i love mcdonald's

Känner mig lite gladare nu. Skönt att slippa vara ledsen och deppig. Var skoj på jobbet. Innerst inne älskar jag det, men ändå klagar jag varje gång jag ska dit. Finns vissa människor jag älskar att jobba tillsammans med och många av dem jobbade idag. Jag och julia ställde upp oss på att jobba på Knutpunkten den 8e Juli tillochmed. Haha! Vi och Janni. Kommer bli riktigt kul, men halvt pinsamt. Kommer kännas som man är helt ny på jobbet igen. Asch, löser sig.

Fick pratat med baby för ett litet tags sedan med. I telefon tillochmed! Mysigt. Han hade det bra och då har jag med det. Saknar bara honom så mycket. Går verkligen inte en timme utan att jag tänker på honom. Äkta kärlek!

Imorgon är dagen fullbokad, härligt som fan. Först ska jag äta frukost tillsammans med mami uppe hos henne. Efter det ska jag fixa med flytten typ hela dagen innan jag ska ut och äta tillsammans med mina bästa vänner (plast) på haket på kvällen. Har nämnligen läst att dem har öppnat igen så det måste invigas! Spenderar nog större delen av dagen tillsammans med dem sen. Längesen så det ska bli riktigt mysigt. Sen är det onsdag och jobb 3 dagar framåt igen. Skriver sen om jag har något vettigt att dela med mig av. Hej sålänge!

again and again

Hej igen.
Typ hundrade gången jag bloggar idag känns det som. haha.
Längtar så mycket efter dig Patrik! Tänker på dig hela tiden.
Har egentligen inget vettigt att säga förutom att mcdonald's tar upp my life at the time.
När jag kan ses, kan ingen annan och tvärt om. Surt. Speciellt med tanke på att mina 2 bästa vänner också jobbar på donken. När inte jag jobbar, jobbar garanterat någon av dem osv. Menmen, det är nu det gäller att planera bra. Det måste jag träna mer på, i think. Nu ska jag klä på mig och sminka mig, sedan gå och äta och jobba röven av mig. Ses!

Undrar när betygen kommer? Om någon i min klass läser, har era kommit ännu?

flyttning

Sådärja. Jag har varit enormt duktig nu. Efter en god frukost hos mamma började jag flytta lite saker. Har nästan flyttat allting, bara en hylla, mina kläder och lite sånt kvar. Måste dock köpa en ny säng alltså! Och en byrå. När ska jag hinna det? Nu ska jag alldeles strax gå in i duschen och bli fräsch igen. Trött som sören är jag.. Kanske hinner vila en timme med. Jaja, later!

aw

"Är i Tyskland nu. Kostar 5 kr per sms så kan inte sms så mycket ;p saknar dig skit mycket. Längtar så mycket tills Tunisien. Hoppas du har det bra älskling. Vi klarar detta. Älskar dig mest i hela världen. Tänker på dig hela tiden."

Fick det sms av baby för ungefär en timme sedan. Blev så glad! Fällde en eller två tårar tillochmed när jag låg i solariumet. haha! Samma solarium jag gråtit i innan för samma människa men dock inte för samma sak. Äääe, nu måste jag rycka upp mig. Ska packa och flytta saker nu ett tag och sen duscha och fixa mig före jobb. Är inte alls sugen på att jobba, men måååste! Tur att Julia också jobbar iaf. Nej, nu ska jag dra mig härifrån..

None



måndag

Vaknade upp med världens mardröm. Svettig och med tårar i ögonen, finns det något värre?
Älskling ringde mig vid 5 tiden imorse för ett sista hejdå samtal innan han åker.
Somnade om och vaknade som sagt nu. Känns skit att han är borta, jag vet att man ska kunna klara sig utan varandra och sånt men känns ändå skit. Ensamt liksom. Idag ska jag iaf sola, sen flytta över lite möbler & så innan jobbet vid 4. Efter jobb har jag ingen aning om vad som händer.. Vi får  väl helt enkelt se!

