.

Känns som jag aldrig hinner sova ut ordentligt, vilket leder till att jag blir trött & grinig. Tror jag log 2 gånger idag på jobbet liksom. Men så är det ibland & just nu är ännu en down period för mig. Tänker väldigt mycket och analyserar det mesta. Att tänka är visserligen aldrig fel, men jag blir så stressad inom mig och känner en enorm prestationsångest över saker.
Var nyss och solade, somnade till några minuter till och med. skönt! nu kommer snart johan hem och då tänkte jag plugga lite. lägger ner planeringen om städning, faktiskt. jag tar det på onsdag när jag inte behöver plugga mer. det gäller att prioritera när man känner att man inte orkar nånting alls egentligen.

Kommer aldrig få nog! Jag älskar dig.

img_4850 (MMS)

Kommer aldrig få nog! Jag älskar dig.


Varit igång hela helgen och knappt varit h...

img_9348 (MMS)

Varit igång hela helgen och knappt varit hemma något. När vi väl varit hemma har det varit stressigt och kaos vilket har lett till att lägenheten ser ut som fan. Behöver verkligen storstäda, tvätta och handla. Men dyker det upp roligare saker är det ju klart man väljer det före (?) imorgon och på tisdag måste jag plugga skiftledning, så städning får vänta! Nu är jag svintrött och fryser så ska bara mysa i soffan tills det är sängdags!


Det finns ingen bättre!

img_3267 (MMS)

Det finns ingen bättre!


Julgran och julstjärna, check! Dock ska ju...

img_7243 (MMS)

Julgran och julstjärna, check! Dock ska julgranen pyntas ännu mer sen. Så mysigt med julen! Var på julskyltning idag också, mysigt men sjukt överskattat. Bara massa folk och ingenting att titta på.


Nu säger jag Godnatt! Varit uppe sedan hal...

img_4726 (MMS)

Nu säger jag Godnatt! Varit uppe sedan halv fem imorse för vi skulle vara på Ullared sju. Sugna på att se vad jag köpte? Visar imorgon! Kommer slockna på två minuter idag. Så skönt! Ska upp vid sju imorgon och gå på dop. Mysigt! Nu somnar jag när som helst. Godnatt!


Det håller på att bli julmysigt hos oss! Ä...

img_1941 (MMS)

Det håller på att bli julmysigt hos oss! Äntligen! Jag älskar julen och speciellt när det snöar som det gör nu. Imorgon efter dopet ska vi köpa julgran, stjärna och det andra sista som är kvar.


högt upp på min önskelista

högst upp på listan står dem gråa med päls upptill eller dem tomato-färgade längst ner som också fanns i burgundyfärgade. åh kärlek!

späckat schema

to do ikväll
ta en lång. varm och välbehövlig dusch
smörja in mig med bus
betala räkningar
tända ljus och bara mysa i väntan på att johan kommer hem
do to imorgon
till netto och kolla om dem har kvar en sak jag vill ha
köpa ansiktskrubb
jobba 11-20
sola
sova tidigt
to do på lördag
ullared 05:00
shoppa massa julklappar och julpynt
hem och fixa till oss
kalas för catrin
avskedsmiddag för paula på kvällen
do to på söndag
dop 9:30 för lilla måns
hem och julpynta, tvätta och julstäda/julpynta
ev hinna till rusta och köpa julgran

.

img_0370 (MMS)

igår var jag, sandra & calle i örkelljunga och jobbade på deras mcdonald's för dem skulle ha personalfest. herregud alltså! är glad för att jag jobbar på stattena när jag märkte hur dem hade det.. typ en gäst i halvtimmen och sålde ändå plus. att jag fick köra hem i snökaoset i typ 70 km på motorvägen hela vägen hem gjorde det hela bara ännu sämre. men hem kom vi och pengar tjänade vi, iallafall.


.

min lediga dag kunde inte varit lugnare, faktiskt. gick upp vid 11, körde till mamma och åt frukost. gick därifrån hem och på vägen köpte jag med mig chips, cola, choklad och saltlakris för en heldag framför tvn med älskling. har kollat på sällskapsresan 1 och 2 samt två PH-avsnitt. nu är johan och tränar medan jag fortsätter att inte göra ett skit. ibland behövs dessa dagar... speciellt när man får reda på saker som gör att dem närmsta veckorna kunde blivit otroligt sega om det inte vore för världens bästa pojkvän!

.

Sitter på jobbet och har rast. Ska snart ha min handledarverifering. Slutar vid tre och då kommer tjejerna hit och fikar lite, ikväll blir det fika hos Johans föräldrar & kolla deras fina julpynt, ska se om jag kan ta några bilder. Är det någon som vet hur man lägger upp bilder i bloggen från sin iphone? Hjeeeeelp!

.

Ligger i sängen och är klarvaken. Kan bero på att jag har sovit i typ 20 timmar idag.. Har i och för sig varit uppe några gånger i timmen för att spy. Uh! Vinterkräksjukan eller matförgiftad? Jävligt jobbigt vilket som! Har turen att ha världens bästa sambo som kom in och gav mig hemmagjord vätskeersättning var 5:e minut i en timme, sedan var 10:e i en och sist var 15:e min en timme. Svimmade nämligen liggandes och var helt väck. Du är så underbar Johan! Nu ligger han och sover här, sött intill mig. Ska försöka somna jag med, så bloggar mer imorgon! Natti.

