Hola

Tänkte bara säga att jag är i Spanien nu. Jag lever! haha. Solen skiner och det är ca. 30 grader varmt, idag iallfall. Nu ska jag och Linda strax bege oss ut och sola, steka och bli bruna! Nice. Blr golfning hela veckan med, haha. Måste säga att jag saknar Sverige, min pojkvän, plast och min familj riktigt mycket. Ja, redan. Men detta ska gå, det måste gå! Ser inte fram emot hemfärden dock, för fyfan vad jobbigt det var att åka hit. detaljer kommer, mina vänner. hoppas ni har det bra i Sverige.

Älskar dig Patrik Gustavsson, verkligen verkligen verkligen!

Spanien 2008

Om en halvtimme står pappa här med bilen. Det finns fortfarande en återvände.. Shit alltså. Jag är så nervös att jag inte vet vad jag ska göra. Om en timme sitter jag på en buss, på väg till Spanien. Tror inte jag har fattat förrän nu, ordentligt. Är inte nervös för guidningen eller någonting, bara för själva saken. Att hoppa på bussen tillexempel, haha. Men detta ska säkert bli skitbra! Kommer sakna Patrik och plast så oerhört mycket bara, usch. Patrik ligger inne i mitt rum och sover sött nu, kommer säkert fälla en tår innan jag går. Hoppas ni alla får det bra hemma i Sverige iaf. Nu ska jag äta frukost och fixa det sista. Hejdå.


Jag älskar dig Patrik Gustavsson, med hela mitt hjärta. ♥
Du är min dröm, fast ändå verklighet. Alltid E & P!

fyra månader, baby

Hejhej!
Igår efter mysandet i stan med Patrik, solade vi sedan gick vi hem till Laröd. Var helt slut efter allt gående, så jag var helt död när jag kom hem. Pluggade och så hela kvällen, medan patrik kollade fotboll. Var uppe i tid imorse, eftersom patrik ändå skulle till skolan. Följde med dit, skrev ut lite papper och sedan bussade jag hemåt. När jag kom hem packade jag det sista, målade naglarna fina. Kom precis hem från stan, har solat och köpt hårfärg med Julia. Hann inom donken också, hihi. Glass och cola, gratis är gott! Nu ska jag snart cykla ner i stan och möta Patrik. Ska äta något, och sedan ska jag hem igen. Färga håret, raka benen och sola lite ute tror jag. Lite senare kommer Fi, så ska vi umgås lite allihopa innan jag åker. Och ikväll kommer Patrik hit och myser. Har fyra månader tillsammans idag, thi. Oh, gud, timmarna närmar sig!

( )

Har inte hunnit någonstans. haha. Tänkte bara skriva att Spanien resan blir av, på fredag. Ska åka tillsammans med Linda. Härligt! Borta 10 dagar, hoppas på sol och värme, även om vi inte kommer hinna med det speciellt mycket. Nej, duschen kallar väl..
 

image132

sommarkänslor?

Wow. Sverige har vaknat upp ur sitt vinterkoma och kommit ur depressionerna. Hela stan kryllar av folk i vårkläder som ler och skrattar. Själv kan jag inte säga att jag funnit den dära "it" känslan. Känner mig trött, halv deppig och seg. Skönt att man är ledig nu tills jag åker. Patrik kommer hit om en stund så sover han här inatt, en rejäl sovmorgon tillsammans imorgon kan behövas! Annars var skolan riktigt seg. Trodde jag skulle dö, ett tag. haha nej, överdrivar'n, maxar'n Emelie. Min kära syster och jag var nyss nere i stan och gjorde den osäker. Ojoj. Tog en fika på vårt föredetta vip café, Beleza. haha. Jag fick också i mig två hela chicken burgers på donken. Jag som inte skulle?

Känner att jag är riktigt rastlös på något sätt. Ska nog ta en dusch, sen mekka med lite saker. Har oerhört mycket plugg med denna veckan, men orken till det är borta för flera månader sedan. Måste rycka upp mig och börja tycka att pluggandet är kul igen. Men hur?

