stressdagar

är inne i en vääldigt stressig period. har egentligen inte ens tid att skriva detta inlägget. har precis ätit födelsedagsfrukost med mamma, gjort ve mig lite & ska klä på mig. om en timme kommer älskling så ska vi till tropikariet & sedan jobbar jag vid 17:30-02:00. börjar igen 10:00-15:00 och ska göra ballongvalv samt ha handledarprov som jag änsålänge bara har hunnit läsa igenom & inte förstår hur jag ska hinna plugga mer på. men jag ska inte klaga! idag & imorgon blir 2 stressdagar, sedan är jag ledig fre-sönd och ska befinna mig på ett hotell i falkenberg. så skönt.


bikini




sjukt fin & ännu finare irl.

en bra dag!

dagarna börjar bli bättre & jag är helnöjd! anledningar till varför dagen har varit bra:

- min körklektion gick jättebra!
- fått solat
- blev månadens medarbetare igen (blev det för förra månaden också) och fick 400 kr presentkort
- tiden på jobbet gick snabbt!
- tjejerna lade ut en annons om lägenhet på blocket idag
- solen har varit framme typ hela dagen
- jag & älskling ska till tropikariet imorgon!

ohhh. det känns som denna veckan blir skitbra! happy.

godnatt!

fina ben & fossingar

nu när solen börjar titta fram och plusgraderna höjs för var dag som går börjar jag längta efter sommarbruna, bara ben till shorts eller ljus tunikor. ska därför börja sola lite intensivt nu & få upp färgen samt smörja mig med bus var 3:e dag & smörja in benen ordentligt varje dag med lotion så dem blir vårfina. märkte nyss när jag satt på altanen hur äckliga mina fötter är också. dags att fila & smörja för fina fossingar! tills detta är fixat får jag nöja mig med ljusa byxor eller våriga jeans.


30 mars

godmorgon! solen skiner in igenom mitt fönster idag. happyy! dock förstår jag inte varför den alltid gör det när jag inte har tid att njuta. jaja. ska öppna körkortböckerna nu & kolla igenom dagens moment. sedan göra ve mig & åka till körskolan för en lektion. alltid lika nervöst, förstår inte varför? efter det har jag 2 timmar ledigt innan jobbet. ska hinnas med att käka lite, sola & plugga handledarutbildning (kanske ute i solen? :D) sedan är det jobb 19-01:30 som gäller. är jag i 2an idag igen, då skjuter jag mig själv. faktiskt. hoppas ni alla får en mysig tisdag ute i solen!


veckan

måndag: umgås med tjejerna & jobb, sola
tisdag: plugga! körlektion & jobb
onsdag: tropikariet med älskling & jobb
torsdag: ballongvalv, jobb, sola & utgång (?)
fredag: falkenberg
lördag: falkenberg
söndag: falkenberg


29 mars

haft en helt underbar dag idag! åkte in till stan & solade 20 minuter - älskar att det är nya rör men hatar att det blir så jävla svettigt! stressade som fan till h&m där jag mötte tjejerna. fick äntligen köpt en concealer (recension kommer!). vi traskade till haket & åt god pizza (gourmetpizzan - så sjukt god!) och satt & snackade ett bra tag. sedan gick vi till norra hamnen & espressohouse för en liten fika och ännu mer prat. vid 4 tiden åkte vi till donken & fixade ledighet under sommaren, fies bal & student samt hbg-festivalen. sedan satt vi där ett tag innan jag började. jobbade till 22 och sprang till bussen. var helt okej att jobba idag, faktiskt! roliga människor = roligt att jobba, såklart.

fick hem min deklaration idag också. 1300 kr rikare, wihuu. lika nervös varje gång jag får den.. tänk om där hade stått att jag skulle betala typ 5000 i restskatt liksom? inte nice. inte nice.

nu ska jag plugga lite körteori & handledargrejs..

29 mars

godmorgon! har precis gjort ve mitt hår som såg ut som fan. gick och lade mig med vått hår igår. inte så lyckat. ska göra ve huet lite & käka, sedan åka in till stan och träffa tjejerna innan jobbet. slutar 22, så vi hörs ikväll!

distans & jobb

har kollat på distandutbildningar men inte funnit någon jag vill plugga direkt. skitsvårt! har även sökt lite jobb, men tar sån jäkla tid att jag inte orkar mer nu. ska kolla igenom mina handledar-papper, lite körkortteori & sedan sova. färgade min utväxt innan också, fyfan vad mitt hår såg ut. hade sökert 5 cm grå utväxt. mummms. not.

imorgonbitti var det tänkt att jag skulle träffa tjejerna i stan runt 10 för frukost. dock har jag inte hört något från dem så vi får väl se. ska iallafall sola & jobba!

fint







i like ..

student 2010?

fick en frågan om jag hade tips på studentklänningar så tänkte slänga
ihop ett kollage eller något med just studentklänningar snarast!

komplikationer - det händer väl inte mig?

när jag gjorde mina silikonbröst tänkte jag aldrig på några komplikationer. sånt händer ju inte mig! och jag har ju så bra förutsättningar sade läkaren. & min bröst va ju okey innan operationen, dem kunde ju knappast bli värre då liksom? läste aldrig på om operationens komplikationer, om vad som kunde gå fel & hur det då får åtgärdas. jag skriver inte om detta för att ni ska tycka synd om mig. inte heller för att ni ska slänga in massa elaka kommentarer om att det är mitt eget fel osv. jag skriver detta endast för jag behöver få skriva av mig & för att visa att allting inte alltid blir som man tänker sig. behöver få det ur kroppen & slippa ha det inom mig för en stund.

dem senaste dagarna har jag mått skit. mycket är pgr av min operation. jag är så jäkla nöjd med reslutatet, dvs storlek, form, hårdhet, läkningsprocessen osv - på mitt ena bröst. på mitt andra bröst har jag nämligen fått en komplikation. vet knappt vad det är men misstänker att det är något som kallas "doubble bubble" dvs när ens egna bröstvävnad inte smälter ihop med inlägget & det bildas ett dubbelbröst under ens silikonbröst. det ser inte alls bra ut & jag gör nu allt jag kan för att få upp inlägget högre upp. under operationen gjorde läkaren en slags "ficka" under bröstet där inlägget skulle lägga sig för att detta bröstet hängde lite lite lite mer än mitt andra (har jag aldrig sett, dock) men misstänker nu att denna "fickan" blivit för stor och att inlägget sjunker ner i den. är så jävla ledsen över detta och hoppas det fixar till sig själv snart. väldigt snart. ibland känns det till och med som att jag ångrar allting. jag hoppas att min läkare ser detta problemet lika stort som jag gör & åtgärdar det gratis, om det nu skulle behövas. man ska alltid tänka på att det finns olika komplikationer när man gör ingrepp. råkar man ut för något kan det bli ett helvete. jag menar, hur kul är det att svara på frågan "är du nöjd?" just nu. men jag hoppas med hela mitt hjärta att det löser sig. håll en tumme eller två för mig så är ni bäst!

såja, nu har jag fått skriva av mig. skratta, tyck synd om mig, skämta, bli arga eller upprörda - i don't care.

hot or not?

tänker ni också på lady g när ni ser dessa skorna? jag gör iallafall! så, kära helsingborgare & självklart ni andra också - vågar vi trycka ner fötterna i dessa skapelserna i vår? hiss eller diss?



money, cash, pengar

äntligen är jag hemma & kan ta det liiiiite lugnt några timmar.
dessa dagarna har varit panikartade och lär fortsätta såhär tills på torsdagkväll.
men jag behöver veeerkligen en go' lön till sommaren, så jag klagar inte!
lär uppdatera en del ikväll så kika in igen om en stund :)

dagens shopping


billiga trosor

riktigt fin lite transparent, ljusrosa blus. fint material också!

skor till jobbet, dagkräm med färg, ett rouge & hårfärg.

dagens



dagens . .

egendesigna bikinis

skulle testa på det här med att designa min egna bikini. dock var det skitsvårt! (därför alla designade på nelly.se är skitfula!) hade velat greja med kedjor & sånt ju. men inte helt enkelt. tänkte att "nu jävlar ska jag göra en skitsnygg, sexig bikini" men lättare sagt än gjort. blev 4 st väldigt osexiga och istället söta bikinis iallafall. kul att testa på att designa!

