24/7-07

En vecka med Patrik idag! Tycker så mycket om dig, älskling. <3
Finns här för dig, skaru veta.


wake up

Träffade förresten dem innan på stan. Frågor, skratt och helt som vanligt?
Jag blir rädd, och ledsen. Ville bara gråta.. Jag saknar er, låtsas farfar&farmor. <3 
Why?


i miss you?

Sitter här och kämpar med mina lösnaglar, haha. Blir säkert ett eller annat fel i texten (A) iallfall.. Gårdagen spenderades först på väla, blev några nya inköp. Bla. klänning tills ikväll, skor tills ikväll, smycken osv. Senare på kvällen var Sandra & julia här, satt bara och mös framför tvn till ngn film med brody, thi. Vid typ 11 cyklade dem till MAX och köpte mat, hahah :$  ni är bäst! Utemat nu väldigt mycket, tur att min nyårslöfte bla. är att sluta med det! Behövs.. Aja. Sen stack dem väl vid halv 1 tiden eller nått. Somnade typ direkt och vaknade vid 11 av att både hemtelefonen och mobilen ringde samtidigt. Hm. Låg kvar i sängen ett tag, och vid 12 tiden gick jag ner & solade med Sandra. Sen gick vi till 7/11 och väntade på Fie, som var och mekkade vin. haha. Sen gick vi på fikajakt. Var fan överallt, men allt var fullt eller stängt så slutade på Mezo ändå. Som vanligt? haha. Äeash. Nu är jag hemma. Emelie gick i jogging, vita reebokskor och myströja, utan smink och med RÖD hårbotten på stan . Fifan. Haha! Sånt man får ta. Nu ska jag duscha, sen börja med håret.. Kvällens planer; Äta hos pappa v id 7, hemma igen halv 9. Sen vara här till halv 10, ner till Linneas syster, vara där till 12, sen till Kärnan. & sen efterfest? wihu. Vi ses i dimman allihopa. Gott nytt år! <3

today

Jag orkar inte skriva just nu.. Så skriver om denna dagen mer imorgon.
Nu ska jag försöka sova. <3 och plast, jag älskar er så jäävla mkt. HELT SJUKT!
Ni är riktiga vänner, äkta vänner vilket man på senaste tiden märkt att en del andra inte är..
aja, natti.

two hopp this time, dada

Godmorgon.
Vilken natt, säger jag bara! Herregud. Igår när jag gick och la mig, kliade det som fan på magen och halsen, men jag tänktei nte så mycket på det utan kliade mest tillbaka. Sen somnade jag. Vaknade av att jag hostade som fan & var helt konstig i halsen vid 6 tiden, så jag gick upp för att dricka och gå på toa. Så kollade jag mig i spegeln, och får väärsta chocken. Hela jag var täckt med massa typ bölder och röda märken. ÖVERALLT! Värst var det på rumpan och på underarmarna. Kliade som fan och såg riktigt hemskt ut. Väckte mamma,  var på väg till lasarettet, men jag vägrade så mamma mekkade ihop 12 tabletter till mig. Drack det och gick och la mig igen. Blev helt cp av tabletterna, allt blev typ svart. Men jag lyckades somna iallfall, och när jag vaknade nu imorse så var ALLT borta. Inte ett enda märke kvar. Konstigt som fan! Men skönt ändå, hade ju inte varit så kul att fira nyår rödprickig. Men nu till den stora frågan; Vad var det för skit?! gah. Jag käkade typ ostbågar innan jag gick och la mig, kan ha varit dem.. Jag gråter då, seriöst. Älskar ost ju. :$ haha. Får testa käka det igen, och se..

Nu är jag iallfall uppe. Ska strax äta frukost och sen gå ner och sola. Skönt. Efter det ska jag inom HM och lindex, köpa hårfärg och lösnaglar tills imorgon. När jag kommer hem blir det hårfärgning, dusch, brunutansol, färgning av ögonbryn och lösnaglar. Sen är jag klar inför imorgon. Nästan? Spriten (?), kläder, skor, var vi ska vara och lite sånt smått  ska ju också fixas.. haha. Hörs senare!


Patrik, jag älskar dig.

have to

Imorgon SKA jag:
Sola
Fixa naglarna
Färga håret & ögonbrynen
Fixa med bruset

Jag måste!

för annars?

Riktigt mysig kväll! Tack, Sandra, Sofie & Julia för att ni finns. Jag älskar er så innerligt mycket. Ni måste vara dem bästa vännerna man kan ha. Kvällen spenderades på Mezo, med mat och fika. Efter nån timme gick vi vidare till norra hamnen och värmebänkarna. Mums. Satt där och snackade massa skit om allt & alla, as usual. Haha. Sexigt. Kom hem för ett litet tags sedan, fryser som fasen.. Värmebänkarna är inte vad dem brukade vara, tyvärr. Imorgon är det söndag, och dagen före nyår. The big day. Nej, jag kan inte känna det. Inte alls. Får ångest över det. Jag vill inte dricka, vi har ingenting speciellt att göra, jag känner mig blek och allmänt äcklig & har inget att ha på mig. Kanske ska skita i hela nyår? Nej, det vore tragiskt. Får väl hoppas på att peppet kommer imorgon någon gång. Jag menar, det är ju bara nyår en gång om året?

Har funderat och kommit fram till mina nyårlöften. Änsålänge lyder dem;
- Börja träna, ordentligt.
-Sluta lova massa jag ändå inte håller..
-Köpa solkort, och ANVÄNDA det!
-Ha mer egentid, och fixa med mig själv mer.

Kan väl inte vara så svårt? Någon som vet ett bra ställe där det finns solariekort?

fest

Hinner skriva lite snabbt innan jag ska träffa plast & gå & äta.

Gårdagen, hahaha. Fyfan! Kvällen började med att vi gjorde fint i lokalen, drack och dansade lite. Vid halv 10 tiden började folket komma, helt plötsligt var lokalen fylld med folk som dansade och skrattade. Tiden gick, och vissa blev fullare än andra. HAHA. Minnesluckor x100. Men det är lugnt, äre fest så äre! Julia, hoppas du fick en bra kväll, för det fick iallfall jag. Haha. Var roligt folk, god dricka, lokal, musik, kan det bli bättre? Knappast. Slutade dock lite tråkigt, men så är det väl alltid antar jag. Tyckte dock att festen kunde fortsatt hela natten lång. Vid 3 tiden var jag i Laröd med Patrik. Tog taxi dit, & somnade typ direkt. Vaknade en gång i timmen, hela natten och morgonen. Men vad gör det? Sov ju med P <3. Vi har legat i sängen heela dagen, bara myst & glott tv (sovit). Blev hämtad vid halv 7 tiden av mamma och Roger. Var egentligen meningen att jag skulle gått på bio med plast idag, men vi ångrade oss och valde att käka tillsammans nånstans istället. En myskväll. <3

Förresten, jag funderar på ett nyktert nyår. Vad tror ni om det? Slippa bakfyllan som alla andra kommer ha dagen efter. Hade varit riktigt skönt! Tror nästan att jag ska satsa på det..

pardey

Har haft en riktigt lugn kväll. Skönt! Bara kollat tv och myst hela kvällen. Har planerat inför morgondagen också, eller kvällen kanske jag ska skriva istället, haha. Blir fest i Kemira lokalen, ÅH! Kan det bli bättre? fett röj hela natten. (D) Morgondagen på jobbet kommer inte ta död på mitt pepp, tvärt om, kommer säkert gå fort som fasen! Efter jobb blir det hemcykling fort som attans, sen fixning ännu fortare och sen till pardeeeeeey't. Om 24 timmar är det fest, gott folk. Ring gärna om ni vill komma. Eller nått?

Nu ska jag glo tv och forsätta njuta till min älskling ringer, sen ska jag nanna. gott gott.

Fredag: jobb 11:30-18:30 sen FEST, hela natten lång.
Lördag: Städa & skit, sen hem om och sen sova hos älskling i Laröd.
Söndag: SOVA ut som fan med Patrik <3. Sen hem och mekka inför nyår.
Måndag: NYÅRSAFTON. fest som gäller? oja.
Tisdag: jobb 14:30-22:30, inte alls nice. men vad gör man inte? Dubbelt betalt ju.

