SOMMARKÄNSLOR.

när jag ser dessa skorna längtar jag som fan efter sommaren! tänk dessa till en krispigt vit tunika, chokladbruna ben och massa silvirga smycken. det borde vara sommar året om..


LEFT TO DO



kvar att göra innan nyårskvällen:
- fixa naglarna svarta
- ta bus
- kanske sola en gång till
- jobba natt
- färga håret
- färga & plocka ögonbryn
- ha i inpackning i håret
- pynta villan
- sy upp klänningen
- duscha & raka benen



@ HARRYS.

blev väldigt mycket bilder nu, kände jag. men det är alltid roligt, right?
ovan är iallafall lite bilder julias födelsedag då vi käkade på harrys.


JULKLAPPAR OCH SHOPPING.



här är lite av vad jag shoppat & fått i julklapp. önskade mig mest pengar & men inte så roligt att fota ju!
fick lite andra saker som jag glömt fota också, t ex en mp3. köpte även lite annat på mellandagsrean t ex leggings, hårfärg, bus osv.

CHRISTMAS 09.

jul hos mamma . .

jul hos pappa . .


DAGENS KÖP.

lim, ögonfransar & svart lack tills imorgon.

en inpackning till håret som ska testat efter jag färgat håret idag.


FASHION NEWS.


nyheter från h&m som jag inte tackat nej till. vill väldigt gärna bära en långklänning i sommar, ångrar så att jag inte köpte någon redan förra året. med rätt saker till kan det bli så jädrans snyggt!


KÄRLEK.

har hunnit med att ha 2 år med älskling mellan all denna stress! vi har dock inte hunnit att fira det direkt utan får göra det efter nyår.. ska försöka göra något mysigt/roligt tillsammans då vi inte gav varandra några julklappar heller. trodde ju att thai skulle bli våra julklappar :( men jag orkar inte tänka på det nu, blir bara ledsen & deppig.
jag älskar dig iallafall hjärtat mitt. 2 år av ren kärlek & lycka. och du vet vad jag skrev i brevet, ditt & mitt löfte. ♥

 


en dos av stress.

shoppat som en idiot idag. var dags igen, tyckte jag. haft uppehåll på en månad med shoppingen så lite får man unna sig. ska fota allt jag fick i julklapp + dagens shopping imorgon tänkte jag. just nu känner jag bara stress inför nyår. ska hinna med att

- sy upp min klänning
- fixa dricka
- jobba 2 st 9timmarspass stängning
- träffa älskling som just nu är sjuk :(
- sola 2 gånger
- till buttricks & fixa 2 saker till nyår
- betala månadens räkningar
- färga håret
- köpa & sätta i inpackning samt ta bus dessa 2 dagar & raka benen superlena eftersom jag ska vara barbent

ska hinna med allt detta på 2 dagar & eftersom jag är mest "effektiv" på kvällarna lär detta bli svårt då jag jobbar alla kvällar innan nyår. men jag ska inte vara bitter utan ta det som de kommer - nyår ska bli bra!




kom precis hem från harrys där jag käkade med tjejerna för julia fyller år idag. grattis igen hjärtat! var megamysigt. dessutom inte fel att gå gratis efterrätt? namnam! bilden är förresten från förra helgen. :D



TRETTIOFEMTUSEN.

Det är med en stoooor suck och lättnad jag säger byebye till denna helgen. Julfirande 5 dagar i rad, jobb 06 & 08 på morgonen, solarium och utgång. Kan inte förstå hur jag har orkat med allt. Inte suttit ner en sekund förutom nu ikväll. Men har ändå en del att göra, sitter just nu med "inpackning" i håret & nymålade kritvita naglar. Ska enbart ta det lugnt imorgon då jag har lite å göra imorgon, min enda lediga dag.

~ Solarium 10:00
~ Fixa mig lite & sedan stan efter det - kolla in rean & så lite
~ Hem & göra ve mig
~ Ut & käka med älskling & tjejerna - jula fyller år!

Hörde att det var 35 000 människor på Väla igår. Sick? inga kommentarer.


KLAPPAR.

Har redan fått massor av fina klappar! Har fått UGGs, 2 bhar, pengar, juicyläppglans, örgonhänge x2, ringar x2, armband, mp3, skål m.m. Jättefina saker. Och imorgon får jag ännu mer julklappar, bortskämd som man är. höhö.

