COPYCAT.


bild från igår
tack allihopa!
iloveu.


IMORGON.

imorgon →

upp vid 09
sminka mig, göra ve håret & äta
ta bussen 11
jobba 11:30-18:00
antingen med pappa hem dit & fixa mig eller gör jag vid mig på jobbet
förfest hos elin
stan

♥ natty natty!




GOBITAR.


finns det något snyggare än en svart klänning? iallafall något av det snyggaste jag vet!

denna blåsan var också väldigt snygg.
dock bär hon inte upp den så jag tänker mig..
den hade varit rolig på nyår!


snygga lårhöga stövlar.

gillade dessa! mysiga & färgen är underbar.

kan ni gissa var allt kommer ifrån?

SKOLOVER.


okej, kom igen nu mina läsare!
vilka av dessa 3 snyggingarna är snyggast?


CANCERN.

sitter & gråter till rosa bandet galan. kan inte hjälpa det men tårarna bara rinner. när folk berättar hur deras nära & kära gått bort i cancern kan jag verkligen säga att jag vet hur det känns. precis som många andra har jag varit med om någon nära har fått cancer, min mormor har haft bröstcancer, min pappa har haft hudcancer, min låtsas morfar dog i lugncancer, kompisars nära har haft det, folk jag vet har haft det. många i min omgivning har haft det! men det räcker inte för att kunna säga att jag vet hur det känns att ha någon kär som får sjukdomen. det är inte förrän man lever med en, bor tillsammans med en & upplever sjukdomen från stadium 1 till slutet, döden, man kan säga något om att man vet hur det känns.

har skrivit mycket om detta i min blogg för 2 år sedan. men det är först nu, 2 år efter din död fredrik, som jag kan berätta för folk, som jag kan prata om cancer & tänka på dig utan att tårarna forsar. bara för någon månad sedan låg jag i patriks säng & storgrät när programmet "sjukhuset" sändes på TV & en man kanske hade hjärntumör. precis som du hade fredrik, hjärntumör.

jag minns det som igår, alltihopa. du kände dig konstig i armen, åkte upp till sjukhuset & lades in direkt. dem gjorde tester & du fick sova över. på natten kom doktorn in till dig & mamma och berättade att du hade en hjärntumör. detta var första gången jag hörde talas om någon som hade hjärntumör. kanske hade jag inte snappat upp sjukdomen tidigare för jag inte var drabbad på något sätt? jag hade inte känt smärtan som sjukdomen gav.

jag & elin fick veta, men kände på oss att detta fixade du! min låtsaspappa var ju bääst, han var starkast & klarade allt. operationen gjordes & du mådde bra, precis som vi visste du skulle! tiden gick & du var på återbesök osv efter den låånga tiden av mediciner, besök på sjukhus m.m. proverna visade att tumören var tillbaka & den bestod av små små trådar som slingrade sig i huvudet. men fortfarande tappade ingen hoppet, vi alla höll minerna & var glada. din operation blev framsköten & du fick vänta länge på att få bort tumören, vilket gjorde att den spreds ännu mer. doktorn kanske redan visste att det var försent? du fick iallafall genom gå operationen & efter den dagen var du dig aldrig mer lik. du kunde inte prata, inte gå, inte äta själv, du fick epelepsianfall flera gånger om dagen & dina ögon stirrade tomt ut i intet. men du tappade inte glöden, vi köpte barnböcker & försökte lära dig prata. vi höll din hand när du fick dina anfall, vi allihopa inklusive dig skrattade när ingen förstod vad du ville. jag vet inte varför, men jag tänkte aldrig att du skulle tas ifrån oss. den tanken föll mig aldrig & det var inte förrän mamma ringde & berättade för mig en varm sommardag, ungefär exakt 1 år efter du fick reda på att du hade cancer (på helsingborgsfestivalen), att du inte skulle leva länge till. vi åkte allihopa till sjukhuset & jag grät hysteriskt. vi berättade aldrig för dig att du skulle dö, vi pratade aldrig om det för vi ville inte se dig ledsen. men du förstod själv, du grät ändå. & även om du inte kunde prata & förmedla ord så kunde du förmedla så mycket annat. när jag höll din hand & du kramade om min hårt tillbaka. jag kommer aldrig glömma.

du kämpade dig igenom elins födelsedag, midsommar & min födelsedag innan du togs ifrån oss nästan exakt 2 år efter du fick cancern (också på helsingborgsfestivalen). du var hemma, det var jag, elin, mamma, ingela, dina föräldrar & sjuksystrar. du andades så högt, har aldrig hört någon kipa så efter luft. till sist blev det bara längre & längre mellan dina andetag & du somnade in. du togs ifrån oss. cancern tog dig, inte ens 40 år hann du bli.

jag kan alltså helhjärtat berätta att jag vet hur det känns att förlora någon i cancer. jag vet vad cancer & allt vad det innebär är. jag vet hur det är att få mata en vuxen man som inte kan äta själv, jag vet hur det är att försöka lära en vuxen att prata igen, jag vet hur det är att bära en vuxen man till duschen & duscha honom, jag vet hur det är att se en vuxen gråta varenda dag, jag vet hur det är att se hur medicinerna påverkar, jag vet hur det är att trycka in en spruta i munnen & hålla hårt i någon på någon som har epelepsianfall, jag vet hur också hur det är att se en människa förändras något så stort att man inte märker att det är samma människa längre. detta är inget jag är stolt över, men jag är stolt över hur jag, min syster & min mamma klarade detta tillsammans. hur vi har kämpat oss vidare & är där vi är idag. för jag vet att du fredrik, du ville att vi skulle bli lyckliga igen. du var en sådan människa som man inte kan förstå varför du ska tas ifrån oss. du var värd ett helt liv fullt av lycka! jag älskar dig.

du var, är & kommer alltid vara min låtsaspappa.

MYSSKOR.




så himla fina!

BAD.

varit dålig med uppdateringen. i know! men jag har verkligen inte hunnit. igår var jag hos fanny hela dagen & färgade håret, blev assnyggt! sedan jobbade jag några timmar & sov hos älskling. idag har jag jobbat, varit i stan & på väla med tjejerna för att hitta saker att ha på sig imorgon. blev väl helt okej till sist. vi matchar iallafall! ;)

nu är jag hemma & ligger i min säng. har lite to do ikväll men lite blogginlägg ska jag väl hinna med!
har laddat upp för en helkväll med mys! köpt mina favoritnötter från tastyhouse (vitlök), godis & cola. mmmh!

har i helgen blivit av med 6 par av mina nyinköpta stövlar. (dem har blivit slängda) det hände i flytten & jag har letat överallt. så jävla störigt! så nu måste jag köpa massa nytt igen. ska leta lite nu ikväll på internet tänkte jag..

× leta stövlar på internet
× skriva en lista på vilka stövlar jag blivit av med & hur mycket dem kostade
× packa väska inför imorgonkväll (smink, kläderna, skor, jacka, legg, väska, pengar) & pappas helg (myskläder, underkläder, jobbekläder & skor, strumpor, laddare tyyyp)
× äta!
× kolla bussar tills imorgon
× duscha & ta bus


OVERKNEE.

ett stort villha begär väcktes nyss hos mig. seriöst, dem är perfekta?!
tur att dem är billiga också . .

UTBUDET JUST NU.

ärligt talat, vad är det för utbud klädesaffärerna ligger inne med? feeeet diss. är shoppingsugen men tycker inte det finns nånting fint att lägga pengarna på. ingenting som skriker efter att få hamna hos mig. kanske bara är bra? spara pengar är ju alltid fint! men återigen, fyy för utbudet just nu.

bikbok & h&m har en del (väldigt få) things som jag tycker om. men återigen, inget måsteha...




DATES.

nysolad, nyduchad, nyinsmörjd, nystädat. mmm, älskar ordet ny! har som sagt badat & städat nu. ska hänga upp lite tavlor sedan är jag klar. blev alldeles slut efter jobbet idag. många olika faktorer till det, men orkar inte skriva om det.

jag & min syster bokade tid för en sån makeover dag i stan idag. den 11:e november äger det rum! mest en rolig grej, inget direkt seriöst. får väl se om vi är tillräckligt snygga för att köpa hem några kort ;)

datum att se fram emot just nu
28:e oktober - hårfärgning, gode gud låt mig bli nöjd denna gång!
30:e oktober - halloweenfest hos elin.
11 novemer - fotografering med syster.
14 novemver - liseberg med pappa & co, julmarknad.
24 december - fcn julafton! + min & älsklings 2års dag.
31 december - nyårsafton!
15 mars - bröstförstoring!
+ förhoppningsvis en resa, shoppingturer, tatuering, extensions, roliga fester & massa annat! :D



BAD, JATACK.

är helt död. ska slänga mig i ett bad nu så uppdaterar snart igen! peews.

BLOGGTORKA.

min blogg suger för tillfället, jag vet! men är så jäkla trött & prioriterar jobb/vänner/pojkvän/flytten först just nu. behöver dock proritera mig själv en aning, känner mig så sjukt risig. därför måste jag imorgon:

jobba 09-14, sola, hämta post, städa på rummet, ta min dusch/mitt bad.
måste få detta gjort imorgon för att kunna klara veckan & börja på annat. haha.