Sen är det nytt år och nya löften att inte hålla.. (y)

OYEAS

YEAS YEAS YEAS! Kom precis hem från jobbet, wiiiiiih. Så jävla skönt att ha det överstökat, yeas! Bara morgondagen kvar, sen inget mer jobb på hela året. Riktigt nice. Nu ska jag duscha, sen bra ta det riktigt lugnt och ladda upp inför imorgon. Skriver om ett tag igen. <3

onsdag & torsdag

Fyfan. Ge mig klockan halv 8 ikväll NU. Eller.. imorgonkväll klockan halv 8. Snälla?
Jag orkar inte, jag vill inte, jobba. Ångest som fan! För lite folk som jobbar idag, varken Sandra eller Julia jobbar, jag har hostat och snorat HELA jävla natten och är riktigt trött nu. Ja, fyfan.

Gårdagen spenderades på Väla med Fi. Var helt sjukt mycket folk, och alldeles fööör lite luft. Fick iallfall shoppat lite, en väska, två tröjor och ett par trosor. Sen begav vi oss hem och jag gick en runda på stan. Köpte underkläder & letade jeans.. Sen gick även jag hemåt för att fira jul med mammas sida. Blev julmat, julklappsutdelning, julgröt. Spyr snart på det alltså! Haha. Efter allt julsaks, cyklade jag till Fies bror. Plast softade med chirre, dirre och lerre. Senare cyklade jag hemåt igen. Ni är bäst <3.

Träffade också Patrik massa gånger, både på Väla och i stan. Du är finast älskling, tycker om dig så mycket!

Nu är det jobb som gäller iallfall, hur osugen jag än är. Måste ju? Efter jobb ska jag inte göra ett piss, veeerkligen ingenting. Sova, ta det lugnt och ja,.. ngt i den stilen. Uppdaterar senare iallfall.

national treasure 2


Denna vill jag se, riktigt mycket när den kommer.
Ettan var riktigt bra ju! wiiih.

förtrollad

Nyss hemkommen från bion. Den var faktiskt bra! Eller ja, bra & bra, den var söt iallfall. Var massa folk på bion, trodde aldrig jag? Haha, "största festdagen efter nyår.." ju. Var mysigt iallfall. Tråkigt att folk ständigt ska misstolka allt och ta det så personligt bara, trots att man berättat hur det ligger till. Men ja. Nu ska jag snart gå & lägga mig i min säng, skönt som fasen! Ska upp halv 9 imorgon, min buss går halv 10 till stan. Shopping med fi står på listan, mys mys. Fixa lite annat också, thi. sen vid halv 5 blir det julfirande, igen. smeek


every smile is yours

Riktigt lugn dag idag. Det enda jag har gjort är;
Åkt och handlat, köpt en green hamburgare på MAX (gud så gott det var!), vämtat mitt ps & sen sjungit singstar medan pappa har skrikit i köket. Vafan, man kan väl inte vara bra på allt? I detta fallet sjunga dådå.. Haha. Nu ska jag sminka mig och klä på mig, för att träffa Patrik i stan lite senare. Ska kolla bio, faktiskt. Förtrollad tror jag det blev? wihueee. Sen ska jag hem och sova gott, för att gå upp jätte tidigt imorgon och besöka väla, precis som alla andra också ska antar jag? haha. Bussen går 10 från knutan, så vi lär inte behöva trängas direkt, hoppas jag? men, vi ses!

to do

Ska köpas:

  • Solariekort
  • Jeans
  • Stövlar
  • Julklapp till P ;$
  • Piercing
  • Underkläder  


SKIT

Igårkväll cyklade jag hem till Sandra, hela plast satt och mös några timmar. Bara pratade & så. Sen cyklade jag hemåt igen, fick gå och lägga mig direkt typ.. Mådde inte alls bra, och gör jag inte nu heller, därför jag inte jobbar idag. Vaknade imorse, sjukanmälde mig och sen somnade jag om. Nu sitter jag här och tråkar, finns absolut ingenting att göra & pappa vägrar köra och hämta ps hos mamma, så vi kan sjunga, hahah. Måste hitta på något idag alltså. Skulle ju egentligen firat jul hos mamma & så idag, men alla på den sidan är sjuka, så blir inget. Blöö. Och festa vill jag inte heller, mår inte så bra. Så ja, vad  händer nu? Dra täcket över huet och typ dö?

godjul

Är helt död. Seriöst! Haha. Julen tar på en alltså. Har ätit, öppnat paket osv nu.
Fick massa fina saker, tack tack <3. bla, pengar, piercing, presenkort, brus osv.
Elin fick ett nytt singstar, blev sugen på att sjunga på dirren, haha. Ingela och pappa
fick melodifestivalen spelet också, så dem har sjungit nu i typ 2 timmar. Vet inte alls
vad som händer ikväll, är för trött för att göra något tror jag.. Upp tidigt imorgon också,
så jaaa. Vi får väl se. Hoppas alla har det bra!

Fredrik, har redan gråtit två gånger idag.
Det är tomt utan dig. Det känns.
"Det vackraste" spelades preics på spelet,
då kom tårarna igen. Jag saknar & älskar dig.

julafton

Godmorgon!
Nu är jag vaken och nyduschad, skönt. Ska snart göra ve mig och så. Ingelas föräldrar kommer redan vid halv 1, haha. Har aldrig firat jul så tidigt innan. Men bara positivt enligt mig. Denna veckan är fett rörig i mitt huvud.. Hm.

Måndag: Fira julafton hos dadi, sen träffa P? sen hem igen och fortsätta fira vid 11.
Tisdag: jobba 11-15:30, sen fira jul hos mami. & sen antingen muf fest eller Patrik.
Onsdag: Äta hos mormor, hinna till väla & stan och Patrik om det inte bli ngt på tisdagen.
Torsdag: Jobba 11-18:30 tror jag. sen?
Fredag: Jobba 11-18:30 och sen fira julia som fyller 17. <3<3
SEN ÄR JAG LEDIG OCH DET ÄR HELG. längta!

Hoppas ni allihopa får en bra julafton. I know I will.

Och Patrik, du betyder jätte mycket.
24/12-07 <3

god jul 2007

GOD JUL ALLIHOPA!
Jag, Sandra, Julia, Fie, Patrik och Johan fikade på Mezo innan. Var riktigt mysigt! Längesen hela plast var tillsammans, finns inga bättre vänner än er. Jag älskar er, mer än någonting annat. Föralltid, äkta. Efter några timmars fikande tog jag bussen hemåt och öppnade mina julklappar från Patrik. Tack så jätte mycket älskling, du lyckades perfekt! Tycker om dig, väldigt mycket ska du veta <3. Nu har jag precis krängt lite godis och planerat morgondagen, "the big day."  Planerna ser ungefär ut såhär; Vakna i tid, typ vid 10. Duscha, fixa mig osv. Sen kommer Ingelas föräldrar hit, typ vid ett, så då äter vi och hela det köret. Efter det blir det julklappsutdelning & Kalle. Sen åker Ingelas mamma och jobbar, och då beger jag mig till Sandras mormor och firar jul med dem. wiiih! Senare på kvällen vet jag inte vad som händer, det återstår att/och se. (kan inte bestämma mig vilket som låter bäst, att eller och?) hm.. var det något mer? Måste bara påminna alla att jag verkligen tycker om er, även om jag inte säger det så ofta.. Tyvärr! Men alla, ni vet vilka ni är; Jag tycker verkligen om er, <3 och god jul ännu en gång.

get low

Hejsan! Har precis duschat & så. Ska fixa mig nu, sen ner till stan och träffa Fie, Sandra & Patrik. Vet inte riktigt vad vi ska göra? Men typ, fika eller något? Mysa iallfall. Jobbet idag gick galant. Inte alls mycket folk, wihue. Lugnt och skönt. Sånt gillar vi! Nu är jag ledig en dag, skönt det med. Fira jul och så imorgon, precis som alla andra förmodar jag? haha. Sen på kvällen kanske utgång? Nu ska jag mekka lite och sen fixa mig. Haaaa' det!

naj sluta nu

go'morgon.

Ska alldeles strax kila iväg till jobbet. Jobbar bara sex timmar idag, så är väl ganska okej.
Efter det hämtar mami och Roger mig, så åker vi till kyrkogården. F <3 sen ska jag väl fixa
mig och träffa min älskling, thii. Får se vad vi ska hitta på? Senare ikväll ska jag kanske mysa
med Sandra och Fie, men får se när jag kommer hem. Fucking julafton imorgon, people!
Ingen snö? Är inte förvånad, alls. Jajaja, låt jobbedagen gå fort som satan nu, orkar ej!
Somnade förresten tidigt igår, andra dagen i rad. Sovit för mycket dessa dagarna nu. Gah.
Ville bara sova vidare imorse, åh så skönt det hade varit! Mmmmh. snooza (stavning?) <3.