Iallafall haft en mysig jul med mamma & co, tack för allt! Och dem blev förhoppningsvis lika glada för presenterna dem fick, som jag blev för mina. Nu ska jag snart krypa ner i sängen & sova. Är så trött & har varit det flera kvällar i rad nu. Men jag klagar inte, lite vana att komma i säng i tid är inget dåligt. Imorgon tänker jag ta dagen som den kommer, sova ut, duscha länge, fixa det sista med julklapparna, packa, göra ve mig lite sådär juligt, kolla Kalle Anka & bara fira julafton. Godnatt allihopa. Och god jul!

(bilder från varje julfirande kommer)

DAN FÖRE DOPPAREDAN?

Satt precis och funderade över vad jag ska inhandla på mellandagsrean. Men egentligen, måste man handla något alls? Jag behöver verkligen ett par ljusa stuprörsjeans, ett par lite roligare jeans med nitar eller något, svarta leggings, tunna fladdriga tunikor, svarta linnen, strumpor, smink, nya festskor, ny väska både till fest & vardag, en kavaj som är längre fram än bak, halsduk & vantar. Men allt detta ska jag givetvis inte köpa på mellandagsrean. Får se om jag lyckas hitta något bland alla people i stan/väla efter julen.

Annars gör det ju faktiskt ingenting om jag sparar massa pengar också! Nu ska jag byta om och bege mig till jobbet 5 timmar, sedan bankmöte & julfirande med mamsi. Vi hörs!

SHOES BABY.


sjuuukt snygga! vill ha på nyår . . hinner dem komma hem i brevlådan tills dess tror ni?

GOD JUL.

Det enda jag gör just nu är att jobba, sova & ja, tänkte skriva äta men knappt det hinner jag med. Ändå jobbar jag inte ens heltid. Schassssies alltså. Jobb imorgon också, sedan är jag ledig 2 dagar & kan fira jul i lugn & ro. Mitt julfirande började redan idag efter jobbet med paketer & god mat (inte julmat!!). Mysigt! Och imorgon ska jag fira jul med mamma, på julafton med pappa & på fredag i bårslöv. På kvällen är det utgång & sedan jobb 6-15 & 8-17 i helgen. Jaa, min vecka är fullbokad..

Ska ta tag i mitt bloggande efter julen igen, hade jag tänkt. Bilder, kläder, mode, shopping, tankar, funderingar & planeringar och myckeeeeeet mer. Sounds good, ha? Så, God Jul allihopa ute i bloggvärlden! pusssss.


17 december.

Ojojoj. Den här dagen har varit allt annat än lugn! Sov inte en enda sekund inatt så när klockan ringde vid halv 5 var jag helt död. Gick iallafall upp & drog mig till bussen. Sjukt halt & kallt ute var det. Julia mötte mig vid kopparmölleplatsen & vi gick till donken för den årliga julfrukosten. Var ganska mycket folk i år, även om jag tycker att fler borde dykt upp. Efter frukosten softade jag kvar på donken tills jag skulle till doktorn. Fick reda på att jag har något som kallas "behcets sjukdom" vilket är mycket mycket ovanligt i Sverige. Inte ens en människa på 100 000 har det. Vet inte riktigt vad det innebär & betyder ännu. Efter doktorn köpte vi lite cider & sedan åkte jag hem för lite vila, mat & sedan jobbet igen. Slutade klockan 8 och åkte direkt hem, trots att jag hade bestämt mig för att sola. Men orkade verkligen inte idag. Har ätit mat & kollat ph, ska packa upp lite påsar & väskor som står innanför dörren. Sedan ska jag sova i tid! Ska bli sååååååååå skönt.


en vecka till julafton idag!

I VINTERKYLAN.

