ÄNTLIGEN

är allt skit i skolan gjort! blev precis klar. suttit sen 4 med ett engelska arbete. skulle göra en resa på en vecka, någonstans i världen och sen föra dagbok över det.. puh! var jobbigare än jag trodde alltså. fick sluta 12 idag :) sååå skönt. jag, sandra och julia cyklade till alexandra och tog varsin choco coffee. (dom är godast där.) satt där till 4 :D och dom jag älskar det, att bara sitta och snacka med <3 det finns inga bättre personer än er. ska snart sätta mig framför tvn och glo, har egentligen spanska glosor som ska göras.. men orkar inte. såja, blir en soft kväll. imorgon har vi vanlig skoldag, MÖG. efter skolan blir det väla med p. måste köpa avslutningskläder och så. :D skriver något mer vettigt sen.

sooooooooommar

sommaren är här, det känns så iallfall <3 miih. så skönt alltså! idag har jag städat parapeten, INTE KUL. sista gången vi är där, föralltid - GÖTT. och så har jag pluggat, fixat med familjen och sen jobbar 18-21.  efter jobbet stannade jag, julia, sandra och annika kvar - satt och snackade lite & så. dessa två veckorna jobbar jag nästan 40 timmar. DET är sjuk! jag ska hinna med skolan, avslutning, student, sandras födelsedag (madison, blir ingenting för jag jobbar nu..) och ja, :| ah. det får gå som det går. jusdet, var en runda i stan också innan idag, köpte nytt smink :D behövdes kan jag säga.. hittade as fina shorts också, och en klänning som jag kaanske vill ha på mig på avslutningen -  beror på om jag är brun. (a) haha. jeje, imorgon ska jag pluggilera hela dagen.. och gå i stan.. och ja, säkert något mer. ha det najs!

inte många dagar kvar till sommarlovet nu, det är SJUUUUUKT att jag redan har gått ut ettan. SJUKT!


måndag

plugga plugga!  grrh. dumma dumma lärare som bara megar in alla prov och saker sista veckorna. men baara ett prov och en inlämningsuppgift kvar nu, käääämpa! och det är bara, hm. 5 skoldagar kvar tills sommarlovet :D (om man inte räknar med torsdag.) hihi.

idag var vi på parapeten, som vanligt. städade, fikade, käkade, gjorde prov och sen slutade vi. gick väl sådär på provet.. nu är jag iaf hemma och håller på att plugga alkoholhantering. CP är det! men bra att kunna, dock. det är väl det enda jag ska göra idag, tror jag. kanske, KANSKE om jag orkar.. ska gå ut och jogga en runda sen, haha! måste verkligen ta tag i det nu. äh, det lösår saaaj. på lördag fyller sandre år :D:D pardey all the time! <3<3 hihi. fick mina fornarina jeans idag också :DD as fina var dom. jeppjepp, skriver mer sen. - ska plugga nu.

GÖTEBORG.