Min designade bikini på NELLY.COM

 

Min designade bikini på NELLY.COM

 

Min designade bikini på NELLY.COM
Min designade bikini på NELLY.COM

hahaa, rösta gärna! ;)


26 mars

fyfan vad min blogg suger för tillfället. vet att jag skrivet det jämt också. jaja. nog om det. gick en sväng på väla idag med patrik. köpte en skitfin blus och lite välbehövliga saker. tycker faktiskt att utbudet suger rejält i helsingborg just nu. eller så är var jag bara inte shoppingsugen? om jag inte hittar något i falkenberg nästa helg vi ska dit, tror jag att jag ska göra en liten beställning på asos. men ja, vi får helt enkelt se!

imorgon kommer jag jobba typ 11-12 timmar. blö. ska göra ballongvalv och har ingen aning om hur man gör. bra där! men det löser sig säkert. annars får vi helt enkelt vara utan ballongvalv eftersom ingen har haft tid å visa mig hur man gör. ska vara värdinna också, hoppas jag! kul kul. i fem dagar framöver jobbar jag 9-timmars pass. kommer vara helt död efteråt. men vill verkligen börja spara till en massa nu & då måste jag ju jobba mer..

efter väla idag kom släkten hit och mamma firades med mat, tårta & presenter. gästerna gick för en liten stund sedan och jag har hunnit att krypa ner i sängen precis. hoppas att ni får en trevlig helg!

26 mars

sover oroligt på nätterna.. märks att jag håller på att bli stressad. alla symtom finns. blåsorna, spänningshuvudvärk, magkatarr, svårt att sova ordentligt osv. men det löser sig!

ska till väla om en liten stund med älskling. köpa present till mamma & kolla lite andra stuffs. och mätarna visar 20 grader idag så ut i solen med er, allihopa! vi hörs i eftermiddag.

svensk vår




lite bilder jag tog igår i det fina vårvädret! :)

natti

är alldeles för trött för att orka blogga nu.
så vi hörs imorgonbitti istället!

drömmer mig bort

har: betalt räkningar, ätit lite, städat upp på rummet & fixat håret.

ska: klä på mig, sminka mig, sola med älskling & jobba 16-01.

vilken dag! not..


drömmer mig bort till något varmt land idag.. (även om solen faktiskt skiner här!)

aj som fan

kul å vakna mitt i natten av att hela munnen är full av blåsor. jag vill dö.
är så jävla trött. kan knappt andas för hela min sånn tapp i halsen är full av dem äckliga, variga sakerna. min underlätt är köttat med 6 st och tungan med 5. hur normalt? får verkligen panik & vill bara storgråta. nu går jag & sliter sönder munnen på mig själv, eller något. varför har jag dessa jäääävla blåsorna, egentligen? oooooohhhhhhhhh dö :(

vaknar kanske upp med en sånhär tunga imorgonbitti? myyms.


dagens köp


ljusgul wannabe mag-tröja som är skitskön!


ny jeansjacka & tunika (vet att jag står konstigt på bild 2)

helt perfekta ljusbeiga byxor har dem i gråa & älskar dem!

 


24 mars

har verkligen sugit på att blogga den senaste tiden. men har inte hunnit, även om jag velat. har varit full rulle hela dagen iallafall.

> stor god frulle med älskling imorse
> citadellkliniken för kontroll & så
> fahlman's för fika
> körlektion, konstaterat att jag suger på att backa
> shoppat upp mina 1100 kr jag hade i chekar på h&m>
> åkt ut till väla för mat
> åkt in till stan igen för 3 timmars fika med världens bästa vänner
> åkt hem igen & ligger nu helt död i sängen

nu: slöa tills jag deckar!

& invänta löningen som är välbehövd ;)

liten bebis

kom på att jag inte har berättat att jag har berättat för er att jag ska få ett syskon!
i september detta året får jag alltså en lillasyster eller lillebror :D
helt lycklig & glad för min pappa & hans sambos skull!

24 mars

citadellkliniken
körlektion
sola
plugga körteori & kolla distansutbildningar

vi hörs i eftermiddag!

fashion against aids

i maj släpper h&m ännu en fashion against aids kollektion. här kan ni kolla på dem fina plaggen!


heeeeeeelt slut

hej! är helt slut i kroppen och sitter ner för första gången nu på hela dagen. kollar just nu på dating in the dark & väntar på älskling som kommer hit snart. ska bara mysa ikväll & invänta morgondagen då jag ska tillbaka till landskrona igen & kolla upp en sak och sedan ha körlektion. uppdaterar om en stund igen!

80-talet

i love tradera.
en jeansjacka från 80-talet med massa detaljer. OM jag ska bära den i vår? absolutelyyyy.


22 mars

lär bli ganska mycket jobb & körskola fram över. vill bli klar med körkortet & vill verkligen börja spara pengar nu. vet precis vad dem ska sparas till också.

har haft en helt okey dag. jobbet var lika segt som jag mindes det som? förutom dem som jobbar då såklart! utan folket på donken hade jag gått under. ni är bääzt, faktiskt! ska jobba hela dagen imorgon också (10-19), samt ringa ett viktigt samtal, sola, plugga körteori & kolla distansutbildningar. fullt upp alltså. men jag har haft mitt gottande, i hela en vecka ju. vet ni vad? nu tänker jag stänga av datorn för idag. känner mig långt ifrån på topp & tror jag behöver min säng som terapi. det brukar funka. så vi hörs imorgonbitti kära läsare! pussss.

....

orkar inte blogga just nu.
så jävla ledsen & besviken så det finns inte.
panik & ångest är bara förnamnet.

22 mars

har varit uppe sedan kvart i åtta. trött? tröttare? tröttast? japp!
ska iväg & jobba sex timmar nu. 9 dagar sedan sist. hur ska detta gå?
vi hörs i eftermiddag iallafall. då får bloggen mer tid!

cccchärlek


kärlek


tröttis

har haft en bra helg! men är alldeles för seg & trött för att skriva någonting just nu.
jag återkommer ikväll!


i n l o v e

kärlek . .
(klicka på bilden för att se bättre)

Alicia SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 


nya rör & donken

tog en tur ner till solariumet. gissa om jag blev glad när jag såg skylten "NYA RÖR I ALLA SOLARIUM". blev så glad att jag stoppade i en extra tia. haha. brände som sören, men riktigt skönt. 25 minuter senare traskade jag mot stan igen & åkte till väla. kollade efter en concealer men vet ingenting om hur dem ska vara osv & var för svettigt för att fråga så jag traskade till donken för lite belöningsmat. inte ätit donkenmat på över en vecka. hurra för mig!

hon i kassan frågade vad jag ville ha och jag sade:
- 9 nuggets med citrus ramlösa, sötsur sås & plusmeny på pommesen. en mc chicken junior & 2 extra cheddardippar.
hon slog in allting & jag visade mitt personalkort & fick rabatten. några minuter senare frågar hon mig:
- vi har 8st nuggets färdiga, vill du ha det eller vänta full tid? du kan få glass eller något istället.
jag svarade - nejtack, det är ingen fara.. jag tar 8 bitar.
hon packade ihop allting och gav mig det. såg när hon packade & märkte att hon inte lade ner en mc chicken junior. tänkte att hon nog glömde slå in det så bad om att få köpa en extra cheese burgare. fick den gratis, tackade & gick. lite längre bort kollade jag i påsen, som jag alltid gör - vem som än packar. såg att sötsura såsen till nuggetsen inte var med. gick tillbaka och sade:
- du, sötsura såsen var inte med.. förlåt om jag är jobbig.
hon - ojj.. skulle du ha det? jag promade (gjorde gratis) cheddardippen för jag trodde du ville ha dem som sås. förlåt, här får du..
och då hade jag kollat på kvittot & där stod att hon hade tryckt in sötsura såserna & cheddarsåserna men promat allt (ska egentligen proma 2 st, inte 4). alltså sade hon emot sig själv även om hon stod och kollade på sin skräm vad hon nyss tryckt in. gick därifrån helt förvirrad. kom hem och kollade på kvittot, joo men minsann, mc chicken juniorn var med på kvittot men ingen i påsen. herrejösses alltså. kanske rörigt inlägg men ville bara komma fram till att det kan verkligen bli fel. vet inte vart hon hade tankarna? en sak som är säker är iallafall att när jag jobbar så lyssnar jag meganoga på vad gästen vill ha & det brukar aldrig bli fel. och blir det fel så är det bara ett, inte flera stycken.

