20 maj

har precis suttit på verandan i endast bikini en timme, så jäkla skönt! innan dess åkte jag med johan på hans jobb & hade körlektion imorse. nu ska jag dra mig till bussen om 15 minuter & jobba tills halv 11 ikväll. det är verkligen mindre roligt.. men jag måste, så är det bara. hoppas att detta vädret håller i sig ett bra tag nu!

you're special. ♥

19 maj - äntligen sol

varför är det sjuuukt typiskt att det är sol & varmt ute en dag när jag ska jobba 11-30-19 & missar all soltiden? ska dock inte vara bitter, bara att vänja sig - hela sommaren lär se ut såhär! sola har jag inte gjort på en vecka heller, så shorts känns uteslutet. nu ska jag bege mig upp från min alldeles för sköna säng & fixa till huet innan jobbet.
visa lite av magen-tröjan

tips på var man kan köpa "visa lite av magen" tröjor? dela med er isåfall!


tjugo år
fyller 20 om lite mindre än två månader & vet precis vad jag ska önska mig . . .


teorin avklarad

uppskrivningen för körkortet: check √

är så glaaaaaad! men nu ska jag slänga mig i sängen och sova lite. blev inte mycket sömn inatt, host host. men det gör absolut ingenting. vi hörs senare :D

ser ljuset den 25:e juni

det suger att vara fattig alltså. okej om det är så en månad, men om det blir så 2 i rad är det illa. hela denna månaden har gått precis + - 0 & nästa blir exakt likadan. det är nu man önskar att man tog dem där extratiderna i april... men i juni, då är körtkortet klart, betalt & det blir bättre igen. tuuuur för mig.


lördag

tar en liiiiten paus i mitt pluggande nu. har bara 200 sidor kvar att skriva stödord på. det är lördag & det spöregnar ute, jag är helt ledig tills på tisdag och njuter som fan. då gör det ingenting att man måste ligga i sängen med körteori hela dagen. faktiskt.

trevlig helg på er!


Mcfusk & co (?)

måste bara kommentera McDonald's hysterin. det första som slår mig när jag läser kommentarerna till denna artikeln är att folk gnäller på allt. verkligen allt. är hamburgaren 11 minuter gammal är det skitdåligt, får dem istället vänta 5 minuter på sin hamburgare och får den helt ny & fräsch, ja då är det fel för det är en snabbmat kedja osv osv. folk kommer alltid gnälla på stora varumärken. jag vill absolut inte försvara mcdonald's men ibland är det skitsvårt att veta vad som är rätt/fel & bara för en hamburgare legat 13 minuter i ett värmeskåp (3 min för mycket) är den inte gammal. det är ju vår policy & för företagets skull dem har satt 10 minuter som en tid, inte för att hamburgaren är gammal. men för folk som inte jobbar/jobbat på mcdonald's är det lätt att hitta fel & klaga på det mesta. men i verkligheten är det inte så jäkla lätt, mest det jag ville säga. testa göra samma tester på t ex sibylla som ligger mitt emot vår restaurang. kan slå vad om att man kommer hitta både det ena & andra. 

vill bara säga att det finns säkert idioter ute i arbetslivet (överallt) som inte följer regler, rutiner & policys, men man kan inte dra alla/ett helt företag över en kamm. ta hand om dem enskilda fuskarna istället för att smutsa ner ett helt varumärke. tycker jag.   

nöjd tjejvar en del kläder jag trodde jag skulle behöva slänga eller sälja efter operationen men är inte många plagg som inte passat, faktiskt. tillexempel sitter dessa klänningarna bara snyggare nu. & det skönaste av allt är ändå att slippa bh:n. jaa, jag är nöjd! 32 000 välspenderade pengar. (bilderna är kanske dem snyggaste.. haha)

13 maj

plugga teori
packa inför helgens hos pappa
sätta i 50 nya extensions + göra inpackning & så
ta bus
äta
ringa ett viktigt samtal
lägga in saker på tradera
göra ve mig
skicka in ledighetsansökan
jobba 19-01:30


en solariumtid eller två, hade inte skadat nu.


h&m

dessa bilderna på tjejerna ovan finns lite överallt runt om i helsingborg & varenda gång jag ser dem stannar jag upp & tittar. snacka om att fånga rätt åldersgrupp? iallafall, jag tycker deras kroppar är sjukt snygga. speciellt låren. och jag bryr mig inte om dem är smala, kanske tillochmed för smala. för det är
s n y g g t
.


att göra något drastiskt

jag vill färga om mitt hår. men ska jag färga det vill jag göra någon drastisk förändring. och att gå från typ svarthårig till alt. blond är ingen billig historia. dessutom är alla mina inköp på den senaste tiden planerade efter mitt svarta hår. tåls att tänka över lite iallafall.

och förresten, är det inne att dricka soppor eller bara väldigt många i min närhet som gör det just nu? funkar det? svårt & jobbigt eller skitenkelt? jag hade nog dött, mat är alldeles fööör gott.

