home.

Är hemma hos älskling nu. Jobbet gick bra även om det var oerhört stressigt och jag mådde kasst. Har fått en jävla hosta nu också . . Ska snart kolla departed med babe och sen nanna gott. Blir en skön sovmorgon imorgon, sen övningskörning och middag ute med patrik. Har ingenting speciellt att skriva om för tillfället, tyvärr. Tänker därför inte slösa eran tid mer nu! Hoppas ni har en bra kväll. puuuss!

godmorgon!

Verkade som alla hade det kalas igår! Härligt. Jag gjorde absolut ingenting mer teve, film, godis osv. Vaknade imorse utan feber, skönt. Svettas ändå som en gnu och har huvudvärk till maax. Ska ändå släpa mig till jobbet 4 timmar eftersom jag kände efter försent och kan inte sjukanmäla mig 2h före jobbet börjar. Efter jobbet blir det sovning och slappning igen. Jag måste bli frisk inför allt plugg som kommer framöver.

:(

Febern har stigit till 39 grader och jag ligger i sängen halvdöd = ingen utgång och bara mys idag. Orkar inte ens ha datorn i
famnen. Ska dö lite mer nu. :(

Alla ni som ska ut, ha en trevlig utgång!

hands up!

Blö. Sitter här med värsta ångesten. Jag mår skit, har inte pengar och borde inte gå ut idag. Ändå får jag dessa jävla skuldkänslorna . . suuck.

Håret blev knappt någon skillnad på. Tråkigt. . Jag trodde jag skulle få fina ljusa slingor i hela håret, istället blev det ännu mer intensiv röd färg. Har iaf gjort turismläxan klart nu så jag slipper tänka på den. Ska lägga mig i sängen och läsa lite körkortstoeri nu, tänkte jag. Jag kom och tänka på att jag inte har köpt någon jacka nu på länge. Hade en period då jag bara köpte jackor och stövlar i vintras. Men nu är det nog dags att förnya garderoben lite. Vill ha en söt kappaktiv jacka med lite volanger, typ. Den från gina är jättesöt men vet redan några stycken som har den så inte speciellt kul då (bland annat min bästa vän) Sedan funderade jag på en kort skinnjacka (typen från h&m) men likadant här. Många har dem! (2 av mina bästa vänner, snart.) Jag får helt enkelt kika runt lite och se!


överlycklig

Blev överlycklig när posten kom för jag trodde min stylebystars klänning kommit. Hade glömt att Patriks tröja skulle komma idag, så överlycklig som jag var blev jag snabbt besviken när jag öppnade paketet. Jaja, fick iaf postat hans jeans och hämtat hans tröja så nu slipper han det! Nu ska jag lägga i lite slingor i håret och samtidigt börja med turismläxan. Sedan ska det tvättas ur och håret ska fönas. Tror jag ska vila lite sen eftersom det inte blev ngt med det innan. Vill hinna med att fixa mina jeans idag också . . Får se vad jag hinner och orkar!

Vad ska ni göra idag, allihopa? festa, softa, kolla film? tell me!

Hemsk natt

Sitter här och fryser nu. Åkte precis med baby in till stan (han till skolan) och jag hemåt. Nu är jag hemma och är helt slut i hela kroppen. Ska lägga mig snart igen för natten har varit hemsk. Frusit, svettats och varit helt borta. Blir inte bättre av att älskling inte är så snäll på nätterna (a) haha. Jag är likadan så får väl skylla mig själv. Jag måste vila massa nu på dagen för vägrar bli sjukare under helgen. Ikväll skulle jag egentligen ut med plast, men ser inte speciellt ljust ut på den fronten nu tyvärr. Har feber och mår som sagt kasst. Men om jag vilar och mår bättre överväger jag ändå alternativet utgång med mina bästa vänner. Annars blir en lugn hemmakväll också bra!

Ville så gärna sola nu på morgonen så man kan börja få lite färg. Kan dock inte det iochmed att jag har fått feber. Har läst att det inte är bra? Bakterierna frodas eller något liknande? Jaja, nu ska jag bädda upp min iskalla säng och lägga mig någon timme. Hörs om ett tag.

hemma

Nu är jag hemma från jobbet och en lite snabbt käk med plast. Jobbet gick bra ocg ganska så snabbt. Ingen kaos, inget jobbigt och plast jobbade så det blev mycket easier. Patrik kommer alldeles strax och hämtar mig så ska vi nanna tillsammans. Tar med mig mina slingpaket men tror inte jag kommer orka göra det idag. Imorgon kommer jag hem på morgonen och då ska håret slingas om jag inte gör det idag sen vila. Håller på å bli sjukare känner jag och det måste försvinna snabbt! Ska därför bara ta det lugnt, vila och vara. Hoppas ni alla har en myysig kväll! Jag skriver nog lite senare när jag är hos älskling & så. Hörs sen, alltså!

shopping, makeover


Dessa söta over-knee strumporna kom hem till mig idag! 50 spänn, helt nya från Tradera.


En förebild på ett bar levisjeans jag hittade (oldiies) som ska få en makeover. Lägger in en efter bild imorgon också!

sjukis

Mår sämre och sämre. Känner mig helt febrig, snorig, orkeslös och yr & jag ska iväg å jobba om en timme (y)
Får försöka gå dit och gå hem igen om jag mår ännu sämre . .

När mamma kommer hem har hon med sig 2 paket blond-slingor som ska sättas i mitt hår imorgon. Ska ska alltså bli blondie/röd/brun. En impuls-sak men vi får se hur det blir. Nu ska jag klä på mig, ta några alvedon och sedan försöka jobba. Vi hörs ikväll!



:(

Mår inte alls bra. Hade feber imorse också, men känner att det är på G igen. Samtidigt har jag magkatarr, känner mig nervös och tårarna sitter liksom fast i ögonen. Jag vill bara att allting ska vara bra, att det ska funka. Jag orkar inte gå in på detaljer osv. det är för privat. Men mår inte speciellt bra för tillfället.

warm me like the sun

Ojoj, statistiken ökar och jag är bara happy! Vaknade vid halv 11-11 och åt en god frukost. Vid 12 åkte jag, mamma och Roger till stan för att käka lunch. Blev thai-mat, muums. Gick även och solade 20 minuter efteråt. Låg där med två lager svarta strumpor på foten och en på örat för att skydda tatueringarna. Haha, tönt man är! Nu är jag iaf hemma igen och tar det bara lugnt. Ska strax städa upp här hemma lite och sen plugga lite, hade jag tänkt. Vid 18 tiden ska jag jobba. 3 softa timmar, så jag klagar inte! Är ledig imorgon också så blir en solning och lite myys imorgon med. Nu ska jag städa, hörs snart!

godnatt allihopa!

Godkväll.
Ligger i sängen med babe nu. Han ska alldeles strax sova och det får väl jag med göra :) Får ju sovmorgon imorgon iaf. Ska sola och plugga + jobba 18-21. Blev ingen chips och dippa idag utan en god kvällsmat istället. Får ta chipsen någon annan dag, helt enkelt.

Till studenten ;'D


happy!

Åh så glad jag blev nu! Kom precis hem från en riktigt lyckad körning. Lärde mig mycket och är riktigt bra på alla förstagången saker såsom, starta, stanna, bromsa , växla upp, svänga osvosvosv. När jag öppnade mejlen såg jag att vi har fått hemuppgifter och är lediga imorgon pgr. av sjukdomar. Göööött! Då börjar min helg (nästan) idag då, alltså.

Babe kommer strax hit så ska vi käka chips och dippa och bara myysa. Vad gör ni idag? :)

plugga

Nu:



shopping <3



Först min fina fransplånbok från h&m, köptes förra veckan. 2 bilden hårfärg från h&m till utväxten, 3:e en klänning jag köpte nu på stan. 149 kr och sitter perfekt! 4:e mina nya lackleggings på, 5:e klänningen från Tradera. Den som var förstor :( 6:e en tunika från Gina i marinblått på REA för 49kr.

(sry för dåliga bilder ..)

efter?!

Till anonym som inte ens kan skriva ordentligt. Man kan inte ha samma, vadå? Skriv ordentligt om du ska kommentera!

Hejsan!

När jag kom hem låg det 2 paket och väntade i sängen. Två efterlängtade paket kan jag säga! Det första var ett par svarta lackleggnings som jag sålänge velat ha nu. Dem satt perfekt och jag är supernöjd! Det andra var en klänning i champangefärg med marinblå sidensak i mitten och hjärtformad uppevid. Tyvärr var den förstor :( Mamma ska iaf försöka sy in den lite och så får vi se hur den sitter efter det.

Skolan idag var seg och jag hade mest ont i foten. Idag har jag lite saker som ska göras. Bla, övningsköra med pappa halv 5, stan med mamma snart, mejla några mejl + tradera, leta massa Praginfo, umgås med älskling ikväll och också tvätta håret. Det var nog allt. Imorgon hade jag tänkt sola på ett solarium som Elin tipsade mig om. Ståsolarium blir det och jag har min egna idé för hur jag ska kunna sola med min nygjorda tatuering. Lär vara vit på foten iaf . .

Riktigt kallt ute idag och jag måste gå i tunna gympaskor utan strumpor. Ser förjävligt ut! Men som jag många gånger tidigare sagt: Vill man vara fin, får man lida pin.

Bilder på mina traderasaker och eventuella köp i stan kommer senare.

shoes baby

Oh, jag läste precis att det finns enormt utbud av skor i Prag. Någon som vet om detta stämmer? Jag blir heelt galen! Skor är bland det bästa som finns att shoppa. Om det nu är så, så ska det köpas maaaaassa heta skor!


keep on shine

Kvällen kommer se ut såhär:
Babe kommer hit efter sin träning och vi käkar god middag med mamma. Sedan åker vi hem till honom och sover där inatt. Blir bara en myskväll, alltså. Är ganska trött och behöver nog ta det lugnt eftersom det känns som jag håller på å bli sjyk.

Imorgon ska jag till skolan fram till lunch, sen hem ett tag innan jag ska övningsköra med pappa + läsa lite körkortsteori. Efter 8 ska jag träffa plastis, förhoppningsvis.

Ska måla mina fotnaglar nu hade jag tänkt.. Bäst så nu när jag kommer få visa min tatuering för alla. Fina fossingar är dessutom riktigt skönt!



head over heels

Det som är tråkigt med mig är att jag alltid handlar upp min pengar för fort. Dem spenderas på massa saker som är onödiga. Denna månaden kommer bli lika fattig som januari blev. Tråkigt, men måste spara till Pragresan. Ska shoppa massooor där, istället för i tråkiga Sverige tänkte jag.