är ni som mig, har en massa måsten som man "måste" bli av med?
hate it.

RED HAIR, IGEN.

bara jag som tycker att alla färgar håret rött? shiet.
tur jag har haft det i snart 3 år fram och tillbaka då ;)

(maaah, tar tusen år att lägga upp bilder!)

MIN DAG.

Japp. dagen blev absolut inte som det var tänkt! jobbade över till 7 & efter det satt jag & snackade med tjejerna. sedan körde fie mig hem & vi kollade på mitt lilla rum & fortsatte snacka lite, älskar er så mycket!

blev alltså inget solande, ingen post, ingen egentid med lååång dusch osv.
jag stinker säkert skit. men orkar verkligen inte duscha. är så jävla trött. det blir inte bättre av att jag börjar 09:00 imorgon heller. imorgon måste jag även ta igen allt jag sket i att göra idag. ska också umgås med älskling imorgon, blev ju ingenting idag. allt jag har att dela med mig av just nu!

kiss&love.

UPPDATERING LATER.

Sovit helt okej inatt. Vaknade av att det regnade, vaknade av att jag var kissig & bara för att vakna liksom. Men nu är jag uppe! Tröttare än tröttast. Ska in och äta frulle, sminka mig (inte gjort det på snart 4 dagar) & sedan ta bussen.
Uppdatering vid cirka 18:00 utlovas, bilder är inräknade. ha en bra dag!


26 OKTOBER.

Imorgon:
· upp & jobba 11-16:30
· sola 20 minuter minst (missat min veckosolning 2 veckor i rad)
· kolla posten i gamla lägenheten
· umgås med tjejerna?
· en lång skön dusch, rakning, smörjning - allt!
· sätta iordning på mitt rum
· sova med älskling, förhoppningsvis!

perfect.



SLITSAM HELG.

Nu ligger jag i min ensamhet i mitt lilla förråd. Sängen är uppe, kläderna är på hängaren, mattan är utrullad, byrån är på plats, TVn är igång, internet funkar (hittills). Jaa, det viktigaste är alltså på plats. Småsaker kvar att fixa såsom prydnader, ett skoställ, sladdarna ska omläggas snyggt & sedan storstäda. Men jag orkar inte. Är helt slut efter helgen.

Idag har vi mest packat upp, gjort iordning, varit en sväng på väla (heeelt ofixad!), i gamla lägenheten & nu på kvällen myst ett slag med älskling. Dock var han tvungen att köra hemåt, han ska jobba imorgonbitti. Det ska jag också göra! Från och med imorgon och 7 dagar framåt, faktiskt. Nu kan man inte gå hemifrån 10 minuter innan jobb heller. Jaja, finns ju både för & nackdelar med flytt.

Kan med handen på hjärtat säga att jag saknat datorn & internet i helgen. Hemskt egentligen. Jag menar, en helg utan dator är väl inte såå farligt? Men jag tror det handlar om att den alltid är så lättåtkomlig annars. Finns ju alltid där på mitt lilla bord, igångsatt. Nu verkar det funka igen iallafall! Litar inte riktigt på trådlöst, helt utan sladd. Men vi får väl se! Annars får jag köpa en sån där, dongel från 3.

Känner mig väldigt glad! Trots min trötthet. Saknar även plastic, träffar 2 av er imorgon dock! I helgen som kommer hoppas jag på feeeeest!

Hoppas ni har haft en bra helg!
Love.

SKITBRA BLOGG!


någon som har hakat på trenden med body är rebecca simonsson.
just denna bodyn var kanske inte världens snyggaste, men igår när jag var på bikbok hittade jag en skitsnygg som jag hade velat ha. frågan är, vågar man? tycker detta är hett hett hett iallafall! HISS.


SNABBIS.

Ligger just nu i älsklings säng med datorn på magen. Har lyftit, burit, slängt, hasat, skrikit & allt möjligt idag. Men nu är det färdigt iallafall. Tackar vi för! Jag & älskling valde dock att sova hos honom inatt. Bäst så med tanke på att allting är rörigt på mitt rum just nu. Har inte så mycket mer att säga . . Återkommer!


FLYTTHELG.

Japp. idag är den stora dagen! idag flyttar vi. har inte så mycket mer att delge just nu. tror dock inte att internet är igång förrän om några dagar kanske tillochmed veckor. men älskling har ju internet så jag uppdaterar när flytten är färdig osv med bilder.

nu ska jag stänga ner datorn & packa ner den i en låda..
ha en trevlig helg allihopa.
love.



ASOS.COM


dessa skorna hittade jag på asos, bägge under 500 lappen. Skor ska vara extrema enligt mig!
läste på någon blogg att frakten dit nu endast kostar 60 kr. hallå, varför har ingen berättat för mig?
asos nästa!

I <3 CHRISTMAS.

· pengar till resan, brösten eller bil · presentkort på kicks, dem vanliga klädesbutikerna & spirit · parfymer (fråga mig vilken) · tatueringar · tandblekning · överkneestövlar & då menar jag verkligen overknee, dem ska vara en bra bit ovanför · massagepresentkort · smink bla elevens 100% Pure Cocoa Pigmented Bronzer & en svinbra ögonbrynspenna som passar mitt röda hår · primer från smashbox · presentkort på någon internetsajt ex. nelly eller stylebystars · ringar i alla sorter! · en mp3 · minilapptop · svart friis & company väska · plattång ·

såhär ser min önskelista 09 ut änsålänge. lär väl förmodligen bli en del ändringar innan det är dags också ;) 62 dagar kvar till julafton babes. det går fort nu!


Hittade 2 söta små "granar" på rusta för en billig peng. tycker om julen men tycker att vi svenskar är alldeles för tråkiga med pyntet. det ska pyntas ordentligt & vara annorlunda än en grön gran med röda kulor i (det är såklart fint!) jag tror jag ska ha en sånn här liten söt sak på mitt rum i jul iallafall. fjädergranen var finast enligt mig!

japp, denna såg vi på RUSTA igår. en stor plastboll (den är verkligen meeegastor) med en dånande pump som trycker ut fejksnö. vet inte om den är speciellt vacker men cool, det är den!




HÅR.


okej, såg nu att alla bilderna var stor skillnad på hårfärgen.. tycker det är skitsvårt att hitta snygga bilder på rött hår. help me? det är iallafall åt detta hållet jag vill ha. första bildens hår är underbart! men är men realist som mig förstår man hur mycket produkter, fixning & spray det ligger bakom frillan ;)

vill bara färga & sätta i extensionsen nu!


jag hoppas inte hon dödar mig om hon ser att jag lägger upp bilder på henne . . haha!
denna bilden stämmer bäst överens om hur jag vill ha det. NU NU NU NU . .


 

 


23 OKTOBER.

måste börja med att tacka alla sötnosar som skrev vilken klänning dem tyckte var finast! det blir nog den med nitar, tror jag. är en sådan klänning jag är mest ute efter.

jag är helt död. VI SLOG REKORD I DTN IDAG! 103 bilar på en timme, detni! efter jobbet som var fäääätt skoj idag bjöd jag mamma & elin på mat & sedan åkte vi till huset. köpte med oss lite grejs, jag köpte bland annat en filt med leopardmönster som var megamysig! målade klart golvet som blev sjukt snyggt. ni får se bilder efter helgen eller något! hann även gå inom KICKS och köpa en mascara.

denna mascaran blev det då! nu ska jag göra något megaroligt: betala räkningar. it suuuucks.


LITE HJÄLP?


hjälp mig nu kära läsare! jag vill ha en klänning som sitter tajt, helst svart också.
Dessa är skitsnygga, ser kanske inte så mycket ut för världen på denna bilden
men dem satt snyggt på "modellerna". Hm. Så, vilken?

HELY OKEY.


varför gnällde jag på min kropp då? förra sommaren & min kropp var faktiskt helt okey!

EN LÅNG DAG!

gokväll sötnosar!
ligger just nu i älsklings säng. inga ord beskriver hur skönt det är alltså! har varit igång hela dagen. först målning, sedan traderapaket, ihopsättning av min klädstång, packning, flyttning, IKEA flera timmar, RUSTA osv osv. oh, herre ja.. nu ska jag bara ta det lugnt hos patrik hela kvällen lång. imorgon är det jobb några timmar som gäller. sedan på kvällen är det målning igen.

köpte lite fina saker idag, fotar när rummet är färdigt! köpte bland annat 2 fina kuddar på RUSTA, mysiga med paljetter på, 2 kronformade ljusstakar, ljus som luktar jul, ljuslyktor, papperskorg, liten söt matta format som ett hjärt från barnavdelningen.

söt va? haha! ska ha den precis innanför dörren, som en dörrmatta typ. (tror jag)


I GOT A FEELING.


hey, i'm me, just me.
emelie olsson lagerquist.
and how are you?