så fel det kan bli..


brun, brunare, brunast

det bästa jag vet är när någon frågar mig om jag har varit utomlands (när jag inte har det då) och sedan berömmer min fina färg. att vara brun & solbränd är en viktig grej för mig. precis som att det är viktigt för någon annan att smörja in sig med cellulitkräm eller klippa topparna ofta på håret. alla har sin grej som är viktig liksom. min är att vara brun då.

solarium: folk tror att om man lägger sig i solariumet en gång, varannan månad någoting kan bli bruna. så är det absolut inte. dem som solar endast solar solarium måste göra det nästan flera gånger i veckan för att för det första hålla sin färg & sedan få den mörkare också. så har man tankar på att sola 2 gånger och sedan sluta för man är brun kan man glömma solariumet. det krävs att man går minst en gång i veckan (självklart kan man ha uppehåll ibland av någon anledning) & regelbundet. det är dyrt & livsfarligt men enligt mig det bästa sättet att bli brun på (förutom den riktiga solen då såklart)

sola ute:
det absolut bästa & skönaste såklart! så fort solen tittar fram & värmen kommer bänkar jag mig i en solstol i trädgården.

brun utan sol: det finns miljoner märken att välja mellan. lyx eller budget. med färg, utan färg. torr eller fet. tjock eller rinnig. body butter, olja, mousse, spray eller servetter osv. det viktigaste är att du hittar en som funkar för dig! jag gillar bla åhlen's egna bus samt dove's. men som sagt, alla tycker vi olika & våra kroppar reagerar olika. brun utan sol produkter ska du använda i så många dagar i rad du tycker det tar för den att bygga upp brännan du vill ha. när du fått det reslutat du vill ha ska du smörja in dig var 3:e dag ungefär. här är det viktigt att skrubba sig imellanåt, annars blir busen fläckig. det är också viktigt att smörja in sig ofta så inte kroppen torkar & busen "flagnar". en del tycker det är svårt att få busen jämn. jag brukar knåda in min i huden riktigt ordentligt. & sedan tar jag mindre på dem ställena jag vet det fäster lätt på & blir ojämnt, ex fötterna, innerarmarna. för att få bus på ovansidorna av händerna brukar jag använda bomullspads som jag tar lite bus på och sedan "torkar" över handen. aldrig ut på fingrarna och inte i markanta linjer.

soltabletter:
finns många märken att välja mellan & jag har faktiskt bara testat 2 st. dessa fungerar faktiskt till en vis mån men har inte riktigt sett någon direkt skillnad. finns på olika hälsokostaffärer & internet & man ska ta dem före en utlandssemester, under tiden man solar eller på sommaren.

skrubba sig: skubba sig behöver man först & främst göra innan man tänker bli brun. skrubba bort allt dött från kroppen och börja från noll liksom. känns fräscht att vara 100% ren när man börjar sola. brännan blir dessutom jämnare och håller längre om du peelar & skrubbar dig. när du väl är brun ska du fortsätta skrubba dig. kanske inte varenda gång du står i duschen, då har du ingen färg alls kvar till sist. men på ställen som du vet du blir ojämn snabbt på (exempel hals, ansikte, armar) kan du skrubba då och då.

smörja in sig:
lika viktigt hur du än vill bli brun. solar du solarium blir du jättetorr & din kropp behöver återfuktas. smörjer du in dig med bus behöver du återfukta kroppen så inte busen flagnar & blir ojämn.

c-vitaminer:
har hört att c-vitaminer gör dig brunare om du solar samtidigt som du tar de. 

krämer med färg: det finns krämer med färg som du kan tvätta bort, både till ansiktet & kroppen. det kan vara bra om du vill vara extra brun en kväll men vill kunna tvätta bort brännan dagen efter av någon anledning.

det finns massa tips, krämer, tabletter och tillochmed sprutor (olagligt dock) som man kan hålla på med för att bli brun. & för folk som inte har jättebra gener - som mig, är det extra svårt att hålla sig brun. min pojkvän tillexempel hatar när jag smörjer in mig med bus på kvällarna eftersom jag blir "klibbig". men enligt mig är färg det absolut bästa sättet att piffa upp en människa!





19 mars - it's friday!

fixa ögonbrynen (x)
posta paket (x)
äta frukost med mammi (x)
åka in & sola ( )
packa väska till pappa ( )
bli hämtad vid 17:00



dagens



lite fula dagens bilder.  men iallafall, tröja new yorker & khakigröna byxor gina.

ögonbryn - done


efter bild på mina ögonbryn. är jättenöjd! dock vill jag ha dem tjockare men hon förklarade för mig att det krävs att man går några gånger för att få maximal form & storlek. mina var inte så jättetjocka även om jag sparat nästan 3 månader så det lär ju ta sin tid. men jag är glad att dem har lite form nu iallafall :D


dem perfekta ögonbrynen

imorgon klockan 11:00 ska jag noppa ögonbrynen på väla. med tråd. lite nervös men hoppas på ett skitsnyggt reslutat. har sparat mina bryn sedan nyår så hoppas verkligen hon kan forma om dem nu. oh, happyyy. älskar förändringar!


gummistövlar

på min att köpa lista står just nu bla gummistövlar. våren & sommaren är ju trots allt ganska regniga här i sverige & då vill jag ha ett par fina gummistövlar till shortsen & tunikorna. har ett par fina från skopunkten här hemma med spännen. men köpte dem i storlek 36 så det är precis att dem passar. får skoskav & så om jag har dem för länge. vill ju att dem ska vara jättesköna att gå runt i! drömgummistövlarna kommer från ilse jacobsen men kostar över 1000, vilket är lite väl mycket enligt mig. vill verkligen ha liknande så blev skitglad när jag hittade ett par på skopunkten. undrar om man kan snöra i egna snören i dem? hade varit skitbra! ska definitivt check in dem när lönen kommer.

Gummistövel från Skopunkten.com

före & efter

7
före. ingen rolig klädstång. kaos.

efter. massa fina färger ett plagg på varje galge istället för 5 på samma..

måste rensa bland mina bikinis också. slänga alla som jag inte kommer kunna ha längre..

mitt favoritplagg på min klädstång just nu. klänningen är från märket kling som bla säljs på nelly. älskar den verkligen. speciellt att banden är i flätat mocka. min absoluta favorit änsålänge i vårgarderoben.

garderobsstädning

har hållt på i några timmar med mitt rum nu. det som är kvar är: tvätta alla mina skor rena & fina samt klacka om några st, rensa bland mina bikinis, trosor, strumpor & bhar, köpa lite fler galgar så jag kan få upp dem tunikorna som är kvar. sedan är jag nöjd med mina kläder iaf. då är det bara smyckena & väskorna kvar. men orkar inte mer nu. haha.

en sak som är bra med att storstäda sin garderob är att man får upp många olika outfits i huvudet som man annars kanske inte tänker man kan ha. dessutom vet man alltid direkt efter man har städat var man behöver köpa och lägga pengar på den närmsta tiden och vad man absolut inte behöver köpa. jag har tillexempel miljoner baströjor men knappt några fina jeans. har jättemånga fina vardagsklänningar men inte så många festklänningar & festskor. ja, ni förstår?

bilder kommer så fort jag är klar! nu ska jag äta lite & sedan ta tag i min egna hygien.

h&m garden

 

h&m:s garden collection har nu haft premiär på hemsidan. ser att många plagg redan är sold out.. inte så konstigt med tanke på hur vårigt & somrigt allt är. finfint. men det finns fortfarande lite saker kvar så skynda er om ni hade tänkt beställa något! bustiern ovan har jag bla beställt. 

organiseras

blev ingen körskola idag. varken jag eller sandra pallade. har precis gått på gångbandet så är helt svettig & äcklig. värst är ändå att jag typ inte kan tvätta håret själv. får be mamma om hjälp senare. nu tänkte jag börja så smått att organisera hur jag vill ha mina kläder. vill att det ska vara lätt att hitta sakerna så man inte glömmer bort alla plagg man har. har noll koll på vart är just nu. & jag hatar det.