Ah, en dålig dag blev en bra till slut. Började med att jag vaknade lite sur eftersom jag låg & vände på mig till 3 på natten medan älskling somnade 11. Gick iallafall upp efter många om & men, käkade & gjorde ve mig. Åkte till jobbet och slet 4 ynka timmar, helt okej jobbetid enligt mig! Sedan tog vi tjejer med oss mat hem till Fie där vi krängde & snackade nyårsplaner. Kommer bli så jävla roligt! Inget jobbigt folk överallt, bara folk vi tycker om & vill fira det nya året med. Helgen är också planerad, softekväll på fredag (med älskling?) & pascha på lördag. Låter helt okej! Något som inte är helt okej är att jag ska vara på McDonald's igen om cirka 8 timmar.. Den årliga julfrukosten får man ju inte missa liksom! Sedan ska jag softa några timmar innan det är dags för doktorn & jobbet igen. Kom av mig lite nu, känner jag. Efter maten körde vi ut en runda iaf, cruisade som det så fint kallas? hahaha. Sandra lyckades nog bäst, enligt mig. Livsfarligt att köra i detta vädret, men ändå så jävla roligt.. ja, sjukt.

Nu ska jag dock bädda ner mig med lite Paradise. Fryser röven av mig just nu så tofflorna åker på & ljus ska tändas!
Hoppas ni har det lika mysigt i vinterkylan! pussss.

JULAFTON.

DET HAR SNÖAT I HELSINGBORG. Dock försvann det lika fort igen? Som vanligt då ja.

Det här med bloggandet suger jag just nu bigtime på. Men har ingenting, verkligen ingenting att förmedla. Det enda jag gör är att jobba. & när jag inte jobbar är jag helt slut i kropp & huvud. Och jag jobbar inte ens heltid. Ska bli skönt att få komma till doktorn på torsdag och få utrett allt så jag kan få någon medicin. Vill ju orka mycket mer än vad jag gör just nu.

Leopardklänningen var alldeles för lång, för mycket tyg & för lång upptill så den lade jag ut på Tradera igen. Tråkigt med tanke på att jag trodde att allt var fixat. Får helt enkelt ge mig ut på jakt efter en ny.. Har kollat på alla hemsidor jag kan komma på men finner ingen. I värsta fall köper jag en från Gina & syr om den lite. Väntar på lite mat, sedan ska jag bege mig till Väla för dem sista klapparna samt klänning till nyår. Vi får väl se hur det slutar! Längtar väldigt mycket till våren kommer. Älskar att kunna ha shorts & stövlar tillsammans och inte frysa. Bara få känna att solen är varm. Oh, jag längtar!




julen 2008

IDAG.

today

lägga in klänningen på tradera igen - inte alls fin
köpa dem sista julklapparna
slå in julklapparna
leta ny nyårsklänning
älskling kommer ikväll


MY WEEK.

måndag: bara ta det lugnt, till älskling ikväll.
tisdag: tjejerna ♥
onsdag: jobb & sovning med tjejerna kanske?
torsdag: julfrukost på donken, doktorn & sedan jobb.
fredag: jobb & ?
lördag: möte med ...... & ?
söndag: jobb


att rymma utomlands verkar som en bra idé för mig...


SKITHELG.

Haft en riktig skithelg med enbart jobb på listan. Vänt på dygnen helt då jag slutat 05 hela helgen. Men nu är jag uppe efter 12 timmars sömn, utvilad. Hatar att jobba natt av många olika anledningar. En av dem är att man måste stänga/städa & stressa med det så gästerna lite kommer i andrahand. Och jag hatar att städa & diska. Vill hellre "ta hand" om gästerna. Menmen, nu är dessa 5 dagarna över!

Måste bara kommentera Idol-finalen också, lite sent men ändå. Jag tycker Erik är jätteduktig men Calle var min favorit ändå. Älskar hans röst! Dock var det en riktigt bra final i år, båda är riktiga stjärnor. Så, då var det också gjort.



Nattjobb.

Jobbar natt hela helgen, därav min icke existerande uppdatering. 
Så vi hörs när mitt dygn är normalt igen. 
Puss!  

ENSAMHET.

Hade en mysig förmiddag hos älskling innan jag begav mig till jobbet. Hann gå en sväng på 30 minuter innan det var dags att jobba också. skönt! Efter jobbet krängde jag lite fettomat & sedan åkte raka vägen hem. Har precis duschat, rakat & smörjt in mig så är helt fresh nu. Finns ingen skönare känsla! Känner mig lite halvt ensam.. Hatar att känna mig ensam, är inget roligt alls. Tänkte iallafall sätta på Paradiseavsnittet jag missat ikväll & tända lite ljus för mig själv. Hoppas ni har en mysig onsdagskväll!


saknar er, mina allt


NYÅR.


min nyårsklänning - förmodligen!
(om jag lyckas bli tillräckligt brun för att klä upp den)


annars blir det denna!


i love you

När jag har ställt in mig på något så ska det bli så. Och nu är jag inställd på det & tänker inte tolerera att något annat sker. Så det så! Imorgon får jag en chans till. Annars fortsätter jag bara leta. För jag ska.............

