nytt

jag älskar volanger i fina färger & tyger. ljusrosa, vita, beige, gråa, babyfärger osv osv. fick ingen bra bild på tröjan men här är den iallafall. den ser inte alls lika "julig" ut i verkligenheten utan med vårig ut. längst ner på tröjan är det volanger och även i slutet av armarna. den kommer från cappuccini.

.

Nu har jag iallafall betalt räkningarna & kollat runt på dem "dagliga" hemsidorna och även gjort en beställning på h&ms hemsida. sängkläder, en pläd, duk & lite sånt smått.
köpte en kruka, bokstäver och en tröja i kristianstad. var en mysig liten stad med några små söta butiker som var värda en titt i. avslutade shoppingen med god bufé från en thairestaurang och lite fika innan vi åkte hem igen. jag och johan åkte direkt till flowerteam och köpte nya blommor. sånt man aldrig gillade när man bodde hemma, men älskar nu.

imorgon ska vi iväg till en "loppis" och kolla lite inredning. tycker sånt är skitroligt! man hittar alltid något litet fint och billigt. nu ska jag slänga mig in i duschen!


.

är hemma nu. helt ensam. ingen pojkvän, inga katter. känns sådär.
ska betala räkningar, kolla runt lite och duscha sedan bloggar jag igen.

mot kristianstad

nu beger jag mig iväg. har på mig min nya, randiga kavaj!

25:e februari

Ligger och försöker morgna mig. Jag vill inte gå upp ur sängen. Jag är inte så värst trött, sängen är bara sjukt skön och mysig. Ska möta upp Ingela, Elin och Neo på knutpunkten vid nio. Vi ska till kristianstad och titta i lite affärer. Vid fem måste jag vara tillbaka i helsingborg för då är det dags för kalas. Vad kvällen bjuder på får vi se då. Kram!

.

har hänt lite tråkiga saker så känner inte för att blogga just nu.

jag dömer ingen.

har inte vågat skriva det någonstans eller ens känna efter på länge, men det känns som att vågar jag tar risken nu. på första gången på länge känner jag mig nöjd och lycklig med mitt liv och hur jag vill att framtiden ska se ut. jag vill göra miljoner saker, se hela världen, uppleva allt möjligt, köpa dittan och dattan, se ut si och så, tjäna så och så mycket pengar. men ändå känner jag mig nöjd just nu. jag har jobbat mina pass på mcdonald's, jag börjar jobba på nytt jobb nästa tisdag vilket känns jättebra! jag och johan har ett riktigt starkt, stabilt förhållande och vi ser verkligen en framtid tillsammans. jag är inte längre "rädd" för att bli vuxen. ärligt talat så skiter jag i vad alla andra säger, jag är jag, jag är mig själv, jag är emelie olsson lagerquist och jag gör eller tycker precis vad jag vill. så är det. och om jag vill resa till alla världens hörn fram tills jag dör? och om jag vill skaffa barn vid 20 års ålder? och om jag vill prioritera på ett sätt som inte andra kanske gör? och om jag tycker att johan är min bästa vän och vill uppleva allt med honom? och om jag inte vet vad jag vill jobba med i framtiden? och om jag inte vill plugga? och om jag inte är rik? och om jag aldrig vill skaffa barn? och om jag vill ha hund inom den närmsta tiden? osv osv. nej, jag har slutat bry mig om alla normerna som finns. jag skiter fullständigt i vad ni tycker om mitt liv och hur jag lever det. jag kan bli glad åt andras lycka, jag kan låta människor få ha det bra - oavsett vad dem väljer att göra å det är jag jävligt glad för! för dem människorna som inte kan glädjas åt andras lycka eller framgång utan istället väljer att snacka skit, visa avundsjuka, dra sig undan så fort något inte är "normalt" eller blir sura är inget värda för mig.

