lörday

Hej.
Jobbet igår gick bra. Hade faktiskt kul. Me & Sandre jobbade ju hela kvällen tillsammans så det var lugnt. Efter jobb kom baby och hämtade mig, körde inom och hämtade micke och axel i stan som skulle hem efter en utekväll. Väl hemma hoppade vi i sängen direkt och somnade. Imorse var älskling ovanligt söt och vi låg länge kvar i sängen. Efter frukosten begav jag mig hemåt och kollade upp lite plugg inför talet (nationella B) på tisdag. Har gjort lite på mitt album också. Nu har jag duschat och ska snart göra ve mig. Blir bowling ikväll med familjen och babe. Efter det är det bara slöande. Upp tidigt imorgon förmodligen, IH och fotboll, julskyltning och jobb. Hörs ikväll eller imorgon!

HELG!

Om två timmar börjar jag jobba. Urk! Jobbar halvnatt/kväll dvs. 17-01. Pengar som fan iaf. Efter det hämtar älskling mig så ska vi nanna hos honom inatt. Imorgon blir det utsovning, plugg, god middag och bowling. På söndag, IH - julskyltning - jobb - plugg. Är hos pappa i helgen med, myysigt.

Skolan idag gick bra trots att jag knappt sovit en blund inatt. Patrik har hostat och jag har varit allmänt sur. Vaknade riktigt tidigt imorse och kunde inte somna om. När klockan ringde var jag väldigt nära på att sjukanmäla mig, men gjorde det inte. Bra eller dåligt? Don't know. Planerade en låtsas konferens i skolan & glodde på mama mia. Sånt vi gör på Rönnowska, vettni. Hade möte med Karro med angående klassresan. Blir aldrig som man tänkt sig, men kommer säkert bli bra detta med.

Efter skolan gick jag mot stan för att inhandla nytt brunpuder. Gick inom hm också, barnavdelningen. Köpte ett par svarta rosettklämmor (se längre ner), två paket med söta små kulöronhände som glittrar. 4 olika färger :) och ett diadem med rosett på. Sjukt billigt på barnavdelningen. Var en period innan som jag alltid handlade där, har dock inte blivit så mycket på sistone..

Nu kommer snart mami så ska vi fika, sen blir det donken food with sanja och jobbish.

Önskelista

På min önskelista står just nu:
Teorikörkortsbok
Underkläder
Pengar
Piercingpresentkort
Parfym/bodybutter

Det är det allra viktigaste och bästa!
Utöver det ska jag lägga pengar på:
Tatuering x2 (foten & örat) vid julen typ
Piercing i nacken (maybee, har inte bestämt mig till 100 ännu) vid julen typ
Operation (hemlis) i framtiden, men krävs sparning som fan
Tv, inom den närmsta framtiden


Julklappar

Mamma
Pappa
Elin
Patrik
Patriks mamma
Jonna
Ingela
Ingelas föräldrar
Mormor
Roger
Rogers föräldrar
Markus


idag

Har varit så sjukt duktig idag! Gick upp i tid, när patrik skulle till skolan. Fixade mig osv. Sen begav jag mig ensam till stan. Alltid skönt att gå själv, blir bäst köp då. Har fått med mig hem lite småsaker till mig själv samt julklappar. Känns härligt att ha börjat köpa dem redan. Inte speciellt många kvar nu. Dock börjar kontot eka redan (det är den 27!!) men så är det vid juletid. Alla är fattiga, men rika på kärlek!


Köpte denna "klänningen" på gina. Djup urringning där bak och i tunt fint material med stjärnor framtill. 150 kr.


2 sminkväskor i snygg lila färg! En stor till allt möjligt och en liten till det viktigaste sminket. Behövdes verkligen :)


Glandspray från H&m, typ 30 kr. Någon som vet om det är bra?


Lila nagellack, riktigt fint på alltså. Läätt nya favoriten ♥


Julklappar, alltid lika kul att köpa. haha


Söta klämmor från hms barnavdelning. 20 kr stycket!

seg vardag

De senaste dagarna har varit fyllda med saker. Sjukdom, sturup, väla, pluggande och softande. Idag började skolan igen efter typ en veckas uppehåll och ledighet. mums. Somnade precis till någon timme med nu på eftermiddagskvisten, haha. Blev solning innan med, pengarna hinner knappt in på kontot förrän dem ska tas ut, vettni. Ska strax slänga i mig något att äta och sen bege mig till mcdonalds och jobba ynka 3 timmar. Men money money ändå! Jaja, annars är allt som vanligt. Skriver later.

helg!

