27 juni

 
kvällsmys i soffan med milton i knäet. 
 

27 juni

Nu är vårt hem nystädat och fint. Älskar känslan av att allting är rent! Har inte hunnit med så mycket mer idag. Två långrundor med Milton och lite kaffemys. Är riktigt trött så blir sängen tidigt idag. Imorgon väntar en fullspäckad dag med jobb, höganäs och bakning. Vi hörs imorgon! ♥
 
 
 
min fina älskling! 

26 juni

Hej. 

Har haft en minst lika skön idag som igår. Försöker finna energin och motivationen men just nu är det dåligt på den fronten. Är trött tjugofyra timmar om dygnet. Idag var det så illa att jag höll på att svimma inne på maxi efter jobb. Jaja, nån gång ska jag väl hitta vad felet är. Har hunnit med 30 minuter i solariumet, en långis med milton och tvättat nästan all vår tvätt. 

Veckan ser redan fukkbokad ut. Imorgon ska jag ta tag i lite städning här hemma tänkte jag. På torsdag är det dags för bakning till jobbet och jag och ingela ska ut till höganäs och kolla inredning, på fredag ska jag och johan vara barnvakter efter jobbet och framåt natten. Lördagen startar redan vid 06:00 borta på hemköp för inventering, sedan blir det förmodligen myskväll med julia och pokerkväll hos oss för johan. Söndagen ska jag och elin spendera hos hans och eva! 

Jag och johan försöker boka in någon mysig dagsutflykt att göra under vår semester. Är bara ledig två veckor i sommar så vi vill göra något litet för att inte veckorna bara ska försvinna. Men samtidigt vill vi inte ha allt för mycket inbokat. Kent, Göteborg och min födelsedag har vi redan planerat. Några tips till oss?
 

25 juni

 
Dagens pyssel! 

25 juni

Var och hämtade ut ett paket från posten med milton och johan för ett tag sedan.
Paketet innehöll fina vispskålar från ib laursen, en i blå och en i rosa. 
 

 
 

25 juni

Efter jobbet idag skyndade jag mig hem, gick en runda med Milton och sen bäddade vi ner oss i sängen för lite mys när regnet vräkte ner utanför fönsret. Somnade och vaknade igen av att älskling kom hem med två tidiga födelsedagspresenter till mig. En kamera och en visp/blender/skärare i ett, precis vad jag önskat mig! Han är underbar, min man! Nu har vi precis ätit jordgubbar med grädde och ska snart ta ut Milton på en långrunda. Mer än såhär gör jag nog inte idag. Tycker om att inte göra nånting alls på måndagar. Måndagar är ju trots allt måndagar, och det räcker gott och väl tycker jag. 
 

24 juni

 
Har kommit in i en riktig bakperiod. Tycker det är så roligt att baka och göra folk glada med massa gott, hemmabakat. Tycker om att veta vad för olika ingredienser som finns i och det blir så mycket godare när det är egengjort. Rulltårtan med färska jordgubbar och blåbär har jag gjort några gånger nu. Gjorde även åtta stycken till jobbet i torsdags till våra gäster. Blev väldigt uppskattat! Tummen upp för bakning! (och ner för vågen)

24 juni

 
 
alla bilder jag har från midsommar. hej ego! 

24 juni

 
 
myssöndag i regnet! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24 juni

Jag vill verkligen ha lägre hår. Det är så mycket mer praktiskt med den hårtypen jag har, tjocka hårstrån, mega fluff-lockigt så att det ser slitet ut fastän det inte är det osv. Har jag längre hår faller det snyggare än med kort. Blir en stor jäkla fluff av alllting med kort hår! Vill så gärna sätta i extensions för att få den lilla extra längden och slippa ha en boll på huvudet varenda dag. Men så är jag så rädd att förstöra mitt hår som äntligen blivit tjockt igen. Men först och främst ska jag önska mig hårdroppar och en ny plattång i födelsedagspresent. 
 

en dröm

 
Såhär ser mitt absoluta drömkök ut! Vackert! (bild lånad)

24 juli


Både igår och idag var jag och johan uppe i tid för johan har jobbat extra. Idag hängde jag med honom på sin runda, var säkert 1 år sedan sist! Kokade kaffe och tog med vars en frukostbar så satt vi där i bilen i ösregnet och mös. 

Har hunnit med en fika hos pappa, ingela och neo också. goa lillebror! blev även om tripp till ikea med resten av helsingborg. herrejösses med folk! shoppade nya påslakan, tabletter till köksbordet och en visp, roligt va? 

Nu kommer snart mamma och co in hit för kvällsfika. Effektiv söndag kallar jag detta! Måndag imorgon och tre arbetveckor kvar till semestern! 
 
 
Påslakanet som vi köpte idag. grönt och smårutigt! behövs lite färg ibland, även om jag älskar vitt. 
BARBRO RUTA Påslakan 1 örngott IKEA

24 juni


Nu har jag suttit alldeles för länge med detta! (sa ju det.) Är inte det minsta klar eller nöjd men orkar inte mer för idag så blir en fortsättning imorgon! Nu ska jag mysa lite till med mina fina pojkar innan det är sängdags och ännu mer mys, såklart. 