jag förstår om ni tycker jag är knäpp och inte förstår mycket av vad jag menar. men just nu, i denna åldern och fasen i livet är folk i väldigt olika stadier. en del festar fortfarande varje helg, en del reser så mycket dem bara kan, andra flyttar hemifrån och skaffar sig ett hem, vissa jobbar mycket - andra inget, en del pluggar - andra har drömjobbet, några blir mammor och pappor - andra kan inte ens tänka sig ett barn, vissa gifter sig, blir sambos eller förlovar sig - andra är singlar och trivs med det. jaa, jag tror att ni förstår hur jag tänker. är bara trött på alla "förutfattade meningar" på hur en 20-åring ska leva sitt liv. för folk säger jämt "men lev livet" och jag förstår inte vad dem menar med det riktigt. så, hur är "att leva livet" för er?

det jag ville komma fram till är att jag är lycklig.

nytt

min nya, fina jacka med volanger som jag fick av älskling.

låga gummistövlar med dragkedja, också nya.
ny bikini, med paljetter och volanger. lite liten överdel så får se om jag behåller den.

gummistövlar

Boots SEK 249, Timeless - NELLY.COM
....... på väg hem till mig!

22 februari

idag har det varit ännu en riktig mysdag. jag och syrran käkade frukost på espressohouse imorse. sedan blev det fika med johans familj och fika hos ingela efter det (fika = endast kaffe, mitt nya liv började igår..... igen.) och en runda på 1 timme i skogen. har hunnit med två promenader idag. skönt.

nu sitter jag i soffan och dricker flädersaft. åt precis min snabbmiddag från viktväktarna. pasta med kycklingfilé och svamp som bara innehöll 300 kcal. ska strax in i duschen, har inte kunnat duscha håret med schampoo eftersom det tog slut så känner mig helt skitig.

efter det blir det mer bloggande!

vårmys

var riktigt mysigt på örby idag. vattnet hade frösit en bra bit ut och solen var på väg ner.
kommer fler foto imorgon!

sista passet - check

då har jag jobbat mitt sista jobbpass på mcdonald's. känns ganska konstigt, om jag ska vara ärlig. jag har ändå jobbat där mer än fyra år och lärt känna väldigt mycket folk. men det känns ändå så jäkla skönt. jag kunde nog inte varit gladare än vad jag är just nu. jo, om sandra och julia plötsligt tog ett flyg hem från Thailand. men iallafall, dem senaste dagarna har varit jobbiga. nattjobb 4 dagar i rad vilket innebär att vända om dygnen, inte få sova bredvid sin älskling och sånt segt. på lördagsmorgonen gick jag leendes hela vägen hem från jobbet, sov till typ 1-2 och fick äntligen vakna upp med johan. hade det mysigt hela dagen med fikor, besök hos lillebror fram till 5 då vi började jobba. hade en beställning på sundspärlan och det var verkligen roligt att jobba. jag njöt av varje sekund då jag älskar den sortens jobb. det kunde nog inte varit en bättre start på mitt nya jobb, faktiskt. efter jobbet blev det nattamat på donken och sedan hem för lite sömn. vaknade halv 2 idag, har svårt att vända tillbaka dygnen efter förra veckan. gick upp och åt frulle, upptäckte att det är riktigt varmt på vår balkong när solen står på (ska vårsola så fort jag har tid!), åkte ut till råå med kaffe, käkade pizza, fikade hos johans bror, solade och handlade godis till ikväll. nu har vi kollat solsidan och försöker komma på hur man kollar bb på internet. blir nog sängen snart också, ska upp tidigt imorgon för att jobba med johans bror som säljare på Malaco. han har skadat sig så jag blir hans personliga chaufför två dagar denna veckan. annars är jag ledig fram till den 1 mars nu. om jag ska njuta?!

.