älska älska älska den staden alltså..
i fredags åkte vi vid halv 2, var där nere vid typ 5 elr ngt, stannade och käkade och sånt också liksom. vi checkade in, fick hotellnycklarna. (jag, tim och elin i ett rum.) när vi kom upp på rummen blev vi heeelt chockade. vi visste ju att rummen skulle vara fina, men inte SÅ fina. det var sjukt! värsta lyxrummet. gratis solarium, gratis minibar, gratis film, gratis bastu, sjukt fin utsikt (bodde på 16:e våningen) och jaa, massa underbara saker! vi började göra ve oss och så. när vi var klara gick vi över gatan, till LISEBERG! :D mjauh. det regnade typ, så där var inga köer alls. riktigt kuel! vid typ tio gick vi hem, för det stängde då.. la oss och snackade, krängde godis och så - sen somnade vi. vaknade ganska tidigt på lördagen, upp och fixa - sen vip frukost på 23:e våningen. bääästa frukosten jag någonsin käkat alltså. tusen olika saker att välja mellan, och en sjukt fin utsikt. där satt vi ganska länge ;b efter det gick vi ner och fixade oss, för att senare bege oss till stan - avenyn. jag, tim och elin gick runder hela dagen där. köpte en jacka, ett linne, en tjocktröja/jacka och ett par skor på monki  - ÄLSKA den affären. sjukt snygga kläder hade dom. önskar att den fanns här också, i hbg. sen köpte jag ett par jeans, på weekday, trots att jag har börjat att hata cheap monday jeansen - alltså att dom är så höga och ja, konstiga.. så köpte jag ett par. men dessa var annorlunda och as fina, ljusa och låga! <3 efter en heldag där, gick vi tillbaka till hotellet där vi softade ett tag.. senare gick vi till liseberg igen, men denna kvällen var där enormesly köer. typ 40 min på balder & sånt. tråkigt, men hade ändå aes kul. jimman och hans familj var också där, konstigt nog (:  tim den jävlen tvingade upp mig i den nya karusellen, den gungan. och FYFAAAAAAAN det var det värsta jag någonsin upplevt. blöh! det var inte alls kul. grymt läskigt och man ville typ bara av. nejtack till sånt! jag föredrar kanonen <3<3. efter en heldag var vi as trötta, så efter 2 åkvarv på flumrider gick vi tillbaka till hotellet - vissa blötare än andra, HAHA. vaknade upp imorse, packade & så. sen upp och käka frulle, lika god som dagen innan (; sen ceckade vi ut vid 11. var hemma igen i hbg vid typ halv 2 elr ngt. när jag kom hem var det tänkt att jag skulle plugga servering, eftersom vi har prov i det imorgon. men jag somnade med papprena i handen, och vaknade någon timme senare av att elin skrek på mig. det var julia som undrade om jag ville med henne, fie och julia och käka. jaaavisst, klart jag ville. så jag fixade till mig, och så kom dom hit. vi käkade på haket, muums! sen gick vi till norra hamnen och käkade hauffes glass, feta som vi är ;D haha, nädå. var hemma igen vid 6. sedan dess har jag halv pluggat, sovit en gång till. (vad är det för fel på mig?) och suttit här.. ska strax lägga upp bilderna som togs i gbg hade jag tänkt (: VI HÖRS!

fan

du är inte som dom andra..


ett tag sen..

som jag skrev nu.  har inte så mycket att skriva iheller direkt. festen hos ted var kuel, dock inte lika kul senare när alla skulle börja bråka. :s men så är det ju alltid så. i lördags och söndags jobbade jag BARA. var helt slut i söndagskväll, men mååste ha pengarna! i månadags hände nog inte så mkt? inte vad jag minns iallfall. var ute en runda med julia och gick :) igår hade vi servering på parapeten, var aaaes nervös. men gick ändå skit bra :DD weih. hade servering idag också, fast på skolan - med lyxtema. haha! hade skjorta, slips och hela köret! gick också bra. sen fick vi reda på betygen i varmkök, fick MVG. blev skiiiiiiiiit glad :> sen har jag pluggat lide idag. ska snart fortsätta med det, hade jag tänkt.. sen blir det pcd ikväll, :D älska!  skriver mera sen. <3

du är alldeles för snygg

tjenix
mitt utbrott igår var inget å leka med. grh! är fortfarande halvt sur.. men det får gå som det går, & bli som det blir - så tänker jag nu. ska försöka tänka mer på mig själv iallfall. FÖRSÖKA.. har fixat mig och så nu, så sitter här och glor bara. ska ta tåget till påarp tjugo över 4. ska käka där & så, sen ikväll ska vi hem till mig och sova här. imorgon ska vi till dk, köpa lite grejs & så. sen på kvällen blir det feeeeeeeeeeeeeerre :DDD hos teddsan! nu ska jag fixa lite innan jag går & så. ajdöö!


image49

i don't care

uh! klsnlsfdbnfkljasdnflzdsmfö-s,slkdnskjfbnskdfnblsdkm... seriöst, är så sjukt trött på detta. alltid är det jag som ska anpassa mig & skita i massa saker. hädanefter ska jag BARA tänka på mig själv & vad som är bäst för MIG själv,  ska vara riktigt egoistisk. PRECIS SOM ALLA ANDRA (!) jag orkar inte med detta mer nu, jag gör vad jag vill hädanefter! SÅ ÄR DET.

:@


nobody wanna see us together

hejsan!
blöh, så tråkigt jag har! haha. världens tråkigaste väder också ;p idag hade vi severing, inga kom på mitt bord så jag gjorde inte så värst mkt? haha. efter det stack jag och lisette & fikade på mezo, myyysigt. satt där jätte länge, sen gick vi till hm och gt också. :D köpte ett par öronhänge och ett "linne". när jag kom hem hjälpte jag mamma med maten & så, sen vilade jag. ikväll ska jag nooog bara ta det lugnt. imorgon ska jag träffa tim, sen kanske fest på kvällen? och på fredag blir det dk, sen jobba och sen fest hos ted. :D:D åh, så kul! lördag & söndag ? JOBB! sen är det måndag och skola igen..  massa plugg den veckan :\  aja, soft med halvt lov nu iallfall (: skriver mer sen.

