24

Har en del bilder osv att lägga in men hinner inte nu. fråga olle börjar och jag är svintrött. kommer somna så gott ikväll!
älskar vädret. älskar livet.


önskningar från en av mina favoritsidor.


19

Just nu har vi det väldigt rosa och somrigt i huset. speciellt i köket där det är rosor och rosa lite överallt. men i höst vill jag ha robusta obehandlade trämaterial, zink, glas, betong och silver blandat i köket. tror att det kan bli jättesnyggt! någon som har några ideér på roliga pynt man kan göra hemma själv kanske? 

Granit är en av favoritbutikerna inför hösten.19

Har varit i ängeholms parken hela dagen med neo, johan, catrin, alexandra, marianne och thomas. var jättemysigt trots att jag fick byta mina shorts till svarta långa byxor och en regnjacka. nu ikväll har vi bara myst hemma med lite god inbakad lax och så. var precis ute en långrunda med mille och mamma, roger och deras hundar. plockade med mig en stor fin bukett syrener också. bild kommer så fort blommorna slår ut ordentligt. 

imorgon är det städdag. alltid lika skoj att städa en söndag. men om solen tittar fram ska jag faktiskt bättra på brännan på terrassen också. och en grillning hos lisette och ted ska vi också belöna oss med. så städningen är inte så farligt trots alllt!

lille milton.

"Mamma, jag har ingen aning om hur skon har hamnat där. jag lovar!"

17

Sleten tjej här! Jag har varit ledig och sovit ut och när johan stack på jobbet gick jag upp för lite frukost och sedan en långrunda med milton. När johan hade jobbat klart stack vi ut på väla en runda. herregud vad folk! Skulle äta men där var inte en enda plats ledig så vi köpte lite nötter och körde till MAX istället. Sen blev det en runda ut till Haga hem där jag fick med mig hem tre småsaker till hemmet och sedan bauhaus där vi köpte ett olivträd och något annat fint blomträd för 129 och 89 kr styck! (TIPS, BILLIGT!)  

Nu i eftermiddag har vi gått en runda till hemköp för att köpa hem lite baksaker så jag kunde baka till jobbet. Blev toscakaka denna veckan! Gästerna på Kavalleristen är inte bortskämda, inte alls! 

Ikväll blir det bakad potatis med baconröra och mys i soffan.

GG.

Har precis beställt 4 nya greengate koppar som jag lykades hitta för 25% rabatt på en hemsida! lycklig tjej ikväll!
bla annat denna är på väg hem till mig:


lite tidigt kanske ..

Födelsedagsönskningar:


MASSA greengate saker: högst upp står lattekoppar, soppskålar, en kanna och en kaffetermos.

Ib Laursen bakskålar eller vispskålar.


Yankee ljus.En Ullareds-resa! wooooho! 

SMINK i massor! rouge, bronzer, puder, mascara och ögonbryspenna. 


Parfymer: Har just nu nummer 4 men tycker alla luktar nästan lika gott (kommer inte riktigt ihåg). Har för mig att den rosa också luktade jättegott! Annars någon lite mer höstig doft tillexempel desigual wood eller burberry london som alltid funkar! 

Nu har ni att lite att välja mellan ;)

Vårt hem i bilder.
Soffbordet blir vitt! 

Min älskade Greengate hylla! 

Lite blandat, bla Greengate och Ib Laursen! 

Kuddar kan man aldrig ha för mycket av!

Favoriterna i fönsret! 

Har lyckats att hålla den i liv änsålänge! 

Har fått dem fina ljusstakarna från svärföräldrarna, älskar dem! 

Favorit golvljusstakar som jag fått av mamma! 

Vår älskade terrass.


En del av storarummet! 

Älskade ljuskronan som jag vill pynta med något men vet inte riktigt vad?

Sovrumsfönsret är somrigt! 

Vitt sovrum, härligt med ljust!Toaletten! Byggarbetsplats just nu utanför..