Köpte min balklänning idag. Happyy! Svart, lång sexig sak. Jag kanske inte har den mest "woow" klänningen men tycker den är enkel och fin. I nästa månad beställer jag studentklänningen. Sen är det bara skor, väskor, smink och smycken kvar.


tattoos



Måste bara säga att foten inte alls ser ut så. Dålig bild ´+ det är kladdigt. Blir perfekt när det är helklart. Örat kändes ingenting alls att göra och foten gjorde ganska ont. Den sista bilden är på 2 nya berlocker jag köpte idag. (Dock på glitter så är inte "äkta" men går lika bra!

HEMMA

Kom precis hem. Har 2 nya, skitfina tatueringar på kroppen. Jag ska alldeles strax fotta dem så ni kan få se! Tyvärr blir det kanske inte världens bästa bilder då jag har massa gladd och skit där nu. Men om några minuter kommer iaf bilder.

Nervöst!

Fyfan så nervös jag är! Vill bara spyy. Om 1,5 h börjar jag tatuera mig. Kommer göra sviinont men det har jag vetat redan innan jag gav mig in på detta. Nu är det bara att låsa smärtgränsen och kämpa. haha. Ska locka håret lite snabbt och sen åka mot staden. Innan tatueringen ska jag köpa öronhänge och salva. Vi hörs om någon timme! Önska mig lycka till . .

babbel

Godkväll bloggen!
Har tillbringat min kväll med älskling. Har kollat lite film, solat, gått en promenad och myst i soffan med familjen. Nu har jag precis smörjt in fötterna i oljig salva inför imorgon. Har ju inga snygga fötter precis, men ja. Eftersom ingen svarade på vilken färg jag skulle ha på klänningen har jag tagit mitt egna beslut. haha! (med hjälp av patrik . .) Blev den turkosa klänningen på studenten. Kommer vara fint på en brun kropp, tror jag. Får bara fundera lite till innan den beställs. Snart ska jag och älskling lägga oss i sängen och kolla wanted en gång till. Sedan ska vi sova gott inför skoldagen imorgon. Har inte så mycket att skriva, känner jag. Imorgon kommer iaf bilder på tatueringarna! Får försöka komma på något kul att skriva om med.

tips

Såg filmen "wanted" igår. Jag är kanske seg och alla har maybe redan sett den? Iaf var den riktigt bra och jag kan rekommendera den skarpt! Ett extra + för att AJ (angelina jolie) är med i den också, hon är riktigt bra i actionfilmer. Jag brukar aldrig gilla pangpang movies men denna var bra, faktiskt. Handligen var riktigt bra och slutet gjorde hela filmen. Absolut sevärdig!

Efter skolan idag satt jag, sandra och julia på McDonald's. Åt och fikade, tjockisar som vi är! Pratade lite om framtiden, ingen vet till 100 längre ju? Pratade också om studenten och balen. Jag har hittat min balklänning som jag ska ha. Den är svart, lång i satin som lägger sig sådär snyggt, sexigt emot kroppen. Den är dock helt vanlig och inte alls som jag tänkt mig. Men när jag provat den var jag förälskad. Mina planer blev lite ändrade alltså. Klänningen som jag skrev om längre ner i bloggen kommer jag ha på studentdagen istället. Måste alltså välja en ljus eller iaf somrig färg. Vad tycker ni passar om man är brun/rödhårig och brun i hyn + blåögd? Tips!!


IMORGON!


seegt

Min uppdatering på senaste tiden har som sagt sugit. Men nu är det ny vecka och jag har massa ledig tid till att skriva. Ska bara snabbt sammanfatta vad som hänt dem senaste dagarna.

·Bokat tatueringstid till örat och foten. Imorgon 13:00 sker det.
·Jobbar hela helgen.
·Varit hos pappa.
·Köpt teoriböcker till körkortet.
·Kört bil för första gången i mitt liv.
·Middag och utgång i fredags, kuul.



Snabb uppdatering

Nu är denna helgen över. Har inte haft en enda minut ledig, mer än när jag sovit. I fredags blev det käk på harry's och utgång med bakom. Hade sjukt kul och fick mat, massvis med cider, shottar och drink för typ 200kr. Haaappy! Igår jobbade jag 12-21 och sedan umgick jag med familj + babe. Idag har jag jobbarm ellan 12-19 och sedan ÖVNINGSKÖRT, för första gången i mitt liv. Gick oväntat bra och att komma iväg osv. är ingen match! på tisdag och onsdag fotsätter jag med körningen. Gick även köpt hela teoripaketet idag för 200 spänn. Nu jävlar ska det pluggas! Har hänt ganska mycket dessa senaste dagarna som jag vill skriva om. Men ni får helt enkelt återkomma senare under kvällen för nu väntar wanted med familjen i soffan. Så titta gärna in lite senare!

bus

To Frida:
Jag använder servetter som är i en guldig förpackning. Vet inte vad dem heter :/ Dem finns iaf på h&m, åhlens och kicks :) Kostar typ 30 kr och funkar perfekt på mig. Med servetten blir man jämnare och får mycket mer färg! Har du inte testat det så gör det! :) Lycka till.

allihopa!

Tatuering bokat, på tisdag. Jag är fett nervös! Fikade med plast i stan innan, blir käk och utgång ikväll. Myyys! Hinner inte skriva mer, tyvärr. Hoppas ni alla får en bra helg.



HELG!

Godmorgon! Har sovit helt perfekt inatt så är utvilad. Vaknade av att det regnar och snöar, det suuger faktiskt. Dock kommer Sandra idag :'D Lagom hem till värmen, haha. Har sovit med brus inatt så stinker skit. Patrik åkte till skolan för ett litet tags sedan och nu ska jag göra ve mig och sedan åka till staden med mami. Blir tjocka, myskläder idag. Ska sola också, äntligen nu när lönen kommit! haha. Vad har ni för planer idag?

sov gott!

Godnatt allihopa.
Imorgon när jag vaknar är Sandra hemma från Brasilien. ()

ännu mer studentprat

Eftersom vi har projekt imorgon (är lediga) och jag sov innan i eftermiddags kan jag vara uppe ett tag till. Patrik ska iofs gå i skolan imorgon men ja. Har smörjt in mina ben i helosan (stavning?) och även fossingarna. Är så extremt torr och har fullt med ärr/sår från att jag har kliat sönder benen. Inte snyggt! Pratade med mamma innan och jag ska beställa en av klänningarna i början av månaden som kommer. Ska även beställa ett par sandaler som jag sett som är sjuktligt sygga. Får se om jag hittar ett par studentskor också. Kan ju lika gärna passa på när man handlar från USA eftersom det sällan händer. Frakten och tullavgiften är dyr + det är lite krångligare. Men kommer vara skönt att ha köpt sin balklänning och känna att man är på gång med studenten och inte helt bakom flötet, liksom. Jag vet inte hur ett par typiska "balskor" ser ut. Kan tänka mig att det är ett par med tunn stilettklack. Tycker tyvärr inte det låter är så frestande med sånna skor, men får höra mig runt lite om vad andra ska ha. Jag vill iaf ha ett par som kan användas igen och inte bara stå i garderoben.

funderingar

Veckoplanering:
Fredag: Stan & beställa tatueringstid + sola + Gecko, äta med plast vid 8 på Harry's, boka Kroatienresan.
Lördag: Jobba 12-21 och sedan umgås med älskling.
Söndag: Jobba 12-19 och sedan övningsköra förmodligen. (första gången i mitt liv..)

Låter som en perfekt helg med lite av varje. Idag har jag krängt så oerhört mycket skit. Först Mc-mat (idag igen) och nu ikväll massvis med god fika. Jaja, någon gång för man väl unna sig (typ varje dag). Jag orkar inte tänka på att hålla mig smal, vara i form och dittan och dattan. Men jag vill ändå vara fin till studenten och sommaren. Men att vara brun är nog ändå det viktigaste för jag ska känna mig riktigt fräsch. Smink och hår är också vääldigt viktigt för mig. Vill vara 100 % nöjd den 12 Juni, när jag springer ner för Kärnantrapporna. Dock har jag förstört det med att vara lat i skolan. Mina betyg är långt under vad dem borde vara och har varit sedan jag började 3an. Det är bara att inse att jag är skoltrött och behöver ta studenten. Jag har börjat fundera kring banor om att läsa vidare senare. Är helt vilsen och vet inte var man ska läsa/var som är bäst, vad man blir på olika ställen osv. Kanske ska gå upp till studievägledaren, eller vad det nu kallas och be om råd . .



Prag

Hur kan det komma sig att alltid har så mycket utgifter? Blir galen! Att jag aldrig lär mig. Har skrivit i bloggen tusentals gånger om pengar osv. att jag ska spara och allt möjligt. Jag lyckas aldrig. Lönen som kommer imorgon lär gå direkt till mobilräkning, skofaktura, tatuering. En rolig sak iaf, tatueringarna. Dem ska bokas imorgonbitti med mami. Får förhoppningsvis en tid nästa vecka då jag inte jobbar så mycket så jag slipper halta runder på mcdonald's. Hihi. Men jag måste börja spara till Prag-resan. Boende, transport och frukost är redan betalt. Men jag hade tänkt shoppa som en idiota där nere så bäst att spara redan nu. Tänker mig massa sandaler, vårjackor och klänningar. Perfekt! Någon som läser som varit i Prag innan och vill berätta lite om hur dem tyckte det var? :) Hade uppskattats!



SMTU3 - till er


Är ni alla med på att bojkotta vitt på studenten och köra på färger istället då? Vi kommer lätt bli snyggast!


min balklänning

Såhär ser min blivande balklänning ut. Färgen har jag dock inte bestämt ännu. Åh, älskar dem alla!



skohylla på rummet

Jag letar efter någon slags förvaring till skor. Den ska vara snygg och jag vill att skorna ska synas. Framifrån liksom. Om någon förstår vad jag snackar om och vet var det finns något liknande så berätta gärna :)

Förlåt mig.