10

true love

Nu har jag precis sagt hejdå till patrik och kommit hem. Stängde ytterdörren med tårar i ögonen. Jag hatar att säga hejdå, jag hatar att känna mig ensam, jag hatar att den jag älskar ska vara flera hundra mil bort i nästan två veckor. Stor grej, kanske ni andra tycker. För mig är detta jobbigt och sjukt tråkigt. Har nog inte riktigt förstått att han ska bort ännu, men det kommer säkert sen. Nu ska jag strax lägga mig ensam i sängen och försöka sova. Bläh. Imorgon väntar en ny dag med massor att göra.. Godnatt!

Kommer sakna dig så mycket älskling.
Du är mitt allt!

blablabla

Sitter hemma hos Patrik nu. Jättemysig helg har jag haft! I fredags var vi hos pappa och tog det lugnt. Kollade film, åt gott och somnade i tid för att gå upp vid halv7 tiden dagen efter & stå på loppisen. Var ganska skoj och tjänade lite iallfall. Efter det åkte vi med mamma och dem till mormor och fikade. Sedan blev vi hemkörda till Patrik där vi har varit sedan dess. Cyklade och köpte godis och sånt igår och kollade fightclub (inte hela.) Idag skulle vi sova ut ordentligt eftersom det är sista gången vi kan göra det innan patrik åker till spanien. Men vaknade ändå i tid så vi åkte till Väla och fixade det sista inför hans resa. Bla. växling av pengar, köpte mjukisbyxor och så. Nu har vi ätit och bara tar det lugnt. EM-final idag så patrik ligger bänkad i sängen för att titta. Jag däremot är inte ett dugg intresserad, speciellt när inte sverige ens är med. Förlåt, men man ska vara ärlig! Haha. Måste åka hem efter fotbollen för Patrik ska vara nere i stan 6 imorgon och där är inte plats åt mig i bilen imorgonbitti. Men jag är ändå glad att jag fått tillbringa dessa dagarna tillsammans med honom! Kommer kännas så himla tomt utan dig, baby. Men jag får helt enkelt hålla ut dessa 10 dagarna. Vad mer kan jag göra liksom? Hoppas det går snabbt så vi kan få vara tillsammans och allting är som vanligt snabbt igen. Vill iaf att du patrik ska veta att jag älskar dig och kommer alltid att göra det. We're made for eachother! så är det..

Annars händer det inte mycket i veckan. Ska ju flytta hem igen. Mamma och dem målar & mekkar i rummet, så det blir säkerligen finfint. Ska köpa lite nya saker och sånt sen med. Sen ska jag ju självklart jobba röven av mig också. Varför inte liksom? På torsdag jobbar jag 16-23 och börjar 06-15 dagen efter. Är det lagligt egentligen? Jag menar, 5 timmars sömn kan ju inte vara speciellt bra? Jaja, pengarna rullar in som dem ska, det går bra nu?

solning

Sådär ja, nu har jag solat och ätit en god frukost. Önskar att solen kunde titta fram så man kan sola utomhus istället. Hade varit mycket bättre! Menmen, när vi var på väg hem på cyklen öppnade himlen sig och det öste ner regn. Vilken sommar! Får verkligen inte hoppas att det regnar imorgon. Då blir det ingen loppis och inga money åt mig och Patrik. Haha! Fattig som man är. Nu ska jag fixa mig lite & så. Tjao!

19 dagar kvar tills jag är 18 år!  18 fucking år!

fredag & helg

Snacka om att jag var trött imorse när jag skulle upp. Blöö! Somnade om direkt när jag kom hem och vaknade nu. Ska upp till min syster och äta frukost strax eftersom vi inte har någon mat hemma och det är knappt lönt att köpa iochmed att jag flyttar hem efter helgen. Ska sova hos dadi tillsammans med patrik idag, blir mys! Men innan dess ska jag sola, göra ve mig, fixa med loppissakerna och fika med mamma. Skriver senare.

