12 april

Jag älskar att vara föräldraledig! Med ebba var det självklart att jag skulle ta alla dagarna då johan inte hade möjlighet att kunna vara hemma. Nu med andra barnet har vi inte ens diskuterat det utan jag fortsätter vara hemma med dom små och Johan jobbar. Ja, för en del låter detta sjukt hemskt! Men för oss fungerar detta helt perfekt! Ebba har inte sämre relation till sin pappa för att hon umgås med mig mer. Tvärt om, för när johan är ledig är han 100% pappa och sambo. Vi lever inte som dom flesta andra 25 åringarna gör och jag VET att det sticker i en del ögon. Vi lägger 95% av vår tid vi har på att vara tillsammans. Jag säger inte att något är mer rätt än något annat, men det funkar för oss. 
 
Tillbaka till föräldraledigheten, jag njuter verkligen av att få vara hemma med ebba på dagarna. Vi är självklart iväg på öppna förskolor och annat, men jag tycker också det är viktigt att ebba lär sig hänga på och göra saker som vi gjorde innan hon föddes. Väla, shoppingturer, fikor och loppisar är bara några saker som hon följt med på ända sen hon var nyfödd. Jag tycker det är viktigt att hon kan göra alla möjliga saker, inte bara gå på öppna förskolor, badhus, djurparker osv. Nu kommer snart lillasyster och då har jag två små prinsessor hemma att pyssla om. Hur underbart? (Självklart tufft också) ebba kommer vara hemma med oss hela sommaren innan hon börjar på dagis så smått.  Just dagis och den bästa "tiden" att börja på är något vi har pratat mycket om här hemma och även fått väldigt mycket kommentarer om. Tänkte skriva lite om det imorgon!  
 
Godnatt! 
 
 

11 april

Vi får väl se om detta är något jag kommer fortsätta med.. men är man mammaledig och har mycket tankar i huvudet som man behöver få dela med sig så känns det givet att börja skriva här igen. 
 
Just nu är jag mammaledig, höggravid igen med vår lilla A som är beräknad till den 21 maj, vi kämpar med att förverkliga våra drömmar med vårt hus samtidigt som vi njuter av vår underbara 14 månaders tjej Ebba. Jag fullkomligt älskar barnkläder och inredning i all dess form. Känns som det kan bli ett eller annat inlägg här om detta. Nu ska vi se om jag får igång skrivarhjärnan!