brownie

brunt hår är verkligen min grej alltså.. trots att jag föddes blond och har alla blonda drag föredrar jag att vara mörkhårig flera gånger om! så från och med nu håller jag mig till det mörka och känner mig mycket snyggare.

sitter och funderar på vilken klänning jag ska ha på julafton.. röd/mörklila/långklänning eller kort? hmm.

nej, var bloggsugen men det försvann igen.. duschen och busflaskan kallar!

fixi fixi

Har precis betalt mina extensions och ingen kunde vara gladare än mig för det. Är så trött på mitt hår nu. Blir helt frustrerad framför spegeln, det bara hänger & jag får ingen ordning på det. Var nära att börja med saxen innan idag, men hejdade mig.. Tror det blir mycket bättre när jag får längden tillbaka så jag kan göra något av kaluffsen.

Har varit en sväng på IKEA, åt & fikade med johans föräldrar och systerdöttrar. Kollade julpynt och bara myste runder. Nu kom jag och älskling nästan precis hem efter en sväng på MAXI (alltid lika kul att lulla runder på) och en runda i bilen. Johan poppar popcorn nu inför kungarna & ph. mysmys.

Imorgon blir det en händelserik dag. Tänkte lägga in lite saker på Tradera på morgonen, lägga in min tvätt & sedan åka till ingela och pappa för att skriva ut lite bilder (äntligen), sedan till johans föräldrar på fika, hem & fixa med mitt lilla projekt och hänga upp lite saker på väggarna. fixi fixi-dag alltså!

Nej, nu ska jag fortsätta kränga marabou "cookies cream" som var riktigt gott!


i mitt huvud - tusen tankar

ligger i sängen och funderar.. min hjärna är jätte-splittrad och jag vet inte vad jag vill göra av min framtid. vem är jag? vad är jag bra på? vilket är mitt drömyrke? vill jag plugga? vill jag söka massa nya jobb? vill jag stanna på donken? vill jag spara till en långresa, en lägenhet, hund eller något annat? hur ska jag pynta inför julen? när orkar vi borra upp tavlorna och hyllorna? var köper man ett billigt barbord med stolar? hur ska jag ha råd med allt jag vill? var tar pengarna vägen? vilken färg ska vi bryta av med i sovrummet? måste sluta äta onyttigt. måste köpa iphone-skal. måste köpa nya blommor - dem gamla har vissnat. måste göra ve naglarna, ta bus och fixa extensionsen. brunett / blondin / rödhårig? hur ska jag ha råd med alla julklappar jag vill köpa? varför köpte jag inte klänningen på bikbok? vad är det för sjukdom jag lider av? blir det bättre? måste damma. måste sola. måste resa. är jag en dålig vän? är jag en bra flickvän? måste ringa tandläkaren. måste skriva ett CV. var vill jag söka jobb?

tankar och frågor som snurrar i min skalle just nu. en del viktigare än andra kanske...

26

nu ska jag och johan iväg till väla & köpa kolla lite inredning osv. myckeeeet roligare än att kolla kläderna som butikerna erbjuder.. väntar bara på att tvätten ska bli klar & sedan drar vi.

hörs i eftermiddag!

.



ibland känns det som allting går emot en, helst samtidigt.
och ibland känns det som att jag inte orkar mer.

25

imorgon:

städa lägenheten
tvätta 12-17
väla - inte glömma att köpa papper till kollagen
sätta upp tavelhyllorna vi inte blivit färdiga till ännu
fota och lägga in lite saker på tradera


2

Idag ska jag hem till pappa, ingela och neo en runda. mysigt! tänkte se om jag kan fixa något med ett kollage som vi ska ha i vardagsrummet & såklart mysa med neo. älskling ska spela match i Lund och tjejerna jobbar, då kan man ju passa på att göra lite annat mysigt.



idag är det två månader kvar till julafton.

ljusa längder

sitter med hårfärg i håret nu. hittade en gammal satin-mörkblond färg hemma som jag slängde i. trött på pippi-hårfägen nu. jag tröttnar alltid för fort på hårfärger, därför är det inte lönt att gå till frisören. blir ju så dyrt då. men har iallafall en bild på hur jag vill ha det i vinter i huvudet. hårförlängning, mörkbrunt långst upp i botten och neråt och ljusare neråt i längderna. tror jag får boka en tid till frisören för att få det snyggt ändå. någon som kan rekommendera någon billig i helsingborg?