Ronja, vår älskade vovve är sjuk igen. Varit en jobbig dag idag med allt möjligt skit som hänt. Inga positiva vibbar idag alls. Jag hoppas att hon blir frisk igen snart, för det gör oerhört ont att se henne må såhär. jag älskar dig hjärtat! ♥

Har precis krängt i mig en hel skål med chips & dipp. Kan ju lugnt påstå att jag mår illa nu. Beach 2010 var det va? Uschja. Solat har jag inte heller orkat göra. Inte köpt julklappar heller. Äee, nu ska jag inte gräva ner mig! Det kommer fler dagar. Right?

Ojsan, en paus på några minuter där ja! haha. Hamnade på Tradera och klänningarna.. Nu är det DH!

8 december.

Känner på mig att denna dagen kommer suga. Redan vaknat på fel sida & är sur. Dessutom har jag ingenting att göra idag. Skulle till Väla men hur roligt är det att gå dit ensam? Tjejerna jobbar, Fie är i skolan, Patrik sover. Ah! Skulle lika bra kunnat jobba idag? Nu hoppas jag på ett samtal med ett positivt besked så någonting kan hända.

Nej, någonting måste jag göra! Dags att göra ve sig.




TATTOO.

Postat av: rebecca

hur lång tid tog tatueringen på foten att göra? kan du beskriva smärtan? knepig fråga kanske, haha. vill själv göra en på foten, men jag är så jävla mesig så jag vågar nog inte.


Svar: Tatueringen tog ungefär 2 timmar att göra, men det var för han hade mycket annat att göra samtidigt. Hjälpa kunder, svara i telefon och så vidare. Det är svårt att beskriva smärtan men jag tycker den är både skön & skitäcklig på samma gång. Det gör ondast att tatuera på ställen där ben sitter, & ondast att fylla i tatueringen - tycker jag. Men om du tänker dig att du skrapar något mot ett ben i kroppen med en nål.. Haha. Det låter ondare än vad det är & det är absolut värt smärtan! Jag skulle göra om det miljoooner gånger & tycker inte smärtan ska vara anledningen till att du inte tatuerar dig. Du kommer inte ångra dig & inte tycka det gör alls så ont som du föreställt dig - jag lovar!


SOLA BÖR MAN, ANNARS?

Okej.. jag klickade precis hem en beige klänning till nyår. Hmm. Solariumet hela december månad dårå? Jag som sa att jag skulle ha en lite mer sexig klänning klickade precis hem en "sötare" variant med chiffong och grejer. Jaja, vi ge den en chans ju?

Var riktigt skönt att sola! Såg lite mer resultat denna gången än förra, vilket också är bra. Huvudet är just nu fyllt av fräknar, vilket jag hatar. Och är det bara mina händer som förblir vita hur jag än gör? mätte dem med benen och magen innan, sjuk skillnad. Why?


VÄLA.

Var på Väla innan några timmar & köpte lite julklappar.

Pappa - check
Syster - check
Tilde - check
Meia - check
Mormor - check


Imorgon kan jag även kryssa av Ingelas föräldrar, rogers föräldrar, mamma, hans & eva samt Ingela.
Då är det alltså inte mycket kvar. Skönt att ha det klart.

Köpte bara trosor från cubus, hankypanky kopiorna som jag älskar samt söta öronhänge. Som sagt, utbudet av kläder suger just nu. Ska lägga mina pengar på en fin väska, ringar & armband sålänge istället. Sedan är det nyårsklänning & skor som gäller. Nu ska jag iväg med älskling & bättra på brännan så, brb.

JULKLAPPSTIPS.




Nelly har jättefina smycken, väskor, klockor just nu. Bra julklappstips!

EN STEN SOM FALLIT FRÅN MITT HJÄRTA.