 

Skriver sen när jag är hemma ikväll.

lördag

Hejsan allihopa.

Idag har det varit full rulle hela dagen, veerkligen! Gick upp halv 10 imorse, fixade mig och sedan åkte jag till jobbet. Slutade klockan 7, nöjd & belåten. Inga misstag idag, good good. Fixade mig snabbt på donken, för att 5 min senare bli hämtat av dadi. Vi körde ut till bårslöv och där mös vi med ingelas föräldrar och ingelas bror samt hans tjej. Fick 2 juklappar också, ett presentkort på Gina och ett presentkort på Väla. Gracias. <3 Lite senare kom ingelas brors 2 kompisar, fulla & glada. Körde den klassiska, får jag kolla på din mobil? och ringde upp hans nr. hahaha! äe ;) Kom precis hem, typ. Nu ska jag duscha och sen softa. En riktigt lugn helg blir det! S to the könt, faktiskt. skriver senare.

DADI COOL

Har precis pratat minnen med pappa och ingela. HAHAHA. dör typ.
"Ja, förra nyår på den festen vi var på, då pussade din pappa på allt & allt,
en av mina killkompisar kom fram och sa; där är den mannen, han är riktigt
jobbig, har sprungit och pussat på mig hela kvällen."
DET ÄR MIN PAPPA DET! Haha, ingen slår dig dadi. <3 loveu.

Nu ska jag skrubba mina armar, som är helt ojämna.
Haha.

Smek.


Jag saknar dig, Patrik <3.  

ni är bäst

image103
SMTU2 <3

things will never be the same without you

Åh.
Ångest, panik, osäkerhet, arg, orolig, besviken, ledsen, velig.
Vafan.
Jag vet inte ens vad jag ska skriva? Allt känns skit nu, av olika anledningar.
Den första är att jag sitter här, en lördagskväll liksom. Vill träffa plast, festa & dansa
tills fötterna domnar av. Skratta och bara ha kul. Nej, istället sitter jag här, framför datorn
med en hals som gör ondare än på väldigt längre.

För det andra över dig, eller borde jag kanske skriva er? Jag vet inte.
Det du skrev idag, fick mig att börja gråta, helt allvarligt. Jag känner mig som världens skit.
Helt ärligt, förlåt mig. Jag menar det med hela hjärtat! Ville aldrig att det skulle bli såhär. Aldrig.

För det trejde, jobbet. Uh. Det är inte det att jag inte vill jobba, eller? Iallfall så känns det bara allmänt jobbigt just nu. Borde väl vara tacksam att jag har ett jobb? Det är jag också. Men när sånna saker som hände i onsdags händer, blir man tveksam. Människor kan fan vara riktigt räliga ibland. Fyfan.

Hoppas ni alla får en bra kväll iallfall. <3

Lördag; jobb 11-19. Sen till Bårslöv & äta.
Söndag; Jobb 11-17. Sen hälsa på Fredrik <3. Efter det?
Måndag; JULAFTON (!) Firas hemma hos pappa, elineberg.
Tisdag; Jobb 11-16 typ? Sen fira jul hos mami, i stan.
Onsdag; LEDIG från jobb. Äta middag hos mormor.
Torsdag; jobb.
Fredag; jobb.

Haha, nog rolig vecka. Jobb och äta massa skit, är det som står på listan.
Längtar nästan tills allt är över.

julkaos

Kom precis hem från väla. Piuh! Skönt att vara hemma, kan jag säga. Så sjukt mycket folk alltså. Fyfan! Märks att det är lön idag, haha. Fick köpt nästan alla julklappar, inklusive en klänning till nyår och julafton & en piercing till mig själv. Träffade 91an baby också, haha. Tillochmed ett hej fick man. Men kanske inte så konstigt sedan knutpunkten incidenten, hahaha. Fyllesnack! Aja, ska snart packa och sen kommer dadi vid 4 och hämtar mig och elin. Blir nog en lugn kväll, känns så just nu iallfall. Min hals känns som taggtråd och som jag svalt en hel bulle, eller nått åt det hållet. Jobba imorgon 11-19. SUG! Men gött med pengar iallfall. Packning nu då, skriver sen.

baby

image102
Du är verkligen finast, Patrik.
<3

ingen rubrik?

Hejsan. Kom precis hem. Dagen har varit rolig, som fan. DK med klassen var riktigt kul, bäst på fest. Haha. Jag älskar er, alltså.  Efter Dk och mcdonald's kom jag hem. Slängde mig direkt i sängen och tog det lugnt ett bra tag, haha. Fick reda på att kvällens bravader blev inställda. Nog kul? Jaja. Vi letade som fasen, men hittade ingenting. Så efter lite bråk och skit bestämde vi oss för att ha en lugn kväll. Jag åkte hem till Patrik, kollade tv och sånt mysigt. Mamma och Roger hämtade mig för ett litet tags sedan. Nu ligger jag i sängen, ska snart nanna gott. Upp tidigt imorgon och åka till Väla med syster. BÖRJA handla julklappar. Nog bra! Haha. Tio poäng till moi.

Tycker om dig, Patrik.


DET ÄR LOV

Nu är jag hemma! DET ÄR LOV LOV LOV LOV LOV! Åh, så skönt alltså. Inga ord beskriver, herregud. wihue! Hade charader, viskeleken och så ska det låta i skolan. HAHAHA, riktigt kul. Massa fika också, gah. Nu ska jag byta om och så, sen kommer Sandra och Julia så ska vi till DK och möta klassen. Pardey hardi. Idag är det fest.


SISTA SKOLDAGEN

Godmorgon!
Tog en jävla tid för mig att komma upp idag, haha!
I wonder way.. Jaja, är iallfall uppe nu OCH fixad.
Klänning på och allt, ojoj. Sista dagen ju, lite fin måste man vara.
Håret däremot, det står åt alla håll och kanter, men jag är glad ändå.
Ska cykla om en kvart cirkus, måste först gräva fram något som jag kan bjuda min älskade klass på idag. Vi ska nämligen ha en STOR kakbufé. hahaha. Det är så typiskt Rönnowska, kakor kakor kakor och lite mer kakor? Men vem gillar inte kakor liksom? Jag kom på en sak till som jag borde önskat mig i julklapp, PARFYM! Har ingen som luktar sådär, wow. Kan bero på att min wow parfym blev snodd. Hm.. No names! Kanske hinner skriva till det på min kära önskelista till tomtis. wihi. Nu ska jag ta min saker och lefta mot skolan. Ha en bra, SISTA skoldag vänner.  <3

It's christmas time

Godkväll!
En lång dag idag, precis som jag tidigare sagt. Jobbet gick riktigt bra den första halvan, resten var bara skit. Helt ärligt, jag blir riktigt förbannad och trött på folk ibland. Jag menar, ni är fan vuxna människor! Ska man slänga ut dem kommentarerna och angklagerna rakt ut i luften när man är vuxen? Och jo, Mcdonal's kan "styas" av unga människor. Det går hur jävla bra som helst, faktiskt! Och försök ni, men ni kommer inte lyckas. Kommer inte komma nånstans alls. Gästen har alltid rätt. Fuck you.

När jag kom hem från jobbet slängde jag i mig mat snabbt. Sen på med joggingbrallsen & tjocketröjan, cyklade till Godishörnan och mötte alla dem andra. Kollade film, Mr books? Eller nått. Den var iallfall bra! Kom hem för en liten stund sedan, och nu ligger jag i min sköna säng. Inatt ska jag sova, wihue. En dusch nu skulle inte skadat, haha. Får vänta tills imorgonbitti med den delen, så är det när man bor i lägenhet. Allt kan ju inte vara perfekt? Skämt åt sido.. Imorgon är det sista dagen i skolan detta året. Scary! Sista dagen på höstterminen i tvåan. Föralltid. Tiden går läskigt fort nu alltså. Men jag lever.