Jag är sämst, det vet jag. Det blir inte bättre av att du får mig att känna mig sämre heller. Det är bara jag som gör fel, gång på gång. Det är mitt fel att det blir som det blir och att du inte orkar. Jag vet det och du påminner mig också om det hela tiden. Jag vet inte vad jag ska göra eller säga. Det är upp till dig och för varenda gång du hotar med .. blir jag bara mer och mer nertryggt. Jag vet inte vad jag ska göra, ärligt talat. Förlåt för att jag gör så att det blir såhär. Om du bara kunde förstå mig också någon gång, hur jag känner, varför det blir så, att jag är som jag är osv. Men det är liv, dina val och jag kan inte göra något för att ändra det.

fan för allt

Jag är så arg, spricker snart. Är så trött på Sverige och allt som har med det att göra, inklusive mig själv. Den 11 mars åker vi, klassen till Prag i 6 dagar. Ska bli så jävla skönt att komma bort, slippa denna skiten rent ut sagt. På vägen hem från skolan fick jag ett rejält astma anfall. Jag lyckades iaf få en promenad på cirka 45 min. Men det var fan inte värt det! Mår piss nu och är skit förbannad. Är det såhär det ska vara varje gång jag ska motionera lägger jag ned det. Sjukt att en 18åring inte ska kunna gå hem från skolan utan att hålla på att dö. Blev helt slut efter anfallet + medicinen så tänkte lägga mig och sova nu och hoppas på att vakna upp på ett bättre humör.

tiden rusar iväg..

Är hemma hos babe nu. Klockan har bara sprungit iväg och snart är den 11. Jag har precis gjort min turismläxa och nu ska jag lägga mig i sängen hos älskling, tänkte jag. Imorgon blir det en lugn och skön dag. Har faktiskt ingenting planerat mer än att invänta lönen som kommer på friiday.

Är lite halvsur på Patrik för han inte har satt upp mina fina "kollage" som jag gjorde för typ 1 månad sen. Dålig stil, eller vad tycker ni? Nej, jag är inte sur men tycker gott han kan sätta upp dem istället för att slänga dem på ett bord, bara. Men, som alla redan vet fungerar killarna inte som oss tjejer.. "Vad är romantik, överraskningar och söta småsaker?"

Godnatt kära blogger's & ni andra också.
/ ejlo

tankeställare


Tänkte bara påminna alla där ute att uppskatta det ni har. Jag menar kompisar, familj, pojkvän/flickvän och bekanta. Jag kan inte säga att jag är speciellt bra på att visa att jag uppskattar och älskar min nära & kära. Jag tänker på det ofta men tar dem lite förgivet. Jag blir helt lycklig och kan sitta här framför datorn, ensam och bara le när jag tänker på mina bästa vänner t ex. Jag är så glad och stolt som har er som bästa vänner. Ni är verkligen dem bästa! Så mycket som vi har gått igenom tillsammans och klarat av. Vår vänskap kommer hålla livet ut, det är jag säker på. Min familj som stöttar mig och har hjälpt mig så mycket senaste året. Jag älskar er och är evigt tacksam! Patrik, min pojkvän - du är allt för mig. Du har funnits i mitt liv varenda dag i 13 månader nu. Jag har älskat varje stund med dig och du får mig att må bra. Jag är så glad att du är min och våra planer inför framtiden är underbara. Jag hoppas alltid att det är vi och ska göra allt jag kan för att det ska bli så. Det är faktiskt inte bara dem närmsta som behöver bli påminda. Jag vet inte vilka som läser min blogg och inte så tänker inte sitta och rabbla upp namn, det blir bara tråkigt. Men alla som finns i min vardag på något sätt, tack. Jag hade inte varit den jag är, utan er. Alla där ute, påminn dem ni verkligen tycker om hur mycket dem betyder. Tag inga personer förgivet utan tänk att du är lyckligt lottad som får ta del av deras liv och dem ditt.

dreams baby

Har precis ätit min favoritmat. Chickennuggets, cheddardipp, sötsur, pommes och cola. Finns inga ord för hur mycket jag älskar det. Har ätit just denna maten 2 gånger i veckan i 2 år och lite mer och har inte gått upp ett kilo sedan jag började. Sjukt egentligen. Jag tränar ingenting, rör inte på mig mer än vad jag behöver och ändå har jag inte gått upp av all skräpmat. Men jag är nöjd! Att kunna äta vad man vill utan att gå upp i vikt är något unikt. Jag vet dock inte hur min mage mår inuti, efter all skit. Men jag älskar McDonal'ds och all annan skitmat, så är det. Kan sluta med allt onyttigt utom chips & dippa, Mc och cola. Det är det bästa jag vet! MMMH. Läste nyss att min lärare är hemma för hennes dotter har brytit nyckelbenet. Hon skrev dock inte om vi skulle komma till skolan ändå? Någon i klassen som läser som vet?

Jobbet gick bra. Jag stod i ettan och i pommesen. Jippi. Men det var soft! Kände dock mig inte alls "hemma" idag. Tycker bäst om att jobba med Sandra och Julia men lika bra att vänja sig att inte jobba med dem för i framtiden lär jag få jobba ensam med folk jag kanske inte passar så bra ihop med. Har förresten planerat mitt liv idag med, sådär spontant och impulsivt. Jag ska göra mitt bästa på slutprovet då det kommer proffsguider och kollar på oss när vi guidar. Ska visa dem att jag är duktig så jag får en heltidsanställning i sommar som guide i Helsingborg. Jag vill så mycket! Innan kunde jag inte tänka mig alls att jobba i Helsingborg. Men jag menar, tänk en varm, go sommar i älskade Helsingborg + ett jobb utomhus. Kan inte bli mycket bättre! Får se vad jag gör med mitt liv efter men att guida i Helsingborg är en väldigt bra början. Mitt drömjobb är ju som sagt reseplanerare. Men är svårt att bli det (typ det högsta man kan bli inom turism) Men precis som allt annat ska jag klara det någon gång i mitt liv. Jag sätter aldrig mål som jag inte når. Får jag inget jobb i sommar som guide ska jag antingen jobba röven av mig på mc alternativt ett annat jobb för att tjäna cash och sedan resa upp alla pengarna. Att resa är ju också stora delar av mina drömmar som jag absolut kommer förverkliga. Jag vill se hela världen från hörn till hörn. Jag älskar Sverige och har inget emot detta landet och i framtiden är det i Sverige jag vill ha min familj, hus osv. men jag känner att Sverige är så litet och världen är så stor. Jag nöjer mig aldrig med att befinna mig i Sverige hela mitt liv. Enligt mig bör man se världen från alla hörn för att riktigt uppskatta sitt egna liv + att det finns så mycket mer än åkrar, granskogar och stela svenskar. Världen inspirerar mig verkligen! Vad är era drömjobb och alla som ska ta studenten, hur ser era planer ut framöver? Älskar att höra på andras drömmar om framtiden osv, så ni får jättegärna berätta!

jobbish

Nu ska jag snart gå till jobbet och slita några timmar, äntligen få känna att jag tjänar lite pengar denna månaden. Har ätit mig mätt på enbart skit idag såsom rostade mackor x100, fil med hallonsmak, kaffe, glass och kanelbulle. Inte bra alls. Dagarna nu på senaste har varit lite sega om ni frågar mig. Inte hänt något speciellt och därför har jag inte heller haft något att skriva om. I övermorgon kommer Sandra iaf hem och det är helg samt löning. Hoppas på en bra helg trots jobb! Jag skriver när jag kommer hem igen vid 8-tiden. Kan ju hoppas på att jag har något roligare att dela med mig av då ;)


drömma mig bort ett tag

Har hittat 2 resemål som verkar skitbra! Tunisien och Bulgarien. Vet ni något om dessa får ni gärna skriva lite! Har varit i Tunisien men inte just på detta stället. Har ni några andra tips så tippsna gärna.


Varnakusten, Bulgarien. Verkar skitfint och har aldrig varit där. Kostar typ 6000 på all inclusivehotell. Perfekt!


Djerba, Tunisien. En paradis ö med kristallklartvatten, god mat osv. Varit i tunisien innan dock. Kostar 5000 kr för all inclusive.


att prata

Är proppmätt, inte för att det gör mig något men ja. Skolan gick bra idag, kort och skön dag. När jag kom hem krängde jag massor och nu ska jag vila mig ett tag inför jobbet, tänkte jag. Känns som evigheter sedan jag jobbade så känner mig nästan lite nervös. Sjukt efter 2 år, haha. Jag kom på en sak idag i skolan när vi hade diskussioner och tal. Jag älskar att prata! Prata inför folk, själv, i grupp, prata för mindre människor, äldre osv. Att få stå för sin sak, få berätta vad man tycker och visa sina åsikter. Jag har aldrig tänkt på det innan men att prata är kul! Jag brukar inte vara nervös när jag ska ha redovisning osv. utan mer känna att jag inte gjort tillräckligt bra. Jag brukar inte förbereda mig speciellt mycket men lyckad ändå oftast. Alla där ute som hatar att prata inför folk, redovisa och så, tänk att det är kul och att bara du har ordet och får prata, uttrycka sina känslor och åsikter. Du har ordet och alla lyssnar på dig. Att prata är kul!



Guidning i 2an i hbg :)

hår

Nu har jag satt i fler slingor så jag sammanlagt har 170st hårförlängningsslingor i håret. Tog lite längre tid än väntat och klockan är redan 11. Jag och babe ska lägga oss nu strax, kolla teve och så. Imorgon blir en lång dag med både skola och jobb så måste vara utvilad. Har inte haft något att skriva idag, direkt. Imorgon slutar jag redan halv 12 så kommer ha tid att skriva lite mer då. : )

Sov gott alla därute
!
K R A M
/ ejlo

bra emelie!

Jag har varit duktig nu. Joggade till stan och mötte Patrik så solade vi vars 20min och sen gick vi hem igen. Motion behövs, iaf om man har mitt flås. Nu har jag precis duschat och rakat benen, tänkte smörja in mig och så innan sängen med. Ska sätta i mer löshår nu också, härligt härligt. Finns inte finare än rött/brunt tjockt, långt hår, smal, lång och brun på kroppen, enligt mig.

Om 3 dagar är det löning. Bara jag som känner att det verkligen behövs?

älskar er, tjejer!