Bara jag som har världens telefonfobi? Jag hatar verkligen att prata i telefon med folk jag inte vet vilka är. Typ som myndigheter, tandläkare och sånt trams. Nu imorse bestämde jag mig för att ringa 2 av dem samtalen jag har dragit ut på så länge. Tandläkaren och X. En sten har fallit från mitt hjärta. Så jävla skönt att ha det gjort!

När jag kom hem från älskling gjorde jag frulle till mami och mig & sedan plockade ur diskmaskinen. duktigt av mig! Nu tänkte jag städa rummet & sedan ta en runda in på Väla för lite julklappar. om jag orkar dvs.. Ska iallafall inte anstänga mig ett skit dessa 2 dagarna, sedan är det 5 dagars slitjobb framför mig nämligen . . .


Ugg Australia Classic Cardy Grey.


 


en av mina fina julklappar jag ska få av mami & rogge.
ett par UGGS som jag ska mysa runt i :)

önskade inte mig dem men fick köpa dem för ett kanonpris & vem passar inte på då? supermysiga ju!


2009 & 2010.

2009
- piercat min nacke 2 gånger samt handen 1 gång
- gjort 2 stycken tatueringar, en på foten & en i örat
- varit i kroaten 10 dagar
- besökt göteborg för julmarknad
- haft många roliga festkvällar tillsammans med min tjejer runt om i helsingborg!
- tjänat ganska mycket pengar som jag dock inte ser skymten av nu . .
- shoppat som en galning
- tagit studenten - med helt okej betyg!
- varit på balen
- varit i prag med klassen
- fått reda på att jag har 3 sjukdomar, astma, afte & ledsjukdom
- bokat silikonbröstoperation
- börjat på mitt körtkort
- blivit av med mitt solarium & busberoende
- ha 2 år med älskling
- jobbat 3 år på McDonald's
- varit "blond" och blivit mörk sen rödhårig igen
- satt i extensions, tagit ur dem & sedan satt i nya igen
- varit i venedig

och mycket mycket mycket mer!

2010

- tagit mitt körkort
- rest minst en gång/årstid
- gjort min tatuering på armen
- kommit på rätt väg i livet = veta ungefär vad jag vill och hur jag ska ta mig dit
- börjat leta lägenhet/flyttat
- må bra & vara lycklig!
- fylla 20

vågar inte hoppas på för mycket & ha för höga mål inför 2010, tar året som det kommer helt enkelt!


här var dem heltnygjorda! älskar dem båda och ångrar ingenting.
dock ser den i örat lite annorlunda ut nu, strecken är lite tjockare.
& den på foten är helt utsmetad här på bilden!


ME LIKE.


dags att ta sig en tur till lindex?! har dock inte sett några av dessa plagg i butik mer än kavajen som jag provade förra månaden men hade då inte pengar till den.. blir nog en tur till väla imorgon för julklappar & nyårsklänningsletande.

PERFEKT HELG.

fredags
förfest hos sandra efter en oerhört lugn dag hemma. fick dock stressa ihjäl mig innan bussen gick, även om jag hade haft hela dagen på mig. fick 2 fina presenter av dem. en till nyår & ett shotglas (som försvann ute..) & en liten fickplumpis. tack, ni är världens bästa vänner! fick skjuts ner i stan & vi började vår kväll på stinsen. cider & skitsnack innan vi gick till tempel där vi lyckades komma in gratis? studentkort funkar tydligen där? dansade och fulade oss hela kvällen innan jag var helt slut vid halv 3 tiden. krängde då en falafel innan vi fick skjuts hemåt. bilder från kvällen kommer.

lördags
vaknade & mådde skit, vilket slutade med att jag inte jobbade. vilade mig & tog det lugnt fram tills på eftermiddagen då det var teaterdags. jag, mamma, rogge & älskling kollade på "snövit & dem 7 miffona" som enligt mig var riktigt bra och rolig. tycker teater är jätteroligt att gå på & är något jag önskar jag gjorde oftare. rekommenderar den iaf! sedan åkte vi hem igen, krängde mat, chips & dipp till en film. somnade ganska sent med älskling brevid mig.

söndag
idag har jag jobbar 12-19 & hunnit hem en snabbis för mat. är nu hos älskling & fryser röven av mig. stod nämligen & delade ut mat i dtn (där bilarna får sin mat) och det blåste rakt in. även om jag hade värsta vindjackan frös jag skitmycket. så det är inte lilla frossan jag ligger inne med nu.. ska bara mysa ikväll, känner på mig att vi kommer somna tidigt.

tycker min helg har varit helt perfekt! den har innehållt lite av varje - fest, vänner, pojkvän, mys, familj, teater, jobb. mycket bättre kan det inte bli!