Jag skriver senare peops.

shake my thing

Är hemma igen. Var verkligen jätte mysigt i stan. Massa folk, framförallt plast, sol, glass och glada leenden. Jag trivs! Vi åt alltså glass och bara njöt. Träffade min älskling snabbt också, love you baby. Nu är jag iaf hemma och har ganska mycket att göra, men inget jag ser fram emot därför sitter jag hellre här.. Kanske ska plugga naturkunskapen? Gjorde ju aldrig det innan. Eller städa, lite? Får nog bli det senaste, det behövs kan jag säga! Önskar att man hade haft lite mer pengar, så man hade kunnat fixa lite i lägenheten. Nya saker i storarummet, tavlor, osv. Någon som har lite över? ;)

I tried

Längesedan jag skrev nu, känns det som. Kanske beror på att jag skulle varit i Spanien nu egentligen, men som vanligt kom något mellan. Jag blev sjuk. Trist som fan! Alltid är det något ju? Helgen har därför spenderats i sängen, typ. Tråkigt det med, eftersom det har varit sjukt fint väder i helsingborg. Tur att jag har haft Patrik. Iallfall, nu är det ny vecka, ny måndag och nya tag. Solen skiner och det blåser skönt, sommarkänslan är på väg och jag mår mycket bättre. Ikväll ska jag träffa plast, underbart. Dock är inte sandra hemma, så det blir trio dejt ikväll. Fint väder, så antar att vi ska mysa i stan eller så.. thi. Nu hade jag tänkt börja på min natur tenta, som suger riktigt stenhårt. Vill bara ut i det fina vädret. Kanske kan sätta sig på balkongen? wiiih.

onsdag

Shit alltså. Kan inte fatta det. Åker i övermorgon. uuhh! Har varit på väla med dadi och växlat pengar och fikat. Skulle ta ut pengar, men de försvann? sug mig? hur kan pengar bara försvinna sådär? äe. Patrik åkte hem för en stund sedan och jag håller på att tvätta nu. Segt. Har åkt på en riktig förkylning också. blööö. Är hes och hostig. Kul om man är hes när man ska guida i mikrofonen på bussen. hahah. fick nyss reda på att min reseledare inte kommer på bussen förrän i hamburg. oherrejösses! ska jag guida själv då? i'm scared! jaja, det löser sig väl.. Imorgon måste jag tröstshoppa något. Jag måste.

you knew

Är med Patrik nu. Mys! Han ska plugga lite körkortsteori, och jag borde plugga på min guidning. usch, jag vet varken in eller ut. Vill jag åka? Vill jag verkligen sumpa en sån här chans? 10 dagar av mitt liv, det ska jag väl klara? Eller vad säger ni? Imorgon hade jag massa planerat, som jag inte minns längre. Vet iallafall att jag ska upp och plugga, mekka lite och så. Vid 3 tiden kommer dadi och hämtar mig så ska vi till Väla. Växla pengar, fika och så. Sen är det tvättning och träffa Patrik. Så långt vet jag iaf. haha. Nej, nu borde jag plugga, faktiskt.

sommaren 08

Att se fram emot:
? Spanien på fredag.
? Fira Sandra som fyller 18 (30 maj?)
? Sommarlov! (och sommarn då, självklart)
? Tunisien 27 juni.
? Jag fyller 18, 16 Juli.
? Resa med Patrik, runt 1 Augusti.
? Sardinien 13 Augusti.
? Börjar trean på gymnasiet, ett år kvar till studenten.




never again

Kom precis hem från solatiumet. Ska in i duschen nu snabbt innan Patrik kommer (?) Sen ska jag plugga och äta. Ikväll är det Grannfejden på min gamla "gård". Får inte missas. haha. Äe, ganska pinsamt ändå? usch, haha. Ledig imorgon så ska plugga som sören! Sen får vi se vad som mer händer. Skriver senare iaf. 

tisdag

Hej.
Sitter i skolan och har småföretagande nu. Är hungrig som sören! haha. Hjälper inte att det är chili i maten heller. blöö. Vi slutar halv 4 idag, sen ska jag sola och sånt. Väntar på Karro ska höra av sig till Sandra, om hur det blir på fredag. pirr! haha. Ikväll kommer Patrik och nannar hos mig, älskar det! Och älskar honom med, oerhört mycket. You are special baby, i love you. Nu ska jag lyssna lite, haha. Sär vi, haaaj.

måndag, nästan tisdag.

Godkväll.
Då sitter man här igen, framför plåtburken i mörkret medan patrik sover. Kan själv inte sova dock.. Så mycket som snurrar runt i huvudet just nu. Resan, problems (like always), skolan. Mitt liv helt enkelt. Imorgon är det skola, sista dagen innan jag åker. Vågar man hoppas på att Sandra kan följa med? Lika bra att inte hoppas för mycket. Alla vet väl hur besvikelse smakar? Ja, precis - illa. Iallfall ska jag och Sandra besöka solariumet imorgon, igen. Känner mig helt burned, men skiter jag i. Vita svenskar på stranden i Spanien är ingenting jag vill ta del av! haha. Usch, hoppas på en underbar svensk sommar. För vad slår egentligen det? Absolut ingenting.