...

Vet inte riktigt om jag är nöjd med min nya design. Får mekka med det lite mer en annan dag, orkar inte nu. Ringde precis Mcdonald's och skulle sjukanmäla mig inför imorgon också, men ingen svarar. Får testa ringa senare igen. Är hos Patrik nu, ska sova här inatt. Blir bara att ta det lugnt och mysa hela veckan ut. Just nu kollar han på fotboll och jag sitter här och tråkar. Måste börja blogga om lite mer intressanta saker. Men vad?

take me away

None
Jag längtar härifrån,
bort från allting.
Orkar inte längre.


gracias

Måste bara säga tack för igår älskling.
Tack för maten, blommorna och kortet!
Och tack för kameran, som kommer till posten om någon dag.
Då jäklar är jag igång igen med fottandet.
Har saknat det, faktiskt.

tråkigt

Kära blogg,
jag har så otroligt mycket som jag bara vill få skrivit men jag orkar inte.
Jag är i en svacka nu, långt långt ner.
Har känt att det har varit på väg länge nu, men inte gjort något åt det.
Sjukanmälde mig imorse från jobbet, mycket på grund av allt runtomkring,
men också dels för det har varit så oerhört jobbigt att jobba på senaste tiden.
Jag behöver en paus, helt enkelt. Min paus varar i 2 dagar, för imorgon är det jobb igen.
Efter det ska jag sova hos dadi, för att stå på loppis på lördag. Sandra & Julia drar till Göteborg
imorgon. Trist att jag inte kan följa med och att dem åker själva ändå. menmen, kommer väl fler chanser!
Ska till Patrik sen. Bara ta det lugnt! Vet inte vad jag ska skriva mer just nu. Allt känns mest depp.

Patrik åker på måndag är borta 10 dagar. Tråkigt som attans!
Kommer sakna honom så mycket..

julafton?!

Nu när jag ändå är igång så är det faktiskt 6 månader kvar till julafton IDAG.
Scaaaaaaaary!



6 månader, 1 halvår


Ett halvår idag baby!
Jag älskar dig, min pojkvän.
true love ♥

buenos dias

Hola!
Igår efter en mysig fika på wayne's och massa viktigt talking med tjejerna åkte jag hem till patrik.
Åt gott & kollade på "the mist". Jag ville egentligen se the happening, men råkade få hem fel.
Trodde denna skulle vara skit, men visade sig vara kanonbra! Imorse släppte hans pappa av mig
vid sunlux & jag fick mig en skön solning och bränna 20 min. Sen var det bara att traska hemåt,
skönt med en morgonpromenad? näe, skulle inte tro det! Kallt, blåsigt och sängen var det enda som ¨
snurrade i huet på mig. När jag kom hem, läste jag ut min bok "inte som andra döttrar", sjukt bra!
Sen somnade jag om och vaknade någon timme senare. Jag har letat fram lite loppis saker tills på
lördag nu imorse med. Lyckas samla på mig en del ;) haha. Nu vill jag bara börja packa mina saker så
jag kan flytta hem igen. Känner mig sjukt ensam här i lägenheten! När jag är hemma så är inte Julia, och
tvärt om. blöö.. inte alls skoj. Hoppas verkligen att den tjejen som var & kollade lägenheten igår vill ha den
redan 1 augusti. Jag hooooppas! (y) Nu ska jag slöa lite till innan 4 då jag ska jobba. Slutar halv 11, uuh rysning..


do what you want but you will never break me

Igår efter jobbet var jag på bio och såg sex and the city ju. Riktigt bra film! Ena stunden rann tårarna och i nästa skrattade jag. Rekommenderas starkt! Efter bion åkte jag hem till baby och sov där inatt. När jag kom hem vid halv7 tiden imorse, (han börjar jobba 7) så somnade jag till halv 12. Länge för att vara mig nu förtiden, brukar vakna absolut senast 10. Iaf, har städat lite och nu degar jag bara. Funderar på att rensa garderoben och fixa allt inför loppisen som jag ska stå på på lördag. Tjäna lite pengar, förhoppningsvis! Patrik ska också stå med mig, thi. Veckan är redan fullbokad och det är bara måndag. Skönt.