18 mars

älskling ligger och sover så sött bredvid mig. ska strax pussa lite på honom och sedan blir det brakfrukost. jag är skithungrig! sovit ganska mycket inatt, men slängde dock av mig tryckförbandet igen..

när jag och älskling har käkat ska vi bara mysa, senare i eftermiddag ska jag & sandra till körskolan och plugga some körteori. kan ju inte köra så fick avboka min körlektion idag. tråk. men plugga kan jag iaf. efter det ska vi hem till någon av tjejerna och ha filmkväll & mys. låter bra, va? :D

nu: pussa på patrik & äta frukost. vi hörs om en stund igen!

jag börjar imorgon ..

nu kommer snart min älskling hit. inte träffats på ett tag så ska bli jätteskönt att se honom igen. han skulle ta med sig gotte också. mummms. jag som inte skulle. äh, fuck det ikväll. jag börjar imorgon. (hur många gånger har man tänkt så, egentligen?)

ha en underbar kväll allihopa. pusssss

brownie

för mig som är solarium-beroende är det skitjobbigt att inte få sola nu när jag har opererat mig. kan ju knappt duscha själv.. är helt flammig på armarna från gammal bus som blev konstig efter operationen & känner mig bara blekare och blekare. sjukdom, jag vet. jag som äntligen började få upp min färg. men det är bara att börja om med solariumet, bus, peeling & återfuktning igen. tänkte skriva ett inlägg om lite tips på hur man bervarar och behåller sin bränna så fin som möjligt sen. det krävs faktiskt mer än vad man tror.


nytt i vår och sommar garderoben


ormskinnsbikini med paljetter. nog att plaljetter kanske känns lite ute. men det skiter jag i!

knallgrön bikini med stenar på. hoppas med hela mitt hjärta att denna inte kommer ut i butiken. snälla!

3 st klänningar. en blommig, en leopard & en med lite ploppar på i olika färger. alla jätte våriga!
ni får se bättre bilder på klänningarna senare.

motion framför tvn


hur perfekt är det inte att min mamma har fått ett gångband i födelsedagspresent som står mitt framför tvn? i love. ska försöka gå minst en timme om dagen nu när jag ändå bara är hemma & slöar. gött ..

blåmärken


allt det mörka är blåmärken. ajajaj. får upp vidriga bilder i huvudet på vad dem gjorde med mig under operationen. kanske är tur man sover, ändå? blåmärkena ser ännu värre ut i verkligeheten också. ja, tyck synd om mig? höhö

drömjackan

vill verkligen ha en ny skinnjacka eller en speciell jeansjacka. såg en tjej med en skinnjacka som var skitsnygg i helsingborg. undrar vart hon har köpt den? hittar inga fina & speciella alls. vill helst där ska vara massa detaljer.
någon som kanske vet någon fin? eller någon butik/hemsida som har fina?

17 mars

somnade om efter att jag kollade på hollywoodfruarna & tagit av mitt förband. äntligen fick jag luft. mötte tjejerna på väla vid 11 så kollade vi lite och fikade, som vanligt. haha. alltid lika mysigt ändå! nu är jag hemma och har fått duschat. så jäkla nice! och nu vet jag varför jag har så ont också. mitt ena bröst satt lite längre ned, tydligen. så när han lade in inläggen gräpte han ut en fika under bröstet på något sätt. vill inte veta hur han gjorde, men har iaf blåmärken på hela undersidan & ner på revbenen. därför jag har så ont när jag andas.

hämtade ut lite saker på posten innan också. fina sommarklänningar. så fort jag mår bättre ska jag slänga ner allt från min klädstång och bara ha somriga plagg framme. mmmmh. skulle fått en jeansjacka med, men det stod bara på lappen att den var slutsåld. så dåligt. har mejlat h&m nu iallafall, så får vi se vad dem säger. visar bilder på vad jag köpt om en stund.


07:11

skitkul att man redan är vaken och har varit en timme. fyfan så ont jag har. helt jävla stel. och jag tror att jag kan ha körlektion imorgon? njaa. får nog ringa & avboka den, tror jag. fick sömntablett inatt för att kunna sova, har inte vaknat en enda gång. det är ju iallafall skönt! om man skulle ut och röra på sig nu då? det ska ju hjälpa.. idag får jag iallafall duscha & ta av bhn ett litet tag. heeeeaven!

pics

lite fler halvskabbiga bilder. haha. den första bilden ligger jag ner på, därför dem ser megastora ut. .

recension

bara jag som älskar märken som har förstått att ingen vill gå runt med orange solpuder längre? därför älskar jag too faced tillexempel. pudret ska vara i chokladfärg & inte med massa glitter som gör huvudet helt jävla glittrigt. nej, ett puder ska vara som detta från the balm "bahama mama" var. jättebrunt men inte alls orange. matt, utan glitter. helt perfekt. det såg verkligen ut som att jag hade varit utomalds efter jag hade pudrat mig med detta. och förpackningen är ju dessutom jättefin! 5/5 - jag älskar redan märket!

myskväll

hemma igen :) skönt som sören. hade ännu ondare nu och ingenting hjälper. får lite halvt damp. men jag har ju ändå valt smärtan själv, om man nu kan säga så. var riktigt kul att träffa negrarna sandra & julia igen. så skönt när vi alla 4 är samlade. så det ska vara ju.

ikväll ska jag kolla på alla tv-program jag missade igår. glamourama, hollywoodfruarna och erik och mackan i guldfeber & dating in the dark.

trodde verkligen inte att jag skulle ha såhär ont. jag som planerat in massa. rensa garderober, körlektioner, plugga teori m.m. kan fan inte ens knäppa byxorna, hur ska det då gå att rensa i min garderob? men det blir väl bättre om någon dag eller så. :)

pussss.







fika/mat

nu blir det fika/mat i stan med tjejerna & massa thailandsnack!
kommer hem senare ikväll & bloggar mer då, bla om pudret jag köpte för någon dag sedan . . pussss

home, sweet home

ÄNTLIGEN är jag hemma. så oerhört skönt alltså. blev körd till landskrona igår vid 12-tiden. fick rum & fick sedan vänta till 17:00 innan jag blev opererad. skulle egentligen blivit det 13:00. helt sick. efter operationen var jag heelt väck. familjen var på besök men jag kunde inte få ur mig ett ord. när dem gick började jag kräkas & så höll det på tills inatt då jag blev klarvaken och pigg. somnat/vaknat och hållt på hela natten av smärtorna. har fortfarande enormt ont & känns som man är helt handikappad. vill bara lägga mig på sidan men det är heelt omöjligt. nej, men detta ska nog gå bra. ska ju bara ha det jävla tryckförbandet i 4 veckor.. haha. och till er som undrar så tog jag 400 cc. dock inte vid mitt sinnesfulla bruk. var mega groggy när jag valde inlägg. men det blir säkert bra! just nu känns dem enorma dock. haha.

och tack till alla er som kommenterat, smsat & ringt.

ska försöka ta mig ur sängen snart. bäst att röra på sig lite så man inte stelnar totalt.
tjejerna är ju hemma så jag hoppas på att få se dem ikväll!


operationsdag

nu ska jag kryssa av min to do list innan patrik hämtar mig & skjutsar mig till landskrona.
måste tyvärr sova över där inatt. vill inte. men det ska nog gå bra ändå. vi hörs imorgon!


Sasco Aloe Vera Foot Creme


Svalkande fotsalva med Aloe Vera, eukalyptus, karbamid och kakaosmör. Mjukar upp förhårdnader och sprickor. Håller fötterna torra och fräscha. Ger lindring för trötta och ansträngda fötter. Detta är samma produkt som tidigare hette Aloelyptus Fotkräm. Smörj morgon och kväll för mjuka fräscha fötter.

fick hem ett prov på denna fotkrämen & har nu testat den. såhär tyckte jag om den:
det första som slår en när man smörjer in krämen på fötterna är lukten. det är verkligen jenka-
tuggummi doft på den & det älskar jag! springer och luktar på fötterna hela tiden för dem luktar
så gott krämen är inte speciellt fet, som vanliga fotkrämer brukar vara. den går snabbt in i huden
och klibbar inte alls. doften sitter kvar ett tag & fötterna känns mega fräscha. tror denna kan vara
jättebra när man rör sig mycket i sitt arbete & får trötta fötter på kvällarna. har inte testat denna
länge så kan inte säga om den mjukar upp fötterna på lång sikt. men just nu är mina fötter silkeslena
& superfräscha iallafall. tror minsann jag ska unna mina fötter dennakrämen när lönen trillar in.
76:- är inte så farligt! du hittar den på eleven.se


wow

måste testas!
se före & efter bilder här.