Har inte gjort ett skit idag. Eller jo, kollat ps, i love you till en bokanalys jag ska göra innan onsdag. Mmh, det är verkligen allt. Nu väntar jag på mamma och dem så jag får i mig lite mat innan jobbet vid 17oo. Slutar redan vid 8 och då kommer patrik till mc, ska gå en runda och prata om det inte är allt för kallt. Annars händer inte ett skit mer idag. Imorgon är det söndag, som tur är vi lediga måndag och tisdag iaf. Ska plugga gärnet och till väla, det är planerna. Känns skönt att jag har tagit tag i körkortet och äntligen bokat kursen (17 dec) efter det önskar jag mig en teoribok i julklapp sen är det bara att köra igång! Direkt efter studenten ska jag gå intensivkurs och jag ska klara det! Mitt mål är att vara 18 när jag får körkortet, haha. Tänkte lägga mig i sängen och kolla lite tv nu (igeeen). Hoppas ni alla har en bra helg.

today

Att göra idag:
Slå in traderapaket
Fixa och måla naglarna
Do it.. (hemligt änsålänge)
Posta paketen om jag hinner
Leta ny tid på mctime så jag inte blir av med 4 timmar jag inte kan jobba
Skriva loggen på projektarbetet
Kolla Ps, jag älskar dig (om jag hinner)
Börja på religionsarbetet
Fixa mig
Äta ute ikväll
sen?

Idag

Det snöar :D:D wiih.

Idag ska jag göra någonting som jag verkligen ogillar. Usch. Jag hoppas verkligen att det går bra och att det inte är som jag tror.. Håll tummarna för mig (y) orkar inte med det just nu med.


money

Saker som jag måste lägga pengar på när lönen kommer:

Spara 1500 kr
Julklappar (inte alla, dock)
500 kr tatuering
Tradera - 60, 100 & typ 120 kr.
Mobilräkning 161 kr


mys

Uh, irriterad jag är nu. Jävla tradera idioter. Tror du att du kan lura mig eller? Skickar mina klänning som är använd 1 gång och nu påstår hon att där är hål i den. F*ckingbullshit! Försöka hota mig med att hennes pappa är polis och att hon ska stämma mig. Visst, do it? Jag vet att den var hel. Kanske du var fet och drog sönder sömmen när du provade den? Näe, ingen mer energi på dig iaf. Sånt äcklar mig, människor som ljuger och inte drar sig för nånting för att få ynka 300 kr.

Mår lite lite bättre nu. Har bara slöat hela dagen lång. Nu kommer snart älskling hit och hämtar mig så ska jag nanna där inatt. Bara ta det lugnt och mysa ikväll. Imorgon ska jag sova ut så länge jag kan och sen åka hemåt (älskling är i skolan). Ska försöka sola med, om jag mår bättre. (hatar att vara sjuuk!) På kvällen blir det middag med familjen och förhoppningsvis pojkvänner @ Olary´s. (hur stavas det?) Sen är det helg.




Sjukis

Tråkigt, men sant. Har dragit på mig en rejäl förkylning. Skulle egentligen guidat idag, men så blev det inte nej. Har sovit fram till nu, typ. Ska väl lägga mig igen, antar jag. Har rensat lite bland mina bilder iaf. Har lite andra småsaker som ska göras idag med. Är ledig från skolan till på tisdag nu! Hääärligt. Blir ändå massa plugg dock. Nu ska jag städa upp lite och ringa nuttie. 


hard work, work

Jag klarade helgen och nu är det ett tag kvar tills jag ska jobba långt pass igen. Hurrai.

suuuck
, skolan kan dö.
Var iaf soft idag i skolan, slapp draman och samhället så hade bara en lektion. Satt på skolan typ, 1,5h bara  för att ha drama & så visade det sig att vi inte ens hade det. Fick iaf närvaro (!) Har varit hemma någon timme nu och har fått gjort en del: packat in tradera aktionerna (ska postas idag), pluggat en del och kollat min älskade klänning som jag tyvärr missade att buda på i helgen & får alltså stå över. Nu ikväll ska det pluggas ännu mer, samhällsprov imorgon om jobbiga riksdagen och regeringen. Ska också hinna med att sola. Ska bli såå skönt.

