.

Väldigt mycket på G just nu så har inte riktigt tid/ork för att blogga. men snart så! 

.

har haft världens bästa helg! skriver imorgon för nu somnar jag snart ....

Jul. 19, 2013

Fick massor av fint Greengate porslin i present & blev självklart överlycklig! Världens finaste porslin, utan tvekan!


Jul. 19, 2013

Ikväll har vi haft familjen här på kalas. En riktigt lyckad fredag & jag kunde inte varit mer nöjd!


.

Lite husuppdateringar för er som bryr er! i förra veckan fick vi vårt bygglov beviljat, efter bara fem dagar. vi hade räknat med 8-12 veckor och blev såklart förvånade när fick redan fick det färdigt. alla involverade är dock på semester just nu. nästa veckan ska vi träffa vår säljare för att göra en slutbeställning, boka möte för att bestämma kök och kakel/klinkers och även bestämma ett datum för samrådet. vi är supertaggade och längtar bara tills bygget sätter igång! 
 
 

?

Kan man bli kär i en utebelysning? 
 
Stora Bält Lykta 1x60w Rostbr.

Jul. 17, 2013

Älskar vårt sovrum just nu!


Jul. 17, 2013

Igår fyllde jag år! Var ute och åt med pappa & Ingela i helgen och firade mig då. Jag & mamma firade på kul i juli igår och på fredag kommer släkten & lördag vännerna och firar mig! Jag älskar att fylla år för er som missat det!

Fick dessa fina blommorna av mamma, Roger, Elin och Filip. Dem kom upp i restaurangen & sjöng för mig!


Jul. 14, 2013

Fikaälskare.


.

det är så underbart med helg! men nu är den över för denna gång och imorgon väntar en ny vecka och jobb igen. i fredags fick jag och johan ändra våra planer helt då milton fick en allergisk reaktion. fick alltså uppleva mitt första besök på djursjukhuset. vi är så otroligt rädda om vår kille och jag var livrädd att han skulle sluta andas. men allt gick bra och han piggnade till lagom till vi fick träffa sköterskan. 
 
i lördags brände jag mig i solen efter en heldag på terrassen (intressant?) och på kvällen var vi ute och firade mig med god mat och roligt sällskap. idag vaknade vi upp och upptäckte att vår kyl ekade mer än normalt. blev frukost på ikea och sen den obligatoriska söndagshandlingen, tråååååkigt. nu har elin, filip, mamma & roger varit här på fika (elin har varit i alanya och kom hem inatt). 
 
denna veckan fyller jag år, ska firas två gånger med familjekalas & middag för vännerna, massa jobb, städning hos mormor och lite annat. 
 
 

någon?

Om det är någon som vill sälja sina gant / lexingtonkuddar så hör gärna av er! 

tidig.

 
fick dessa fina trädgårdsredskapen av älskling i tidig födelsedagspresent. hur fina som helst! 
han vet verkligen vad som är bra presenter åt mig, min fina sambo! 

.

jag längtar verkligen till jag och johan får en liten bebis ihop. tänker ofta just på att jag och johan en dag ska få ett barn ihop, en liten bebis som är en blandning av mig och johan. kan inte tänka mig någon bättre pappa än johan! jag har velat få barn ganska tidigt länge, helst innan jag är 25 och ser inga hinder för att det inte skulle funka. jag är inte speciellt mån om att jag ska ha en utbildning och allt såntdär. jag har ett toppenjobb med bra betalt, som jag dessutom trivs väldigt bra på. varför skulle jag ändra det för att ha en utbildning? nej, det får komma senare eller parallellt med jobb. jag vill försöka att inte planera framtiden för mycket. jag har gjort det misstaget förut. jag vill bara njuta, vara lycklig just nu och det som händer, det händer & då tar jag det då. 
 
 

Helgen.


.

är helt slut. ingen bra kombo med tanke på att min semester är slut vilket innebär jobb imorgonbitti. har haft en riktigt bra helg iallfall! i fredags var jag på ullared och på kvällen på teater & passade min älskade lillebror. i lördags var vi på konfirmation och på kvällen var vi ute hos malin och mattias, våra kommande grannar som är supertrevliga! idag blev det stranden några timmar, mer solning på terrassen och nu på kvällen har marianne och thomas varit här och ätit. 
 
nu ligger vi nerbäddade i soffan, alla tre lika trötta. 

.

vilken bra dag! julia kom hit imorse för en tre-timmars frukost. sen blev det lite sol för min del, på terrassen faktiskt! städat duschen, superglammigt, myst i soffan, varit på hornbach, maxi och sen gick jag och älskling en timmes promenad samt spelade minigolf. DET är en go sommardag! 
 
imorgonbitti blir jag hämtad här hemma vid sju. ullared står på schemat och därefter väntar en fullspäckad dag med teater på fredriksdal och passande av lillebror. 
 
 

Jul. 03, 2013

Bilden från dagen. Milton tycker om allsång på Skansen lika mycket som mig!


.

Igårkväll var verkligen en bra kväll! en filt, kul i juli med familj och vänner, lite vin och massa godis/ost och kex och fint väder. jag kände mig verkligen lycklig! dessutom finns det ingen bättre känsla än att se sin bästa vän lycklig, visst? blir alldeles varm!
 
idag har jag tillbringat hela min dag med min andra hälft. vi har jobbat lite, varit och kollat kakel (ja, igen), och nu ikväll blev det glass i hamnen. härliga härliga semester, låt nu dem sista dagarna gå lååååååångsamt. 

Jul. 02, 2013

Nu sticker jag ner till stan och myser på kul i juli med familj & vänner!


Jul. 01, 2013

Nytt!


Jul. 01, 2013

Nu sticker jag iväg med min mamma Helsingborg runt! Trotsar höstvädret och kör på rosa klänning.