BLOGS.

bloggar jag läser:

helsingborgarna eller dem jag vet vilka är irl;
www.lifeinplastic.blogg.se - min & mina kompisars blogg. inte sååå seriöst.
www.ninamariwany.blogg.se - ninas blogg, läst ganska länge! älskar hennes speciella stil i allt, kläder, sätt att skriva, möbler & småsaker :)
www.elinjaconelli.blogg.se - älskar hennes blogg! innehåller verkligen allt.
www.kajseli.blogg.se - kajsa, söt tjej som målar skitfint & gör sina egna smycken. älskar hennes stil!
http://saraakjellsson.blogg.se - sara, känner henne inte så väl men börjat prata lite smått :)
http://emmmmmis.blogg.se - emma, sötaste tjejen! väldigt fin stil också.
http://johannadahlgren.blogg.se - johanna, sjukt rolig tjej som gärna bjuder på sig själv! skriver inte så mycket om mode & så, utan andra roliga saker!
http://matilba.blogg.se - matilda, söt tjej med ett mysigt liv & fin stil (tycker jag!)
http://fritzmatilda.blogg.se/ - ännu en matilda, supersöt med min älsklingshårfärg! loves her style!
www.liljevi.blogg.se - en tjej som vet vad hon vill & ser till att uppfylla det!
http://fabulousfrida.blogg.se/ - ex klasskompis frida!
http://ccorrin.blogg.se/ - ex klasskompis corrin!
http://egs.blogg.se/ - ex klasskompis emmelie!
http://fanzie.blogg.se/ - fanny, en tjej som också bjuder på sig själv. älskar hennes stil & hår också!
http://bbittersweet.blogg.se/ - angelina som nyss flyttat till london. alltid lika kul att läsa om!
http://sarasthl.blogg.se/ - sara, skriver om allt möjligt :)
http://elaw.blogg.se/ - emilia, ex klasskompis!
http://louiseingridceli.blogg.se/ - ex klasskompis, louise!
http://thildaah.blogg.se/ - tilda, skön tjej med snygg stil & världens finaste hår . .

folk jag inte känner eller "storbloggare";
http://elinwahlberg.blogg.se - världens bästa outfit inspo.
http://kenzas.se/ - skitsnygg tjej med en minst lika snygg stil.
http://kissies.se/ - varför? jag vet inte..
http://rahlenfeldt.blogg.se/ - likadant här? why?
http://www.gynning.net/blogg/ - snyggaste kvinnan som finns. min idol & förebild.

hm, var nog alla? tycker egentligen inte om att läsa bloggar där jag inte vet vem människan är irl, därav läser jag så många bloggar från hbgtrakten. jag läser självklart inte alla dessa bloggarna dagligen! många av dem kikar jag in på då & då. tex kissies & kenzas bloggar kollar jag mest på bilderna för jag inte kan relatera till deras personlighet i texterna på något sätt . . jaja, här har ni dem! (finns säkert fler..)

BABY.


natti
love

HAIRSTYLE.


nästa onsdag är det alltså färgning av håret som gäller!
blev nöjd sist jag var hos frissan, men var lite fesigt, kunde vågat mer.
denna gången ska det verkligen bli mörkvinrött . .
har även klickat hem extensions för endast 200 kr som ska sättas i så snabbt som möjligt efter det.
det här med egenlångt hår funkar någon vecka, sedan sätter jag det i en totte bara. hur snyggt liksom?
längtar!


WHAT A NIGHT.

1. jag fattades 500 jävla kronor i kassan idag. hur det nu kan ha gått till?
2. en idiota till gäst vägrade pakera vilket resluterade i en arg emelie. kastade in maten i bilen, typ. oh, ilska!
3. jag var ensam i driven, igen . .
4. varken sandra eller julia jobbade = trist.

såja, var bara tvungen att avreagera mig lite. tack gode gud att kvällen är över & jag är hemma i säkert förvar! trodde nästan gästen som vägrade parkera (vi kan kalla honom ali) skulle slå ihjäl mig på hemvägen.

detta har varit en lite mixad dag, känner jag. arg, ledsen, glad, mysig, sur, ont m.m. är bara några av känslorna jag haft. jaja, man är inte på topp jämt, eller hur?

nu sitter jag iallafall i mina svettiga donken kläder & bara myser. ska byta om, sedan bara mysa innan läggdags. ledig imorgon, haaaaallelulaj!

har varit ganska lamt & tråkigt med inlägg på sistone, jag vet. men tappat inspitationen lite, en svacka så att säga. men, jag kommer tillbaks igen när ni minst anar det!




ONSDAG IT IS.

jaaaaap. nästa onsdag ska jag blir det färning av håret! redhead it is :D


THIS WEEK.

idag: doktorn, mysfrulle & film med älsk, jobb & packa & fixa min väska med allt viktigt att ha inför flytten, packa traderapaketen jag aldrig gjorde igår . .
imorgon: packa & börja flytta lådor. måla mitt nya golv white baby, white. posta paket & sola.
fredag: jobba, sedan en runda på staden förmodligen (löning)
lördag: flytt.
söndag: flytt.


JÄKLA DOKTOR.

Blir så arg. Var hos doktorn idag. Skulle vara där halv 11, jag var där tjugo över. Satt & väntade. väntade, väntade & väntade lite till. Tjugo i 11 fick jag komma in & prata med doktorn. Berättade om min huvudvärk jag haft en månad nu. Som vanligt var han stressad och verkade inte ta nånting på allvar. Jag tog tester, det ena testet, sockertestet, var 7.0 vilket är okej om man har ätit innan. Hon tog förgivet att jag käkat frukost, vilket jag inte hade. Så, alltså hade jag för högt sockervärde & fick prata med doktorn igen. Han tyckte jag skulle komma tillbaka om någon vecka & göra om testet. jaha, någon vecka? Orkar inte med denna huvudvärken 1 dag till. Den tar kol på mig! Igårkväll deckade jag halv 11 medan jag gick upp klockan 12 samma dag. Hur normalt? Nu är jag helt slut igen & skulle kunna sova bort dagen. ääe, dags att byta doktor! (y)

SLÖASTE.

orkar inte sitta och vänta på att blogg.se ska bli normalt. just nu suger det verkligen! slöare än slöast. hörs imorgon!

I GOT MY ANGELS.

GODKVÄLL!
blev en runda inom gina & h&m, sedan mezo för fika & mat med tjejerna. så gott, så gott! som vanligt massa skitsnack om allt & alla å lite till. dem ska ju till Göteborg & busa i helgen dem jävlarna. jag ska ju flytta, annars hade jag varit ett självklart kort då jag är ledig, lönen kommit & allt. men det kommer fler gånger ju! på vägen hem från stan hämtade jag mitt h&m paket med lite fina tröjor & klänningar. en del åker tillbaka, annat får stanna. bland annat ett skitsnyggt glittrigt fodral som satt skitsnyggt får stanna!

Imorgon blir det en runda till doktorn, som sagt. tur jag har som har världens bästa pojkvän som följer med mig! efter det blir det bara softe till jobbet börjat..

och du, fuck you.

TODAY.


posarn då va. har haft en underbar morgon & förmiddag med älskling!
nu är jag klar & ska möta tjejerna i stan. vi hörs ikväll! love.

HELT SLUT.

är så jävla trött & mår bajs så orkar inte skriva något ikväll.
tack gode gud att jag ska till doktorn på onsdag . . mitt huvud dödar mig.
har haft huvudvärk i en månad nu varenda dag, ungefär. it sucks, big time!
älskling kommer snart så blir det film & mys iallafall!

min lediga dag imorgon är fullspäckad:

sova ut
ta upp tvätt 11:30
mysa med älskling /
sola & göra vid mig
kolla johan falk 3
packa in tradera paket
organisera & packa det sista inför flytten
träffa tjejerna halv 4 & fika
träffa ännu en tjaj (fie) med dem andra vid 5 & åka på äventyr.

ska försöka ta mer kameran för en gångsskull!
Godnatt sötnosar.

love.





KISSE VAR VACKER.



sjukt hur stort just "bloggar" & bloggandet har blivit. för mig är det en del av vardagen, absolut. det är ett snabbt sätt att få skriva av sig, förmedla något, få inspiration, haters & lovers, nå ut till folk & skapa debatter osv. Jag är absolut för bloggandet! I helgen var det ju den omtalade bloggaward galan. tyckte inte där fanns någon som stack ut direkt på ett fint sätt. foki, som vann årets blogg var självklart en utstickare. men inget jag skulle ta på mig! någon som jag dock tycker var oerhört vacker är kissie. brukar inte gilla hennes klädstil, läppar & hår. men kolla bara, är hon inte vacker? dessutom följer hon ju inte alla trenderna med svarta klänningar, nitar osv. ME LIKE!

HUR GICK DET, DÅ?

För ett tags sedan skrev jag ett långt inlägg om att jag skulle börja röra mig mer, äta ordentligt, ha mer egentid osv för att jag skulle må bättre både intuti & utanpå. Jaha, hur har det gått då? Förra veckan var jag ute & gick 2 stycken långa runder, vilket är helt okej. Matvanorna har dock inte ändrats ett dugg. Snabbmat dem flesta dagarna i veckan, oftast mcdonalds mat då såklart. suck. Men sålänge jag rör mig, vilket jag gör litegrann iallafall, är det positivt. jag måste dock börja tänka på vad jag matar min lilla mage med!