Jag antar att sängen kallar, vilket den gjort nu ett bra tag.. Godnatt.

(D)

image131

Godnatt

Ligger i bädsoffan nu med min älskling. Han har somnat, hihi. Jag ska också försöka sova strax hade jag tänkt. Ikväll har vi bara tagit det lugnt med god mat, fika och så. Tack för ikväll sötnos, i love you! Om ungefär 12 timmar (lite mindre) är jag full igång på jobbet. Blöö. Jag orkar inte, faktiskt. Men jag behöver pengarna, så får helt enkelt bita ihop. Är ju bara 9,5 timmar jag jobbar. Lugnt? uh. Nu ska jag ställa klockan och lägga mig bredvid P och nanna. Hoppas alla har en bra fredagskväll. Natti Sverige!

fredag

Hej. Blev väckt imorse av juls, som åkte till Italien. Hoppas du får det riktigt bra babe. Saknar dig redan! Vid halv 9 tiden gick jag upp och åkte till doktorn. Fick ytterligare 2 mediciner att hålla reda på. Skjut mig? Sen solade jag och sandra, besökte även skopunkten och banken. När jag kom hem stack jag och mami till apoteket och hämtade ut medicinerna.. Sedan fikade vi uppe hos henne. Kom hem för ett litet tag sedan. Hade tänkt sova lite nu, innan Patrik kommer  vid 5. Men får se. Uppdaterar mer senare.

hemma.

Kom hem för ett tags sedan. Riktigt skönt att sola! Beroendeframkallande med. haha. När jag kom hem tog jag det lugnt ett tag, och har precis dammsugat klart. Skönt att slippa tänka på det iaf. Ska ner med tvätten om 10 min, sen torka golven och efter det fixa till mig innan tvätten är klar och jag ska jobba. Seg dag idag, faktiskt. Jag saknar Patrik, fastän det bara var 4 timmar sedan jag såg honom sist. :( loveu baby.

torsdag

Godmorgon.
Gick upp för ett litet tags sedan, blir ingen pluggande i skolan idag. höhö, oväntat? Ska istället sola nu vid 10, hämta nya p-piller och sen hem, städa, plugga och mekka innan jobb vid halv 4. Ser inte fram emot det idag alls, usch. Men får ta mig i kragen och gå dit, helt enkelt. Har kommit under full med att jag skulle behövt ett jobb till, nån gång i månaden eller så. Men som vad? Hade varit gött med något extra i månaden, som man kan spara till resekonto. Hade tänkt börja spara på ett resekonto, till olika slags resor. Bla, göteborg i sommar, solsemester med patrik i augusti, vinterresa med plast i december osv. Vill hellre lägga pengar på resande istället för godis och snacks här hemma. Har tillochmed mekkat en burk som jag ska lägga alla mynten i. Slösa Emelie is gone, nu är det Spara Emelie som hägrar istället. (Får vi se hur länge detta håller dådå..haha) Imorgon åker Juls. Inte alls kul. Men är ju självklart glad för hennes skull. Italien 10 dagar, nästan gratis. Perfekt! Om en vecka och en dag åker jag. Spanien, Costa Brava, Blanes. Detta blir ett stort steg i mitt liv, ett positivt steg hoppas jag. Senare ikväll ska plast träffas, fika och umgås förmodligen. Bara snacka skit alltså, det vi gör bäst. haha, nah skoja. Imorgon ska jag sova ut. Sen får jag se vad jag gör. Förmodligen blir det en solning då med. Sen kommer baby på kvällen, ska mysa och laga mat tillsammans. thi. Snart 4 månader tillsammans. Tiden går oerhört fort. Men det är bara bra, spola fram tiden till sommarlov nu. Värme hjärta Sverige. Tänk, klänningar, shorts, linnen, bara ben, solglasögon, brun kropp, pigga människor, glada människor, vara ute hela tiden, bada och sola, grilla, mysa. Kan komma på hur mycket som helst som är bra med sommaren alltså. Vintern kan också vara mys, men dröjer nog innan jag längtar till den. Har ju haft  "vinter" nu ett år snart. Hoppas inte på en sommar som 2007. Aldrig mist och gråtit så mycket som jag gjorde den sommaren. Detsuttom sög vädret. Usch. Sommaren 2008 kommer bli såå mycket bättre, tillsammans med plast och patrik. Can't wait!

Nu kallar Juls. Solning och sånt nu. Hörs sen.