helgen

Jobbat hela dagen idag & ska göra detsamma imorgon. Kvällen spenderas med plugg. Fyfan! Imorgon ska jag iaf träffa världens bästa vänner & också patrik efter jobbet. Sen är helgen över & det är måndag. it suucks

the truth


Tänker inte skriva att allting är bra, för det är de inte. Det är så mycket runt omkring nu & jag orkar inte lägga någon energi på nånting överhuvudtaget. Dessutom är det bråk & tjaffs på andra håll. Jag vill bara dra ett täcke över huvudet och storböla. Ingen förstår mig & jag förstår ingen, så känns det nu. Jag gör allt, precis allt jag kan för att sakerna runtomkring mig ska vara bra. Jag är mig själv, säger vad jag tycker (oftast) och försöker hjälpa och vara andra människor till lags. Varför förstår ingen det? Jag gör inget med ond avsikt. En del människor är bara kalla & vägrar mötas på halva vägen. Det sårar mig & ingen tänker på hur jag ska orka varenda gång. Jag ska vara glad, jag ska vara snygg & ha en fin kropp, jag ska helst kunna ses alltid och göra precis vad som helst, när som helst och med vemsomhelst, jag ska ha pengar till allt & helst bjuda då och då, jag ska vara snäll och aldrig sur, jag ska aldrig säga emot och helst inte ha egna åsikter. Jag får aldrig känna mig osäker eller ledsen. När andra kan och när andra har lust.. Jag är trött på alla krav och att inte få något tillbaks. Jag är så trött på det att jag kan spy.  Någon mer?


i'm fucking lovin' it

Nu har jag jobbat klart & sitter nyduschad i soffan med älskling. Jobbet gick väl ganska snabbt men är glad att det är över. Nu ska jag njuta till tvn och inte längta till skolan imorgon. Hoppas på en bra skoldag imorgon och ett tidigt slut så jag kan komma hem och softa. haha!

to do list

Det är nästan mörkt ute, vilket är förjävligt rent ut sagt. Klockan är 3!! Jaja, ska snart byta om och sen käka något. Hoppas dem tre timmarna på jobbet går snabbt. Bestämde med mig själv innan att jag inte ska ha någon to do lista alls idag. Orkar helt enkelt inte. Ska bara ta det lugnt och koppla av till alla bra tv-program som är ikväll tillsammans med älskling. Ja, så får det bli.

onsdag

Hej!
Åkte till skolan vid 8 imorse, gjorde nationella svenska b och det gick väl ganska okej antar jag. När jag kom hem satte jag mig och fortsatte på mitt idrottsarbete så det skulle bli klart, vilket det är nu. Skönt att ha en sak färdig. Tänkte leta lite fakta till guidningen om en vecka och sen vilka en timme innan jobbet. Ska även hinna äta och göra en to do lista som ska fixas ikväll och imorgon.

Fick min första mobil räkning idag, 161 kr på typ 10 dagar. Vet inte om det är bra eller dåligt..

Har kommit på att jag måste bli mer ordningssam med papper. Har massvis med viktiga papper här & var, speciellt skolpapper. Är för lat för att leta upp dem också, det är de som är det värsta. haha!

Saknar dig snutte, trots att jag träffade dig imorse. haha! Längtar tills ikväll <3

godnatt

Hej (!)
Sitter hos patrik nu och har budat lite på tradera. Ska lägga mig och sova goott alldeles snart. Nationella imorgon ju, måste vara utvilad. (om det nu hjälper) längtar tills imorgonkväll - efter jobb och skola. Jaja, ville mest säga godnatt! ♥♥

Jag älskar dig Patrik Gustavsson.