hej sjuk hej

känner mig som en hypokonriker, eller hur det stavas. har ont i armen, benen, huvudet, är trött och hängig, har cp ont i halsen. shit alltså.. HAHA! ska strax gå & lägga mig, hade jag tänkt. kommer nog inte kunna somna men skönt å ligga i sängen iallfall :D har tagit ur och satt i ny hårförlängning nu. mjaowh (: läste nyss angelinahs blogg, hon ska till grekis imorgon. så avis man är alltså! gah. hoppas du får det skönt där babe, och sola gärna lite för mig också. :DD hihi, nä nu ska jag fixa lite och sen sova.

imorgon ska jag leka med timmsan <3, efter serveringen. GISSA om jag är nervös? :|  hjäääääälp.

sjuek

sjuk idag.. sjukt ont i halsen, huvudet och ja usch.. sov inget inatt heller, så fick vara hemma idag. ska dock gå imorgon :) serverar på RIKTIGT för första gången, inga lärare som är snälla och inte märker alla fel man gör.. utan vanliga människor som betalar för att käka, nervöööst! iaf, idag ska jag bara ta det lugnt eftersom jag är halvsjuk. ska ta ut all hårförlängning och fixa mitt eget hår, sen sätta i ny igen. ska bli sköönt :D  skriver mer sen, hajhaj


hell

du kan dra åt helvtete. seriöst! :@


what a day

usch, vilken dag!
började med att jag gick upp i tid & allt imorse, perfekt dag tänkte jag.. men nejdå, så skulle det inte bli. kvart över 9 ringer min chef mattias mig och undrar var jag blir av. meeen, jag börjar 1o-19 idag, sa jag. men hade tydligen kollat på fel schema, för jag började 9. så jag fick slänga på mig allt, och cykla som en jude till jobbet. var där fem i halv 10. duktigt :D iaf, fick städa hela restaurangen. BLÖH. tog typ 2 h, sen fick jag städa där framme och sånt med. arh! iaf, till sist fick jag stå i kassan (: klockan blev mer och mer, och jag fick ingen rast, tack vare att massa jävla bussar kom med folk som skulle käka. greeeeeeeeeat! fick min första rast 2, när jag skulle haft den halv 12. gissa om jag var trött & IRRITERAD? blev värre några timmar senare, när jag insåg att jag inte skulle få min sista rast. blev så sjukt sur, as jobbigt att jobba utan rast. (ni som jobbar på mc FATTAR.) iaf, fick sluta i tid iallfall, 18:oo. cyklade som sööören hem, min mobil hade också detsuttom lagt av mitt upp i allt på dagen. när jag cyklade kände jag bara något hårt träffa mig, & SJÄLVKLART var det en jävla fågel.. bara att trampa hem, slänga sig i duschen och sen käka. nu sitter jag här och segar, ska snart gå och kolla lite tv. annars händer inte ett skit mer idag, :D gött! imorgon har vi servering, ganska soft. på tisdag och onsdag också, sen är alla lediga tors-måndag också ju. ska bli riktigt gött. även om jag jobbar fre-sönd. äh, det löser jag på något sätt (: annars i veckan blir det massa plugg, har så mkt att jag inte ens vad jag har längre. gooodi. äsch, :> inte många veckor kvar nu, SOMMARLOV. <3<3





vi borde kanske ta oss en funderare?


em


jobba

jobbat hela dagen idag.. gick väll okej :) skönt att både sandra, julia och annika jobbade, äälskar att jobba med er! fick dock GÅ hem, eftersom min kära cykel gått sönder igen! så nu måste jag beställa ännu ett hjul, (som kostar 7ookr) KÖP ALDRIG EN KRONAN CYKEL! tyvärr älskar jag min föör mycket, så köper hellre nytt hjul än nu cykel, thi. jepp, sitter vid datorn nu och segar. vet inte vad som händer ikväll - är faktiskt inte sugen på att göra något. (ovanligt?) men får se.. sandra och dom kaaanske lyckas dra med mig någonstans, vem vet? :) annars blir det hemma kväll. börjar jobba vid 1o imorgon, till 7 - så är inte speciellt sugen på att röra mig så väldigt mkt. haha! nu ska jag checka om där är något bra på tv idag :D  ha en bra kväll <3

