det nya

det nya verkar vara att man inte ska skämmas eller hysch hyscha med att man har någon slags ätstörning eller bantar, man ska istället berätta det och också skriva ut hur fel det är, gärna flera gånger.

hm. (har kanske helt fel, rätta mig såfall)

måndag.

trött tjej! första dagen på jobbet efter semestern idag. hurraay! har varit lite rastlös och så dem senaste dagarna och jag gillar faktiskt att jobba, så jag klagar inte. vi har inte kunnat göra speciellt mycket denna semestern i och med att vi skaffat milton. han behöver ju massor av tid och så! annars hade vi nog rest nån vecka iallafall.


om en stund ska jag krypa ner under täcket med mina fina pojkar och somna riktigt gott! har varit en händelserik helg, i fredags jobbade jag, sen var vi på nya väla julia kom hit på kvällen, i lördags jobbade jag lite, vi var på kalas och sen kom ett litet gäng hit och kollade film och sånt mysigt! igår sov jag och johan till tolv, dåligt dåligt! sen gjorde vi lite ärende, storstädade hela lägenheten, tvättade och åt kvällsmat hos svärföräldrarna. idag har vi båda jobbat, varit på lite ärende, vaccinerat milton, lagat middag åt svärföräldrarna och samtidigt tvättat. full rulle!

.

är helt slut! 

kommer bilder på dagens inköp imorgon!

onsdag.

såhär kan milton avnjuta sin eftermiddagssömn i soffan. ser nog skönt ut?
blev lunch idag i stan, stark o god thaimat. sen blev det promenad, mer kaffe och mys med lillebror och ingela hela eftermiddagen. nu ikväll har jag och älskling varit hos mamma och co på kvällsmat & bus med hundarna. full rulle - så det ska vara! tidigt imorgonbitti åker jag och mammi till ullared!

sista veckan av semestern

imorgon är det onsdag o vår "långa" semester är snart slut! har dock lite roligheter kvar innan det är dags att börja. imorgon blir det lunch i stan med ingela, neo och storasyster. på torsdag åker jag, mamma, mormor och kanske ingela till ullared. presenter, lite heminredningssaker och annat ska inhandlas! på fredag ska jag på efterkontroll av mitt bröst och sedan hoppa in på jobbet några timmar och på kvällen förhoppningsvis träffa julia som kommer från norge. på lördag är det 1-års kalas för måns och söndag ska jag, älskling och milton åka på någon obestämd utflykt. blir nog en bra vecka!

tisdag.

har haft världens mysigaste dag med mille och älskling o våra familjer. är så skönt när solen kan hålla sig framme en dag, för även om värmen inte är helt hundra är det ändå skönt! tack för idag min fina, lilla familj!

Ligger i vår underbara säng med mindre und...

Ligger i vår underbara säng med mindre underbar mensvärk.. Vi har varit och ätit lunch på ett tomatställe nära Vallåkra med mamma och Elin. Jättemys! Nu ska jag få väck värken och sen hem till Johans bror för lite mer kaffe. Undrar hur många liter kaffe det har blivit denna semestern?!


på mitt eget vis

mycket har ändrats på sistone. jag umgås inte med samma personer längre, har skaffat en liten fransk bulldog, skippat mitt shoppingberoende av kläder och blivit besatt av inredning istället, klippt av allt mitt hår & är på god väg att bli blond igen (min egen hårfärg), skrivit på kontrakt till en lägenhet i laröd med takterrass, slutat sola solarium som en idiot o insett att vara extremt brun alltid är snyggast, och så har jag lärt mig spara massa pengar varje månad.

låter det tråkigt? näe, jag lever livet, på mitt helt egna vis och är så jäkla nöjd!

milton

'
han snarkar, fiser, rapar, sover på rygg, han är den envisaste hunden jag träffat, men aldrig någonsin har jag älskat något såhär mycket! vår lille milton!

det nya

Jag ska börja samla på greengate porslin! var hemma hos en kompis som har en hylla med en egen porslinsamling & det har jag också länge velat ha. har inte vetat vad det är för porslin jag velat samla på bara. men nu vet jag! ska klicka hem mina första saker på fredag o sen fortsätta att önska mig i julklapp osv. önskar mig även gynnings glas, men det är en annan historia!
kommer passa skitbra till allt vitt ..

måndag.

jag är verkligen inte en tjej som sitter och pillar och filar mina naglar, gör ve håret i flera timmar med olika inpackningar, oljor och krämer, jag smörjer inte in mig i massa krämer eller filar & smörjer in mina fötter varenda kväll. jag använder nästan inga ansiktskrämer, bara dag/nattkräm då och då, jag slarvar med att tvätta av sminket och gör extremt sällan ansiktsmask. ibland önskar jag att jag vore lite mer sådär "tjejig" och orkade lägga ner tid på sånthär. självklart gör jag en del, rakar ju såklart mig & är mån om mitt yttre men ändå inte alls så mycket som många andra tjejer verkar. jag är absolut inte ofräsch. hade iallafall varit roligt om man hade orkat fixa och dona sådär! jag tycker ju det är roligt, men finner liksom inte orken och tiden till det..

höst/vinter 2011

denna hösten/vintern tänker jag satsa på att köpa ytterplagg, skor & byxor som jag älskar! man använder sin jacka & skor alldeles för mycket för att det bara ska vara något varmt, tycker jag. och byxorna syns ju alltid! tröjor & så ser man ju inte lika ofta på vintern. ska bara invänta att något snyggt kommer in i butikerna också..

höst-jacka

Var hittar jag höstens snyggaste jacka? tipsa gärna!

bara så ni vet ..

att köpa kläder är inte ett dugg roligt just nu. inredning är så mycket roligare! vuxenpoäng?

tisdag.

dåligt med bloggande. igen. anledning - har en liten bebis (valp) här hemma att ta hand om. han är världens finaste lille kille! hämtade honom i fredags så snart börjar vi komma in i våra rutiner och då blir det lugnare. 


har jag sagt att jag har semester förresten? OM det är skönt?