viljor? Tycker det är dags att partierna börjar tänka över varför vi röstade som vi gjorde detta året, istället för att lägga all energi på att prata om hur dåliga SD är. oh. Jag skäms också över att vara svensk, men inte av den anledningen som alla andra gör - att SD kom in i rikstaden. Nej, jag skäms för hur partierna beter sig och fullkomligt skiter i den demokratin sverige är så kända för att ha.

och där satte jag punkt för detta ämnet i min blogg. människor blir så upprörda och hysteriska för man säger vad man tycker. men goooo alla är som verkligen står upp för era åsikter och tankar - ni är grymma!

Göteborg och Kalmar.

Johan är i Göteborg i helgen och jag ska till Kalmar med tjejerna över natten. Bebisarna kommer min syster och passar. Hoppas verkligen det blir en lycklad kväll nu!

Har packat färdigt och gjort vid mig så nu ska jag kila ner till affären och handla hem så lillasyster har något att äta här.. vi hörs imorgonkväll!

trevlig lördag på er!

äckel päckel

har kommit in i någon ond cikel som är omöjlig att ta sig ur. mår inte allt för bra idag. fotade min mun innan och insåg att det ser värre ut än jag trodde. äckel äckel äckel päckel.

har enbart legat i sängen idag, i hopp om att blåsorna ska läka. känns inte et dugg bättre & ingen kunde vara surare än jag. snart ska johan på träning och då ska jag sätta mig ner och göra en sak jag skulle gjort för lääänge sedan.

och ja, sommaren är över och hösten är här.. det insåg jag idag. en solsemester att se fram emot nu hade gjort det hela liiite lättare. just nu känner jag inte solen steka förrän i maj-juni någon gång nästa år. och det kommer aldrig funka. varenda krona jag kan spara, ska sparas nu. så är det! annars får jag skylla mig själv och lunka runder här hemma hela hösten och vintern och längta efter 2 månaders "sommar" i sverige igen..


vet inte vilket som är värst

Har varit på återbesök hos citadellkliniken nu i eftermiddags. Både bra och dåligt gick det, vet inte vad jag ska skriva riktigt. Vill inte skriva så mycket om det i bloggen.. Men vi får se, jag ska ta mig en ordentlig funderare iallafall.

Sen åkte jag och Johan till Ikea och åt köttbullar och potatis, maaaaams. Nu sitter vi och nördar framför vars en dator innan vi ska kolla tv och bara mysa då vi knappt kommer ses i helgen.

Köpte en skinnkjol på h&m som var för liten också.. surt! vet inte vilket som är värst, att jag inte har 34 längre eller att jag måste ner och byta den igen?

waow

tack anna! hur fina?!


lyx

johan ligger och sover sött här bredvid mig, jag ska strax göra ve mig lite inför läkarbesöket vid 17. har inte gjort många knop idag. dammsugat, torkat golven och fixat disken innan johan kom hem och nu för någon timme sedan krängde jag en god tonfisksallad i sängen. lyx!

ikväll ska jag färga ögonfransarna och ögonbrynen - väldigt inspirerande va?



sjuk igen..

Då var man hemma igen... har så ont i munnen att jag inte vet var jag ska bli av. testade kassan, dt1, dt2 och köket innan jag fick gå hem. nu sitter jag i soffan och är iallafall lycklig över att mina fina kängor kommit idag. miljoooner gånger finare i verkligheten är dem.

tänkte hoppa in i duschen och sedan bädda ner mig i sängen och kolla lite tv. är så trött på att alltid vara "sjuk" på något sätt. denna gången har jag två feta blåsor på tungspetsen och en i sidan. känner mig riktigt mongo. jaja, det blir alltid bättre!

mina nya älsklingar!


fy

igår jobbade jag mellan 10-14, sedan vaccinerades kisarna som var skit duktiga! efter det blev det fika hos mamma & sedan en promenad med julia samt lite fika. sedan hann jag gå och kolla sandras tatuering på jobbet när hon slutade, riktigt fin tatuering. blev inte liiiiite sugen. solade och gick en till runda innan jag mötte upp älsklingen på ishallen. hann alltså med en del igår. men inte det jag skulle gjort, igen. så nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och börja fixa och dona. jobb 16-00 idag, fyyyyyy.

varför är skor så roligt att köpa?

nom nom ...


to do

jobba 10-14
vaccinera våra bebisar
ut och gå med julia
fika med hos mamma?
städa och skrubba hela lägenheten
sola
ha egentid med naglar, bus, ögonfransar och ögonbryn
mejla nelly

SKA hinna med detta imorgon. bara så ni vet liksom..




