fifan

vill. typ. dö.

gårdagen började med att jag vaknde upp hos älskling som kom under natten & sov hos mig. megamysigt! hade en mysig dag tillsammans innan jag åkte till jobbet & han för att träffa sina vänner. hatar verkligen att jobba helnatt men tänkte ändå att det skulle gå helt okej. men fyfan vad det var å göra! ni som var där inatt efter typ 4 vet hur där såg ut. herrejösses! var ju arab/alban/jougoslav fest någonstans i helsingborg och hela den festen bestämde sig nog för att käka donkenmat. var en aning irriterad ett tag, stod och skrek & hade mig. jaja. vi var klara kvart över 8 imorse. tummen upp för det (Y). not.

var inte hemma förrän kvart över 9 och sov till halv 2. lite mer än 4 timmars sömn alltså. börjar jobba igen halv 6 till 01. sedan ska jag cykla hem till ödåkra. fiifan. inte så pigg på det, nej. nu ska jag göra absolut ingenting i 1,5 timme innan det är dags att göra ve sig & äta. ville mest bara skriva att jag lever men inte har tid att uppdatera & att det inte händer något speciellt roligt ändå.

bilder på veckans inköp kommer imorgon!

26 februari

så, nu har jag fått i mig mat, kollat på solsidan & krängt chips med dipp som var nödvändigt för att denna fredag iallafall skulle börja & sluta bra.

åkte hemifrån vid 11-tiden med sikt mot Malmö. blev först god lunch & sedan massa shopping. bilder kommer! en snabb fika hann vi också med innan vi gick till bilen. innan vi satte bilen på parkeringen strulade den som fan. servostyrningen lade av, lampan att bilen inte laddades lös, några bromsar funkade inte, hela skiten kokade - ja allt var typ struligt. men vi parkerade den & tänkte att det säkert var bättre när vi kom tillbaks. bilen startade & vi körde iväg när vi shoppat färdigt. dock var bilen fortfarande cp fastän vi fyllt på med vatten osv. vi körde till närmsta macken (som vi precis hann till innan hela bilen kollapsade) och kollade vad felet var. bilen cpade ännu mer & till sist startade den inte ens. bara att ringa bärningskillar som fick komma & hjälpa oss. vi visste dock inte hur vi skulle göra. sätta bilen i malmö & få den lagat där & ta buss + tåg hem eller försöka få bilen bärgad hem till hbg med oss i fastän det var dyrt. efter många om och men och bogsering långt utanför malmö konstaterade vi att den smartaste idén var att bli bärgade hela vägen hem till hbg. så, 20:15 landade vi här hemma igen. stackars lilla Ronja (vår hund) som varit ensam så många timmar. men nu är vi iallafall hemma & även om jag höll på att börja böla ett tag kan jag nästan skratta åt allting nu. typiskt att sånt här händer alltså.. men jag tackar gud att det finns en del snälla människor fortfarande ute i världen. folk som tänker på andra & hjälper folk som har hamnat i trubbel och behöver hjälp. tack tack tack!


jag var glad innan vi upptäckte att vi inte kom hem iallfall . .


var soligt en stund idag & självklart åker solbrillorna på då!
(hur nördig jag nu än ser ut)

lång dag

äntligen hemma. helt fcn död. berättar mer senare ikväll!
nu är det mat, tv & godis som gäller.


malmö

 

nu: malmö med familjen!
hörs ikväll.

 


vs tjejerna

HJÄLP MIG!! har suttit och kollat på bilder på VS-tjejerna ett tag nu & på en del bilder ser det verkligen ut som några av tjejerna har silikonbröst. men då slår tanken mig, får man ha det när man jobbar för vs? är det någon som vet om någon av tjejerna har silikonbröst eller alla har äkta?

vet inte varför jag kom och tänka på det direkt.. kanske för dem alla har väldigt vackra bröst?

25 FEB.

fy sören så tråkigt jag har! hatar att ligga sjuk. och hatar ännu mer när näsan rinner stup i kvarten samtidigt som ögonen forsar. känns typ som en allergichock. sugen på att gå ut ikväll ju! lov & allt för fie ju. menmen. imorgon ska jag antagligen åka till malmö på dagen med familjen, om jag nu mår bättre. kolla in shoppingen där & så, var ju ett tag sedan.

gjorde något dumt innan. solade solarium fastän jag är sjuk. jag är sämst på att ta hand om mig själv. får ju skylla mig själv om jag vaknar upp inatt med 40 graders feber, om man säger så..

nej, nu ska jag mecka lite med designen. får spader på hur det ser ut nu!

update: orkar inte mecka mer nu. känns som man kan hålla på i evigheter, speciellt när man inte har någon idé alls. nej, först lite fotografering av vårbilder & sedan en ny design.


SJUK.

idag är det löning & jag hade lite planer för dagen. jobba 3h, träffa fie & sedan utgång med henne ikväll. ingenting av det verkar dock bli av för jag vaknade & var ännu mer förkyld än igår så fick sjukanmäla mig från jobbet. ligger i sängen nu och har ätit lite. lär inte hända speciellt mycket idag då? kanske en lite promenad sen? eller plugga körteori? kanske göra om min design? ja, vi får se vad jag pallar med & får gjort! hade behövt sola men känns inte speciellt bra iochmed min förkylning. vill ju bli bättre, not sämre..

slänger in lite bilder på h&m news som jag tycker var fint!



TÖNTIGT?

bloggandet har sugit rejält idag. men har inte gjort ett smak roligt. bara legat i min säng, deppat lite, deppat lite till & gråtit en skvätt. är inne i en riktigt seg depp period, ingenting känns roligt. dessutom är jag på g att bli sjuk och riktigt förkyld. lite mens på det så blir allt underbart! nu på kvällen tog jag dock mig upp & såg efterlyst med lite godis. ajajaj, jag som varit så duktig hela dagen... jaja. nu på kvällen har jag fyllt 2 påsar med ris och haft systerns bh för att se hur stora brösten kommer bli på ett ungefär. mamma ropar "jaa!" och systern ropar "neeej!". ja = lagom, nej = för stora. panik här hemma alltså. börjar känna mig lite smått nervös inför storleken. vill verkligen inte ha kissies bröstsize men ändå ganska stora. så nu tänkte jag ge rispåsarna en chans & bära dem under en hel dag för att känna på hur det känns. töntigt? nej, det handlar ju om ett viktigt beslut som gäller för resten av mitt liv!

