26

Nu har vi flyttat och kommit halvt i ordning! Är lite saker kvar att fixa med och köpa, samt hänga upp alla kläder som just nu ligger i svarta sopsäckar. Här är så sjukt mysigt och vi stormtrivs redan! Bilder kommer snarast! :)

17

veckorna bara rusar förbi! har haft en mysig vecka med alla hjärtans dag, thaimassage som jag fick av älskling i alla hjärtans dag present, besiktning av nya lägenheten, presentshopping med bästa julia och lite annat mysigt!

idag har jag och finaste bara myst och kollat på thailandresor (och drömt oss bort lite). nu har vi precis suttit och lyssnat på massor av låtar från 90-talet. nostalgi på hög nivå alltså! helt sjukt att man kan komma ihåg låtar från 1998 och kunna texterna utantill.

imorgon blir det morgonmys med god frukost, sen blir det kalas vid tre och ännu ett kalas (förfest) på kvällen. på söndag ska vi dricka kaffe hos lisette och ted, rasta milton i laröd och sen bara packa. snart är det dags! :D

12

12 dagar kvar till flytten nu. jag och älsklingen har fixat den värsta kaosen i vardagsrummet och på balkongen idag så nu kan vi börja packa så smått! på torsdag är det besiktning av den nya lägenheten!

haft en mysig, lugn helg med mina bästa killar! myst framför tvn, städat, varit på ikea, tagit med lillebror på tropikariet och idag var vi på jobb och bakade 240 chokladmuffins till gästerna på alla hjärtans dag. nu är det söndagkväll och vi har precis ätit lite studentmat (nudlar). imorgon ska jag och mamma iväg en runda på åhlens och så, sen blir det solning för mig på kvällen. så skönt!

7


senaste shoppingen:


en vit moccamaster. jag älskar den redan!

7

dött på bloggfronten. anledning: vi flyttar om lite mer än två veckor och jag har för tillfället inget roligt att dela med mig av. längtar så in i bomben! vår lägenhet ser ut som gud vet vad, flyttlådor överallt, både fyllda och tomma. blomarrangemang lite här och där som stått och vissnat sen i julas. och vi ska inte snacka om det 1 cm tjocka dammet som ligger som en hinna överallt. mums! bara känslan att få bre sig i en stor soffa !! just nu delar jag, johan och milton en miniliten soffa. 17 dagar kvar!