it's not okej

och så var denna dagen över.. har gått helt sjukt fort! har bara tagit det lugnt hela dagen. alexander var här ett tag, mysigt :) sen har jag gått en runda med sandra och julia med. dock var alla små deppiga today. är fortfarande det, fattar inte varför. kanske för lovet sugår? jaja. sitter och kollar på top model, trots att jag hatar det. såå tråkigt har jag ;s hjääälp?  imorgon MÅSTE jag plugga, verkligen måste. ska leda en hel idrottsgrupp i musclemix pass på tisdag, och vi har inte ens musik ännu. ;/  kommer bli bra alltså.. haha. shakashaka! har två arbeten som ska redovisas och lämnas in också, som jag inte ens börjat på. och matten vill jag inte ens tänka på :( åhe! hoppas på stugan imorgon, VILL VILL VILL. festa sönder där, hade varit nice. :D  jep, vi får väl se imorgon hur allt blir.. <3


onsdag

då var det redan onsdag, uhe. så fort det går alltså ;( vakade halv 9 idag, skulle ju klippa mig halv 10. klippte en bit, men ändå inte så det blev någon drastisk förändring direkt. men känns skönt att få bort allt det slitna nertill. kom hem, städade rummet, käkade, och har nyss färgat ögonbrynen. :) ska snart duscha och sen fixa mig. alexi kommer sen med (: skriver mer sen! haaaj

passionerat

kom precis hem från mezo. var där med fie och julia <3<3 mys! ännu mer kaffe, inte bra alltså.. :\ jaja, är iallfall inte trött nu. upp tidigt imorgon, klippning. sen hem, fixa lite och så. efter det träffa A, tror jag. sen får vi se vad som mer händer :) jahap, vad ska man nu göra då? ingenting bra på tv ens ;S haha, sorligt! elins kompisar är här och sjunger karoke (hur stavas det?!)  kanske ska joina? haha. eller, tror jag skiter i det. dom är riktigt bra ju! and i suck ;p jaja, naaaaaaaaaaaaatti.

vadet 2007

igårkväll var riktigt mys! vi är doooock sjuka ibland alltså, HAHAH. hetsätarna, öhm. kollade simpsons, två och en halvmän och sen prison break. dör, så snygg han är! snela ge maje? + att han wishtler (stavningen?) såg ut att se bra ut också, mihi. jaaahap, när jag kom hem efter en lång cykeltur i regnet tog jag det bara lugnt. somnade väl ganska i tid, eller hur man säger. haha. har precis vaknat, och det första jag tänkte på när jag öppnade ögonen var plasts vad 2007. HAHAH! ohgud. ni vet vad som gället tjajor, ingen alkoholic för den som inte klarar det. men visst fan klarar vi det? yääääeh.  

broken wings

åhe.. detta blir fätt depp, så är du glad så fortsätt INTE läsa. är så trött på det, får panik! och det är inte bara jag som tycker såhär, utan ALLA håller med mig. exakt alla! då kan det ju inte vara mig det är fel på, denna gången? jag vill inte se det mer, inte höra det, så stick.. bara försvinn! så arg och ledsen, så chockad. alltså, ibland fattar jag ingenting. hur tänker folk? varför säger vissa saker och sen gör helt tvärt om? 
it not worth waiting for.. but everything i do, i do it for you.

REGN

åååhe, vilket väder. ;S har regnat sen jag öppnade mina ögon imorse. tragiskt, men mysigt. har tillbringat hela dagen på väla, haha. var lika mys som alltid. jag älskar er verkligen mest, inga andra är som er.. satt på robert's hur länge som helst och bara pratade. vadet 2007 ;) hahah! we will make it, lättibetti. sen fick vi en annan cp idé för oss, HAHA. men lyckades inte speciellt bra :/ elr, lät itne så iallfall. menmen, när jag kom hem tog jag på mig softekläder och satte på tvn. nu väntar jag på mat, sen ska jag träffa plast. ska hem till johan och kolla film, pb och mysa söndåår. skriver mer senare, tror jag. <3

måndag

första riktiga dagen på lovet då.. miiih. så sjukt skönt så det finns inte. skulle egentligen klippt mig idag, men han som skulle klippa mig hade blivit beten av en hund, så han kunde inte klippa förrän på onsdag. får väl vänta tills dess dådå, vet inte ens hur jag ska klippa mig ju? haha. yähep. ska strax börja göra ve mig, sen om en timme ungefär så är plastic i stan, så åker vi till väla. det enda vettiga som finns att göra i helsingborg när det regnar. haha. och något måste man faktiskt göra :) igår var vi hemma hos victor, med danne. kollade lite tv och så, var sjuekt trött så var hemma i tid. satt vid datorn sen hela kvällen, tills mina ögon slocknade vid halv 1, haha. vaknade i tid och allt idag med, dooottit. nej, om man skulle börja fixa sig då? uhe.