Är så sjukt deppig.... Ångesten ska vi inte prata om. Försöker peppa mig själv, 4 dagar kvar, 4 dagar kvar. Ingenting hjälper. Jag vet inte varför jag får denna känslan, men får inte den att försvinna heller. Jag får helt enkelt bita ihop fyra dygn nu. Vi hörs på lördag, typ.

v-day

Har shoppat en del denna månaden, även om jag inte skulle.. Igår köpte min älskling ännu en fin alla <3 dagpresent till mig, världens finaste jacka. Jag själv köpte en kavaj och en fin "kruk" låda. Ska se om jag få några bra bilder på sakerna sen. Hade förresten världens mysigaste dag igår, massa skratt, flams och mys heeeela dagen. Jag gick upp i tid, fixade mig, tvättade, fixad mat osv. Vid fyra åkte vi ner i stan för fika med alla syskonen, pappa & ingela. Sen begav jag och älskling till bion, söderpunkten och cuba libre för lite god dricka innan bion. Kollade "love & other drugs" som var helt okej! Satt mest och skrattade och mobbade andra, haha. Efter bion tog vi med Max-mat hem och fortsatte myskvällen hemma. Jag älskar dig johan! Tack tack tack!

Latte

Sitter på espressohouse med en latte och bara myser. Tycker det är riktigt mysigt på stan vid tio-tiden på dagarna. Knappt något folk alls och alla är lugna och inga stressar runder. Jag har varit hos läkaren nu på morgonen. Ny astmamedicin och lite sånt smått roligt. Nu ska jag fortsätta dricka min latte och peppa inför fyra dagars nattjobb med start ikväll 22:00. Alla som känner mig vet hur mycket jag hatar att jobba nätter...

löshår

nu ryker löshåret! dem få slingorna jag har kvar är klippta i min egen längd.
så fort jag kan ska jag köpa nytt och sätta i. fast denna gången ska jag klippa
det till en kortare längd. det är mest tjockheten och endast lite längd jag vill ha.

14 feb

sitter och ska för en gångsskull ringa lite viktiga samtal. självklart kommer jag inte fram nånstans. blöööh! tvättar mina jobbkläder och lite handdukar också. duktigt av mig att gå upp halv tio för en sånn sak. vid halv 12-tiden ska jag laga mat (sätta in fiskgratäng i ugnen) och invänta posten och två paket. var och hämtade ut ett igår, vad det var får ni se senare. nu ska jag plåga mig själv lite till i telefonköer ......

och förresten, trevlig/glad alla hjärtans dag allihopa! kärlek!

11 februari

jag är så jäkla shoppingsugen. jag vill ha nya converse, nya sandaler, ett par nya högklackade som är SKÖNA att gå i. jag vill ha en ny jacka, massa speciella långklänningar, tunikor, blusar och skjortor. ja, överdelar överhuvudtaget. jag vill ha ett par jeansshorts som sitter så snyggt att jag aldrig vill ta dem av mig. jag vill ha massa nytt smink och ny bus. jag vill ha ett par coola gummistövlar, nya extensions och färga mitt hår som har bleknat. nya underkläder hade inte heller suttit fel. ja, det är inte lätt alltså ..... tur att jag har tre paket att hämta ut på måndagmorgon iallafall!
men nu fortsätter jag mysa i soffan med älskling. jobb hela helgen och just nu vill jag bara att det ska bli den 25:e mars någongång. trevlig helg på er!

.

'
hade kunnat använda denna som en liten plånbok eller söt liten väska till en riktigt somrig outfit.
är dock en nessecär från h&m för endast 29:90 kr. men ändå liksom.

skinnbyxor

äntligen har jag fått mina skinnbyxor! bättre sent än aldrig. dem ska invigas snarast!

bränd

ingen snygg bild alls. men vafan! kom precis hem från en promenad och 30 minuter på sunlux. har bränt mig i huvudet (kan bero på att jag peelade ansiktet innan) men känns ändå skönt att det stramar i hela huvudet. känns somrigt. nu ska jag rota bland mina gamla bikinis och se om där finns något renoveringsobjekt att mecka med.

har på mig min nya sportbh i riktig skrikgrön färg. älskar den!