.

jag dödar snart min dator här hemma. laddaren har cpat länge nu men nu funkar den inte alls.... får sitta och hålla den inne. ingen laddare = ingen dator = ännu en utgift. sug!

.

Såja, då var min enda lediga dag på 10 dagar snart slut. å-n-g-e-st stavas det! har tillbringat dagen med att sova ut, äta pizza på ringstorp med tjejerna och sedan suttit i vårt kök och snackat tillsammans tills nu. körde dem nyss hem och snart kommer catrin hit och umgås. johan är i trelleborg och spelar match vilket innebär att han är hemma runt 11 halv 12 tiden. håller tummarna för dem idag!

helgen är fullbokad, gött! imorgon jobb 12-21 och sedan bowling. lördag sova ut och jobb 16-21 sedan mys med johan. söndag jobb 8-17 och sedan kalkonmiddag hos pappa & co. blir säkert en riktigt bra helg!

.

Nu har jag varit duktig och städat hela lägenheten. Älskling är nere med tvätten nu och jag ska äta lite. Snart jobb igen.. Ganska osugen idag faktiskt. Bloggar från min mobil för första gången så vet inte ens om detta kommer fram? Vi får väl se!

.

har precis klämt typ 20 finnar i pannan, utan krydd. har aldrig, aldrig någonsin haft såhär många finnar, och det är ingenting jag bara säger - det är sanning! mår illa av att se mig själv i spegeln & alla små knutorna som sticker rakt ut. ööööööe. har klämt varenda en nu iallafall, tvättat huet och nu kan jag bara hoppas på att dem är gone imorgonbitti (även om dem inte försvunnit på dem senaste dagarna). jag skyller på min medicin som har finnar som biverkning. hm?! jaja, om detta inte funkar får jag väl gå och köpa någon skrub eller något imorgon? har som sagt knappt haft någon finne alls innan så vet inte hur man får bort dem..


UGG

SÅ FINA!


tips?

är ute efter ett par nya, perfekta jeans. någon som kan tipsa om affär/märke som har några snygga, låga, helst ankellängd och stuprörsjeans just nu? hade varit toooooppen!


önskelista från h&m



på min önskelista från h&m.com

.

har nyss varit och gått en runda med julia & sandra nere vid havet. mys! ska göra ve mig lite och sen se om jag och älskling ska hitta på något. annars ska jag fixa lite med julkorten här hemma bara (jaa, ja gör mina egna julkort detta året, hemmafru som man är!) och sedan jobba vid 16. massor av jobb denna veckan också, klirrar bra den 23:e december!


.

vill åka utomlands.

NU.



.

Är så glad att jag har träffat dig Johan. Sedan jag träffade dig har jag mer och mer känt mig som den personen jag egentligen är. Jag vet inte hur, men du får mig verkligen att känna ren lycka, varenda dag.

Oavsett hur dåligt jag mår, hur mycket kaos jag har inom mig, hur dum i huvudet jag än är så lyckas du alltid vända det till något bra.

JAG ÄLSKAR DIG!


.

. . .



.

Sista jobbkvällen idag då! Ledig hela helgen och det ska jag verkligen njuta utav. Har inga speciella planer än sålänge men det lär väl dyka upp.

Nu ska jag snart bege mig neråt till älskling. MAXI och mathandling till mig är det som gäller!
När jag kommer hem ska jag tvätta håret (med schampo.. ÄNTLIGEN!) och bara invänta jobbet.

Blåst och regn utanför fönstret.. brrr!

.

pgr av att allting har varit lite kaos på senaste tiden har bloggen blivit lidande.
är riktigt sugen på att blogga så imorgon ska jag skriva av mig massor!

.

Man måste dö några gånger innan man kan leva.

.

rädd för att mista  ..

.

jobbar hela dagarna, trött som fan på kvällen vilket resulterar i en död emelie klockan 22:00. känner mig blek och äcklig. det regnar & är höstväder ute. det är mörkt ute redan vid 5-tiden. katterna tog sönder en tavla igår som gick i tusen bitar. folk har börjat kommentera att jag "gått upp" i vikt (kortisonet). jag är inte ledig nånting i helgen.
ooh, så mycket positiva tankar när man går upp klockan 7 på morgonen!

trevlig helg!

.

När ska jag veta vad jag vill göra med mitt liv?
Vad vill jag bli när jag blir "stor" så att säga ......

.

nyduschad, vaniljte, vaniljljus, ph, älskling bredvid mig & ledig imorgon.

en perfekt tisdagskväll!

.

förra månaden var väldigt kämpig för mig med pengar. denna månaden är precis likadan. nästa månad blir det värre eftersom jag varit sjukskriven. har sånn jävla ångest att det inte är sant. det är snart jul, julklappar ska inköpas, folk fyller år och det är så mycket man vill lägga pengar på just denna tiden på året. blöööö, säger jag bara! men jag ska försöka vara positiv och inte tänka så mycket på det. allt får gå som det går, helt enkelt! skulle det strula till sig ordentligt kan jag ju alltid köpa julklappar den 23:e december? det löser sig.....


.

 



brownhair ..

.

är ute efter ett fint läppstift som passar mig.. vill att det ska vara färgat men ändå kunna bäras till vardags.

något tips?


1

Har inte hunnit blogga på hela helgen men ikväll/i eftermiddag lovar jag en massa uppdatering!