Måndag: nanna med älskling.
Tisdag: Ett halvår med honom, jobbar.
Onsdag: Fixa det sista med presenterna och sen mys med älskling/bio.
Torsdag: Måla mitt nya rum hos mamma förhoppningsvis! Sen jobb..
Fredag: Måla klart och sen jobb och efter det sova hos pappa.
Lördag: Upp tidigt som satan! Stå på loppisen till 3 tiden & sen bara umgås med patrik.
Söndag: Mysa med patrik hela dagen innan han åker (måndag) till Spanien.

Så ser min vecka ungefär ut. Hoppas på att hyrevärden hittat sina nya ägare av lägenheten i veckan så detta blir den sista hyran att betala. Håll tummarna allihopa!

söndag!

Förlåt för mitt utbrott igår.
Känns lite bättre nu iallfall.
Jag har världens bästa pojkvän!


Kom nyss hem från jobbet.
Om en och en halvtimme kommer pappa & hämtar mig och elin.
Vi ska på bio och se sex and the city filmen med ingela och någon mer.
Blir nice! Sen efter filmen ska jag hem till Patrik & sova där inatt, mys.
Skriver sen, eller något.

too much love can kill you

I'm just the pieces of the man I used to be, too many bitter tears are raining down on me.
I'm far away from home and I've been facing this alone for much too long.
Oh, it feels like no-one ever told the truth to me, about growing up and what a struggle it would be.
In my stragled state of mind, I've been looking back to find where I went wrong.

love comes first?

Det var längesedan jag grät så som jag gör nuförtiden. Jag är som en unge, tårarna bara sprutar för det minsta lilla. Kalla mig känslig, töntig eller vad som helst men jag mår inte bra. Jag är rent av olycklig. Löften dom blir svek, gång på gång och jag trycks bara ner till botten ännu mer. Aldrig är det jag som gör vad jag vill. Jag följer inte mina egna känslor och vilja utan andras. Jag blir lika besviken och ledsen varje gång jag har gett upp något och det blir såhär Jag blir både sur på mig själv, som aldrig lär mig & på dig (er) som inte tänker dig/er för. Jag skriver det här i bloggen för att jag behöver få ut det på något sätt, jag behöver någon och bloggen är den enda just nu. Jag är trött på förlåtelser, glömda saker som är bestämda och egoistiska människor. Javisst, vi alla är ego ibland, men det finns gränser. Jag ger för mycket och får tillbaka för lite, helt enkelt.

"Love comes first" som dem sjunger i en låt på radion just nu. Jag kan inte tänka på hur fel det egentligen är. Det bidrar bara till att det blir såhär som det är nu, igen igen igen igen och igen. Såhär kommer det fortsätta hela livet om man tänker så & det har redan hänt en gång för mig, och ja, snart ännu en gång till. Jag saknar er! Att kunna sitta och skratta och bara vara vi. Jag saknar mina bästa vänner, så är det. Men alla som varit riktigt kära vet hur det är, man svävar på rosa moln i hopp om att alla andra ska förstå hur man känner. Men tjejer, vi tar tag i detta och hittar tillbaks till det vi hade innan. Vi klarar det för vi har gjort det förut och vi kommer behöva göra det igen. Vi 4 är starkast tillsammans!