ska tvätta ur hårfärgen och sedan göra vid mig lite smått. ska på middag hos johans förädrar vid 18.


såhär vill jag ha mitt hår i vinter..

vinterjackorna åker fram

imorgon ska jag plocka fram mina vinterjackor. pälsar & kappor i massa! älskar jackor!
har en vit kappa med pälskrage som jag köpte förra vintern, knappt använd men så jävla snygg! den, långt brunt hår (hårförlängning då...) i en totte, mina gråa boots och jeans kommer bli så jäkla snyggt! mys mys mys.

only

Manu Jacket SEK 899, Object - NELLY.COM

någon som har vet om denna jackan finns i butik & isåfall är den fin i verkligheten också?

fokusera

går just nu på kortison-tabletter & känner mig allmänt trött på allting. iallafall allting som handlar om sjukdomar och dålig hälsa. det enda positiva är att jag gått ner 4 kg. nej, men tack gode gud för min pojkvän, familj och mina vänner. tack för att ni finns och är bäst i hela världen!

nu ska jag bara fokusera på att bli frisk och må bra. inget mer!

är det någon som har hört talas om bechets syndrom eller behcets syndrom? berätta isåfall!

skinande



har varit duktig och skrubbat hela badrummet idag, så nu skiner det som aldrig förr.
dammat, dammsugat & torkat golven också. dottig tjej! nu äter jag nudlar (mmm, har fan saknar det!)
och väntar.. ska iväg en runda i det fina vädret. hörs ikväll!

blue/grön

testade en blå/grön penna jag fått gratis från mus under ögonen igår. finfint!


vardagsrum

fick min vilja igenom & det blev lila och silver i vardagsrummet

johan fick sina dioder som vi satte bakom tvn. sjukt fint irl!

 

bilderna är inte rättvisa.


bebis

fina neo.


sommaren 2007.

Utdrag från min blogg sommaren 2007:

nya mediciner, nya biverkningar, nya problem, mer lidande, mindre du.

jag är så trött på att ingen vet. ni är fan utbildade till att veta! hjälp honom,
på ett ordentligt sätt, och proppa inte i honom massa mer skit som gör
honom ännu mindre till den han en gång var. låt honom leva sin sista tid
utan svettningar, ryckningar och ont.. jag ber er! 

jag kände det.. du tog min hand och kramade den hårt, hårt.
jag kände känslan av vad alla orden du hade sagt om du hade
kunnat prata betyder. bara genom att du tog min hand, kramade
den och tittade in i mina ögon, förstod jag precis vad du ville säga.
jag älskar dig, och kommer alltid göra det. / din "dotter" e m e l i e.
2007-07-22 @ 11:19:04


Suttit och läst massa i min blogg från 2007 när Fredrik gick bort. Tårarna bara rinner och rinner när jag tänker tillbaka på den tiden. Så jävla olycklig jag egentligen var, men lyckades dölja det oerhört bra för alla runtomkring. Jobbet, skolan, vännerna & killen - ingen märkte nog riktigt hur svag jag var. Jag tror aldrig att jag förstod att du skulle tas ifrån oss Fredrik. Inte förrän den dagen läkarna inte ville ge dig mer medcin, inte förrän dem sade att det bara var några få timmar kvar.

Det är inte lätt att vara 16-17 år och se sin låtsaspappa dö. Det är inte lätt att se sin mamma förlora den mannen hon gift sig med, älskar och vill leva hela sitt liv med. Att folk dör är inget onormalt, men att dö när man är cirka 36 år i hjärntumör efter ett helt friskt liv är onormalt. Det är bara så fel & orättvist.

Fastän tre år har gått sedan du lämnade oss, tänker jag på dig varenda dag. Jag gråter ofta och önskar att du vore här hos oss. Jag undrar också ofta, hur våra liv hade sett ut nu om du funnits?

