alla vill väl ha dig nu?

Ojojoj, var verkligen ett tags sedan jag skrev nu. Känns det iaf som? De senaste dagarna har spenderats på jobb, stranden, i göteborg (shopping och liseberg) som verkligen var jätte skoj. Mys med eftersom patrik var med, hihi. Jaja, sen har det väl inte hänt så speciellt mycket? Vädret är kanon bra så därför har jag inte hunnit med bloggen något. Idag är det dock jobb, 11-30-19. mm, nog skoj i detta vädret! men så är det ibland. Igår och förrgår städade jag ur lägenheten så hon som ska flytta in kan göra det imorgon. Måste mecka upp min nya garderob så jag kan få iordning på mina kläder. Fick shoppat massor i gbg med. Skönt med lite nytt. Bla, 2 par nya skor, en knallrosa body med djup urringnig i ryggen, en svart jacka, stuprörsjeans, ett linne, 2 klockor och lite sånt.. Köpte presenter till Patriks syster också, ett par skor och en t-shirt.

De närmsta dagarna ser ut att bli ganska blanadade. Idag ska jag som sagt jobba, sen ut och grilla hos Rogers föräldrar i Vallåkra och därefter sova tsm med Patrik. Imorgon ska jag jobba hela dagen igen, sen kanske träffa lisette. Får se vad vi gör, har ju en del planer redan. Sen ska jag vara hos pappa i helgen. På lördag är det jobb igen, 12-21. blööö. Sen kalas hos pappa för ingela. På söndag blir det jobb sen vet jag inte. Är ledig måndag och tisdag så då hade jag tänkt färga och klippa håret. Ska färga om det i samma färg och sen klippa samma frilla jag hade på ett klasskort i ettan. Mjaau! Ska dock ha längre och mörkt ju. Nu ska jag käka upp min yoggi och sen dra mig till donken för att löka ihjäl. Känner redan svettet på ryggen komma.. Jafyfan, ni skulle bara veta hur svettigt det är på donken i detta vädret. Panik, typ.

stranden

Har legat på stranden hela dagen. Skönt som sören. Har också hunnit köpa min byrå på IKEA som jag länge velat ha. Nu är det jobb om 1,5h. Stryp mig? åh. Orkar inte inte inte inte inte. Speciellt inte när det är festival och alla är där nere och myser runder medan jag lökar på donken med massa cheeseburgare och bigmac. Nej fyfan! Livet är orättvist. Hade också velat köpa söta tröjor med namn på, piercingar, åka någon halvtaskig karusell och käka massor av munkar. buuuh. Ja, jag tycker faktiskt synd om mig själv. Men får tänka att jag sparar pengar till imorgon istället. Göteborg står på listan! wihue. Shopping och Liseberg, i love it! Blir det första "riktiga" jag gör denna sommaren. Mitt sista sommarlov.. Nej, nu börjar jag tänka för mycket igen. Dagarna blir som dem blir och jag ska inte deppa.

Jag tjänar iaf pengar ikväll istället för att spendera som alla andra ;) haha.


kvällstankar

Magen är svullen som ett riktigt svullo, jag luktar äcklig donken fritös/ost, jag har ont i fötterna, jag är trött men kan absolut inte sova, jag är hungrig, jag har ångest inför morgondagens jobb, jag hatar mycket just nu, jag känner mig blek. Kvällen har varit piss och jag tror faktiskt inte jag hade klarat det utan Sandra. En av dem värsta dagarna på mcdonald's och än är det inte över. Morgondagen ser ut att bli ungefär likadan. Dock en annan jobbetid 19-04. Vill typ bara slå någon hårt nu. Riktigt hårt. Det är sånna här dagar man funderar på om det är värt all skit, värt dem pengarna? Men jag har klarat en av 2 helvetes dagar och är halvt nöjd iallafall. Imorgon väntas solning/badning, IKEA snabbt som sören och jobb. Yes, nu säger jag godnatt.

NU ÄR DET SOMMAR! (igen)

Vädret är helt sanslöst underbart! Solen steker och jag har spenderat dagen på stranden med familjen och patrik. Imorgon ska jag till stranden igen, med samma people förmodligen. Jobba inatt/ikväll. Fifan! Hbg festivalen + fint väder. Jag kommer dö! Lid med mig? Sova ensam inatt med. Suger. På lördag blir det förmodligen Göteborg med fam + pojkvänner. Mysigt! Sen är det jobb 7 dagar minst framåt (en dag ledigt). Finns inte så jätte mycket mer att säga..

Imorgon kommer min fetelön in på kontot. Huuurra (!!)

lista

att köpa/fixa:

· Jeans (stuprör)
· Mp3
· Ny mobil
· Byrå till rummet
· Present till Ingela/Jonna
· Tavlor till rummet
· Tatuering
· Körkort
· Tandblekning
· Ett par shorts/linne till resan
· Bankkort och legg
· Spara! (till tv, bil, resa m.m)




sommar?