tisdag

Hello.
Är sjukt trött & har otroligt mycket huvudvärk men tänkte ändå skriva någon rad.. Skolan idag var segast alltså. Bluh. Imorgon är det nationella i svenska b, hoppas att jag mår bättre då så jag slipper sitta och skriva uppsats med bankande huvudvärk. Jaja, det tar vi då. Efter skolan åkte jag raka vägen hem till patrik som låg och sussade sött i min säng, haha. Sov tillsammans 2 timmar & den gick vi till donken & krängde. Nu är jag hemma och ska göra klart ett arbete, käka och packa. Vann förresten mina älskade stövlar ♥ så dem ska betalas ikväll med! Längtar tills jag får hämta ut dem. Ska sova hos nutte inatt, får se om vi hittar på något eller bara softar som vanligt (ääälska). Blir jobb tre timmar imorgon också förresten. Sen är det bara torsdag & fredag innan helgen är här igen. Blir absolut en lugn helg, igen. Ska jobba både lördag och söndag hela dagarna + att jag ska till dadicool. Äe, nu ska jag börja med pluggandet och fortsätta lyssna på favoriten just nu:
takida  - handlake village

The store is not open,
Trees have fallen but you,
You're still giving light.
The pride is not broken,
It still lingers on, the fight
The fight's already won.

Måndag

Har precis kommit hem och satt mig ner med en bit kladdekaka vid datorn. Doktorn gick kalas! Efter det åt jag & älsklingen toast på donken innan jag skulle bege mig till skolan. Hade svenska, segt segt segt. Efter lunchen drama, tre timmar. Det är bara kul och inte, skrattar iallafall som fan på dem lektionerna & idag var det faktiskt skoj. Nu är jag hemma iaf och har bläddrat igenom mina älsklingbloggar snabbt, hah + tradera. Ska käka upp kladdekakan och sen plugga. Mitt idrottsarbete SKA bli klart idag. tyyyp iaf. haha. Bäst att börja på direkten!

fars-dag

Hej!
Har inte hunnit blogga något idag. Var uppe i tid och märkte att jag var genomförkyld. uuusch. Jobbade iaf mig igenom dagen 12-18. Var riktigt lugnt trots HIF och var inte alls jobbigt. Efter jobbet blev jag hämtad av dadi. Åkte hem till honom & åt god fars-dag middag & han fick sina presenter. Snälla döttrar han har! Nu är jag hos patrik & han har precis slutat nörda tibia och ger mig lite tid. Taaackar vi för! bäst jag slänger mig i sängen med honom nu..

Morgondagen består av doktorbesök vid tjugo över 8 & sedan skolan fram tills 3 tiden. Ska bara softa på dagen & försöka få massa plugg gjort.

(Förresten, jag hatar tradera! mina älsklingar blir hela tiden överbudade och jag känner att jag måste ha dem.. blö. på tisdag ska jag sitta som en nörd och buda 2 minuter innan den går ut. JAG MÅSTE HA DEM!)


Till dig Elina, som undrade hur jag bleker mina tänder:
Jag använder mig av ett hemmakit som jag klickade hem från tradera med styrka 22. Det är två skenor man gjuter efter sina egna tänder och sedan applicerar man blekmedlet i dem och har det i tills man är nöjd. Funkar faktiskt överraskande bra och kostade mig endast 100 kr! Värt att testa.

Önskelista 2008

Ja, trots att jag är 18 år och räknas som vuxen av en del människor så gör jag fortfarande min älskade julklappslista och önskelista. Jag skriver ner vilka jag ska köpa till och hur mycket det får kosta per person. Det är kanske lite vuxet att göra så, men jag gör också min egna önskelista som ska ges till föräldrar & släkt. Detta året står hittills:

Pengar (givetvis, har nog stått på alla ungars önskelista sedan dem fyllde 10)
Piercing-presentkort till mina kommande piercingar.
TV, LCD/plasma - dyr present, i know. Men finns ingen lag på att önska!
Tatuerings-presentkort - vill pryda min kropp med mina underbara ideér. tyyp..
Hårförlängningspengar - INNAN DEN 19:e december (!!)
Resa - hm, 6000 är väl inte så mycket? (a)
Inredningssaker & presentkort - moget, jag vet!
Körkortsteoriboken - jag måste börja, men vägrar betala för skiten.
Mössa, vantar & halsduk i någon mysig färg och modell.

Allt jag har kommit på hittills. Bara att välja & vraka..


trött på mitt utseende

Nu är jag hemkommen och sitter & glor. Ska packa upp & lite och sånt tråkigt och sen duscha hade jag tänkt. Är riktigt sugen på att göra mig fin, vara riktigt gylllenbrun och ha hårförlängning. maha. Sitter och vakar mina älskade stövlar på tradera. Det är tre dagar kvar & dem måste bli mina alltså. Blir nog en blekning utav tänderna ikväll iaf känns det som..

godmorgon!

