23

Tycker det är så kasst att det inte finns några butiker i helsingborg som säljer green gate. Är så segt med fraktkostnader och så vet man aldrig riktigt om sakerna är hela när man får dem & jag vill gärna se sakerna i verklighet innan jag köper massor. Jag är egentligen inget fan av dyra märken, men har börjat tycka det är roligt med lite dyrare saker tillexempel green gate. Jag som älskar vitt, beige, grått och andra neutrala färger bryter gärna av med lite färg i porslinet. Har iallfall en del fina saker i min samling, och mer ska det bli! Visar alltihopa så fort vi flyttat och jag köpt en fin hylla att ha allting på.

23

fick hem detta fina, vinstället till boxar idag, det är mycket finare i verkligheten!

18

Behöver er hjälp! Var kan jag hitta en sånhär takkrona billigt?!
Sirlig Vit LJUSKRONA TAKKRONA LJUSSTAKE Shabby chic Lantligt

15

Senast shoppade:
Idag hämtade älskling min efterlängtade Stelton-kanna på posten. Glad tjej!

15

Soft Blanket, Medium Jar, Yankee Candle
dessa har jag samlat på mig sedan julafton. garden sweet köpte jag själv, resten är presenter. älskar yankee ljusen, dem luktar verkligen gott och naturligt. tummen upp!

15

Skål Sweet home - grå
Fyndade denna skålen igår på Hemtex rea, 39 kr. billigt och bra! tror den kommer användas som en fruktskål. Köpte även en glasskål med lock som jag inte hittar någon bild på. älska inrednings-rea!

11

hade jag byggt ett hus så hade jag velat ha denna duschen, lätt!
hade dock haft finare kakel och inte det träslaget. men annars, drömbadrum!

10

Älskar mina tre vita lyktor. Vill ha en hel liten hörna med lyktor i olika modeller,
dock alla i vita. så mysigt!

9

I julklapp fick jag och johan fyra av sex gynning vinglas. Gissa hur glad jag blev? Älskar modellen på glasen och trycken som är på gör att det inte är vilka glas som helst. Nu ska vi bara köpa oss dem två sista motiven sen har vi alla! Dem ska få stå i vårt vitrinskåp (som vi visseligen inte köpt än) i köket.
riktigt dåliga mobilbilder.

9

Tulpaner är verkligen vackra! Jag köper helst minst två paket och sätter ihop till en
riktigt tjock bukett. Mina favoriter är dem vita eller lila, men en blandning är också
fint! Köpte två buketter idag som står på jobb, första vårblommorna köpa - cheeeck!

8

Här är planritningen på vår hem vi flyttar till om mindre än två månader. Det är ett "trevåningsradhus" där man från första våningen har hall, förråd och ingång. Sedan har man en genomgående trappa som först leder upp i ett kök med balkong, där även badrum, två sovrum och en klädkammare finns. Fortsätter man trappan en våning till kommer man upp till ett helt öppet rum (planritningen är fel) som är tänkt som ett enda stor allrum (vardagsrum) med en toalett och klädkammare samt en stor träterrass. Kommer nog blir bra & jag kan ju inte säga att jag inte längtar!

8

Funderar på att börja skriva lite smått igen! Men denna gången kommer jag nog mest dela med mig av något jag tycker är riktigt roligt: inredning, pyssel och annat mysigt! Vad jag gör på dagarna eller borde göra är skittråkigt att skiva och läsa om. Så, nu ska jag bara få rätt på designen (är så kass!), så det blir ännu roligare att skriva. Någon som är sugen på att ge mig lite hjälp?

Hur ser texten ur på er dator? stor/liten?