Inte bloggat speciellt mycket på sistone. Har inte så mycket att dela med mig av. Jobbar mycket nu också, så hinner inte med så mycket annat än det. Är ledig idag och imorgon också iaf, sen är det många dagars jobb framför mig. Ganska fint väder idag, och dem lovar att det ska bli strandväder resten av veckan! Jösses så skönt det hade varit. Bara steka på stranden. Har solat solarium idag första gången sen patrik kom hem från spanien så min bränna är helt borta. Är 22 dagar kvar, sen är jag i Italien. Gött! Nu ska jag och älsklingen snart ut en runda med axel & co. får se vad vi ska göra? jaja. skriver imorgon eller nått. (när det finns något vettigt att skriva) hej sålänge.

tyvärr

I'm not your fucking second choice.


Hur länge?..

tröttis

Är så trött. Puuuuh. Var på swea i förrgår, allt var bra tills jag inte visste nånting och mådde skit. Började gå hem utan att säga till dem andra eller nånting. Dålig stil som fan av mig. Allt blev kaos! Kommer inte ihåg nånting från Crom typ. Usch.. Hela gårdagen gick åt till att må bra igen. Mår fortfarande inte tillräckligt bra. Skulle egentligen jobbat igår, men mådde så dåligt. Kan egentligen inte idag heller, men har för mycket samvete för att skita i det så jag drar dit ändå. Slutar 02:00. suuuck! Mamma tror jag fått i mig nått jag inte skulle ute. Kan vara så. Har aldrig mått så som jag gjorde/gör. Jaja, tur man har föräldrar, pojkvän och kompisar som bryr sig <3. Har varit i Höör med pappa, ingela, patrik & elin hela dagen. Var och köpte scrap saker till albumen och sen fikade. mysigt! Nu har patrik GÅTT hem (ja, han går, stackarn..) och jag ska jobba om 1,5 timme. B to the lööö. Menmen, måste ta mig i kragen och försöka se det positivt. Idag och imorgon, sen ledig 3 dagar. I will fix it. Nu ska jag vila lite.

Jag älskar dig så mycket Patrik.
Kommer aldrig finna ord för att förklara mina känslor för dig.
Du är mitt allt & vill aldrig mista dig.
Känslorna är starkare nu än någonsin, så ingenting får förstöra detta nu.
I love you, baby.

yeah, i like that

Sorry för min hemskt dålig upptadering. Har inte haft någon tid, helt enkelt. I förrgår jobbade jag, sen sov älskling här. Vaknade upp och jag fyllde år! wiiih. Firades på sängen med paket osv som vanligt. Senare under dagen åkte vi till typ båstad och fikade på utsiktstället. Sjukt fint! På kvällen (igårkväll) träffade jag plast. Vi åt på haket, har längtat så länge efter haket-mat att jag höll på att dö! Efter den goda maten fikade vi på mcdonald's.. haha! Tack för middagen/fikan och de fina presenterna. i love you. Efter det hämtade Axel och Patrik mig, så åkte vi till Axel. Kollade film & sånt, senare stack vi ut igen en runda. Ikväll ska jag äntligen få trycka upp mitt legg i vakternas hue. Fyfan så skönt det känns! För jag är juuuuu 18! haha, mesig jag är. Jaja, nu ska jag fixa mig och så. Träffa plast ikväll, gå ut maybe? vi får se. hajdoo..


Jag älskar dig Patrik Gustavsson.
Tunisien 08 ;) <3<3

du är mitt allt, hjärtat


helt sjukt trött

Jag är vaken och har varit det sedan 11 tiden. Somnade 6! Denna dagen blir lång, kan jag lova. Jobba mellan 15-22:30 sen kommer patrik hit. Längtar som satan tills dess! Imorgon fyller jag år. 18 speciella år. Dock känns det inte så speciellt, faktiskt. HIF & kul i juli idag i helsingborg så lär vara mycket att göra. Hoppas tiden går snabbt & att jag får stå i ettan ("hej och välkomna till mcdonald's, det går bra att beställa.") soft hade det varit. Vill bara att tiden ska gå och att Tunisienresan ska komma. Lever för det just nu. Har ingenting annat att se fram emot? Funderar förresten starkt på att göra min blogg hemlig, sätta lösenord som bara jag vet om. Skriver så privat och skriver egentligen endast för mig själv.. Men får se!


