27

Idag har vi fått in våra nya utemöbler och fått iordning lite på terrassen. Imorgon ska vi till Ullared och högst upp på min shoppinglista står bland annat utekrukor och annat mysigt till vår balkis och terrass.

25

första middagen i huset!

Lite fredagsmys! 

Jag och Johan firade två år och jag fick bla dessa fina blommorna och en av dem nya ralph lauren parfymerna. Jag och lillasyrran tog en kvällsfika med Chailatte. I förrgår blev det en fika på terrassen tillsammans med Julia! Igår fika jag och Johan med en riktig kvällfika! 


En jäkla massa bilder på mat och mys men det är såhär mina vardagar ser ut. (till mig själv: dags att sluta med kakorna och godiset kanske?) Ordet mys används vid ganska många tillfällen just nu av allt och alla, men det finns väl inget negativt med det? mys mys mys mys på bara, tycker jag!

25

Jag saknar att blogga. Men jag har absolut ingenting att skriva om. Måste köpa en kamera så man kan få fram lite vettiga bilder istället för kassa iphonebilder. Annars är allting precis som vanligt! Jobb och mys på vardagarna, familjen, vännerna och utflykter på helgerna. Jag älskar det!

Vårt älskade kök kvällen innan vi flyttade in!