Kväll

Gokväll.
Patrik ligger och sover sött i sängen, men jag kan inte somna. Olika anledningars fel..
Dagen har gått oerhört fort, enligt mig. Jag och Julia stack en runda till stan, kollade lite kläder och fikade på Wayne's innan vi solade på söder. Riktigt skönt var det, så tänkte att jag skulle sola imorgon också. Imorgon ska jag upp tidigt och cykla till skolan (även om jag är ledig!) Duktigt som man är ska jag plugga lite. Vid 10 tiden ska jag dra och sola, sen följa med julia på några ärenden. Vid 12 måste jag vara hemma igen, då kallar tvätten. Sen vid halv 4 börjar jag jobba. Lång dag alltså. Jaja, sen är det fredag igen. Sköönt. Om man skulle krypa ner hos Patrik igen? hihi >
Världens bästa pojkvän.

onsdag

Kan nog inte bli mycket segare än såhär.
Är så sjukt trött på att det inte händer något. Absolut inte ett skit. Sov hos P inatt. Mys som vanligt. Fastän det var jobbigt å få upp dig imorse älskling, är det värt besvären i längden. Nu sitter jag här på köksgolvet med datorn i famnen (julia sover i storarummet, inte täckning nån annanstans) och surar för det är så tråk. Mamma lovade att fika, men blev inget och ärligt talat är jag inte speciellt förvånad. Har grejer att göra egentligen, om jag bara vill. Men nog kul med plugg, om jag inte behöver? Och nog kul att städa, när jag skulle göra det imorgon? suckiee.. Vi får väl helt enkelt se vad som händer idag.

Jobb imorgon också, orkar inte tänka på det. + jobb HELA helgen. uh.

do you remember me?

Nu har jag och mamma varit på en snabb handlingssrunda. Har hunnit feta mig rejält med,
både med massa mackor och fil/flingor. Sitter och väntar på älsklingen ska komma med sin lille bil (inte hans) + hans mamma och hämta mig så vi kan mysa hemma hos honom hela kvällen. Kan inte bli mycket bättre. hihi. Nu skrev han att dem kommer om en kvart. wiih. Ska gå och byta om nu. Hörs sen förmodligen!

tisdag

Hejhej! Vet att jag är seg med bloggandet för tillfället, men händer så mycket annat så har knappt tid med datorn. Dessa två skoldagarna har gått fort, och nu är jag ledig resten av veckan. (iaf från skolan) Snart ska jag och handla med mami. Behövs! haha. Sen ska jag kanske träffa paddie, eller plast. Får se. Imorgon ska jag och mamma nog fika en runda, sen plugga antagligen. På torsdag är det jobb, städning och tvättning på g. Och fredag är jag helledig! Härligt.

Sitter här och googlar på några saker. Blir bara mer och mer nervös när det visar sig vara det jag tror.. och nu då? Jag orkar inte! Kan inte allting bara vara som det ska? Eller det är för mycket begärt, kanske? Ont har jag iallfall, sedan vad det beror på, är en annan sak. Det får tills på måndag på sig. Håll tummarna!

söndag

Hejsan.
Helgen har varit sjukt jobbig.
Jobbat alla dagar, fem timmar i fredags, nio igår och 8 idag. Som tur är, har jag fått träffa min älskling på kvällarna. Har inte gjort nånting, bara tagit det lugnt. Nu sitter jag i soffan, har hunnit med att sola idag iallfall. Är helt slut, men lyckades ändå göra en del av min psykologiläxa så jag slipper det imorgon. Veckan ser ganska mycket ut som förra. Änsålänge ser den ut såhär:

Måndag: skolan till halv 3, hem och mekka lite sen till Patrik och sova där.
Tisdag: skola till halv 4. sen?
Onsdag: ledig, plugga och fika med mamma. sen?
Torsdag: Ledig, tvätta, plugga, städa och jobba. wihu :D
Fredag: Ledig. Vet inte vad som händer, mer än att juls åker :(
Lördag: Jobb 9,5 h.
Söndag: Jobb 8 h.

Sen är det bara 5 dagar kvar tills jag befinner mig i Spanien, i värmen. oh.
Både längtar och inte. Heeeeemskt.

livet

Fuck.
Upp och ner, ner och upp - livet.
På en minut kan allt vara borta,
medan du i nästa minut kan ha allt,
och minuten efter det är allt försvunnet, igen.

Vi människor gör precis vad vi själva vill,
vissa mer än andra. Och har vi bestämt oss för någonting,
gör vi det utan att bry oss om omgivningen.
Vi är egoister.