Önskar att jag också kunde sova hela dagen.. Nej, jobbet kallar.

jag orkar inte mer

vad blir detta, den 100e gången jag gråter denna månaden? jag förstår inte ens hur jag kan gråta mer. och ännu mindre förstår jag hur jag kan gråta allt detta för en enda person. dina ord satte sig sandra.. jag tog det verkligen till mig och har tänkt massa, dessutom har kvällens händelser inte gjort någonting bättre. gång på gång, gång på gång sviker jag mig själv och mina löften om att sluta både bry mig och inte förstå att det är såhär det kommer vara. jag gör som alla andra vill, slickar röv och är puttinutti medan alla andra gör vad fan dem vill och tänker inte på någonting annat än det. så är det & det är mitt eget fel. om jag bara kunde sluta bry mig så jävla mycket. jag vill också kunna göra precis vad jag vill och känner för, kunna säga vad som helst och ändå vara säker på att människorna runtomkring mig stannar. jag vill inte vara rädd att förlora mina närma, jag vill också kunna förverkliga mina drömmar. nej, istället ska jag förverkliga alla andras. önskar att jag vore tillräckligt stark för att ta steget. som du sa, sandra: jag behöver det inte. det gör så ont inom mig. vill bara skrika och slå på mig själv, straffa mig själv för jag aldrig lär mig av misstagen. straffa mig själv för att jag gör dem. men vad hjälper det? när smärtan jag själv orsakat kommer ikapp mig igen är det bara ännu mer lidelse över allting. ännu mer jävla pain! jag vet inte hur detta kommer sluta, jag vet inte heller hur jag kommer må. jag vet aldrig nånting, inte ett jävla piss! denna sitationen som inträffade idag är kanske inte så jävla farlig. men sättet att göra det på, sättet att hantera det och min rädsla gör mig så enormt ledsen. sättet att inte bry sig, sättet att bli arg och sättet att inte förstå.. det är nog det värsta av allt, att aldrig känna sig förstådd. jag menar, är jag så dum i huvudet? en människa som inte har pojkvän, som inte haft speciellt många och långa förhållanden, som inte tycker om mitt tofflande förstår.. hon förstår hur jag känner och hon förstår vad jag är rädd för. hon säger inte emot, hon känner istället med mig. att förlora någon är det värsta som finns och speciellt på det sättet och speciellt under dem omständigheterna. jag vet snart inte vad jag själv skriver om. klockan är snart halv 4 och det är morgon. är det ens lagligt att fundera och tänka så mycket som jag gör? vad är det bästa botemedlet när man mår dåligt, är rädd, känner sig osäker, ledsen, arg? festa röven av sig?

den ständiga frågan; varför?

"Varför kan jag inte glömma?
Varför kan jag inte släppa?
Varför kan jag inte förstå?
Varför kan jag inte sluta tänka på det?
Varför?"



segast

Är alldeles för seg för att skriva allt som hänt.. Därför ska jag göra det lätt för mig själv och skita i det! bra va? haha. Jobbet idag var väl ok, skönt att Sandra också jobbade även ifall dem aldrig sätter oss tillsammans (trots att vi jobbar bra tsm!) slutade vid 11 och då tog vi massa fika och satte oss ned och bara pratade. Kom precis hem. Är inte trött egentligen (kan vara kaffet?!) men är helt sjukt seg. Imorgon är det ny dag och jobb igen. HIF + kul i juli = pissemycket att göra = Emelie trött = Emelie sur. Slutar halv 11 och då väntar förhoppningsvis älskling hemma hos mig. Mys! Sen fyller jag år, 18 jädrans år! Min dag, helt enkelt. Skönt att man är ledig! Sandra & fie hade några planer på vad vi skulle göra.. Men jag har ingen aning ännu så återkommer med det senare. Nu ska jag lägga mig i sängen med Alvin (mitt älskade marsvin!) och bara mysa. Hoppas ni alla bloggare och bloggläsare har det bra.


marsvinsbebisar

Hinner inte blogga egentligen för jag måste till jobbet. Men måste bara skriva att vi nyss har fått hem 2 underbara, söta marsvinsbebisar! åh. hihi. Längtat länge nu! såå söta. Har spenderat det mesta av helgen tillsammans med familjen och älskling. Mölle, bilkörande, fika, kortspelande, grill & mys utomhus och massa annat! Skriver mer om det senare ikväll, nu ska jag bege mig till jobbet och jobba. Slutar 23. Får se om jag ska hitta på nått med Sandra efteråt. Men jag skriver iaf senare!

<3

Nu kommer Patrik snart hit. Så skönt det ska bli att bara få krama om dig!
Jag älskar dig så mycket..

...


bag in da box?

Igårkväll träffade jag lisette ett litet tag. Satt och åt glass i norra hamnen och bara snackade massor. Så himla skönt att träffa dig honey. Efter ett tag kom Ted och hämtade henne så skulle dem på fest i gt! livat! haha. Jag gick en runda till och sen cyklade jag hemåt. När jag kom hem åkte familjen till godishörnan och köpte godis/hyrde film som vi senare glodde på då såklart. Somnade gott vid 2 tiden. Idag är det kalas för mig! wihuee. Bara 5 dagar för tidigt, men det är lugnt. haha! Men shit, jag har inte tänk på att om 5 dagar är jag 18 fucking år. Herrejöösses! Jaja, släkten och sånt kommer hit ikväll och äter. Patrik kommer också <3 happy happy happy! Får se vad som händer annars idag. Skriver senare.

igår..


drar

Ska till stan nu.
Behöver komma bort, fort fort fort.
Därför tar jag cykeln och beger mig härifrån nu.