8 feb

har enbart tillbringat min dag hemma. skönt ibland, tycker jag. har diskat, legat och glott på när älskling har spelat, pussat på honom lite, letat utbildningar till hösten, betalt en bikini som jag vann på tradera igår (bilder kommer). var nyss nere på ICA och köpte choklad, pepsi max och riskakor. ajajaj! jag kunde verkligen inte hålla mig. och varför plåga sig själv? köpte med ett mörkt choklad hem också, så man kan ta en bit då och då när begäret är som störst.


nu ska vi snart laga middag. efter det ska johan träna och jag ska gå ner till sunlux för lite solarium och sen gå hem igen. får trycka i mig all astmamedicin jag har innan jag går bara.. jäkla astma oh astmaväder alltså! vill ha vår och värme nu!

hajar

hade så sjuka drömmar inatt.. drömde om hajar typ hela natten. läskigt! sitter i soffan med en skål vaniljyoggi och frösna hallon. ska äta upp det och sen städa upp här hemma snabbt. måste panikduscha håret också. fuun. så nu har jag inte tid med datorn mer. hörs i eftermiddag!

fjädrar


ska försöka göra ett par liknande bikinitrosor själv. så jävla snygga!
var köper man fjädrar?!

6 feb

är stolt över mig och min älskling. har gjort ett veckoschema med vad vi exakt ska äta & hitills fungerar det skitbra. när man fått in en rutin i detta kan man övergå till att ändra måltiderna till nyttigare och nyttigare saker. men känns som att det är viktigt att få in rutin i att äta vid fasta tider (så fasta det går) och LAGA mat istället för att köpa hem. ett stort steg förr oss i rätt riktning. dessutom ska iallafall jag försöka gå en runda varje dag tills jag har råd med gymkort. bättre med lite träning än ingenting alls.

imorgon ska jag luncha med lisette, min första bästa vän. var evigheter sedan vi träffades sist, men hon är en sån människa man kan träffa varannat år och ändå ha hur mycket som helst att prata om utan att det är stelt. jag ska även sola och hinna med en liten promenad.

nu är det natti natti som gäller för mig och min fina sambo och våra bebisar. allihopa får dela ett 90 täcke eftersom våra kära bebisar kissar ner mitt täcke .........

.

Du sa vi följs väl åt till himlen,

men gör det bästa av vår tid.


4 feb

fridaay
dammsuga
käka någon slags frukost
göra ve mig
föra över pengar
ner i stan vid 12-halv 1 och passa min lillebror en stund
storhandla
till mamma ikväll (?)



hinner aldrig med att gå ut och röra på mig. dagarna är alltid fullbokade. och jag älskar verkligen att sova, sova till tio är ju ingenting liksom. ska jag då behöva gå upp ännu tidigare för att hinna ut & gå? blööö!

besök på öarna

nu drar jag och kollar på älsklingens match, efter 30 minuter på solarieöarna!

fransk bulldog

min och johans framtida hund. ni skulle bara veta hur mycket jag pratar om denna sötnosen varenda dag. oh, längtar!

sold out

riktigt snygga! självklart är dem sold out. vill ha vår & shorts nu.


en helt vanlig torsdag

x fixa klädhögen på sängen
x hämta ut medicin
x fixa frukost
x gå en runda
x sola
x match ikväll
x äta middag
x göra inköpslista inför veckan

.


1 feb

är så äckligt trött. alla muskler, leder och delar av mig värker. käkade precis en blodapelsin som var sjukt god. vill ha mer. johan är och tränar och jag tråkar. duscha? städa lite? sova? sola? gå en runda?
ja, lite tankar som snurrar i huvudet just nu. får väl se vad jag orkar göra innan det är dags att krypa ner i sängen igen för att jobba klockan 7 imorgon, sista och femte dagen jag börjar 6-7.