fest

åååååhuw. vilken kväll igår :/ började med att plast kom hem till mig, sen alsen och viktor och några andra. förfestade lite, sen kom mer folk. var lugnt ett bra tag, tills en ruta gick sönder. så jävla onödigt gjort alltså.. men jag ska ta reda på vem det var. ah! var massa folk, men var ändå inte kul. :\ menmen, fest är ju fest iallfall. och tack fie, för du stannade kvar typ hela natten och städade med mig. <3<3  idag har jag städat, städat och städat. oooch pratat med mina grannar, haha. ska gå till bussen om 20 min, åka hem till daddi och käka. :) så sjukt skönt det är med lov alltså, wiiiihi. + att man har ställt tillbaka klockan en timme, så man får sova ännu längre! njuuuuut. annars blir det bara softish idag. hör av er om ni vill göra något mys. (mp)


VÅGADE!

glömde ju skriva att jag VÅGADE! jag piercade mig. hihi. kom dit, fick klä av mig allt. och guuud, det var pinsamt alltså. (HAN VAR SNYGG!) men det gick väl bra. gjorde faktiskt inte alls så ont som jag trodde, fast lite gjorde det ju såklart. ;) efter det åkte jag, mamma och rogår till dk. på vägen köpte jag lussebullar, dom första i år. det var riiiiktigt gott (a) ge mig julish nue.  handlade spiritus och vin i dk, sen tog vi båten hem igen. emelie var meeeegus stressad. (skulle vara hemma till 5, pappa kom då.) men nejdå, då får dom inte upp den jäkla landgången. uh! sneade på dom, men vi kom av till sist. när jag kom hem stod daddi och väntade, så vi åkte hem hit direkt. sen vet ni vad vi har gjort, (krängt) hahah. yähaau, om man skulle försöka sova? naaaje.  kan nog klämma ner några chips till.  hahah (!!) vi hörs, godnatt och alltdetdär. smekeeer!


KVÄLLISH

sitter hos daddi, har fetat massa skit HELA kvällen. mår sjukt illa nu, haha. äeh! skönt med en lugn kväll faktiskt. imorgon blir det däremot pardey pardey at my house. haha, så töntigt det lät. jajaj, har nyss kollar idol. så orättvist.. 1. sam (tror han heter så..) skulle LÄTT åkt ut, omg.
2. inte någon av dom som hängde löst skulle gjort det, enligt mig. aahh!
3. HUR RÖSTAR SVERIGE?!?! berätta gärna det för mig, taaack.

är på brao humör nu, önskar att jag var tröttish. kunde somnat tidigt ikväll och allt, haha. DET ÄR LOV! åhe, det är så sjukt skönt alltså. hihi. nu ska jag gå ut till daddi igen och kolla lite tråk film.  hörrrrrrrrrrrrrs.

OBS!

och näej, detta är inte någon jävla tyckasynd om inlägg. för det är inte synd om mig, inte om dig heller längre.
det är bara fakta och såsom jag känner. time to move on.
ciao

hej och hå

gång på gång gör du mig så jävla besviken. ärligt talat, vem är du egentligen?
vem har du blivit? kände jag någonsin ditt riktiga jag? allt du sagt.. menade
du ingenting av det? gah. får mig att tänka så sjukt mycket, tänka på allt jag
har sagt till dig nu på sista tiden, allt du har sagt. ändå är det som det är.
"jag har ångrat mig." okej. det är lugnt! men du går emot ALLT du någonsin
sagt till mig att du gillar och ogillar. men du kanske har ändrat dig med det också?
hela tiden är det tvärt emot allt jag trodde, fattar ingenting egentligen.
men du har valt nu, och det känns iallfall skönt. att veta liksom.
nu är det bara att gå vidare, glömma, fortsätta. och jag vet att jag kan klara det!
jag känner inte längre någon skuld, inte alls. för jag har försökt bevisa och säga
hur mycket jag ångrar, men ändå har du gång på gång nu gjort mig besviken på
något sätt. besviken är kanske att ta i, men jaa.. och även om jag fortfarande bryr
mig innerst inne (sjukt mycket) så vet jag att jag måste försöka låtsas att jag inte
gör det för att kunna gå vidare. ärligt talat, så vet jag inte själv hur jag ville egentligen
ju? nu är det iallfall som det är. och inte nog med det, DET ÄR HELG! längtar till imorgon.
(D)(D)(D)(D)

piercing

har precis varit i stan snabbt med my sister.. fick gå ner till gecko och fråga om dom gjorde bröstpiercingar eftersom ingen annan i helsingborg gör det. :O man måste vara arton!? helt onödigt, enligt mig. men iallfall så gör dom det om man har med sig målsman. så när mamma har gjort ve sig och så, ska hon följa med mig ner dit igen så ska jag göra det. om jag vågar dådå (a) HAHA. possi är man alltså.. men alla säger ju att det gör så ont ;/ vid fem kommer pappa och hämtar mig och elin, tror jag. smekhaj