Nu är jag hemkommen från en mysig fika på Mezo. Satt och snackade om allt möjligt, förra fredagens bravader, fredagen som kommer, silikonbröst, kläder, pengar, semester, skolan, pojkvänner och massor av andra saker. Älskar er, ni är verkligen mina andra halvor. På fredag kommer Sandra hem igen och då är vi alla tillsammans. Blir en mysig middag på Harry's & sen kanske uttgång om vi orkar. Inte så kul att gå ut varje helg, tycker jag. Blir inte lika roligt när man är ute då, samma folk, samma ställe osv. Men om Sandra vill ut så följer jag med, såklart. Jag ska börja kolla resa nu snart inför sommaren. Vi vill till ett solsäkert, varmt och relativt lugnt ställe med god mat på. Förslag?



stan, fika med plast

Låg och tänkte i sängen och somnade. Var ju så trött! Sov bara en halvtimme eller något men ändå. Har lovat mig själv att inte göra det för jag bli så extremt pigg på kvällarna då. Ska strax sminka till mig, byta om och fixa frillan innan jag går mot bussen. Träffa plast och bara snacka tjejskit. Älskar det!

Har tyvärr inte så mycket roligt att komma med just nu. Ska iaf ta med kameran på fikan och försöka fotta lite. När jag kommer hem hoppas jag att mina favvisbloggar har uppdaterat lite (vilket är segt just nu) så jag får lite å läsa. Vi hörs senare!

HAHA, snyggaste minen på mig. Här är iaf alla utom fie. På en barnkalasfest, princess ♥


ellos


Detta köpte jag igår. Vårkläder är det roligaste som finns att köpa, enligt mig. En liten början nu!

ego ego ego





And honestly, my life would suck without you

know that I’ve got issues
But you’re pretty messed up too.


no stress

Är nyss hemkommen från skolan, sitter med en banan i handen. Försöker vara nyttig, lite iaf. Dagen har varit bra hittills. Skolan gick bra och snabbt. På vägen hem i bussen satt jag och filosoferade som vanligt. Älskar att sitta och bara tänka. Känner mig ovanligt glad idag. Solen skiner, jag har nya kläder, bästa vänner/pojkvän och familj, jag har massvis med mål att nå och ja, livet leker. Studenten närmar sig, kan ju inte säga att jag inte känner mig stressad. Klänning till balen, skor, pengar, kläder till studentdagen, mat, osv osv. Men det fixar sig! 

Veckans planer ser såhär ut;
Idag - Träffa Fie och Julia, fika. Ikväll sova med Patrik.
Onsdag - Skola, jobb (var över en vecka sedan sist!)
Torsdag - Skola och ?
Fredag - LÖN, Sandra kommer hem, ut och äta osv.
Lördag & söndag - jobb!


trötter

Är otroligt trött och har varit hela kvällen så jag hoppar alldeles strax i sängen för några timmars god sömn, med babe. Ikväll har jag bara tagit det lugnt, kollat teve och så. Beställde nyss 3 saker från Ellos som kommer om någon månad. Lägger in bilder på det imorgon! Nu ska jag lägga mig hos älskling och kolla sex and the city. Hoppas ni alla har en bra måndag.

/ ejlo

Min tatuering

Kan för första säga att jag kommer bo i mina nya jeansleggings. Så satans sköna, tajta och perfekta i färgen. älskar dem redan!

Tänkte berätta lite om min tatuering som jag har på ryggen. Har en läxa tills imorgon i svenska c att ta med en sak och berätta fritt om den. Jag har valt att  "ta med" min tatuering och kommer alltså berätta om den. Allting började för några år sedan då jag bestämde mig för att göra en tatuering. Jag ville absolut inte vänta tills jag fyllde 18 utan ville göra en på direkten. Letade och letade och fann tatueringar på internet som jag ville ha. Fann bla en tatuering på foten som jag ville ha. Efter en tid glömdes det och det var inte förrän jag fyllde 18 som jag började leta efter alternativ igen. Jag ville absolut ha en på foten men eftersom jag skulle göra tatueringen när det var kallt och man hade varma skor på sig fick det bli ryggen istället. Jag letade efter något latinskt som hade betydelse för mig och efter en tids letande på Internet fann jag det: Viam inveniam aut facim = Jag ska finna vägen eller skapa den. För mig var det solklart! Tatueringen betyder väldigt mycket för mig och jag är verkligen glad att jag gjorde den. Den finns där för att symbolisera att jag aldrig ska ge upp, jag ska alltid finna min egna väg och klara allt jag bestämt mig för att göra. Kanske svårt för er andra att förstå hur jag menar med tatueringen och varför jag valde just den texten när det finns så många andra. Men det bara klickade och jag är stensäker och ångrar inte att jag gjorde den. Nu finns den på min rygg som en symbol för ett par viktiga hjälpord till mig själv här i livet, kanske när jag mår dåligt, allt känns skit eller det känns som jag inte klarar något. Ska tänka på min tatuering och över hur stolt jag är för den och att jag verkligen ska stå upp för vad där står. När folk frågar vad där står och jag svarar säger dem ooh, poetiskt, fint, är det sant? osv. Jag svarar alltid lika stolt och vet precis vart enda svar vad det gäller den. Jag ska finna vägen eller skapa den, så enkelt är det.

Tycker detta är ett bra tips till alla er där ute som funderar på att tatuera er. Ta något ni fastnar för och känner något för. Gör inget för tillfället utan tänk verkligen efter. När folk frågar dig: Varför just den tatueringen? ska du ha ett bra svar, enligt mig. En tatuering pryder kroppen föralltid och kan därför inte vara någon modesak. Det ska vara personligt och ha en mening, då tröttnar man aldrig på den.


Dagens


Stickat tröja på REA 50kr, som hittat. Äggfärgad!

En tunika som man kan ha till leggings. Riktigt fin färg! 199kr

En sjukt fin tunika, 250kr.

Skärp med nitar på REA 29kr


Jeansleggings som sitter sjukt snyggt ;) tajt tajt. 300kr

Min dag

Dagen idag har varit helt underbar hitills. Har hänt ganska mycket för att vara mitt liv. Dagen började med Samhälle och sedan turism + chickennuggets i skolan (älskar det!). Mamma ringde under lunchen och berättade att jag och Elin fått ett brev av Hans&Eva. Blev riktigt glad! Ska åka dit och hälsa på dem nu snart. För er som inte vet vilka det är så är det min låtsaspappa som dog i cancers föräldrar, alltså min låtsas farmor och farfar. Sista tiden på turismen hade vi dramalekar om livskunskap, sånt är alltid kul tycker jag. Efter skolan åkte jag in till stan med mamma och shoppade lite på Gina. Fottar alldeles strax och lägger ut här så ni kan se. Efter lite pengaspendering åkte vi hemåt. Stannade på hemköp och köpte lite fika som vi nyss krängt tillsammans. När jag kom hem väntade ett brev från transportstyrelsen. Mitt lämplighetsintyg har kommit och jag får äntligen sätta igång med mitt övningskörande. Ska bli så kul! Nu väntar lite plugg, mat, packning och sen kommer älskling hit och hämtar mig så ska vi hem till honom och jogga, hoppas jag. 

Ska fotta kläderna nu så bilder kommer strax!

Godnatt!

Älskling ligger bredvid mig nu och vi ska alldeles strax sova. Kollade på United 93 som jag skrev att vi skulle göra innan. Den var väl inte speciellt bra, men speglade hur hemskt det måste ha varit att befinna sig ombord på något utav planen som kapades. Filmen visade ju hur hela händelsen med planet som skulle störtat i Vita huset (tror jag) gick till. Folk ringde hem och sade farväl osv. Sjukt hemskt.

Iaf, nu ligger vi i sängen tillsammans och ska nanna. Båda börjar 8 imorgon men Patrik har bilen imorgon så vi kan åka kvart  i 8. Skönt! När jag slutat ska jag ringa mamma och möta henne i stan för en shoppingrunda. Senare ska jag färga och sätta i löshåret, som jag skulle gjort idag egentligen. Funderade på att sätta i blonda slingor men tror jag ändrat mig igen. Vill ha håret i samma färg, finast så.

Det är denna bikinin som jag skrev om innan, svart med paljetter. Gillar den riktigt mycket!



Godnatt allihopa, sov sött!
/ ejlo

blondes have more fun?

Sitter och kollar på trollkarlssaket på 5an. Töntigt enligt mig. Bryr mig faktiskt inte om hur tricken går till, då är det inte lika kul längre ju? Jaja, Patrik tycker det är kul iaf. Hittade världens finaste bikini på H&m:s hemsida. Visar den imorgon :)

Jag som blond för länge sedan! Minns att jag bodde i Gantofta och missbrukade brus som fan. Men vem har inte gjort det? haha





LACK BABY


Såhär ser mina nya lackleggings ut! ♥♥♥

the way I are

Har pluggat in marknadsföring för turism (halvt), målat naglarna, duschat och städat rummet nu. Happy! Om ett tag ska vi äta fläskfilé med klyftpotatis och café de paris sås. Min favismiddag, tyyp. Är så gott! Patrik kommer också hit om ett tag. Blir bara mys ikväll, inget avancerat alltså. Ska kolla united 93, som handlar om 11 September. Har inte sett den innan så blir säkert bra. Imorgon är det måndag, ny vecka och skola igen. Efter skolan ska jag och mamma till stan. Behöver inte köpa min lackleggings längre, dock. Klickade hem ett par som ser riktigt fina ut innan. 200kr och de är mycket hetare än dem på Gina. Imorgon är det bara 5 dagar kvar till lönen kommer också. Skönt som fan med tanke på att jag är sjukt fattig.

Kom på att jag måste försöka fixa mina fötter nu i veckan med. Iochmed att jag ska tatuera den ena så lär människan som ska göra tatueringen vara med sitt huvud ändå nere och precis som alla andras fötter på vintern är mina äckliga. Jag hatar fötter och tar därför inte så bra hand om mina vilket resulterar i att dem blir alldeles torra. Någon som vet hur man får dem lena och fina igen så jag slipper äckla tatueraren?

/ ejlo



lite bilder


Världens sämsta bild på min tatuering. (inte lätt att ta bild på sin rygg..)


Mitt lilla rum

Andra sidan av mitt rum

Vardagsrum

Andra sidan av vardagsrummet

Kök

Kök



Lite hjälp?

Jag orkar inte mekka mer nu. Blev stor skillnad och är väl ändå rätt okej design. Men behöver verkligen hjälp med en sak. Hur ändrar man så att profilbilden blir större? + Hur gör man om man vill ha fler bilder under, där vid sidan?
 