I need you..
;/

drar

Ska till stan nu.
Behöver komma bort, fort fort fort.
Därför tar jag cykeln och beger mig härifrån nu.

I need you..
;/

leave, left, left

Lämnar det andra åt sidan nu.
Tomhet är det enda jag kan säga att jag känner just nu.
Men ändå finns en gnutta hopp där djupt inom mig & jag hoppas den känslan tar över och att vi lyckas.
Because I love you so.


Idag blir det förmodligen fika med lisette. Fast inte förrän ikväll.. Tills dess ska jag bara ta det lugnt och så. Vädret kan suga min ... Svenskt sommarväder? Ge mig Tunisien nu, please?

....

Jag kan med gråten i halsen meddela att jag vet fortfarande lika lite som jag gjorde sist jag bloggade. Jag vet absolut ingenting. Känslan jag har inombords är helt omöjlig att förklara. Jag vill bara att du ska känna som förut. Har tårar i ögonen hela tiden och känner mig helt tom. Gårdagens morgon var det värsta jag varit med om på länge. Tårar, frågor och inga svar. Detta är svårt för oss båda.. Jag önskar bara att allting kunde vara som innan.

:'(

too much love can kill you

Hela dagen har jag tillbringat i sängen med täcket över huvudet för att försöka sova bort tiden. Jag har inte lyckats. Den enda gången jag har varit utanför dörrarna var imorse med ronja, en långrunda och senare en solning på 20 minuter. Han ringde precis och ingen är gladare än jag för det. Jag vet inte hur kvällen kommer se ut, jag vet inte hur jag kommer känna, jag vet inte vilka ord som kommer sägas eller vad som kommer göras. Jag vet inte hur natten ser ut och inte heller morgondagen. Ändå har jag tillbringat varenda dag tillsammans med dig i ett ½ år nu. Men jag vet inte, jag vet ingenting. Allt detta har fått mig också att tänka till.. Nu återstår det bara att se. Det är ungefär 6 timmar kvar, sen vet jag hur allt blir.

hejdå

Jag vill bara somna nu.
Få klumpen i magen att försvinna.
Få slippa verkligheten någon timme.
Få tro att allting är en jävla dröm.
Få må bra.
Få klockan att ticka några timmar framåt iaf.
Få höra orden "allting är bra.."

I'm out och vet inte när jag återvänder hit igen.

förstår ingenting

Jag kan inte sova. Har ångest, bara gråter. Jag kan inte fatta det.. Det värsta som kunde hända, har nästan hänt. Allt jag väntar på är det face to face besked för det är för lågt att ta något sånt via telefon. Jag känner mig helt vilse. Från att få höra massa kärleksmeningar om hur mycket man betyder, hur man längtar till det och det till att inte ha känslor - på samma vecka, ja tillochmed dag. Jag bara sitter och stirrar rakt ut i mörkret i mitt rum och önskar att allting var en dröm. Men det är de inte. Fan också.. Allt som skulle bli så bra. Det var ju du och jag? Hur kan det ha blivit såhär? Just nu har jag så mycket jag vill fråga, så mycket jag inte förstår. Men jag får vänta. Det är mer än 20 timmar kvar tills han kommer hem. Klockan är tre på natten och jag kan inte sova. Är klarvaken, helt enkelt. Tanken av att imorgonkväll kan vara sista gången jag någonsin kommer få träffa dig patrik gör mig så jävla ledsen och förvirrad. Det var ju nu allt började? Jag är både ledsen och arg. Arg för att det har gått såhär lång tid, trots att vi lovade varandra att säga till. Arg för att du är så långt borta och jag inte kan prata med dig nu. Arg för du inte visat något tecken för att inte göra mig ledsen. Liksom, vad är jag inte nu? Förstörd. Jag är ledsen för jag trodde detta skulle hålla väldigt länge, ledsen för du inte kunnat berätta, ledsen för jag kommer mista dig - den jag älskar, ledsen för jag vet att jag aldrig någonsin mer kommer kunna varken lita på någon kille känslomässigt eller våga lita på kärleken mer. Allting är så snuttigt just nu. Du har känslor kvar för mig säger du? Men är dem tillräckligt starka för att kunna bygga upp allting igen? Är du tillräckligt stark? Och finns viljan? Sex månader, ett halvår och du har varit borta tio ynka dagar. Du sa att dem dagarna inte skulle kunna förändra något, men jag hade rätt. Resan avgjorde allt. Att jag sitter här och skriver detta i en jävla blogg är fan patetiskt. Men vad gör man? Vad gör man av all sorg, ilska och hat? Vem ställer man alla frågorna när man inte kan prata med personen? Vad gör man? Bloggen samlar alla tankar och jag känner mig lite lättad efteråt iallfall. Just nu önskar jag att jag bara kunde säga som dig; "Mina känslor har svalnat och jag känner inte som förut. Jag är ledsen. Förlåt." Jag vill kunna säga det, jag vill kunna känna det. Men om jag säger det eller försöker lura mig själv att det är så då ljuger jag, för jag älskar dig..