År 2006-2007 var det jobbigaste året i mitt liv, hittills. Jag har nog inte riktigt förstått det förrän nu, men när jag blickar tillbaka förstår jag hur dåligt jag mådde. Men jag har nog aldrig heller varit så stark som jag var då. För enda sedan du försvann Fredrik, har jag blivit svagare. Det är inte mycket jag tåler, inte mycket som behövs för att göra mig ledsen. Men det är inte fel att vara känslig, inget fel att gråta eller vara svag. För i längden funkar det inte att spela stark, vara den som inte gråter eller mår dåligt utåt. Det kommer ändå ifatt dig, förr eller senare.

Jag önskar ingen den smärtan vår familj hade inom oss dem åren Fredrik var sjuk. ingen!  Och jag hoppas att jag någon gång får träffa dig igen, Fredrik. För jag saknar dig, varenda dag & det vet jag att det finns många fler som gör också.

freeeee

LEDIG helg, vilket innebär sovmorgon, sena frukostar, sena nätter & enbart massa mys. Jag & johan har precis ätit frukost och ska snart göra ve oss. Ska ut och äta middag hos hans bror. Mys! Ikväll händer det nog inte speciellt mycket, och det låter mer än bra för mig.

Nu ska jag göra mig lite fin, för första gången på vääääldigt länge.

så, trevlig helg!

önskar mig...

ÖNSKELISTA 2010

pengar
till resa

pengar till tatuering

saker till lägenheten
, spegel, påslakan, bestick osv

färgning hos frisören

hårförlänging
(om jag inte har det innan)

parfym, helst burberry - london, min favorit! annars Dsquared2-shewood.

mus smink

smycken från diddi & pearls for girls

dem perfekta jeansen

KOMMER SÄKERT MER.

Så, nära & kära nu vet ni vad jag önskar mig i år...

den 25:e smäller det


på min inköpslista!

speechless

http://hd.se/skane/2010/10/12/ranarliga-atalades-nu-vantar-tio/

Helt jävla sinnessjukt. Man kan verkligen inte lita på någon...
Vet inte ens vad jag ska skriva. Men hur jävla lågt kan man sjunka, egentligen?



13 oktober

Solen lyser idag också, härligt! ska träffa tjejerna om knappt en timme på Aldas för lite sallad & tjejsnack. Vid 4 är det dags för jobb. Slutar halv 12, ingen rolig vecka det här! Men jag kämpar på & försäker tänka på pengarna - för en gångs skull.

Nu ska jag fixa till mig lite. Trevlig onsdag på er!

shopping.

Klick!


hårfärg.

Det här med hårfärg är skitsvårt! Jag har ingen aning om hur jag vill ha mitt hår. Skulle behöva gå till frisören & få massa råd. Något tips på en salong som inte är svindyr, kanske?

Sitter och kollar på bilder, men det är inte det man borde göra egentligen. Alla hårfärgerna jag tyckt var fina är också modellens hår skitfint på. Och dessutom har jag inte dem dragen, hyn, ögonfärgen osv. Skitsvårt detta!

(älskar den tredje bilden.. funderar på något liknande fast andra färger kanske..)




noll koll







har haft en miljon hårfärger, svart, rött, ultrablont, orange, jordgubbsblont, ljusbrunt, mörkbrunt, slingat, lila osv.
jag kan verkligen inte bestämma mig vilket jag passar i bäst i eller vill ha. har tills den 25:e på mig, alltså exakt 2 veckor. det enda jag vet är att jag ska ha extensions igen. jag måste..

julafton



denna klänningen ska jag bära på julafton. vet inte om det blir i lila eller röd ännu dock.

självklart?!

När jag verkligen har tid att blogga så går det självklart inte att lägga upp några bilder..
Återkommer om en stund.

11 oktober

Sitter i soffan och kollar på paradise hotel & kollar på vårt fina storarum som jag äntligen börjar bli nöjd med! Har köpt en tavla idag också, så nu kan jag äntligen göra ett fint kollage med bilder.

Har varit ledig idag & det har varit enooormt skönt. Jobbade 50 timmar förra veckan, var ledig en dag. Kanske inte mycket för en del människor, men för mig var det skitjobbigt, faktiskt.

Ska fortsätta mysa med Harry & Sid nu innan älskling kommer hem från träningen igen.