Försöker fundera ut några bra nyårslöften. Hm. Ett vet jag iallfall;
Bli mer hälsosam. = inte äta lika mkt skit, & börja träna regelbundet igen. Blir bäst så, det vet jag själv. Även om det är jobbigt.. Nu sitter jag och väntar på att baby ska komma hem från sin "runda" så vi kan snacka klart, och jag sen kan somna in skönt. Morgondagen är så gott som planerad? Ehm, ja? Skolan till 11, sen hem och fixa lite väl? Kanske ska med till DK, med my lovely class. Hade varit riktigt skoj! Senare är vi bjudna på lokalfest. JAA, ni ser rätt! Lokalfest. Inte ofta, längre. Var, varför, när och hur återkommer jag med. Är ännu hemligt. Inte pgr av att folk ska komma dit, utan för det är för en viss människa. JAJA, nu försade jag mig? Du läser väl ändå inte min blogg? Haha. MEN, om du nu skulle göra det så.. ja, varsegod älskling <3. Blir en rolig morgondag. I have this feelings, (y) Haha. Nä, om jag skulle sluta babbla på och göra nått vettigt. 
Som att?   

ONSDAG IT IS

Patrik sov här inatt, <3 därav min dåliga uppdatering. Var jättemysigt, även om jag inte sov en enda blund. Låg hela tiden och tänkte på att jag snart skulle upp. Kvart i fem ringde klockan, upp och göra ve sig. Halv sex begav jag mig till mcdonald's och P hemåt. Var riktigt mysigt på mcdonald's, helt mörkt, ljus tända och massa frukost. Me like. Satt där och pratade med alla till ungefär 7, då vi begav oss till skolan. Jag gjorde nationella provet. Fyfan, riktigt svårt. Undrar om jag går G? Vill jag ens veta? Jaja. Efter det hade jag svenska, med resten av klassen. Kollade bara film, så det var soft! Nu är jag hemma och har slutat för dagen. Skönt. Kan inte bestämma mig om jag ska sova någon timme nu, innan jobb eller om jag ska gå ner och träna. Sovandet överväger, faktiskt. Skriver sen!

HÄSTEN

 
 

Häst-människor besitter ett outsinligt lager av energi och kampvilja. Över allt annat måste alla tävlingar vinnas, men till skillnad mot Tigern skall de vinnas med stil. De har en bred förmåga, stor talang och mycket ambition.

Deras ambitionsnivå är så hög eftersom Hästar alltid har lätt att segra, både på det fysiska och mentala planet. Då de nästan alltid når framgång lätt, kan de ibland bli arga på sig själva för att de inte lever upp till sina högt uppsatta förväntningar. Lagkamrater blir inte skonade om de inte presterar lika bra som Hästen. Trots att Hästar är mycket egensinniga kan de bli bra lagkamrater, bara de kan bekämpa sin vilja att leda och bestämma. Till platsen som kapten för ett lag passar de utmärkt då de genom sin stora karisma inspirerar andra till stordåd. Deras favorittid på året är högsommaren när deras energi och livslåga brinner som ljusast.


JULKLAPPAR

Inköpslista:

Ingela - Ljus
Mamma - parfym, kräm & knästrumpor (vita, röda)
Roger - Rakhyvel som vibbrerar + tillbehör.
Elin - Öronhänge (ringar), halsband, underkläder, nagellack (vitt, rött)
Pappa - mössa, och?
Ingelas föräldrar - ?
Ronja - ben
Jans - mus
Rogers föräldrar - ?
Markus - BB kallingar
Mormor - parfym

Egen inköpslista: (innan jul)
Blonderingshårfärg
Röd hårfärg

(Efter jul)
Jeans
Stövlar
Solkort
kläder allmänt

T to the ISDAG

Fick lång sovmorgon idag, ända till 9 faktiskt. Tog på mig joggingbyxor och linne, sen direkt till skolan. Hade det sista idrottspasset idag. Då var idrott & hälsa B över, sorligt. Jag tyckte faktiskt om gruppen. Menmen, går ju ändå kvar på samma skola liksom. Efter idrotten begav jag mig hemåt, har rikigt ont i min hals, så tyckte det var lika bra att cykla hem igen.. När jag kom hem pluggade jag matte ett tag, usch. Jag hatar andragradekvationer, räta linjer, andragradsfunktioner, sannolikhet, geometri, ja allt. Matte b är nog den tråkigaste kursen jag läst. Imorgon är den iallafall över, den också. Men är fett nervös, inför nationella. FYRA timmar ska jag hålla på. Herregud. Känner jag mig själv rätt, lär jag vara klar efter max 2. Har precis julstädat mitt rum, duktigt va? Bara garderoberna som ser förjävliga ut nu. Sånt som inte syns!

Ikväll kommer kanske Patrik hit. Är ensam hemma, wiih. Gör han inte det, ska jag nog leka med Sandra.
Gah, ge mig torsdag? Orkar inte morgondagen och alla jobbigheter..
Gå upp 5, nationella, jobba.
S E G T.

Nu ska jag gå ut med Ronja, sen ta något att äta. hajdo <3

DON'T SAY ANYTHING

Ska nog försöka sova nu.
Lång dag imorgon också.
Är riktigt rastlös och uttråkad,
och så jävla pigg.
Låter som jag inte kommer somna på ett bra tag,
men vi får väl se.

Är så mycket som rör sig i mitt huvud nu.
Håller inte reda på nånting, känner jag.
Flytt, måste börja träna begär, julafton, nyår, vadet, patrik, skola, jobbet, kläder, solning, massa vill ha'n.
Haha, tråkig jag är.
Kan fan inte vara kul att läsa min blogg alltså.
Har tappat det helt. Hjälp mig? Vad ska jag skriva om?

BABY

Bra dag idag!
Fikade med sandra & julia, sen kollade vi nyårsklänning, jacka och skor..
Massa mys. Efter det gick jag hemåt, sen ner igen och träffade patrik snabbt <3.
Sen var det dags att plocka fram matteboken, INTE KUL ALLS. Pluggat nu ett tag,
men orkar inte mer så får göra resten imorgon. Har planerat julklappsköpning med
mami också. hihi. Mysigt med julen alltså.

Imorgon; Skola, går nog hem efter idrotten, plugga matte, köpa underkläder&jacka & städa mitt rum.
Onsdag; Frukost a la mcdonald's, sen skolan & nationella i matte b. Efter det jobb, sen kanske till baby.
Torsdag; sluta skolan = LOV & kanske till dk med klassen, wihue. annars till baby (?)
Resten är som innan, antar jag.

Har typ inget roligt att skriva?
Tråkigt..

aja. ha det!

P. <3

make me stronger

Då var måndagen i skolan över, bara tre jävla dagar kvar dådå.
VET NI? Prison break var på skolan idag, han var hemma och hälsade på nu över julen, från collage.
OH herregud, blev totalt chockad när jag såg honom. Hela ettan var vi desperata, i början av sommarlovet pratade vi äntligen, sen åkte han. Inte pratats mycket om kära pb nu på sistone, men lär ju komma någon mening då och då den närmsta tiden. Oh, finns inga ord alltså. Äe, orättvist.. 

Dagen gick fort. Och nu är Julia och Sandra på väg hit, så ska vi fika. <3  MM, mysigt.
När jag kommer hem ska jag städa lite, sen plugga ihjäl mig. Matte b, inte min starka sida alltså.
Men jag kan ju iallfall glädja mig själv åt att det är det absolut sista som jag ska plugga in detta året i skolan.
Tackar vi för! 

Återkommer senare.  


Måndag

Ska snart till skolan. Börjar inte förrän halv 10, riktigt skönt!
Samhälle ganska okej, pratar om massmedia,
sen matte, blöblöblö. Sen lunch, och efter det svenska och engelska.
Hoppas på att dagen går fort!

Mitt hår har äntligen blivit lite lite rödare, yeeees.
Efter massa duschningar & mög.
Men ska nog ändå bleka och sen färga..

Aja, ha en bra dag!

Tiden räcker inte

Kom hem från jobbet för ett tags sen. Var lugnt dem två första timmarna, sen var det bara kaos.
Då var denna helgen avklarad, eller hur man säger. Frukost på Mcdonald's på onsdag 06:00.
Hej, jag kommer vara död?! Men ändå mys. Ska alldeles strax duscha, sen plugga lite.. :/

Såg nyss att en 94 hade kommenterat typ 6 av mina bilder och skrivit "gå och bli modell?"
eller något åt det håller. Äeee, lilla vännen.. Säger ingenting, bäst så.

Imorgon är det exakt en vecka kvar till julafton.
Så enormt mysigt!

Och ja.. 14 dagar EXAKT kvar till vadet.
Ingen har lyckats ännu. Herregud.
Hur ska detta sluta?
Nyktert nyår?!  Hmm..