Någon underbaring som vill hjälpa mig?

cross your finger, baby

Min statistik börjar höjas och det känns skitbra! Har inte varit såhär aktiv på bloggen på länge som jag är nu. Skönt att få skriva av sig och ha en helt egen sida. My life, my rules. ;) Babe gick precis så nu har jag lite saker som ska fixas idag. Ska först ändra min bloggdesign, eller iaf försöka. Efter det ska jag plugga inför imorgon, färga löshår och kanske sätta i lite fler slingor. Ikväll kommer älskling så ska vi jogga tillsammans. Så ser min dag ut! Har varit en bra helg som har innehållit mycket. Festande, sovande, krängande, softande, pluggande, mysande osv. Inget jobb dock :'D

Nu ska jag pilla lite med designen. Håll era tummar för att jag lyckas!

min kväll

Sitter i soffan med Patrik och fisen (vår katt). Han älskar teven och datorn, sitter och glor på skärmen. aw, haha. Åt en god räksallad innan och till efterrätt chokladpudding. Har krängt chirre och dirre nu till körslaget med. Ögonen börjar dra ihop sig och jag känner mig faktiskt trött. Men är ufcgala inatt som Patrik ska se på så kommer inte somna förrän sent.

Imorgon ska jag och babe jogga för andra gången denna veckan. Duktigt! Har inget annat planerat än det, så vi får se vad som händer. Är inte ofta jag har såhär lite att göra på helgerna, brukar ju alltid jobba. Men kan väl vara skönt med en helt ledig helg, antar jag.

Nu ska jag fortsätta mysa med älsklingen och familjen i soffan ett tag till. Ha en trevlig lördag, vad ni än gör :)





Seg dag

Känns som det är söndag idag. Kan bero på att jag inte har gjort ett skvatt. Börjar bli sjukt rastlös men har varken pengar eller några ideér på vad man kan göra. Ska iaf snart duscha och sätta på mig lite andra kläder. Sitter fortfarande i kläderna jag var ute i igår. Fy vad lökigt nu när jag tänker efter. Hatar sånna här dagar när man inte har något att se fram emot som ska göras. Blir så uttråkad så det är sjukt. Borde plugga men orkar verkligen inte, inte en lördag. Borde förbjudas med plugg på helger, tycker jag. Usch nej, har inte ens något vettigt att skriva. Skriver senare när jag har något roligare att skriva om.

Jädrans

Jag kom precis på att jag har ett läxprov i turism på måndag samt en svenska redovisning. Dags att börja, kanske? Åh, jag som trodde att jag slapp göra ett skit idag. Irriterande!

Beach Bunny Swimwear





Ingen tjej tackar nej till dessa bikinisarna, det lovar jag. Sinnes alltså!


underbar kväll!

Gårdagen blev helt perfekt. Vi började förfesta hos Julia. Cider, vin och lite gott! Vid halv10 tiden begav vi oss til Harry's för att träffa Vale. Han bjöd på cider och fixade in oss där, trots att det är 23. Vid 11 gick vi allihopa bort till Bakom där vi var VIP. Gick in gratis och slapp stå i kö. Vale bjöd på ännu mer cider och när lokalen började fyllas med 18åringar tyckte han att han var lite för gammal så han åkte hem. Vi tackade honom och började dansa. Timmarna gick sjuukt fort och det var längesedan jag hade så kul. Jag som var fattig, knappt några pengar alls lyckades ändå få en perfekt kväll. Sandra ringde från Brasilien också, när vi alla var på toan på Bakom. Haha! Hörde knappt något hon sade dock :( En vecka kvar nu baby! Vi hämtade ut jackorna vid halv3 och vid halv4 tiden var jag hemma hos Patrik i Laröd. Vaknade vid 10imorse av att älskling var pigg och ville upp. Nu är jag hemma hos mig och ska bara ta det lugnt hela dagen. Patrik kommer hit ikväll så kollar vi nog bara någon film eller så.

Tack babes för igår. Verkligen underbar kväll! Hade dock sjukt ont i fötterna efter hela kvällen i mina 14cm höga skor..

(D)

Nu är jag helklar. Har bytat om typ 1000 gånger och är ändå inte nöjd. Men nu får det räcka för jag måste gå om lite mer än 5 min. Hinner dock slänga in en bild. Planerna för ikväll ser ut såhär:
Förfesta hos julia, sen bakom och sist men absolut inte minst nanna hos älskling. 

Vi ses ute ikväll babes!


.

Åh, bara för jag började hålla på med designen blev allt bajs. hahaha.

fixin

Nu har jag duschat, rakat benen, tagit brus på hela kroppen, fönat och plattat håret. Känns skönt att ha basen gjord om det nu blir utgång ikväll. Ska måla mina naglar lila nu. Har inte så mycket mer att säga just nu. Skriver mer senare, alltså.

I've got my rockmoves!

Godmorgon!
Sov ut länge idag eftersom jag ändå är ledig. Skulle egentligen till stan ju, men blir inte så idag. Då slipper man spendera dem pengarna, kanske? haha. Ikväll blir det förhoppningsvis utgång, till Bakom. Jag hoppas iaf att allt löser sig och vi går ut ikväll. Är för en gångsskull sugen! Ska alldeles strax in i duschen. Tar ju ett tag nu att tvätta håret iochmed att jag har hårförlängning. Tråkigt och jobbigt men blir iaf snyggt. Sen vid 5 tiden ska jag hämta ut mina skor som kommit idag. oooh! Ska absolut bäras ikväll. Svart klänning, bara bruna ben och high heels, jag är redo. Efter utgången ikväll ska jag nanna hos älskling för 3:e dagen i rad. Imorgon blir det dock sovning hos mig, haha.

Har börjat lyssna på nrj:s weddradio nu när jag sitter vid datorn. Orkar inte ladda ner massa musik som man ändå tröttnar på eller ändra på youtube heller tiden. Är ändå rätt okej musik där, tycker jag. Ett litet + är ju också att det är lagligt ;)

Mami är på jobbintervju nu också. Hoppas det går bra!

hos babe

Babe ligger i sängen och jag sitter och fantiserar om mina tatueringar. haha. Kommer få gå med flipflops i minusgrader, typ. Vi ska snart lägga oss och nanna för babe ska till skolan imorgon. Passar på att sola 15 min då med och sen drar jag mig hemåt för att sova någon timme till, tror jag. vid 2-3tiden ska jag och mami ner i stan och köpa leggings. Ska köpa svarta lackisar men har sett att Gina fått in ljusa jeansleggings också så får se om dem också får följa med hem. sånna brukar dock vara för stora för mig, tråkigt nog. Blir förmodligen en liten utgång imorgon med Fie och Julia, sen är jag ledig hela helgen så det är nice! Vad hittar ni på, idag?

tattoo

Nu har Roger pratat med tatueraren. Jag vet priset och jag ska göra den om ungefär 2 veckor, kanske lite mer. Han har aldrig gjort någon liknande tatuering som jag vill ha så är lite nervös över hur det ska gå. Kommer göra cpont på båda ställena också. Men vill man vara fin, får man lida pin? + att jag kommer vara den första han tatuerar i örat!



nu räcker det!

Jag har nu bestämt mig för att vara en snålis. Jag är sämst vad det gäller pengar och shoppar som en idiot. Jag tror verkligen att jag har mer pengar än vad jag har. Så därför har jag bestämt mig på att vara en riktigt snål tråkis ett tag. Bara riktigt nödvändig shopping som jag är helt säkert på att jag kommer använda. Baskläder, alltså. Måste bli någon ordning på min ekonomi nu. Usch, jag nästan skäms. Har alltid sagt att när man bor hemma, ska man inte kunna spendera massa då? Den enda tiden i livet man lever i lyx, kanske. Men nej! Jag tar tillbaka det. Mina pengar ska gå till roligare saker såsom resor, bil, mål med livet, lägenhet osv. Det är dags att jag växer upp och vaknar ur mitt rosa shoppingmoln nu. Faktiskt. Så, efter att jag har betalt mina skor, köpt lackleggings och några basplagg är det stopp. Jag får bara köpa någon som verkligen behövs, typ smink, brus, hårsaker, underkläder osv. Får inte köpa fler skor, jackor osv. Måste spara mig hur mycket det än lockar. Jag får däremot lägga pengar på solarium för det piggar upp allt. Någon gång i mitt liv hoppas jag på att jag blir ekonomiskt oberoende och kan shoppa vad som helst. Men tyvärr är jag inte Blondinbella och kan inte strö pengar runt mig som jag vore henne heller. Nu jävlar!

Har faktiskt några tips om man vill glömma shoppandet och göra annat ett tag. För det första ska man undvika att gå i affärer och sitta och glo på internet efter saker. Gå alltså inte in i affärer! Och sen kan man tänka att man ska jobba med andra saker såsom ens kropp? det man äter? Röra på sig för en finare figur nu innan studenten och bal. Äta ordentligt och försöka vänja kroppen vid rätt mat. Man kan också jobba massa på helger osv. för då hinner man inte shoppa och pengarna bara rullar in istället för bort.

Vårväder ute.

Nu har jag helg! Provet idag gick inte sådär jättebra. Besviken på mig själv, men försent att ändra något nu. Slutade vid 11 och då gick jag och Juls mot stan för att möta Fie. Blev en lunch på Graffiti och god glass från Mc efteråt. Blev proppmätt! Efter skratt och massa prat cyklade Julia hemåt och jag följde med Fie för att boka tid hos Makeupstore. Så himla fina saker där inne och eftersom man aldrig är där inne passade jag på att kika lite. Jättefina rouger och ögonskuggor. mums. Sedan cyklade Fie hem för att plugga och jag gick till solariumet. Blev stås. idag. Fick nya vackra streck och blev ganska solbränd. Gillas! Har vandrat runder i mina höga stövletter hela dagen så har sjukt ont i fötterna. Puh, haha. Nu är jag iaf hemma och är sjukt uttråkad. Patrik ska träna, Fie pluggar och Julia är ute och går med sin pappa samt mina föräldrar ska göra tråkiga ärenden i stan. Alltså får jag sysselsätta mig själv hela dagen. Hurray. Funderar på att fortsätta lite på projektarbetet. Men det är så trååkigt. Kanske gå ut en runda, solen skiner ju och himlen är blå. Perfekt väder för en liten promenad. Men nu är det ju tyvärr så att jag heter Emelie och promenerar inte i onödan. haha! Nej, tråkigt inlägg detta blev. En sak som är rolig händer iaf idag.. Roger ska kolla hur mycket min tatuering kommer gå på. Uppdaterar later om det.


Jag behöver hjälp!

Jag behöver verkligen hjälp. Imorgon ringer min låtsaspappa tatueraren och jag måste veta hur jag vill ha det. Jag vet säkert att jag vill ha stjärnan i örat och en på foten. Men nu till problemet. Vill jag ha en sån som nicole r har? Den syns längst ner till höger.



