29:e mars

Sitter på jobbet nu och dricker kaffe. Skulle verkligen vilja stanna i sängen idag, heeeela dagen! Har inte så mycket planerat mer än att jag förmodligen ska träffa Julia. Behöver städa och fixa min garderob med. Men måsten är ju sååå roliga? Skriver mer i eftermiddag iallafall!

tips!

världens bästa och mest prisvärda hårserum! finns för 149 på väla just nu!

nytt

vit, genomsklinlig byxdress med toffsar från h&m

vit blus från h&m (har likadan i rosa på bilden under)
beige-gröna ankelbyxor med massa detaljer frånn h&m

.


27 mars

då var helgen snart över! har haft en mysig och lugn helg. i fredags var julia här för lite fredagsmys, igår åt jag och johan frukost vid stranden, körde ut på väla och shoppade lite, åt våfflor hos mamma och roger och hade sedan myskväll hemma. idag har vi ätit söndagsmiddag uppe på jobbet, haft våffelfika hos oss, diskat, dammsugat, betalt räkningar och nu håller vi på att tvätta. jag funderar på om jag ska riva ut hela min garderob och hänga upp allt fint, stryka det osv. kommer dock ta några timmar.. vi får väl se!

imorgon är det en ny händelserik vecka. jobb, inventering, modeshow, middag hos oss och älsklingens och mammas födelsedag står på schemat änsålänge!

25:e mars

ska strax köra älskling till träningen. sen ska han ut och jag ska mysa med julia här hemma. imorgon blir det stan med lillasyster och våfflor hos mamma  vid 15. på söndag ska vi upp på jobb för lite söndagsmiddag. 

trevlig fredag på allihopa!

24 mars

idag är det torsdag = en dag närmre helgen! har precis plattat min lejonman.
gick för en gångsskull upp i tid idag. men inte så konstigt med tanke på att 
vi somnade klockan 9 igårkväll.. efter jobbet idag ska jag och älskling till ä-
holm och hälsa på min mormor på sjukhuset. ska försöka att hinna fixa mitt
träningskort också. trevlig torsdag!

23 mars

just nu kan jag inte säga att jag är annat än glad. jag vill inte vara något annat än glad just nu, vill inte börja tänka, inte börja analysera, inte planera. bara vara glad för det jag fick reda på idag. se allting positivt. jag har världens bästa sambo, en fin lägenhet, ett jobb jag tycker om, en familj som är bättre än någon annan och julia kom hem i förrgår från sin resa vilket innebär att bara en av mina bästa vänner är iväg nu. jaa, jag är glad helt enkelt!

imorgon är det torsdag, ska försöka fixa mitt gymkort imorgon. sen är det fredag och lön. ännu mer happy!

funderingar

en del dagar funderar och analyserar man mer än andra. idag är en dag då jag tänker, tänker lite mer och tänker ännu mer. jag behöver motivation nu, behöver ha något att se fram emot. inte vakna varje morgon, göra det jag ska, låta dagarna rulla förbi och lönerna trilla in på kontot samtidigt som dem försvinner lika fort till räkningar. jag vet inte vad det är jag strävar efter egentligen? en resa? ny lägenhet? plugga? jobba mer och tjäna pengar? köpa hund? jaa, alla dessa sakerna vill jag göra inom den närmsta tiden. men jag vet inte i vilken ordning eller när jag vill göra sakerna. låter som jag är supergnällig nu. jag vet att jag har det bra, jag strävar inte efter att bl "lycklig" utan följer mitt hjärta med saker jag vill göra. för lycklig är jag allt! johan är lika velig som mig och vet inte heller hur han vill att framtiden ska se ut. men det löser väl sig! hatar att inte veta bara, att vara osäker. men det är väl det som är charmen med livet, kanske? att inte planera och veta hur sin framtid ser ut liksom..