75 dagar kvar

Ligger i sängen,
ja fortfarande. Haha!
Har varit duktig och pluggat engelska. Först skrivit en filmrecension om "the best little girl in the world", sen skrivit om Polio till min redovisning. Ska snart fixa mig och så, sen göra lite matte. (nationella på onsdag, omg.) Sen är det jobb som gäller. Orkar jag så blir det solning efteråt, annars får det vänta tills imorgon. Bara 4 dagar kvar, sen är det jullov. Riktigt skönt.

Idag: Jobba, plugga (sola)
Måndag; sovmorgon till halv 10, slutar halv 3. Sen plugga matte och sola.
Tisdag; skolan till halv 4. :(  sen plugga matte.
Onsdag; skola & nationella till halv 12, sen?
Torsdag; Skola & avslutning.
Fredag; Ledig & lovet börjar, väla och BÖRJA köpa julklappar. wihue? & till dadi.
Lördag; jobb 11-19 sen äta i bårslöv.
Söndag; jobb 11-17 sen?
Måndag; JULAFTON. firas hemma hos pappa.

HÖRS!
<3 you.
Så ser veckan ut hittills.

28/7-07

Vaknade precis.
Världens ångest!
Nu är det snart julafton. En julafton utan dig Fredrik. Du får inte vara med oss och fira.
Jag minns julen när vi bodde i Gantofta. Vi var hos dina föräldrar i stan och firade.
Allting var precis som en jul ska vara, med alla julkänslorna och så. Framåt kvällen
åkte vi hem igen. På vägen hem låg det snö som ännu inte försvunnit helt. Jag saknar
allt det där riktigt mycket. Jag saknar dig Fredrik. Jag saknar dina föräldrar, din syster och Tilde.
Jag önskar att du hade kunnat vara med oss denna julen också.
Att du hade mått bra och sluppit din sjukdom.
Det är fan inte konstigt att man hatar så mycket.
Allt som betyder något tas alltid ifrån en, på ett eller annat vis.
Ett långt jävla lidande.

Nothing last forever.

baby, I'm done

Godkväll'. 

Sitter här & segar, riktigt riktigt mycket. Eller, ligger kanske jag borde skriva.
Har kollat lite på en kass film mamma och dem hyrt. Var så kass att jag återvände
till min älskade säng. Tror inte jag rör mig ur den mer idag, faktiskt. Musik, sängen,
datorn och Cola, perfekt. Massa mysmusik och så. Har börjat gilla hela grejen med
att vara själv, är riktigt skönt. Längtar enormt mycket tills vi flyttar, Julia. Du och jag, 
i en 3a. Kan omöjligt bli bättre. Imorgon ska jag plugga och jobba, är det tänkt. 
Ska försöka vakna i tid också. Ja-a. Jag och fie var och tog en fika på Bagatelle innan,
förresten. Jättemysigt! Skulle egentligen till Jens och Alex också.. Men blev inte så.
Såg att fie nyss ringt, undrar vad hon vill? Får väl ringa upp, helt enkelt. Haha.

Ibland nedvärderar man sig själv så jäkla mycket. Alla med olika saker.
Jag tillexempel nerväderar mig hela tiden med skolan.. Arbeten, prov, betyg,
ja allt som rör skolan. När man sedan står där med betygslappen i näven är
det en annan femma. Minns i somras, när jag öppnade det stora vita kuvertet,
som var alldeles för sent hemskickat enligt mig. Var säker på att jag skulle bli
besviken. HELT säker! Men istället blev jag överraskad och riktigt glad. Så skön
känsla, att liksom ha lyckats. Detta året känns det likadant igen. "nej men detta
året har jag inte pluggat, har fått sämre resultat & allt.." Men jag menar.. Jag har
ju gjort mitt bästa i den situationen det gällde ju. Det är väl ändå bra? Men egentligen
är det bara bra att vara lite osäker och känna sig lte sämre än vad man är. Jag menar,
hellre överraskad på ett bra sätt än dåligt. Visst? Nu är snart halva 2an slut och jag har
gått halva min gymnasietid. I 10,5 år har jag gått i skolan varenda vardag & nu är det bara
ynka 1,5 år kvar. Sen är jag fri, klar, redo. Jag längtar ihjäl mig!


För en gång skull ska jag leka nöjd.


<3

The taste of love.
Have you ever felt it?
I know, I have.


han ger alla vad dem vill ha

Nu har jag duschat, ska strax ta brus och så.

Blir så irriterad på mig själv.
Sluta jämför, sluta försök, sluta tänk, sluta undra, sluta bry dig,
sluta vilja, sluta tro, sluta vara säker, sluta sluta sluta sluta!

När ska det ta slut?


Lördag

Kom precis hem från jobb.
Var faktiskt helt okej att jobba idag. Roliga människor, lagom med folk, julia i kassan (haha),
och ja, allting var okej! Skönt att vara hemma nu iallfall. Ska alldeles strax duscha & så.
Är riktigt hungrig med. Men mamma & Roger är och hugger gran, HAHA, så tar väl lite längre tid.
Får se om jag orkar/hinner plugga något idag. Känns inte så. Tar det imorgon, haha.
Kanske ska hitta på nått med Sandra och Fie ikväll, får se. Sandra slutar ju inte förrän 9 så..
Nej, nu ska jag duscha av mig Mcdonald's. 

you are beautiful baby.

it's friday

Kom hem för en liten stund sen.
Var mysigt. <3
Är jättesugen på chips, mmmm. haha!
Ska snart sova, upp halv7 imorgon.
Döda mig?
Natti!

vi hade nått fint du & jag, men jag vet att jag klarar mig

Blir mys i laröd ikväll.
Hos P :) är absolut inte sugen på jobb imorgon.
Men måste ha pengarna, ju.  

Nu ska jag göra ve mig lite.
puss smek kram, hejdo




känns som all min längtan har runnit ut, runnit ut och tagit slut.

är det helg?

Känns inte som det iallfall..
Men jo, fredag är det.

Kom precis hem från Mölle med klassen.
Allt var perfekt, förutom att kortet med pengarna inte räckte, jag har haft mensvärk hela dagen och det var lök på bussen. Haha, klagarn själv! Kollade på tre olika hotell, fick höra om olika aktiviteter och så (erbjudna jobb på fångarna på fortet i hbg), kolla min lärares restaurang  & höra på hennes dotter som jobbat utomlands, och sen äta på ett av hotellen. Tack för idag, ännu fler påminnelser om att jag har valt rätt. Jag vet det. Snart är det min tur.

Är så innerligt trött nu, helt sinnes. Fattar inte hur jag kan vara det dock, med allt kaffe min mage fått i sig idag.. Tror faktiskt jag ska sova en stund nu. Ikväll och resten av helgen bli väldigt lugn. Inget festande, ingen utgång. Hemmakvällar och jobb är det som gäller. Skriver mer sen. <3

julkonsert

Nu är jag pigg.
Haha, sjukt!

Har precis ätit och satt på mig kläder, ska snart bege mig till konserthuset.
Kolla på "låtsas" lillebror som har julkonsert. Duktiga jag! Vad gör man inte?
Min syster spelar julmusik, högt högt. Lite skrämmande, är jul om bara 10 dagar.
Känner mig inte alls "jul förberedd" men det kommer väl förhoppningsvis.

Är för övrigt väldigt trött på fucking ljugare.
Stå upp för er själva och gör BARA som ni själva vill,
så blir allting mycket lättare. Då slipper man höra alla sjukt dåliga undanflykter.
Uppskattas!
Do it.

happy times

- Gud.
Det finns inga ord i världen som beskriver hur trött jag är just nu.
Gårdagen.. Vad finns det att säga? den var bäst!
Började mest fest, sen ännu en fest, knutan, norra hamnen, skratt, knutan igen, tura, knutan, danmark, skratt.
Var riktigt roliga människor som vi firade med, allting var riktigt bra faktiskt.
Natten slutade också bäst. <3
Mys, sen cykling till skolan vid 9. Kollade på luciatåg, lite halvdöd.
Sen har vi haft turism hela dagen. Varit riktigt skönt! Har nog halvsovit lite hela dagen, tror jag. HAHA.
Imorgon ska turismklassen och hotellklassen åka till Mölle. Besöka massa hotell & så.
Kommer bli skoj.
Sen är det fredag & helg.
Men inget festande denna helgen,
tyvärr.

Tack alla för gårdagen/natten.
Detta årets lussevaka blir svårslagen.
07


varför är jag inte chockad?

Det är som vanligt.
Fucking besviken.
MEN. jag ska inte deppa.
Orkar inte.
You had your chance.

Ikväll.
Vi ses.