fredag

är sjuk. döer så tråkigt ;/ åhue. vi som skulle få en uppgift över lovet i turismen och engelskan idag. jag lyckas alltid missa sånt :O tur att man har julia och sandra som kan berätta sen. har knappt sovit någonting inatt. både för jag har hostat och harklat mig, men också en annan sak. hela familjen är hemma idag, mysigt. haha :) har precis varit och köpt bullar, så ska snart äta frukost. sen fixa mig lite, packa till pappe (om det blir något) och sen gå ner till gecko, se om dom har piercing tid. hihi. vågar jag?

skriver mer sen!

SAKNAD

för ibland suger allt. eller hur? åhe. idag har väl varit en av dom mer dåliga dagarna, om man kan kalla det så. slutade ju vid 3. när jag kom hem somnade jag på direkten, sov väl till 5 eller något. vaknar upp, skulle prata med julia om när vi skulle ses.. men då jobbar hon? jahapp. så idag/ikväll händer inte ett skit. har städat mitt rum, cp ordentligt.. och pluggat turismen klart, typ. ska snart äta, sen kanske gå ut och gå en runda.. om jag orkar :) haha.

idag på mitt utvecklingssamtal kom allt.. jag ville bara skrika, springa därifrån och bara dö. åhe :( trodde att jag iallfall skulle klara av att prata om det utan gråta. men det går inte, tårarna bara rann och både jag och du visste inte hur vi skulle göra. men jag är glad att du tog upp det och frågade, det betyder mycket för mig. och fredrik, älskade låtsaspappa. jag vill att du ska komma tillbaka, att du en dag bara ska dyka upp igen och vi alla ska bli som förut, innan cancern fanns i din kropp. som sagt, jag trodde att jag kunde hantera det bätte nu.. men tydligen inte. åååååh, varför ska det vara så fucking orättvist?!? du var liksom helt perfekt. alla som har skiljda föräldrar vet, att det tar långt tid och krävs mycket för att man ska kunna kalla den "nye" låtsaspappa, eller låtsasmamma. jag kände verkligen att du var min låtsaspappa, fredrik. och jag vill bara att du ska komma tillbaka igen. jag älskar dig!
på söndag är det tre månader sen. tre månader sen du tog ditt sista andetag här på jorden, och lämnade oss. kvar finns nu bara sorg och en stor stor saknad. du levde i två år med sjukdomen innuti dig, den bara växte och växte, och vi försökte och försökte. alla hjälptes åt, du var den lugnaste och det var du som intalade oss hela tiden att "jo, men detta klarar jag! det är inte så farligt.." undrar om du innerst inne någonsin förstod hur farligt det egentligen var, och hur sjuk du egentligen var på väg att bli. undrar om du visste hur hela du skulle förändras till någon helt annan människa. någon som inte kunde prata, inte gå, inte äta, inte gå på toan, knappt någonting. jag undrar också om du när du var som sjukast fortfarande kunde förstå vad vi sa och så. din blick sade att du förstod, dina läten fick oss att hoppas. kommer aldrig glömma den gången jag satt inne hos dig vid din säng, du tittade på mig med så sorgsna ögon, sen tog du min hand.. och du kramade den. jag satt där hur länge som helst och bara höll din hand, ingen av oss kunde uttycka sina känslor på det sättet vi ville. ändå visste jag på något sätt precis vad du kände.  <3


SKOLAN

sitter i skolan och har turism. har fått en uppgift att leta fram olika slags faktan om indonesien. vill skit mycket åka dit! wihue. vill åka överallt egentligen ;) men iallfall.. har skrivit ut lite fakta och sånt, resten får jag fixa hemma sen. innan idag fick vi bädda sängar, städa hotellstudion och toan osv. vi fick också lära oss bäda ett hotellrum. ah, så tråkigt ;/ menmen, dagen är snart över iallfall.. slutar om en kvart, sen hem och plugga klart och städa rummet. sen har jag ingen aning om vad som mer händer idag. softa? yaaatack. nu stänger biblan (tidigt, eller hur?) så nu ska vi dra oss till hotellstudion och avsluta.  hajdoooo!