 


kastar in handduken

nu ska jag faktiskt lägga mig & försöka somna. imorgon ska jag upp tidigt tidigt och äta lite frukost innan jag måste vara på fastande mage. sen har jag lite annat grejs att pilla med innan vi åker vid 12.

packa en liten väska, myskläder, teoriböckerna, underkläder, legg osv.
äta frukost
stoppa ner mitt bankomatkort, glöm ej!
ta min antibiotika
välja storlek en gång för alla

fylla i hälsodeklarationen ordentligt

ringa och prata med sandra & julia som äntligen kommer hem!


sov gott!

tips


skitdålig och inte alls rättvis bild. men hittar ingen annan..
detta är iallafall mitt favorit nagellack just nu. det är fullt med vita glitterbitar och glittrar enormt mycket, precis som jag vill det ska nu. trött på matta nagellack faktiskt. jag använder det över olika andra nagellack tillexempel svart, vitt, bubbelgummsrosa, mintgrönt, blått osv. just nu har jag det över ett aprikosfärgat nagellack. riktigt fint! men det är faktiskt lika snyggt att ha utan något lack alls också. mer naturellt om man vill ha det så.


det som ligger längst bak har jag under glitternagellacket.
det är ljusare irl än på bilden.



boyfriend jeans


har bloggat om dessa jeansen för några veckor/månader sedan och dem har även legat på beställning på h&ms hemsida nu ett tag. dock kommer dem inte förrän om 5 veckor, vilket är i mitten av april. alldeles för sent! jag vill ha dem nu. om dem sitter lika snyggt som på bilden nedan är jag överlycklig. dock vill jag gärna vika upp mina lite.

smink vår och sommar 2010

jag skriver sällan om smink. anledningen till det är väll för att jag alltid sminkar mig likadant typ & har noll fantasi och inte vet speciellt mycket om smink. förut tyckte jag alltid att det var snyggast när man var jättesminkad men har kommit fram till att jag känner mig absolut snyggast när jag endast har lite solpuder, markerade ögonbryn & lite mascara. i vår & sommar kommer jag slopa foundationen helt! den åker endast fram vid speciella fest tillfällen. annars tycker jag aco's ansiktskräm med färg i fungerar perfekt på sommaren. men eftersom den inte täcker något tänker jag införskaffa mig min första concealer att ha under ögonen. till det tänker jag ha markerade ögonbryn, som jag tycker är absolut snyggast & mascara. lite solpuder borstar jag på över dagkrämen och lite rouge i någon fin färg. tänker införskaffa mig en persikofärgad, rosa & brun rouge. så man har lite att variera med. och om jag har riktig tur hittar jag det perfekta läppstiften snart också. känns som en oändlig jakt på något man aldrig kommer finna. vill ha ett nude beige (precis som alla andra vill ha) men som är ganska diskret.

detta är sminkningen jag kör på i sommar när man ska gå i stan, fika osv. på stranden kör jag med markerande ögonbryn och lite, lite solpuder med solskyddsfaktor i (gärna som är vattenfast också) samt färgade fransar. det här med att sminka sig på stranden får kritik från många tjejer. jag tycker absolut inte man ska ha foundation, puder, rouge, mascara & alltihopa på stranden, men lite solpuder eller rouge på kinderna är väl ingen big deal? extra bra om man har solpuder med solskyddsfaktor ju. då slipper man kleta på den äckliga solskyddsfaktorn i kräm som man ändå bara får finnar/blir torr i huden av. nej, jag röstar på att det är helt okej att vara snygg på stranden! (även om vi bor i fattiga sverige)

till fest vill jag att det ska synas att jag är sminkad. ögonskuggan gör det mesta jobbet då jag älskar sotiga ögon när jag går ut. det är väl det enda jag kommer lägga till i min sminkning till festen, tror jag. kanske lite glittrigt solpuder på kinder, haka, näsa & panna samt eye-liner också. önskar att jag hade vågat sota ögonen med någon annan färg än svart & grå. kanske blå, brun eller persikofärgat? tror det kan bli skitsnyggt.


tror det är denna dagkrämen jag brukar använda på sommaren.
dock var den blå när jag köpte den..


fin, ganska naturell sminkning

snygg festsminkning med aprikosfärgad rouge och sotade ögon

en bild till. hur snyggt?!

ögonbrynens drottning. inspiration till max!

kvällstankar en söndag

kvällstankar som far hit & dit. varför tänker man bäst på kvällarna? eller kanske inte bäst men iallafall mest. jag har ångest. riktig jävla ångest. det gäller storleksval av implantat imorgon. ni tänker säkert att jag inte bör göra det om jag är osäker. men det är de sista jag är! säker som bara den! dock jävligt osäker på storleken. eftersom reslutatet blir väldigt olika från person till person är det jättesvårt att kolla på bilder & jämföra. det handlar om 350 cc eller 400 cc. har gått runt med rispåsar innanför bhn & jämfört och allt. jag vill verkligen inte att dem ska bli för stora.. men inte heller för små, det kostar ju en del. usch ja. nu vet ni vad det är jag grubblar på en söndag som denna, iallafall.


hittade en fin klänning i garderoben som jag glömt bort att jag fått av mamma!

ny design

måste bara tacka kajsa som gjort min fina design! äntligen lite ordning och reda. tack!

fonter


detta sitter jag och underhåller mig med just nu.
letar stilar till tatueringen. ska strax börja plugga körteori. inte det minsta sugen dock.

solen gör underverk

har precis varit & solat och gått en runda vid gröningen och norra hamnen. mega skönt! solen skiner som bara den och folk man möter i stan ler. tänk vad solen kan göra för underverk! ska bara vara hemma idag. förbereda mig inför imorgon, the big day såattsäga.

igår var jag på en del ärenden med mamma & co. sedan lagade jag mat, wok & nudlar. och på kvällen kom patrik hit så kollade vi melodifestivalen - helt fel låt som vann. jävla skit! och sedan följde med och hämta syster i örkeljunga.


fina jeans


påskpresent? thi
(dåliga bilder)

cheap monday

Nova Bikini SEK 299, Cheap Monday - NELLY.COM

denna bikinin är skitsnygg!
tänk till en jättebrun kropp..
synd bara att dem tror man
har samma storlek i överdel
som underdel . . fattar inte.

mars och april

jag är egentligen en människa som älskar att ha allting planerat, strukturerat & organiserat. det gäller allt! kläder, dagens planering, kommande saker, mitt rum & mycket mer. det har dock blivit lite slarvigt med det på senaste tiden. jag har alla mina kläder blandade i alla lådorna, min klädstång ser ut som fan & mina skor ligger hullerombuller och med slitna klackar som behövs klackas om, skor som behöver torkas av & så. mina byxor & leggins ligger utspridda överallt & mina sommarkläder under sängen. det känns jättetråkigt att behöva leta hundra år innan man hittar en viss tröja eller just dem där jeansen. så nu i dagarna ska jag ta tag i min garderob. vinterkläder eller kläder som jag inte kommer använda nu men ändå inte vill slänga åker in i förrådet så där är plats till alla mina nya kläder & skor. allt ska verkligen bli organiserat & fint. det kommer dock ta sin tid eftersom jag vill ha allting fixat, till och med trosorna.

resterande av mars & hela april kommer se lite annorlunda ut för mig. inte bara vad det gäller min garderob & städning. jag har nämligen lovat mig själv att i slutet av denna månaden göra en liten budget inför april. kommer inte ha jättemycket pengar den månaden men det gör absolut ingenting. då lär man bara sig leva lite snålt (vilket jag verkligen behöver). ska planera alla mina utgifter beroende på planerade saker men också lämna lite utrymme till oplanerade saker såklart! ska verkligen försöka hålla mig till budgeten & se om jag kan klara det. för jag vill verkligen klara av att hantera pengar på ett riktigt sätt. det gäller inte bara kläder utan också min mobilräkning som jag lätt kan få ner 200kr, alla måltiderna ute, onödigt småhandlande m.m. mitt sparkonto ska bli fyllt till i slutet av sommaren & även om jag vet att det kommer bli skitsvårt så ska jag bevisa för mig själv att jag kan klara det! och visst är det roligare att lägga 1500 på t ex en tatuering än skräpmat en månad?

och för att slippa stå inne i affärerna och sukta efter kläder jag inte behöver egentligen, tänker jag tillbringa så mycket tid jag bara kan någon annanstans. nu är ju våren på väg & vad är då inte bättre än en promenad? kanske tillochmed lite joggande? ska alltså försöka hålla mig borta från affärerna och istället göra lite vettiga saker. ska ju satsa på körkortet nu & det kräver både pengar & tid. så nu får vi se om jag klarar detta. kommer skriva lite då och då om hur det går & om jag stått emot. taggad!