8/10-2010

ett halvår idag gubben!
Jag älskar dig.


klirr

Ligger i sängen och bara myser! Har dammsugat, torkat golv & fixat med tvätten och kattlådan. Glamouröst såhär en fredag? Vid 16 ska jag infinna mig på jobb 6 timmar. Klirr klirr! Jobbar totalt 45 timmar denna veckan, fortsätter jag såhär månaden ut blir det fina julklappisar till mina nära & kära.

Helgen blir nog den segaste på väldigt länge. Inga kompisar, ingen pojkvän - bara jobb! Får tänka på förra helgen & hur bra den var istället så går det säkert fort!

Nu ska jag ligga här i sängen med datorn, dricka mitt vaniljte & bara mysa lite lite lite till.

miffon

Det finns något jag verkligen hatar med bloggvärlden. Alla hemska människor som kommenterar elaka saker & hittar på idiotiska saker. Det är lätt att sitta bakom sin datorskärm och skriva massa skit, men när det väl kommer till kritan är det svårare att säga vad man tycker i verkligheten. Fega jävla miffon! Ni kan lika gärna nu lägga av och hitta någon annan att försöka trycka ner, för det funkar varken på mig, min pojkvän eller familj.

en ledig dag.

Jag och älskling ska hoppa in i sängen alldeles strax. Dagen har gått väääldigt fort & imorgon är min enda lediga dag denna veckan. Den ska spenderas hos mamma, med Ronja & med Johan. Ska bli otroligt skönt & mysigt! Mer uppdatering imorgonbitti. Godnatt!

personligt & speciellt.

har massa ideer som jag vill göra med lägenheten. ska nu i veckan börja på ett kollage med katterna på, ett på min & johans student & bal samt ett på oss. Sedan vill jag ha ovanför sängen massa massa massa kort, satta som ett stort hjärta. älskar personliga saker, texter & andra småsaker som gör att det blir speciellt. tänkte köpa lite färgglada saker till storarummet nu framöver också. lila & silver, tänkte jag mig. tror det kan bli skitfint!


lite bilder

ny kjol med skinndetaljer

ett par av mina nya stövlar

pussss!

finast

jag åt happy meal

& egofotade mig när johan sov

sjuuukis

ny blus

i love you


känslan av nystädat

Ligger i sängen nu med en helt nystädad lägenhet. Älskar känslan av nystädat & att saker är iordning. Tror verkligen att om man har det stökigt inombords klarar man inte av att ha det stökigt och rörigt runt omkring sig. Jag får iallafall panik. Om cirka två timmar kommer älskling hem igen från träningen. Har lite smått jag ska göra innan dess & sen blir det mys.

Imorgon kommer tjejerna hit 09:00 för frukost & sedan är det jobbdags igen. 16-22, mmh. Är ledig på torsdag iallafall!


riktigt fint

hur snygg hårfärg? sjukt! Såg denna bilden hos Johanna förövrigt.


julklappspengar

Blev inget bloggande innan jobbet. Hade fullt upp med att klara av att pudra huvudet & platta till frillan utan att svimma. Klarade av jobbet 6 timmar & tog en extratid 8-17 imorgon. Julklappspengar, vetni! Så bloggen får vila till imorgon efter 17:00. Då kommer bilder & lite andra saker upp i bloggen. Sov så gott allihopa!

apa

Jag hatar att köpa saker på internet när det bara blir fel när det väl ska betalas. jävla soppa att reda ut alltså!

Vi har haft en helt otroligt bra helg, älskling och jag. Tänkte berätta lite mer sen när jag mår bättre, mår som en apa just nu. Så kika in igen om någon timme!


Göteborg över helgen.

Som sagt, dagarna bara försvinner och jag hinner inte tänka efter. Ska svara på era kommentarer så fort jag hinner! Om några timmar åker jag och älskling till Göteborg över helgen, hoppas på fint väder, god mat, liseberg & lite shopping. bara att få njuuuta och koppla av lite kommer bli så jäkla skönt!

nu ska jag dammsuga & sedan packa. Vi hörs på söndagkväll!

välkommen till världen!

Världens finaste Neo - min lillebror!

29/9-2010