 

nu ska jag sätta på ett glamourama avsnitt jag inte sett & sedan sova. nattie-nattie.

PERFEKT.


DRA NER.

denna månaden ska jag verkligen försöka lägga pengahysterin på hyllan lite. ska verkligen försöka till det yttersta att spara & leva inom normala ramar. hur gör jag det då?

sluta äta varenda lunch & middag ute och istället laga egen mat / äta hemma. jag äter för flera hundratals kronor varje månad. inte så konstigt med tanke på att jag älskar att äta ute & tycker det är mycket mysigare än att äta hemma.

skippa alla småköpen såsom godis, frukost på vägen till jobbet - småsaker överhuvudtaget!

koncentrera mig på annat än att gå i affärer. börja köra & plugga teori ordentligt, ut & gå eller andra saker istället.

städa min garderob. ska göras direkt efter operationen. kasta gammalt, lägga allt fint & organiserat samt se vad det exakt är jag behöver lägga mina shoppingpengar på.

utgångar en gång varannan helg räcker gott & väl! speciellt när man bor i lilla helsingborg & utbudet suger. men utgångar är något av det jag faktiskt är beredd att lägga pengar på!

"glömma" mitt kontokort hemma. ha med sig exakta pengar till fikan, maten eller utgången. inget kontokort som plockas fram så fort man ser en snygg tunika, är sugen på en 150kr drink eller en extra latte efter maten.

vad ska jag lägga pengarna på då?

- solarium. så länge jag är brun känner jag mig fräsch & fin. vääldigt viktigt enligt mig.
- utgångar. 2 i månaden ungefär!
- lite lite shopping. dock saker jag hinner sova på & verkligen fundera över.
- hygiensaker såsom hårfärg, en foundation & en mascara behövs denna månad.
- räkningar. sux bigtime.
- en fika eller en lunch ute i veckan, max.
- spara. allt jag kan!


edit: jag ska börja skriva upp alla mina köp på ett ungefär så jag ser vart pengarna tar vägen. tror ni det hjälper?

MISSNÖJD.

ikväll är en sånn kväll som jag känner mig helt jävla misslyckad. jag känner mig fet. otränad. ful. äcklig i min jävla mun som är full med blåsor. ensam. tråkig. fattig. jhadda jhadda, kan hålla på hela natten om det behövs. jävligt missnöjd helt enkelt.

bäddar ner mig i sängen, släcker lampan & sover istället! vi hörs imorgon.

IDIOT.

blir så sur. självklart lade en idiota bud när det var 30sek kvar på aktionen jag ville ha. sug mig. men hittade en likadan på blocket nu som jag har smsat till. håller tummarna (!)

TEST.

efter som jag aldrig ägt eller använt en primer förut så vet jag inte riktigt vad jag ska förvänta mig? men enligt förpackningen ska primern gör att sminket håller längre, man ser "jämnare" ut m.m. har testat primern en gång, snabbt imorse innan jag sminkade mig för jobbet & kunde direkt se skillnad att min hud blev lenare & jämnare. dock ett minus då den lätt gör huden torr. nu efter jobbet 7,5h senare är jag inte speciellt ojämn & sminket sitter fortfarande. så enligt mig håller den vad den lovar & jag ser fram emot att testa den lite mer!


nouba's puder skulle få min hy att se solbränd ut vilket den gjorde! den är inte matt så nu på vintern får man ta det lugnt med hur mycket man borstar på huden. jag valde att ta lite på näsan, käkbenen, hakan & pannan ovanpå mitt eget puder. detta pudret, precis som too faced's puder syns inte något fult puderlager på huden utan den smälter in fint med ansiktet. kommer absolut bli en favorit när våren tittar fram!

dior's mascara har jag ingenting negativt att säga om ännu. tycker nästan aldrig om mascaror i början, innan jag vänjt mig vid borsten osv. men denna var helt okey och tror man kommer kunna få riktigt långa ögonfransar i med den! återkommer med mer recension på mascaran när jag testat den mer!

denna primern fick jag med som test i ett "resformat" när jag köpte mina produkter från eleven.se (älskar att man får tester med!) och den ska tydligen reducera bort rynkor och åldrande. kanske inget jag behöver men roligt att prova på ändå!


23 FEB.

ska alldeles strax klä på mig osv. börjar jobba halv tolv & slutar sju. fick alltså förlänga mitt pass, behöver ju pengarna så. efter jobbet blir det hem direkt, duscha & sätta inpackning i mitt hår. riktigt äckligt är det just nu. sen vid halv 9 buda på min tradera aktion. vi hörs ikväll!

NI VET?

hur glad är inte jag nu då?!? ni vet när man har hittar ett plagg, skor osv som man verkligen tycker är snyggt men tvekar ändå på att köpa det. sedan går tiden och man köper det inte & det tar slut eller säljs inte längre. men man kan inte sluta tänka på plagget ändå & ångrar sig djuupt mycket att man inte köpte de? ni vet vad jag menar va? har hittat ett plagg på tradera som jag ångrar såå att jag inte köpte när det fanns i butik. ganska många som har det men det skiter jag i! visar imorgonkväll om det blir mitt. ohh, happy!

OOPS.


jag blir jävligt rädd när jag ser denna bilden på kissies nya tuttar ......

ÖGONBRYN.

i mitten av mars ska jag besöka en frisörsalong här i helsingborg för noppning & färgning av ögonbrynen. ännu en oskuld som tas då, har aldrig noppat mina ögonbryn på salong innan. sjääälvklart vet alla redan vilket resultat jag är ute efter? ska testa på att göra det med tråd tror jag! verkar skitcoolt!

 


HELGENS SHOPPING.


nitar är enligt mig inte alls ute och jag älskar den stilen fortfarande!
hur passande var då inte dessa skorna att punda ut endast 100 kr på? :o


dior's mascara tar sin oskuld i min sminkväska!

halvful keps. men älskar att den är beige! (syns inte på bilden)
& dessutom var på REA. finfin till slappeoutfiten.

känner mig sleeeden som sören. lördagen som sitter i kanske?
sov dock 10h inatt så det borde kännas bättre? en pn hade suttit fint. (powernap)


MIN LEDIGA HELG.

hej. är egentligen alldeles för trött för att uppdatera. sovit 4h inatt & varit igång hela dagen. känns verkligen nu. i fredags hade vi massa mys hemma här hos pappa. i lördags hade jag skjukligt ont i magen hela dagen, kunde inte röra mig men fick panik när jag låg still. men det gick över framåt eftermiddagen så då åkte jag & fisen å solade. sjäälvklart fick vi punktering på bilen också. men det fixade vi enkelt ;)

åt & fixade mig och befann mig hos fie vid halv 8 för förfest & annat smaskigt! fick skjuts ner i stan & känns som vi var överallt? stinesen, shakespeare, tapaz, på väg till pl & cardinal. hade riktigt roligt & fulade oss med vakterna till klockan var långt över 5. fick skjuts hem efter ett gaaalet taxibesök för att värma oss.

idag, söndag har jag & familjen varit på centersyd. fick med mig hem ett par skor & en keps. ja, jag tycker kepsar är snyggt! bilder kommer.

nu tänkte jag lägga mig & dö lite till. jobb imorgon & jag är inte sugen. så jäkla mycket bättre att vara ledig!