Lussevaka

Sitter i skolan nu.
Har geografi. "Du satsar på MVG, va?" Sa precis läraren på mitt & hennes betygsinfo.
Härligt!

Idag är det L to the ussevaka som gäller. Kommer bli galet people!

Igår sov sandra & julia hos mig, var riktigt mysigt actually.
Kollade tv & mös.. Somnade dock inte förrän väldigt sent inatt :/
Inte bra med tanke på att jag ska vara uppe hela natten..
Men det fixar jag, peppad som F.

Sitter och kollar på film nu, handlar om en skola & rektor.
Faktiskt bra film!
Den är väl slut nu snart, antar jag.
Då ska jag hem, prata lite med mami och sen köpa skor.
Efter det sova, sen fixa mig.
Resten får ni reda på imorgon, förmodligen.

Ha en bra lussevaka!


ojoj

Thomson säger:

hah ni var ju fan duktiga på bandyn idag du o dina polare.

Trodde ni inte om mig va? Jag kan, om jag bara vill. Haha.
Julia & kanske sandra ska sova här inatt, wihue. Jag slipper vara ensam.
Ensamast i världen.


i need you right now

SNART SNART SNART!
Lussevaka, ge mig!

Kom precis hem från en fika med lisette, julia och fie.
Wayne's blev det. Mycket mycket mysigt, och massa skratt.
Pizza Ali. Ge mig? Hahaha.

JAG FÅR PANIK.
Ge mig?
Haha, knäppa jag.

Nu ska jag färga håret, rött rött rött.
HEJS.

det är tisdag

Åh. Sovit riktigt länge inatt, typ från 11 till 9. Cirkus 10 timmar, SÅ SKÖNT!
Inte ofta det händer när jag ska gå i skolan, haha.
Drömde om att min klass var på resa i Australien, men det kan ha varit
Afrika också.. Lite snurrigt. Iallfall så var det helt underbart alltså. Shit.
Tror nästan att jag vaknade med ett leende. Kändes så iallfall.
När jag reste mig ur sängen var det mindre underbart, ont överallt.
Knäna, armbågarna, nacken och mensvärk.
Snälla, sug mig? Orkar faktiskt inte.

Idrott nu på morgonen också. Innebandy, kan bli kul.
Sen samhälle med Egil, massmedia snack & så.
Efter det matte i TVÅ timmar. Shiet, kom precis på att jag inte gjort matteläxan.
Bra Emelie! Very good.
Sen slutar jag. Halv 4 någon gång.
Ska träffa Lisette vid 4. Äntligen babe, ska bli jätte mys.

OCH JA. IMORGON ÄR DET LUSSEVAKA.
wiiiihue

show the world

Nej. Jag ångrade mig,
Varsegoda:
Läs, ljug, sprid rykten och njut.


Jag är den jag är.

it's beautiful

Skitmycket skit snurrar i mitt huvud nu.
Först hatade jag det,
sedan blev jag inspirerad,
efter det skojade jag
och nu är det blodigt allvar.
Jag vet fan inte varför jag håller på som jag gör,
och jag vet att det är fel.
Så, varför?
Jag önskar jag kunde svara.
Men jag vet inte.
Och nej, tyck inte synd om mig.
Jag valde själv, precis som alla andra.

secret

Såja. Nu är min blogg skyddad från omvärlden, från alla som bara vill förstöra och trycka ner mig.
Ni ska fan inte få lyckas.
Jag klarar mig utan er.

Idag har jag myst med dem underbaraste människorna som existerar.
Jag älskar er, som fan alltså.
Finns ingenting jag inte kan prata med er om, ingenting.
Lussevakan på onsdag, ska bli bästa någonsin.
Inget slår oss fyra.

Vadet närmar sig. Tre veckor kvar, sen är det kört.
Gäller att ta chanserna som kommer nu. Ellerhur? Haha.
Om alla (nej inte alla men det låter bra) bara inte hade haft flickvänner.
Ja, jag syftar på dig.

det kallas tvivel

Har du någonsin kollat ut genom ditt fönster och bara velat flyga därifrån?
Har du någonsin vaknat om natten, gråtandes?
Har du någonsin bara velat slippa alla måsten, borde, ska osv.?
Har du någonsin känt dig ensam, trots att du inte borde?
Har du någonsin känt dig vilsen, inte riktigt vetat vem du är?

Har du någonsin känt den där kletiga tjocka klumpen i halsen?
hur man försöker svälja den, få den att försvinna
men den går inte att svälja, när tårarna rinner..

Har du?

Watch your fingers boy, you might get burned

image101

Hahaha. Somnade absolut inte igår. Jag, pappa och lillasyster shakade på rummet ett bra tag.
Riktigt kul, skrattade som fan. Jag älskar er, även om jag ofta inte visar det. Ni är som jag.
Idag har jag ingen aning om vad som händer, ska träffa lisette ikväll iallfall. Hoppas på en fika.
Får väl plugga lite, & så. Stannar kanske hos dadi en natt till, får se. Skriver mer sen iallfall. <3

i'm so sorry

image100
don't you see? don't you understand?

lördagkväll

Har blivit en riktig hemmasittare. Eller har kanske alltid varit? Haha.
Iallafall så har jag varit riktigt social ikväll. Kollat först ett öga rött,
sen black christmas (igen) bra filmer båda två. Är inte alls trött, no good.
Finns absolut ingenting att göra nu. Skulle nog ändå gått ut idag. Jaja,
helt ledig imorgon, från jobb & allt. Jätte skönt, faktiskt. Ska ta en lång sovmorgon
och sen förmodligen träffa lisette. Hoppas på det, var ju så längesen!
Aja, nu ska jag stänga av datorn & göra något annat ett tag..
Kanske somnar? Kan ju alltid hoppas, haha.
Natti.

<3<3

Hello, let me know if you hear me
Hello, If you want to be near
Let me know
And I'll never let you go

Hey love
When you ask what I feel I say love
When you ask how i know I say trust
And if that's not enough

It's every little thing you do
That makes me fall in love with you
There isn't a way that I can show you
Ever since I've come to know
It's every little thing you say
That makes me wanna feel this way
There's not a thing that I can point to
Cause it's every little thing you do

Is it your smile
Or your laugh
Or your heart
Does it really matter why I love you?
Anywhere, there's a crowd
You stand out
If you wanna know
Why I can't let go
Let me explain to you
That every little dream comes true
With every little thing you do

if you wanna know..

Kom precis hem. Blev massa ärenda och handlande.
Var inne på apoteket, så nu har jag äntligen fått lite saker
som KANSKE hjälper emot blåsorna. (har ju inte gjort det hittills)
Köpte hårfärg också, typ lila? haha, får vi se hur det blir!
Försöker få min lillasyster att färga en slinga också, men icke.
Ska strax baka lussebullar, hihi. Kommer kränga som saaatan!
Just love them. Och sen ska jag nog färga håret, sen blir det tacos.
Får se om jag ska vara hemma och glo film med dem andra idag,
eller jag hittar på något med plast. <3 Längtar till lussevakan. wihuue.

Jag avgudar Amanda, hon är riktigt grym.
Fler människor som henne i sångbranschen behövs.
Dream a little dream of me.

HEEEEEEEELG

Gårdagen, en lika bra kväll som alltid med plast. Kom hem till sandra vid 7, förfestade & så där ett bra tag, sen cyklade vi ner till knutan. Miljoner skratt på vägen, och fie ramlade med cyklen mitt i gatan och skadade sin handled. Hahaha. Väl nere i stan kom vi på att vi hade glömt drickan hemma, så sandra & julia tog BUSSEN tillbaka och hämtade den. Medan dem gjorde det roade jag och fie oss inne på knutan med folk, HAHA. & så var vo inne på smajl och skulle pierca oss. Iallfall, så kom dem tillbaka och vi gick upp till mig. Min älskade tvättstuga var varm & go, så där satte vi oss ett tag innan tempan skulle öppna. När klockan var 11 gick vi till tempel och ställde oss i kö, men då ångrade jag mig & ville inte alls in där. Så emelie traskade ner till knutan för att ta bussen hem. På knutan satt veckans baby och väntade, så smart som man är satte jag mig bredvid honom. Pratade tillochmed, nananana. Stolt som fan, över mig själv. När jag kom hem tillbringade jag några timmar framför datorn. Som vanligt? Haha.