it hurts

Jag håller på att förlora den jag älskar mest på hela jorden.
Han är i Spanien, jag i Sverige. Genom en fucking telefon och via sms.
Jag fattar ingenting, absolut ingenting.
Hur kan man säga att man älskar någon samma dag som man säger att man tappat känslor?
Hur kan man göra så emot någon?
Jag är så ledsen att jag inte vet var jag ska bli av.
Kan det inte bara bli imorgonkväll så jag kan få svar på alla frågorna som ekar runt i huvudet.
Snälla, låt allt vara som förut.

känslor..

Jag visste det.
Det var för bra för att vara sant.
Det är alltid någon som ska sluta älska och någon som ska vara olycklig.
Vad händer nu?

...

Jag känner på mig när något är fel och det är det nu.
Det finns ingenting att göra nu mer än att vänta.
Så, det är vad jag ska göra.
Vänta.

en dag kvar

Jag älskar att jobba på knutpunkten! Satan vad det var soft. Var nästan så det var alldeles föör soft! Menmen, timmarna gick fort och folket var underbart. Innan jobbet åt jag veggie buffé på ålens. Mums (!!) Efter det snackade jag ett tag med Sandra & julia på esspresso house innan det var dags att bege sig till jobbet för oss alla. Efter jobbet åt vi alla 3 på donken på stattena. Mys! Nu är jag hemma och ligger i sängen. Om exakt en dag är jag i Laröd hos patrik och myser med honom! Åh, längtar så mycket! Innan han kommer hem imorgon ska jag: Sova ut, sola solarium, duscha & raka benen, packa väska & fixa mig fin, thi. Sen ska jag hinna äta med familjen på eftermiddagen och spela minigolf med dem. Sen får jag skjuts till baby. Hoppas dagen går fort, men det gör den säkert eftersom jag har lite att göra. Nu ska jag kolla lite tv och bara mysa.

tisdag

Godmorgon.
Har världens huvudvärk och är fortfarande riktigt trött men kan inte sova mer för det är alldeles för ljust och varmt i rummet. blööh. Patrik ringde typ precis.. Dem åker vid 2 tiden från hotellet. Det känns verkligen skönt att kunna säga att imorgon ska jag träffa min älskade pojkvän! äntligen. Men innan dess ska jag; jobba på knutpunkten 4 timmar (mc), sola x2, sova en sista natt ensam & lite annat. Skriver senare, ska lägga mig i sängen igen.

i love you

jag älskar dig & kommer alltid att göra det!
förlåt för jag är som jag är.
du & jag -
förevigt.


patrik ♥ emelie

FÖRLÅT

Nu ligger jag och tänker på att jag borde ta bort inlägget innan detta. Jag borde inte skriva sånt i bloggen och jag vet inte om jag har skrivit något opassande eller taskigt. Jag är ledsen.. Förlåt. Fan alltså. Bara kom hem nu.

problem i paradiset?

....

hjälp mig

Ärligt talat, jag vet inte vad jag ska göra.
Jag behöver hjälp & någon att prata med.
Tårarna bara rinner även om jag lovade mig själv att inte gråta.

...

...

Jag orkar snart inte.
Fan alltså.
Varför?
Blir så ledsen och samtidigt arg.
Varför bryr jag mig när inte ... gör det?
Varför blir det alltid såhär? Kan det inte bara vara bra?
Ännu en likadan kväll..

fuck sverige

Hemflyttningen börjar bra! inte.. Mamma skriker i telefonen, Elin skriker för hon vill "sova", halv 5 på eftermiddagen. Jag sitter i rummet med musiken på högsta volymen. Nu minns jag varför jag flyttade hemifrån.