13 mars

- hämta ut medicin på apoteket
- hämta ut paket på posten nere i ödåkra - stängt
- gå en sväng
- plugga körteori
- övningsköra
- kolla efter teckensnitt till tatueringen
- duscha & smörja in mig
- mysa med älskling
- kolla melodifestivalen

samt vila vila vila & ladda inför i övermorgon :D

ledig

lyckades byta bort min tid imorgon. så nu är jag ledig i en vecka och 2 dagar. fyyyyfan vad skönt alltså! haft en helt okej kväll på jobbet. alltid kul att snacka med massa folk, tycker jag! är iaf hemma nu och ska sova. vi höres imorgon / om några timmar. pusss sålänge.

i love


ska köpas! oh, ögonorgasm.

jag vill resa.

var inne på någon random facebook och såg massa resebilder från australien. jag vill resa. nu. känna den softa känslan av att inte ha ett skit planerat. känna lyckan. bara kunna göra vad man vill, när man vill. hmmm?

trevlig helg

har inte gjort ett skvatt vettigt idag. och har noll roligt att komma med. tyvärr. men ni vet hur det brukar vara med bloggandet på helgerna. right? är iaf sjuk men ska ändå släpa mig till jobbet ikväll. slutar halv 4 men måste vänta på min buss som går klockan 6 imorgonbitti. men det ska nog gå bra. ska försöka byta min tid imorgon också. inflamationerna i armarna känns inte bra & jag måste vara helt frisk på måndag. men vi får se ...

vi hörs imorgon people. trevlig helg!

tatuering

längtar . .


trycka ner andra i skiten

känns ibland som om att vad man än gör blir det ändå bara fel. folk kan inte bara vara nöjda och uppskatta. att trycka ner någon i skiten, få någon annan att må dåligt eller bli ledsen är vardagsmat. en del människor måste helt enkelt hålla på med dem sakerna för att själv må bra. nu har jag iallafall fått det sagt.

ligger nerbäddad i sängen nu och ska alldeles strax sova. måste verkligen vila mig. kändes som jag hade feber nu ikväll. not good. not good at all. och dessutom en jävla inflamation i handleden. happy me. nej, ska inte klaga & vara bitterfitta inte. vi hörs imorgon kära läsare! naattie



PS



PS jag är glad att jag beställde denna klänningen imorse. så jäkla fin!

mcdonald's




nu kilar jag iväg till jobbet! vi hörs imorgon eller inatt. loooove

storan och lillan

dessa använder jag mig av nästan varje dag.
den stora till hela håret & den lilla (som är patriks) till att locka och fixa småhåren.
om inte plattången har funnits hade mitt hår sett ut som en stor svintoboll . .


fashion news

i luuuv.


h&m news

såg precis att h&m har fått in en massa news. helt underbara saker! dem har bla fått in en liten del av garden kollektionen & självklart var jag snabb med att klicka hem mina favoriter. visar er när jag vaknat vilka dem är!

natti sålänge.

sjuk

min textstorlek ser verkligen helt olika ut på olika datorer. därför jag behöver er hjälp. så, hjälp.

iallafall, sovit halvkasst inatt & kallsvettades mycket igårkväll även om vi hade fönstret öppet. nu på morgonen är jag ännu mer förkyld än jag var igår. näsan är heelt igentäppt. hostar som fan & har huvudvärk. nog roligt. måste verkligen kurera mig dessa dagarna. minns sedan jag var liten och skulle opereras att man inte får vara sjuk under narkosen och så. dödar mig själv om jag ska vara sjuk just denna dag. alla frågor om operationen som ni ställt och ställer kommer jag svara på i ett och samma inlägg efter operationen. så bara att ställa massor av frågor!

nu ska jag dra täcket över huvudet & sova fram tills jag börjar jobba 16:00. vägrar bli sjukare.

stort/litet?

ni måste, måste hjälpa mig nu. hur ser texten ut på er dator om ni uppdaterar sidan? stor, liten?
det ser helt olika ut på olika datorer nämligen. vill ju det ska se normalt ut.. så hjälp mig!

sandaler


nice.



äcklig huvudvärk

vilken känsla alltså! att vara nervös över något och sedan bara fixa det och känna hur nervösiteten försvinner. älskar den känslan! körlektionen gick bra & tycker min körlärare verkar riktigt bra. det här med körkort ska nog gå finfint ändå.

har en äcklig huvudvärk och funderar på om jag ska lägga mig och vila lite. eller ska man göra något vettigt? som att klä på sig kläderna och gå en sväng?


före/efter bilder

har fått en del kommentarer om jag kommer visa före/efter bilder efter min operation. kommer inte visa hela min bröst utan någonting. det är lilla helsingborg alldeles för litet för. men i bikini/bh osv kan jag tänka mig att visa. har ju självklart fotograferat förebilderna redan. om 5 dagar är det dags! börjar bli nervös nu men det kommer säkert att gå bra. just nu är jag mer nervös inför min första körlektion som är om lite mer än 2 timmar . .

10 mars

> duscha håret, föna, platta osv
> sminka mig
> ut & gå 30 min
> äta
> körlektion
> mysa med honom hela kvällen



the balm - bahama mama

klickade hem detta pudret igår innan jag somnade. "bahama mama bronzer". det är precis som too faced chocolate soleil matte bronze powder - solpuder fast matt. tycker det är bättre än med massa glitter i. glittret lägger jag gärna på själv med hjälp av andra puder. tänkte alltså testa något nytt. & märket the balm som pudret kommer ifrån har fått väldigt bra recensioner på internet. 159:-


tiamo

gillade dessa armbanden & skosmyckena från tiamo väldigt mycket! ska nog ta mig en titt inne på scorett nästa gång jag är där om dem är lika fina i verkligheten. har lite ideer med kedjor som jag vill fixa också snarast. så kedjor måste köpas. vet inte vart man kan köpa det bara? var på panduro men hittade inga där iaf. en bikini, sandaler och jeansjacka är det bland annat som ska fixas!



vikt. ideal. träning. kost.

jaa.. det jag ska skriva om nu är något som jag skrivit om måånga gånger & tror jag kommer skriva om många gånger till. vikt. ideal. träning. kost.

jag är så trött på att människor säger till mig att jag inte behöver vara orolig för vad jag äter. "jag är ju ändå så smal". blir lika trött på det varenda gång. jag är inte nöjd med min kropp. det är inget jag skäms över eller tänker hålla tyst om. bara för vågen visar 51kg & BMI:et säger att jag är underviktig behöver jag inte alls vara nöjd. långt ifrån! men det handlar om något helt annat. träning & kost. inte banting och att vågen pekar nedåt. för mig hade det varit mycket enklare om jag behövt gå ner 5kg och sedan varit nöjd. träning & koständring är något mycket svårare att påverka. det krävs att man strukturerar sitt liv och ändrar sina vanor. samt en jävla vilja! att orka masa sig till gymmet 3 gånger i veckan är inte min grej. jag önskar det vore det. men tyvärr inte. jag tror inte det är många som förstår mig, ärligt talat. för dem flesta tror dem skulle vara så mycket snyggare och lyckligare om dem vägde mindre. fel fel fel. träningen är extremt viktig. modeller lägger ned väldigt mycket tid på att träna & äta hälsosamt. både för att hålla sig smala men också för att få en snygg kropp. så VS-tjejerna lever inte på en banan om dagen och bantar stenhårt utan tränar nog snarare en gång om dagen stenhårt & äter nyttigt. så hur ska man göra om man inte har tid/ork/lust/pengar/massa undanflykter till att gå till ett gym och träna? ska man nöja sig med hur man ser ut? eller fortsätta klaga över hur man ser ut utan att göra något åt det? eller faktiskt ta tag i träningen en gång för alla och komma i form? 

jag blir bara så trött på folk som säger att jag borde vara nöjd med min kropp för jag är så "smal". men hur snyggt är en smal kropp utan en enda muskel eller snygg hållning? och dessutom är det ingen av er som säger detta som har sett mig utan kläder.

kom och tänka på detta när jag provade mina fina nya bikinis jag köpte för ett tags sedan. nästa gång dem åker på är min mage, rygg & höfter förhoppningsvis mer tränade..