FETA MIG.

'a'lskling gick precis härifrån och nu ska jag strax åka hem till pappa för att spendera helgen där. vi ställde bilen vid friabad och gick en sväng sedan solade 25 minuter. riktigt skönt att man äntligen fått lite färg! sedan gick vi till ica hamilton och köpte lite fika & glass som vi (mest jag) har fetat oss med här hemma. idag är det fredag & jag tänker banne mig inte tänka på vad jag stoppar i min mun. har trots lite fusk varit vääldigt duktig i veckan, faktiskt. så när jag kommer till pappa är det bakad potatis & baconröra som gäller. ikväll är det film, godis & chips för hela slanten!


19 FEB.

godmorgon!
drömde någon konstig dröm inatt om att jag försökte bleka håret? var helt grönt. usssch. ska hoppa i joggingbyxorna, äta, packa, sola & gå en runda. riktigt skönt att vara ledig! minns inte ens när jag var ledig en hel helg sist? kanske förra sommaren när jag var utomlands? haha


SHOPPING.

 


sonia rykiels kollektion. en svart, genomskinnlig tunika/klänning att ha skärp i midjan till

,
jeansshorts från lindex. to keep eller go, inte besämt mig ännu


väska från h&m (vet att nina köpt en likadan, men hade redan beställt min från hemsidan då.. hoppas det är okey! (: )


skanky bild. nya brills!


tröja från gina, 149. ska köpas i fler färger för jag älskar den redan!


ännu en bild på tröjan


baströja från h&m


coolaste shortsen!


med en pussmun på rumpan dessutom!

och sist men bäst - mina älskade skor! ♥


DEPEND.

tycker verkligen om depends nagellack. även om dem inte täcker speciellt bra & slits fort så gör det inget, måste ändå ta bort mitt lack ofta iochmed att jag jobbar på donki. & det täcker om man målar 2-3 gånger. här är mina favoriter hos mig just nu! bilden framhäver verkligen inte färgerna, men ändå. haha!


NYTT.


världens bästa puder från too faced var självklart slut på eleven.se så jag bestämde mig för att testa på noubas. passade även på att klicka hem smashbox photo finish som man har hört så mycket om. upp till bevis! recension kommer.

VARFÖR FÖDDES INTE JAG SÅ SNYGG?

okej. har hittat en tjej som är sjukligt snygg. nog en av dem snyggaste jag någonsin sett! exakt, ja precis exakt såhär vill jag se ut. mjaaaaaou. enligt mig är detta perfektion.

kan inte sluta titta på hennes bilder.
dog lite nu.

http://rikauteliggare.devote.se/blogs/3877173/sharmelsheik.htm#WriteComment

(ville inte sno någon bild från henne så koppade en länk med en bild istället)



SÅ JÄVLA FEL!

http://www.e24.se/pengar24/jobb-och-karriar/inte-fet-pa-mcdonalds-lon_1872521.e24

så jävla fel.
fel fel fel fel . .
undrar om dem högsta cheferna ens vet hur det är att jobba på donken?
arg.

PINSAM ÅNGEST.

blev inget solande idag heller. patrik kunde inte köra & solariumet här vid mig funkar först igen om 3 veckor. lite ångest. pinsamt, men sant. så därför ställer jag klockan på tio imorgon & går upp och tar bussen in till stan. går en sväng vid havet och sedan solar innan jag åker hem igen. tråkigt att gå och glo i skogen, roligare vid havet tycker jag!

istället för solariumet ska jag måla naglarna, bleka tänderna och annat mys som görs väldigt sällan. är såå sugen på att bara boka en resa någonstans. men får hålla mig lite!

vad gör ni ikväll? :)


18 FEB.

hej hopp. nu är jag hemma, äntligen! först var det jobb 3h imorse, sedan doktorn, lunch med mamma på mezo, stan & lite shopping. sedan väla, kollade lite. hittade även en stoor scarf med döskallar som jag velat ha skitlänge nu. känns dock lite b att köpa det nu? eller? får se hur jag gör. lade även undan ett par megaljusa jeans på gina för 199 kr, som hittat? köpte mina älskade sandaler från Vagabond idag samt en randig baströja bara.

var & hämtade ut paket från h&m också. visar er lite senare! nu ska jag vila mina ögon lite, njuta av 3 dagara ledighet samt sola ikväll.

förresten, varför blir det snökaosoväder varenda gång jag tänker att jag ska ha jeansshorts på mig? fattar de ikke!

AFTONBLADET.

"I södra Sverige väntas blidväder kommande vecka. Där kan temperaturen stiga över nollan. Och då kommer slasket.

– Det finns risk för att det inte blir så kul i södra Sverige nästa vecka, säger Johan Groth."

 

 

skjut mig. varmare breddgrader, någon?


TURBANEN.

Satin Turban SEK 149, Friis&Co - NELLY.COM


visste ni att turbanen är en huvudbonad som är väldigt trendig & inne i vår?
denna kommer från friis & co. undrar dock om jag kommer ge mig på denna
trendflugan.. hm.


NELLY.SE

har ni tid så kolla in nellys nya vårkläder! finns jättemycket fint!



SEG I HUET.

ni som kommenterade inlägget om vikt är grymma! och måste bara säga att jag tkr ni är skitfina som ni är :) så vet ni det!