Segt som fan är allt. Det regnar & åskar (inte just nu, men innan) och det är kallt. Patrik är flera hundra mil borta, mina vänner verkar upptagna och jag har absolut ingenting att göra. Suckie! Ska äta om någon timme iaf och sen träffa dem andra, hoppas jag. Sen ska jag sova gott i min nya säng och längta tills på onsdagkväll..

blablablaba

Sitter hemma nu, på stattena med hårfärg i håret.
Skönt att äntligen få färga det, haha.
Ska snart skölja ur det.
Älskling ringde för en stund sedan. Blir så glad!
Imorgon klockan 1-2 lämnar dem hotellet och åker hemåt.
Wihue. Så skönt det ska bli att få träffa dig igen älskling.
Fast det är ändå 2 dagar kvar.. Men dem går snabbt!
Ikväll ska jag umgås med mina bästa kompisar och imorgon är det jobb,
sen är det onsdag och han kommer hem. ohohoho :D

måndag

Godmorgon!
Har suttit och läst lite bloggar nu och så, vet inte varför jag gör det egentligen.. menmen.
Nu ska jag kolla bussen och sen åka till stan för att köpa hårfärg, lite smink och sen sola.
Sen åker jag hem till mamma igen och färgar håret. Ikväll ska jag träffa plast. Äntligen!

Hej!

3  dagar kvar nu, ååh! I övermorgon baby <3

true love

Det är sjukt hur livet förändras hela tiden, hur vi människor förändras och blir helt annorlunda. Våra tankar, våra sätt att vara på, våra åsikter och sätt att se på saker och ting. För två år sedan var jag tillsammans med T och trodde jag var så lycklig man kunde vara. Det var jag nog också, i den stunden vid det tillfället och då. Iallafall, ett år senare vid samma tid var jag singel och lika glad för det. Aldrig mer pojkvän, aldrig mer seriöst förhållande och tofflande! Så lät det då. Det var fest, kompisar, killar och ännu mer fest. Nu ett år senare har jag pojkvän, seriöst förhållande och jag tofflar. Hur kan det då komma sig? Jag vet inte. En sak vet jag dock, detta känns så bra och rätt på något sätt jag aldrig känt innan. Så lätt, men ändå så svårt liksom. Jag kan verkligen säga de tre orden och mena dem med hela mitt hjärta. För Patrik Gustavsson, jag älskar dig. Vad som än har hänt lägger jag bakom mig och ser framåt mot din och min framtid tillsammans. Du fick mig att känna att kärlek verkligen finns och att den inte behöver vara så krånglig. Du är ett bevis på att kärlek verkligen finns.

<3

Jag vet att ni finns kvar nu, iaf en del av er.
Det känns skönt att veta.
You're not alone.

tråkigt

Kom precis hem från en tur till sofiero med glass ätning.
Har inte gjort ett skit idag & mindre lär det bli. B L Ö Ö Ö.
Behöver ju inte känna mig tråkig för alla andra i hbg är exakt likadana, jävla tråkmånsar är vi!
Helsingborg är verkligen dött. Lika tråkigt som en matte lektion? Eller hur Angie?
Nej, jag måste göra något.
Men, vad?

saknaden är det värsta


marknad

Hej!

Kom precis hem från marknaden. Köpte 2 trosor (nya), ett linne (som gick sönder nyss, bla kvalle!), ett halsband med patrik inristat och en ny piercing. Efter det solade jag och nu är vi hemma igen. Ska fika sen vila lite tror jag. Är fortfarande trött. Får se vad som händer sen.

Hejsålänge!


varning: depp!

Är extremt ledsen och deppig idag.
Varför vet inte ens jag själv egentligen.

De närmsta dagarna ser ut ungefär såhär:
Imorgon: Till jonstorp(?) sen vet jag inte. solning på kvällen iaf!
Måndag: sola och?
Tisdag: sola och jobba.
Onsdag: Patrik kommer hem. Mysa med honom!
Torsdag: Umgås med min pojkvän.
Fredag: ?
Lördag: Kalas för mig.

Typ något i denna stilen. Detta är iaf vad som är bestämt.
Skönt att man inte jobbar sönder sig själv denna veckan iallfall, kan vara skönt att vara ledig ibland.

Nu ska jag väl slänga mig i sängen och försöka somna i min ensamhet.
Slippa känna ensamheten kanske man kan säga?
Hoppas på att jag drömmar om något waaaay better than this shit.
Förlåt, men är bara så trött på allt för tillfället & det är då bloggen räddar mig.
Trött på att gång på gång känna det jag gör utan att kunna beskriva hur jag egentligen känner.
Trött på att hela tiden känna mig som ett andrahandsval.
Nej, nu slutar jag innan jag babblar om något jag själv inte förstår. 
Godnatt bloggen, människorna, folket och Sverige!

...

När man behöver någon som mest, finns det ingen vid ens sida.
Varför är det så?






unpretty

Har så oerhört tråkigt!
Lite av "släkten" är kvar och dem sitter på balkongen och snackar. Jag sitter här! Varför vet jag egentligen inte, känner väl bara inte för att vara trevlig. Hela helgen har jag bara suttit och degat. Fyfan vad lågt av mig. Menmen.. Bevisar ju bara vilket liv jag har. Fan alltså, sorlig jag är.

hejdå


thinking of you

Nu har jag solat någon timme och också hunnit med en fika med familjen.
Gick en runda till netto och köpte glass med.
Ska vila mig en timme nu innan släkten kommer,
sen ska jag fixa mig och så.



Kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem ..

days left

4..

18 18 18 18 18 18



(imorgon är det 10 dagar kvar)

piece of me

Blev inte så mycket gjort igår. Åt och sen halvsov jag i soffan hela kvällen.. Det var den fredagen liksom? öh. Jaja, idag är det lördag och ny dag. Har precis ätit frukost och ska ner och lägga mig på gräset ett tag, tror jag. Behöver bättra på brännan ordentligt nu när Patrik är i lloret. Negår-unge kommer han vara! thi. Vid 5 tiden idag kommer lite släktingar hit och firar mig och elin. Ska äta och så. Sen har jag ingen aning vad som händer.

På måndag är det bara 3 dagar kvar tills du kommer hem.
Gud vad jag längtar honey!


senare

Hejsan allihopa!
Sitter just nu hemma hos pappa, helt slutkörd. Jobbade till 15oo sen hämtade familjen mig så köpte vi ny säng till mig. Efter det åkte jag direkt till pappa. Varit här ungefär en timme nu. Ska snart äta sen får vi se vad som händer senare. Är som sagt helt slut, men ja. Hööörs!

uppe med tuppen (?)

Godmorgon!
Jag är uppe och det är ett mirakel kan jag säga.
Somnade långt efter SATC igår. Vaknat hundra gånger minst inatt men jag är iaf uppe.
Idag är det fredag och min sista jobbedag denna veckan (har bara en nästa!) häärligt!
Dock ska jag kämpa mig igenom nio timmar till. But i will do it!
Om tjugo minuter ska jag bege mig. Efter jobb blir det säng/byår handling.
Skriver sen! Ha en bra dag allihopa.

jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb

Jag hinner blogga en jätte snabbis innan sängen kallar.

Det var mysigt hos mormor med maten, fikan och allt som mormrar ger än! Skönt att träffa henne eftersom jag inte gör det allt för ofta. vid halv 4 körde hon mig till jobbet där jag har tillbringat tiden fram till nu. Är heelt slut! Var verkligen på väg att skrika och börja böla idag, så hemskt är det. Det blir dessutom inte bättre utav att jag jobbar öppning imorgon. Alltså ska jag upp om 5 timmar så jag säger faktiskt godnatt nu.

Hoppas ni alla har det bra!

torsdag

Gud så trött jag är! Helt sjukt. Men hela dagen är smockad med saker att göra så bara att gå upp och börja. Nu först ska jag åka till mormor vid 12 och äta & så. Hade velat steka på stranden men så blir det inte så jag nöjer mig med en trip till mormor idag! Sen måste jag ta bussen vid 3 därifrån igen eftersom jag börjar jobba 4. Samma tid som igår, så lär vara heelt slut efteråt. Men imorgon blir det ingen sovmorgon dock, ska upp 05:00 och börja jobba klockan 6! Gissar på att det blir ungefär 5 timmars sömn inatt. Bra med tanke på att jag inte är alls trött redan, haha. Är iaf ledig heela helgen så det tackar jag för!

Pratade med älsklingen igår i telefon ett tag, blir lätt missförstånd när man är så långt ifrån varandra och båda saknar varandra oerhört mycket. Men som tur var löste det sig snabbt igen och allting är bra. Jag älskar dig med hela mitt hjärta.

Nu måste jag börja göra ve mig lite smått..
Skriver när jag hinner!


7

hemma

Jobbet var oerhört jobbigt, men jag överlevde och nu ska jag kolla sex and the city och invänta att klockan blir 12 så jag kan ringa min älskling! är för trött för att skriva mer just nu så jag lägger mig istället. Natti!

veckan

Min vecka:
Onsdag (idag); stranden, jobba 16-23.
Torsdag; Mormor & äta vid 12 & sola? Jobba 16-23.
Fredag; Jobba 06-15, sen köpa säng + byrå och sen förmodligen till Frida!
Lördag; Sola på dagen om det är fint väder, till pappa & fira mig & elin på kvällen.
Söndag; softa? träffa lisette kanske.


the beach

Fy fan vad nice det var på stranden! Var varmt, solen stekte och allting var perfekt.
Låg där med Julia, Lisette och hennes kompis. Längesen man träffade lisette också,
så var riktigt kul. Nu är jag iaf hemma och har duschat. Håller på att laga nudlar nu innan jobb å äta.
Kommer suga röv att jobba i detta  vädret, men jag måste! Har ju iaf fått 4 soltimmar idag :'D


onsdag

Godmorgon Sverige!
Gick precis upp, men det var kämpigt vill jag lova! Somnade någon gång imorse tror jag. Var iallfall jättesent. Fie ringde och väkte mig för 20 min sen och frågade när jag var klar så bara att dra sig upp. Vi ska till stranden och scteeka idag. Julia kommer också ner sen tror jag. Och vid 4 är det som sagt jobb. S U G !!

