flicklig

nu har jag en riktigt sådär söt flicklig frisyr. extensionsen åkte av imorse & jag ångrar det redan.
det är med oskyldig frisyr är inget för mig. nej, långt svart hår ska det vara!


lite nytt

skönaste och kanske fulaste byxorna någonsin.

sjukt fina skor för endast 99 kr, helt kär! fick ingen rättvis bild alls. dem ser verkligen exklusiva ut.

dags att prova det vattenfasta pudret också!


riktig sol

 

har hunnit sola ute en gång sen det blev sommar typ, alltså denna gången..
imorgon ska jag ligga ute i trädgården från jag vaknar tills jag blir intvingad!
är såå glad att jag hittat den perfekta busen dock. ser verkligen ut som man varit utomlands!


if today was your last day

My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride

What's worth the prize is always worth the fight
Every second counts 'cause there's no second try
So live like you'll never live it twice
Don't take the free ride in your own life

You know it's never too late to shoot for the stars
Regardless of who you are
So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothin' stand in your way
Cause the hands of time are never on your side

just denna låttexten, eller snarare dessa utvalda verserna betyder mycket för mig och varenda gång jag hör låten eller läser texten känner jag exakt samma känsla. tror vi alla har låtar som betyder extra mycket för oss.

23 juni

eftersom jag inte fick någon semesterersättning denna månaden (vad har hänt??) så försvann alla mina planer i sommar. måste spara vartenda öre till flytten 1 augusti, verkligen vartenda öre. så nu ska jag sätta mig ner & göra en budget som jag inte får överstiga denna månaden. får ganska mycket ångest när jag kollar på klädhögen jag precis var och hämtade ut. men det löser sig. något plagg i månaden måste man ju köpa? en annan femma att jag handlar det redan innan lönen kommer. nej, nu ska jag sluta klaga och ta tag i mitt liv lite.

dagens att göra lista:

flowerteam med mamma
sola
hämta ut paket

se till så mamma fixar till min klänning
göra en budget, både för sommaren & inför flytten
lägga in lite saker på tradera (imorgon)
rensa min väska som just nu ser förjävlig ut
rensa i min sminkväska
duscha & raka
ta bus inför midsommar
färga ögonbrynen
måla naglarna
packa
bli hämtad av johan vid halv 9-tiden & sedan sova hos honom



fan

jobbat 8 dagar i rad, 65 timmar totalt. varit sol & skitvarmt. missat stranden och stek vilket är lika med missat att bli brun. ledig två dagar nu. vaknar upp, mulet ute. skjut mig lite?

jag tar en tripp till solariumöarna idag, med gott samvete.

13 juni

idag har jag hunnit med mycket. eller.. jag tar tillbaka det. denna helgen har jag hunnit med mycket! i fredags var det fies student med allt där till. jag, sandra & julia åkte ett stort flak helt ensamma, dansade & skrek, kändes precis som vi tog studenten en gång till. jag körde på nyktert hela dagen eftersom jag var chaffis och skulle hem till Ronja på kvällen. blev en runda inom olivers student också, jääkla drag! igår var jag med familjen i varberg & mös med mina små kusiner, en två veckorsbebis. hur mysigt? sedan blev det donkenmat & fotboll hos oscar med lite folk på kvällen.

idag har jag hunnit med att sova ut, ätit en god frukost tillsammans med Johan, städat hela huset med syster, duschat, smörjt in mig & nu ska jag sminka mig för att åka till daddy och äta lite mat. sen får vi se vad som händer! Johan, dejt med solariumet eller kanske träffa tjejerna? en sak som är säker är iallafall att jag ska shoppa loss lite på nelly ikväll. behöver tröjor och utbudet i hbg sugeer!

har haft en riktigt bra, skön, ledig helg och hoppas på ett bra avslut nu innan jag ska jobba 9 dagar i rad..

och grattis till er, alla studenterna ännu en gång!

studenten 2010

ett år sedan jag gick upp på morgonen och såg att det ösregnade. ett år sedan jag hade mina vita klänning med rosett, lösögonfransar, fina naglar, var brun & fin. ett år sedan jag skrek "för jag har tagit studeten, fyfan vad jag är bra!" ett år sedan vi alla stod på stolarna på olympia och sjöng. ett år sedan flaket rullade genom stan & dem sjukaste sakerna hände på det. ett år sedan vi alla var blöta som hundar. ett år sedan vi sprang ner för kärnantrapporna i regnet & elin ramlade ner för trapporna. ett år sedan vi spelade och sjöng "destination unknown". ett år sedan, idag.

grattis till alla som tar studenten, skit i vädret och njut istället av dagen!