be happy

det är fredagskväll & jag sitter här och känner mig sjukt förvirrad och ledsen. ärligt, jag vet inte riktigt varför.. allting är som det inte borde vara just nu. allting är upp och nervänt. orkar inte ens tänka. ååååh! jag orkar inte vara stark, inte längre. jag vill bara blunda och låtsas som ingenting. ovanpå det har jag fått tillbaka dom jävla bölderna på benen, OCH as ont i halsen. gaaaaaaaaah. save me?  skulle behöva en riktig rolig ute kväll, var eeeeevigheter sen jag bara kunde ha roligt och slippa tänka på något, slippa oroa mig och ha ångest. det är nästan SÅ hemskt att jag vill jobba, (vilket jag ändå ska, HEEELA helgen och nästa) blöh alltså.. livet suger vissa dagar, detta är en sån dag. tim är på väg hit, och självklart är han på fest humör (vilka normala 16 åringar är inte det?) men jag kan inte känna den glädjen, jag vill bara vara hemma. bara ta det lugnt och inte röra mig ur fläcken, som vanligt.  jag önskar att jag hade haft suug till att festa, att jag hade känt samma underbara känsla som jag brukade göra när helgen närmar sig. FEEEEEEEEEEEEST, liksom. men icke.  fan vad detta inlägget låter tragiskt och tråkigt, tyvärr. jag MÅSTE rycka upp mig nu, leva livet och ha kul. gör mig till den jag brukade vara - emelie olsson lagerquist med ett leende på läpparna.

i
miss you, and i'm sorry. <3


fredag

kom nyss hem från en runda i stan med julia och sandra :D skolan idag var väl ok. matten gick åt helvete, vet inte vad jag tänkte på. så nu är det kört för mig, förmodligen. aah, orkar inte ens tänka på det! hade svenska, engelska och matte. sen skulle vi ha idrott men kom på att vi har projekt, så jag, sandra och julia cyklade till stan istället. kollade lite på h&m och gina, träffade angie där också :) hihi, <3 efter det gick vi till haket och käkade vegie pizza, muuuuuuuuuums! as gott var det.. och som sagt, kom precis hem därifrån nu. ska strax fixa mig och sen åka upp till hans och eva, kalas. :> ikväll kommer timmsan hit, får se vad vi hittar på. nu ska jag fixa mig lite & så..
ha en bra kväll.


matte

nu har jag kollat på eftårlyst och pluggat lite lite lite.
ska alldels strax gå & lägga mig, skönt.
längtar till göteborg och liseberg. mjao, älska den staden alltså.
imorgon är det nationella matte, sista delen.
 wish me good luck!
i need it.

a long way

idag har jag..
varit i skolan, fick reda på engelska nationella. fick vg, blev såååååååååååååååååååhär glad! :D sen hade vi spanska prov, gick inte alls så bra som jag förväntade mig.  på idrotten sprang jag bip test, fick MVG. hade jeans shorts på mig iskolan idag, utan leggings elr strumpisar - gissa om det kändes fel när jag märkte att det ösregnade? jag hatar sverige! weeehi. när jag kom hem var jag heelt död, så jag la mig i soffan med chips och cola några timmar (a) vid typ 6, käkade jag och sen fixade till mig och gick till gina. dom öppnade ju idag, elr något? var iallfall sånn öppningskväll idag, 20% på allt! :) nya favvo affären, jadå. köpte en grå klänning, jäätte söt! ett par rosa trosor och en vit typ, jackshort saks med puffarmar. kom typ precis hem, så nu är det bara att plocka fram skolböckerna och ta tag i dom lite viktigare sakerna.  vet ni? vi hörs :>


göteborg, baby


just det ja! om  3 veckor blir det detta fina hotellet och massa shopping, + liseberg. guuud, älska göteborg <3

spanska

jepp, pluggat spanska hela dagen och kan fortfarande inte allt.  pöööööööööörk. måste ha mvg på provet, (eftersom jag kommer få ig på "nationella") men sånt är livet. hade servering idag, första gången med jörgen och att bära tallrikarna sånt cp. gick bra faktiskt! hade betyg snack också efter 2 gånger, HAHA. hade + (;  vad det nu betyder.. fick sluta typ, 2. stack hem, vilade och började plugga. ska sitta och nörda mig lite nu vid datorn & sen fortsätta plugga och maybe kolla tv. imorgon får vi reda på engelska nationellaproven. GAH, jag vill inte! mattengick tilloch med bättre, och då är det illa. suck. skolan är riktigt jobbig at the moment, har as mkt och göra nu innan sommarlovet och sånt. bara att ta tag i det och kääämpa ut i det sista! men fan vad man längtar efter sommaren, och sommarlov. bara sooofta, sola, bada, festa och leva livet :D åh! give meeeee.

