25:e maj



idag är en riktig bajsdag. känner mig krasslig och konstig & allt har bara känts dåligt idag. gick precis en lång runda nere vid stranden. havet gör mig lugn. nu är jag hemkommen igen & inväntar johan. blir big brother i soffan bara. orkar ingenting mer idag. först ska jag bara slänga iväg två mejl. 

inväntar förresten samtal från sandra & julia idag. dem kommer hem från sin 4 månaders resa till Australien och Thailand! ska bli riktigt kul att höra om deras resa och få ha dem hemma igen!

.


helgen

måndagkväll igen då ja! satan vad helgerna springer iväg alltså! 

fredags: umgicks med ingela och neo hela dagen och på kvällen bestämde jag & älskling oss för att gå ut och äta med hans föräldrar. edelweiss blev det! efteråt gick vi en sväng i norra hamnen och satte oss sedan på steak house ett tag till. 

lördagen sov vi ut, åt god frukost, jag färgade min utväxt och solade lite här nere på gräset. vid 5 befann vi oss hos min faster för 40års kalas. vi var dock hemma igen redan vid 10-tiden, trötta och belåtna. 

i söndags blev det ännu en god frukost, sedan väla och ikea för mat & fika. på eftermiddagen kom pidde hit och umgicks och på kvällen åt vi middag hos pappa, ingela och lillebror samt fikade på mezo med folket. 

ganska lugn helg, men har fortfarande asont och mår konstigt så försöker ta det så lugnt jag bara kan. idag efter jobbet försökte jag gymma, gick sådär! stod med handen under bröstet i 40 minuter på crossen .... sen nu i eftermiddags har vi varit hos mamma & co för bullfika och efter det hann jag med en snabb solning också.

shoes baby

undanlagda! ska jag eller inte? beslutsångest!

.


stan

nu har jag fått på mig kläder och ska ner en sväng i stan. 
hej uppstoppad pingvin på stan!

svart till ljusare

varför vill man ha det man inte har alltid? jag vill gå och färga mitt hår 
men tycker att det är alldeles för dyrt. vill ha mellanblont, ganska mörk
hårbotten och ljusa slingor framtill.
typ som på dessa bilderna. lite mer honungsfärgade slingor kanske. 
men det är inte lätt att gå från svart till detta.. någon som vet ett bra/billigt
ställe i helsingborg man kan gå till? (johan kommer döda mig nu!)

19 maj

n! nu minns jag varför jag sa "aldrig mer!" efter förra operationen. det gör inte alls lika ont denna gången, men tillräckligt ont för jag ska gnälla. det känns som min bröstmuskel ska explodera typ. men nu hoppas jag bara att allting ska bli bra och att ärret läker fint så jag slipper åka dit på minst 15 år till. jag hatar känslan av att sövas & inte ha kontroll. pyyy!
annars mår jag helt okej. ålar mig runt i lägenheten men är ändå glad att det bara är ena bröstet han har rört. förra gången kunde jag varken klä på mig strumpor eller jackan själv. men det är sånt man glömmer! hade inte tänkt på att jag måste ha denna tant-bhn på mig 24 timmar om dygnet i tre veckor heller ....

ska försöka ligga stilla i sängen fram till 2-tiden. då ska jag ner en snabbis i stan och köpa 40-års present. annars nada!



lite klippande och tejpande för att inte saker ska skava och spänna på rätt ställen. snyyyyggt!

operation

tvätten hänger på tork. lägenheten är dammsugad och golven torkade. jag har tränat & hämtat ut min atibiotika. fått blommor av älskling som även lagar en god middag. nytvättade lakan och handdukar. nydiskat och jag är ledig fem dagar. 

redo för min operation imorgon klockan 10:00!

.

idag är jag negativ. 
jättenegativ!

lotta på åsen


15 maj

kom precis hem från lotta på åsen och en stoor kakbufé. 
vädret pendlar fram & tillbaka så vet inte riktigt vad som händer nu.. 
är sugen på att sola men borde rensa garderoben ..

14 maj

är helt slut i kroppen & huvudet. har jobbat från ett tills nu. serverade på ett dop med 70 personer & trerättersmeny. alltid roligt med sånt!
nu sitter jag och johan i soffan med mcdonald's mat i magen och försöker hålla oss vakna lite till. imorgon blir vi hämtade vid halv 2 för att åka till lotta på åsen och fika. en lugn och skön söndag! sen jobbar jag bara måndag och tisdag nästa vecka. yeeeh!

12 maj

Så härligt det är att värmen har kommit. Är riktigt skönt att bara slippa ta på sig jacka & kunna 
stoppa in fötterna i ett par sandaler. likey likey! 