5,5 månad kvar . .


TO DO.

duscha
skicka vinnarmejl
fixa håret / sminka mig & klä på mig
äta
fixa någon som kan jobba min tid den 11/11
blogga 

to do innan jobbet :)


minnen, hahaha! (nästan exakt 2 år sedan)

19 OKTOBER.

Japp. då var helgen över! skönt, säger jag. idag ska jag bara ta hand om mig själv fram till 4, göra precis vad jag vill! sedan är det jobb några timmar & mys med älskling efteråt.

men nu:
dusch!

SHOELOVE.

 


älskar dem . .


KAPPAHL @ VINTAGE





Här är några plagg från kollektionen "vintage" hos KappAhl. så himla fina!
Dem släpps på måndag & då ska jag definitivt dit & checka!


17 OKTOBER.

är hos pappa nu & har sovit skönt inatt. ska strax göra ve mig & käka en god frukost!
jobb idag också 13-22. suuuck. men jag uppdaterar ikväll istället!

loove.


KOMPLEX VS STOLTHET.

mina 6 värsta komplex är:
1. mitt högra öga. har sedan jag var 3 år gammal skelat ganska ordentligt på det ögat. har opererat det 2 gånger men får då & då fortfarande höra att det syns. hatar det.
2. mina tänder. har ett stoort överbett som många säger "inte syns" väldans mycket. men jag vet att det syns & detta är ett av mina största komplex. skulle jag ha tandställning kostar det mig typ 50 000 kr för jag är 19 nu. sux bigtime.
3. min hudfärg. varför kunde jag inte bli chokladbrun året om? hatar blekhet på mig själv, men kan tycka att andra passar i det. på mig själv äcklar det bara mig. känner mig sjuk & hängig.
4. min mage & rygg. jag tycker om mina ben & min rumpa mycket. men min mage är inget jag är stolt över. träning, träning & mer träning är det som behövs. dock tror alla att min mage är megaplatt eftersom "jag är så smal", men så är inte fallet. en smal midja med snygg inåtform brevid magen önskar jag att jag vore född med. men vad jag har hört kan man träna till sig detta också.
5. mina blåsor i munnen. har haft en sjukdom i munnen som kallas "afte" (förmodligen) sedan jag var 11 år gammal. detta yttrar sig med blåsor i hela munnen. dem är verkligen överallt, läppar, gommen, halsen, tandköttet, på tungan, under tungan osv osv. det jag hatar med dem är att mina läppar blir ganska äckliga. svullna med ärr & ibland var på. mm, äckligt som fan..
6. mina bröst. i BH är dem helt okej! men utan BH vill jag inte ens titta på dem. det är inte storleken direkt, mer att dem inte är fylliga upptill liksom. hatar därför att ha 3kants bikini . .

mina 5 saker jag är stolt över:
1. mina ben - smala och långa. gillar jag!
2. mitt hår. även om det är ganska slitet & tunnt nu så har det en gång i tiden varit lika tjockt som en hästasvans. när jag var mindre minns jag att äldre folk kom fram till mig på väla & tog i mitt hår för dem tyckte det var så fint. varför skulle man börja klippa upp och tunna det? whyy? men jag har tjocka hårstrån fortfarande & sparar jag kan jag förhoppningsvis någon gång få tillbaka min hästsvans!
3. mina armar. jag tycker att jag har normaltsmala armar & handleder & är inget jag skulle vilja ändra på dem.
4. min rumpa. inte bara älskling som älskar den utan jag tycker också den är helt okej. liten rumpa men med put i, precis så jag vill det ska vara.
5. mitt skratt. jag vet, folk hatar det! (haha), men jag älskar att jag har ett hysteriskt skratt som får andra att bli glada & skratta!


det är alltid lättare att hitta fel på sin kropp, visst?
vilka är era komplex & vad är ni stola över på er själva? :) tell me!



MYSER.


jag just nu
har min rosa lång tjocketröja på mig som är megamysig!
har fixat till mig lite inför jobbet samt packat väska inför helgen hos daddi.


16 OKTOBER.

eftersom jag har hört att det regnar, ja jag har inte ens orkat kolla ut genom fönsret ännu, & jag har mensvärk samt världens huvudvärk (igen), tänker jag tillbringa min dag i sängen. ska bli jävligt skönt!

allt känns bra idag, ja, förutom huvudvärken då. känns skönt att kunna vakna upp inför en tuff jobbehelg & ändå känna sig glad. saknar dig älskling, du var så söt igårkväll när jag skulle lägga mig. awwh. ♥


PEARLS FOR GIRLS.


älskar min nya ring (den mittersta) från prearls for girls. carpe diem ringen sitter på andra handen & är absolut lika älskad!

JAG HJÄRTA DIG.

imorgon vet jag precis vad jag ska göra. om jag orkar en snabbis till stan med mamsi igen & köpa tröjan. annars ska jag infinna mig i sängen med johan falk filmerna fram till halv 3 tiden. då är det nämligen dags för fixning och sedan jobb till 01. jobb exakt hela helgen, vilket suger med tanke på att älskling är ledig bara på helgen. just nu ligger han så sött & sover i sängen bakom mig. ser ut som en bebis! aw. jag älskar dig så mycket. snart är det två år vi firar hjärtat! du vet vad vi sagt till varandra, vad vi bestämt & planerat :)
i luuv you.

världens finaste människa.


NYCKELORD I LIVET.

nyckelord just nu, för mig.

mode:
rött läppstift, pälskrage, pälsväst, pälsjacka, overknee-strumpor, bara ben, kängor, overknee-stövlar, paljetter, nitar, koftor, stora halsdukar, skjortor - med röda eller blåa nyanser i, svarta tajta fodral, kavaj, minst 13 cm höga festskor med platå, skinnhandskar, sotade ögon, markerade ögonbryn, solbrun kropp, röttbrunt hår, svarta/röda/vita underkläder, volanger, oddmolly, uggs, jeans med slitningar, skinnleggings/jeansleggings/vanliga leggings, fingrarna fulla av ringar, stora öronhänge, extensions nersläppt & spik rakt, extensions & hög totte med allt håret bakåt & lockat nertill, svart/beige/lila/rött/blått nagellack, burberryparfym, dsquaredparfym, bodybutter med hasselnöt/kanel doft, bus, gummistövlar, solbrills, myskläder.

my room:
luddig vit, stor matta, vitt golv, vita lådor, vitt sängöverkast alt leopard sängkläder, tv på väggen, stora kuddar i sängen med bla krona på, volanger, helsvarta, new york mönster m.m, parfymer på byrån, svart byrå, tavlor som betyder något, klädställ samt skoställ, guldig spegel, massvis med ljus, en vas med genomskinliga kulor & fina blommor i, stor lykta på golvet med ljus i.

big things:

minidator, mp3, plattång, minikylskåp, resa i februari, körkort & bil, lägenhet, heltidsjobb, tatuering, silikonbröst, bleka tänderna, komma igång med regelbunden motion, få igång ett ordentligt & bra sparkonto till framtida resor.

hairstyle:

inpackning, serum/silkdroppar, bra & gott luktande hårprodukter, färga håret ljusare rött, sätta i extensions, hårfärgsbevarande schampo.

makeup:
rouge, en amazing mascara, bra ögonbrynspenna, gråa/svarta ögonskuggor, rött läppstift, solpuder.

inom mig vill jag känna/känner jag nu:
glädje, lycka, framgång, duktig, behövd, älskad & kär, pirrig, snygg, att jag kommer lyckas - veta vad jag vill med livet & framtiden, som en bra vän. (obs: en del saker känner jag redan, självklart!)

dessa orden snurrar ganska mycket i mitt huvud just nu. mycket av det i sektionen mode har jag redan men skönt att få det nerskrivet! detta är ingenting man betar av på några dagar. inte veckor eller månader heller. det vill jag inte heller kunna göra, tycker att man alltid måste ha något i livet som driver en framåt, något som får en att vilja jobba & leva ut dagarna till fullo. tycker också det är kul med mål & något att sträva efter. alltid bra att veta vad man vill! när man väl vet det är de lättare att prioritera, lättare att spara till sakerna & uppnå det man vill helt enkelt.

orden betyder självklart olika mycket. en del av orden är superviktiga medan andra är mest mode/grejer & inte är lika viktiga. nyckelorden förändras ju också ständigt, därför är det roligt att ha skrivit ned dem & sedan gå tillbaka och kika på vad jag gillade vid den här perioden av mitt liv.

thailand är det resmålet jag vill & hoppas jag får besöka härnäst (februari 2010).





HELSINGBORG BY NIGHT.

nu är jag hemma igen! fick gå hem, via stan. tog typ 50 minuter. jag är alltid så jävla rädd för alla människor på kvällen också. vem som helst kan ju bara dra upp en kniv, någon kan försöka våldta en. eller kanske råna? usch usch. nu är jag iallafall hemma. åt massa gott & skrattade, har saknat det!

på vägen hem tog jag 2 bilder på helsingborg at night.



