Feb. 20, 2013

Ligger i sängen och vilar. Stannar nog här resten av dagen... Har så sjukt ont i min ena sida av halsen och vill verkligen inte bli sjuk så om jag vilar hinner det förmodligen vända.

Har iallafall världens bästa sällskap hos mig!


Feb. 19, 2013

Ska snart iväg och hämta upp Julia och sen ska vi köra till Lisette en fika innan vi tar vars en 30 minutare i solariumet!


Feb. 18, 2013

En helt vanlig måndagskväll i soffan. Hur mysigt som helst! Finns nog ingenting som slår miltons snarkningar, mysfaktorn blir garanterat hög!

Annars har jag och Johan bara solat och handlat lite idag. En Svensson-måndag med andra ord, underbart tycker jag!


.

 
 
 
 
 
 
 
Lite inspiration till våren. Tänkte göra om lite på terrassen. Ska bla köpa den träfärgade bänken och måla antingen underdelen eller överdelen vit och ha massor av vitpatinerade lerkrukor med pelagonier och hortensior på. Sen tänkte vi snickra ihop ett vitt plankbord att sitta och äta vid. Vi behåller våra loungemöbler men vill antingen köpa eller sy lite kuddar med rosor och så på. Blev lite inspirerad av den sista bilden med ljusslingan, funkar ju perfekt även på sommaren och inte bara på jul/vinter. 
 
Ska också köpa två stora lerkrukor på ikea med fat och planera två stora olivträd i. 
 
FOTBLAD Kruka med fat IKEA
 
Så nu får snön mer än gärna smälta bort och inte komma tillbaka förrän nästa vinter igen. 
 
 
 

.

Sjukt hur man från dag till dag kan se på saker på olika sätt. Från positiv till så jävla negativ. 
Men jag antar att man behöver dem negativa dagarna för att få positiva dagar också. Rörigt värre, hej och hå.

.

Ibland vill jag bara skriva skriva skriva. bara vräka ur mig allt jag har inom mig,som jag alltid gjort. att skriva brukade vara som terapi för mig innan men jag har kommit ifrån det helt. 

just nu är jag i en mitt emellan period i livet, känns det som. sen vi kom hem från thailand har allt bara flytit på och lär göra minst en månad till. men har en del roligheter att se fram emot och kämpa om allt går som vi vill det kommande året. sommaren ska börja planeras, vill väldigt gärna gå på gyllene tider och åka till göteborg och gå på summerburst. skulle veeeerkligen vilja ta en sista minuten resa också, men varje tusenlapp måste sparas så resor får nog vänta till nästa år. jag hoppas på en rekordsommar här i sverige istället! 

nu önskar jag mig lite vårtecken, blommor, fågelkvitter, värmande sol, tunna jackor och skor. underbart!Feb. 08, 2013

Idag är det freeeedag! Har dock en jobbhelg framför mig men fredagar är ändå fredagar.

Idag ska jag och Milton bara mysa hemma! Men först blir det ju jobb & solning samt inhandling av lite godis till ikväll. Trevlig helg på er!


Feb. 08, 2013

Förra söndagen bjöd vi på dessa goda som jag och syster bakade :)


-

 
 
Kan bli en verklighet! Åh, låt tiden gå lite foooortare.