.

Har haft en händelserik långhelg! Har hunnit med myskvällar, heldag med älskling på ullared, påskmiddag hos johans föräldrar, firande av min mammas födelsedagskalas, jobbat både morgon, serverat ett fotbollslag, passat min lillebror och krängt sjukt mycket godis..
 
Imorgon är det sista lediga dagen innan det är dags för jobb igen. Eller ja, vi jobbar imorgon också, mellan sex och tolv. Efter det ska vi storstäda heeela huset och putsa fönsterna. En jätterolig dag, med andra ord! Men är skönt att få det gjort, för på onsdag fyller johan år och då ska här komma hit lite folk på kvällen.  

.

 
Har tänt ljus i hela lägenheten, på terrassen och utanför dörren denna mysiga skärtorsdagen. johans bror är här, hockey på tv och massvis med godis/chips är uppdukat. Perfekt torsdagkväll inför en härlig helg! 
 
 
 
 

Mar. 28, 2013

Då var våren kommen till Laröd också! Såg dessa fina vårblommorna vid skogen nu precis med Milton. Våren är bäst!

Hamnade i soffan (ovanligt) och om någon timme, efter att räkningarna är betalda, ska jag köra och storhandla.


Mar. 28, 2013

Påskfirande på jobbet idag! :)


Mar. 27, 2013

Godmorgon! Sitter på jobbet och ska alldeles strax sätta igång med allt som ska fixas. Blir en fullspäckad dag på jobbet, favoriträtt och buss.

Efter jobbet ska jag äntligen få träffa Lisette igen! Vi har massor att prata om och en del koppar kaffe att ta igen. Ska försöka hinna med att sola idag också, var nästan två veckor sen sist..


Mar. 26, 2013

Har bakat hela eftermiddagen. Har gjort lite påskgodis och fem stycken rulltårtor till jobb. Gjorde förövrigt den godaste kakan någonsin innehållande nutella, cornflakes, jordnötter och choklad bl.a. Så sjukt god!

Nu hamnade jag i sängen för en tvåminutsvila. Ligger och tittar på solen som går ner nu utanför fönstret. Snart kommer Johan hem och då blir det god flundra till kvällsmat.


senast tagna bilder

två stycken hortensior har flyttat in!

 

påskris och lite annat smått

 

rosa hortensia

 

nyinköpt stege, absolut en ny favorit!

 

vårfint

 

mys på soffbordet


.

 
Känns konstigt att det är påsk om bara några dagar. Vädret har ju verkligen inte hängt med årstiden detta året. Jag planterade fina blommor utanför dörren för ett tag sedan som bara hänger nu. Funderar på om det ens är lönt att planera nya innan påsk? Annars får jag leva med att ha påskpyntet inomhus detta året! 
 
Helgen som gick var den skönaste helgen på väldigt länge. Inget jobb, inget planerat och inga direkta måsten. Härligt! Var i Lerberget två vänder och tittade, försökte mäta ut osv. Känns bra även om man har tusen olika tankar i huvudet. 
 
 

.


.

 
sitter hemma en fredagskväll, bara jag och milton. så underbart att bara vara, inte göra ett skit och veta att man är ledig imorgon. har tagit med mig lite godis, påskmust, tänt upp ljus i hela lägenheten samt satt på fotbollen på tvn. nu ska jag bara tillåta mig själv att enbart njuta. 
 
 

.

 
blir så jävla arg. varför är alla alltid så emot polisen? jag fattar det inte! läste precis en artikel om på aftonbladet om att en knivbeväpnad man jagat en kvinna med kniv och sedan när polisen kom till platsen ville han inte släppa kniven ifrån sig och även att har skar sig själv, så då skjuter polisen honom i benet för att få tag i honom. nu får polisen skit för han sköt "i onödan". jag ser kanske lite svart och vitt på detta, men jag anser att bryter man mot en lag, polisen försöker få en att sluta men man inte lyssnar, då har polisen rätt att göra vad som krävs för att få personen att sluta. jag hade inte velat möta den mannen med kniv och kanske råkat hamna mellan och få en kniv i mig för att polisen inte för gripa in. jävligt rörigt inlägg, men jag fattar inte problemet ?! lyd lagarna, så slipper polisen skjuta, stänga broar så folk tar sjuka alternativ som bidrar till deras död osv. som sagt, jag ser väldigt svart och vitt och detta är enbart mina åsikter och jag är absolut inte för våld men ibland fattar jag bara inte vad folk sysslar med ... 
 
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16461992.ab

.

Nej, det gick inte riktigt som jag hade hoppats på denna gången heller.
vet inte riktigt vad som händer nu eller hur vi ska gå till väga,
är alldeles för mycket som snurrar runt i huvudet just nu.
men nån gång får väl även vi lite ljusa svar!

.

Har så mycket jag vill skriva. väldigt mycket tankar som far fram och tillbaka, men det blir nog bra till slut. 

känns så konstigt att man börjar bli så pass "gammal" att man står inför dessa valen. 
jag tänker iallafall sova med mina båda tummar hårt hållna inatt så får vi se vad som händer imorgon! 

tankar?

Undrar vad det är som gör att alla har köpt hus, förlovat sig, skaffat djur ihop, barn ihop m.m. och bara helt plötsligt gör slut. Jag fattar det inte. Det känns inte som att folk kämpar längre, det är för enkelt att ge upp. och sen har det blivit en grej av att man ska spela att man typ "ångrar" sitt förhållande och mår så himla bra ensam.  men jag vet inte, jag har kanske inte rätt att sitta och säga att folk inte kämpat hit eller dit. är bara lite tankar då det är väldigt många i min omgivning som har brytit upp med varandra på senaste tiden..