Höstpyssel


Vecka 15


Sep. 28, 2013


.

Jag längtar så efter att magen ska bli lite större och jag känner dem första sparkarna! På fredag går jag in i vecka 15 och börjar visserligen få en liten bula. mysigt värre! 
 
annars flyter allt på. jag myser av att hösten är här! det är lön på fredag och jag har massor av saker jag vill/behöver köpa. ska unna mig själv ett par boots, nån tröja och lite smink. & en hårfärg! kan inte riktigt bestämma hur jag ska färga bara.. ljusa slingor? ljusbruna slingor? en helfärgning? ska även köpa nån höstig uteblomma, lite höstiga småsaker till hemmet och ett nytt yankee. 

i helgen ska jag hinna med väla, presenthandling i både stan & på väla, frukost hos lisette & jonny på lördagmorgon, 35-års kalas, 3-års kalas och förhoppningsvis simningen också.. härligt helg! 

Sep. 22, 2013

Världens bästa storebror!


Sep. 22, 2013

Ligger i soffan och bara söndagsmyser. Jag & älskling började vår morgon med att simma. Så himla skönt! Vi ska försöka fortsätta simma en gång i veckan så länge jag kan & orkar.

Annars har vi bara tagit det lugnt, Elin och Filip var här precis och fikade. Nu ska jag tillbringa resten av min kväll i soffan & bara njuta!


Sep. 21, 2013

Höstmys utanför vår dörr!


.


 
Ingen årstid är bättre än hösten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

babyboom

Har inte skrivit på länge! Har inte berättat att jag & johan ska ha en bebis i mars! (tror dock dem få som läser här vet det redan) ska bli så himla mysigt och som sagt, 2014 blir vårt år med både bebis och husbygge. jag är så lycklig! 
 
kommer börja uppdatera mer nu när det är officiellt, skönt att få skriva av sig om allt som händer! 

.

Jag är så lycklig!