Idag ska jag bara ta det lugnt med familjen, I think. Vi får se senare hur allting blir.
Ska nog baka julsaker & sånt idag med.. Gott som fan :D

FREDAG

FREDAG. Oyeas (!) Har regnat hela veckan & även idag, suger som fan.
Fick sluta halv 12 idag, så jag har sovit någon timme. Skönt skönt skönt!
Var nere på scorett och kollade efter stövlar. Finns fan inga snygga nånstans.
HJELP? Och som vanligt är det fett mycket annorlunda ikväll än vad jag vill, men
finns inte så mycket att göra. Antingen låtsas som inget & hänga med ändå, eller
stanna hemma hos pappa. Har några timmar till att bestämma mig på, så vi får se.
Har sett framemot helgen heela veckan. Suck.

Ska iallfall till dadi i helgen.  HAJ!


SKOLMASSAKER

Helg om några timmar. Helt sanslöst skönt!
Om 24 timmar kan ni finna Emelie i dimman.
Där ska hon befinna sig hela helgen, faktiskt. Bäst så.
Oh. Hoppas nu helgen blir bra som fan. Men det fixar vi
tjajor? Pirrar i magen, nanana. Låt morgondagen i skolan
gå fort, tack. Blir säkert jätte bra. <3<3<3<3<3


Pappa ringde precis och jag berättade om han som skjöt ihjäl folk i USA, på ett varuhus. Han sa bara: Ja, men emelie, det har alltid varit så mycket massakrar, bara det att det inte har uppmärksamats på samma sätt innan. Det är ingen fara, sånt händer inte i Sverige.
Fel pappa. Helt fel. Det KOMMER hända här, frågan är bara när. Polisen tog fast två killar i stockholm som hade beställt ritningar över skolan, och tänkte planera ett skoldåd emot skolan. Tur att dem aldrig hann. Finland blev uttsatta, vårt egna grannland. Det handlar inte om vilket land det är längre, för det sprider sig överallt i hela världen och ingen kan stoppa det. Filmer, musik, youtube, internet, nyheterna, ja allt är lite skyldiga till att det är som det är.. Jag menar, skrivs det inte så mycket om det & hur dem inspirerats av olika saker i samhället så kanske inte andra människor fortsätter inspireras av dessa sjuka tankar. Desto mer vi skriver om att filmer har lagts ut på youtube och så, desto fler människor ser detta & kan bli inspirerade att göra samma sak.

Jag tycker detta är väldigt intressant, och har läst många artiklar om olika skolmassakrar i världen. Överallt står det att dem inspirerats av olika saker, hitler, andras skoldåd, musik eller filmer. Men att gå från att ha en tanke om något sånt här, till att faktiskt föra det till handling är sjuk. Att folk ska behöva göra såhär för att kunna synnas i dagens samhälle, för att få visa vad dem tycker, för ofta är de det dem vill - få fram sina åsikter och bli ihågkomna.
Tänk om detta inträffat på min skola, den är ganska stor och där går mycket elever. Jag kan nästan se det framför mig. Jag ryser. Att det faktiskt finns människor i vårt samhälle som har dessa tankar.. Det är skrämmande.


but i wanna go home

Har inte speciellt mycket att skriva. Kände bara att jag ville.
Ligger i sängen och lyssnar på westlife. Ja, ni såg rätt.
Världens bästa vintermys musik. Städade precis lite på rummet.
Mamma gnäller på allt & alla. Mest mig. Är väl ett enda stort jävla
problem. Tur att jag snart försvinner härifrån då.
Ibland orkar man vara inte mer, så är det.

Nu hamnar lösenord på min blogg snart.
Kanske redan ikväll?

torsdag

I matan idag, HAHA. Gick nästan ner i spagat, sen asgarv efter det.
Höll fan på att dö. Skrattat mig igenom hela dagen, skönt som fan.
Nu är jag hemma och ska göra lite plugg, sen kolla en runda på stan
hade jag tänkt. Träffa plast ikväll med. <3<3<3

Kan inte bestämma mig, piercing i tungan eller en till i naveln? Under liksom.
Hm.

tjejer, dags att stå upp för er själva.

Sitter med ett stor glas Oboy i handen.
Har levt allt för bra på sistone, jag vet det själv.
Dra ner på allt hade varit det bästa. Jag vet jag vet jag vet.
Kan bara inte.
Tankarna och viljan finns, men orken och styrkan saknas.

Satt och pratade lite allmänt med min kära soulmate innan, ja även nu.
Men iallfall så snackade vi lite om allt möjligt, precis som vi alltid gör.
Nu jävlar, bitchen, kyliga och råa emelie ska visa sina bästa sidor.
Du får vad du förtjänar, så är det.
Annars handlar allt om sex sex och återigen sex.
Förut handlade det om hur måga man strulat med,
nu handlar det om hur många man legat med.  Blir så trött.
Okej, alla som haft sex vet att det är skönt & allt detdär.
Varför har man sex? Jo för sitt egna vinnande, ingen annans.
Därför spelar det ingen roll hur många man legat med och inte.
Det är inte fel att ha haft sex med många, gillar man det och vill ha det
så fine. Men snälla, spring inte runt som värsta fjortisen och berätta det
för alla. För vännen, då hade du det inte för ditt egna vinnande, utan för
att få ännu en kille/tjej på din lista att snacka om. Det är inte status att
ha haft sex med många, bara en fördel för dig själv.

Sen alla som har bilder på sig själva, eller filmat sig själva.
Låt dem göra det? Det är väl inget fel med det?
Vill man skicka en film på sig själv till sin pojkvän så ska man få det utan att bli kallad hora?
Gör killen en film till sin tjej, är han ingen hora. Varför är det då såhär?
Vi, tjejer borde stå upp för oss själva lite mer. Vill vi skicka en film till vår pojkvän,
så ska vi göra det och skita i vad alla andra säger. Vill jag lägga ut en bild på min
rumpa på bilddagboken, gör jag det. Kalla det vad ni vill, hora, vill ha uppmärkssamhet,
konst, självsäker. Jag bryr mig faktiskt inte. Jag gör vad jag själv vill, och vill ni inte se det,
sluta då besöka mig. 

Ursäkta mitt möjligen anfall.
Men någonstans måste det väl finnas nån som håller med mig?

i want you

Känns helt cp när du är inne och kollar på min bilddagbok & så.
Allt känns så overkligt. Oäkta. Meninglöst. Förvirrande.
Förstår mig verkligen inte på det andra könet ibland. Men antar att jag inte är den enda?

Ska nog sova en timme nu.

Jag vill till Örebro.
Följa med?

ONSDAG

Får panik. Vilken jävla dag alltså.
Skolan sög röv.
Har cp ont i min mun.
Det regnar och är äckel väder ute.
Jag har ingenting att göra.

Hade planerat att spendera dagen i stan på jakt efter jacka, jeans och skor.
Mina planer ändrades ganska snabbt när jag insåg hur vädret var.
Sverige, dra åt helvete!

Kollade en film på geografin idag. Riktigt bra var den.
Om jag bara kunde komma ihåg vad den hette..
Var något med gladavägen.. Eller nej.
Iallfall så handlade den om en doktor som sade upp sig från sitt jobb efter att en
flicka dött. Så åker han till Indien för att bli upplyst, där han senare i filmen blir doktor
igen, på en gratisklinik. Så blir en en del av folket osv. Jätte bra film.
För er som inte orkade sitta kvar & se klart filmen idag, too bad for you.
Snacka om R E S P E KT. 

Den enda gången jag ska gå utanför min ytterdörr idag,
är med ronja ner till seven eleven och köpa chips.
Hata är ett starkt ord.
Men just nu finner jag inget bättre ord att beskriva allt runtomkring.
Tyvärr.

jag behöver er

Mysig kväll på Wayne's med en stor latte vanilj.
Massa skitsnack. Det vi tjejer är bäst på.
Kom fram till att stockholm på lördag inte hade varit helt fel.
Pardey med massa snyggingar i vår huvudstad.
Måste bara säga att det låter riktigt lockande. (D)
Festa ska vi iallfall, like never before.

När jag kom hem skrubbade jag mig, och sen tog nytt brus.
Målat naglarn och bytat piercing med. Duktigt.
Och allt detta har jag gjort för att skjuta upp pluggandet.
Nu är klockan tio i 11 och jag börjar 8 imorgon.
Gissar på att det blir en lång natt.
Plugg plugg plugg.
Snart är det lov, snart!
Njuta.

that's me

Tänk så rätt man kan ha. Från och med nu ska jag inte lita på någonting annat än min känsla.
Det var inte rätt, så var det bara.
Då var det över, innan det ens börjat.