13 september

Fått jäkligt mycket gjort idag faktiskt! dock inte hälften av allt det jag skulle gjort.. mötte upp tjejerna i stan för fika och massa prat, vi hann inom donken för världens godaste glass - mcflurry magnum brownie och ännu mer prat. efter det var jag hundvakt till lilla PG ett tag innan jag, julia och johan gick till kärnan & hämtade cyklarna. sedan gick jag och älskling en runda på två timmar, dooooottiga som vi är då va. och mitt i allt detta har vi tvättat hela kvällen också. bäddade nyss in sängen med nya lakan efter ullared och innan lite sällskap. jaa, jag har varit effektiv idag alltså! intressant för er att veta, tänkte jag..

nu: tv och massa johan!

han är bäst

älskling sitter här bredvid mig i soffan, vi kollar på film, äter B&J och bara lördagsmyser! träffade min storasyster idag hos pappa, längesedan vi träffades så var jättemysigt. om en liten stund ska vi bädda ner oss i vår underbara säng för jag börjar redan 09 imorgon. nio en söndag, nu skulle jag haft en stooor ogilla knapp.

fick en brun utan sol till ansiktet från orilflame av ingela som jag ska prova nu ikväll. recension kommer!

och jag har världens bästa sambo, utan den minsta tvekan! han är bäst!

på fredag är det fläskfilé

sitter i sängen med en värmekudde och bara kvider av smärta. jävla äckel mens!
ska snart till jobbet 4 timmar, sen direkt hem och decka sönder ett tag.
idag är jag inte positiv.... nej, upp med humöret nu. vi hörs i eftermiddag!

äntligen

JAA! vann aktionen och älsklingarna är mina. äntligen!
hittade en svensk hemsida med UGG för 950 svenska kronor förresten. vill!


ugg i vinter

i vinter vill jag sticka ner mina fossingar i ett par mysiga uggs, hur ute det nu än är så finns det inget skönare än att vara varm om fötterna. jag tänker inte köpa några kopier som hela hälen viker sig när man går snett på, funderar faktiskt på att beställa hem ett par klassiska, korta från deras hemsida. räknat ut att man tjänar minst 500 kr på det. jag är inget stort fan av vinterjackor som man ser ut att väga 150kg i utan går ofast i tunna jackor hela året med stora halsdukar osv, då kanske det kan vara bra med ett par rejäla, mysiga uggs att värma fötterna med iallafall?

var köper/beställer ni era ugg ifrån?


jag ska bli normal igen

Jag har varit jätteslarvig i flera år (!!) nu gällande min mens. Har ätit p-piller sedan jag var typ 14-15 hela tiden, utan uppehåll. Och i flera år nu har jag "skjutit" upp mensen, som man gör när man ska utomlands. Man skippar helt enkelt bara sockerpillerna och fortsätter på en ny karta när det är dags för mens. Alltså har jag inte haft mens på vääääääldigt länge. Nu har jag tagit mig i kragen dock, dags att bli normal igen. Så nu sitter jag här i soffan med en jävla mensvärk och har letat igenom alla mina väskor/skåp och lådor efter en enda p-pilla som kan få bort mensvärken. (värktabletter hjälper knappt på mig) och jag känner mig inte alls som en knarkare med abstinens.. Nu minns jag varför det har varit så skönt att slippa den där jääävla mensen. och nej, jag är inte bitter.

hmmm, hur var det nu man gjorde?!


lovin it

älskar denna jackan ..


9 september

Igårkväll på jobbet syndade jag. nuggets, såser, pommes och chili cheese. efter jobbet blev det en glass också. allt detta för jag var jävla arg och hungrig. men gott var det! dock blev jag inte mindre arg utan det trappades upp mer och mer under kvällens gång.. idag ska jag ut och jogga med johan vid 12-tiden. får se hur det går... i värsta fall blir det powerwalk för min del. senare idag kommer mamma hit och kollar på bebisarna - som är världens duktigaste hitills. dem sover hos mig och johan hela nätterna, tätt intill oss och börjar inte busa förrän vid 10-tiden.

nu ska jag plocka iordning här hemma, dammsuga lite och så. älskar att vara ledig!


2010

På min "inköpslista" inför hösten och vintern står just nu:

beiga kängor, helst med massa spännen osv.
en ljus pälsjacka (inte äkta)
en pälsväst med luva (inte äkta)
en röd fodralklänning samt en svart riktigt snygg & speciell
ett par partyklackar som slår allt!
en svart skinnjacka med mycket detaljer
massa blusar
tjocka mysiga tröjor i alla matrial, färger och mönster
en bustier till fest
höga jeansshorts
stövlar eller kängor med lite klack
gummistövlar
svarta skinnbyxor
maaaaassa nya underkläder

och mycket mycket mer, säkert... kom på att det knappt är lönt att göra en lista, man vill ju ha allt?



johan



helt enkelt världens finaste!

YESSTYLE

Sitter hemma och myser med bebisarna runt omkring mig. Johan är och tränar hela kvällen så jag passar på att göra lite tjejsaker, kolla shopping på internet, tvättar håret, smörjer in mig med bus osv. Är allmänt sur för mina p-piller är slut och inga värktabletter har vi hemma heller.. Blir en rolig natt detta! Imorgon, efter min powerwalk med Julia ska jag inhandla panodil så det skriker om det! (så vet ni det också..)

