Dec. 31, 2012

Sitter och njuter av första koppen kaffe i köket. Har varit uppe sen halv sex, jobbade fram till tio och sen dess har jag och Milton varit på promenad, jag har duschat och fönat håret och håller på att tvätta. Blir en lugn dag hemma fram tills ikväll då vi ska hem till Johans föräldrar över gatan, för en fortsatt lugn kväll.

Nu åker vi om exakt en vecka! Pirrigt!

Gott nytt år allihopa! Ni är fina! <3


28/12

Sitter hemma i min ensamhet i soffan nu. Ja, en fredagkväll. Så jäkla skönt alltså! Är sjuk men njuter ändå över att bara vara ledig. Njuter av att jag kan sova imorgon. Man uppskattar verkligen dem lediga morgnarna när man är ledig knappt 4 dagar i månaden. Johan är iväg på pokerkväll, är nog tänkt att jag ska hämta honom senare. 

Om 10 dagar åker vi. Hur underbart är inte det? Kommer dock sakna mitt älskade allt här hemma, mille. Första gången vi är ifrån honom mer än ett dygn. Hej nördar! Men han är verkligen vårt allt, lillskiten. 

Annars då? Julen är över och även snart nerplockad hemma hos oss. Försöker få lite inredningsinspiration nu till denna mellanperioden innan man kan välkomna våren helt. Tips? Jag och Johan ska iallfall iväg och köpa två nya tavlor på Chili i helgen. Tror det kommer bli skitsnyggt! Fick massor av fina julklappar och har haft många mysiga dagar tillsammans med familjen vilket jag verkligen uppskattar.

Dec. 25, 2012

Hade verkligen en mysig julafton med dem närmsta! Fick massa fina saker och är helnöjd! Fick bland annat presentkort på väla som jag ska köpa en fin tavla på bolaget för imorgon.


Dec. 25, 2012

Då var juldagen här! Jag och Johan kom precis hem efter en runda påmaska Market och Elgiganten. Jag behövde en ny hårfön. Har inte haft någon på ett år, så det var verkligen dags! Har handlat och fikat på citycross också. Det är så mysigt att vara ledig!


Dec. 24, 2012

God jul på er allihopa! <3


Dec. 24, 2012

Igår firades fjärde advent/lille jul hos pappa, Ingela och neo med god mat, julklappsspelet och annat kul!

På kvällen öppnade Johan och jag vårt ena Kent vin, åt choklad och tittade på Sunes jul ihop. Vi har som tradition att fira lite själva på kvällen innan julafton då vi har förlovningsdag mellan lillejul och julafton. Två hela år som förlovade nu! Han är verkligen mitt allt, Johan!


Dec. 21, 2012

Blöö. Idag är jag inte på topp. Inte alls faktiskt. Känner bara att man ger och ger hela tiden. Känns säkert bättre imorgon!


Dec. 20, 2012

Idag blir det 30 minuter i solariumet, systemet och lite annat pyssel. Först jobb!


Dec. 19, 2012

Då kör vi en liknande dag idag, ljus och massa bak!


Dec. 18, 2012

Som jag skrev innan, det är en röd tjej som går och lägger sig nu..


Dec. 18, 2012

Håller på att göra pepparkakskulor! Återkommer med resultatet.


Dec. 18, 2012

Även om klockan bara är tre så har jag tänt upp lägenheten med ljus, varit ute med mille och nu ligger jag i sängen och bara njuter, medan Johan är och tränar. Har perioder när jag bara vill mysa, koppla av och göra saker som jag vill/mår bra av. Denna veckan känner jag på mig kommer bli så!


Dec. 18, 2012

Ikväll ska jag sola, första gången sen i somras. Ska bli riktigt skönt. Lär väl bli röd som en kräfta, dock..


Dec. 18, 2012

Då var det tisdag! Den sämsta dagen på hela veckan, enligt mig! Men jag ska inte deppa. Efter jobbet ska jag försöka bocka av lite på min lista jag har bland annat skicka julkort (sent jag vet).

Men först en jobbdag!


Dec. 17, 2012

Håller på att slå in julklappar & varar det med varm choklad som älskling gjort. Idag har vi haft en göra ingenting-dag. Sovit i soffan, kollat tre avsnitt av julkalendern, ätit pizza, köpt matte på McDonalds och nu slår jag in alla julklappar. Är två, snart tre fulla kassar med klappar, älskar att ge presenter!


tredje advent

Söndag eftermiddag. Sitter i soffan efter en mysig tredje advent. Imorse körde jag hem till Lisette för en mysig frukost och alldeles för mycket kaffe. När jag kom hem tog jag och älskling tag i städningen. Tre våningar, 4 maskiner tvätt, rensning av skåp och 2,5 timmar var vi klara. Det känns skönt att starta en ny vecka och veta att här är fint hemma. Nu blir det ingen mer storstädning förrän precis dagarna innan vi åker och julsakerna ska tas ner. 

Efter städningen åkte vi till ikea för korv och ljushandling. Hann inom floweteam och köpte pynt till mina små överraskningar inför julen. Självklart blev det en söndagshandling på maxi med resten av staden också. Köpte 4,5 kg apelsiner och massa nejlikor till jobbet imorgon. Hade tänkt hänga upp en apelsin över varje bord. Kan bli mysigt nu sista veckan innan julafton. 
 