& en dagens outfit, bytade dock sedan skjortan till en svart tunika . .




.

Nu: stan en snabbis med mami.
Sedan: hem till fie.
Senare: älskling sover här!

great!


ÖNSKELISTA 2009.

inför julen tänker jag önska mig mycket parfymer & finare smink. det är sånt man behöver, men inte unnar sig själv. ska ta en dag på stan då jag checkar allt & skriver ner vad jag önskar mig. smink, parfym & pengar. perfect!


har denna redan men är strax slut. en billig vardagsparfym men som luktar väldigt gott.


känns ju som ett måste i samlingen?


denna önskar jag mig mest av allt. lite dyrare, men luktar så oerhört gott.


god vardagsklassiker.

lite billigare variant som också luktar underbart.

detsamma gäller denna.

dessa parfymerna är dem jag skulle vilja ha sådär på rak arm. tror jag ska in på KICKS eller åhlens i dagarna och lukta lite. namnam!


449 kr, ett lyxigt puder med kakao, kaffe, tomat & bärpigment. solkysst look med diskret skimmer i.

375 kr, primer från smashbox. vill så gärna prova, har hört mycket bra om den. någon gång ska ju vara den första?


190 kr, too faced lip injection. alltid velat testa!

ögonbrynspenna. här behöver jag hjälp. någon som vet en bra som ger mycket färg men inte kletar osv?


likadant här, vill ha en ögonskugga i svart&gråa nyanser. tips?

+
en superbra mascara, alt. diors, önskar jag mig i sminkväg.
så, mamma, pappa, pojkvän, ingela, pappa - ja, ni som läser. nu vet ni det ;)




H&M.


mys "trosor" att ha på sig hemma bara.

leter efter den perfekta svarta klänningen fortfarande . .

söt, sötate & sötaste kudden

snygg till leggings

ännu ett försök på den perfekta klänningen . .

fin tröja!



riktigt fin tjocketröja!

mysig & billig tröja

ett snyggt fodral om man är chokladbrun dvs!


enkel & snygg baströja

+ ett par morgontofflor i rosarandigt är just nu beställt.
kan redan nu säga att jag inte kommer behålla allt, men det är det som är så bra med h&m.
man kan köpa, returnera osv hur lätt som helst!

15 OKTOBER.

redan den 15e oktober. tiden bara rusar iväg. helt sjukt! idag är jag helt ledig, otroligt skönt faktiskt! har dessutom ingenting alls bestämt. försökte få tag på tjejerna, inget svar. får se om patrik är sugen på tropikariet, kanske? haha. låter nördigt, men tycker sånt är asroligt. vi får väl se! annars blir det kanske en runda på stan senare framåt kvällen? eller att jag bara är hemma & myser bort min huvudvärk..

drack en cola igår efter jobbet som fortfarande står kvar i min fönsterkarm. har stått där snart 20 timmar. jaa, den läcker! runnit cola på hela karmen. buhu.

halvt tråkigt morgoninlägg det blev. jaja.

ENSAM OM NÅGOT I HELSINGBORG?




är fullt medveten om att det är oktober & inte normalt att sitta & glo på
bikinis nu. men jag kunde inte låta bli. vem vill inte strosa runt i dessa
hetingarna i sommar räck upp en hand? mjo. att en bikini sedan kostar
1000 spänn som minst är väl en annan femma. just nu är jag mest inne
på dem heta svartingarna med massa detaljer men dem rosa puttinutti
bikinisarna är också megafina.. har i flera år lovat mig själv att köpa en
beachbunny bikini. ska 2010 bli det året, kanske? ;)


PURFECT.


pure perfektionism i mina ögon.


HOT.

ingen har väl missat dessa skorna från din sko?
är verkligen hot, hot hot!
& jag menar, din sko?! whaat?!


HELLY KITTY.


sjukt fin sminkväska . .


MEWS.

sitter i min stol med en stor skål fil med massa kanel i. är trött, hängig, fryser & känner mig ganska opepp. jobbade 06-15 idag. är egentligen en helt okej tid! man börjar tidigt, men får komma hem tidigt också. dessutom är det knappt något att göra om morgnarna utan bara förberedelser inför dagen. idag ska jag inte röra mig ur fläcken, är det tänkt. imorgon ska jag dock ut & röra mig - powerwalk är det tänkt! nu ska jag mysa vidare!

 


REDHEAD.

Jag hoppas på att Fanny hittar en lucka snart så hon kan färga mitt hår. åh, ska bli så kul med något nytt. var inte längesedan jag färgade det, jag vet, men tröttnar så jäkla snabbt. den här gången är jag ute efter något icke diskret. först bleka håret, sedan färga in det i den perfektaste röda nyansen. vill fortfarande ha mörkrött, vinrött, men mycket mer intensivare & färgstarkare. vill egentligen inte bleka eftersom det sliter så, men vår eftervårda det massor istället (A).



bilder från en tjej i helsingborg. älskar hennes hårfärg! blir nog att jag tar med en bild till fanny på henne, haha!

COOLT.


hittade denna inne på en blogg & tyckte den var så jävla cool!
åh, today's gonna be a good day!  (OBS SE HELA!)

DAGENS TO DO.

x sova ut
x till ödåkra & måla
x övningsköra

x duscha
x packa lite
x äta
x fixa naglarna & smörja in mig
x ev. fixa till frillan lite inför morgondagen

TODAY I WEAR THIS.


dagens
- jacka odd molly
- t-shirt gina tricot
- jeans bikbok
- skor skopunkten


MIN RONJA.


min älskling sedan 9 år tillbaka.
världens bästa hund.



 


TRUE.

precis nu, den här minuten, slog det mig.

det är så jävla sant.

13 OKTOBER.

godmorgon!
huvudvärken sitter fortfarande i. börjar bli lite orolig vad det kan vara nu. bokade iallafall tid till doktorn idag. fick inte tid förrän nästa vecka, dock. idag ska jag ut till vårt nya hus & måla mitt rum. flyttar ju om 10 dagar ungefär, så det är väl dags? annars är inte mycket mer planerat idag. jobb redan 06 imorgonbitti så lär ju ta det lugnt iallafall!

vill vara såhär brun.
vill vara utomlands.
vill känna värmen.
vill kunna känna friheten.
snart, snart.


WANNABE ANNA ANKA.


HAHAHA. oh, älska!

FINNS INGEN BÄTTRE.


har verkligen världens bästa pojkvän.
idag efter jobbet åkte vi till väla & han köpte denna jackan åt mig.
har tjatat om den x antal gånger nu, men inte haft råd ju.
älskling, du är världsbäst! i love yooou. ♥


SHOPPING.


vad kan det vara?


kalender & penna. redo för 2010!

i love shopping.


YESTERDAY.


gårdagens outfit
väst h&m
tröja h&m
jeans zebra
skor ellos


BEAUTY.


vackert.


JOBB, SOLNING & ÄLSKLING.

what a daay! är helt slut i kroppen. jobbade till 7, en underbar tjej som hade stuckit till utomlands fastän hon inte fått ledigt vilket resulterade i att alla fick jobba lite extra mycket. mmh, förstår mig faktiskt inte på en del folk. jaja! efter jobbet kom älskling & vi cyklade direkt till stan för solning. blev 20 minuter & lite lite brunare. yes! ligger med lappisen i sängen bredvid älskling nu. har fixat inför hans jobb imorgon, som jag ska med på. åka bil, leverera paket hela dagen. sounds good! på eftermiddagen ska jag vila, packa lite inför flytten & njuta av ledighet.

älskling sade precis att han har en liten överraskning till mig i helgen. oh, happy happy me! jag har världens bästa pojkvän, så sant så!  ♥

jepp. det var väl allt för nu?


11 OKTOBER.

Då: älskling körde mig hem, vilat & fixat mig
Nu: frukost sedan jobb till 7
Sen: solning

är fortfarande sjuk också, jippi!





25.

när jag får lön ska jag:
- köpa blekningsmedel & hårfärg (jaa, det är dags igen! gissa hårfärgen?)
- betala mobil, h&m räkning, ringarna & hemavgift.
- spara!
- köpa mig 2 koftor/tröjor som är långarmade & mysiga.
- beställa extensions, klarar icke mitt halvlånga hår :(


mhm. lika bra att planera i god tid!
förhoppningsvis har jag klarat av att tjäna ihop till min jacka också . .


jag & syster, kroatien denna i augusti. mjo, man saknar det!



SHOPPING.


 




 

 

 

 

 

 

snart mina!


TRADERA.

nu är det såhär att jag har kärat ner mig i oddmolly jackan totalt. såg den i affären x idag (yes, den fanns kvar!) och insåg att jag måste köpa den. jag bara måste. men, vem har liksom 2000 spänn att punga ut sådär? så nu har jag lagt upp några saker på tradera som bara ligger ivägen här hemma ändå. så in & buda!


SHOPPING.


 


i love shopping!