Eller vill jag bara ha ett litet hjärta mitt på foten? Jag blir galen. Jag borde ju veta eftersom det är jag som ska ha den hela livet. Men nu behöver jag tips. tips, tips och ännu mer tips på hur jag ska göra. Anledningen till att jag tvekar med tatueringen runt foten är att det är ett kors. Jag vet att Jordan har en med en rosett och hjärta som hänger, som är riktigt fin. Dock är den för mycket, har jag konstaterat. Oh. Kanske skulle gjort om korset till ett hjärta istället? Jag är absolut inte troende och då känns ett kors kanske, dumt? Eller, vad tycker ni?

Nu: sängen!  natti ♥


porr

Jag tyckte att jag själv kom på en riktigt bra idé. Tänkte nämnligen gå in på "porr kläder" på hemsidor och kolla om dem hade riktiga lack/latex leggings där och få ett par som är riktigt glansiga. Har hittar mängder men alla kostar över 1000kr. Allt på hemsidorna var dyrt, utklädnader, leggings, strumpor, hattar, ja, allt! Nu till min stora fråga: Vem lägger flera tusen kroner på att köpa latex/lack kläder att använda i sängen? Herregud!

Hos babe!

Sitter hos Patrik nu. Blev en snabbis på Väla och sen middag. Har pluggar lite med, men inte alls så mycket jag egentligen ville. Jaja, det går som det går! Patrik ska snart in i duschen (när han fått tummarna ur röven och inte är så störig!) sen blir det chips och dipp. Var längesedan nu så ska bli riktigt gott.

Imorgon efter skolan ska jag luncha med fie och julia. myysigt! På kvällen får jag se vad som händer. Fredag är vi lediga på och då ska jag till stan med mami, shopping och lite sånt och sen ut på kvällen. Någon mer som ska ut on friiday?'


Älsklings fina tatuering. Även den första han gjorde. Nu har han en på axeln också, sitt personnummer i romerska. Personligen tycker jag det är skitfint med tatueringar på killar. Ryggen, sidan, armar osv. Killar ska dock ha större och grövre tatueringar än tjejer, tycker jag.




körkort

Vet inte om du läser min blogg ens, lisette. Men vill ändå skriva och gratulera till ditt körkort. Du är bäst älskling! Glad för din skull.

Att andra tar körkort och håller på med dem gör mig motiverad som tuusan. Jag har mitt mål och jag ska klara det. Körkort innan jag fyller 19. Jag kan inte köra ännu, har inte ens fått lämpet och har inte börjat med teorin. Men jag vet att jag kommer klara det! När lönen kommer ska jag köpa boken och sen börja köra med dadi. I Juni går jag intensiv och klarar det. Jag måste.


Nu kommer patrik, have to go!

legs

Nu har jag sovit, fikat med gröt, knäcke, kaffe och kaka, pluggat lite, lockat håret samt satt på mig andra kläder och packat. Tro det eller ej, men jag är barbent. mmh, vit hög kjol och höga skoletter. Jag vill ha vååår och eftersom jag ska inom väla en snabbis med älskling spelar det ingen roll om jag visar benen eller inte. Andra går ju i joggingbyxor på Väla så varför kan jag inte då gå barnet liksom?  haha! Länge leve bara ben!


Varför?

varför slutar det alltid med att jag gör massa annat än att plugga?
är så trött nu så huvudet dunkar. har iaf pluggat 45 min. tradera och massa annat är ju mycket roligare.
nej, ska vila en timme och sen fortsätta med plugget. (även om allt känns logiskt och självklart..)

skolan

I skolan idag började vi med svenskan. Skulle göra en "pjäs" av en dikt och typ tänka på hur vi läste dikten. Med toner, betoning osv. Vår grupp gjorde en rapp och gjorde egna ljud och sketcher till dikten. Skrattade så mycket! Vår var riktigt kass, men det tyckte självklart inte läraren. Efter svenska x2 lektioner hade vi samhälle. Massa bus som vanligt. Fisande mobiler i projektorn, snack om pengar liv och familjer osv. Allt annat än ekonom iaf, även om läraren ändå tyckte det handlade om ekonomi.. Slutade halv 12. Jag och Julia käkade i matan och skiljdes sedan åt för att åka hemåt. Nu är jag hemma och har varit ute med Ronja. Har affärsturismprov imorgon så måste sätta igång med det. Sjukt tråkigt, måste jag medge. Återkommer om någon timme när jag behöver paus eller så.


Åh, vill vill vill utomlands.

tagit det lugnt, shopping m.m.

Har inte gjort allt för mycket idag. Postat paket, varit hos doktorn, pluggat lite, hjälpt mamma med kvällsmaten till gästerna osv. Men har varit en mysig dag ändå och jag trivs när det inte är kaos hela tiden. Imorgon är det skola igen. Slutar halv 12 och då ska jag ståsola, plugga och sen till älskling på kvällen. Lär bli en minst lika bra dag som idag. Förutom att jag måste gå upp halv 7 istället för 1. haha!

Jag vann en riktigt fin, hemsydd klänning på Tradera nu ikväll. Har frågat henne en sak som jag väntar svar på också. Jag berättar efter hon svarat! Beställde nyss mina skor med. Äntligen? haha. Nu är dem iaf beställda och på väg. Jag är nöjd! 700 kr gick hela kalaset på vilket jag tjänade på då dem kostar 1200 i affären i stan.




Testade dem igår när jag var i stan, lätta att gå i och allting. perfeect! Nu ska jag ladda ner någon bra film som jag och älskling kan somna till. Vi hörs imorgon! pusss, natti :>

fabror doktorn

Sitter & fryser och vill bara krypa ner under täcket igen. Men nej, det går inte. Ska till doktorn vid 10 med min afte. Så segt. Är bara en kontroll också, så absolut ingenting viktigt. Efter det ska jag bums hem och lägga mig hos älskling som sover så sött här brevid mig. Slutar halv 12 idag i skolan så inte lönt att gå dit. Känns ändå okej! Idag är det sovning, posta paket, fixa mig lite, plugga en aning och hjälpa mamma i köket för vi har lite gäster här ikväll. Blir säkert en bra dag!

Har haft drömmar om porrskorna inatt. Jag är sjuk. Detta måste vara ett bevis, jag ska köpa dem. (?)

jogging, mat osv

Nu har jag och babe joggat en halvtimme i ganska så snabbt tempo samt ätit god middag. Fick ordentligt med håll och astma men nu är första joggingrundan avklarad och jag lovar mig själv att det ska bli minst en i veckan nu framöver. Färgen på håret ser ut att bli kanonbra och jag väntar nog ett tag med den röda färgningen tror jag. Need some brownhair nu ett tag. Iofs så är det fortfarande ganska mycket rött, haha. Babe ligger och vilar i sängen nu och jag tänkte vara duktig å börja med pluggandet. Först en lista för min egna skull:

500 kr tatuering (örat & foten)
400 kr mobil
600 kr Ginakläder
300 kr Träningskort
700 kr skor
500 kr spara
100 kr Tradera
______________________
3100 kr.

Pengarna försvinner lika snabbt som dem kommer in..

Hårfärg

Sitter med hårfärgen i nu. Kommer bli skitbra! Älskar Hms hårtoningar. Dem kostar för det första bara 50 kr, håller länge, håret får riktigt fin färg och glans, det luktar gott, känns som en hårinpackning efteråt istället för hårfärg. Så när man färgar håret med HMs hårfärg får man inte bara en fin färg på håret utan också en riktigt bra inpackning och uppfräschning! Köp!

Jag ska strax tvätta ur håret och sen kommer väl Patrik, typ.

Måndag

Då var första skoldagen över för mig idag. Ganska okej! Fick reda på att vi ska på klassresa den 11 Mars. Blir dock bara till Prag men det funkar utmärkt för mig, det med. En rolig avslutning liksom. Ja, blir inget Costa för mig förresten. Jag har bestämt mig och jag har absolut inte råd att lägga flera tusen kr på att befinna mig i en ständig dimma i ett land som inte ens är varmt när man är där. Jag tänker vara tråkig och spara dem pengarna till något jag prioriterar mer. Inget illa menat åt er som verkligen vill och ska dit, jag ville också innan. Jag känner bara att det är inte är speciellt viktigt för mig, tyvärr. Var där för snart ett år sedan med Linda i klassen och visst var det skitkul. Men det var precis allt det jag förväntade mig det skulle vara. Dyrt, konstigt folk, inträde + dyr dricka osv osv. Så nej, ingen Costa Brava 09 för Emelie inte.

Nu över till något annat. Efter skolan tog jag bussen in till stan och köpte hårfärg, vilket jag såg behövdes som sören. Min utväxt är inte alls rolig, usch. Börjar färga håret chokladbrunt sen får vi se om jag orkar ta det röda idag. Köpte också en brus-servett som ska kletas in i huvudet senare. Efter HM gick jag in till Gina och insåg att det verkligen är vår snart. Hela nedanvåningen kryllade av vårkläder och REA. Ljusa pastellfärger i alla olika klädmodeller. Jag älskar verkligen dem färgerna och den 23 kommer jag befinna mig där och spendera några hundralappar, lätt. Provade även skorna som jag skrev om i inlägget nedan. Var riktigt bekväma och snygga men fick mig ändå en funderare. När ska dem bäras? Men dem är ju så snygga.. Får ta mig en funderare ett tag till, helt enkelt. Det är så tråkigt att vara fattig. Hatar att inte kunna spendera pengar hursomhelst. Låter kanske nördigt men så enkelt är det iaf.

Dagen ser ut följande: Jag ska färga mitt hår, smörja mig med brus, plugga lite, packa upp väskan från helgen, posta paket, jogga med älskling. Det blir säkert bra..

Januari = fattig månad

Ah, såg nyss att banken dragit pengar för kort osv. Varför göra det i Januari när man är som fattigast? Jaja, lite fattigare då. Ska kolla lite film med dadi och co nu. puuss!

Bara jag som är otroligt fattig denna månaden?


shoes baby



Dessa skorna har jag velat ha ett bra tag nu och jag kan inte få dem ur huvudet så därför tänker jag beställa dem. Ingen i Helsingborg har sånna (vad jag vet) och dem är inte heller dyra. Jo, dem ska bli mina! Ska provas imorgon i stan.
love love love..