(tyck vad ni vill. these words are my own)



vår & sommar outfit



denna outfien + ett par converse eller sandaler lär ni se mig mycket i under sommaren som kommer. älskar jeansshortsen. älskar tröjan. den visar sådär precis lagom mycket av magen. fan vad jag vill ha vår nu!

en tvnörd ikväll

har nyss kollat på dating in the dark. riktigt roligt program faktiskt! kan nästan känna hur dem känner när dem sitter där inne i ett mörkt rum. spänningen & allt. vem som helst kan ju bli kär där? dock inte lika roligt när man ser varandra. dem flesta går ju därifrån och väljer inte att dejta mer. så, är kärleken verkligen blind? svar nej. utseendet spelar stor roll för dem flesta. nu börjar dh. brukar inte följa det men när man väl ser ett program fastnar man. njuter iallafall till fullo av att jag inte har ett skit att göra ikväll. så jäkla underbart!


gamla favoriter

'
ohh. studenten. ryser i hela kroppen när jag tänker på det! denna låten kopplar jag
direkt till student tiden förra året & alla festerna. svea bla. ooooohh. vill ta studenten igen!

denna då? oh. minnen. sommren är alltid bäst vad det gäller musik.
undrar vilka låtar vi kommer lyssna sönder denna sommaren?

skabbig

blir en hemmakväll idag. ensam. är helt trött & känner mig väääldigt skabbig.
en härlig hemmaspakväll alltså. lär bli mycket bloggandet också. tror jag!

lack


denna färgen (lite mer genomskinligt) är jag ute efter på mina naglar. eftersom jag inte
får ha nagellack på jobbet blir detta perfekt! men det ena jag har sett finns bara på ullared
& just detta som bilden visar fanns på nelly innan men har nog utgått. så jag behöver hjälp!
var finns ett liknande lack?

maria m




svenska hollywoodfruar började idag. självklart satt jag bänkad! favoriten är given, maria m.

såg även erik och mackans program & någon dokumentär om porrstjärnor. nu är älskling inne i duschen, när han är klar ska vi bädda ner oss. han öppnade sina presenter innan & blev glad för dem. köpte en randig skjorta, en vanlig badtröja, presentkort på väla & en fotoram med 2 kort på oss i. nu hör jag att han är färdig i duschen! vi hörs imorgon eftermiddag - efter mitt jobb. lär bli mycket bloggande då!

8 mars

har sovit 10 timmar inatt men är ändå otroligt trött. på väg att bli sjuk? hoppas inte.

jobbat idag & efter det köpte jag lite presenter till älskling som fyller år imorgon. han kommer och hämtar mig om en stund så ska vi sola, köpa godis & mysa hemma hos honom ikväll. väldigt skönt!

annars händer det inte speciellt mycket roligt för tillfället. operation om en vecka exakt, vill ha det gjort nu. helst exakt nu. men så är det ju alltid. pluggar körkort. ska köra med körskolan i veckan. träffa fie. & patrik. jobba massa, bla natt hela helgen. ja, det rullar på som vanligt alltså.

nu ska jag packa in patriks presenter & mysa vidare. pooosssss

bikini-beroende


är det såhär era söndagar brukar se ut?

har varit så duktig. 3 gånger denna veckan har jag varit ute och gått minst 1 timme. var ute och gick en sväng med familjen innan, sedan en lika lång runda (tot 2 h) med fie längst stranden. sedan pluggade jag lite körteori och nu har jag övningskört. är det såhär alla andras söndagar brukar se ut? såhär "vanliga" människor spenderar sina söndagar? sjukt skönt. jag är ju van att jobba hela söndagarna..

jag ska fortsätta min söndag med ansiktsmasken & lite annat grejs.  s k ö n t - s k ö n a re - s k ö n a s t.


7 mars

god morgon babes :)

haft en lugn & skön helg. igår övningskörde jag till jobbet, gick kalasbra! sedan jobbade jag några timmar. efter jobbet kom mamma & co och hämtade mig så åkte vi och kollade på teater tillsammans. patrik var också med. teaterm hette "hantverkarna" och var riktigt bra & rolig. tycker faktiskt det är roligt att gå på teater. det är något man inte gör så ofta & inte tänker på att man kan göra. är nästan roligare än att kolla på en film, faktiskt. efter teatern åkte vi till farfars kalas. inte träffat släkten på år & dagar så var riktigt kul. blev ingen utgång igår, fie var helt slut. så jag stannade på kalaset till 12-tiden sedan åkte vi hem igen. 

idag ska jag inte göra ett skvatt. ut & gå med pappa och ingela strax. måla naglarna, ta en ansiktmask. pilla på min stoooora innebränare (stavning?) som jag fått på hakan. öööh. övningsköra. ska bli så jäkla skönt!  


helg

har varit så duktig idag! imorse så åkte jag till jobbet fem i 7. käkade frulle där och gick sedan skräprundan på en timme. jobbigt & kallt som fan. jobbade till 16, helt slut efteråt men tog mig i kragen och gick hem till pappa. från stattena till elinebergskyrkan, alltså. solade även på vägen. så nu är jag halvlökig men jävligt nöjd! väntar på god hemmagjord middag och sedan en dusch innan älskling kommer hit för en myskväll. låter helt perfekt! 

 trevlig helg folks!


lite till?

är helt sjukt trött.. vill bara ligga kvar under mitt duntäcke. dra det upp till öronen och bara njuuuta. det är jag bäst på, att bara ligga rakt upp och ner i min säng & softa. och jag älskar det! nej, bortsvävning? ska ta mig i mcdonald's  kragen och gå upp nu. men jag vill inteeeee. buhu.

vi hörs ikväll hos pappa. pusssssss

i busdjungeln

gissa hur glad jag blev när jag upptäckte att åhlens bus inte var slut. varenda gång jag har tänkt köpa den har hela lagret varit tömt & det känns som den inte kommit in igen. men igår lyckades jag få tag i en. världens bästa bus! 5/5 i betyg får den absolut. har provat miljoooner brun utan sol produkter i form av servetter, mousse, kräm, vattenaktigt osv & denna är helt klart bäst. det finns busprodukter som kostar flera 100 tals kronor och denna kostar bara 80:- och är mycket bättre. och den luktar dessutom gott


i love


vill jättegärna ha dem klänningarna med hjärtan under. men känner att jag måste välja en av dem. rosa eller vit? vit eller rosa? hmm. åhh, så fina dem är ...


nytt

haha. sjukt kass design! men får vara såhär nu ett tag. ska fixa lite detaljer & så sen bara.

tankar

jag har många gånger skrivit om att jag är orolig inför framtiden. inför vad det ska bli av mig. för vem jag ska bli och vad jag ska syssla med resten av mitt liv. jag har fortfarande absolut ingen aning vad jag vill göra. men försöker tänka att jag istället ska dagarna som dem kommer och alltid göra det mitt hjärta vill just nu.

det är ju tänkt att jag & mina tre bästa vänner ska flytta till göteborg efter sommaren. älskade göteborg. det är dock med blandade känslor jag flyttar dit. jag vill ju såklart inte flytta ifrån min älskling. kommer bli jättejobbigt & svårt. jag vet inte heller till 100% vad jag vill plugga ännu. vill plugga allt möjligt, i helt olika riktningar så måste ta mig samman och välja en riktning. men annars hade det varit enormt roligt att flytta från helsingborg för ett tag. bo med sina bästa vänner & få lite rätsida med framtiden. men om man ska plugga är det vääldigt mycket man måste tänka på. speciellt om man ska plugga i en annan stad, flytta hemifrån och klara sig på egen hand. helst av allt hade jag ju velat slippa lånen tillexempel. men då krävs ett jobb & ganska mycket slitande efter skolan och på helgerna för att få det att gå ihop. och resor, stora utgifter osv kan man hänga i julgranen tills man pluggat färdigt. iallafall om man inte bor hemma då, alltså. så just nu är mitt hjärta delat i olika "viljor". för något jag vill göra enormt mycket är att åka till Thailand & Asien i vinter. en riktigt långresa. helst flera månader! vill att det ska vara en resa jag planerar länge & ser fram emot som ändrar hela mig, som person.

