.

Vår nästa jul firar vi i vårt alldeles egna hus med vår bebis. känns overkligt! 
 

.


Startade denna morgonen med en mysig adventsfrukost. Nu är johan iväg & jobbar och jag myser lite till. Älskar lediga lördagar! Efter lunch sticker vi till väla en sväng & myser ännu mer. Är sugen på att prova ikeas julbord också! Trevlig lördag på er! 

.


Två julklappar fixade och är supernöjd hittills! Jag älskar verkligen julen och det känns väldigt konstigt att detta blir sista julen där det inte kommer ligga några bebisklappar under granen...

.


Vår alldeles egna tomt. Såhär såg det ut för en vecka sedan, ikväll när vi var där har dem grävt ett stort hål för plattan, tagit bort leran, fyllt på med annat och idag kopplade dem in avloppen. NU är det på riktigt! 

bebisens önskelista

Baby Knitted ShamTeddykompaniet Diinglisar Napphållare
 

.


Denna vaggan kommer bebisen sova i första tiden. Både jag, mina systrar, bror och alla kusinerna har sovit i denna. En mysig tradition!

.

Vecka 21

.

Äntligen är den min! 

.

Det var längesen jag hittade något jag VERKLIGEN vill ha. idag såg jag denna mattan som är 10000 gånger snyggare i verkligheten och blev helt förälskad. jag vill så gärna ha den....
 

.

.

Längtar så mycket efter att få börja småpyssla och pynta inför vintern/julen.
Har miljoner idéer, vi får väl se hur många jag förverkligar detta året! 
 

Älskar att köpa en tidning med mig hem och ligga och fantisera och planera inredning och pyssel!

.

Har precis suttit och planerat klart vårt fina kök på ikeas hemsida. imorgon har vi möte med en tjej från och ikea och ska då beställa alltihopa. känns så himla roligt, men också stort att planera sitt alldeles egna kök. vi är såå nöjda och hoppas att det blir precis så fint som vi tror det blir! 
 
 
 
 
 

.

Igår fick vi äntligen se vår lilla älskling! Var så spänd och nervös, men också orolig. Allting såg perfekt ut och vi kunde till och med se när lillen drack fostervatten. Så häftigt! Vi valde att ta reda på om det är en liten pojke eller flicka där inne, men självklart låg bebisen med benen i kors & långt ner i blygbenet så det gick inte att se. Vi är så lyckliga och vi fick en toppen barnmorska som var under utbildning. Den 31 mars är h*n beräknad!