torsdag

godmorgon sveeerige! sitter här och glor på the voice, världens bästa sätt att vakna på, faktiskt. är helt klar, men ska ändå inte cykla förrän om 25 min så :\ haha, snabbis? :) idag har vi favorit- ämnet, turism. dock är det ganska segt just nu :/ ska bädda sängar, ta emot bokningar osv. idag. tror det har mer med hotell att göra? kan vara därför det är tråkigt, hahah. jaja, iallfall.. vi hade i läxa att skriva en cv till idag, min blev riktigt kass. kanske kan ändra den lite nu? har ju tid. orkar jag? nej. haha! joe, just det.. har bokat klipp tid tills på måndag, kl 10. men hur?! hur ska jag klippa? vill ha en förändring, men har ju hårförlägningen att tänka på med. men har ju ändå tjockleken kvar liksom ;> yähe, vi får se hur det blir. om någon har nått tips så hjälp mig mer än GÄRNA :)

har mackor med till skolan idag, hahah. hej tönt, hejdå matan. orkar inte ens enter den äckelmatan idag.. spagetti & köttfärs, vilket innebär att vi veggies får någon jävla röra som smakar.. nada? haha. äe, är inte lätt alltså. förresten, igår var det 2 MÅNADER kvar till julafton, TVÅ SMÅ FJUTTIGA månader peoples. åååh! ge oss nue? massa myyys! den kan våren och skit skippas, och sommaren komma direkt. wihue. hade varit toppen, eller hur?torsdag idag, fredag imorgon. göttt! sen helg, och LOV!!  fast,  det är ju bara höstlov, väl? uhe. låter tråkigt ;S känns mer som det är vinter, sviningt kallt ute ju. dags för "everst" jacket, maybe? haha, dom älskar du ju julia? ;) klarar vi vintern utan? menyeeees. äe, nu blir det yrt här. skriver mer när jag kommer hem från skolan.  ha en bra dag alla. <3<3

tisdag

det var ett litet tags sen jag skrev nu igen, haha. (A) men har inte hunnit..
igår var jag på toppish of the topparna ;) om ni fattar? hhaha. nej, men
en bra dag, gick snabbt i skolan, hem, softade, sen gick en runda med P,
och sist prison break. <3<3 som är så cp sjukt bra! ååhe, ge mig mer.. haha

idag är en annan femma, vaknade halv 9, helt seg i huet.
typ inte sovit något inatt ;/ hoppas inte den skiten ska börja
igen, för jag pallar inte det.. gick tillochmed och la mig i tid!
men iallfall, har sjukt konstig känsla i halsen, ont i huvudet,
fryser och jaa, jag vet att jag klagar ;p ska cykla till skolan om
typ 10 minuter, och ha fys?!?! shaise, hahah. några i vår idrotts-
grupp ska leda passet. kan gissa att det kommer bli sjuuekt jobbigt,
tur då att jag har lite ont överallt idag ;) haha. sen är det samhälle,
ska ha någon jäkla domstol.. hm. yäye, sen har jag matte b två timmar.
mah, sueg av maje? sjukt svårt är det.. + att julia har hoppat av. nog kul?
jaja, ett fett klageinlägg detta blev då. nu ska jag fixa lite innan cyklen väntar.
HAJ!


söndag

fest igår. hahah! yäs, var väl som det brukar? men hade iallafall kul ;)
inte sovit speciellt mkt inatt ;/ uh. ska jobba halv 2 till 7, sen plugga
så det blir ingen rolig söndag direkt. ;S blöö! men nu måste jag fixa
mig och så, skriver mer sen. <3


lördag

somnade gott igår, hihi :D redan typ halv 1 - 1 också.
skööönt´att ha sovit ut lite.. ska iväg och jobba om
en och en halvtimme.. sen är jag väl hemma vid 5, typ?
ska strax gå in på hemsidan och kolla om det är någon
rolig man jobbar med idag (a) haha. vet iallfall att jag jobbar
med lisette, julia och sandra. perfeeeekto? yäz.  :)

--
jag vet inte riktigt vad jag ska säga, egentligen..
typ, bara försvinn.

:'O

ah! blir så sur och besviken på en viss människa ibland..
jag hade inte brytt mig eller sagt något om du själv inte
hade klagat på mig. men nu gör du precis det du inte ville
att jag skulle göra ju? och det VÄRSTA är att jag gjorde som
du ville och bad om, jag slutade.. medan du började.
jag orkar inte, seriöst.. vill inte må skit av detta mer, vill inte!


fredagkväll

fredagkvällar, alltid lika sega hemma ;| .. tur att man iallfall har varit hos
angelina några timmar, månnie var också där. vi kollade idol, krängde chirre
y dirre och rökte vp. miiih! en mysig kväll tjajår. <3<3 kom hem från typ en halv-
timme sedan. mådde sjukt illa, så fick hoppa över mezo ikväll ;/  haha.
nu blir det lugnt tills jag deckar..  haha. jobb imorgon, slutar typ 4, sen ska jag
och julia checka får älskade blivande lägenhet, hihi. sen hem, fixa och sånt.'
får se hur det blir med PPP!  ;)  ha en bra fredagkväll allihopa.


FREDAG

hejs! sitter i skolan nu och ska strax ha hotell.
ska bädda sängar och sånt, hahah. men det
är gött ;) slutar väl typ halv 4 eller något. :|
nu kommer karro så måste sluta. SMEKHAJ!