10 OKTOBER.

> godmorgon. jag mår fortfarande inte bra, men ska ändå ge mig ut till Väla en stund. behöver komma ut en runda & få lite luft samt se människor. hade tänkt leta efter ett par jeans! ska sminka mig & klä på mig sedan drar vi. hemma någon gång i eftermiddag & då blir det mer bloggning! pusss sålänge. <

DEM PERFEKTA JEANSEN.


dem perfekta jeansen är svåra att hitta. önskar jag hade dem & hade tänkt gå på jakt efter några snarast. vill ha ett par jeans som är så snygga/sköna att jag aldrig vill ta dem av mig. vill dem ska vara klassiska men ändå med detaljer som gör dem unika och speciella. helst får dem inte vara för dyra heller . . jeans är så tråkigt att köpa, speciellt när dem aldrig sitter som dem ska heller. antingen är dem för långa, för korta, för små i midjan, för stora i låren, för höga eller för pösiga. t ex h&m gör bara jeans i storlek 25 (vad jag sett), vilket är för stort för mig, speciellt om det är stretch. Naae, jeans är inte min grej, även om jag önskar det vore så.


9 OKTOBER.

Mår varken bättre eller sämre. urrk. mitt huvud sprängs snart. blev alltså ingen göteborg för min del idag & alla får tycka och tänka vad fan dem vill om det. jag mår dåligt, så är det. ska beställa tid till optikern för det är dags för att skaffa glasögon & linser nu, bara 4 år försent typ. men tror det är därför mitt huvud vill sprängas var & varannan dag. har haft en bra dag ändå, det tackar jag älskling för. ♥ nu vill jag bara bädda ner mig och glo TV hela kvällen.

saknar min pippigula hårfärg ibland!



FAN OCKSÅ.

för att det suger inte lite att jag är sjuk & förmodligen inte kan följa med till Göteborg idag.

- när man för en gångs skull ska göra något roligt.

b l ö ö . .

PLATTÅNG.

Jag plattar mitt hår varenda dag just nu. Det är absolut inte bra. Känner hur mitt hår verkligen har tagit skada från alla blekningarna i somras samt plattisen. Ska försöka dra ner på det och ha självlockigt lite mer istället. Synd att man inte är född med hollywoodlockar istället för en risborste bara..

Byebye platta håret :(


HAIRCOLOUR.



sådär, håret  är färgat! behöves dock inte egentligen men alltid skönt med en uppfräschning (toning).
nu ska jag göra något att äta, sedan göra ve mig i räääääcerbajs fart . .

 

 


8 OKTOBER.

Bowlingen med jobbet igår var rolig! Man hann ju inte prata så mycket, dock. Efter det satt jag kvar ett tag på mc med några tjejer & snackade innan älskling kom till mig. Väl hemma hos mig låg vi endast & pratade, kollade tv & myyste. dadadadah, i'm lovin' it.

Älskling skulle upp & jobba halv 6 imorse så efter lite pussar & kramar sade vi hejdå & jag deckade igen. Vaknade 10 & har hunnit vara ute med Ronja. Vill bara lägga mig i sängen igen, men eftersom jag ska jobba redan 3 idag & har lite att hinna med är det dags att sätta fart nu.

Hade velat nu: ha älskling här i min säng, inget jobb på hela dagen & bara softat. mjoo.




BRYTA SHOPPINGRUTINERNA.

Hädanefter ger jag upp tanken angående gina tricot, h&m osv & satsar istället på hunky dory, odd molly, strapatz med flera. Är så trött på alla tunikor som exakt hela Sverige springer runt med som ändå kostar 399 spänn (och det ska vara billigt?!) Lägger hellre 1000 spänn på en tunika, 1500 på en kofta & är nöjd! Har kommit fram till att min garderob kommer bli såå mycket roligare på detta sättet. Dock kommer jag inte kunna köpa 100 tröjor i månaden, men jag tror jag klarar mig ändå. Baströjor, linnen & liknande köpes givetsvis budget - waste of money annars.

Vad tycker ni? Smart eller inte?

En riktig myströja. ME LIKE!



SKJORTAN.


Något som jag tycker är helt rätt just nu är skjortan. Helst tillsammans med ett par slimmade jeans eller jeansshorts. Färgen ska vara stark, gärna blåa eller röda nyanser. Sjukt snyggt!


DAGENS.


Dagens outfit

Nu: bowling!


ENLIGT MIG.


  • RÖTT LÄPPSTIFT. veery nice nu inför hösten & mörkret. snyggast till brunetter, enligt mig.
  • JACKOR, i alla former & varianter. älskar att shoppa jackor!
  • VINTERPLANERINGEN. massor som ska planeras nu, julen, nyår, resor i vinter m.m. gillas!
  • SHORTS PÅ HÖSTEN & VINTERN. ja, så jävla rätt! varför gömma sina bruna spiror i obekväma jeans bara för solen inte skiner? på med stövlar, overkneestrumpor, mysig kofta & jacka - du kommer inte frysa.




  • COPYCATS. ja en del människor kan helt enkelt inte komma på något själva. tråkigt tråkigt.
  • AVUNDSJUKA BLOGGARE som måste leka perfektionister i sina bloggar för att allting ska se bra ut. "man ska inte använda brunutan sol eller sola, man ska inte ha shorts på vintern, man ska vara fet istället för smal, man ska inte äta nyttigt för då tror folk man har anorexia, man ska inte operera brösten för det är ute." and so on. Visst, ha era åsikter men försök inte leka så jävla perfekta. Alla vill innerst inne vara lite solbrända eftersom det är bevisat att man mår bäst då. Alla har vi något vi "hade kunnat" ändra på våra kroppar, och hur gör man annars om man inte opererar det?! Nej, man behöver inte alltid gå emot alla åsikter. Visst, kanske finns människor som tycker vissa av dessa sakerna men många "tycker" det bara för att gå emot.
  • FESTKOMPISARNA. ja, självklart har man en del kompisar man bara träffar ute när man festar. men egentligen skulle jag inte kalla dem kompisar. så jävla fult när folk bara träffas fre/lörd kvällarna för att supa sig fulla tillsammans, bråka & sedan skiljas åt för någon kille osv & ändå kalla sig för "bästa vänner". För mig är en bästa vän någon man inte enbart träffar när det är fest, utan också på vardagar.

POWERWALK & DUSCH DONE.


powerwalk i mina rosa mjukisar


äntligen börjar färgen ta sig igen.. (mina fötter är vita för mina jobbeskor sliter bort all färg där)


JAG KAN OM JAG VILL, JAG VILL SÅ JAG KAN.

Käkade precis en stor skål med filmjölk. Känner mig redan bättre så nu ger jag mig ut på en liten runda.


SJUKER.

fan också. jag har världens ondaste i halsen idag. har inte tid att bli sjuk nu. vet inte om jag vågar ge mig ut & gå, kanske blir värre då? så jävla typiskt! jag får väl helt enkelt kurinera mig fram till 4, för sedan är det bowling som står på schemat! wihuu. det var väl all intressant fakta jag hade just nu. återgår till sängen igen dådå.  b l ö ö . .

MELBA CLOTHS.


Allting kommer från Melba & varenda en sak är något jag hade velat ha i min garderob.
Deras utbud är grymt & tycker hemsidan är väldigt underskattad. ME LOVE!

LOVELY.

Det bästa med mitt jobb är absolut att man uppskattar alla lediga stunder till max. Ligger i sängen nu med min laptop, nyss pratat i telefon med min älskling som ska upp tidigt imorgon & satte precis på TVn för navy & 2,5 män. Så jävla underbart! Någon som dock inte är lika underbart är donkenmaten jag slängde i mig på rasten idag. fyfan. Varför är det så svårt att sluta? Tror det är för jag har gett mig fan på att jag inte ska äta skitmat. Suget blir liksom 100 x värre. Jag är ju inte svårövervinlig (finns det ordet ens?) heller om man säger så.. Vem tackar nej till pommes, cheddardipp & cola liksom? Dum i huvudet om man gör det ju!? (eller smart om man vill kalla det så..) Nu är jag iallafall hemma från jobbet som sagt. Imorgon ska jag straffa mig själv med att gå en lååång runda på morgonkvisten. Sedan ska jag färga mitt jädrans hår som jag inte blivit färdig att göra ännu. Booring inlägg, i know, men vem vill inte höra om mina underbara dagar liksom?

