31

kom hem med tre stycken fina toppar idag från väla. en polotröja i rostbrunt, en svart blus med armar som är öppna ändå och en vit söt blus med lite volanger. välbehövligt! köpte också med mig två läppglans för 10 kr styck, ett puder och en silvrig necessär. glad tjej!

nu är jag trött så ska faktiskt gå och lägga mig. natti!

mysa i winter

funderar på att köpa en sånhär mysig munkjacka från h&m nu till vintern. kan inte komma ihåg senast jag köpte en munktröja eller tjocketröja i denna modellen. tycker ofta att det är så tråkigt plagg, men matchar man rätt kan det nog bli fint. vilken färg ska man såfall välja?

chai latte

har någon provat?

30

Hej! har haft världens bästa dagar! i torsdags var jag ju med syster och lillebror på busfabriken och sen på väla. i fredags efter jobb var jag och julia på väla. blev fika och lite shopping! köpte bla en ny bh från change, dem har nämligen 30% på allt om man är medlem. 250:- för en bh är inte fyskam! blev även en tröja från bikbok som jag dock ska lämna tillbaka imorgon. på kvällen var vi hos mamma och tittade idol och käkade gott! i lördags (igår) var jag ute en sväng vilket var år och dagar sen! åt på olearys, vandrade vidare till hamnkrogen, madame, bishop och pianobaren. riktigt rolig kväll! idag har jag och johan varit iväg en sväng och ätit på familia, tittat på den nya inredningsbutiken som öppnat där (jättefina saker till bra priser!) och kollat in oscars och katarinas lägenhet. nu kom vi nästan precis hem från en runda med lillen.

har lite saker jag ska sätta igång med strax, bla packa in lite paket som ska postas, vika upp tvätten och om jag orkar börja storstäda. vi får väl se!

home

NYTT FRÅN H&M HOME
Fina korgar att ha tillexempel julnötter eller clementiner i.
Julgransmatta med volanger, finfint! gillar dock inte paljetterna, det blir alldeles för mycket enligt mig.
Fin julkudde.
En spetslöpare, romantiskt!
Spetstabletter, tänker mig en dukning med olika lager till.
En löpare full av silvriga paljetter, perfekt för nyårsdukning!
Fint med helt svarta lakan att bryta av det vita med.
Söt julkorg!
Ett julförkläde för att julbaken, skitsött!
Dekoration till granen eller något annat.

mys

varit på jakt efter lite myskläder att ha hemma nu i vinter eftersom vår lägenhet är svinkall! och nu när man har skaffat hund är det enormt efterlängtat att gå ut och gå i kläder som går snabbt att dra på sig. valde en i mullvad och en i röd. återkommer med omdöme när jag får hem dem!

27

har haft världens mysigaste dag med neo och elin på busfabriken och väla. är helt slut nu och ska krypa ner i soffan framför tvn resten av kvällen. jag borde dock sola min bleka kropp, men finner ingen ork idag!

25

idag har varit en riktig mys-höstdag. har bakat chokladkaka (som inte blev så god som jag trodde), bakat scones, tänt ljus i hela lägenheten, varit på promenad med milton i solen och precis betalt räkningar. det är alltid så skönt när det är gjort!

veckan består av blandade händelser, busfabriken med neo, tvättning,mathandling, rensning i min garderob, jakt efter något roligt att ha på mig på lördag, ut en sväng på lördag (år sedan sist!) och massor av tid med älskling och milton.

Ingången på jobb med lite mer halloweenmys!

img_7516 (MMS)

Ingången på jobb med lite mer halloweenmys!


Milton, jag, Johan och Elin firar HIF vid ...

img_0020 (MMS)

Milton, jag, Johan och Elin firar HIF vid kärnan!


Lite halloweenmys i köket!

img_2393 (MMS)

Lite halloweenmys i köket!


grease musikal

min kväll har jag tillbringat på sundspärlan och sett musikalen grease.
om ni inte har sett den eller inte har planerat att se den: gör det!

riktigt riktigt bra! tack för ikväll! älskar er!


nu jävlar

är riktigt trött på mitt hår. inte färgen utan längden. hur jag än gör blir det ändå aldrig bra.

efter en lååång tids letande idag i min garderob inser jag att jag behöver nya kläder.

så ett komihåg till mig själv: skäm bort dig själv! ny frisyr, en rejäl inpackning, nya skor och ny jacka, lite nytt smink, några fina tunikor, underklänningar och strumpebyxor, lite tjocketröjor och en lätt solbränna är vad jag behöver!