mi amor

omg, det finns ingen som är underbarare än tim tillgren.
finns inga ord älskling .. jag är så sjukt glad att du finns alltså.
dagen kunde blivit hemskare, om det inte vore för att du är som
du är. TACK babe! du den bästa människan jag någonsin mött.
<3

reagge på sommar'n

tjenix.
hade servering idag, eller vi hade typ alkoholhantering men samma sak :D haha. efter skolan cyklade jag hem, pluggade lite spanska och matte. iiiiiih, så nervös inför imorgon alltså! måste verkligen ha vg, meeeeeen ser inte ljust ut på den fronten tyvärro. ska plugga lite till sen, ska fika med plastiaro vid halv 7 också. mööjs! ha det najs

inget prison break idag, :(  miss it

timmsan.

heeeeeelluj
tim åkte precis hem, jävla negårn <3 haha! fick en as fin klocka, sprit och en nyckelring av honom. :DD käkade thaimat och sånt innan också. och vet ni? han CYKLADE ända hit från påarp för att träffa mig. kan man bli mer underbar? icke. känns därimot tråkigt att vi båda känner som vi gör. men det är ingenting man kan hjälpa.. hoppas det löser sig! kliar som faaaan på hela kroppen, har typ fått för mkt sol :$ ikväll ska jag gå & lägga mig tidigt, känner att det behövs. har en lååång skolvecka med massor av plugg framför mig.  wiiiiiiiihe!

helsingborg

image42
helsingborg är nog bland det vackraste jag vet. <3

verano

today is the day,
tim kommer hem från greklandish. åh, som jag ska pussa dig babe! han skulle ha landat nu, men flyget är försenat så vet inte riktigt när han kommer. ska iallfall leka med honom idag, på något sätt. hittills idag har jag baaara solat, har legat där ute i lite mer än 3 timmar. SÅ SKÖNT! mjaou. blir dock aldrig brun längre. :\ men sånt får man ta. hade min nya fina bikini på mig, :) hihi. har pluggat lite svenska och spanska också. hade tänkt fortsätta med det nu igen, måste verkligen. så ha det gött, <3<3

baby

när hjärtat har svalnat och morgonen gryr
när utsikten är urblekt och verkligheten styr
när drömmen har slocknat, när varmt blivit kallt
är du fortfarande den som är vackrast av allt
dagsljus och insikt förvandlar dig ej
du är alltid den som är vackrast för mig.

godnatto

gokväll.
stack ut vid typ, kvart över 1o med sandra och julia.
så gick vi och mötte fi, annie, nina och julia vid mezo.
gick mot gröningen, men typ inget folk var kvar..
så vi gick till kebab house och käkade falafel och
sen stack alla hem.  what a night, ha? blörk. jag
som verkligen ville ha skoooooooj! pardey all the time..
men så blev det inte. imorgon vid 3 landar min kära
pojkvän, brun och fin :) det gillar vi! imorgon blir det
spanska/matte plugg också. uuusch, är så trött
att jag inte orkar skriva.  no, lo siento, estoy mucho cansado.
SÅÅÅÅÅ GODNATT.  

lista

Tio första:

Första bästa kompis:

lisette <3

 
Första bil:

ingen ännu? (a)

 

Första kärlek:

hm?

 

Första husdjur:

hundis, sen marsvin också :D

 

Första semester:

till spanien, canarie öarna. var väl typ, 9 kanske?

 

Första jobb:
mcdonals's? :D haha

Första köpta skiva:

jag kommer faktiskt inte ihåg, säkert typ spice girls eller något

 

Första riktiga kärlek:

tim, lätt. <3

 

Första piercing:

öronen när jag var 3, har gjort fler i öronen men som jag har tagit bort. längre har jag inte kommit ;o

 

Första konsert:

aqua, HAHA. minns det som igår ;>

 



Nio senaste:

 

Senaste alkoholdrycken:

cider på valborg, mums.

 

Senste bilfärden:
hm.. kommer inte igåg :|

Senaste filmen du såg:

american pie - naked mile, igår.

 

Senast ringda telefonsamtal:

till sandra. :D

Senaste bubbelbadet:

ingen aning?

 

Senast spelade CD:

väääldigt längesen :o hah!

 

Senaste kyss:

plast? ;)

 

Senaste gången du grät:

igårkväll.. tyvärr!

 

Senaste måltiden:

kårv och stroganoff, :D:D

 



Åtta har du nånsin:

 

Dejtat en av dina kompisar:

jadå ..

 

Blivit arresterad:

nix, tack gode gud för det.

