.

Idag! <3

.


Har ändrat lite i köket idag till lite höst/vintermys istället. Stjärnorna är egentligen juliga men det struntar jag ju såklart i! 

.

Nu sk jag väcka lillskiten för en kissrunda och sen mysa ner mig i sängen med sjuklingen.


.


Flicka eller pojke? 

.

Ligger nerbäddad i soffan och myser. Milton är på helspänn för stormen & Johan har fått någon slags migrän, så han ligger i sovrummet och vilar. Fick ringa Johan innan och be honom skynda sig hem, alla våra möbler osv åkte runt på terrassen och jag kom inte ut där själv. När vi äntligen tror att allt är säkrat ser vi från sovrummet något som faller förbi uppifrån. Då var det mitt älskade planteringsbord som for ner i marken och gick i tusen delar. Jag bölade och Johan fick samla delar medan alla grannar stod ute och pekade. Ja, kan vara lite gravidhormoner men jag älskade det bordet! Får köpa ett nytt till våren... .


Bowlingen igår var sjukt rolig! Johan vann över mig med 7 poäng.... GANSKA jobbigt !! 

.


Har varit hos lillasyster på inredningsparty nu ikväll. Köpte lite fina saker som förhoppningsvis kommer om en vecka ungefär! Har också köpt fyra nya mammatröjor (bl.a. den på bilden) av en tjej i Laröd. 

Denna helgen jobbar vi endast några timmar imorgon och sen är vi lediga. Är sugen på att pyssla massor! Vi var iallfall planerat in bowling, smyckespartytsmyckesparty & så ska jag hämta mer mammakläder. Trevlig helg allihopa! 

status

Två månader kvar till julafton. En vecka kvar till ultaljudet. Mindre än en månad kvar till vi börjar gräva på tomten som vårt hus ska byggas på. Snart gått halva graviditeten.
 
Massor av tankar och funderingar. Jag njuter! 
 
 
 

.

Dagens pyssel! 🍂 


.


Så fort Johan inte är hemma kryper Milton upp till mig i knäet och lämnar inte mig en enda sekund. Lilla älsklingen! ❤️

.


Nu har jag äntligen köpt pumporna! Ikväll tänkte jag att jag skulle pyssla klart och sätta allt i ordning. Visar bilder efteråt!

.

vet ni vad jag kräker på? jo, jag är så trött på att folk som snick-snackar hit och dit och sen ska leka vänner när man träffas. jag behöver inte er och jag har valt mina vägar i livet för att jag VILL göra det och för att dem gör mig så jävla lycklig! och kan ni inte vara glada för min skull eller för att jag mår bra så kan ni dra. faktiskt. 
 
jag tänker inte sitta och behöva försvara mig eller förklara mig, jag är vuxen nu och det är måååånga fler där ute som behöver bli det uppenbart. men jag klankar inte ner på era högskoleliv, era helger som är så fulla av sprit att ni inte ens minns dem eller era val ni gjort. vi kan väl alla visa varandra den respekten och glädjas åt att vi mår bra och när vi mår dåligt stötta varandra istället? 

.

Håller på att ändra om lite för att alla ska kunna läsa bloggen :) 

.


Här ligger jag parkerad och har gjort i stort sett halva dagen (sen jobb). Blir nog inte mycket vettigt gjort idag. Har iallafall prioriterat mig själv för en gångs skull med en lång dusch, lite brun utan sol för den bleka, trötta kroppen och lite nagellack på fingrarna. Hoppas ni får en mysig söndagkväll! 

Vecka 18
Heliga fredag!
.

Vet ett några av er inte ser hela min blogg! Ska fixa detta så fort jag hinner :)

.

Kan ha haft en av dem bästa helgerna på väldigt länge! Gårdagen spenderades med ett gäng hos oss, fotboll, pizza & öl bland annat. Idag har jag & Johan tillbringat kvällen på piazza med ett annat gäng. Första gången vi åt där & det var supergott! Nu är vi hemma och nöjda över en underbar helg med massor av vänner.  

Imorgon blir det mys i riktig söndagsanda! Vecka 17


Oct. 06, 2013

Här är vår tomt som vi köpt & ska börja bygga på om lite mer än en månad. Jag längtar såååå mycket!


Underbara helg!


GG