är helt slut i kroppen och börjar jobba om 10 timmar igen. känns inte alls roligt! jag ska alltså bädda ner mig i sängen & njuta av några timmars sömn alldeles strax. imorgon blir det jobb 3h, doktorn, kolla skorna på åhlens igen & sola. sen på kvällen blir det nog utgång med fie?

bloggen är ganska seg för tillfället, men blir bättre uppdatering efter imorgon när jag är ledig hela 3 dagar!

söt solariumbild, hahaha


randigt

jag tror vårens största trend blir randigt. överallt i butikerna är det randiga plagg. inte mig emot men som vanligt blir det tråkigt snabbt. gäller att haffa dem lite mer speciella plaggen. men visst är det fräscht med randigt? det är tröjor, byxor, halsddukar, linnen, koftor m.m. vi ser denna trenden på! men på något sätt så känns det som det inte var många år sedan randigt var väldigt trendigt?


VÅGAR NI?

känner mig sjukt duktig nu! var ute & gick i 45 minuter ungefär och har precis ätit en tallrik gröt. på tal om det här med träning/vikt osv. hur många av mina läsare vågar stå för vad ni väger? alla ni som vågar kommentera! och om ni vågar, är ni nöjda med er vikt då? jag väger just nu 52 kg. varken för mkt eller för lite, tycker jag. har dock vägt 50kg sedan 7an typ. men det är ju naturligt att gå upp när man blir äldre? så, kom igen nu & berätta!

nu: duschen!

TATTOO.

fårr pris på min tatuering nu. finns tid om 3 veckor!
ska dock kolla med en annan tatuerare först innan jag bokar.
ohh, längtar!

 

 


THESE WORDS ARE MY OWN.

äntligen är jag hemma! känns som att jag har jobbat hela dagen. & krängt hela dagen också. usch. det började bra på dagen med grov macka & ägg, gröt till frukost osv. sedan spårade det med nuggets, cheeseburgare, pommes, dipp & gräddbulle samt cola. hurra för mig liksom? bara för det ska klockan ställas på 9:00 imorgonbitti för en morgonpromenad innan frukost & dusch. kommer känna mig såå duktig om jag klarar det! & imorgon blir det soppa och medtagen mat till jobbet/sallad.

jobbet gick väl ganska bra? trots sjukanmälning & vääldigt sen rast så funkade det helt okey! stör mig dock på en del saker . . men eftersom man inte vet vem som läser här så håller jag tyst. fick vänta 1 timme på bussen efter jobbet också. nog nice.

min morgondag & mina mål för imorgon:
- upp 9 & gå en runda på cirka 45 minuter
- käka frukost, typ gröt?

- duscha håret & föna, platta osv
- plugga lite teori om jag pallar annars softa innan jobbet.
- käka soppa till lunch
- leta upp mitt högkostnadskort i panik!
- sola om jag hinner ?!?
- jobba 15:15-22:30
- mysa med älskling?

detaljerat & jätteintressant va?
dock en del att göra märkte jag ..

PINSAMT MYCKET SHOPPING.

denna månaden har jag shoppat äckligt mycket saker & bara slängt pengar runt mig precis som om jag skiter money. tyvärr gör jag ju inte det. märks nu i slutet av månaden när man kollar kontot. oppps. men jag är inte bitter! lever en gång & tänker fan inte snåla då. denna löningen som kommer börja jag spara till en resa med älskling i vår! sedan är det massa annat som ska sparas till. tatuering, resa med tjejerna, gbg (?) m.m. men som sagt, jag är inte bitter! dock blir det lugnt på shoppingfronten ett tag. ska rensa i min garderob & se vad jag har & behöver först!

har ju tillexempel shoppat dessa snyggingarna denna månaden!


MÅL MED DAGEN.

när man jobbar så som jag gör, väldigt oregelbundet & i perioder blir det lätt att man fördriver dagarna med att inte göra nånting alls innan jobbet. exempelvis idag, börjar kvart över 3 och hade behövt göra massa saker innan jobbet. gå ut & gå i solen, läsa körteori, fixa min garderob, skriva på min "artikel" jag håller på med osv. men eftersom man bara har 1-3 timmar ledigt innan det är dags att gå till bussen blir det att man inte gör någonting. tänkte styra upp detta och planera mina dagar lite mer. mål med dagen, typ? så att man iallafall hinner göra nånting vettigt mer än att jobba.

mina mål för idag blir:
- läsa lite körteori
- skriva lite på artikeln, om jag hinner
- göra ve mig
- jobba 7 h






HUR SKA JAG GÖRA?

igår var jag inne på åhlens och tänkte kolla hur jag skulle spendera mitt presentkort. har kommit fram till att jag har lite olika val.
1. köpa burberryparfymen
2. köpa smink. kanske något lite dyrare puder eller rouge?
3. köpa dessa sjuukt snygga skorna som jag blev helt kär i!
4. vänta lite & använda det när jag inte har pengar istället.

så, kära läsare. hur ska jag göra?!



HELT ENKELT.


jag kommer säkert få massa skit kommentarer för jag skriver detta, men skitsamma.
fuck medel, smalt & tränad är så jävla snyggt! kolla bara låren, magen. noooom! dessutom så har hon bröst till sin smala kropp, vilket är skitsnyggt! näe, hon är så jävla snygg helt enkelt.


15 FEB.

godmorgon. älskling väckte mig innan han skulle iväg & träna men somnade snabbt om. han hade med sig toast hem från donken, älskar dem toasten! så fast jag skulle sluta med allt skit bums idag så åt jag dem ändå. gott! funderar starkt på att köpa gymkort på 24/7. men får bli efter operationen.

somnade om igen när vi hade ätit och vaknade nu. men det gör inget, har 4 jobbedagar till framför mig så behöver sova. om en timme kör patrik mig till doktorn, ska göra något test med nålar?! sedan får vi se hur jag gör, om jag åker hem om eller stannar i stan till 5 då jag börjar jobba.

tack för dessa dagarna älskling! du är världens bästa pojkvän.


BIKINI.


undrar om jag hade klarat ut att göra något liknande denna bikinin själv?
vill ha den så sjukt mycket men priset känns inte så roligt. värt att fundera
på att göra en liknande själv iallafall!

JOHANNA LUNDBÄCK.


känner ni igen henne? det är modellen från nelly.se
tycker hon är sjukt söt & snygg! läste i en intervju att hon väger 49kg.
tycker sånt är roligt att veta, just med modeller osv. tycker iallafall hon är riktigt snygg!