Blivit kär vid första ögonkastet:

jaaa, alldeles för många gånger.

 

Fastnat med blicken i någons urringning:

händer ofta ;)  haha

 

Fått ditt hjärta krossat:
oja. vem har inte?

Sagt att du älskar någon utan att mena det:

tyvärr, ja.

 

Haft ett one night stand:

nix :D

 

Busringt till någon:

minst 100 gånger (a)

 



Sju saker som du har på dig:

1. trosor
2. Behå.
3. handduk (på huvudet)
4. joggingbralls
5. linne
6. totteband? haha  
7. öronhänge :D  



Sex saker som jag har gjort i dag:

 

1.  jobbat.

2. hjälpt mamma med tvätten

3. suttit här.

4. solat solarium :D

5.  käkat pommes med sandra, go pratstund också <3

6.  tagit en lååång dusch.

 



Fem favoritsaker utan rangordning (utom människor):

 

1.  min säng

2.  min dator

3. mitt smink/min plattång

4.  mina kläder

5.  min mobil

 



Fyra personer du kan berätta allt för:

 
1.  plast

2. min pojkvän

3. mina föräldrar

4. lisette

 



Tre val:

 

Blått eller rött:

rött, <3<3

 

Sommar eller vinter:

något pucko som svarar vinter här? haha

 

Choklad eller chips:

både och? (a)

 



Två saker att göra innan du dör:

 

1. reser runt heela världen, flera gånger om

2. LEVA LIVET! :DD

 



En sak som du ångrar:

 
tänker inte skriva det här, men ångrar det så enormt mycket.

new

ny design, inte klar men orkar inte mer just nu (; 

not only a feeling

mitt liv, min kärlek, min bästa vän


vem är jag?

är så sjuukt trött på mig själv just nu.
förstår inte vad jag sysslar med, och
vem jag har blivivt. inte är det den emelie
som fanns innan iallafall. jag är ledsen,
men jag har svikit sjukt mycket, och jag
vet att det inte går att göra om. just nu
är det de enda jag vet, behöver egen tid
ifred och massa kompisar som lyssnar
och stöttar.  btw, tack sandra för samtalet
på donken. känns skönt att du lyssnar, <3
men den enda jag har att skylla på är mig
själv, det vet jag. fyfan vad livet kan vara hårt
ibland alltså. en del val i livet, som man aldrig
trodde man skulle välja, kommer man garanterat
bli lockad mot och vidröra. och då är det försent.
ååååh, jag önskar ..


lördag

kom precis hem ifrån jobbet, 12-15 lagom soft tid. haha ;D lato emelie.
jaja, är as fint väder. men ingen som är hemma så kan inte hitta på
något speciellt. blöööh!  kanske ska gå ner och sola SOLARIUM sen,
haha! eller ja, något sånt. fick min bikini idag, såå fin den är <3<3 sjukt!
vad som händer senare eller ikväll har jag absolut ingen aning om..
tragiskt! hoppas på att det blir fest eller något med plast.  iofs så slutar
dom halv 9 och 9 ikväll, så lär väl inte bli så mkt. men hoppas kan man :D



jag lovar mkt, men bryter mer

bara för dig ska jag vandra genom helvetet, för att hjälpa dig.