11 maj

Dagarna flyter på & bloggen blir mer och mer glömd. igår var jag & tjejerna uppe i göteborg och kollade på en lägenhet. dock blir det absolut inte den lägenheten jag tänker spendera min tid i framöver. tyvärr. fick ett annat erbjudande idag som låter vääldigt bra. vi får väl se hur allt blir, helt enkelt. för en gångsskull så trivs jag och orkar inte stressa. just nu är ju körkortet prio 1 & snart har jag det i min hand, förhoppningsvis. måste bara slänga in att ni som inte har körtkort & tvivlar på körskola i helsingborg, välj drive-in & välj tobbe. finns ingen bättre körskolelärare!

mitt liv består just nu av jobb, lite tjejerna, johan, körskolan & massa tankar. & eftersom det inte händer speciellt mycket har jag noll saker att dela med mig av. dessutom är jag megafattig. 2 veckor kvar till lönen & jag har aldrig varit såhär fattig. men jag är inte bitter för det. jag klarar allt sålänge jag mår bra!

varför?

En annan sak:
så fort man mår bra så är det någon idiot som ska trycka ned en i skiten igen. folk som inte vet, folk som inte har någon aning över huvud taget lägger sig mer än gärna i & kommenterar situtioner. jag är ingen tjej som sårar andra, trampar på folk eller snackar skit om människor. jag gör alltid mitt bästa för att vara alla till lags. jag är så trött på att hela tiden tänka på andra, hur andra reagerar, hur andra mår, hur andra kommer må osv. just nu vill jag må bra & tänker tillåta mig att göra det också. jag gör precis vad jag vill. kalla mig "white trash slödder" eller något annat om ni vill det.

jag är iallafall lycklig & det ska ingen få ta ifrån mig.
saknad

längesedan jag hade en kväll & natt som inte är planerad och som jag har tid att bara ligga och tänka. blir aldrig bra när jag ligger och vrider & vänder på allting i huvudet. positiva tankar är inget jag är bra på att få fram. speciellt inte på kvällarna. det är så mycket som far fram & tillbaks i mitt huvud just nu. glädje, oro, sorg, lycka, stress, lugn, rädsla, älskad, ensamhet, behövd - är bara några känslor som jag pendlar mellan. jag är så otroligt trött på att tiden går & jag bara glider med. jag vill inte mer. vill stanna tiden, ta ett djupt andetag & välja väg. jag vet, jag är bara 20 år (snart). men ändå känner jag mig gammal & stressad. resa, plugga, jobba, framtiden, lägenhet, flytta, nytt jobb, utbilda sig, softa. frågeteckena är många och blir bara fler & fler. har skrivit om detta så många gånger förut och har fortfarande inte kommit en milimeter framåt i viljan. jag måste känna efter, från hela mitt hjärta vad det är jag vill.

jag tror att jag tänker tillbaka för mycket på det som hänt. saknar massa saker som ligger bakom mig, istället för att blicka framåt, vara nöjd och glad för det jag har nu & möjligheterna jag har framför mig. jag saknar bara massor av onödiga saker just nu, ikväll.

svårare än så är det inte. dessa kvällarna är på både gott & ont. just nu känns det mest på ont. faktiskt.
jag är så glad att någon finns där, att någon förstår, att någon får mig att må bra & gör mig glad!
Ni vet vilka ni är

 


billigt billigt

tips!
jag tycker om att ha många olika bikinis i olika färger, mönster och modeller. därför är det svårt att beställa från dyra kedjor som tillexempel VS där bikinisarna kostar ungefär 1500 efter tull & andra avgifter. nu har iallafall h&m fått in massa billiga, färgglada & fina bikinis. 50 kr / del är ju ingenting!


happyyy

längesedan jag skrev sist. har inte hänt speciellt mycket. umgåts mycket med johan, tjejerna litegrann, haft 4 körlektioner denna veckan, jobbat lite & pluggat teori. klarade nyss två teoriprov så är överlycklig! denna dagen har heeelt enkelt varit riktigt bra hittills. vaknade & åt en goood frukost, cyklade till jobbet, jobbade 3 timmar, djurade till körskolan & fick bara "bra lektion!" i pappret efter lektionen, cyklade hem till ödåkra, mamma köpte donken-mat, pluggat 2 körtest & nu skriver jag här. tänkte göra något test till & sedan hoppa in i duschen.

varit duktig och cyklat in till stan igår & hem därifrån idag. ändå typ 6 km, vilket är mycket för mig som aldrig rör mig typ. nej, livet leeeeker & jag är lycklig . . .

you you you you you

idag blir det jobb 3h, körlektion & solarium. ikväll har jag ingen aning om vad som händer? eller, har jag? ;)

lars winnerbäck

allsång vid datorn nu. ohh.

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig


2 maj

jag som inte skulle lyfta mig ur sängen på hela helgen har inte gjort något annat än att ränna runder. men jag klagar inte! har haft en underbar helg & ännu är den inte slut. skriver mer ikväll! :)