Om man skulle gå och lägga sig och fortsätta på sina mardrömmar?
De håller iallfall sig åt ett håll,
negativt.

hi

Ligger i soffan i storarummet. Helt ensam.
blööö. Har ångest inför helgen, jobb jobb jobb.
Menmen.
Förlåt för mitt underbara anfall innan. Tur bloggen finns ibland.
Kan vara bra att få avreagera sig lite.
Längtar tills imorgon så jag kan få mysa med min pojkvän!
Ska snart sova. Och imorgon ska jag veerkligen sova ut.
Skönt som sören. Hörs.

P, i love you

död åt emelie

Förlåt.
Förlåt så jävla mkt.

:(

Okejdå, fine!  Är så jävla pissigt irriterad nu.
Hejdå.
Ska umgås med de bästa människorna som finns nu;
plast, bara plast.

Torsdag

Idag är jag ledig från skolan. Riktigt skönt vill jag lova! Jag och Julia begav oss ut på en liten utflykt till Landskrona idag. haha. Vi skulle besöka buss special, företaget som vi ska praktisera hos. Efter många om och men hittade vi rätt. Fick tillochmed åka buss gratis. Eller fick vi det? haha ;) gratis är gott! Efter det skulle vi hitta någonstans att käka, men heltomt överallt. Fanns INGENTING. En mcdonald's i hela la, som låg lååång borta. Till slut hittade vi ett falafel ställe. 20 spänn! Tackar vi för. Efter det skulle vi ta tåget hem, tog dock en jävla tid innan vi gick rätt. Tror nog vi har varit i den största delen av la idag. Men mys var det! Tack juls. Nu ligger hon och sover och Patrik åkte hem för ett litet tags sedan. Smart som jag är, råkade jag cpa köksfönstret så det inte går att stänga. Det hänger på en sida bara. haha, gött. Mamma får komma och mekka senare, innan det blir svinkallt här. Vid 4 ska vi tvätta, till 7. Sen har jag ingen aning om vad som händer. Verkar som juls skulle vara med V. Blir nog lugnt iaf. Skriver senare.

beach 08

Nu har jag bestämt mig..
Från och med imorgon ska jag vara nyttigare.
(se ordet nyttigare, inte nyttig för det klarar jag ändå inte!)
Jepp, sommaren är snart här. Har ca. 2 månader på mig.
Ska träna regelbundet också. Detta är ett måste!
pepp.

:$

Någon snäll människa som har tid och orkar göra om mitt blogg utseende? haha

resa <3

Åh. Blir helt knäpp! Jag, Sandra, Sofie och Julia hade tänkt ta en långresa i December..
Men då är frågan var?! Jag kan inte bestämma mig. Allting är så fint. Vill se hela världen,
men var börjar man liksom? haha. Tänkte börja nere i oceanien eller något sånt.
Typ, indonesien, malaysia, någonstans i Thailand eller så.. Men gud så svårt det är!
Någon som har något tips, kanske?

Filippinerna                  Malaysia                    Thailand                  Indonesien

i love you

De senaste dagarna har varit lite sådär. Har mått dåligt, varit ledsen och bråkat med folk. Känns som allt är på väg uppåt nu. Lite iallfall. Skönt. Bloggen har också varit nerlagd några dagar, nog kul när man behöver skriva som mest. haha. Minns inte vad jag ville skriva, men viktigt var det iaf. Igår var jag hos Patrik nästan hela dagen. Vi tog det bara lugnt, eftersom han var sjuk. Mys mys mys! Sov där inatt med. Var i skolan typ 2 timmar idag, sen fick vi gå hem eftersom vi egentligen skulle vara lediga. Pappa hämtade mig på skolan, så körde vi och fixade pass. Efter det åt vi lunch, sen lämnade han mig här hemma igen. Har nyss städat. Duktiga jag. Julia, den bortskämde är och shoppar. avis. Om 17 dagar åker jag till Spanien. nice som fan! Känner mig dock cp nervös och osäker. men, det lösåår saj. Senare kommer kanske Patrik, så ska vi äta hos mamma ikväll. Annars vet jag inte alls vad som händer mer.

Imorgon ska jag och Julia till Landskrona och besöka buss special igen, eftersom hon var i USA när vi andra gjorde det sist. Sen blir det tvättning på kvällen. Inte alls mys.. blö. På fredag-söndag jobbar jag, så då lär ni inte höra mycket ifrån mig. Sen är det måndag och ny vecka igen. suuuck. Nu ska jag kolla lite resor hade jag tänkt. skriver sen!