plastiaro

sitter här och tänker på alla minnen man har i livet, ända sen man var liten.
tänk så mycket kul man har upplevt. och tänk så många underbara och mindre
underbara människor man har träffat. några av dom underbaraste människorna
som jag har träffat är sandra, sofie och julia. kommer ihåg hur allting startade.. jag lärde känna sandra, när hon började i min klass & senare julia och sofie på sjökrona. det var där vi var första gången, allihopa tillsammans. vi var där typ, varje lördag och shakade. vid den tiden fanns det ingenting roligare man kunde göra, alla var på sjökrona. vi 4, var alltid tillsammans. vi cyklade till stugan, och bara softade hela dagarna och nätterna. minns hur rädd jag var den första natten, haha. "det kanske kommer någon mördare eller något." och alla våra cykelturer i helsingborg under sommarlovet 05. vi köpte cocoschokladet, marabou - det som inte finns längre ;/ och varsin fanta exotic, sen cyklade vi bara runder och fulade oss. elr när du och jag
sandra, skulle ta brunutansol första gången, HAAHAH. vi bara sprayade och sprayade, men det blev ingen skillnad. iaf inte förrän dagen efter, när vi var typ vääärsta negrarna och exakt alla mobbade oss. och när vi var i göteborg, också under sommaren 05. det var vi 4 och min familj. vi åkte spårvagn, var på liseberg, shoppade och bara hade as kul tillsammans. jag var aldrig rädd när jag var med er, det kändes alltid som om det skulle hända något, ja då fanns ni där brevid mig. med er vågade man göra massa sjuka saker. och hur tråkigt vi än hade det, så hade vi ändå alltid as kul tillsammans. och när vi kom på hur vi skulle heta plast, haha. och när vi bestämde oss varför vi skulle göra det (a) alla tyckte vi var så löjliga som kallade oss plast, 2 år senare kallar alla oss plast, typ iallfall. kommer ni ihåg kvällen hos sandra? när vi hade varit i dk på dagen, och bestämt oss för att ikväll, ikväll ska vi dricka för första gången.. haha och ja, hur bra gick inte det? galant! den kvällen kommer jag alltid minnas och jag är så glad att vi fick uppleva det tillsammans, låter säkert hur töntigt som helst, men är bara ärlig. ni har sett mig skratta, gråta, skrika, sura, hata, älska, oroa mig och allt man kan tänka sig, precis så som ens allra bästa vänner ska. det gick inte en enda dag utan att vi var tillsammans, ni var dom enda som existerade i mitt liv. det fanns ingen tanke på att jag två år senare skulle ha svikit er så som jag gjorde. vi tummade tillochmed på att det aldrig skulle bli såhär. jag är så sjukt glad att ni fortfarande vill vara mina bästa vänner, och att ni fortfarande finns där och ger mig den känslan som ni gör - trygghet. vi har alltid haft varandra, och det har räckt. dock har vi varit besatta av lite alla möjliga folk, ett tag var vi alltid på maria park. en underbar tid! vi tältade och umgicks med folket där. när jag flyttade till gantofta förändrades mycket, nu var det inte 5 minuter med cykel till varandra längre. nu var man tvungen att sätta sig på ett tåg, iofs bara 9 minuter men ändå. jag var rädd att mista er, att ni skulle glömma mig och att jag skulle sitta i gantofta helt ensam med inga vänner. men så blev det absolut inte, ni fanns där och ni ställde upp för mig - precis som ni hade gjort innan. ni satte er på tåget ut där, fastän jag vet att ni hatar att åka buss/ta tåg. vi var hemma hos mig, kollade film, festade, var med gtfolket men ganska snart skulle jag få reda på att jag skulle flytta tillbaka in till stan igen, och i samma väva träffa en kille som skulle bli den första killen jag någonsin älskat, som också skulle få mig att bli så kär, att jag släppte det som jag en gång tummat på att aldrig släppa. jag tog er förgivet.

minns ni i sjuan? när det var snö och vääärsta kallt, och vi bestämde oss för att gå ut i bikini och hotpants och fotta. jag smörjde in min mage i fondation i hopp om att bli brunare kommer jag ihåg. haha! jag har fortfarande korten kvar, med så många andra kort vi tagit vid olika tillfällen. tillexempel när vi var på tosselilla tillsammans, bara vi 4. kommer ni ihåg den killen som vi hela tiden fottade när vi åkte den snurrande karusellen, HAHA. gick noog bra :D jag har så sjukt många underbara minnen med er, kan inte förklara i ord hur mycket dom betyder för mig. jag skriver detta för jag fick precis värsta tillbaka tankar om er. om hur mycket ni verkligen betyder och om hur mkt vi faktiskt har upplevt tillsammans. och än idag har vi skit kul när vi träffas, tex. går det en enda dag i skolan då vi inte skrattar? ICKE. och våra underbara spanska fraser, HAHA. gracias, por supuesto. kan det bli mer fel? neeeeeej! hahah. 2003 och föralltid.

plastic is fantastic.
finns ingenting bättre än att vara en av er, plast.

<3<3

väck mig inte nu, jag kanske drömmer.

HELG

äntligen går det att skriva blogg igen, gick inte igår..

i förrgår var jag sjukis och hemma från skolan, på kvällen träffade
jag plastico. satt på mc och drack milkshake och pratade skit med
joakim. sen cyklade vi till stallet och tog in pollen :> hihi. sen cyklade
vi back home. mysig och rolig kväll, <3<3 loooooove!