Längtan till helgen är obeskrivlig just nu.
Längtan efter vänner, dans, skratt. Och ja, flaskan.
Tjejer, i helgen ska vi festa som bara vi kan.
Jag varnar er.

Dagen har varit allmänt tråkig. Som vanligt då? Precisan.
Curling imorse, kunde inte bli segare.
Samhälle sen, dö dö dö dö.
Efter det intervjuades jag och julia av någon lärarkanddidat.
Spelades in & allt, läskigt. Fick choklad som tack.
Ska faktiskt resa mig och hämta det nu. MMMM. Lite depp choklad skadar aldrig.
Efter det hade jag matte. Pratade om studenten hela lektionen/lektionerna.
Jag längtar!
Sen slutade vi, en halvtimme för tidigt. Gracias.
Kom hem och började plugga direkt. Är snart klar, enligt mig.
Orkar inte lägga ner massa energi på skolan just nu, sorligt som fan.
Annars kan nästan allt dra förtillfället. Speciellt fega och falska människor.
Jag hatar fega människor.
Människor som inte vågar säga vad dem tycker face to face,
utan låter det rinna ur sanden om det går.
Sura människor kan också försvinna, faktiskt.
Det smittar av sig och är fett deprimerande.
Förlåt, men sånn är jag.
Acceptera eller dra.

true match

Nu ska jag alldeles strax sova, tänkte bara skriva lite snabbt..
E gick vid halv 10 typ. Mysig dag som fan, är dock helt förvirrad.
Hur? Varför? När? Vem? Vet inte riktigt hur jag ska lösa detta.

Har pluggat också. Matte, geografi och svenska.
Lär få djura allt annat imorgon. Herregud.

Jag behöver dig.
Fan.

take everything away

Dagen har vart ganska okej. Gått fort.
Imorgon däremot kommer bli en riktig
segedag. Curling, matte två timmar och
bli intervjuad på samhället. Slutar halv4,
hem och plugga stenhårt. Skoooooj?

Är hemma nu iallafall, skönt skönt.
Ska alldeles strax börja plugga på
svenska provet och geografin.
Senare kommer E hit..
Så ser dagen ut.


MÅNDAG

JAG ÄR UPPE.
hurra för mig, typ?
Mina ögon dör alltså. Helt vääääck.
Somnade halv 4.
Nu ska jag cykla om 20 minuter, så måste skynda.
Orkar eente denna dagen. 

Hade bestämt idag. Hemma hos mig,
 får vi se hur det blir med det?
Verkar inte finnas någon vilja alls.
Så är det.

myskväll

Fyfan så trött jag är. Ögonen kliar och jag mår allmänt kasst.
Jobbat hela dagen idag, så är helt slut i kroppen.
När jag kom hem träffade jag Fie och Julia, så softade hos mig ett tag med munkar och Oboy.
Sen blev vi hungriga, så vi följde vi till knutan och sen gick till donken.
Träffade B där också, nyduschad och osminkad, alltså allmänt snygg var jag. Whatever.
Fick vi mat, och gick hemåt igen. Käkade och glodde tv, insider och my name is earl för
att vara exakta. När efterlyst började, snarkade Julia. Somnade också till ett litet tag,
men vaknade igen. Nu sitter jag här och väntar på att Sandra ska ringa från bussfärden
hem. Hon har nämligen varit i Malmö med mcdonalds alla månadens medarbetare och
ätit middag, festat osv. Någon som vet hur lång tid det tar från Malmö till Hbg med buss?
Hoppas dem kommer snart för jag är MEGA trötter! Aja, godnattis


88 dagar kvar till flytt.
/ ejlo

SÖNDAG

Första advent idag. Mysigt.
Julskyltning i stan, som
man missar i år igen..

Sovit konstigt inatt. Drömde om kallade på en hund, alltså snodde den.
Sen fick jag springa för jag var jagad, så sprang in i en kyrka och gömde
mig. Typ alla hjälpte mig & sånt. HAHA? Veeeery konstigt.

Lyckades ta mig upp iallfall. Börjar jobba om 55 minuter.
Vet hur det kommer vara:
Emelie du tar ettan & tvåan tills L kommer från rasten.
YES. Har jobbat så länge nu så jag kan räkna ut sånt,
hemskt jag vet. I hela 9 timmar ska jag vistas i mc lokal.
Naaanana. Avundsjuka?
Är iallfall hemma någon gång vid halv 8, om allt går som det ska.
Ha en bra söndag!

BUDGET

Budget

Inkomster

Studiebidrag 1050 kr

Lön 70*60=3500 kr ut

Totalt: 4550 kr

Utkomster

6000 kr

300 kr

200 kr

6500 kr

6500/2=3250 kr

Totalt: 3250 kr i månaden på MÅSTEN.


4550-3250=1300 kr

--

Egna utgifter

200 kr Telefon

150 kr Fika

450 Övrigt

500 kr Kläder Totalt: 1300 kr



Ja, så ser min och Julias framtid ut efter den 1 mars.
VÄLDIGT snålt, kan tyckas. V har valt detta själva,
med flytten och allt då. Du och jag julia, så jävla skönt
det ska bli. Och kul! Inreda en lägenhet själva, nanana.
Jag längtar som fan! 90 dagar kvar exakt idag. <3

Har myst med familjen hela kvällen. Kollat på Troja, sen nu American pie 2.
ÄLSKA. Haha! Sjuuukt bra. Och mamma har satt upp ljusstakar och massa
mys, hihi. Jätte mysigt är julen för tillfället. nininini!

Ångest som vanligt inför imorgon. Jobb. Sandra sa att TIO st hade varit sjuka idag,
liksom TIO st`?!?!? Hur är det möjligt? Hoppas det inte är massa borta imorgon iaf,
me don't pallish that.

Nu ska jag fortsätta att kolla filmen, sen nanna. <3
Förresten, du kan faktiskt dra nu. Pallar inte dissandet. Så, hejdå?

YEAS!

<object width="425" height="250"><param name="movie" value="http://www.dailiescountdown.se/embed.aspx?id=Y0Y010F0K0V006S2O3A4W002Q1Y" /><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.dailiescountdown.se/embed.aspx?id=Y0Y010F0K0V006S2O3A4W002Q1Y" wmode="transparent" width="425" height="250" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object>

<3

halv tio börjar Troja <3 och vid elva kommer american pie 2.
Kvällen är räddad.

plugg

Pluggat nu i 2,5 timmar. JAG ÄR FAN DUKTIG. Inte många som pluggar en lördagkväll,
lovar jag er. Är iallfall jätteskönt att ha det gjort. Skre klart engelskan. Gjorde lite på geografin, så har väl hälften
kvar. Sen pluggade jag på svenskaprovet med. Lite mindre att göra i veckan iallafall.  Min vecka; (Endast så jag ska komma ihåg själv..) 

Söndag; Jobba 10-19, sen kanske julskyltning & plugga matte, engelska & svenska. 
Måndag; Skolan till halv3, sen eric? Och plugga senska och geografi.
Tisdag; Skola till halv 4. Plugga geografi och svenska igen.
Onsdag; Skolan till halv 4. Plugga projekt&företagande och naturkunskap.
Torsdag; Skolan till halv 4, plugga natur och projekt igen.
Fredag; HEEEEEEEEEELG & INGET JOBB! jag längtar
(+ får massa läxor i dagarna också..)

Alltså kan denna veckan typ, dö?


julmarknad?

Förresten, skulle på julmarknad innan ju. Vi körde & körde, men fann ingenting.
Deppigt som fan. Visst? Slutade med att vi hamnade i ängeholm, åt på en resturang
& så. Sen åkte vi hemåt igen. Lyckad lördag?


DU KAN TRO ALLT DU HÖRT OM MIG

Jag gjorde det. Bra eller dåligt, avgör själva. Men jag orkar inte ha det inom mig mer, så jag lät fingrarna skriva ett sms, trycka på sända. Sen var det försent. Fick ett svar. Ett oväntat svar. Nu är allting bra & det är frid och fröjd?
Nej. För mig är det försent. För oss är det försent.

Ringde och väckte dig innan. Inte pinsamt alls. Glad blev du iallfall inte. Nått är så jävla fel.

Lördagkväll då. Mina planer; Plugga.
HJÄLP?

LÖRDAG

Jag säger bara; Fuck you.
Jag klarar mig.
Lovar dig.
--
Var precis på väg att göra något hemskt.
Undrar vilka konsekvenser det hade fått?
Antingen ingenting alls, eller några elaka
ord som; dra åt helvete, hatar dig eller ngt.
Jag klarade det iallfall.