Deppigt inlägg, i know..

godnatt

Blev inget tv tittande. Har istället suttit och kollat massa på internet. Åh, längtar så mycket efter Patrik.
Tomt utan dig älskling :( Nu ska jag iaf försöka krypa ner i min säng och sova. Skriver imorgon bitti!

nuså

Längesedan jag bloggade. Är egentligen inte på blogg humör alls, men eftersom jag ligger här ensam i lägenheten & inte har ett skit att göra kan jag lika bra blogga. Dagarna flyter på som vanligt. Antingen så jobbar jag, träffar min familj/kompisar eller umgås med baby. I lördags hade min syster 15års kalas för släkt och vänner. Trevligt trevligt. Jobbat hela helgen också + lekit med patrik!  Igår fyllde Elin år och dagen tillbringades i stan/väla och på Lotta på åsen (ett fik) med familjen. På kvällen nannade jag hos patrik. Idag har jag solat och jobbat. Slutade för en halvtimme sedan ungefär. Är ledig imorgon sen är det jobb igen. Ledig på midsommar sen jobb hela helgen och veckan igen. MM, mys? I'm lovin' it? Jaja. Imorgon blir det alltså bara mys mys & ännu mer mys. Härligt! Nu ska jag glo tv eller något annat skoj. (?) natti people.

sverigeflagga

Kom nyss hem ifrån jobbet. 5 timmar gick jätte fort & det var tillochmed KUL att jobba idag. Sånt gillar vi! Nu är jag hemma iaf och har gjort ve mig lite. Satte på mig den vita klänningen från Gina som jag aldrig använt eftersom jag var sjuk på skol avslutningen då jag skulle haft den på mig från början. Har en stor Sverige flagga på min kind från Mcdonald's som jag inte orkar ta bort. haha. Passa ju tills ikväll, eller om 20 minuter för att vara exakt då Sverige spelar emot Spanien. Heja heja! Nu kommer snart baby hit så ska vi upp till Mamma, Elin och Rogge + släkten och äta osv. Sen ikväll får vi se vad som händer.. Jag uppdaterar!

helg

Attans blåsor. äckligt äckligt äckligt! Har 2 st stora äckliga på varje sida av munnen. blöö. Iallafall, har sovit gott inatt med Patrik bredvid mig. Nu ska jag snart jobba, vilket suger. Efter jobbet kommer patrik hit igen, sen ska vi på kalas hos min syster ju. Lär vara där hela kvällen så bloggar nog inte förrän ikväll.

Vädret fortsätter vara konstigt..

fredagen den 13onde

Otursdag? Brukade vara min turdag men idag är det verkligen inte så. Fick beskedet av mamma; Blir ingen flyttning denna månaden. Eller flytta hem kanske jag ska, men måste fortsätta betala hyra. Redan det sänkte mig till botten. Jätte kul. Nu är det annat tjaffs & jag orkar inte. Det är så jävla orättvist, gång på gång. Men så är det väl, en del människor ställer upp mer än andra. Vilken dag.. vill inte ens visa mig utanför dörren, så pissigt känns det. Om jag orkar ska jag iallfall ta mig ut och sola 20 minuter. Det är allt.

fredag

Hejhej!
Min gårdag bestod av städning, segt som attans. Sedan mekkade jag med en hemlis till baby & vid halv 7 tiden kom de som skulle kolla på lägenheten. Helt underbara & vi har verkligen valt rätt människor, nu hoppas vi bara att de får lägenheten så vi kan flytta redan nu den siste juni. Efter det kom pappa och hämtade mig och Patrik, så åkte vi dit och åt middag. Ingela hade pratat om någon överraskning dagen innan, och den var att Lina (min stora syster) hade kommit hem från sin halvårs långa resa genom Nya Zeeland och Australien. Så himla kul att träffa henne igen! Pappa skjutsade oss till Patrik vid 10 tiden. Somnade dock inte förrän typ 2. Klokcna 6 imorse ringde klockan och det var bara att gå upp.. Var hemma halv 7 men somnade igen på direkten & vaknade ungefär nu.