En del gäster som kommer till McDonald's skulle man ibland kunna strypa. Några exempel på sådana är:
1. Gästen som inte vet vad den vill ha. Man ställer sig i DT-kön (bilkön) och när man väl är framme i luckan efter 5 minuters köande sitter man i bilen och "öhm, öhm, big mac & co. dricka.. öhm öhm, vad ska du ha å dricka? öhm öhm, cola" osv osv. Vill bara skrika något fult då alltså. Jag menar, bestäm er jättegärna vad ni ska äta innan ni ska beställa & fråga era ungar vad dem ska ha INNAN ni beställer. puh.
2. Killar, män, gubbar som kör stilen "kan jag få ditt nummer". Snälla, grow up.
3. Gästen som gör allt för att dra ut på tiden när man ber dem parkera för att maten inte är färdig, alltså ber om peppar, sugrör, påsar, letar lämplig plats för colan i flera minuter, drar upp sugröret & sätter i colan, låtsas inte höra vad man säger eller allmänt fumlar runt i bilen. JAA, det är uppenbart att dem segar bara för att.
4. Föräldrar, i dem allra flesta fallen pappor, som ska beställa & låta sina barn styra & ställa framme i kassan. Sedan är dem nervösa, upprepar beställningarna, yrar massa om vilken hamburgare som är vilken, vad som är vad & till vem osv osv. tillochmed JAG blir nervös!

jadda jadda jadda, kan hålla på i flera timmar med punkter som är störande. Självklart finns det underbaringar också, tillexempel söta gamlingar, små barn eller snälla mammor (jaa, det finns..) Så, kände att jag behövde få det ur mig bara. Sry för det enormt långa inlägget..

HOT.


 


hot hot hot
dem nedersta hade gärna fått följa med hem i somras..

SKRATTA OFTA.


Den här + en likadan i vit har jag fått hem från Tradera. Det är en dekor man klistrar på väggen eller var man nu vill ha den. Älskar budskap & laught often är ett perfekt sådant enligt mig. Dock behöver jag inte den svarta så om någon är intresserad av att köpa den för en liten slant så kommentera gärna så fixar vi det!


6 OKTOBER.

Helt otroligt att jag somnade halv 12 igårkväll. Hade ändå inte gjort ett skit mer än att sova & sola under dagen. Trro jag håller på att bli sjuk? Riktigt ont i halsen har jag nu på morgonen iallafall.

Älskling sover fortfarande, jag ska börja göra ve mig & sedan käka. Jobbar 16-23 idag & det suger! Tänkte att jag skulle gå hem från Laröd idag. Är ju en bit.. Vi får väl se! Nu: hoppa på älskling lite ;)


ANGÅENDE DAGENS FRÅGA.

Apropå inlägget nedan med dagens fråga "fet eller anorexi?" svarade dem som svarade att dem hade valt anorexia. Jag kan helhjärtat också säga att jag skulle valt det före fetma. Jag är en tjej som tycker om smala tjejer, tycker det är snyggt när man är smal. Inte anorexiasmal, inte lagom eller tjock utan smal. Smala lår, midja, mage, armar är skitsnyggt medan en fyllig, putig rumpa är snyggast. Jag tror att fetma är en sjukdom, precis som anorexia & därför är dem nog lika "svåra" att ta sig ur. Jag tror dock det finns bättre hjälp för dem feta än för folk som är för smala idag. tyvärr. Dock anser jag att fetma som man själv väljer, när man kan stoppa sig själv är ens eget fel. Fetma av tillexempel sjukdom är inget man kan hjälpa. Detsamma med anorexia. Nu har ni fått min synvinkel på ämnet. Godnatt bloggisar!




TACK SÖTNOSAR.

Tack för alla kommenterarna sötnosar! Blir alltid lika glad när man loggar in & ser att ni faktiskt tagit er tid att lämna en kommentar. Svarar på allihopa imorgonbitti! Tack igen .

Jag & älskling har precis kollat på det sista avsnittet av Hollywoodfruar - loves it! Nästan synd att det är slut ju. Nu är det iallafall roast på berns som gäller! Idag är det Bert Karlsson som ska bli roastad. Kan bli roligt, haha.


NRJ BENJI.

Namn: Emelie
Meddelande: Lyssnar alltid på dig! Du är så jävla grym alltså! Sitter som en idiot framför datorn & skrattar. hahahaha


Tack som fan Emelie!
Ha en skön kväll.
//Benji



Wuuhue! NRJ is the shit!

DAGENS FRÅGA.

Vilket lider du "helst" av, fetma eller anorexi?
Du måste välja något av det. Jag berättar hur jag hade valt ikväll!


I DON'T WANNA FEEL THE PAIN.

Slut på helgen = slut på latheten. I och för sig har jag jobbat hela helgen & absolut intel latat mig, men ändå. Min vecka ser ut såhär, för er som undrar:

idag: endast ta det lugnt. ikväll hos patrik!
tisdag: jobb
onsdag: bowling med jobbet, väldigt roligt :D
torsdag: jobb
fredag: göteborg med tjejerna förhoppningsvis
lördag: åker hem från göteborg & kanske träffa älskling
söndag: jobb

Änsålänge har jag bara plattat håret (till mig själv: sluta!), ätit frukost, halv sovit & läst veckorevyn. Nu sitter jag & äter mellis bestående av en banan & nekatarin. Duktigt värre. När pappa kommer vid 4 kör han mig hem, ska då gå en runda & sola 20 minuter. Vilken *Svensson* slödag det blev då. ;)


underbart hår & leende.


DAGENS SNYGGASTE.


.

Det gör så jävla ont.


HÖSTENS JEANS.


Jeansen ovan är tappa andan-snygga. h&m trend kommer dem från. fan att helsingborg har världens mista h&m utbud alltså. på den här länken kan ni kolla in alla höstens jeans. där var absolut x antat st jag kunnat dra på mig!
Enligt mig är några nyckelord för höstens jeans: nitar, ihoplappat, hål, ljusa, gråa, dragkedjor, svarta med skinndetaljer.


BLACK BEAUTY.


Mega fin klänning, enligt mig!


KANELBULLE.


Kanelbullens dag idag ju.
Det ska jag fira med en (kanske 2) stycken godbitar nu.
Jag som inte skulle.
suuck.


LIST.

ÖVERST PÅ INKÖPSLISTAN:
x rött läppstift
x svart klänning 
x svart halsduk
x jeans
x ringar


Oh, kan inte sluta tänka på dem. Så fina.


I LOVE SCHOOL.

Ibland saknar jag skolan så jävla mycket! Har ju bara varit därifrån juni, juli, augusti, september vilket blir lite mer än 4 månader, men saknar det ändån. Saknar att gå upp tidigt, göra vid sig inför skolan å slippa skjortan, tollorna & donkenbrallorna & träffa klassen varenda dag. Saknar att klaga över att man har mycket plugg & ingen fritid. Saknar att få bekräftelse på vad man gör, betyg dvs. Saknar att kunna visa sina kunskaper i vettiga saker & inte i flest "hang outs" på McDonald's. buuhu. Jag kommer ihåg ettan, alltså första ring som igår.. Sedan tvåan när vi hamnade i världens bästa klass! Kommer aldrig glömma Prag, studenten, festkvällarna & lektionerna m m som vi haft tillsammans. På något konstigt sätt har jag liksom tryckt in i min lilla hjärna att jag alltid kommer gå i skolan. Wierd.  

Ni som fortfarande går i skolan, njuut! Även om ni tycker det är jobbigt & ni lär er onödiga saker så lovar jag er att det är waaay much better than tiden efter. Så känner jag iallafall just nu! Kalla mig nörd men jag tycker om och har alltid tyckt om skolan. Stolt är jag dessutom & också över mina reslutat av alla åren.


i love you. (så små alla ser ut, hahaha)


4 OKTOBER.

Hejsan!
Är hemma från jobbet nu. Äntligen är denna helgen över, säger jag bara. Efter jobbet mötte tjejerna upp mig på donken, en snabb fika, massor av prat och lite cruise i fies bil hann vi med innan fie körde mig hemåt. Har bestämt att vi 4 ska åka till Göteborg på fredag förmodligen. Blir en utgång & lite shopping. Men bäst av allt, får umgås med mina bästa vänner! Någon Göteborgare som läser min blogg, kanske? Tips på uteställen osv? :)

Har precis käkat potatisgratäng & kycklingfilé, namnam. Nu ska jag & daddi snart ta & övningsköra en runda. Sedan ska jag färga håret (vilken färg, tror ni?) & duscha.

Imorgon ska jag, hör & häpna, powerwalka till solariumet & sola. Oh, längtar nästan. Ska bli så härligt!
Sedan vid 3 tiden träffa Linn, Julia & Sandra i stan. På kvällen ska jag till älskling. En bra ledig måndag!

Saknar dig älskling.


Jag & älskling förra sommaren i Tunisien, precis innan vi skulle flyga paraflying (eller ngt?)


ODD MOLLY.

Ett av mitt absoluta favoritmärke.
 ♥


Vilket är ert favoritmärke?


3 OKTOBER.

Hej!
Har haft en hektiskt dag på jobbet. Vääldigt mycket att göra, men skönt att jag är ledig ikväll. Börjar ju dock 8 igen imorgon :/ men sedan är jag ledig & har massa tid över igen. Skönt.

Övningskörde innan. Gick bra förutom att jag körde i båda filerna i 2 st rondeller. Liksom korsade filerna. Helt fel. Hade absolut kuggat om det varit på riktigt. Tur det var på låtsas då! ;)

Nu ska jag bege mig till soffan/sängen och inta kvällens läge med min sötnos. Vi hörs älskade läsare!


Å N G E S T.