14 FEB.

grattis på alla <3 dag allihopa! hoppas ni får en mysig dag, hur, var och med vem ni nu spenderar dagen med. jag har jobbat några timmar nu på dagen & kom nästan precis hem. blev utnämnd till "månadens medarbetare" och fick ett litet kuvert med presentkort från åhlens i av jobbet. tack tack, blev jätteglad! när jag kom hem väntade ett kort från mami & rogge samt berättade mamma att en plattång är på väg hem till mig. snällaste föräldrarna! fick pengar av pappa & ingela förra helgen också. trots alla presenter & grejer firas inte denna dagen speciellt mycket. jag & patrik ska äta ute vid 7. sedan sola, ta ansiktsmask, han ska få massage och bara mysa hos honom. tycker det låter som en alldeles perfekt alla <3 dag utan massa överdrivet grejs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har på mig mina nya leggings med nitar! 80kr, som hittat!

 

 

 

presentkort från jobbet! taaaack!


JAG SAKNAR.

i min vår & sommar garderob saknar jag
- ett par perfekta jeansshorts, ljusa, slitna, halvbaggy och gärna med lite detaljer så dem sticker ut.
- ett par vita låga converse & ett par helvita höga converse (dem jag har nu är för skitiga)
- fina, krispiga tunikor att ha under skinnjackan till bara ben i sommar. satsar helst på lite dyrare varianter som känns lyx.
- skjortor i tunna material i fina ljusa färger. snyggt om dem är kortare fram än bak!
- fina, tunna stickade tröjor att ha ovanpå tunikor, gärna oversize.
- linnen, samma som med tunikorna - helst lite dyrare mer med detaljer.
- shorts att ha till stranden osv. finns fina på h&ms hemsida
- någon långklänning. helst i chiffongmaterial & någon fin, ljus färg!
- en klassisk svart bikini som jag stormtrivs i och aldrig vill ta av mig!
- en ny bandeubikini, om det funkar efter operationen.
- fina bhar, finns hur många som helst att välja mellan!
- dem perfekta jeansen. lyckas aldrig hitta dem!
- festklänningar. använt alla mina flera gånger om vartannat nu. väntar dock lite till säsongen är på G.
- en keps. låter töntigt men skitbra på sommaren & våren!

bland mina smycken saknar jag
- fler silvriga, stora ringar!
- silvriga armband, typ som dem från pearls for girls.
- flätade armband. hittat fina på indiska & only jag vill ha.
- öronhänge, är typ av med alla mina? stora till vanliga outfits & små till att ha alltid.

bland mitt smink saknar jag
- ny ögonskugga, mörkmörkbrun nästintill svart & helt matt.
- mörkbrun rouge, finns en fin på makeupstore. dock är den slut på väla.
- matt puder till sommaren, too faced är superbra men tänkte prova make up stores nästa gång!
- glittrigt löspuder. så jäkla snyggt till sommaren när man är solbränd.
- en my mascara. reslutatet ska bli kolsvart och superlånga fransar!

övrigt
- ny plattång. måste ske snarast!
- min tatuering på armen
- hårserum inför sommaren - vill inte ha slitet äckligt löshår.
- ny parfym. helst min favorit, burberry!


LEDIG.

finns inga ord som beskriver hur skönt det är att vara ledig idag! älskling kom och överraskade mig inatt så vi somnade gott bredvid varandra. sov till 11 och fixade oss för att gå en sväng på Väla. är hemma därifrån igen, 1 tröja, ett par leggings & en ring rikare. hittade världens finaste linne på SOLO. vitt, massa kedjor & längre baktill. jag ska ha det. ska bara komma över att det kostar 599 kr först. lite väl saftigt, tycker jag. fixat lite alla <3 dag saker också. resten av dagen ska spenderas i lugn & ro hemma. ska nog läsa lite körteori, fixa det sista med alla <3 dag sakerna & så.

trevlig helg!

ANNORLUNDA FREDAGKVÄLL.

ligger i min säng nu. med festklänning, kavaj & lackleggnings. vad hände, kanske ni undrar då? efter jobbet bytade jag om och bättrade på sminket innan fie hämtade mig och vi åkte till Fridas 20års fest. stannade dock bara en timme, knappt. skulle egentligen till några andra tjejer & hälsa på också, men blev inte så. så nu ligger jag här i min säng & segar en fredagkväll. inte ska jag jobba imorgon heller. men det kan vara skönt att veta att man vaknar upp imorgon och mår bra. var några helger sedan jag kunde vakna upp & må bra samt inte jobba.

nu ska jag byta om till lite skönare kläder & bara mysa!

BIKINI.


ska köpas tror jag! (dock ta bort banden på överdelen)

TRADERA.

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1759998&listtype=0

lite saker jag vill bli av med! kommer upp mer saker när våren närmar sig. bikinis, klänningar osv!

buda på! :)


HELP.

behöver lite hjälp!

1. någon som vet hur man ska hantera ett nytvättat hår första dagen? produkter osv? dampar på mitt jävla flygiga hår!

2. vill göra naglar men vill inte betala 500 kr & uppåt för det. tänker mig mer runt 300 kr? någon som vet någon som gör i den prisklassen?

3. vill noppa mina ögonbryn samt färga på en salong för jag vill ha en ny form. tips på ställen som gör det bra?

kom igen nu! någon av sakerna måste ni kunna hjälpa mig med.

kommentarer

jag brukar ofta läsa kommentarerna på andras inlägg, just för att jag tycker det är så roligt att se vad folk tycker & tänker om saker. har tänkt på att så fort någon skriver något som sticker ut, något man absolut inte får tycka eller bör skriva om så är ni där med era små fingrar och knappar in dumma kommentarer. det är sällan folk berömmer & skriver söta saker. ärligt talat så skriver jag aldrig elaka/dumma/nedlåtande eller på något sätt någon kommentar som är negativ till någon bloggare. känns som jag tror jag är en bättre människa, som jag tror jag är något då. men i och för sig är det ganska roligt att läsa dem tröga kommentarerna där folk bara måste beskydda sig på alla konstiga sätt. och dessutom måste man vara anonym. nätmobbning a la 2000-talet är megacoolt!