TO DO.

färga håret & duscha
smörja in mig
välja outfit
gå ut med ronja
packa väska
fixa håret, föna, platta & locka
sminka mig
vara hos fie senast 8

längesedan jag hann göra ve mig ordentligt innan en utgång. dem senaste gångerna har jag ju jobbat varje gång innan så det har blivit en aningens stressigt. men idag hinner jag gott & väl göra ve mig. skönt!

FOREVER21.

någon som har handlat från forever21 & vet hur lång tid deras frakt tar?

Tack!


ATT FÅ VARA FRISK..

Är megatrött & ska lägga mig så fort jag skrivit klart detta inlägget. Jobbet idag gick riktigt, jävla dåligt. Men jag tycker jag har min skäl efter denna dag & det jag fått reda på.. Alltid ska det vara något, visst? Min mamma fick reda på att hon har fibromylagi. Orkar inte förklara vad det är, men är ingen rolig sjukdom. Speciellt inte med tanke på att hon redan har ledgångsreumatism. Och detta var inte allt jag fick reda på.. Jag har också en ledsjukdom nämligen. Doktorn ville inte säga vilken osv till min mamma då jag inte var där, men dock behövs sjukdomen behandlas med medicinering vilket innebär att jag kanske måste äta ännu en medicin hela livet. Orkar inte. Jag hatar sjukdomar, hatar medicin & hatar att inte vara frisk. Blev väldigt ledsen & nedstämt efter att ha hört detta iallfall. Fått en ny tid till doktorn så får vi se vad han säger då. Vet inte ju inte själv vilken sjukdom det är jag har ännu ens.

Ja, usch. Kände att jag behövde av avreagera mig lite. Gick som sagt röv på jobbet idag. Kaos & stress, och lite mer kaos. Nu är jag iallfall hemma! Imorgon ska jag färga håret, ta hand om mig själv & sedan ut med tjejerna på kvällen. g o d n a t t .

AVUNDSJUKA BITTERFITTOR!

blondinbella håller på att släppa sitt nya märke "classfied" & har valt en snygg, normal tjej som modell åt hennes kläder. men nej, då kommenterar hela sverige att hon är för smal & ser anorektisk ut. herregud alltså. blir riktigt jävla sur. hon ser helt normal & frisk ut & var lite glada för andra peroners framgång & lycka istället för att vara så jävla avundsjuka hela tiden! hur man än ser ut idag är det fel!  Sverige - skärp er!

läs mathildas (blondinbellas modell) inlägg där hon svarar på alla elaka kommenterar blondinbella fått. go girl!

bild lånad från blondibellas blogg..





2010.

Imorgon vet jag precis vad jag ska göra. Jag ska köpa hårfärg (det är inte bara en person sagt "nämen, är du såå blond egentligen?") idag. Det är alltså dags för en uppfräschning! Sedan ska jag in på Resia, med eller utan älskling. Resa ska kollas. För vet ni? Jag säger det en gång till: fyfan vad jag vill bort härifrån!! för varenda dag som går, undrar jag vad jag gör här. Så det ska göras imorgon! Kommer förmodligen flytta fram operationen lite också om resan blir av. Kan inte vara ledig 6 veckor, måste jobba ihop lite money emellan också ju. Tråkigt, men det gäller att prioritera liksom. Så imorgon, hårfärg & Resia. Ska också försöka hinna inom stan och checka klänning samt lite julklappar. Får dock se om det blir imorgon eller på fredag. Annars lägger jag mig i solariumet några minuter.. Jaa, har ju iallfall att göra? haha.

Det är dags att börja planera nu. Trött på att svamla runt & inte veta vad jag gör. Säger inte att jag tänker börja planera min framtid, för den har jag ingen aning om hur jag vill att den ska se ut. Men någon månad framåt ska jag väl kunna planera? Nästa sak är ett dykcert - något jag länge velat ta. Sedan snackar jag & tjejena om fallskärmshopp också.. Herrejösses så roligt! Men vågar jag? Klart som fan jag gör! Annars får någon putta mig..