Kul när man ser att många har varit inne & kikat på min blogg idag! Välkomna :)

Kom precis hem från jobbet & har feteångest för jag börjar jobba 8 igen imorgon. BLÖ. Tyvärr lär mitt bloggande suga den här helgen, men vafan, det är ju helg?! Vi hörs iallafall imorgon. Nu ska jag ut i soffan & mysa samt prova dem nya sourcream & barrechipsen. PUSS.

FÖR MIN EGEN SKULL.

Från & med imorgon, den 3:e oktober ingår jag ett kontrakt med mig själv. Det handlar om att jag inte får shoppa något, endats om jag är 100 % säker på att jag kommer använda det mycket. Jag får inte heller äta skräpmat mer än 3 gånger i veckan samt godis en gång i veckan. Jag måste dessutom röra på mig, powerwalk & några mag, rump, lår & ryggövningar ska också införas. Äter jag mer skräpmat än vad jag får, måste jag såklart röra mig mer. Rör jag inte på mig som jag ska, inför jag pengafria dagar då jag inte får spendera en enda krona. Japp, stenhårt som gäller. Ska även börja sola 1 gång i veckan regelbundet samt använda buslotion varannan dag. Ja, bara för det är vintertid och kroppen ska döljas tänker jag inte strunta i mitt välmående.

så det här ska jag försöka göra för att må bättre:
- motionera regelbundet, ensam till & börja med. Får se om jag köper gymkort senare samt göra övningar.
- Äta så bra jag kan. Men ändå unna mig goda saker då & då.
- Godis en gång i veckan alt. helgen.
- Äta mina soltabletter regelbundet.
- Sola en gång i veckan samt ta buslotion varannan dag.
- Inte shoppa onödiga saker som sedan slängs in i garderoben.
- Ta hand om mig både inuti och utanpå. Kvällar med ensamtid, nageltid, hårtid, filmer osv.

& nej, jag tycker inte jag är tjock - vill ha struktur på min kropp både inåti & utanpå (magkatarr, trötthet, tränad mage osv) Så alla som tänker att jag inte behöver banta = jag bantar inte för jag skippar godis alla dagar i veckan & skräpmaten. Som det är nu äter jag kanske skräpmat/mat ute 5-6 dagar i veckan vilket är sjukt både pengamässigt & för hälsan. Jag gör detta för min egna skull, för att jag vill det & kommer må bättre av det.

PS fyyfan vad jag ska kränga idag/ikväll!!




punkt.



SOMEDAY.


Viam inveniam aut faciam . .


MISS SIXTY.


Så jävla coola att jag dör! Tänk dessa tillsammans med mina bruna bullboxer & en vit tunika. Herrejösses! Shorts på hösten & vintern är underskattat!


DEN LILLA SVARTA?


Har länge letat efter en fin, svart klänning & efter jag sett denna på h&ms hemsida kan jag inte sluta täka på den. Tycker den är så himla fin! Den kan matchas med så mycket, kavaj, skinnjacka, platåskor i alla färger, både silvriga och guldiga smycken och både barnbent & med strumpisar. Hm, får nog ta mig en liten funderade till innan jag klickar hem den. Men en svart, tight klänning är absolut ett måste i min garderob.


2 OKTOBER.

Då var det fredag & helg igen. Iallafall för många av er, för mig börjar min jobbperiod så att säga. Idag jobbar jag 16-22, imorgon 08-17 & söndag 08-17. Fyyyyf. Det är iallafall pengar, så måste man tänka!

Eftersom jag var så pass duktig & städade bland alla mina kläder igår tar jag en paus idag. Det enda jag ska göra innan jobbet är: fixa mig, äta något, smörja in mig, gå ut med Ronja, stryka mina kläder samt packa en väska till helgen hos pappa. Låter skönt!? :)

Måste även gratulera min älskade vän fie som klarade uppkörningen idag & nu har körkort. Bara vi andra 3 kvar nu då? ♥

HÅRFÄRG.


Måste rekommendera denna hårfärgen! Speciellt bra är den till väldigt mörka nyaner såsom svart, mörkbrun osv. Men den är också väldigt bra om man vill ha rött hår, finns massor av nyanser & färger att välja mellan och resultatet blir väldigt intensivt samt glansigt. ME LIKE!


FLER LÄSARE?

Känner du att du behöver en nystart med fler läsare? Testa då detta programmet som garanterar dig fler läsare :)




STÖK.


Om ni undrar vad jag gjort ikväll så kan jag meddela att jag städat mina garderober som såg förjävliga ut (bild bevis ser ni ovan) Har lagt allt i ordning i min byrå, under sängen & garderoben samts slängt 3 stora Ullared påsar med saker. Känns verkligen skönt! Att spara massa linnen sedan typ 3 år tillbaka känns bara waste. Nu är det gjort till flytten iallafall! Tycker man ska ha allting iordning när man flyttar, inklusive klädgarderoberna.



DIORA BAIRD.


Den här tjejen har sjukt snygga bröst enligt mig. Såg nyss det på two and a half men. Sådär jag vill att mina ska se ut! Hennes namn är Diora Baird & enligt mig har hon en väääldigt fin kropp.


WHEREVER I GO, MY FEETH WILL TAKE ME THERE.

Jag är en tjej som älskar att resa! Jag gick turismlinjen i gymnasiet med mål att få komma iväg från detta landet. Jag visste egentligen aldrig riktigt vad jag ville jobba med, guide, reseledare, bartender, reseupptäckare, platschef, stationerad, flygvärdinna osv osv. Jag vet inte riktigt vad det är jag älskar med just resandet. Kanske är det klimatet, folket, stämningen eller kulturen som lockar mig att vilja utforska världen. Det spelar egentligen ingen roll varför jag tycker om att resa för när jag är utomlands mår jag som bäst. Efter gymnasiet blev ingenting som planerat, tiden har bara runnit iväg & jag har inte gjort ett skit som gjort att mitt liv gått framåt på något sätt. Besviken som fan på mig själv, man ska alltid följa sitt hjärta och sina drömmar. Men det är inte så jävla lätt alltid! Man måste ju ha jobb för det första? Sedan vill jag ju såklart att min älskling ska med, men han behöver också ett jobb. Två utav mina bästa vänner har bokat en resa, 1 februari till 15 mars. Destinationerna blir Thailand & Vietnam. Jaa, jag är så jävla avundsjuk. Varför har inte jag ett heltidsjobb så jag kan spara massa pengar? Var meningen att jag skulle följt med dem men jag kan med handen på hjärtat berätta att jag inte kommer ha råd. & vet ni? Det suger så jävla hårt! Förhoppningsvis kommer jag ha råd att följa med någon vecka iallafall. Blöö. Så surt. Men just nu handlar det om val i livet för mig, jag har inte råd med allt jag vill, inte på samma gång iallafall. Mitt jobb ger mig igen inkomst som är något att hurra för, därför måste jag välja vad jag ska lägga mina slantar på.

Älskling har iallafall lovat mig att så fort vi båda har heltidsjobb (ingen av oss har det just nu..) så börjar vi planera & spara till en ordentlig resa någonstans i världen. Jag längtar knappt?! Vill besöka USA (typ new york, hawaii, alaska osvosv), Thailand, Indonesien, Malaysia, Vietnam, Afrika, Söderhavet. Sedan vill jag självklart åka till lite länder i Europa som jag inte varit i, bland annat dem grekiska öarna, egypten, cypern och turkiet. LÄNGTAR!

en frihet som inte går att beskriva.


I LOVE BLACK.

Jag älskar svart, det är så jävla snyggt! Här har ni 4 beauties!

1 OKTOBER.


Kvällens outfit!


Käkade som vanligt på Mezo med tjejerna. Pasta med 3 ostar & chailatte efteråt. Sedan gick vi till den nya, berömda nöt&godis affären pistachia & trängdes med resten av Helsingborg typ. Hagalna idioter! Nu är jag hemam & väntar på att älskling ska ringa. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen, tror jag.


BILLIGT ÄR GOTT.

Allt det här fick jag med mig hem från den nyaöppnade affären pistachia för endast 29 kr. Namnam!


FINFINT.


ME LIKE! (speciellt den översta..)


SOUR + BARRE?


Sourcram & bearnaisechips.
hmm.
Tycker vi det låter gott?
Mjaa. Nej.
Men självklart måste jag prova dem, chipsoman som jag är!


ÄCKELFINNAR.

Dagens ilandsproblem - jag har fått finnar!! har aldrig finnar annars, ALDRIG. Men nu har det lyckats poppa upp 5 st i pannan, äckligt äckligt äckligt.


DAGENS.


En liten dagens innan IKEA. Osminkad & skitsnygg ;)


Mina nya älsklingar.


Skjorta från Ullared, skitsnygg till jeans.


IKEA.

Ko


Kom precis hem från IKEA med älskling! Köpte med mig lite saker till rummet, ljus, filt osv. Viktigast av allt: jag köpte min klädstång! wihu. Nu tänkte jag organisera lite här hemma, packa osv. Vid halv 4-4 kommer pappa och hjälper mig med färg till rummet. Vid halv 6 ska jag träffa tjejerna i stan, så full rulle hela dagen alltså. Gillas!