Dessa får följa med samtidigt. ouh, hottie

Helgen är över, igen

Hej!
Nu är det söndagkväll och helgen är över. Fort som fasen har den gått, enligt mig. Igårkväll mös vi bara hos patrik och idag har jag jobbat hela dagen. Kom hem vid 9 tiden och gick in i duschen direkt. Rakade, lena ben och fräsch hy tills skoldagen imorgon dåja! Imorgon har jag en del planer som måste göras. Jag ska: gå i skolan, till doktorn 10, prova skor i stan, sola, köpa hårfärg, plugga och färga håret samt jogga med älskling. Det är mina planer men får se hur mycket av det jag hinner med. Måste färga mitt hår lite mörkare så hela håret har samma färg, därefter med knallrött igen. Tråkigt tråkigt.

Ni som kommenterade inlägget nedan hade alla i naveln, vilket är väldigt vanligt men snyggt enligt mig. Ni ville också göra/hade i tragus, som jag också vill. Min syster har det och hon är väldigt känslig men säger att det inte gjorde ont. Det tar ju typ 5sek sedan är det över så det är inte så farligt. Till tres som är rädd att det ska göra ont i bröstet: Det gör det inte! Jag gjorde min först i navlen och lite senare i bröstet och tyckte att det gjorde mycket ondare i navlen, faktiskt. Så gör det! Det är riktigt fint det med. Piercingar är roliga och om man känner att man vill ändra något eller göra en liten makeover är det perfekt att pierca sig. Det går att ta ut om man ångrar sig och kan förändra ganska mycket. Dock tycker jag det är lite för dyrt..

piercing

till sandra:
jag ska pierca tragus (i örat, vid den "snibben" vid hörselingången och så ska jag pierca naveln. har haft i naveln innan men tog ut den i somras. :) är fler jag vill göra men börjar med dessa, lite vanligare. haha. har du själv någon piercing? eller alla ni andra som också läser, vilka piercingar har ni? :) tellme.

jobb!

hej!
igårkväll hos pappi blev det bara myys & yatzi spelande. haha. Somnade väl vid 1. imorse innan jobbet fick jag mig en 20 minutare i solariumet. skööönt. paus tills på måndag med solandet nu iaf. efter det traskade jag mot jobbet och jobbade till 8. patrik hämtade mig och vi åt lite. kom precis hem och fick reda på att mina skor gick på hela 400kr. nöjd som fan! nu ska jag strax bädda ner mig i sängen för jag är helt  slut. imorgon är det 13-19 jobb och sen hem till dadi. kommer nog skriva mer då. helgerna blir sega vad det gäller blogganet, men man har så mycket annat att göra då.

sandra från brasilen hörde av sig idag med. min bästa vän! ♥ hon har det bra och där är tropisk värme. älskling, vi avundas dig som fan här hemma i iskalla, tråkiga sverige. i miss you!

jag skriver imorgon!


designen blir aldrig bra

Blir aldrig nöjd med min bloggs utseende. Riktigt dåligt blev dethär. Men jag orkar verkligen inte fixa om allt. I helgen fixar jag det, istället. Ska göra bloggen med vårtema :)


gojane

Dessa skorna äger jag mer än gärna. gah! Finns massa fler jag vill ha. (dålig bild)



kom till mamma


Gojane

Fan alltså. gojane.com har så sjukt snygga skor och klänningar. Jag dör. Nästa lön ska jag beställa ett par skor och en klänning. Jag skiter i att frakten är dyr, jag kommer vara helt ensam om dem grejerna i lilla helsingborg och då är de värt det! Är sakerna bra ska jag beställa lite sommarskor senare med. Jag menar.. kolla priserna?!

Jag hatar att spara.

× Tatuering x3
× Piercing x2
× Secret.
× Bil.
× Resa.
× Sanslöst snygga platåskor.

Detta är lite saker jag börjar fundera på och måste spara till. Sen finns det ju massa andra saker jag vill ha och spara till men detta är dem dyraste, tror jag.

lista

Snodde denna av Emilia, http://elaw.blogg.se/

Vad blir ditt namn baklänges?
-  eileme
Har du gjort en snöängel i år? - nono
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? - över dagen?
Platt eller lockigt hår? - beror på. porrigt eller söt med lockar men snyggt med rakt!
Är du kär i någon? - sjäälvklart.
Vad gör du när det regnar? - gnäller.
Vad har du för startsida på internet? - msn.
Vem ringde du senast? - Patrik.
Har du någon gång testat karate? - ja, riktigt kul!
Vilken mobilringsignal? - alltid ljudlös, därför har jag ingen aning!
Minimorötter eller pommes frites? - pompom for me.
Första sporten du gick på? - kan ha varit gympa..
Vad längtar du efter mest just nu? - pengar, tatuering, värme & utomlands, bra jobb osv.
När åt du senast en fiskbulle? - längesedan :( älskar dem.
Vad drömde du inatt? - Att jag gjorde om min nackpiercing som hela tiden ramlade ut. Satte tillsist den i handen.
Vilken tv-serie är bäst? - Ojoj, är en riktigt dålig tv-tittare. Men, pb och två & en halv män (om dem räknas)
Kan du gå ner i spagat? - Varför ska man kunna det?
Vad åt du senast? - Inte ätit något ännu, idag. Igårkväll var det pommes med cheddardipp. mmm.
Höga eller låga strumpor? - låga på sommaren, höga på vintern.
Vad är du mest rädd för i hela världen? - att dö, må dåligt, massa massa massa.
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? - Naaje.
Röd, grön, blå eller gul mjölk? - Gul, lätt lätt och ännu mer lätt. Enda sedan jag var liten, min favis.
Vad har du för färg på ditt påslakan? - Ett fult gammalt vitt med gröna ränder på. fyföör!
Vad ska du döpa ditt / dina barn till? - Ett annorlunda namn iaf. Grekiskt, italienskt eller något åt det hållet.
Sommar eller snö? - Easy, sommaren for the win!
Är du mörkrädd? - inne - nej, ute - ja!
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? - Vem har inte?
Riktig gran eller plastgran? - Real thing baby. Annars en rosa plastis!
Godaste drickan till frukosten? - Kaffe eller oboy.
Vem kramade du senast? - Patrik.
Älskar du att sjunga? - Nej..
Duscha eller bada? - Duscha med heeet värme på. Det ska burnas.
Kan du ditt mobilnr utantill? - Hahaha, ja?
Har du tråkigt? - Mm, annars skulle jag aldrig gjort detta..
Har du gråtit i skolan nån gång? - Hm.. har jag säkert? bölefia som man är!
Stockholm city, Metro eller .SE? - eh, va? Metro antar jag.
Hur tar du dig till skolan? - Pinsamt men, buss. Cykeln är sönder (a)
Har du någonsin sminkat dig som punkare? - Nej.
Vad var det senaste som fick dig att skratta? - Har glömt. Skulle dock behöva en påminelse nu. haha!
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Patrik, plast eller familjen.
Vad skulle du behöva nu? - Money och sol.
Vilken tid gick du upp idag? - Halv 12.
Vad var det första du sa i morse? - Mamma?
Senaste personen som fick dig arg? - Patrik, babe.
Senaste låten du lyssnade på? - Pokerface.
Senaste personen du tänkte på? - Sandra, som är i Brasil.
Vilken parfym använder du? - Olika.
Vilket schampoo använder du? - Men palla? Jag är ingen rutintjej. Nya saker varje gång.
Har du nånsin gråtit över en tjej? - Ja.
Dagens dryck? - Ingenting änsålänge.
Vad har du gjort idag? - Vaknat, pratat i telefon, solat.
Var det kul? - Kul & kul, soft vill jag kalla det.
Vad är du allergisk mot? - Söta kvalster, katter och hästar.
Var har du ont? - Listan kan göras lång: knäna, nacken, armbågen.. Alla leder i kroppen skriker!
Var du glad igår? - Är alltid glad, även om jag inte visar det.
Vad ska du göra NU? - Äta frukost och sedan packa till helgen hos dadi.

Gina gina gina


Detta klickade jag hem igårkväll.  finfint!

helg!

Godmorgon.
Imorse vaknade jag vid kvart över 8 för babe skulle till skolan. Var smart och fick skjuts till solariumet för att få lite färg. Testade ett solarium som ligger typ 10 min gående härifrån. Det heter solarie kompaniet , tror jag. Det stod att dem hade nya rör och visst fick jag färg. Men jag fick absolut inte den färgen jag får i ståsolariumet. Idag vid 3-4 tiden kommer dadi och hämtar mig och elin. Hans helg ju! Sen blir det mys hela helgen. Har varken pengar, ork eller lust till något annat. Handlade lite saker igår på Ginas hemsida. Visar dem snart!

Det här med Cv och personligt brev..

Jag dör så tråkigt det är med CV n. Först skrev jag cv et och nu måste jag skriva ett jävla personligt brev med? uh. Det är ju typ, samma sak? Eller? Har inte varit så aktiv på dessa lektionerna då man går igenom sånt här. Fick mitt jobb när jag ar typ 16 på Mc och har inte behövt söka något annat förrän nu. Jaja. Gud, du straffar oss.

Älskling ligger i min säng bakom mig och sover lite. Sötnos. Var på hemköp innan och postade lite paket och så. Har åstadkommit lite idag, alltså. Snart är det god middag serverad, fläskfilé, hackelpackspotatis (hur det nu stavas) och café de paris sås. Mmmh, vattnas i munnen.

Sjuker

Vaknade upp imorse med världen mensvärk. Började kallsvettas och må illa med. När jag stod i hallen klar att gå var jag tvungen att kuta in på toan och spyy. Somnade och vaknade kvart över 12. Mår bättre men fortfarande illa. Missade första skoldagen och mitt mål med denna terminen skulle vara att inte missa en enda dag. (Y) Jag är lyckad!

Är lite smått irriterad och kokar inombords för en viss persons skull. Antingen kan jag inte vara speciellt viktig eller så är jag helt enkelt inte värd det. Men tydligen är dem det.. Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Orkar inte, bara.

Idag ska jag ta tag i jobbsökandet har jag bestämt mig för. Ska posta ett paket, sola 10 min i ståsolariumet och sedan skriva ett perfekt CV, vilket jag inte gjort på 2,5 år. Tråkigt, men viktigt!

kvällsdags

Gókväll.
Sitter i soffan med baby, mamma och roger och kollar tv. Har precis kollat på Grammisgalan och jag kan inte annat än att störa mig på en sak. Vilka var alla? Heerregud. 75 % av alla som var med var totalt okända. Antingen är jag riktigt dålig och utanför musiken eller så har Sverige bara allmänt dålig musiksmak. Ja, så var det sagt!