Idag ska jag sola solarium. Vädret suger, som vanligt. Är både sol, vin himmel, regnmoln och blåst. hm? Sen vid 16 tiden ska vi tvätta. blööh. Tvättning en fredagkväll är INTE kul. Menmen, det måste göras. Ikväll kommer även min älskade Sandra hem från Kreta. Hoppas på att man får se henne ikväll också. Patrik kommer även hit ikväll så det blir mysigt.

Imorgon är det jobb för hela slanten. Eller halva egentligen, ska bara jobba mellan 12-17 eftersom min syster ska ha sitt 15års kalas vid 18 tiden. Vad köper man till en 15åring i present? Sen blir det jobb hela söndagen och sedan är helgen över..

jag myser!

en riktig mysedag idag. det är kallt och ruggigt plus att det småregnar. jag kom hem vid halv7 tiden imorse från baby. sov till halv 9, sedan begav jag mig upp till rogge för att ringa några som är intresserade av lägenheten. om vi har tur kan dessa vi ringde ta lägenheten redan i slutet av denna månaden. detta innebär att jag har en stoooor saftig lön att shoppa upp! åh! vid 10tiden imorse solade jag, på GA. My favorite place! sedan åkte jag hem till pappa och fixade en överraskning åt min älskling. hihi. har snart 6 månader ju. nu ska jag mekka lite till och sen bara mysa tills ikväll då jag ska äta hos mamma. efter det ska jag antagligen träffa plast <3  sandra kommer hem på fredag ju! wiih.

tisdag

Internet funkar knappt så har inte kunnat blogga idag. Vaknade upp hos älsklingen klockan 6 imorse. Han skulle jobba och jag fick skjuts då med hem. När jag kom hem var min säng upptagen av älskade juls och vickee så det var bara att ta en filt och ett mjukisdjur och sno julias säng. Vaknade vid 10 tiden, åt och softade fram tills nu. Har även läst lite. Håller på att läsa en bok som heter inte som andra döttrar eller något åt det hållet. Rekomenderar den iallfall! Är riktigt bra hittills. Nu om 25 minuter ska jag med mamma och roger och handla. Skit kul, inte. Men är rastlös och känner att jag behöver komma ut så jag får väl ta chanserna som erbjuds. Vädret är hemskt, kallt, moln och allmänt segt. Men det behövs väl det med, antar jag? Ikväll har jag ingen aning om vad som händer.. Skulle egentligen tvättat men eftersom det är Sverige match bokade vi om det tills på fredag istället. Får se om jag åker ut till baby ikväll igen och myser. thi.

Patrik, snart har vi varit tillsammans i 6 månader, ett halvår. Jag älskar dig bara mer och mer för varje gång jag får se dig! Tack för igår hjärtat. Att vara tillsammans med dig är det bästa jag vet, och kommer aldrig lämna din sida. ALDRIG! Det är såhär det ska vara, visst? Emelie & Patrik, Patrik & Emelie. Vad som än händer kommer du alltid vara älskad utav mig, glöm det aldrig.

hos baby

Ligger i sängen hos Patrik nu. Vi har ätit gott och nu kollar vi fotboll.
Väldigt intressant, haha. Ska snart kolla lite resor, igen. Vill bara boka nu!
Blir tidig läggdax iochmed att han ska upp jobba imorgon. Själv ska man bara slöa,
förutom framåt 7 tiden då vi ska tvätta. Skriver sen!

home

Det blåser otroligt mycket idag i helsingborg. Inte alls nice. Har iaf fikat och käkat med Julia och fie i stan, sen efter det lade jag mig ute på gräset ett litet tag och läste. Nu är jag inne igen och ska snart bege mig hem till min älskling för en myskväll. hihi. Vill så himla mycket utomlands nu. Om man bara hade kunnat vinna lite pengar?

None

kamera

Har redan hittat mina favoriter!