HEEEEEEEEELG!  (D) vad ska ni alla göra i helgen?


YES!

FÖR ATT LÄGENHETEN ÄR VÅR! DEN ÄR VÅÅÅÅÅR!
efter jul flyttar jag och julia tillsammans och blir sambos ;) haha


HEJDÅ STAN, HEJ HM? RINGSTORP/TÅGABORG/PÅLSJÖ!

torsdag

YES! torsdagen avklarad, wiiihue. nu är det bara friday left, sen (D)(D)!
haft miljö och säkerhet hela dagen idag :O ysch.. men soft ändå, ;b
har bara en läxa tills imorgon, att skriva ett CV. ganska onödigt egentligen?
yäyä, vid typ 5 ska jag ner till salongen och kolla piercingen och typ spänna
in den.. hoppasjag! sen kommer plast, så ska vi käka falafel på haket <3<3
åh, det finns ingenting godare :D sen blir det fika i think? (A) hahaha. ovanligt.


min äckel cp mobil har gått sönder för er som bryr er!
så sur jag är för det :|  måste man lämna in skiten och
sånt. aaaah, SUG MAJ HÅERT? snälla?

godnatt

nu ska jag strax stänga av datorn och tvn och försöka somna..
önska mig lycka till? kommer behövas, kan jag säga. haha!
yää'. har inte gjort alls mycket idag, vääldigt skönt! imorgon
hade jag tänkt färga håret (!?) slingorna dådå.. sen ska jag
på återbesök med piercingen. och träffa p :) har ingenting
att plugga på, änsålänge. GÖTT! sen är det fridaaay and (D).
natti!

:|

shit så snyggt det förra inlägget blev, ojojoj! 

onsdag

ah, vad är det med denna veckan? den suger stenhårt iallfall! varenda jävla dag har sett likadan
ut, damp damp damp.. skolan suger, alla är på segt humör tkr jag.. helt negativa. när man kommer
hem är man så trött så ögonen vägrar vara uppe, men man måste för man har massa plugg som
ska göras. ah! kvällarna blir bara piss, böla, böla, böla (!!)  nä, ska inte klaga mer.. får fan se till att
göra något åt det istället för att klaga, idag blir den sista plugg och sege dagen på ett tag.. sen ska
jag börja hitta på saker.. dagen i idag i skolan SÖG! hade först engelska 2 timmar, fick tillbaka proven
och dom SÖG ännu hårdare. :|  hahah, du måste vara stolt över oss BM ;) äeeh.. sen hade vi svenska,
pratar om språkhistoria, sådärkul. fick tillbaka sånt brev vi skrivit också. fantastiskt brev stod det på mitt,
ojoj kärleksskrivaren själv ;D haha, näee. sen lunch, äckliga selleristicks :O sen geografi 3 timmar :\\ ja,
tro inte att jag tycker det är kul bara för jag går turism.. uuuuh! hahah. vi redovisade om bulgarien, vårt egna
program "resfeber" hahah. gick väl hyffsat ändå? M gillade det iallfall ;b fick sluta tidigare iallfall. tackarviför!

längtar till nästa månad så jag kan få börja träna igen.. ÅH! :D får väl sätta
på lite på G musik ;) hon dansar kanske? hahah. älska ;> bara 2 dagar kvar till helg, blir bara fest,
fest, lite mer fest och jobb. :D retro eller tivoli på fredag, om det inte dyker upp något annat?! (a)
wihuuue, nu ska jag fortsätta kränga pepparkakor och glo tv ;) smek

;(

åh, jag får panik. allt blir bara fel fel fel :(
vistte att det skulle bli såhär, VISSTE DET,
ändå fortsätter jag. ibland hatar jag mig själv.

i like you just the way you are

jag vet inte vad jag ska göra.. hur jag ska göra. finns så mycket känslor, så mycket frågor.
jag saknar dig som fan! och är så sjukt ledsen för jag har sårat dig på det sättet jag gjort,
och att det blivit såhär. för det var ju inte såhär det skulle bli, det var inte det vi lovade varann.
eller hur? igår, du fick mig verkligen att tänka till.. vad fan sysslar jag med?! och varför?!?! vad
får jag ut av detta? inte ett skit. mår bara sämre av det egentligen. och jag är inte sån, verkligen
inte. det går inte ens att förklara hur det känns, det funkar inte bara.. det går inte en dag utan att
jag tänker på det & dig. åh! det suger så sjukt mycket alltså. det enda jag vill är att allt ska vara
bra, och att du och jag ska vara glada igen. helst tillsammans.. men, vi båda vet att det inte ser
ljust ut. men hur går man då vidare? hur glömmer man och försöker på nytt med andra, när den
man innerst inne tycker fortfarande om finns runtomkring hela tiden. hur glömmer och förtränger
man något som fick en att må så bra? om det nu aldrig kommer funka igen, hur ska jag då kunna
gå vidare? jag vet inte, vet ingenting. vill jag ens gå vidare? tveksamt..
för jag vet iallfall hur riktig kärlek känns.