Är för seg för att skriva något vettigt. Vaknade vid 12 och har sedan dess käkat frulle, myst med baby & läst min bok. Maha, softe till max. Ska snart kolla min buss och bege mig hemåt trots att jag egentligen inte orkar. Blir god mat hemma och sen ännu med softning ikväll. Jobb imorgon & sen skola igen, helgen går helt enkelt föör snabbt. Hade velat sola idag med, men får se hur det blir med det. Patrik gnäller över att jag solar för mycket, haha. Blir väl bus för hela slanten då istället. uusch.

jag är kär!


waffe + cheddar & curry

Nu sitter jag hemma hos min älskling. Jobbet gick väl ganska fort & det var ganska lugnt. Patrik hämtade mig och körde oss till honom, skönt att du har körkort nu älskling (speciellt i detta vädret) På hemfärden slängde jag i mig waffle fries med cheddar & currydippa - världens godaste! Försökte också äta en dubbel cheese men har inte riktigt lärt mig att käka hamurgarna ännu eftersom jag tidigare bara åt kyckling och firre. Jeje, nog om det. Nu ska jag snart slänga mig i sängen med nutte och bara ta det lugnt resten av kvällen. Blev ingen bio idag, saw5 var helt fullbokat så får antagligen bli imorgon istället. Imorgon är det också tänkt att vi ska sova ut, ordenligt. Bara för det kommer jag säkert vakna 9 och vara pigg som en mört (tror jag det heter) men om det nu skulle hända, har jag med mig min bok och lite annat skolarbete som kan göras.

jobb!

Nu ska jag snart bege mig till jobbet för att slita tre timmar. Blir intressant. Kan behövs stressa av mig lite, kanske. Vid 8 kommer snutte & hämtar mig. Känner på mig att det kommer slinka ner något från jobbet idag. no good, no good! Det är ju trots allt helg så får väl unna mig lite. Vädret är fortfarande lite tråkigt och hängigt. Yeas, blir en alldeles perfekt, lugn fredagkväll. Hörs ikväll förmodligen.

puss

tradera-beroende

Försökte vila men lyckades inte speciellt bra. Åt god potatissoppa innan. Passar perfekt till detta vädret! Nu har jag precis budat som en idot på tradera på massa söta saker. Inte bra med tanke på min ekonomi denna månaden.. Får väl helt enkelt dra in på allt annat..  Nu hade jag tänkt börja med ett av arbetna som ska göras. Hinner jobba drygt en timme med det innan ombyte & jobb. Hoppas ni alla har en bra dag i regnet. :)

biomys

Såg nyss att Saw 5 har premiär idag. ojoj! Jag & patrik tänkte gå på bio idag eller imorgon så det passar ju alldeles utmärkt. Nu är bara frågan: "Saw 5" eller "Låt den rätte komma in"? Vad tycker ni



Just idag

Just idag är en sånn dag som allt känns skit. Skoldagen gick snabbt, hade bara ett föredrag av big-travel där vi fick veta lite om hur det det är att jobba på en turistbyrå. Var intressant & han kom med en del bra tips om länder & så. Efter det fikade jag, Sandra & Julia i kaffeterian med godsaker från bageriet och varm oboy. Muums! Nu är jag iallafall hemma och sitter och tycker synd om mig själv. Skolan är riktigt tråkig för tillfället, känns som vi bara är där & gör ingenting för att sedan gå hem & ha mssa skolsaker att göra. Jobbet motiverar mig inte någonting alls för tillfället, vilket är tråkigt. Har inte mycket pengar denna månaden (hade innan men bränt dem, som vanligt) & därför kan jag inte göra ett skit. Det är kallt ute och hösten har verkligen kommit till Skåne. Hade kjol och kofta idag & bara ben. Frös som in i helvete! Kan inte bestämma mig hur jag vill göra med någonting för tillfället. Bara velar & har mig. Känns inte heller som det bara är jag som är i en svacka, utan många andra med. Det är nu vi ska ta varandra i hand & hjälpas åt, eller?


Hör att det nyss började regna med. Jag höjer tummen!

sov så gott!