Dock fattar jag inte hur det nya systemet funkar?! Kan inte ladda upp bilder..
Visar senare då.

typiskt?

blöö, hela himlen är full av moln och det blåser! Självklart ska det bli dåligt väder när man är ledig. Jaja, så är det! Vaknade för en liten stund sedan av att baby smsade och sa att han åt frulle (första dagen på jobbet!) hihi. Nu ska jag leta upp en fin kamera som jag ska köpa och sen dammsuga eller nått. Senare ska jag antagligen träffa plast. Hörs!

to do

att göra i veckan-lista:

x Städa på tisdag.
x Tvätta på tisdag.
x Rensa min garderob + städa den.
x Jobba hela helgen.
x Hitta på något med Plast, kanske cykla till stugis.
x Träffa min älskling!
x Steka som fasen, om vädret vill.

Sen är det inte mycket mer, hittills. Sounds like a good week to me!

tänk dig..

Blev inget med fie och julia så efter jag ätit cyklade jag och solade. Testade sola på Oasis idag, för första gången. Ser nästan aldrig skillnad när jag solar solarium, inte idag heller. Ändå fortsätter jag. Är väl känslan, antar jag. Och det finns ju faktiskt ett ställe man ser skillnad på, GA;s bemannade. Dock är där så lökigt och nästan alltid upptaget så det alternativet går ofta bort. Jaja, nog tjatat om solarium.. Vi bestämde att det blir stranden imorgon om det är fint väder. Sorligt nog verkar det inte bli det.. Är mycket moln och ganska kallt ute redan. Annars gör vi något annat. Sen på kvällen ska jag hem till baby och mysa! Längtar redan. Nu sitter jag här i soffan, ensam och tråkar. Försöker komma på något att göra som jag måste göra senare, men orkar inte ändå.

guess who

Har varit en oehört jobbig dag idag. usch.. är mer än glad att den är över snart. har precis duschat och målat naglarna, ska upp till mamma och äta lite om 20 minuter. skulle egentligen ut en runda med fie och julia, men julia svarar inte så vi får se hur det blir med den saken. annars hade jag tänkt ta cykeln och sola. sen bara ta det extremt lugnt, städa lite och så. ledig nu 5 dagar så jag njuuuuter! om en månad, en vecka och en dag fyller jag 18 jävla år. scaaary, faktiskt. blir ingen sovning med baby inatt. tråkigt att sova själv. menmen, sånt man får klara bara! nu ska jag måla min andra hand innan jag käkar. haaj.

holiday

Förresten, för alla er som inte märkt det ännu.

DET ÄR SOMMARLOV!

helg

Hej!
Händer inte så speciellt mycket just nu. Vädret är på rekorn nivåer i hela Sverige, jag jobbar som vanligt hela helgen, jag är trött och känner mig tråkig. Allt är som vanligt! Jobbet idag gick galant, förutom att värmen var enooorm. Var riktigt lökig, haha. Slutade vid 8 och då kom älsklingen och mötte mig så gick vi och solade. Pinsamt, i know. Solarium är till för sånna som mig, som jobbar när alla andra steker på stranden. Tyck synd om mig?

Igår var jag, patrik, syster, robin, mamma och roger i ljungbyhed, ja du läste rätt. Vi var på något bad där med resten av bönnerna. Haha! Jag försökte bli brun, men lyckades inte speciellt bra. På kvällen var vi allihopa hos min faster och grillade. Jätte mysigt! Vid 11 tiden tog jag och baby bussen hem till honom i Laröd där vi sov gott.

Nu sitter vi och kollar fotboll hos mig, EM har ju börjat. Seeeegt, enligt min mening. Tur man är världens bästa flickvän och går med på att kolla på skitet ändå!