Har varit ute och gått med Neo och Elin i Ramlösa idag. Mysigt! Nu ikväll har jag och älskling ätit 
och fixat med tvätten. Tror att jag stannar i soffan resten av kvällen. Är så jäääkla trött nu för tiden!

hento och ämme

Jag älskar dig! 

Aldrig någonsin har jag träffat någon som är som dig. 
Jag är oerhört tacksam och glad över att jag har träffat dig, flyttat ihop med dig, skaffat djur med dig, förlovat mig med dig och planerar min framtid tillsammans med dig. Jag behöver dig varenda dag, i resten av mitt liv, min bebis! 



i love you

jag är så stolt över att ha världens finaste lillebror (och lillasyster såklart!) jag älskar er!

lägenheten.


11 maj

fullt upp idag också. men jag är inte bitter för det, tvärt om! efter jobb åkte jag och elin till södersol och solade. jösses vad längesedan jag var där och solade! men dem tog lika bra som jag mindes, & 50 spänn för en halvtimme är inte fyskam det heller! 

sedan dess har jag och johan varit hos hans föräldrar. grillat, kollat på gamla foto och bara myst. blev precis avsläppt här hemma, johan ska träna och jag ska ha hemmspa. dvs ta en långdusch, ansiktsmask, smörja in mig, måla naglarna och färga ögonbrynen. 

idag är det exakt en vecka kvar tills jag ska opereras igen.... jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir bra. annars drar jag ut mina silikoninlägg och så får dem operera om mig helt. 34 000 är mycket pengar och jag vill faktiskt bli nöjd! 

dags att sätta igång då.

.

är sjukt lökig! dagen har bara sprungit iväg men gud så mycket jag har hunnit med! gick en runda halv sex imorse, jobbade till tre, tränade en timme, solade 1,5 timme på balkongen, håller på att tvätta, lagat middag till mig och älskling och städat hela lägenheten. puh! ska springa ner i tvättstugan alldeles strax igen. sen tänker jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. när johan kommer hem blir det big brother och kanske lite glass? har varit duktig idag så lite lättglas vanilj kan man nog unna sig ...

9 maj

sitter och väntar på att min svärmor ska hämta mig, måndag och ny vecka med jobb alla dagar utom söndag. men jag tänker inte klaga! tycker verkligen om mitt jobb! 

efter jobbet blir det gym och sen en timmes solning på balkongen innan det är dags för tvättid. har ett helt berg med tvätt. igen. sugeeer! jag verkligen hatar att tvätta. eller inte just att tvätta, men att behöva gå 3 hus för att komma till tvättstugan, DET suger! pax för tvättmaskin i vår nästa lägenhet! älskling ska träna igen ikväll, jag tänkte att jag skulle städa. roligare måndag än såhär blir det inte, tyvärr.

just nu

ytligt
converse
höga, ljusa jeansshorts
ljusa klänningar
blusar och toppar 
läppstift i olika färger
en städad garderob
nya blommor på balkan 
ny festklänning
gyllenbrun solbränna 
nytt storarumsbord 
locktång
svarta easytone

mindre ytligt 
vår ...... 
tatuering 
drömlägenheten
en bokad resa att se fram emot
massor av mysiga sommareftermiddagar och kvällar i solen med vänner och familj 
utflykter 





-


8 maj

sitter i soffan, nyduschad och helt bränd i ansiktet. älskar känslan av att det stramar i ansiktet! blev 3 timmars solning på stranden och årets första dopp i havet. blåste en del på standen, men var ändå så pass varmt att det inte gjorde så mycket. efter jobbet blev det handling och middagslagning åt pappa, ingela, elin och neo som tack för att pappa hjälpte oss med att måla väggarna som sid och harry rivit på. tack pappie!

dem gick för en stund sedan och nu blir det enbart söndagsmys med big brother och lite chips innan det är ny vecka och träning, promenader halv sex på morgonen och shape up kaloriräkning igen.. jaja, jag ska inte gnälla, det är ganska skönt att ha koll på maten och motionera ändå.

7 maj

Vädret är underbart, det är helg och jag får spendera den tillsammans med personen jag älskar mest av allt! det är lycka!

idag var vi på ullared, för 5:e gången sedan vi blev tillsammans för lite mer än ett år sedan. blev grillning och glass på sofierokiosken efter shoppingen och nu sitter vi nöjda med pizza och sallad i soffan. ska se om jag kan fota lite av shoppingen imorgon. älskar att ullared har så bra inredningsshopping, typ gardiner, krukor, kökssaker, bäddset och sånt mysigt! har även förberett en liten hörna här i lägenheten för något väldigt efterlängtat som förhoppningsvis jag berättar mer om i veckan!

.

Livet leeeeker! Om allting går som jag vill nu blir jag lyckligast i världen!