11 FEB.

har varit duktig och skrivit in mig på körskolan idag, samt köpt 10 lektioner. nu jävlar ska det gå fooort! hann även med lunch på bug buddah innan jobbet. var segt å jobba idag (felåt, men ska vara ärlig!) och är glad att jag är hemma, nyduschad nu. ska bli så skönt att vara ledig på lörday! imorgon ska jag besöka stan eller väla med älskling förhoppningsvis. och sedan jobba 15-21. när jag slutat kommer fie & hämtar mig så drar vi till Fridas fest en runda. ingen av ska dock dricka pgr av jobb & så. vi kör en utgång nästa helg istället! men blir säkert roligt hos Frida ändå!

nu har jag som sagt precis duschat & ska strax smörja in mig & fixa lite, för att sedan bädda ner mig i sängen. känner mig inte ett dugg glad längre. vill inte skriva varför, folk kommer tycka att jag är en riktig jävla egoist. men just nu känns alllt bara rörigt. men det löser sig säkert!

ni som undrade var jag köpte tröjan på bilderna nedan - h&m är svaret! :)

NYA TRÖJAN.

dagens


HUNKY DORY.

nyss betalt denna finingen som jag vann på tradera för 50 kr. hur nice? vet att just denna koftan var populära för x antal år sedan & kanske känns lite ute för en del. men jag tycker fortfarande den är skitsnygg!

 


11 FEB.

har fortfarande inte lyckats ta mig upp. inflammation i armbågen är inget roligt att vakna upp med. är dock ganska van nu.. skulle behövt en spruta in i armen nu. men fasen heller! mamma gör frukost så när den är klar ska jag masa mig upp ur min sköna säng. på dagens schema står:

frukost - dusch - göra ve mig - äta något? - skriva in mig på körskolan - jobba 16-22 & sedan sova gott.

har lite saker jag ska försöka fota & lägga in på Tradera nu i dagarna också. imorgon kanske?

& förresten, mår så jäkla mycket bättre när jag har börjat äta ordentligt igen! ordentlig frukost bestående av gröt, riktig mat istället för enbart snabbmat. inget godis & knappt någon läsk (svårast med läsken....) känner mig faktiskt mycket piggare! nu är det bara ett träningskort och regelbunden träning som hade gjort reslutaten ännu bättre. ville bara säga det! = kosten påverkar otroligt mycket hur du mår.

fått en linje efter solandet också! (och nej, jag solar inte utan trosor - vem fan gör det?)

BILDER.

måndagens slappeoutfit

 

tisdagens outfit


ACO.

dessa två produkterna köpte jag med mig hem från apoteket igår. den ena är en återfuktande kräm till ansiktet (typ dagkräm) som kan användas när som helst - bra för mig som aldrig gör ngt regelbundet. sedan en ansiktsbrunutansol som jag tänkte använda på kvällar & nätter. hade apolivas dagkräm innan men den tog slut så tänkte prova någon ny. båda två kostar runt 80 kr styck.

i ärlighetens namn

eftersom jag ska vara ärlig så kan jag ju börja med att nämna några saker jag stör mig på ....

> ph-frillan. mm, ja, den kända "ph-frillan" efter andreas & cimon. snälla någon, förklara för en del killar att alla inte passar i denna frisyren. och ni killar ska dessutom inte klaga på oss att vi följer trender osv. här har vi ett exempel på att ni gör precis, exakt likadant!

> blonderade håret, halv foundationburk, rosa läppstift/läppglans, 20 l mascara & tre storlekar för liten bh som ger  maximal push-up effekt a la 90-talet & fjortisstilen. nej, men kom igen nu! är denna stilen inte gaaanska mycket ute nu? speciellt för er tjejer som är över 18. don't get it.

> rött hår. förlåt mig. jag älskar rött hår! men varför, varför ska hela helsingborg envisas med att försöka få håret rött? kan gå med på det om färgen bara blivit snygg. men nej, dem flesta får bara en fesig halvrosa knallig röd färg. kanske det ni vill åstadkomma? såfall ber jag om ursäkt. men nej.. ska det vara rött så ska det vara rätt färg!

allt jag hade på hjärtat for now.

ps: jag måste, måste, måste ändra min design innan jag dör av uttråkhet. roligt att blogga med en ful design? nej.


STICKA UT UR MÄNGDEN.

har kommit på att för att får en blogg att bli riktigt stor idag så krävs det något väldigt speciellt. jag & älskling hade våra idéer idag & kanske man skulle våga satsa? jag menar, idag kan alla lägga in bilder på sin shopping från Gina Tricot & skriva om dem senaste hårprodukterna man använt. för att sticka ut gäller det att ha något speciellt, något som kanske stör folk? att provocera fungerar ju, det har vi stora exempel på. hur många stör sig inte på kissies dumma åsikter som hon ständigt slänger ur sig i bloggen? ändå läser 1 miljon människor den i veckan. hur sjukt? men hon är smart (och dum) som märker att det fungerar att ha 2 liv, ett man kan tjäna massor av pengar på & ett vanligt liv. för hon säger ju gång på gång att den hon är i bloggen bara är fejk, hon står inte ens för alla åsikterna. och ändå är vi där och kommenterar idiotiska kommentarer, stör oss och snackar skit så fort hon skriver något. att vi inte fattar liksom? nej, bloggvärlden är gigantisk idag & för att sticka ut behövs alltså något speciellt.

man kanske skulle börja fota sig i underkläder? dagens fast med underkläder? shoppa massa underkläder och sedan visa sina bloggare dem. hur många hade stört sig på det och snackat enormt mycket skit?! räck upp en hand! tror hela helsingborg hade vetat vad jag gjorde inom en vecka. men sen handlar det ju också om hur man vill bli igenkänd/känd. på ett bra & äkta sätt, eller på ett nedlåtande & fejk sätt? jag har iallafall bestämt mig för att berätta/skriva om precis vad jag känner för i min blogg. det kan bli riktigt roligt,  min tankar i ord - på riktigt!


bra-dåligt besked

igår träffade jag fie i stan för middag & lite tjejsnack. köpte även en tröja & dagkräm + bus till ansiktet. bilder kommer! solade 30 minuter & sedan kom älskling och hämtade mig utanför solariumet, tack hjärtat!

idag har vi bara myst, käkat frulle & jag har nyss gjort ve håret. fick en dålig men ändå bra nyhet från tjejerna på andra sidan jorden. dem har det skitbra & funderar på att dra till aussie efter vietnam. mmmh. bra eller anus? bra för dem, verkligen skit glad för deras skull! det suger dock för mig och Fie som inte kan komma ner till dem. jag ska opereras samma dag & fie går ju i skolan. önskar man kunde få lite tid till att snacka med dem. läser ni detta: ring!

ska snart sminka facet och sedan ta bussen till jobbet för lite mat med älskling & sedan jobb. känner mig en aning nere just nu, men det ska väl gå bra ändå ..


saknar er plastic  ...

shoes baby, shoes

Tror inte att jag behöver jäkta med att köpa vår/sommar skor ännu iallafall? Dessa är mina favoriter bland skorna (plus mina vita converse som är hos Sandra) ohh, älskar att köpa skor! Alla paren nedan köpte jag förra året, förutom dem rosa conversen & känner att jag lätt kan använda dem alla detta året igen! Det enda jag saknar är ett par nya höga & låga vita converse, ett par svarta eller gråa sandaler & gråa converse (och en grå skinnjacka) sen är jag heeeeelt nöjd! (just nu, haha) är förresten helt insnöad på grått & beiget



nitar, converse & marint - jag klarar mig nog genom våren & sommaren?