Imorgon är det jobb som gäller, som alla andra söndagar. Jobbar mellan 12-19:30, så det blir en heldag imorgon också. Efter det ska jag förmodligen bättra på brännan again och sen hem. Blir en natt utan baby imorgon eftersom han ska börja jobba på måndag tidigt. Dottiga du! <3

Är så himla snacksi-sugen alltså. Kan det vara för jag har lovat mig själv att inte äta något sånt mög? Brukar bli så då, att man blir ännu mer sugen på massa onödigt trams. Men denna gången ska jag lyckas, innan det är försent. Jag vet vad jag vill och jag klarar det! (hoppas jag..)

loves it!

image140
Längtar som fasen. Tunisien med familjen, älsklingen och Robin den 25 augusti!

i have a dream

Hola!
Somnade helt sjukt skönt igår i markus säng (låtsas lillebror). Vaknade vid 10 helt utvilad, skönt. Så med nya krafter har jag städat lägenheten, färgat mitt hår och umgåts med mamma. Snart ska vi till stan och shoppa lite åt henne. Jag får låta bli eftersom Julia har mitt kort. blö. Jaja, sen ska jag hem till Patrik och sova där inatt. Imorgon är det studenten! wie. Grattis till er alla som tar den! Ska jobba till 10, så vet inte alls hur min kväll ser ut imorgon. Får ta det som det kommer iaf. Har börjat planera hur jag ska ha mitt rum när jag flyttar hem, hade tänkt mig en foto tapet med utomlandskänsla. Typ strand, blått vatten och palmer. Snyggt? Nu ska jag smörja mig och göra ve mig lite innan stan.

kan det bli bättre?

Det hade precis blivit bra igen så sket allting sig. Orkar inte. Dessutom har min astma blivit värre & jag får ingen luft, no air no air. Var på väg upp till sjukhuset innan, men eftersom jag hatar sjukan sket jag i det. Natten har varit hemsk, har inte sovit en enda timme. Usch, gnällig jag är nu. Som toppen av allting ska jag inte gå till skolan imorgon, skolavslutningen. När man har något att se fram emot så skiter det sig, oftast. Menmen.. Ska vila upp mig och få nya krafter innan jag tar nya tag och börjar om från början igen. Sover hos mamma inatt iallfall..

BABY

En del människor vet man alltid finns där och ställer upp, andra inte. Min pojkvän är en sådan jag vet alltid finns där vid min sida, oavsett vad. Tack älskling för du finns där när jag behöver det som mest, det betyder väldigt mycket för mig. Du är verkligen unik baby & jag hoppas innerligt att detta varar förevigt. Nu är vi inne på snart ett halvår tillsammans, härligt va? Jag vill aldrig behöva mista dig, aldrig!

Just nu sitter du i soffan och kollar på tv och bara är perfekt! Fy fan vad jag älskar dig.

18!

Om ungefär 1,5 månad är jag 18 år! Så fort tiden har gått alltså. haha. Känner mig nästan gammal. Det var inte längesedan jag sa att det var 6 månader kvar. Tiden bara springer iväg! Dock känns det inte lika bra att alla åldersgränser höjs och sånt. Tivoli har fått sitt 18års tillstånd indraget, så där är alltid 20 nu tydligen. Töntigt!


i'm sorry

De senaste dagarna har bara varit skit. Tårar och ångest förklarar bra hur jag menar. Önskar att det aldrig blev såhär, att jag gjort några andra val tidigare. Men nu är det som det är och det finns ingenting att göra åt det. Har nästan bestämt mig nu, jag flyttar förmodligen hem igen. Klarar inte att känna pressen med pengarna. Att misslyckas är det värsta jag vet så att misslyckas med detta är en stor sak för mig. Dessutom handlar det inte bara om mig själv denna gången utan en till. Jag vet att jag sviker, men måste tänka på mig själv också. Det löser sig, säkerligen.

Dagen har jag spenderat tillsammans med min mamma, roger, elin och robin på gräset här ute i solen. Sen somnade jag i tre underbara timmar, vaknade upp och åt hos mamma och nu är patrik här och myser med mig. Imorgon är det skolan som gäller, om jag orkar. Dålig stil, i know.. Sommarlov på onsdag, mixade känslor vad det gäller det med faktiskt. Skönt med ledighet iallafall!

image139