PB

förresten, är det någon som vet när prison break börjar igen?

tisdag

cp äckel mög dag idag igen :\  varför?!?! åh. började redan inatt,
kunde inte hålla tårarna tillbaka, och kunde inte få dom att sluta
sen heller.  :'(  vaknade iallfall halv 9 imorse, sjukt trött och outvilad.
bara till att gå upp, idrott först så ganska lugnt. bara lekar också :)
var faktiskt riktigt kul idag, (är iofs typ alltid kul) så skönt med idrott,
men slipper tänka på någonting annat och man kan bara vara där,
liksom. iaf, efter det bytade vi om och sånt. julia kom på att hon glömt
skor, så hon gick typ halvt utan hela dagen, HAHA. hade samhälle,
började prata om brott och straff. mjaaah, både kul och inte kul. kul,
när man får ta ställning till olika frågor, intressant också. men inte kul
när man tänker på att detta ska avslutas med ett prov förhoppningsvis,
haha :O efter det skulle jag ha matte, men mådde röv.. så jag gick dit
och hämtade lite saker sen cyklade jag hem. somnade typ direkt när
jag kom hem, legat i sängen fram till nu.. har precis ätit fil med kanel,
mmmmh, älskar! käkade ingen lunch idag i skolan, så var ganska så
hungrig nu. blev mycket piggare direkt, så nu kanske jag orkar ta tag i
dagens måsten?  som är; plugga svenska, plugga geografi, städa mitt
älskade rum, skrubba och fixa med bruset (ser förjävligt ut.) och ja, lite mer.

så mycket i huvudet

kvällarna. dessa kvällar alltså. bara jag som sitter och funderar och tänker?
men på vad egentligen? det är de nog bara jag som vet, och ska veta.
kvällarna är den enda tiden på dygnet som man verkligen kan slappna av,
bara vara liksom. hela dagarna har man massa måsten, massa saker man
ska göra och fixa med, men på kvällen är allt lugnt. speciellt nu framåt hösten
och vintern, kvällarna är mörka och kalla. bara en pojkvän som saknas.. ;$
men tur att man har världens underbaraste vänner! för ni är veerkligen bäst,
<3<3. dagen idag hade varit piss om ni inte kommit hem till mig nu ikväll och
vi hade pratat. imorgon blir det äckel skola till halv 4, (jaa, på senaste tiden har
jag börjat hata den. vilket jag ALDRIG gjort innan.) sen fixa klart arbetena. :\
har lite annat som ska fixas och så med.. 

image94

Copyright @ Alexander Alsén



så sjukt mysigt ser det ut. ge mig? 


VILKEN DAG

ÅH! låt denna cp dag vara över tack.. föööööööör.. jag pallar inte!
morgonen började bra, på topp! hade samhälle med egil, tänkte
mest på min dröm. HAHA! äeh. efter det hade vi matte, elr ja.. bara
jag som hade det med massa andra typ? julia har hoppat av. :(
får jag väl också göra efter provet idag, för fyfaaaaan vad dåligt det
gick. :\ jajaj, sen lunch. YÄÄH nuggets, tänkte vi, det mesta som finns!
veggie nuggets <3<3 kommer dit, tar massa sås som vanligt .. öppnar
locket på veggiematen och ser massa ÄCKEL morotsbiffar?!?! åååh.
döda mig, typ? nä, då hade inte nuggetsen kommit idag, så vi fick svinig
infrösen mat istället. kul? efter lunchen hade vi svenska, fick tjata mig till
att få göra provet som jag missade när jag var sjuk. mm, så jävla mkt mitt
fel? nädå, då var det inte LÖNT att jag gjorde det, för jag var ju inte där när
man skulle. men sug mig? gjorde det iallfall.. hade pluggat röven av mig ju!
sen hade vi engelska och prov igen.. finns inte så mycket att säga om det,
mer än att det var SVÅRT. svåraste engelskprovet jag gjort ;S uuuh.. efter
provet var jag, sandra och julia tvungna att sätta oss ner och börja på ett av
arbetna som ska vara klara på onsdag. (ja jag vet, sent påtänkt men vi har
inte hunnit.) satt med det från 2 till 4, sen stängde biblan och vi skulle hemåt,
men så hittade julia inte sina nycklar. :O  bara det som fattades, så hon ringde
sin älskade pappa och han kom och hämtade henne. nu sitter jag är, typ precis
hemkommen. ska dra mig ut i köket och äta nu, svinigt hungrig. haaaaaaaaj!