igår var jag i skolan, gjorde nationella i engelska.  gick verkligen inte bra!
speciellt inte listening möget. usch! tänkte på heelt andra saker.. och vips,
så hade man missat typ 3 frågor. aja, efter det stack jag hem och fixade lite.
sen åkte jag till väla med lisette och ted. käkade mc & så :D köpte en klänning
och en t-shirt från gina, såklart.  efter det åkte jag hem, och väntade på att min
mormors "kille" eller hur man nu ska säga.. skulle komma och hämta mig och
elin, så vi kunde åka och köpa dator (: hihi. as fin är den! och stooooor skärm ;b
yeas, när jag kom hem så meckade vi ihop datorn, sen käkade vi. på kvällen ringde
plast och frågade om vi skulle ut en runda, och sjääälvklart skulle vi det :D direktan
till bögparken. satt där ngn timme, sen stack alla hem. jag älskar er mest av allt <3
jepp, sen sov jag! :) imorse ville jag verkligen inte upp,. fyfan. men upp kom jag iaf
och till skolan kom jag också. hade spanska, ganska kul. sen engelska, gjorde
pjäser, så kul! matte, gjorde inget? lunch, frääääsch kyckling/pasta sallad. sen
svenska, gjorde inget? haha. och sen idrott, hade rugby, oooomg. typ, 25 tjejer
och 2 killar, HAHA. gick as kalas ;p är hemma nu iallfall. skööönth! ska bara ta det
riktigt lugnt nu. sen får vi se vad som händer ikväll.  höööööööööööööörs! smeko

glada moi, inte

är sjuk, tråkig och allmänt sur idag. blöh! längtar efter att få komma till skolan imorgon, ska bli sååå skönt.
imorgon händer mycket roligt, jag och elin får en heelt ny as fin dator, med massa saker till.. jag ska till skolan
(haha, låter nog bra) ska dock ha nationella.. men det löser sig. ska till väla med lisette, fika och sånt mys. + att jag ska kolla efter en fiiin mobil (: men dom jag vill ha, finnas typ bara i 3 och det vill jag icke ha. ischisch. vi får väl se.
som sagt,  jag vill att det ska bli imorgon! haha. oooooch nu är det typ, 4 dagar kvar tills jag får träffa tim igen. :)
han är säkert vääärsta negern :o vill jag också vara. men gör inte så mkt åt det, skit fint väder idag.. men har inte
orken till att gå ut och lägga mig i solen. vill bara vara ensam på mitt rum och kränga massa skit.

men joooo, så positiv jag är. ah, jag har mina skäl..

grh

någon som möjligtvis vet när dessa grymt snygga mobilerna kommer ut i affären?
mah, så sjukt fina. <3<3


sjukt snygga



SOFHA

blööööööööööööh, jag vill bara sova sova sova.
ska gå och göra det nu, och hoppas på att min
klocka inte ringer imorgon, för jag pallar inte.

ärligt, jag pallar bara inte.


<3<3

tim tillgren, jag saknar dig så sjukt mycket <3<3


valborg ..

kunde blivit bättre, kunde blivit sämre.. gjorde dock en sjukt rolig sak, HAHA. 
sjukt pinsamt gjort, omg. nästan så man ville säga förlåt.  
"heeeeeeeeeeeeeeej det är ...."
"vad ska du göra ikväll?"
"ingeeeeeeeeet"
"varför inte?"
"vem är det?"
klick.. "jag klarar det inte mer, jag vet inte vad jag ska säga"
"hahaha"
klick.. 
ingen förstår, men ja, var sjukt kul!  
först var jag, sandra och julia hemma hos mig
och fixade lite, drack lite osv. så var annie, nina och fi i dk och köpte alkho. sen gick vi
tivolit och hälsade på julia, som jobbade där. köpte 10 SOCKRADE munkar <3<3 åååh!
minnen. krängde dom, drack lite mer.. sen äntligen kom fi, annie och nina tillbaks från dk.
visste massor av fester men det var ingen som direkt lockade. alltihopa slutade med att jag
var hemma  typ, tjugo över 12! gah. frös som en jude och allt. blöööh. massa telefonsamtal
som underhöll mig till halv 3, dock. haha! och lina, längtar till din inflyttningsfeeest, då ska det dansas fääätt mycket. grrh!  idag gick jag upp kvart över 2, alltså för typ en timme sen. har inte hunnit göra så mycket idag alltså.. just nu sitter jag med hårfärg i håret, min utväxt måååste tas bort. elrhur mahkz? hahah. sen vid 4, kommer elin hem så ska vi till donken och käka, muuums. sen hem, städa rummet snabbt, sen får vi se vad som händer. skola imorgon igen :/ ska servera för riktiga människor for the first time in our life, & jag tror jag döör, så nervös jag är. piiiiiiuh men det löser sig, precis som så mkt annat måste göra just nu.

DET LÖSER SIG.. eller?