Skriver ikväll.
Ha en bra dag allihopa!

8

jag tror jag går & lägger mig?

Nej,
nu går jag och lägger mig faktiskt.
Imorgon väntar en lång dag med bla. jobb och solning om vädret tillåter.

Fick pratat med baby. i love you!
Fattar inte hur jag ska klara mig 9 jävla dagar till.
Aja, nu leftar jag datorn för idag, tror jag.
Godnatt'


kväll

gokväll ..

Mysig eftermiddag och kväll tillsammans med plast. Vi åt falafel i biblioteksparken och bara satt och pratade. Sedan käkade vi efterrätt (glass på donken!) och tog en promenad hemåt igen. Känns skönt att vara alla vi 4, som det egentligen alltid ska vara. Jaja, nu sitter jag mest och tycker synd om mig själv & saknar Patrik. Tycker synd om mig själv för han inte svarar på mina sms eller när jag ringer och för jag ska jobba imorgoneftermiddag&kväll. Men, that's life!

Hoppas det blir lika fint väder som SMHI lovar imorgon
för då blir det ett besök till stranden. äntligen kan man väl säga?

flytta hem igen

Sådärja,
då har man officiellt flyttat hem igen!
S K Ö N T (!!) ..

Ikväll är det plast time. längesen och det ska bli så skoj!
Nu frågade min lillasyster om jag ville sjunga med henne,
självklart vill jag det! hon har nog saknat mig trots allt, thi.
Sen är det duschning och så som gäller.
Återkommer!



I miss you..

baby :'

Baby ringde precis.. 27 grader & cp varmt var där. Snacka om att jag är avis!
ÅH. Vill inte vara här i skit Sverige mer. Vill bort, bort bort bort.
Håller på att flytta och så nu men blir nog ändå en övernattning här i lägenheten till för mig del.
I'm out

BETYG!

JAG KAN INTE FATTA DET!!
Betygen har kommit, och jag är fett nöjd!
15 MVG 8 VG och 1 G (matte b helvete!) wihuuuuue.
Trodde inte jag skulle få något mer MVG detta året. åh!
Dagen är typ, räddad.

tisdag

godmorgon!
Sov gott när jag ändå kom till ro. Nice! Idag är det faktiskt fint väder. Det ni!
Dock har jag inte tid att besöka stranden idag ser det ut som.. Men till helgen då jävlar!
angie + gröningen? :D hoooope! Klockan 11 är det frulle med mamma, tror jag.
Sen får vi se vad som händer innan haket ikväll.



9

godnatt

Nej, tror att jag faktiskt måste försöka sova nu. Märkte nyss att jag börjat få massor av utslag på hela kroppen..
Kliar gör dem med. Kan det han något med solariumet att göra, kanske? Jaja, som sagt - sängen väntar!
Godnatt folks.

bloggandet

låg i sängen ett bra tag innan jag kom på att "det går inte". jag kunde alltså inte somna. mina ögon är klarvakna och jag känner mig pigg. precis det jag inte vill! har kommit fram till att jag verkligen inte har något vettigt att dela med mig av. jag kan inte ens komma på en vettig åsikt att skriva om. jag som brukade vara duktig på att skriva förut. har jag tappat allt det? hemskt såfall. att skriva är bland det bästa som finns. jag får väl helt enkelt bättra mig. kanske ska läsa tillbaka till den poetiska tiden så jag skrev massor? kanske ger mig lite inspiration. men det är faktiskt svårt att skriva när man är lycklig och mår bra. det är svårt att hitta negativa saker och känna djupa känslor när man svävar på moln. det är först nu när patrik har åkt som man verkligen kan känna efter i lugn och ro (inget illa menat). annars går dagarna och livet är perfekt. men bakom allt kanske det inte alltid är sådär jätte perfekt? jaja, nog tjatat om det. vet inte själv vad jag yrar om nu.

nu till en annan sak; mina betyg. vill så gärna ha dem nu så jag kan räkna ut ur mitt snitt ligger i genomsnitt och så. jag vet fortfarande inte vad jag vill med mitt liv. jag vet att jag vill resa och se världen. men sen då? jobba som..? guide? nja. reseledare? mja. flygvärdinna? mjo. hitta nya resor? aau? Vad vill jag? Ha familj och barn? uh. känns verkligen läskigt alltså. jag fyller snart 18 år. 18 jävla år! vuxenpoängen måste börja rulla in nu liksom. jag är rädd, rädd för framtiden och hur den kommer se ut. men, jag antar att det löser sig det också.

nejmen, blev jag inte lite poetisk och tänkande? haha.
jag kan, jag med!