Nu jävlar! 2010 here I come!

NYÅRSBLÅSAN.

nu är det såhär, jag är jävligt trött på kläderna som dem olika kedjorna säljer just nu. så trött att jag vill spy på utbudet, faktiskt. gina tricot - fjortiskläder så det skriker om det. klänningar med kedjor, plastiga plajetter, konstiga plastsaker, konstiga "muddar" nertill och i slappiga material och dessutom i tusen färger som skriker billigt. h&m - kan finna fynd, som resten av sverige också har.. det märker man då det endast finns 40/42 kvar. annars är klänningarna oftast för långa för min smak. bikok - börjar tyvärr gå åt gina tricot hållet dem också. hade fina klänningar ett tag, men just nu suger utbudet! cubus - fyfan. finner inte ens några ord? så jävla fula kläder så det inte är sant.

så har vi då internetutbudet.. nelly - ingen klänning som lockar mig? varför göra det så svårt med kragar & skit? en simpel coctailklänning hade varit purfect. nej, istället ska dem vara långa, slappiga, konstiga former eller något annat wierd. asos - samma här! absolut ingen som faller mig i smaken till 100%. och om asos inte har fina klänningar, vem har då det?! stylebystars - en del fina klänningar, faktiskt. dock slut i min storlek varenda jävla gång!

skrev mest om klänningar men tycker överlag att utbudet är riktigt dåligt vad det gäller kläder just nu.. ja, som ni märker behöver jag hjälp med att finna en nyårsklänning.. har ni någon affär/internetbutik ni kan rekommendera? har verkligen varit överallt, känns det som. lindex, kappahl & allt som skit är också inräknat.. help!

sökes: en snygg, sexig nyårsblåsa. den ska vara enkel men ändå speciell. inte allt för dyr heller!


fyfan ..


något i stil med denna, vill jag bära på nyår.
självklart är den slut i min storlek..

JULKLAPPSFÖRSLAG?

jag pendlar oerhört mycket i allt jag gör just nu. för några veckor sedan ville jag bara vara ensam. ensam i min säng, med datorn, musik, lugn & ro osv. det enda jag vill nu är att ha folk runtomkring mig. vill inte vara ensam en sekund, är så snackesugen så det är sjukt! tolkar dock detta som att jag haft en liten svacka men mår prima igen.

älskling bjöd mig på lunch innan. naaam! sedan glass (som var gammal??) till efterrätt. gottgott! köpte även cigg för första gången i mitt liv idag, lite stoooolt! dem var dock inte till mig, såklart. nu är jag bara hemma igen & ska snart in och käka igen. blir en lugn kväll, ensam. sedan väntar en vecka med jobb, teater, fika, tjejerna & älskling så en kväll ensam behöver inte vara fel.

har en liten fråga till er, söta läsare:
vad kan man köpa till lite äldre människor i julklapp? typ, mormor & morfar ålder.. inget tråkigt som choklad eller så, utan något roligt! kom med förslag!

....

tog äntligen mitt förnuft till fånga imorse & solade 25 minuter. hatar att vara blek, hatar det! och nu har jag varit blek några månader & tyckte det var dags för lite solbränna. får nog sola minst en gång till denna veckan om det ska hålla i sig, dock. men det är sååå värt pengarna, allt annat är bara skitsnack.

gick alltså upp redan halv 8 imorse, solade med älskling & sedan köpte vi bullar. var meningen jag skulle köpa hårfärg men den var slut. köpte med mig en mascara också, då min nya aldrig torkar av någon konstig anledning? den bara klibbar & för fransarna helt tjocka, plus att den är heelt omöjlig att få av - tillochmed med vatten. aja! bullar & mys hos älskling innan vi somnade 2 timmar till. sedan skulle han på möte & jag fick skjuts hem. precis packat upp & duschat. sitter och funderar på vad jag nu ska göra? borde handla julklappar - men orkar inte. är skitsugen på IKEAs chips - men orkar inte gå dit upp. borde dammsuga rummet - vem orkar? helst av allt vill jag fika. som vanligt då liksom. fika är en aktivitet som ligger väääldigt högt upp på min "älska att göra" lista. synd att tjejerna ska jobba & älskling är på möte bara . .