söndag

ännu en helg har gått, och snart ännu en söndag..
var tiden vägen? det undrar man ibland.
denna helgen har iallfall varit perfek, precis som den förra.
känns ju lite mer okej att komma tillbaka till skolan om man
har haft en rolig helg. :) somnade väldigt tidigt igår om man
tänker på när jag brukar somna. tror klockan var 12 ;O haha.
drömde massa skit inatt, bla. att jag, julia och sandra mördade
vår samhällslärare. hahah! det värsta av allt var allt det kändes
sjukt verkligt, och vi kom inte på vad vi hade gjort förrän det var
försent. och så kom vi på att polisen skulle hitta oss för vi hade
ju fingeravtryck.. men så började vi bråka om vem som dödat
honom och inte, blabla. blev skit rädd när jag vaknade iallfall,
hahah. drömde mer, men det tänker jag inte gå in på här inte..
har pluggat lite nu.. engelska mest :/ sugår hårt! menmen, får
plugga lite mer sen ikväll för nu ska jag fixa lite annat innan
jag ska träffa mina bästa vänner klockan 7. <3<3<3<3<3<3


(a)

julia.. jag vill bara säga att jag råkade göra nått, så nu cepade allting och du måste skicka skiten igen (a)
hahaha, flåwth. ger upp för idag, godnatt'.

i love you

sitter här och glor bara.. sjukt segt! men skönt med en lugn lördag ändå, behövs egentligen kan jag säga. HAHA! väntar på att alla bilderna från igår ska bli färdigladdade. tar en jävla tid! har typ väntat nu i två timmar, hahah. men bara för det ska överföras massa andra bilder först. :\  har massa skit i huvudet just nu. ;S skolan är värst. jag förstår inte hur jag ska kunna göra mitt bästa när man har såhär mycket att plugga på. jag försöker verkligen planera och göra allt i tid men det hjälper inte. får göra mitt bästa, helt enkelt. sen får det gå som det går :)
NEEEEEEEEEJ! julia loggade precis ut, så nu stoppas all överföring. SUG MAJ LÅNGSAMT?! (jola, bli inte arg på mig nu när du läser detta, men jag lånar din MSN lite, haha. mååste ha bilderna!) uh. jäjä, uppdaterar more soon.

Helgen

ibland suger allt. helt allvarligt! ;/ är typ "ovänn" med mina bästa vänner, skit bra :|
det är inte så det ska vara'. vi ska hålla ihop ju! jag älskar er över allting annat, <3.

fest hos bruår igår, hahahah. tror jag döer! var riktigt roligt faktiskt ;p
blev dock lite fel.. men ja, gjort är gjort och det går inte att göra något
åt nu. men ja, alla var på G ;) och ja, vissa mer på G än andra kanske?
hahahah. nä, men var riktigt kul trots att mycket är svart hahah. tack alla, <3<3.
 (bilder kommer upp på bilddagboken, ejlo.) 

sitter hos pappa nu, gör absolut ingenting :) har haft en softedag med familjen.
har varit ute och kört och sånt i 4 timmar, käkat tacos, kollat hata gbg och så ...
har pluggat lite också, (fööör lite) har tre prov på måndag, SUG. och två inlämningar
på onsdag, som vi inte ens har börjat på ännu. goood! men vi fixar det :) nu ska jag 
läsa lite bloggar och sånt. smekt

:'(

jag orkar inte mer. tårarna bara rinner och rinner, jag vill inte!
:'(  varför? låt mig vara, låt mig slippa. låt mig få vara glad och
lycklig. varför nu?  hur tar man sig ur denna skiten, nudå?

tisdag

haaaaaallåj,
nananan, så mkt man har att göra nuförtiden. usch! haha..
idag var det tjejdag på skolan, sög tålle.. elr ja, det var väl soft?
men kändes som jag har så mycket annat viktigare att göra, ex.
plugga ;| jaja, när jag kom hem pluggade jag ett litet tag.. sen
ville mami fika, så jag följde med. köpte två tröjor också, <3 najs.
vi fikade på wanyne's, längesen sist :O faktiskt mysigt! drack en
riiiktigt god kaffe latte vanilj, älska! sen gick vi hemåt, och jag
fortsatte att plugga. har också färgat en del hårförlängning knall-
rött ;) ska sättas i imorgon. undrar om det blir fint? :o vi får väl se,
helt enkelt. :D  nu ska jag kolla igenom svenskan en gång till :)


julia, jag hoppas och vill skit mkt. det hade varit helt underbart!
wihuuu, ge oss.

ah

jag orkar inte mer. vill inte mer! åh. snälla, jag mår så äckligt fucking illa.
kräk kräk kräk kräk, spya. ;'/   finns så mkt jag vill, så mkt jag hoppas på.
har så mkt jag skulle vilja skriva att jag inte får ner ett enda vettig mening,
inte ett enda ord. jag är tom, men ändå så jävla full.   (?)