men först: lämna in min älskade iphone på lagning som jag tappade idag. det gäller att prioritera!

höst

Ankle boot
tror att jag har bestämt mig för att köpa dessa skorna när lönen trillar in!

korgar





att varva olika blommor i korgar är en favorit! blir en hel del med sånt utomhus när vi flyttar.

mysigt

massor av fina, mysiga saker! älskar att ha ordning på allting i olika lådor och så. även om jag aldrig skulle ha en medicinlåda eller ljuslåda framme är det roligt att ha ordning på allt i fina lådor. vill ha allt!

hade kunnat tänka mig

det är verkligen svårt att inreda, men gud så kul det är! hade verkligen kunnat tänka mig att jobba med det. allt från blommor och arrangemang, småsaker, ljus, stora möbler, färg och tapet osv. så kul!
jag gillar modent men med inslag av gammalt. tycker både om stilrent och massor av små saker och detaljer. skitsvårt iochmed att det är varandras motsats. men tror ändå jag gillar en blandning. det är iallafall viktigt att det är mysigt. och mysigast är det när jag har massor av ljus, fina blomstersaker som passar årstiden, filtar och småsaker runt mig. vill bara flytta nu!







hösten är mysig!

g.g

Klicka för att stänga fönstret
senaste tillskottet i min lilla början till "samling". den är så fin!

Neo och Milton när dem leker! Först klättr...

img_1932 (MMS)

Neo och Milton när dem leker! Först klättrar Neo upp i soffan, sen hoppar Milton upp efter (egentligen kan han inte hoppa upp själv). Finaste killarna!


16

har haft världens mysigaste helg med det bästa höstvädret man kan tänka sig! i fredags blev det massor av mys här hemma med victor och julia. köpmat, chips, godis, vin och idol låter inte helt fel va? i lördags sov jag ut ordentligt, bakade scones, tog det lugnt hemma, tog en promenad med milton i höstsolen och eftermiddagen och kvällen tillbringade vi hos pappa, ingela och neo med ännu mer köpmat och onyttigheter. minst lika mysig kväll! idag sov jag ut ännu längre. gjorde frukost och städade lite, vid halv fyra gick jag och älskling en promenad till ih och kollade på alexandra som spelade match, sen traskade vi hemåt igen. var nära på att köpa mcdonald's mat men efter flera dagars fettomat så bestämde vi oss för att köra till maxi. blev kyckling, potatiskroketter och sås (om nån bryr skulle bry sig?) och nu myser vi i soffan. min lilla, fina familj!

Nu kommer snart Julia och Victor för freda...

img_7394 (MMS)

Nu kommer snart Julia och Victor för fredagsmys! Ikväll vill jag bara ta hand om och krama om min familj och vänner lite extra..


två veckor

har två veckor på mig (till lönen) att hitta en fin jacka och ett var stövlar/kängor/boots som jag vill ha.
tips?

höstmys.

jahapp. måndagkväll dåja! det har regnat typ hela dagen, men vad gör det? en perfekt mysdag med sin sambo och bebis i soffan skadar aldrig.
nu spelar älskling fifa (?), milton sover gott, lägenheten är full av tända ljus och jag kunde inte njutit mer!

SMS-inlägg

img_4937 (MMS)


på inköpslistan

Rom etol, Ryamatta från Etol DesignFLÅREN Vägghylla, vit Bredd: 39 cm Djup: 16 cm Höjd: 74 cm  LERBERG Hylla, vit Bredd: 35 cm Djup: 35 cm Höjd: 148 cm
HEMNES Vitrinskåp, vit Bredd: 90 cm Djup: 37 cm Höjd: 197 cm Max. belastning/hyllplan: 30 kg  YRSNÖ Vas, vit Höjd: 40 cm

16 grader

funderar på att skita i det här med blogg. skriver aldrig längre. inte för att jag inte har något att skriva, utan för att jag helt enkelt inte känner för det längre. men vi får väl se!

just nu längtar jag bara tills vi ska flytta av många anledningar. jag vill använda allt fint vi har köpt och inte låta det ligga nerpackat. jag vill slippa frysa ihjäl mig inomhus (vi hade 16 grader i lägenheten förra vintern och det är på väg ner mot det igen, ångest!!) ja, bara dem två anledningarna räcker för att tiden ska gå lite snabbare nu..