 
 
 

Dec. 16, 2012

Jag vägrar låta mig själv bli sårad. Ledsen. Arg. Besviken. Jag vägrar låta mig själv känna nånting. Men jag kan ändå inte låta bli att undra, hur tänker folk?

Tjejer kan vara riktigt jävla falska. Men det visste ni säkert redan?


Dec. 16, 2012

Hade en jättetrevlig kväll hos Johans farmor igår med massa skratt!

Idag har varit en såndär bra-lördag. Vaknade utvilad, åt en god, stor frukost med min fina sambo, tog ut Milton tillsammans till en inhängand hage i närheten av oss så han fick busa med bollar och frisbee. I eftermiddags hann vi med familia och väla för dem sista julklapparna och jag köpte även ett halsband och en kofta. Johan fick med sig hem en snygg skjorta på REA och ett par riktiga vinterskor. Självklart blev det sen obligatoriska väla-fikan med min familj också. Senare blev vi bjudna på fika hos Johans föräldrar och nu ikväll har jag slagit in lite julklappar och sen bara haft mys med Johan och Milton.

Imorgon blir förhoppningsvis lika bra!


Dec. 14, 2012

Nu är det helg! Ska bli så skönt med en helt ledig helg! Första helt lediga på länge länge.

Ikväll ska vi på middag hos Johans farmor, sen blir det fredagsmys & mycket mer än så är inte planerat än.

Satte precis ihop ett litet fint ljusarrangemang till Johans farmor. Enkelt men väldigt fint!

Trevlig helg allihopa!


Dec. 14, 2012

Morgonmys på jobb! Får passa på! Om bara några timmar är här fullt med hungriga gäster.


Dec. 13, 2012

Fick denna fina gamla kyrkan av min mormor idag! Blev jätteglad! Älskar gammalt julpynt och lite annorlunda saker, som har lite historia. Rosetterna är en annan favoritdetalj just nu.


Dec. 13, 2012

Riktig kall luciamorgon! Nu sitter jag på jobbet och ska dammsuga bort allt salt i hela restaurangen.


Dec. 12, 2012

Milton är redo inför julafton! Fina fina lilla killen <3


Dec. 12, 2012

Myser i min nya juliga pyjamas framför julkalendern!


Dec. 12, 2012

Sitter på jobbet & inväntar folk till ett möte vi har här idag.

Fick köpt lite julisar igår, men har lite kvar så jag tänkte åka ut en sväng till väla i eftermiddag för att köpa det sista.

Den mysigaste tiden på året är absolut nu, sista veckorna innan julafton.


2013

Jag måste verkligen lära mig att säga nej utan att må dåligt. Att klara av att säga nej och säga ifrån när jag tycker någon trampar på mig eller är elak blir mitt nyårslöfte till mig själv. Jag har alltid haft enormt höga krav på mig själv, vad det gäller allt. Jag vill vara duktig och bra! (vem vill inte det?) Jag kan bli nojig och stressad om jag inte hinner med allt jag har bestämt mig för att göra. Jag mår dåligt om jag ligger efter med saker, eller inte får/kan göra saker perfekta. Hatar verkligen känslan av att något inte är gjort så bra som det går. Vilka problem va? Egentligen tycker jag om att jag är på detta viset, att vara driven och ha höga krav på mig själv har gjort att jag klarat många stunder som jag bara velat skita i allt. Men ibland kommer allt ifatt mig, när jag har planerat och tror jag ska hinna men allt kör ihop sig eller när jag inte lyckas lika bra som jag ville göra. Jag vill helst vara överallt, umgås och träffa alla i min familj och mina vänner, hinna jobba både heltid, helgerna och kvällar men det funkar inte. 

Denna veckan var jag tvungen att tacka nej till att jobba på arenan torsdag och fredag. Har vridigt och vänt på allt, försökt planera och få ihop de men det funkar inte. När jag tackade ja till extrajobbet på arenan lovade jag mig själv att eftersom jag endast tog jobbet för meriten skulle jag prioritera familjen, vännerna och mitt vanliga jobb först. Och denna veckan krockade det tyvärr med allt alltså fick jag tacka nej. Men ändå kan jag inte sluta må dåligt över det. 
 
Och att börja säga ifrån är något jag verkligen måste lära mig. Alltså VERKLIGEN. Jag är en tjej som väldigt lätt tar illa upp och blir ledsen (hänger säkert ihop med att jag vill vara bra, duktig) men jag vågar aldrig säga ifrån om jag tycker någon sårar mig. Ibland kan jag bli så arg på mig själv, hur svårt kan det vara? 

Nej, detta blir som sagt mina nyårslöften till mig själv. Att kunna säga nej utan att må dåligt över det, att våga säga ifrån om någon sårar mig och även att börja prioritera mig själv och min fritid för att jag själv ska må så bra som möjligt. 2013 - Då kör vi!

Dec. 11, 2012

Just nu. Fryser som tusan efter en runda med Milton i snön!


.

 
 
varför vill man ha något ännu mer när det är slut? har velat ha denna klänningen sen jag såg den på h&ms hemsida. dum som jag är väntade jag för länge och nu är den slut. tradera nästa! 

.


Dec. 10, 2012

Har varit så sugen på att blogga länge nu & när jag såg att blogg.se appen funkar blev jag ännu mer sugen! Sagt och gjort, börjar och ser om jag tycker det är kul :)