.

bodybutter från bodyshop
vanilj spray från bodyshop
parfym escada taj sunset, burberry mfl
långklänningar
high lighter
baströjor
tunna koftor
svarta jeans
vita converse
pilotsolglasögon
klocka
extension hårborste

20 mars

kom precis hem från väla med en mockaskjorta, bh, smink och silikondroppar till håret rikare. älskling fick med sig ett par jeans och en skjorta hem. beslutade dock precis att jag inte får köpa nånting mer förrän jag har rensat iordning och lagt fint i min garderob. där ser förjävligt ut alltså.. 2 m från golvet och upp ligger ddet kläder och skor i en enda mix. får ångest när jag tänker på det.
svart långt hår igen då. kan verkligen inte låta bli ......

19 mars

äntligen helg efter nästan två veckors jobb! har ätit frukost, städat och diskat och ska göra ve mig strax.
trevlig helg på er!

ny blus

ny blus på mig. bilden gör den verkligen inte rättvis.
(har ingen helvit bh för tillfället men är med på min "att köpa" lista)

17 mars

sitter hemma hos mamma nu. kollar tv och myser! kalaset var också mysigt. hann med en solning innan jag gick upp hit också. hann dock inte gå en långpromenad. ska verkligen försöka gå upp klockan sju imorgon. ut och gå, färga håret och ögonbrynen innan jobbet. det ska jag väl klara av?

17 mars

kalas för farfar nu. sedan blir det en långrunda och solarium för min del, träning för johans.

16 mars

har världens bästa mamma som gav mitt massor av bikinis idag. har världens bästa sambo som fixar allt när jag inte orkar, nu är han iväg och köper rostebröd som jag är skitsugen på tillexempel. har varit en bra dag idag! sol, snart helg och på måndag händer det två roliga saker också. men mer om det då! 

johan ringde precis till mig och berättade att där satt en lapp på bilrutan när han kom ner. jag parkerade bilen för en timme sedan på gästparkeringen till huset mitt emot oss. fanns inga andra pakeringar, inte ens icas parkering var ledig. då hade någon idiot stått och kollat när jag parkerade, gick ur bilen och gick till "fel" område. så han/hon skrev en lapp och satte på bilen. hur orkar man?! spelar det någon roll om jag ska "besöka" huset som ligger 20 m bort eller 40 m bort. jävla idiot. hur mycket ska vi slå vad om att det var en pensionär? gah!

13 mars

blev lite jobb i förmiddags också. sen kaffe och en pratstund i solen uppe på jobbet. hämtade ut mina skor idag, så vi var ute på en ganska lång runda och invigde dem precis. dem är verkligen skitsköna! helnöjd! 

nu ska jag försöka ha en liten "skönhetskväll" här hemma.. trots att både min ögonbrynsfärg är slut och jag känner mig blekare än blekast igen. jaja, nog om det!

12 mars

trots feber och kräkningar hela dagen igår, gick jag upp imorse. har jobbat 12 timmar med älskling, som också är sjuk. nu sitter vi i soffan och har kollat melodifestivalen som resten av svensson-folket.

blir mer uppdatering imorgon! söndag och ledig, happy happy emelie.

godnatt!


vår


nu får det gärna bli vår så jag kan fortsätta inreda vår lägenhet med massa ljusa, fina saker!

wishlist

långklänningar
träningskläder
nytt smink
extensions (som jag vill klippa ganska kort)
kolsvart hår
blusar
baströjor
svarta jeans, tajta ankeljeans
vita converse
sandaler
fin bränna (ny brun utan sol)
ögonbrynsfärg
pilotbrillor
ljusa, fräscha nagellack
uggs i någon fin färg
svarta jobbskor
nya parfymer
ny riktigt fet bodybutter
mina rosa easytone
ett par "pösiga" finbyxor, finns många olika på gina just nu

.

http://kenzas.se/2011/03/08/suede/#comments
fan, vad snygga skorna var! vill ha ett par liknande i vår till ljusa eller svarta stuprörsjeans!

nytt i sminkväskan

ska införskaffa mig lite nytt smink nu i veckan.. brun utan sol, solpuder, rouge, ögonbrynspenna och färg, färgad dagkräm och highlighter står på listan. hjeeelp mig gärna med lite tips på bra produkter!


theBalm Hot Mama

Hot Mama är en sexig ögonskugga, en underbar rouge och en subtil highlighter - allt i en produkt! Den persiko-rosa nyansen ger färg till dina kinder, en aning skimmer till dina ögonlock och lyser upp dina finaste ansiktsdrag.

denna tillexempel, någon som kanske har provat?