NEJNEJNEJNEJ

mår illa, äckligt jävla illa. vill bara spy bort allt, få det att försvinna.
finns det ingenting jag kan göra?!  jag pallar inte mer.. orkar inte
ens kämpa. låt denna veckan gå fort som fan, och ge mig mer helg.

suckie

är det inte meningen att hjärnan ska bestämma över kroppen?
varför blir det då som det blir?! min hjärna har ju bestämt sig,
men inte kroppen? panik, ångest, mår illa, mår skit.

hatar söndagar

panik! hela mitt huvud är helt igenproppat med massa skit som mååååste göras.
döda mig, eller något? inte ens en almenacka kan komma ihåg allt! först är det
ju såklart skolan som är värst. sjuuuuuukligt mycket har vi framöver nu ;S men sen
vill man ju såklart ha en fritid också, plus att det är massa annat man måste göra..
och jag är sånn, har jag FÖR mycket att tänka på och göra, då skiter jag i alltihopa,
och det kan jag verkligen inte göra nu. får inte tillåta mig själv att göra det! skulle
förstöra så mycket viktigt, så mycket inför framtiden. suuuuuuuuug! jag ska klara det.
snart lov och allt ju? mihi.

Helgen har varit heeeelt underbar! i fredags var det fest hos lidal, var faktiskt riktigt roligt. hahaha! shaka shaka shaka, ge maaaaaaj more. ninini! var heeelt död på bussen hem ;O men träffade alla oldies, ooh så längesen det var. så kul! :D i lördags jobbade jag på dagen, sen pluggade jag lite. (ja, på en lördag!!) efter det stack jag hem till angelina som hade fest. var också riktigt kul ;D  typ bara brudaaar, shaka shaka. hahha! ojoj. gott vin drack vi också :O och självklart fanns vattenpipan med. ;) idag skulle jag ha jobbat, men mådde bajs imorse.. inte för jag var bakfull eller något, men jaa? äh.. iallfall, pappa och ingela kom hit och hämtade mig och elin vid 2, så åkte vi till lödde. shoppade liiiiiiiide, ett par jeans, en tröja och ett par skor :) när jag kom hem gjorde jag klart engelska läxan, sug. orkar inte ens börja med det andra. ;/ finns viktigare saker jag skulle vilja göra istället! hihi. aja, får väl börja då? uuuuuuh, suckie. 

TORSDAG

jag är verkligen sämst på att uppdatera bloggen, nanan. men strunt samma, skriver för jag själv ska kunna läsa det ändå så.  har pluggat varje dag sen i söndags ;\ jag vet, det sugår! hade prov idag, gick väl okej.. kunde gått bättre iallfall. efter det hade vi lite genomgångar, hotell. sen mat, sen slutade vi. var kvar lite längre med några andra i klassen :D sen stack jag, sandra och julia hemåt. fixade lite, sen träffades vi igen och gick lite på stan. var också på mc, träffade niclas och anton där. mih, var verkligen längelängesen ;O får bli ändring på det. yäz. efter donken blev det mezo, haha. alltid lika mys alltså! älska. satt där i typ 2 timmar, sen begav alla sig hemåt igen. nu har jag bara suttit här, duschat och haft inpackning i håret, dottit emelie. nu sitter jag bara här och typ, dör av tråkhet. ge mig något kul i vardagen liksom? haha. imorgon blir det pardey med plast <3<3 hihi. sen på lördag ska jag hem till angelina med massa andra bruds (: ska jobba hela helgen också.. på söndag blir det PLUGG och kanske A. wiiih :D. sen blir det bara plugg, träna och sånt nästa vecka, IGEN. gah så sur man blir. jaja, ska inte klaga nu.. FREDAG OM LITE MINDRE ÄN TRE TIMMAR! geee m a j. 


segast

<3<3 oh, som jag älskar plast. hade världens mysigaste fika idag, självklart på mezo. hihi!
pratade om allt. ni är dom underbaraste människorna som finns. gracias, för ni lever! <3

har EXTREEMT mycket träningsvärk. sug (!!) har tränat mycket både igår och idag.. så inte så konstigt egentligen. haaha. men lär vara värre imorgon, efter spinningen idag. DEN var inte att leka med ;O haha. imorgon blir det plugg för heeela slanten, + kanske en annan hemlis. we will see (A)  borde sova nu, som alla andra kvällar på senaste tiden.. meen, har druckit kaffe! och som dom flesta vet, så är det kanske meningslöst att ens försöka sova då.. icke bra! imorgon är en lång, men soft dag i skolan. kollar film på svenskan och engelskan, sen geografi då jobbar vi med eget arbete. SKÖNT! nä, nu ska jag sluta tjata om det ;d skriver mer imorgon! <3 smekååår.