Go' kväll!
Efter solningen åkte vi hem på direkten & fikade en god kvällsfika. Nu har jag precis duschat & satt pappeljotter i mitt hår (vet inte hur det stavas) så det ska vara lockigt & fint tills imorgon. Börjar skolan vid 8 och slutar vid lunch. Ska hem & plugga lite (jag måste!) och sen jobba mellan 17-20. Vad som händer sen vet jag inte. Blir en vääldigt lugn helg vill iaf. På lördag ska jag & baby kolla bio. mysmys! Nu ska jag smörja in mig i bus och sen kolla nya pb avsnittet och bara mysa. Ha en bra kväll allihopa & sov så gott!


sola

Nu ska jag strax ner till sunlux och möta patrik så ska vi svettas lite i solariumet & bli bruna. Älskar det (!)
Efter solningen ska vi inom hemköp och handla godis & sånt mysigt. Blir fika & annat mys hemma hos mig sen med. Dusch, mys & kräng och sen nanna gott i sängen med den jag älskar mest i världen! Ska försöka hinna fixa mina naglar idag också.

Det här med pluggandet gick inte speciellt bra.. Har inte ens börjat, haha. Får ta igen det imorgon &  på lörday. Orkar inte tänka på det nu iallafall. Jaja, gotta go.

puss

i love!


Mums! Dessa ska bli mina mina mina.

tradera

Har lagt upp lite saker på tradera som behövs bli av med.. Har ingen plats åt dessa sötsakerna längre så får bli någon annans nu. Kika gärna på de olika sakerna!

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=77003435

ny design + skolmög

Sådär ja, då var designen uppdaterad. Känner mig inte 100% nöjd men får vara bra sålänge. Hade tänkt sätta igång med pluggandet nu. Har en del att göra:

• Guidmanus till bussguidningen.
• Turismfrågor inom affärsturism + frågor inför imorgon till BT.
• Alternativa idrotts arbete.
• Samhällsprov.
• Religionuppgifer.
• Bokanalys.
• Arbeta med projekt arbetet.

Detta är vad jag kommer på nu, inom den närmsta framtiden iallfall.

tradera

Håller på att lägga in saker på Tradera för att kanske tjäna någon hundralapp mer denna månaden. Går inte alls bra, hakkar som fan & cpar sig så får väl vänta med det. Ödet som försöker säga att jag ska börja plugga istället..

framtiden?

Måste bara säga att jag mår bra & liver flyter på som vanligt. Har blivit ganska mycket uttång nu på sistone, eller mycket och mycket.. Men för mig är det ganska mycket. Blir iallfall en lugn period nu, fram till jul ungefär, skulle jag tro. Mysigt med pojkvännen, filmkvällar med kompisar, bio & massa annat mys är alltid kul. För tillfället är jag vääldigt sugen på att resa någonstans och bara njuta & bli pepparkaksbrun igen. All färg sen i somras har försvunnit men är på g med att sola upp den igen. Solat 2 gånger denna veckan och blir nog en till gång ikväll, skulle jag tro.

Förresten, bara jag som är helt stirrig och nojig inför allt kommande? Balen, studenten, praktiken, julen, framtiden? brr, bara jag tänker på det får jag rysningar. Jag som hade planerat min framtid detaljerat och var stensäker på att såhär vill jag att det ska bli, har börjat tänka i andra banor och blivit lite annorlunda i mitt tänkande. När jag bestämde mig för allt detta fanns ingen pojkvän att tänka på och familj med barn var omöjligt för mig då. Nu är det tvärt om, kan tillochmed längta efter det ibland. usch..


Oh, ibland är dem så jäkla söta! men..

one step at time

Hejsan!
Var verkligen längesedan jag skrev sist. & det var då jag lovade mig själv att börja blogga ordentligt igen. Mjaao, så blev det inte riktigt. Nu är jag iallfall på g igen och med massa skoj att dela med mig av. Denna månaden har det blivit massa shopping så kan inte fotta allt, tyvärr. Fottar det jag köper hädanefter istället. Just nu är ett par skyhöga stövlar något jag suktar efter! Håller utsikt på en del billiga sidor om det dyker upp något, har nämligen inte speciellt mycket pengar kvar denna månaden & har en del jag måste spara till med. Hårförlänging och massvis med julklappisar i December kommer få kassan att kännas tom. Vill ha en riktigt fin nyårsklänning också, namnam. Några förslag på var man kan köpa det?