Glamourama

Någon som missat Glamourama på tv3 play? Inte jag iallafall. Handlar om 3 tjejer i Sthlm som är moderedaktörer osv. Verkar leva ett fabulous liv i huvudstaden. Tycker dock det är lite väl "uppgjort" och så som dem snackar pratar vilka tjejer som helst som är bästa vänner. Och eftersom jag har sett Anna Hibbs i lyxfällan där hennes ekonomi inte verkade på topp. Men under ytan har vi alla våra problem kanske? Hade inte bangat på att ha ett sånt liv ändå. Moderedaktör, chefsredaktör på någon annan tidning, luncha ute varje dag & festa gratis på alla inneställena låter väääldigt bra! (trots att det är ganska uppgjort)..


morgontankar

vaknade för en halvtimme sedan. mitt dygn är helt omställt - på rätt sätt denna gången. lägger mig runt 23 helt sjukt trött & vaknar 8-9 helt utvilad. nice! dock är det dags att vända om dygnen lite nu, kvällsjobb som gäller i veckan. men idag är jag ledig & dagen i ära ska spenderas med först fie @ mezo & sedan pojkvännen ikväll.

är i en fas då allting känns stressigt just nu. igen. lovade mig själv att ta tag i körkortet nu när tjejerna var borta. det måste ske! ska ta mig ut i förrådet & hämta mina teoriböcker & börja redan idag. tror jag. när man lovar sig för mycket saker på en gång och allting rasar samtidigt, känner iallafall jag mig stressad. körkortet, matvanor, motion, saker som man ska göra, saker man inte bör göra, val i livet, sparande till massa saker man vill göra, småsaker som aldrig blir gjorda som måste göras, ärenden osv osv. jag är en tjej som alltid har ställt väldigt höga krav på mig själv, aldrig varit nöjd med det nästa bästa (betyget, reslutatet, kläderna) osv. men efter studenten känns det som allting bara lades åt sidan. jag gjorde allting så som jag inte skulle gjort det. men i min lilla hjärna kan jag inte få in allt jag vill göra, allt jag vill ha kvar i livet - samtidigt som jag gör precis det jag vill. det är en omöjlighet! resandet känns fortfarande som det som lockar mest. men sedan vill jag självklart utbilda mig & bli något också. idag är det en tänkar-dag.

nu är det dags att plocka fram citatet från min tatuering på ryggen & använda sig av det, kanske?

jag skall finna vägen eller skapa den.
Viam inveniam aut faciam.

trams

när man läser många andras bloggar läser man att dem använder si & så mycket produkter. tvättar huet flera gånger om dagen, skrubbar sig, smörjer in sig i alla möjliga former på krämer & återfuktar osv. är jag den enda som inte gör något av detta? på kvällarna är jag megalat & ofta orkar jag inte ens tvätta bort sminket (börjat göra det mer nu dock). återfuktning, dag/nattkräm, ansiktsmasker osv är ingenting jag använder. mitt ansikte absolut inte fettigt utan tvärt om torrt, speciellt nu under vintern. men att man får finnar av att inte hålla på med allt tramset är bara löjligt! jag har en finne varannan månad - max. funderar dock på att köpa en billig dagkräm att ha under foundationen & efter man solat. vill dock den ska vara billig eftersom jag inte känner någon jättebehov direkt. tips, någon?

gammal bild. var är dem brösten idag? boooorta med vinden?!


snabb leverans

hej bloggen. kommer hem från jobbet nyss. varit en lång & intensiv dag så är heelt slut i huvudet. fryser gör jag också. ska bara njuta av att vara ledig 1 dag nu iallafall.

måste säga att jag tycker att nelly.com är en väldigt bra sida. beställde mina väskor i fredags och idag hade dem kommit (måndag)! dem var jättefina både i svart & grått så får se vilken/vilka jag behåller..


kissssss

godmorgon! har varit uppe i 1,5 h nu. blev inringd tidigare så ska jobba 11-19. snacka om att jag är trött på att jobba nu. men det är pengar & vad skulle jag annars gjort innan jobbet ikväll? tänkte iofs bloggat nu på dagen men det gör jag ikväll och imorgon istället.

nu måste jag slänga i mig min fil & sedan rusa till bussen. ha en bra dag! pusssss


arrrrrrrg

är arrrrrrrrg. varför behöver vi inte gå in på.. har med jobbet att göra. inte så kul. så det skiter vi i? ja, bra!

idag är det söndag & helgen är snart slut. har jobbat massvis men ändå hunnit med att mysa med älskling, se 3 filmer & melodifestivalen (nörd, jag vet) & nu ikväll ska jag ha lite skönhetstid / sola.

nu är det mat, fisk & potatismos. ingen jävla donkenfettomat idag, tack.


wow

Stud Oversize Sweat SEK 299, Only - NELLY.COM Stud Oversize Sweat SEK 299, Only - NELLY.COM Stud Oversize Sweat SEK 299, Only - NELLY.COM Sinna Bright Jacket SEK 1999, Nolita - NELLY.COM Lulu Tutu Dress SEK 1799, One Teaspoon - NELLY.COM Adrienne SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM  Zebra Bag SEK 279, Only - NELLY.COM Zebra Bag SEK 279, Only - NELLY.COMAdrienne SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
 är kär! vill ha allt detta. väskorna klickade jag hem igår (min nitväska jag köpte på gina gick sönder efter första gången den användes så hoppas nu på lite bättre kvalité...) men skorna & klänningen. perfekta!

trevlig helg

jobb idag, 8-17. tyckte ändå att dagen gick hyffsat snabbt iallafall. roliga människor som jobbade osv! men trots det är jag ändå helt slut i kroppen & hjärnan så en softekväll hemma med familjen & pojkvän sitter bara finfint. lär inte bli allt för mycket uppdatering i helgen - mycket jobb & är hos daddy.

men ni får ha en trevlig helg allihopa!