10 juni

stress stress stress.. låt det bli lördag!

fixa traderamejl
posta traderapaket
göra ve mig
köpa studentpresent
fixa med studentpresent

sola 30 min
äta middag

duscha
färga ögonbrynen
långrunda med ronja
jobba 16:30-22:30

dags att börja?! har till 16:00 på mig.

skattepengarna

skattepengarna räddade min månad. snacka om att jag blev lycklig när jag gick in på mitt konto jag aldrig använder och såg att pengarna kommit in. inte för det är mycket pengar, inte alls mycket faktiskt, men dem räddade verkligen min månad. så, hur firar vi? utemat? fika? shopping? betala räkningar eller spara?

8 juni

när man har som mest planer och saker att fixa, vaknar man upp och mår kasst. huvudvärk, fryser och svettas, ont i halsen & känner mig helt yr. men jag ska jobba, måste måste måste. men innan jobbet ska jag städa lite här hemma, fixa till mitt trollhår, göra middag och umgås lite med Johan förhoppningsvis. tycker om att börja på eftermiddagarna endast för att man hinner göra lite innan jobbet.

idag: städning, johan & jobb
onsdag: köpa smink, sola, posta paket & jobba
torsdag: fixa studentpresent, jobba
fredag: fies student!
lördag:
söndag:

tack tack tack tack tack tack

vet inte hur jag ska kunna tacka dig eller få dig att förstå hur bra du är.
men tack för att du är just du och dessutom är min.
Johan. ♥


mobilbilder

lite blandade mobilbilder i brist på andra just nu ...


nöjd

då var det kväll igen, helt plötsligt. herregud jaa-a. blev lite mat, lite fika, lite mer mat & hårfärg på väla. alltid skönt att få snacka ut massor med sina bästa vänner. på tål om bästa vänner, en av mina tar studenten på fredag & jag vill ge henne något speciellt. sämst som är jag är kommer jag inte på nånting. någon som har en idé liggandes på lager, kanske?

legat och tittat på massa inredningssaker precis & kan knappt fatta att jag flyttar hemifrån om mindre än 2 månader. flytta hemifrån. oh! kommer bli så bra, jag vet det och inte varit såhär glad på länge länge. det känns, hur töntigt det än låter, som att jag blivit mig själv till 100 % igen, jag vet vad jag vill & vågar ta riskerna samtidigt som jag har roligt & lever livet både seriöst och inte seriöst. svårt att förklara men det är skönt att kunna säga att man mår bra.

nu ska jag slänga i en svart hårfärg för att se okej ut igen. min utväxt skämtar man inte bort! sen ska jag äta lite & bara mysa till johan kommer hit efter sin träning.

(jag lovar, bara för jag har skrivit att jag mår så jäkla bra kommer något dåligt hända snart... peppa peppa ...)

7 juni

Dagarna bara rullaaaaaaaar iväg alltså! vädret har varit riktigt bra dessa dagarna, när jag har jobbat, självklart. idag är jag ledig & det ösregnar ute. men jag är inte förvånad, inte ett dugg. ska snart träffa tjejerna på väla för lite mat & snack. hinner knappt ses längre, och det suger. just nu är jag bara så sjukt sugen på att ta en sistaminuten resa iväg & inte komma hem förrän 1 augusti. någon som är villig att betala? mitt konto ekar denna månaden också och riktigt trött på att vara fattig.. nej, nu ska jag ut i regnet. uppdaterar latero!

3e juni

Två stora saker har hänt sedan jag slutade blogga för några veckor sedan. Den första är att jag har fått körkortet. Ingenting beskriver känslan av när inspektören säger "du är godkänd!" Höll på att dö så nervös jag var, och måste tacka min körlärare som inte kunnat vara bättre. Som sagt, ska du ta körkort - välj Drive-in i Helsingborg.

Den andra saken som hänt är att jag ska flytta hemifrån. Den 1 Augusti flyttar jag till stattena/ringstorp i en nyrenoverad 2a. Har inte förstått det riktigt ännu, men är sjukt glad & känns som man äntligen är på väg någonstans. Tyvärr blev det inte Göteborg, inte denna gången. Jag måste följa mitt hjärta & göra det jag tror är rätt, vilket jag inte tror Gäteborgs-flytten var. Jag har ingenting där att göra, inte nu iallafall.

Så nu rullar dagarna på & det enda som fattas just nu är sommaren. 3e juni idag & det är inte ordentlig sommar än. Igår var det skitfint väder men då jobbade jag hela dagen. Idag är det halvdant väder & jag är ledig. Störigt?

Nu ska jag iallfall försöka njuta lite av denna dagen i "solen" så skriver jag mer ikväll!

2 juni

saknar att blogga & kommer nog ta tag i det igen. men nu ska jag sova några timmar till innan jobbet.
och just det, verkar bli fint väder idag. (äääääntligeen!!)