.

igår låg jag och älsklingen i sängen hela dagen och sov massor av timmar, vilket resulterade i att vi båda var utvilade imorse. idag efter jobbet körde vi en sväng till laröd och domsten, sen handlade vi upp maxi. nu ikväll har vi gått till sunlux och solat, druckit kaffe hos mamma och jag har precis färgat håret först mörkbrunt och sedan rött ovanpå det. vi får väl se hur det blir! 

imorgon
blir det jobb och sedan är vi hundvakter. blir nog en riktigt lång runda i skogen om det är fint väder.

Dessa fick jag av Johans bror i förrgår, s...

img_7091 (MMS)

Dessa fick jag av Johans bror i förrgår, som jobbar på malaco. Självklart är dem fyllda med godis! Hur bra?!


.

orkar inte falskheten. varför låtsas och bara snacka massa skit bakom ryggen osv? det är ju så uppenbart!

.

varken jag eller johan mår speciellt bra. han spyr och jag mår illa och har huvudvärk. toppen! blir sängen nu några timmar, tråkigt nog i detta fina vädret. hoppas på att jag mår bättre senare, en promenad till solariumet hade suttit fint..

operationen

har fått många frågor om vad det är jag ska operera. ska göra ett mindre ingrepp på mitt ena bröst för att bli helt nöjd. har hört mig för och tittat runder mycket, och vad jag förstår blir nästan ingen hundra procent nöjd efter endast en operation. det är ofta något litet som måste korrigeras eller göras om. så mitt vänstra bröst ska fixas till, sedan är jag nöjd. i mitt fall handlar det inte om en liten skitsak som jag stör mig på, utan en större sak som måste fixas. annars kan ju operationerna gå en på huvudet också, så att man aldrig blir nöjd. det gäller att vara realistisk och förstå att brösten inte blir perfekta, runda, fasta bollar utan idag opererar man för ett naturligt resultat. iallafall där jag opererade mig.

så den 18 maj sövs jag ner och får sedan åka hem igen samma dag, med ett ärr under bröstet. tråkigt. men det är antingen det, eller låta det vara som nu. självklart väljer jag en operation till, för enligt mig ska man bli så nöjd det är realistiskt att bli för den summan en operation kostar. dessutom läker ärren och blir knappt synliga efter ett år.


några fler frågor?

.


operation

ny operationstid bokad. 19 maj!
77 dagar kvar ....


2 mars

känns som jag börjar komma in i rutinerna på jobbet redan efter två dagar. tror det har mycket med jobbet på donken att göra, om jag ska vara ärlig. trivs jättebra iallafall!

har sovit en timme nu ikväll. min kropp är helt konstig. sova är det jag behöver just nu. men jag klagar inte, sköna är ju typ det skönaste som finns. nu ska jag fortsätta mysa i soffan och titta på när min fina pojkvän spelar x-box.

pink

snart mina!

nytt

ny bikini i neon rosa/orange med volanger och prickar. loooove!

1 mars

jobbade min första dag på nya jobbet idag. känns jättebra faktiskt! jämför dock allt med donken och hur det var där. men det är väl så när man har varit på samma ställe i över fyra år. nu efteråt är jag faktiskt glad att jag jobbade på donken, har lärt mig enooormt mycket om allt möjligt som är användbart i andra jobb. idag stod i jag i en ny kassa, lade upp mat och plockade disk. tror att detta blir skitbra!


nu ska jag storstäda lägenheten (vill verkligen inte). här ser ut som fan, grejer och påsar överallt! får se om jag orkar städa hela, annars tar jag resten imorgon.¨


update: städade hela lägenheten så nu är här kliniskt rent överallt. så jävla skönt! nu kommer älskling snart med hot wings och lite sånt gott till bb. underbart!