Annars har det inte hänt speciellt mycket. Vi har packat in massvis med Traderapaket som ska postas när allt är betalt. Åt en god middag och godis nu ikväll. Jaa, det är väl allt. Har letat som en galning efter billiga lackleggings på internet med. Mina är ju borta :( och tyvärr ekar kontot nu. haha. Så om något vet var det finns billiga lackleggings i xs så tell me!

Förövrigt måste jag bara säga att jag älskar min snutte, mest mest mest! Dessa dagarna har varit underbara. Vill verkligen alltid det ska vara du och jag. Och tack för allt du gör för mig och finns vid min sida när det behövs. i love u.

Imorgon är det skola igen. Både bra & dåligt. Slutar redan 12, så det är lugnt. Efter skolan blir det solning tillsammans med Julia och sen får vi se vad som händer.

I can't explain

Hejsan!
Igår var jag med babe på Ih hela dagen och glodde fotboll. Allt för dig älskling! Jag nöjde mig med att sitta och kolla på små söta barn hela dagen. Awh, snutten med råttan. Söt söt söt. Fick även se på putte och putta matcherna. 5-6åringar som jagar en boll. Är allt annat än fotboll men så sött att kolla på! Högaborg vann iaf hela saluten och så var det bra med det.

På kvällen lagade jag, sandra & julia tacos tillsammans. Satt och åt i typ 2 h och snackade sedan 1 h till innan vi skiljdes åt. Nu ses vi allihopa inte förrän om 2 veckor. Hoppas du får det underbart i Brasilien älskling. Det är du värd! ♥ Vid 9 tiden hämtade älskling mig hos julia och vi sade hejdå. När vi kom hem till honom kollade vi på Guds stad som handlar om Brasiliens gatugäng och kåkstäder. Var en bra och intressant film eftersom den baserades på riktiga händelser. Men tyvärr var den lite för rörig för min smak. Nu idag har vi bara kollat klart filmen och tagit det lugnt. Babe har fått ta hand om gråtandes mig halva natten. Har skjutit upp min mens i typ 1 år nu och för 2 månader sedan kom jag på att det nog var dags att sluta med det. Nu får jag 1 års mensvärk på en vecka istället. Känns iaf så, typ. Låg som en zombie på golvet inatt och bölade. Uh, rysningar. Någon som känner igen sig, kanske?

Vid 5tiden kommer Patriks mamma hit med olja till bilen så ska vi fixa det. Patriks bror åker uppåt i Sverige några dagar så bilen är patriks nu ett tag. 

Dagens vill:
Sola, behöver det så jäävla mycket!
Köpa puder, mitt andra är helt slut..
Köpa lackleggings!
Resa och  ha sommar med allt vad det innebär.



planer

Sådär ja. Jobbet är avklarat för idag och jag måste säga att det känns som jag borde hitta ett nytt jobb. Jag går dit, gör det jag ska och sedan hem igen. Jag utvecklas inte längre, lär mig inget nytt och börjat tröttna. Det betyder nog att jag har fått mitt av mcdonald's. Inget illa menat emot företaget, jobbet eller människorna men jag tror man kommer till en punkt inom alla jobben då man inte kommer längre liksom. Jaja, så jag känner nu iallfall och känt ett tag med för den delen. Får se vad jag gör åt det för jobbet är bra annars. Man lär känna folk, får därför nya kompisar hela tiden, träffa människor, mkt å göra så tiden går fort, olika längder på arbetspassen, kan anpassa sitt jobb efter andra saker, olika arbetsuppgifter och man har mycket att säga till om som egen individ.

Nu är jag iaf hemma. Sitter med handduk i håret och nyrakade ben. Skönt! Efter jobbet åt jag och älskling och sedan gick vi hem till mig i kylan. Fy söören så kallt det är. Nu har jag precis duschat och mamma ska hjälpa mig med håret som är helt trassligt :( men det fixar älskade mami. Efter det ska jag smörja in mig och måla naglarna sedan är jag redo för myskväll och sovning med älskling.


Morgondagen är något oplanerad men det ser ungefär ut såhär: Nyårssaluten med älskling & hans kompisar, stan om jag hinner (köpa några småsaker) och sedan laga mat och umgås med plast. Förmodligen blir det att jag sover över med nutte också på kvällen. Ser ut att bli en bra dag!

Imorgon ska jag köpa: Hårfärg - mörkbrun med rött i till löshåret, ngn bra hårserie till håret, lackleggings och foundation + puder. Är redan nu fattig men lär vara ännu fattigare efter imorgon. Suuuck!

Nu: håret!

utomlands

Sitter och tittar på lite bilder från i somras. oh herregud så bra sommaren egentligen var. sardinien, tunisien, jag fyllde 18 och massa mer. gah.. vill bara åka utomlands nu, på direkten! egypten kan man väl åka till nu? någon som varit där typ vid denna årstiden och kan skriva lite om hur det var? :)


Tunisien hotellet ♥

Lite av utsikten

Jag & älskling i poolen :)

Systrar

Familjen, roger saknas dock

Jag & älskling är i luften. Paraflying, eller gliding eller ngt heter det nog.

Jag var nöjd med brännan, jaa.. haha

Jag & älskling busade, haha

egopic..


Sardinien bilder. Här är systrarna lina och elin :)

Hotellets ena pool och sida

Hamnen, underbaar!

systrar

Jag! och nej, man ser inget mellan benen, bara som det ser ut
,
Systrar


Jag, hahah

Jag leker snygg, haha, ego ego ego

jag igen..

Vi, systrar

Sardinien var verkligen vackert!

Min snygga pappa och låtsasmamma :) <3

Sova bör man, annars dör man?

Familjen <3

Inte speciellt snygg bild, men älskar färgerna!

Finns massa fler fina kort men hinner inte ladda över fler nu. Ska iväg och jobba. Är hemma vid halv 9 tiden så skriver då. Ha en bra dag så länge!


sista terminen i skolan

Då var det ny vecka, skolveckan börjar och också min sista termin i skolan.. Igår spenderade jag kvällen hos fie med plast. Kollade taken som absolut var en av dem bästa filmerna jag sett. Rekommenderas varmt! Sen kollade vi lite på step brothers också, som bara var störig och tramsig så den stängdes av. Kollade även lite på du, jag och dupree som är riktigt bra! Rekommenderas också. Såg inte klart hela för jag skulle hem till älskling. Väl där hemma kollade jag klart filmen sedan kollade vi taken igen för jag visste att det var en sån film han skulle älska. Och visst, jag hade rätt! Han tyckte den var jättebra. :) Somnade vid 1 typ. Vaknade vid halv 12 imorse och låg och myste länge i sängen. Gjorde frukost till älskling innan jag gick mot bussen också. Ibland kan jag med! Tog bussen till sunlux och solade 16 min. Fysören så skönt det var nu när det är så kallt. Blev lite lite brunare (16 min brukar inte ge så mkt reslutat på mig..) Gick hem också för vädret är så oerhört fint idag. Solen skiner, himlen är blå och vore det inte för att det är typ 10 minusgrader skulle man nästan kunna tro att det är sommar. När jag kom hem väntade en god frukost med familjen. Nu sitter jag bara här. Ska snart göra ve mitt huvud och så innan jobbet vid kvart i 5. Varit ledig nu i typ en vecka så känns skönt med lite pengar.

Vill ändra min design lite ikväll med. Hm. Får se hur det blir med det..

?

Kan man tvinga någon att älska någon?

to

Frida:
Droppsen är till både vanligt och löshår. Är silicondroppar som är väldigt feta som gör håret glansigt. Men funkar till både vanligt och löshår iaf :)

kort inlägg som tog långt tid att skriva..

Har varit på IH hela dagen. Kollat fotboll som en galning. Har ätit 2 påsar med minimorötter, cola och gott & blandat så min mage gör cp ont. Kom precis hem och tänkte börja städa mitt rum nu. fyför.. men det ska också göras? Efter det ska jag äta.


Telefonen ringde och jag tjaffsade med patrik i ungefär 30 min så bloggen blev aldrig uppdaterad. Iaf, nu är allt ok. Har dammat rummet så ska bara dammsuga sen sminka mig och äta. Efter det blir det film och mys hos fie. :)

dropps




Det var dessa dropparna jag köpte. Kostar 80 kr på kicks. Har fortfarande inte provat dem men ska göras imorgon!

svar!

till matilda:
Skorna är små i storlekarna. Därför jag inte kunde ha dem, tyvärr :(
Är väl kanske som ett par 36or kanske 36,5. :)
Hoppas det hjälpte!

storlek 37?

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=81349850

Har ni storlek 37, buda då. Dem är så sjukt fina i verkligheten!

Bloggtorka

En rejäl bloggtorka har slaggit emot mig och jag orkar knappt sitta vid datorn längre. Men jag tänkte skriva lite kortfattat om dagarna som gått iaf. På nyårsafton satte jag i min hårförlängning som blev riktigt fin. Firade hos dadi sen på Ramlösa, stan och sist på någon efterfest på slottshöjden. Älskling hämtade mig och jag sov hos honom. Dagen efter var jag trött och slö så vi var bara här och tog det lugnt. Igår var vi en runda i stan, solade och jag köpte glansdroppar till mitt hår. En vit trycktub med märket scandinavian ngt.. Har inte hunnit testa den ännu men det kommer! Sedan träffade jag plast ett tag på kvällen. Kollade film och krängde, myys. Idag har jag varit på nyårssaluten med patrik & nymme. Var där inte speciellt länge eftersom vi alla var trötta. Begav oss hem vid 1 och sov några timmar.

Sådär, haha. Då var mina dagar nerskrivna. Måste tacka för nyår, var kul sålänge det varade. Dock är nyår överskattat enligt mig och jag funderar just nu ut något annorlunda, roligare och inte så överskattat sätt att fira nästa nyår. Tack iaf. ♥ En annan sak som jag också tycker är sjukt överskattat just nu är: fest. Blö blö blö. Jag vill bara kräkas på alkohol, fest och festkläder. Ge mig mysa filmkvällar, varma kläder istället för korta klänningar som man fryser röven av sig i, ge mig en vardag att vakna upp till. Och framförallt, ge mig värme, utomlands, sol, brun kropp och bad. Ryser jag bara tänker på det. Tillåt mig att vara gnällig för: Vintern, nyår, julafton och festandet är fan i mig överskattat!