Har aldrig tyckt att det är jobbigt att vara ensam hemma, men nu förtiden är det skit jobbigt! Är så van vid att johan är hemma så när han inte är det känns det skit konstigt. Men jag vänjer mig!

Förresten, har någon köpt något på YESSTYLE någon gång? bra/dålig erfarenhet isåfall?


våra bebisar



välkomna hem, små bebisar!

utflykt

Nu ska jag iväg och jobba 3 timmar, skönaste passet som finns! Sen ska jag och älskling på  hemlig utflykt med vars en latte, någonstans i Skåne. Hooooooppas! Vi hörs i eftermiddag med mer info ;)

happy

Min första dag på mitt nya liv idag då. reslutat? mjooodå! har ätit frukost, lunch, mellanmål (banan) och middag nu på kvällen. Det enda onyttiga jag fått i mig idag är lite vaniljglass, vilket är skitbra för att vara mig! Har dock inte hunnit röra mig speciellt mycket eftersom vi har storstädat, lagat middag och imorse var jag med på älsklings jobb. Men imorgon tänkte jag jogga/gå hem till mamma framåt kvällen iallafall.

Händer förmodligen en annan rolig sak imorgon efter jobbet vid 4-tiden. åhhh, kan knappt vänta! happyy!

rent & fint

Idag har jag och älskling varit duktiga, vi har storstädat hela lägenheten. Spolat ur hela badrummet, lagt in tvätt, torkat och skurat överallt och dammsugit. nu är här skinande rent! finns nog inget skönare än när allt är rent och fint hemma. nu ska jag bara ta det lugnt ett tag innan det är matdags. johans föräldrar kommer hit ikväll så tänkte laga en god middag tills dess. och bilder på lägenheten kommer, jag lovar! min mobil måste bara komma först..


tradera

Tradera är veerkligen bra alltså! Har hittat dem skorna jag velat ha så länge men som varit slut. Exakt i min storlek också! 6 dagar kvar dock.. men dem ska bli mina nu, en gång för alla! sen har jag nästan alla skor jag vill ha i vinter.. saknar ett par med lite klack, ett par klassiska svarta och kanske ett par billiga boots i beige färg till min skinnjacka. skor är något av det roligaste som finns att shoppa! ska spara så mycket pengar som möjligt så jag kan shoppa några riktigt fina i göteborg. det och en fin jacka som inte hela helsingborg springer runt med i vinter..

en annan sak som är bra med tradera är att man kan hitta skitmycket saker som ingen annan har. lovin it.

kommande tatuering

nu ikväll har julia varit här och myst ett tag. jag lagade god middag till mig och älskling och nu är hans kompis här och dem glor fotboll medan jag nördar med datorn och ska snart se film. en perfekt fredagskväll - enligt mig!

bilden ovan har med min kommande tatuering att göra! ni kommer aldrig kunna gissa vad det är jag ska göra. längtar så tills jag ska boka!


ännu en ..

Valde att stanna på jobb till 5. Moooney! har dammsugit, plockat iordning och bäddat sedan jag kom hem. johans kompisar kommer hit ikväll och hatar att ha stökigt när det kommer hit folk. men innan dess kommer julia och PG hit en runda för lite kaffe.

ikväll ska jag sola, färga ögonbryn, fixa naglar & ha i ordentligt med inpackning samtidigt som jag ser tv och kränger godis. mys!

och ja, ännu en fredagkväll som jag spenderar genom att inte göra nånting. ensam dessutom. men det gör absolut ingenting!

fredag hela dagen

det första jag tänkte på imorse när jag vaknade var att jag ville ut och jogga efter jobbet. är riktigt taggad denna gången! slutar antingen kvart över 2 eller 5 idag. efter jobbet ska jag iallafall slänga mig i solariumet 30 minuter. sedan ska jag sätta i inpackning i håret som just nu är som fnöske. får nog ha i det några timmar.. sen får vi se om det blir middag på harrys ikväll eller bara mys hemma.

hörs i eftermiddag!

livsviktigt

Okej.. hej & hopp men nu efter ett besök på akuten, 2 besök hos doktorn, lite medicin och massa huvudvärk och magkatarr rikare samt efter att ha sett en bild som fick mig att vakna upp bestämmer jag mig här och nu för att sluta med ALLT skit från och med måndag. jag är stenhård! inga fettiga såser, inget godis, ingen mc-mat, ingen läsk osv på obestämt tid hitills. har några dagar som är förbestämda då jag ska unna mig saker, men det är allt. ska sätta mig ner och försöka göra upp en bra lista att följa gällande kost och motion. det är alldeles för mycket saker som gör att jag mår dåligt som beror på min livsstil, för att kunna strunta i det denna gången. det handlar faktiskt om min hälsa, som är livsviktig och något jag borde värna om bättre.

även om utsidan är enormt fin så handlar det egentligen inte om det. insidan är det som får mig att ändra min livssituation denna gången. för min insida är helt förstörd och det är inget jag kan dölja länge till..