så ena sidan av hjärtat vill till göteborg & plugga. men om jag inte vet vad jag vill plugga kanske man ska börja jobba heltid i göteborg istället? och försöka spara till den där resan i vinter. men om tjejerna då pluggar kommer dem ändå inte kunna åka. och vem ska jag då åka med? men vill egentligen få pluggandet avklarat & veta vilken rikning jag ska följa. men andra sidan av hjärtat vill jobba röven av sig vår & höst 2010. softa i sommar, jobba så lite som möjligt (beroende på vädret såklart) och sedan jobba massa i höst igen för att åka iväg hela vintern. sedan vill jag inte lämna patrik kvar här i helsingborg. jag förstår honom, han har inte samma mål och ambitioner att åka iväg & lämna denna lilla skithålan som jag har. men det kliar i mina fingrar & jag vill se platser, vara med om äventyr & nya saker. nu. jag är inte rädd att det kommer ta slut, absolut inte. bara för vi inte kommer kunna träffas på ett tag betyder det inte att man måste göra slut. tycker det är tråkigt när folk måste göra slut för sånna saker. visst, det blir jobbigt. men om allt det vi har pratat om betyder något (vilket jag vet att det gör) så kommer vi vara tillsammans länge till. men jag är inte redo för att skaffa lägenhet i helsingborg & börja bygga på mitt framtida liv ännu. inte han heller, tror jag. vi båda behöver få utvecklas & få våra drömmar att gå i uppfyllelse. när vi gjort det tror jag vi kommer bli ett perfekt par & redo för lägenhet, heltidsjobb & ett 24/7 liv tillsammans.

nåväl, jag antar att jag kommer komma på vad det är jag vill göra. blir nog lättare när sandra & julia kommer hem också. så vi alla fyra kan sätta och ned och verkligen diskutera allt. för/nackdelar, framtiden, allas åsikter och mål. och nu när jag tänker efter så är jag inte ett dugg orolig. det kommer bli hur bra som helst! det kan inte bli något annat med mina bästa vänner. bra, bättre bäst tillsammans. alltid plastic is fantastic. det enda som inte får hända är att jag i slutet av detta året fortfarande sliter kvar på mitt nuvarande jobb utan att ha kommit någonstans i livet. (inget illa menat mot mitt jobb alls. har bara inte det som drömyrke)

4 mars

idag fick jag hem papprena inför operationsdagen. 15 mars klockan 13:00. bara 11 dagar kvar. wiiiih.

är helt slut trots att jag inte hunnit göra så mycket vettigt idag. solat, jobbat lite, kollat på väla & varit ute med ronja. jo, var väl en del ändå. ska vila ögonen en timme och sedan fixa med mitt hår lite, duscha, packa inför helgen hos daddy, välja kläder inför utgången i helgen osv. måste sova i tid också, ska upp och jobba vid 8 imorgon..


mys


ligger och myser med patrik i sängen nu. (inte katten utan pojkvännen, hihi) har nyss
ätit en god kvällsmat & ska snart bädda ner oss och kolla lite tv innan vi somnar tillsammans.
imorgon ska jag upp och jobba 3 timmar vid halv 12. sedan förmodligen träffa fie och sola.
ha en underbar kväll allihopa! loove 12 days to go . .

dagens bilder

jag idag ..


3 mars


gick och lade mg alldeles för sent inatt och gick ändå upp halv 10 så är ganska trött.
åkte iallafall till um och fick nya p-piller, så då är det fixat! kollade lite och åt donkenglass
med älskling sedan körde han mig hem igen. har nyss ätit lite frulle med familjen och funderar
på vad man ska göra idag. jättefint väder ute ju. körteori? fixa med min svarta jeansjacka?
hade nämligen tänkt sätta på massa kedjor på ryggen av den. tror det kan bli skitcoolt!
dock behöver jag ha kedjor. var köper man det?! annars kan jag alltid följa med mamma & co,
vart dem nu ska. annars bara gå ut och gå en sväng? jag får se, helt enkelt. hur ser er dag ut?

 



att breaka up - den nya trenden?

min enda tanke denna kväll/natt är:
fyfan vad alla gör slut tvärs och kors överallt. den hetaste trenden just nu eller?

nu ska jag sova gott & vara lycklig som har min fina pojkvän. ily

dagens bilder

vems blogg kan det vara som är uppe på min dator? höhö

har aldrig varit nöjdare med min hårfärg, faktiskt.
svart hår trodde jag aldrig skulle vara min grej. men nu älskar jag det!


inreda lägenheten

nästa vecka ska jag gå loss på lagerhaus inför min framtida lägenhet. var inne där en sväng igår & hittade otroligt mycket fint som ska införskaffas. längtar som in i tills det är dags att inreda lägenheten!

shopping


blev helt förälskad i denna klänningen så var tvungen att köpa den.
något märke som heter kling & den kommer från nelly.
älskar att banden är i brunt mocka och flätade. åh, den är så fin!
ska ha den på antingen fies student eller midsommar. ute tidigt? haha


tunn skjorttunika i en annorlunda färg som tyvärr inte syns här. längre baktill.


blommig tunika som är kortare framtill. jättefin på!

2 mars

sitter här, trött som gud vet vad & bara stirrar. efter middag/fika/massa prat & lite shopping med fie igår så solade jag, åkte hem till älskling och bara kollade tv hela kvällen. imorse körde han mig hem när han skulle träna, duktig som han är! somnade om och vaknade nu. NU. usch. sovit 12 timmar två dagar i rad nu. why?!

jaja. har lite att fixa och dona med här hemma innan jag ska jobba ikväll.

- ringa körskolan
- ringa ungdomsmottagningen

- visa er en sak
- dammsuga mitt rum

- äta frukost & middag
- fika med rogers föräldrar
- bestämma datum för att åka till hans & eva
- göra ve mig
- göra rent mitt smink och byta sminkväska
- ut & gå en halvtimme i det fina vädret


jag vill ha:

bruna ben. glass vid havet. norra hamnen. utgångar i klänning och höga klackar. en kall cider på hampan. hög totte och solbrillor. solpuder med glitter i. färgglada naglar. fötterna i varm sand. färgglada bikinis. jeansshorts. sola. promenader. grillkvällar på stranden. converse. tunna klänningar. sandaler. ringar & armband i massor. brunbränd kropp. klarblå himmel. picknick. ljusa tunikor. bara ben.

nu: gummistövlar, fet jacka & halsduk för en shoppingrunda & mat i stan med fie.

senaste shoppingen

trosor h&m

riktigt fula/fina bikinitrosor. massa starka färger & glitter. tänkte ha dem till en svart överdel. får se om det funkar!

klänning från någon butik i malmö. riktigt fin i chiffong med olika nyanser av beige & brunt

söt "mag"tröja. kortare framtill & längre bak. tänker ha denna till slitna jeansshorts i vår!

klänning, älskar den!

blommiga brillor. riktigt coola!

haha. ja, det är ett nätlinne. tänker ha det till en bustier & kavaj exempel.

dem perfekta jeansshortsen är funna!

bilden gör dem absolut inte rättvisa! gråa byxor. älskar dem verkligen! hoppas på att dem kommer in i beige och militärgrönt också.

bikini från lindex. riktigt fin & "stabil" att ha när man fått brännan.

+ lite smink, hårfärg, nessecär (stavning?) och annat grejs.


 


1 mars

1 mars idag & om exakt två veckor händer det två stycken roliga saker i mitt liv! för det första så kommer tjejerna hem igen. känns helt konstigt att inte ha sett dem på snart sex veckor. sjukt. ska bli så skönt att få hem dem igen! för det andra så opereras jag måndagen om två veckor. nervöst som fan. mest är jag nervös över att dem ska bli för stora. så nu börjar min nedräkning! 14 days to go!

you got the look

wooho. hemma från jobbet nu. fick skjuts av klara hem, tacktack! dagen gick hyffsat snabbt idag, skönt. hade några riktigt roliga moments idag. hahaha, skrattade sjukt mkt! ska krypa ner i sängen och sova så jäkla gott nu. bara sovit 3 timmar det senaste dygnen. när jag vaknar imorgon väntar en fullspäckad dag:

- städa mitt rum & lägga rätt mina kläder som ligger överallt
- visa er mina senaste köp
- göra ve mig
- träffa fie runt 2-tiden
- posta 2 paket
- sola
- träffa patrik

nattti