4 feb

väla med älskling
sola
jobba 3h

packa väska till pappa
ringa fie
färga ögonbrynen
smörja mig

min egna "träning" jag gör varje kväll
sova i tid (jobb 8:00-17:00 imorgon





shopping

leggings med skinndetaljer

här syns den gråa färgen bättre!

2 till nya lack. ljusrosa med rosa/lila skimmer/glitter i & ljusorange (kmr inte på vad färgen heter) med skimmer i


ring med egen gravyr

vill ha denna ringen från guldfynd med egen gravyr som just nu är på kampanjpris. ska jag? vet inte vad jag vill skriva riktigt bara. tycker det är bättre att köp färre men äkta ringar istället för fler & fejk som bara går sönder & blir avfärgade.

my new hair

såhär ser mitt nya hår typ ut (med myskläder)


shopping

 

gud vad jag längtar tills jag får sätta på mig denna snyggingen i sommar! bilderna är inte rättvisa alls. kärlek!



snygg baströja med nitar på armana och fikan framtill, kommer bli en favorit till jeansshortsen i sommar

en snygg nitklocka. love love love

grått nitskärp, 25kr & välbehövt i vår till vita tunikor

beiget nagellack - gillade det mkt. färgen blir inte alls bra på bilden dock ..

20 kr för ett linne - inte helt fel?

dålig bild som sören. en väska med nitar & fransar. kanske ute? men jag gillade den iaf!

lödde

nyss hemkommen från lödde med fisen. blev en väska, 2 tröjor, en klocka, bikini, nagellack & ett skärp rikare. har kommit underfull med att jag älskar new yorker väldigt mycket. hoppas dock inte det kommer hit, är så billigt så hela helsingborg springer ju absolut runt i samma kläder då. gina blir new yorker, typ. ska tvinga med mig älskling dit så fort jag kan! fanns nämligen ett par jogging/mys byxor jag gärna vill ha samt lite annat smått & gott. vill ni se bilder på dagens köp? klart ni vill! det kommer alldeles straaaaaaax.


3 februari

godmorgon. låg i sängen från halv 10 till halv 12 innan jag orkade ta mig upp och äta min frukost (havregröt, mjölk & sylt) som jag äter varje morgon eftersom den mättar enormt bra! nu har jag precis fått hjälp att klippa mina extensions lite och ska strax göra ve mig. vid halv 3-3 kommer fie upp till väla så ska vi gå där en sväng. blir säkert mysigt! ikväll kommer älskling hem till mig. var lääängesedan sist! och sedan ska jag jobba 5 dagar framåt, vilket inte gör mig någonting just nu. need money! (like I always do)

får se om jag kanske hinner ta någon bild på mitt hår idag!


*

* jahapp. då var paradiset slut & jackie och patrik vann, precis som jag knew. enligt mig var dem värdiga vinnare! jackie eller cimon hejade jag ju på.. nu är det iallafall slut - sad but true.

* har solat här i föreningens solarium. 25 kr för 30 minuters stekande, inte helt fel? hann även med en lång dusch så nu känner jag mig fresh inför sängen.

* imorgon är jag ledig och dagen ska spenderas med fie. får se vad vi gör, snackade om lödde men vädret är ju inte helt hunda. vi får se!

hittade lite gamla bilder

söta fjortisbilder .....


hade ju nästan magrutor förra sommaren. vad hände?


zebra

Sara Zebra Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COM
riktit kass bild men gillar denna bikinin skarpt!
tycker att trosorna var riktigt coola! & det matchar ju mina nya brillor också, höhö
(klicka på bilden för att se bättre)


ögonfransar


Party Lash Lashes SEK 59, Girls With Attitude - NELLY.COMFeather Lashes SEK 95, Girls With Attitude - NELLY.COM

EyeImpact False Eyelashes SEK 59, Girls With Attitude - NELLY.COMEyeImpact False Eyelashes SEK 59, Girls With Attitude - NELLY.COM

falsh lashes from nelly. 59-99 kr ungefär i priskostnad.
finns väldigt många modeller att välja mellan. är kär!
beställas? jatack!

days and nights


exakt 40 dagar kvar till the big day
längtar!

snöoväder

har jobbat 8-15:15 & fick som tur var skjuts hem. ligger i sängen efter lite mat nu. tror inte jag rör mig härifrån mer idag. kanske för en solning på gården bredvid - inget mer! visst, det är sjukt tråkigt & hemskt med snön men gud så skönt det är att bara ta det lugnt ibland!

svullen mage

idag har jag ätit havregrynsgröt till frukost, soppa - fläskpannkaka & knäckebröd till middag och ska om en stund äta något litet till kvällsmat. Till detta har jag druckit vatten & mjölk vilket har lett till att jag inte har ett dugg svullen mage nu ikväll (som jag alltid brukat göra). Så härligt skönt, ärligt talat! Brukar aldrig skriva om mat osv i min blogg eftersom jag anser att alla människor behöver äta olika, vi har alla olika behov och lever olika liv. men nu tänker jag ändå tipsa er som har svullen mage på kvällarna som mig att sluta dricka läsk & äta mat med mycket fett i. det hjälper iallafall på mig!

när vi ändå är inne på ämnet fett så kollar jag just nu på outsiders som handlar om just fett. olika människor som har fettskräck osv. sjukt hur vissa människor tänker. en tjej är rädd för feta människor, hon kan inte se dem, inte åka buss samtidigt som dem eller nånting. herrejösses alltså.


shortstypen

igårkäll innan jag somnade tänkte jag skriva att nu är det dags för mig att börja använda shorts. jag är verkligen ingen vinterlover om man tänker klädmässigt. det är kul några veckor, sedan suger det. är så trött på leggings just nu. kan vara det tråkigaste plagget (just för att det är så jääävla praktiskt) någonsin. usch. därför längtar jag efter shorts - ett av mina favoritplagg. men läste precis på hd att det ska komma 15 cm snö & kulingvindar imorgon igen.. så om shortsen åker på? mjaa, ser mörkt ut tyvärr. jag ska iallafall raka benen, smörja in dem ordentligt, sola, göra lite fotpeeling & måla naglarna idag. sedan tänkte jag börja dra i mina vår & sommarkläder som just nu ligger i lådor under sängen. klorina ett par jeans ljusare, göra min laxrosa miss sixty jeans till snygga shorts osv. så, ett, två tre nu sätter jag igång!


rent åt helvete

hahahaha. min design är så jävla ful just nu.
vill ha en riktigt snygg design & header, roligare att skriva & blogga då.
så, snälla hjälp mig!