 
Bild från ikväll.
Milton är så söt när han sätter huvudet på sne och den ena flebben blir som en snusläpp. aw! 
 

23 juni

Funderar starkt på att nollställa hela bloggdesginen och göra om allting från noll. Det var så längesen jag meckade med designen här att jag glömt allt i princip. Det värsta är bara att om jag börjar fixa med det nu kommer jag sitta fast här några timmar ....
 
 
 
Glad midsommar på er, alla fina! ♥
 

20 juni

Sitter på jobbet och skriver en lista på vad som behövs handlas till alla mina tio rulltårtor som jag ska göra idag. wiihu! Som sagt, skämmer bort våra gäster en aning. Blir rulltårta med grädde och jordgubbar, midsommaren till ära! Bilder kommer (har en heel hög med bilder som jag ska visa er...)

lite hjälp?

Hela min design är helt åt pipan! Är det någon som vill hjälpa mig?
Ni får självklart en peng för besväret! Hör av er isåfall! ♥

GG.


Fina presenter från Johan. ♥
¨

18 juni

JA! Greengates höst och vinterkatalog har kommit och där är massor med fina saker! 
Rosa och mintgrönt, så jäkla fint i höst! Man behöver ju inte enbart ha mörka färger på hösten! 
Gå in och titta o bli lika förälskade som mig! http://viewer.zmags.com/publication/390831e6#/390831e6/1


17 juni

Helgen har verkligen varit hektisk! I fredags firade vi min lillasyster med lite mat och mys här hemma och på kvällen blev det givetsvis fotboll. Igår var vi iväg hela dagen med Milton som blev BPH testad (beteende och personlighets beskrivning hund) som inte kunde gått bättre! Är så stolt över vår lille kille som fick bästa resultatet! Vi åkte direkt från bjuv där testet var, hem till Pappa för att passa Neo. Blev en mysig lördagskväll med McDonald's mat, ösregn och lite lösgodis (har längtat efter det!!). Nu är det söndag och man skulle verkligen inte kunna tro att det är i mitten av juni.. Det blåser och regnet öser ner. Men jag känner ändå ingen panik, sommaren kommer! Tills dess tänker jag mysa och njuta av att kunna bara vara hemma och inte göra nånting.

Drömmar ...

Min största dröm är att få jobba med inredning. Inte för att tjäna några stora pengar, inte för att ens leva på intäkterna för det utan för att det är roligt. Drömmen är att få börja med en gårdsbutik eller något liknande. Jag vet precis hur jag skulle gjort, vilka märken jag skulle vilja sälja och så vidare. Jag älskar mitt nuvarande jobb och vill inte byta ut det, älskar varenda sekund som jag får tillbringa med våra underbara gäster! Men tänk om man kunde kombinera det på något sätt? Få jobba med service och mat samtidigt som jag får jobba med min hobby - inredning.
Ja, tur man har drömmar! Har även om dröm att få starta en inredningstidning eller inredningblogg..

9

 Vit keramikmugg
önskar mig sex stycken när jag fyller år!

hösten 2012

Bild från h&m home hösten 2012. håller tummarna för att påslakanet kommer säljas, såfall kommer jag absolut klicka hem det!

7

Vill så gärna blogga massor och dela med mig av allt möjligt men tiden bara försvinner.. Måste köpa mig en digitalkamera billigt så korten jag lägger in blir bra kvalié på också.

Har varit duktig tjej idag. Har bakat 130 stycken kokosbollar till jobbet imorgon, utan att äta en enda (min favoritkaka). Jag och Johan är så sjukt duktiga just nu, hoppas verkligen det håller i sig! Har snart klarat två veckor och det går skitbra hittills! Så skönt! Har ni några som tips på saker som är nyttiga och goda så dela gärna med er! Är glad att internet finns, man kan verkligen hitta massor av tips och idéer om allt möjligt som man aldrig tänkt på själv!

En annan sak jag dock inte gillar. överpriser. Bara för det är "inne" med lantliga möbler och shabby chic inredning kan man inte sätta vilket pris som helst på sakerna (uppenbarligen kan man ju det eftersom folk är så knäppa och köper det..). Exempelvis blocket, ett litet avlastningsbord som råkar se lite slitet ut lägger folk ut för typ 3000 kronor och det är ENDAST för det är inne med den stilen. Men så är det väl med allt, om man tänker efter. Tycker bara det är så roligt för hela grejen med den lantliga och shabby stilen är ju att det ska se lite slitet och gammalt ut men kostar ändå så mycket. Blir så himla fel!

Imorgon tar världens finaste lillasyster studenten och trots skit som uppstått runtomkring ska vi göra det till den bästa dagen någonsin för henne.
<3



4

gardin1 maj12
vill ha!